Μια εφαρμογή που κάνει την εργασία αντί των μαθητών, που έγινε – απαντήσεις στις ασκήσεις –

Να είστε πάντα έτοιμοι να πάτε στην τάξη. Ανακαλύψτε την ακαδημαϊκή επιτυχία

Φύλλο ανάγνωσης, 1ος

Μια εφαρμογή που κάνει την εργασία αντί των μαθητών

Το Anicet Mbida μας προσφέρει κάθε πρωί αυτό που είναι καλύτερο όσον αφορά την καινοτομία.

Ήταν πίσω στο σχολείο τη Δευτέρα και οι μαθητές αρχίζουν να έχουν εργασία στο σπίτι. Αλλά (ευτυχώς), υπάρχει μια εφαρμογή που τους κάνει στη θέση τους, το είδος της εφαρμογής που ονειρευτήκαμε όταν ήμασταν μαθητής. Λαμβάνουμε μια φωτογραφία για την εργασία μας, για παράδειγμα “Επίλυση της εξίσωσης 12×2+3x-7 = 32”, και όχι μόνο το πρόγραμμα θα δώσει τη σωστή απάντηση, αλλά επιπλέον, θα περιγράψει όλα τα βήματα για να το βρείτε : Πρώτη de facto, εφαρμόστε τη φόρμουλα B2-4AC, απλοποιήστε … όλα αυτά ακριβώς όπως όταν διορθώνει ο δάσκαλος.

Ακόμα καλύτερα, είναι επίσης σε θέση να λύσει προβλήματα μπανιέρας, αυτό που γεμίζει στα 42 mm3 ανά λεπτό, αλλά που φεύγει και όπου πρέπει να βρεθεί η ηλικία του καπετάνιου. Απλά πάρτε μια δήλωση φωτογραφίας, το πρόγραμμα κάνει την αναγνώριση εικόνας και δίνει όλα τα βήματα για την επίλυση του προβλήματος.

Και λειτουργεί επίσης για την ιστορία-Γεώ, τη Φυσική και τη Βιολογία. Ονομάζεται Socratic, είναι δωρεάν και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Ναι, αλλά είναι εξαπάτηση, μια εφαρμογή για duncres.

Δεν είναι καθόλου πώς βλέπουν ο ένας τον άλλον. Θεωρούνται ότι είναι “βοήθεια για την εργασία”. Επειδή εκτός από την απάντηση και τα βήματα για να το βρουν, θυμούνται τις έννοιες που χρησιμοποιούνται, δίνουν συμβουλές και ακόμη και ολόκληρα μαθήματα για το ίδιο θέμα (αυτό που ονομάζονται MOOCs). Επομένως, ο στόχος τους είναι να χρησιμεύσουν ως εργαλείο αναθεώρησης όταν είστε εκπαιδευμένοι ή εργαλείο εκμάθησης όταν διαχειρίζεστε μόνοι σας.

Αλλά προφανώς, μερικοί θα το χρησιμοποιήσουν για να εξαπατήσουν την εργασία τους. Ωστόσο, είναι πιο περίπλοκο η απαγόρευση του smartphone στο σπίτι.

Αλλά λειτουργεί για όλα τα θέματα ? Ακόμα και η γαλλική και η φιλοσοφία ?

Σχεδόν … πρέπει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή είναι αμερικανική και ότι είναι αρκετά πρόσφατη, οπότε όλα δεν έχουν ακόμη μεταφραστεί στα γαλλικά. Για τα μαθηματικά και τη φυσική, δεν υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα. Αλλά για τις ανθρωπιστικές επιστήμες, είναι καλύτερο να έχουμε μια δήλωση στα Αγγλικά. Διαφορετικά, είναι ικανοποιημένος να κάνει έρευνα σε ιστότοπους όπως το Digischool ή το Yahoo Questions/Answers. Δεν είναι σε θέση να δώσει ένα σχέδιο διατριβής για παράδειγμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι μεγάλο.

