Ποιο είναι το επίπεδο ασφαλείας του κωδικού πρόσβασής μου?, Επαλήθευση κωδικού πρόσβασης – ο κωδικός μου είναι σίγουρος? |

Δοκιμή κωδικού πρόσβασης

Απαιτείται χρόνος για να σπάσετε τον κωδικό πρόσβασης
Σας δείχνουμε το χρόνος που θα χρειαστεί ένας σύγχρονος υπολογιστής Σπάστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να επιλέξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ώστε να έχετε τουλάχιστον μερικές χιλιάδες χρόνια για να το σπάσετε.

Ποιο είναι το επίπεδο ασφαλείας του κωδικού πρόσβασής μου ?

Ελέγξτε τη δύναμη των κωδικών σας χρησιμοποιώντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο μας.

Ο κωδικός πρόσβασης βρίσκεται σε μια λίστα με συμβιβασμένους κωδικούς πρόσβασης που κλαπεί από τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και επομένως είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από τους Πειρατές.

Αξιολόγηση δύναμης:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί JavaScript για να ελέγξει τη δύναμη ενός κωδικού πρόσβασης μόνο στο τερματικό σας μόνο (πλευρά του πελάτη). Αυτοί οι κωδικοί πρόσβασης δεν μεταδίδονται στους διακομιστές μας.

Γιατί η ενότητα μας για την επαλήθευση της δύναμης των κωδικών πρόσβασης είναι ανώτερη από τους άλλους?

Το RoboForm χρησιμοποιεί το ZXCVBN, ένα ισχυρό εργαλείο ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της δύναμης των κωδικών πρόσβασης, για τον υπολογισμό της ατομικής δύναμης κάθε κωδικού πρόσβασης. Οι ενότητες για την επαλήθευση της δύναμης των κωδικών πρόσβασης είναι πιο συχνά ικανοποιημένες για να μετρήσουν μικροσκοπικά γράμματα, κεφαλαία, στοιχεία και σύμβολα (LUDS). Δεν λαμβάνουν υπόψη τις καταχωρήσεις του λεξικού, τα τρέχοντα ονόματα, ούτε τα λόγια των γνωστών σημερινών περασμάτων και των παραλλαγών τους. Αυτό συχνά προκαλεί σφάλματα αξιολόγησης. Για παράδειγμα, το “p@ssword1” αναφέρεται ως ισχυρό όταν είναι στην πραγματικότητα ένας μέτριος κωδικός πρόσβασης.

Το εργαλείο μας ενσωματώνει όλα αυτά τα μοντέλα που είναι γνωστά ότι έχουν χαμηλούς κωδικούς πρόσβασης. Οι αξιολογήσεις μας κερδίζουν έτσι αξιοπιστία, επειδή υποδεικνύουν τον χρόνο που απαιτείται για έναν καλό κωδικό πρόσβασης για να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασης, εκτός από το σκορ Luds.

Χρησιμοποιήστε το RoboForm για να ελέγξετε τους κωδικούς σας.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του Κέντρου Ασφαλείας για να επιβεβαιώσετε τη δύναμη των υφιστάμενων κωδικών πρόσβασης και να αποκλείσετε τον κίνδυνο διπλότυπων στους διαφορετικούς ιστότοπους.

Τι είναι ένας συμβιβασμός κωδικού πρόσβασης?

Ένας συμβιβασμένος κωδικός πρόσβασης είναι ένας μεμονωμένος κωδικός πρόσβασης που έχει ήδη παρατηρηθεί ως μέρος μιας παραβίασης δεδομένων που τεκμηριώνεται κατά την οποία οι Πειρατές έκαναν τα δεδομένα να κλαπούν ή να το πωλούνται στον σκοτεινό ιστό. Για να εντοπίσει συμβιβασμούς κωδικούς πρόσβασης, το roboform επαληθεύει μια λίστα που διατηρείται από το “Έχω pwned” (HIBP), μια υπηρεσία που συλλέγει κωδικούς πρόσβασης που εκτίθενται κατά τη διάρκεια παραβιάσεων δεδομένων.

Δοκιμή κωδικού πρόσβασης

Επαλήθευση κωδικού πρόσβασης – Ο κωδικός πρόσβασής σας είναι σίγουρος ?

Ο ελεγκτής κωδικού πρόσβασης εμπειρογνωμόνων.Το COM σάς επιτρέπει να καθορίσετε τον βαθμό ασφαλείας του κωδικού πρόσβασής σας. Υπολογίζουμε τον χρόνο που χρειάζεται ένας υπολογιστής κατά μέσο όρο για να σπάσει τον κωδικό πρόσβασης. Ελέγξουμε επίσης εάν ο κωδικός πρόσβασης έχει αποκαλυφθεί στο κοινό στο παρελθόν κατά τη διάρκεια διαρροής δεδομένων ή επίθεση χάκερ υπολογιστή.

Αναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο παραπάνω πεδίο. Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Απαιτείται χρόνος για να σπάσετε τον κωδικό πρόσβασης
Σας δείχνουμε το χρόνος που θα χρειαστεί ένας σύγχρονος υπολογιστής Σπάστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να επιλέξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ώστε να έχετε τουλάχιστον μερικές χιλιάδες χρόνια για να το σπάσετε.

