Πώς να προσαρμόσετε σωστά τα ηλεκτρικά καλοριφέρ της?, Πώς να προγραμματίσετε την ηλεκτρική σας θέρμανση?

Πώς να προγραμματίσετε την ηλεκτρική σας θέρμανση

«Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο» Προγραμματίστε την θέρμανση σας θα σας βοηθήσει να είστε πάντα ζεστοί και να ξοδέψετε λιγότερα ! Θα δούμε τώρα πώς να το κάνουμε.

Πώς να προσαρμόσετε σωστά τα ηλεκτρικά καλοριφέρ της ?

ΕΝΑ Καλή ρύθμιση των ηλεκτρικών θερμαντικών παρακολούθησης είναι απαραίτητο για τη θέρμανση του σπιτιού ενώ περιορίζει την κατανάλωσή του. Πώς να προσαρμόσετε τα ηλεκτρικά καλοριφέρ της Για να επιτευχθεί η ισορροπία μεταξύ άνεσης και εξοικονόμησης ? Σε ποια θερμοκρασία ρυθμίστε τον θερμοστάτη ? Πώς να βελτιστοποιήσετε τη διάχυση της θερμότητας ? Απάντηση σε αυτό το υπογεγραμμένο άρθρο Izi από τον Edf.

Διαμορφώστε τη θερμοκρασία του μέρους του θερμοστάτη κατά μέρος

Εκτός αν ζείτε σε ένα στούντιο ή σε T1, τα μέρη ενός καταλύματος δεν έχουν όλες τις ίδιες λειτουργίες, ούτε το ίδιο ποσοστό πληρότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν είναι απαραίτητο να θερμαίνετε ένα σαλόνι μόνιμα κατειλημμένο, είναι λιγότερο για ένα μερικώς κατεχόμενο μπάνιο, το πρωί ή το βράδυ όταν ντους. Η προσαρμογή του ηλεκτρικού καλοριφέρ είναι επομένως το πρώτο Λάβετε υπόψη τον τύπο του μέρους (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, γραφείο, μπάνιο).

Χρειάζεστε τη συμβουλή ενός IZI από EDF Expert για να αντικαταστήσετε τα ηλεκτρικά σας καλοριφέρ ?

Κάθε τμήμα αντιστοιχεί στη συνέχεια σε μια ιδανική θερμοκρασία:

��* για Ζωντανά κομμάτια (σαλόνι, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα), το ιδανικό περιβάλλον ενός ηλεκτρικού καλοριφέρ είναι το Λειτουργία άνεσης (Sun Pictograph) που αντιστοιχεί σε θερμοκρασία στους 19 ° C.

Ωστόσο, χρησιμοποιήστε το Λειτουργία οικολογίας (συμβολίζεται από ένα φεγγάρι) στους 17 ° C μόλις αφήσετε το κατάλυμα σας (για να πάτε για μια μέρα για μια μέρα).

Απενεργοποιήστε το 100 % θέρμανση μόλις αφήσετε ένα δωμάτιο όπου το σπίτι δεν συνιστάται έντονα. Η θερμοκρασία μπορεί να πέσει γρήγορα. Στην ενίσχυση, τα ηλεκτρικά σας καλοριφέρ μπορούν να ξοδέψουν πολλή ενέργεια για να φτάσουν στην επιθυμητή θερμοκρασία όταν επιστρέψετε.

��* για τα δωμάτια και το γραφείο Καταλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, την ίδια ιδέα, το Λειτουργία άνεσης Συνιστάται (και η λειτουργία ECO σε περίπτωση απουσίας). Τη νύχτα, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το ηλεκτρικό καλοριφέρ από Λειτουργία οικολογίας (φεγγάρι).

16 έως 17 ° C είναι αρκετό για έναν αποκαταστατικό ύπνο και ξυπνητήρι χωρίς ημικρανία. Εάν είστε εξοπλισμένοι με ένα κεντρικό θερμοστάτη (πιλοτικό σύρμα, multizones), προγραμματίστε την έναρξη της συσκευής θέρμανσης 1 έως 2 ώρες πριν την ανυψώσετε, για μια απαλή αφύπνιση !