Προσέξτε λοιπόν τους δασκάλους κυρίες και κύριοι. Ξέρετε πώς να λάβετε υπόψη τους αριθμομηχανές όταν δίνετε εργασία στο σπίτι. Σύντομα, όλες αυτές οι εφαρμογές θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη στο smartphone.

Να είστε πάντα έτοιμοι να πάτε στην τάξη.
Ανακαλύψτε την ακαδημαϊκή επιτυχία.

αλεπού

Όλοι οι διαθέσιμοι πόροι έχουν προετοιμαστεί από την ομάδα καθηγητών και δασκάλων όλων των επιπέδων.

Υλικά
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ σχολειου

Μαθηματικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Φυσική-Χημεία, SVT, Ισπανική, Επιστημονική Εκπαίδευση, Επιστήμες και Τεχνολογίες

Συνιστάται από τους γονείς

Οι γονείς μας εμπιστεύονται. Η υπηρεσία μας υποστηρίζει τους μαθητές στην καθημερινή τους εκπαίδευση.

Αποτελεσματική μάθηση

Με μια εργασία, κερδίζετε αποτελεσματικότητα. Οι πόροι μας σας επιτρέπουν να μάθετε και να αναθεωρείτε, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο εργασίας σας.

Διορθωμένες ασκήσεις

Κάντε την εργασία σας χρησιμοποιώντας τις διορθωμένες ασκήσεις μας από τα εγχειρίδια σας για να είστε πάντα έτοιμοι να πάτε στην τάξη. Οι πόροι μας θα σας επιτρέψουν να εκπαιδεύσετε, να κατανοήσετε καλύτερα τις διαδικασίες και να ελέγξετε τις απαντήσεις σας.

750.000 +
Επιλυμένες ασκήσεις

850 +
Επίλυση εγχειριδίων

Βρείτε την απάντησή σας

1. Επιλέξτε την τάξη σας
2. Επιλέξτε το υλικό
3. Επιλέξτε τον επεξεργαστή

Παραδείγματα διορθωμένων

img

Άσκηση 9, σελίδα 58

img

Άσκηση 3, σελίδα 256

img

Άσκηση 1, σελίδα 64

Καρτέλλες

Συμβουλευτείτε περισσότερα από 900 φύλλα αναθεώρησης και ανάγνωσης που προετοιμάστηκαν από τους δασκάλους μας. Θα βρείτε στα αρχεία βάσης όλων των κύριων υλικών. Τα φύλλα είναι λεπτομερείς, ιδανικά για αναθεώρηση, ολοκλήρωση των σημειώσεων και για την κάλυψη των μαθημάτων.

700 +
Φύλλα αναθεώρησης

200 +
Φύλλα ανάγνωσης

Βρείτε το αρχείο σας

1. Επιλέξτε την τάξη σας
2. Επιλέξτε το υλικό

Παραδείγματα

Εικόνες και χρώματα

img

img

Φύλλο ανάγνωσης, 1ος

Παρακαλώ
στον δάσκαλο

Επωφεληθείτε από τη γνώση των δασκάλων μας. Αναζητήστε ένα θέμα που ενδιαφέρεται και ρωτήστε την ερώτησή σας. Ένας δάσκαλος θα σας στείλει την προσφορά του, τότε η λεπτομερής απάντησή του.

3 x
φθηνότερο από το ιδιωτικό μάθημα

Οι προσφορές μας

Επιλέξτε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα.
Μπορείτε να το αλλάξετε αργότερα στο χώρο του προφίλ σας.

Η εγγραφή πρέπει να έχει αποδώσει

Διορθωμένες ασκήσεις

από € 7.99 / μήνα

Πρόσβαση σε περισσότερες από 500.000 διορθωμένες ασκήσεις.

Εξατομικεύστε το σχέδιο μάθησης σας με πρόσθετα αρχεία και ρωτήστε τον δάσκαλο.R

Ειδοποίηση

Εδώ λένε μερικοί από τους χρήστες μας για περισσότερους από 500 μίλια για εμάς – μαθητές και γονείς.