Διαρροή κωδικού πρόσβασης
Ελέγξουμε εάν ο κωδικός πρόσβασής σας είναι μεταξύ των βάσεων δεδομένων που αποκαλύπτονται στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός διαρροή δεδομένων ή ένα Πειρατική επίθεση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει πλέον να χρησιμοποιείτε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης.

Βελτίωση του κωδικού πρόσβασης
Στο τέλος, προσφέρουμε προτάσεις για τη βελτίωση του κωδικού πρόσβασής σας. Ελέγουμε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας περιέχει ένα συνδυασμό συχνά χρησιμοποιούμενων αριθμών και χαρακτήρων. Συμβουλή : Με τη γεννήτρια κωδικών πρόσβασης, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ασφαλή τυχαίο κωδικό πρόσβασης.

Συχνές ερωτήσεις

Αυτό που εξαρτάται από την ασφάλεια ενός κωδικού πρόσβασης ?

Το μήκος Και μοναδικότητα είναι δύο κρίσιμοι παράγοντες κατά την επιλογή ενός κωδικού πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, κατά προτίμηση από 12 έως 16. Εάν χρησιμοποιείτε κεφάλαια και χαμηλότερα γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες, αυξάνετε τον χρόνο που απαιτείται για να σπάσετε έναν κωδικό πρόσβασης από μια επίθεση βίαιης δύναμης . Στην επαλήθευση των κωδικών πρόσβασης, ελέγξουμε το μήκος και τους ειδικούς χαρακτήρες που χρησιμοποιούνται και υπολογίζουμε το χρόνο που χρειάζεται ένας υπολογιστής για να σπάσει τον κωδικό πρόσβασης.

Εκτός από το μήκος, είναι σημαντικό να μην το κάνετε δεν Χρησιμοποιήστε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης Για όλους τους λογαριασμούς online. Στο παρελθόν, εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης έχουν δημοσιοποιηθεί ως αποτέλεσμα παραβιάσεων δεδομένων και επιθέσεων πληροφορικής. Αυτοί οι κωδικοί πρόσβασης μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν από επιτιθέμενους για επιθέσεις λεξικού . Επομένως, το εργαλείο ελέγχου μας ελέγχει εάν ο κωδικός πρόσβασής σας έχει επηρεαστεί από παραβίαση δεδομένων στο παρελθόν.

Ποια είναι η ακρίβεια του χρόνου που εκτιμάται για να σπάσει τον κωδικό πρόσβασης?

Υπολογίζουμε πόσο καιρό χρειάζεται ένας υπολογιστής για να σπάσει τον κωδικό πρόσβασης με μια βίαιη επίθεση δύναμης. Υποθέτουμε ότι ένας εισβολέας μπορεί να ελέγξει 40 δισεκατομμύρια συνδυασμούς ανά δευτερόλεπτο. Καθώς ο αριθμός αυτός είναι πραγματικά μεταβλητής, η προδιαγραφή χρόνου πρέπει να θεωρείται μόνο ως κατά προσέγγιση ταξινόμηση της ασφάλειας κωδικού πρόσβασης.

Αυτό σημαίνει γνωστοποίηση του κωδικού πρόσβασής μου ?

Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε έναν κωδικό πρόσβασης που έχει επηρεαστεί από μια διαρροή δεδομένων. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν μεμονωμένο κωδικό πρόσβασης για κάθε ηλεκτρονική υπηρεσία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης για να οργανώσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Προστασία δεδομένων

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι κρίσιμα δεδομένα για την ασφάλεια, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά προστασία δεδομένων. Τα ακόλουθα μέτρα εγγυώνται ότι ο έλεγχος του κωδικού πρόσβασης δεν αποτελεί πρόσθετο κίνδυνο.

Τοπικός υπολογισμός
Διεξάγουμε τους υπολογισμούς ασφαλείας κωδικού πρόσβασης (διάρκεια για να σπάσουμε τον κωδικό πρόσβασης, τους αριθμούς, τους ειδικούς χαρακτήρες) απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποστέλλεται στον διακομιστή μας και δεν μπορεί να παρεμποδιστεί.

Μοντέλο K-ανώνυμου
Για να ελέγξετε αν ο κωδικός πρόσβασής σας επηρεάζεται από διαρροή δεδομένων, θα αμφισβητήσουμε τη βάση δεδομένων . Ωστόσο, δεν μεταδίδουμε τον κωδικό πρόσβασής σας στον διακομιστή, αλλά χρησιμοποιήστε ένα μοντέλο K-ανώνυμου για να προσδιορίσετε εάν ο κωδικός πρόσβασής σας περιλαμβάνεται σε ένα αντίγραφο ασφαλείας που έχει διαρρεύσει. Για να το κάνετε αυτό, δημιουργούμε το hash του κωδικού πρόσβασής σας, αλλά μεταδίδετε μόνο το Πρώτα 5 σύμβολα αυτού του κατακερματισμού. Ο διακομιστής απαντά στη συνέχεια με περίπου 500 πιθανή αλληλογραφία, ότι εμείς Στη συνέχεια, ελέγξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία εδώ .