�� για Το μπάνιο, Εάν το επιτρέπει το στεγνωτήριο πετσέτα σας, προσαρμόστε το ψυγείο σας 17 ° C Όταν είναι ακατάλληλο, Μεταξύ δύο στενών περασμάτων στο μπάνιο. Από την άλλη πλευρά, οι κατεχόμενοι πρέπει να είναι σε θέση να είναι Θερμάνθηκε στα 22 Βλέπε 23 ° C σε λίγα λεπτά. Είναι καλύτερο να προγραμματίσετε το φλιτζάνι πετσέτα σας στο Πρωινή/βράδυ μόδα ή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone με υποδοχή χρόνου (εάν η πετσέτα σας είναι συνδεδεμένη).

Σε αντίθεση με ορισμένες ληφθείσες ιδέες, δεν είναι Δεν είναι χρήσιμο να αφήσουμε ένα συνεχώς φωτισμένο. Το μπάνιο είναι μια αίθουσα περάσματος. Για να μην αναφέρουμε ότι ένα στεγνωτήριο πετσέτα, ειδικά με φυσητήρα, είναι πιθανό να καταναλώσει πολλή ενέργεια.

Νεαρός άνδρας Teletravaille στο σπίτι

Συνοπτικά, ρυθμίστε τον κύριο θερμοστάτη σας στους 19 ° C/λειτουργία άνεσης (ή ρύθμιση του τροχού) την ημέρα που είστε παρόντες. Τη νύχτα και κατά τη διάρκεια των απουσιών σας, πηγαίνετε σε λειτουργία Eco/17 ° C. Πάνω απ ‘όλα, προσαρμόστε τη θερμοκρασία ως συνάρτηση του τμήματος στον θερμικό ρυθμιστικό θερμοστάτη που υπάρχει σε κάθε ηλεκτρικό καλοριφέρ.

Προώθηση της διάχυσης θερμότητας για τη βελτίωση της θερμικής άνεσης

Ορισμένες ρυθμίσεις του καλοριφέρ επιτρέπουν τη θερμική άνεση, τη βελτίωση της διάχυσης και τη διατήρηση της θερμότητας. Ακολουθούν μερικές πολύτιμες συμβουλές:

�� Αφαιρέστε το μπροστινό μέρος των ηλεκτρικών θερμαντικών παρακολούθησης (χωρίς έπιπλα ή καναπέ κολλημένο στο ψυγείο που θα εμποδίσει την κυκλοφορία του ζεστού αέρα)

�� Καθαρίστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές θέρμανσης Στην αρχή της χειμερινής περιόδου (αφαιρέστε τη σκόνη από τα πλέγματα εξαερισμού)

�� etmate τα ηλεκτρικά σας καλοριφέρ ενώ είστε το μέρος ;

�� Κλείστε τα παντζούρια τη νύχτα και τραβήξτε τις κουρτίνες (Επιλέξτε ένα ορισμένο πάχος κατά προτίμηση) για να διατηρήσετε τη μέγιστη θερμότητα.

Εάν το κρύο επιμένει ιδίως όσον αφορά το άνοιγμα (παράθυρα, πόρτες), θυμηθείτε να τα αντικαταστήσετε για περισσότερη άνεση ή Εισάγετε το άνοιγμά σας Ενώ περιμένουν να είναι σε θέση να τα αλλάξουν (οι αρθρώσεις που πρέπει να αντικατασταθούν, επικαλύπτονται για να εγκατασταθούν, κλπ.Ουσία. Γενικά, Το να είσαι κρύο μέσα είναι συνώνυμο με την κακή μόνωση στέγαση. Πράγματι, μπορείτε να θερμαίνετε το σπίτι σας όσο το δυνατόν περισσότερο, εάν η μόνωση λείπει, θα είστε ακόμα κρύοι και ο λογαριασμός σας μπορεί να εκραγεί.

Επίσης, συμβουλευτείτε το Οδηγίες ειδοποίησης του κατασκευαστή της συσκευής θέρμανσης. Εάν χαθούν οι οδηγίες, πληκτρολογήστε στο Διαδίκτυο την αναφορά του μοντέλου του ηλεκτρικού σας καλοριφέρ που σχετίζεται με το όνομα της μάρκας. Οι ιστότοποι κάποιων κατασκευαστών παρέχουν όλες τις ειδοποιήσεις των προϊόντων τους στο διαδίκτυο.