Αυτός ο ιστότοπος μου επιτρέπει να αποθηκεύσω πλήρους απασχόλησης και ενέργειας. Τονίζω πολύ λιγότερο για την εργασία μου, αφού έχω τη δυνατότητα να συμβουλευτώ τις απαντήσεις στο Exos On Duty που παρέχονται.

Το καθήκον που παρέχεται μου επιτρέπει να ελέγξω την εργασία των παιδιών μου. Χάρη σε αυτόν τον ιστότοπο, είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνουν τα μαθήματα και καταφέρνουν να κάνουν τις ασκήσεις τους! Εκτός από αυτό, είμαι βέβαιος ότι τα φύλλα τους επιτρέπουν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις.

Χάρη σε αυτόν τον ιστότοπο, έχει φύγει το άγχος της εργασίας. Ξοδεύω πολύ χρόνο στον ελεύθερο χρόνο μου. Επιπλέον, τα φύλλα αναθεώρησης μου επιτρέπουν να είμαι πάντα καλά προετοιμασμένος!

Χάρη στο σπίτι, δεν τονίζω πλέον από την εργασία στο σπίτι. Ελέγχω τις λύσεις πριν κάνω την εργασία και παίρνω πάντα καλά σημάδια και έχω πολλές υπερωρίες για τα χόμπι μου!

Προετοιμάζομαι για το γαλλικό BAC με τα φύλλα ανάγνωσης. Έχω πολύ χρόνο για ανάγνωση, επειδή αυτός ο ιστότοπος μου επιτρέπει να κάνω τα exos μου σε άλλα υλικά αποτελεσματικά. 10/10!

Κερδίζω στην αποδοτικότητα, ο μέσος όρος μου αυξάνεται. Είμαι ευτυχής με την ύπαρξη αυτού του ιστότοπου!

Ποιοι είμαστε?

αλεπού

Το καθήκον που παρέχεται είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα αφιερωμένη στους μαθητές των τάξεων του Κολλέγιο και Λύκειο. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη ζωή για τους μαθητές από 4 διαθέσιμα εργαλεία.

Το Duty Rendered είναι ένας χώρος που αναπτύχθηκε από μια εξελισσόμενη δυναμική ομάδα που έχει εργαστεί εδώ και χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης. Η αποστολή μας είναι να συνδυάσουμε παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας με νέες τεχνολογικές ιδιότητες. Γι ‘αυτό μοιραζόμαστε με τους μαθητές σοβαρό και ποιοτικό περιεχόμενο σε ψηφιακή μορφή προκειμένου να εγγυηθούμε γρήγορη πρόσβαση.

Είναι πρώτα απ ‘όλα μια βάση πλήρως επιλυμένες ασκήσεις. Οι ασκήσεις προέρχονται από εγχειρίδια Το πιο χρησιμοποιούμενο στη Γαλλία. Ο γυμνάσια έχουν επιλυθεί και επαληθευτεί αρκετές φορές από δάσκαλος και παρουσιάζονται με τη μορφή διορθωμένος που το περιέχει Βήματα βήμα προς βήμα κάθε άσκησης. Η όλη βάση περιέχει περισσότερα από 750.000 διορθωμένα από περισσότερα από 850 εγχειρίδια.

Ελλείψει άσκησης ή εγχειριδίου, ο μαθητής μπορεί Ρωτήστε τον δάσκαλο. Χρησιμοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό, ο μαθητής μπορεί να θέσει οποιαδήποτε ερώτηση από ένα σπιτικό ή άλλο καθήκον και να περιμένει την απάντηση από έναν από τους δασκάλους μας.

Στην περιοχή, ο φοιτητής θα βρει κυρίως λεπτομερή φύλλα και περιλήψεις μαθημάτων που προετοιμάζονται από τους δασκάλους μας. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους μαθητές να μάθουν, να αναθεωρήσουν ή ακόμα και να αντισταθμίσουν ένα μάθημα.