Ρυθμίστε το ηλεκτρικό καλοριφέρ σας για εξοικονόμηση ενέργειας

Η καλή στάση θέρμανσης είναι να υιοθετήσουν τις λεγόμενες οικολογικές ρυθμίσεις. Εκτός από το να κάνετε το πορτοφόλι σας καλό, περιορίζετε τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

�� Προσδιορίστε Σενάρια σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε για παράδειγμα να ορίσετε τις επιθυμητές θερμοκρασίες σύμφωνα με τα μέρη ανά ώρα και ανά ημέρα και να προγραμματίσετε τον θερμοστάτη σας.

�� Μειώστε τη θερμοκρασία κατά 1 ° C Από το δωμάτιό σας, το γραφείο σας ή το σαλόνι σας εξοικονομεί 7 % στον λογαριασμό σας ηλεκτρικού ρεύματος σύμφωνα με το ADEME. Είναι ιδιαίτερα σκόπιμο να προσαρμόσετε το ηλεκτρικό καλοριφέρ του στους 19 ° C, αντί στους 20 ° C και να καλύψετε τον εαυτό σας σωστά το χειμώνα.

�� Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε πλήρως όλα τα ηλεκτρικά σας καλοριφέρ Όταν επιστρέφετε στο σπίτι, κρύες μέρες. Θα καταναλώσετε περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια και το κατάλυμα σας δεν θα θερμαίνεται πιο γρήγορα !

�� Μην κόβετε εντελώς τη θέρμανση Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και απουσία σας, αλλά βάλτε το ψυγείο σε λειτουργία Eco/Moon (ή το Out -of -Gel/Flocon Mode σε περίπτωση παρατεταμένης απουσίας, περισσότερο από τρεις ημέρες).

�� Επενδύστε σε έξυπνες και συνδεδεμένες λύσεις. Τα έξυπνα καλοριφέρ είναι σε θέση να κοπούν προσωρινά και αυτόματα σε περίπτωση απουσίας (ανιχνευτής παρουσίας) και ανοιχτού παραθύρου. Επιπλέον, τα συνδεδεμένα καλοριφέρ επιτρέπουν το τηλεχειριστήριο (ρύθμιση ανάφλεξης, θερμοκρασίας και τρόπων, χρονικές υποδοχές).

Τα έξοδα θέρμανσης μπορούν να ζυγίσουν έως και 70% στον ενεργειακό προϋπολογισμό της στέγασης ! Εάν δεν είστε προσεκτικοί και δεν συμμορφώνεστε με ορισμένες συμβουλές χρήσης, ο λογαριασμός σας θα πάει γρήγορα στο κόκκινο. Ως εκ τούτου, μια καλή ρύθμιση των ηλεκτρικών σας καλοριφέρ επιτρέπει την αιτιολογημένη διαχείριση της θερμοκρασίας της διαμονής σας χωρίς αδικαιολόγητα τα έξοδά σας.

Ο Λειτουργία ηλεκτρικού καλοριφέρ Εξαρτάται από την τεχνολογία του σκάφους. Ένα ψυγείο αδράνειας (υγρό ή ξηρό) διαχέει μια ήπια και προοδευτική θερμότητα σε όλο το δωμάτιο, όταν ένας ακτινοβολημένος πίνακας απελευθερώνει άμεση αλλά μονομερή θερμότητα (προς μία κατεύθυνση, με ακτινοβολία). Ο μεταφορέας φιλοδοξεί καθαρό αέρα από κάτω και θερμαίνει χάρη στην εσωτερική ηλεκτρική αντίσταση του. Παρέχει συνήθως ξηρή, γρήγορη και όχι ομοιογενής θερμότητα.

Αλλάξτε τα ηλεκτρικά καλοριφέρ της για περισσότερες επιδόσεις

Εάν το παλιό σας ψυγείο είναι πολύ παλιά Ή εκτός λειτουργίας, Ακόμη και με τις καλύτερες ρυθμίσεις στον κόσμο, θα δυσκολευτείτε να φτάσετε στη λεπτή ισορροπία μεταξύ μόνιμης άνεσης και περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας.

Τα θερμαντικάτά σας είναι ερειπωμένα ? Αντικαταστήστε τα με IZI από τον EDF !

Τα καλοριτάρια των τελευταίων γενεών προσφέρουν Καλύτερες ικανότητες θέρμανσης για ένα Καλύτερη ελεγχόμενη κατανάλωση. Επιπλέον, έχουν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά Για μια απλή και εύκολη προσαρμογή:

 • Αυτοεπρογραμματισμός του καλοριφέρ που διαμορφώνεται με το ρυθμό της ζωής σας
 • Ανιχνευτής παρουσίας
 • Ανοικτός ανιχνευτής παραθύρων
 • Τηλεχειριστήριο σε πραγματικό χρόνο των συσκευών σας (από μια εφαρμογή smartphone) κ.λπ.

Η νεαρή γυναίκα συμβουλεύει το tablet της

Εκεί Ισχύς θέρμανσης του καλοριφέρ πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά, ανάλογα με την επιφάνεια του δωματίου και τον όγκο που πρέπει να θερμαίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να επενδύσουμε σε ένα υπερβολικό ψυγείο. και σε αντίθεση με το άβολο να επενδύσετε σε ένα μικρότερο καλοριφέρ για τις ανάγκες θέρμανσης σας.

Τι ρύθμιση για ηλεκτρικά καλοριφέρ ? Τι πρέπει να θυμάστε

Εδώ είναι συνοπτικά πώς να προσαρμόσετε το ηλεκτρικό καλοριφέρ του:

Η σωστή ρύθμιση των ηλεκτρικών θερμαντικών θερμαντικών σας επιτρέπει να έχετε ένα ευχάριστο κατάλυμα για να ζήσετε ανά πάσα στιγμή, ενώ τα τιμολόγια σας. Θυμηθείτε ότι μια προσαρμογή στον πλησιέστερο 1 ° C μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Ο τεχνίτης Izi από τον Edf πηγαίνει σπίτι

Εγκαταστήστε έξυπνα και συνδεδεμένα καλοριφέρ με IZI από το EDF !

Αποθηκεύστε την εξοικονόμηση και παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας με την εγκατάσταση έξυπνων και συνδεδεμένων θερμαντικών παραγόντων.

Πώς να προγραμματίσετε την ηλεκτρική σας θέρμανση ?

Πρόγραμμα ηλεκτρικής θέρμανσης

Η ηλεκτρική θέρμανση είναι πρακτική. Το ενεργοποιούμε, το απενεργοποιούμε, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα μέρη στα οποία είμαστε. Αλλά είναι επίσης ένα κομμάτι ενός κυλίνδρου μερικές φορές. Επίπεδο άνεσης Πρώτα: Πάρα πολύ ζεστό, τότε πολύ κρύο και στη συνέχεια καυτά επανασχεδιασμένα. Για να μην αναφέρουμε το τιμολόγιο που πηγαίνει μαζί του και αυτό πάντα τείνει να θερμαίνει, έτσι ώστε να γνωρίζουμε πώς να προγραμματίσετε την ηλεκτρική θέρμανση είναι εδώ !

Για να μην ζητήσετε πολύ την ηλεκτρική θέρμανση σας ..

Θα δούμε λίγο περισσότερο πώς να προγραμματίσουμε την ηλεκτρική σας θέρμανση, ώστε να μην είστε ποτέ κρύοι ή να σπάσετε τη γουρουνάκι σας για να πληρώσετε τον λογαριασμό σας στην ενέργεια, αλλά πριν από αυτό, είναι χρήσιμο να έχετε κατά νου τις χρήσεις που σας επιτρέπουν να περιορίσετε το δικό σας έξοδα θέρμανσης.

1. Καλά απομονωμένα καταλύματα, η βάση για λιγότερες δαπάνες θέρμανσης !

Εάν ζείτε σε ένα σπίτι, αρχίστε πάντα με την απομόνωση της οροφής-η κύρια πηγή απώλειας θερμότητας-μετά πηγαίνετε στους κάτω ορόφους στο ισόγειο.

Ακόμη και σε ένα διαμέρισμα, κυνήγι για τα ρεύματα αέρα γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες.

Για να αποφύγετε την απώλεια θερμότητας στο σπίτι σας γλυκό σπίτι, φροντίστε να:

 • Ταυτόχρονα τα παράθυρα
 • Τοποθετήστε μαξιλάρια πόρτας
 • Τοποθετήστε παχιά κουρτίνες
 • Κλείστε τα παντζούρια τη νύχτα

Αυτές οι λίγες μικρές χειρονομίες θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε τη θερμότητα !

Διαβάστε επίσης:

2. Γνωρίστε τις ιδανικές θερμοκρασίες (πριν προωθήσετε τη θέρμανση)

Ναι, ξέρουμε, είναι υποκειμενικό. Μερικοί είναι πάντα πολύ καυτοί όταν μετατοπίζονται άλλοι. Αλλά ακριβώς, όταν είναι ademe (Οργανισμός Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Ενέργειας) που το λέει, κάνει όλους να συμφωνούν �� (και κατά τη διέλευση, γνωρίζατε ότι η μείωση της θερμοκρασίας 1 ° C σας επιτρέπει να επιτύχετε έως και 7% εξοικονόμηση ?Ουσία

Το Ademe συνιστά τη θέρμανση των καθιστικών (σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία) στους 19 ° C κατά τη διάρκεια της ημέρας και θέρμανση στους 17 ° C τη νύχτα. Για να αποφύγετε τα απόβλητα, δεν είναι απαραίτητο να θερμαίνετε τα μη κατειλημμένα μέρη (κελάρι, αίθουσα πλυντηρίων, γκαράζ κ.λπ.).

Και αν είστε μακριά περισσότερο από 24 ώρες, βάλτε τα καλοριφέρ σας σε λειτουργία Frost: 12 ° C στους 14 ° C .

Διαβάστε επίσης:

3. Διατηρήστε τα ηλεκτρικά σας καλοριφέρ, θα σας το επιστρέψουν !

Όπως το αυτοκίνητό σας, τα καλοριφέρ σας πρέπει να διατηρούνται τακτικά για βέλτιστη απόδοση. Η βρωμιά και η σκόνη στο εσωτερικό μειώνουν την απόδοσή τους και αυξάνουν την ηλεκτρική τους κατανάλωση. Για να καθαρίσετε τα ηλεκτρικά σας καλοριφέρ, είναι τόσο απλό: Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να σκοντάψετε τα ορατά μέρη και ένα φτερό για να ξεπλύνετε τη σκόνη στα διάκενα. Για τη συχνότητα: Παρέχετε καθαρισμό κατά μέσο όρο δύο φορές το χρόνο.

4. Και έτσι, μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τον προγραμματισμό της ηλεκτρικής σας θέρμανσης

«Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο» Προγραμματίστε την θέρμανση σας θα σας βοηθήσει να είστε πάντα ζεστοί και να ξοδέψετε λιγότερα ! Θα δούμε τώρα πώς να το κάνουμε.

Πώς να προγραμματίσετε την ηλεκτρική σας θέρμανση

Υπάρχουν πολλές συσκευές για τον περιορισμό των δαπανών για τη θέρμανση και την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων όταν φτάσει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα. Σας ευχαριστώ αυτοματισμός στο σπίτι !

Για να μπορέσετε να προγραμματίσετε την ηλεκτρική σας θέρμανση, θα πρέπει να την ολοκληρώσετε με μερικές συσκευές.

Με άλλα λόγια, προσθέστε τον αρκετά για να μετρήσετε τη θερμοκρασία δωματίου και επίσης μια συσκευή για να του αναφέρετε όταν είναι καιρός να θερμαίνετε και όταν ήρθε η ώρα να σταματήσετε.

Είστε εσείς που καθορίζετε τη θερμοκρασία στόχου σύμφωνα με τις στιγμές της ημέρας και τις ημέρες της εβδομάδας. Μπορείτε να διορθώσετε τις υποδοχές χρόνου θέρμανσης σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας (ώρες εργασίας, νύχτα, διακοπές κ.λπ.). Έτσι, ζεσταθείτε μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητο. ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ GASPI !

Διαβάστε επίσης:

Ελέγξτε τις περιόδους θέρμανσης

Θερμοστάτης/ενεργοποιητής, θερμοστατική βαλβίδα, υπαίθριος ανιχνευτής, … είστε χαλασμένοι για επιλογή για να εξοπλίσετε τη θέρμανση σας για να το πιείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά.

Όποια και αν είναι η επιλογή, για να ελέγξετε την ηλεκτρική σας θέρμανση, θα πρέπει να την συνδέσετε:

 • Αισθητήρες θερμοκρασίας που θα αυξήσουν τη θερμοκρασία δωματίου του δωματίου
 • ένας ενεργοποιητής (ο οποίος θα προκαλέσει θέρμανση μόνο όταν είναι απαραίτητο)

Και για να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο, είναι δυνατόν να επιλέξουμε μια συνδεδεμένη θέρμανση. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να το δοκιμάσετε μέσω μιας εφαρμογής ή/και ενός συνδεδεμένου αντικειμένου (στο Sowee, έχουμε και τα δύο, μια εφαρμογή και έναν συνδεδεμένο σταθμό! Ουσία.

 • Περάστε από μια εφαρμογή για να εισαγάγετε τα προγράμματα θέρμανσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας σύμφωνα με τις στιγμές της ημέρας (π.χ. ένα νυχτερινό πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα απουσίας κ.λπ.) θα είναι πολύ ευκολότερη από την άποψη της χρήσης.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε απομακρυσμένες λειτουργίες. Πρακτικό όταν ξεχάσαμε να κόψουμε τη θέρμανση πριν φύγουμε !

Για να μπορέσετε να προγραμματίσετε την ηλεκτρική σας θέρμανση, χρειάζεστε ένα ψυγείο που διαθέτει πιλοτικό καλώδιο. Μην πανικοβληθείτε, τα περισσότερα από τα οποία έχουν αυτό το καλώδιο που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε διαφορετικούς τρόπους θέρμανσης.

Διαβάστε επίσης:

Η εγκατάσταση απαιτεί μερικές προσπάθειες – χωρίς πραγματική δουλειά αλλά λίγο DIY και χρόνο – αλλά στη συνέχεια, για εσάς την καλή ζωή ! Η θέρμανση σας είναι σε αυτόματη πιλοτική και εσείς, πάντα ζεστή !

Για να μην αναφέρουμε τις αποταμιεύσεις που έγιναν �� με το Sowee και τον συνδεδεμένο σταθμό του, για παράδειγμα, είναι έως και 25% εξοικονόμηση στις ενέργειες σας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να συμβουλευτείτε το ιστορικό κατανάλωσης σας με το μάτι από το smartphone σας. Και αν είστε μακριά, με ένα κλικ, ενεργοποιήστε τη λειτουργία απουσίας. Οι πληροφορίες μεταδίδονται και η θερμοκρασία πέφτει αυτόματα. Μια ελεγχόμενη θέρμανση είναι ένα ελαφρύ τιμολόγιο !

Ο ανιχνευτής παρουσίας

Συνδεδεμένο με ανιχνευτή παρουσίας, τα θερμαντικά σώματα θερμαίνονται μόνο όταν υπάρχουν άνθρωποι στο δωμάτιο. Όταν το αφήνετε, η θερμοκρασία πέφτει αυτόματα. Με αυτήν τη λύση, ξαφνικά ζεστάνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες σας. Μια ιδανική λύση για ορισμένους χώρους όπως η αίθουσα παιχνιδιών όπου έρχονται και πηγαίνουν τα παιδιά. Με αυτό το σύστημα, ο στόχος είναι να θερμάνετε το δίκαιο σύμφωνα με τις συνήθειες σας και τις πραγματικές σας ανάγκες.

Ο ανιχνευτής ανοίγματος παραθύρου

Κάθε μέρα, είστε εξ ολοκλήρου το σπίτι σας ανοίγοντας τα παράθυρα, καλό αντανακλαστικό ! Αλλά αφιερώστε χρόνο για να κόψετε τα καλοριφέρ σας κάθε φορά που το σπίτι σας παίρνει τον αέρα ? Όχι πραγματικά ? Και αν επιλέξετε έναν ανιχνευτή ανοίγματος παραθύρου ? Μόλις συνδεθούν οι συσκευές σας, οι τελευταίες μεταδίδουν τις πληροφορίες στον ενεργοποιητή του καλοριφέρ που διατάζει να το κόψει όταν είναι ανοιχτό ένα παράθυρο. Μόλις κλείσει, η θέρμανση έχει επανεκκινηθεί.

Σας περιμένουν να μπείτε στην προγραμματιζόμενη και συνδεδεμένη εποχή της ηλεκτρικής θέρμανσης ?