Θέση των ποδιών στα πεντάλ στο αυτοκίνητο, πεντάλ αυτοκινήτων: συμπλέκτης φρένων επιταχυντών – | υπερκρακώνω

Πέταλλα αυτοκινήτου: συμπλέκτης φρένων επιταχυντών

Contents

Το αριστερό πόδι προορίζεται αυστηρά για τη χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη. Το δεξί πόδι είναι κινητό. Η τακούνια είναι αγκυροβολημένη στο έδαφος μπροστά από το πεντάλ φρένου, περιστρέφεται για να ενεργοποιήσει δύο πεντάλ: το φρένο και τον επιταχυντή.

Ποια είναι η θέση των ποδιών στα πεντάλ στο αυτοκίνητο ?

Η γνώση της σωστής θέσης του ποδιού στον επιταχυντή, ο συμπλέκτης ή το πεντάλ φρένου είναι απαραίτητη, καθώς η χρήση των πεντάλ συμβάλλει σημαντικά στη ρευστότητα της οδήγησης καθώς και στην ασφάλειά σας πίσω από το τιμόνι. Ταχύτητες, χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια, επιταχυντή … με το αυτοκίνητο Simone σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη θέση του ποδιού στα πεντάλ, για να σας επιτρέψουμε να είστε άνετοι και να ελέγξετε καλύτερα την οδήγησή σας ! ��

 • Προσαρμόστε τη θέση των ποδιών σύμφωνα με τα πεντάλ
 • Πώς να τοποθετήσετε σωστά τα πόδια σας στα πεντάλ με αυτοκίνητο ?
 • Χρησιμοποιήστε τα πεντάλ: πρακτική περίπτωση

Προσαρμόστε τη θέση των ποδιών σύμφωνα με τα πεντάλ

Ανακαλύψτε μια στοιχειώδη έννοια από το θέμα τουΕγκατάσταση στο σταθμό οδήγησης. Τα χειροκίνητα αυτοκίνητα κιβωτίων ταχυτήτων είναι εξοπλισμένα με Τρία πεντάλ, Η γνώση του ρόλου τους καθώς και της θέσης των ποδιών στα διάφορα πεντάλ είναι απαραίτητη:

Απεικόνιση

Το πεντάλ του συμπλέκτη

Ο συμπλέκτης επιτρέπει και τα δύο για να ξεκινήσετε, του να σταματήσει και του Αλλάξτε τη διατροφή σας. Η χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη, Βρίσκεται στο αριστερό άκρο του στροφάλου, Ανατολή Αυστηρά προοριζόμενο για το αριστερό πόδι !

Αναθεωρήστε τον κωδικό δωρεάν !

Σας αρέσει όταν είναι δωρεάν ? κι εμεις !

Σας αρέσει όταν είναι δωρεάν _ Αναθεωρούμε επίσης τον κωδικό δωρεάν! .Png

 • απαγκιστρώνω που σημαίνει να πιέζω το πεντάλ του συμπλέκτη
 • εναγκαλισμός, Αντίστροφα, υπονοεί υψώνω Το πεντάλ του συμπλέκτη.

Η χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη συνδέεται επίσης στενά με την έννοια του πατινάζ ; Για να το φτάσετε, ο οδηγός πρέπει να χρησιμοποιήσει τη γλυκύτητα και να σηκώσει απαλά το πόδι του πεντάλ μέχρι να νιώσετε μια μικρή δόνηση.

Τα αυτόματα κουτιά δεν είναι εξοπλισμένα με πεντάλ συμπλέκτη.

Το πεντάλ φρένου

Το πεντάλ φρένου καθιστά δυνατή την επιβράδυνση ή τη διακοπή του οχήματος. Τοποθετημένο στη μέση του στροφαλοφόρου σε ένα χειροκίνητο αυτοκίνητο κουτιού και σε αριστερά για ένα αυτόματο αυτοκίνητο μετάδοσης, ενεργοποιείται από το δεξί πόδι και συνεπάγεται μια ομαλή κίνηση (εκτός από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, φυσικά).

Το πεντάλ επιταχυντής

Το πεντάλ Accelerator αυξάνει τη δύναμη του κινητήρα του οχήματος και μεταβάλλει την εμφάνισή του. Τοποθετημένο στο δεξί άκρο του στροφάλου Σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, ενεργοποιείται επίσης από το δεξί πόδι. Όπως η χρήση του πεντάλ φρένου, η δράση του πεντάλ επιταχυντής απαιτεί μια ευέλικτη και λεπτή κίνηση.

Πώς να τοποθετήσετε σωστά τα πόδια σας στα πεντάλ με αυτοκίνητο ?

Η θέση των ποδιών στα πεντάλ είναι ένα από τα πρώτα πρακτικά θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οδήγησης. Μερικοί βασικοί κανόνες σας επιτρέπουν να προετοιμαστείτε αυτή τη στιγμή.

ΜΕΓΑΛΟ’Εγκατάσταση στο σταθμό οδήγησης είναι ένα κεφάλαιο. Όλες οι ρυθμίσεις που σχετίζονται με το κάθισμα, την οδήγηση ή ακόμα και τη θέση των ποδιών στα πεντάλ καθιστούν δυνατή την προετοιμασία ενός γαλήνιου και ασφαλούς ταξιδιού. Τα πόδια σας πρέπει να τοποθετηθούν κοντά στα πεντάλ, ούτε πολύ μακριά, ούτε πολύ κοντά. ΕΝΑ δοκιμή Σας επιτρέπει να ελέγξετε την καλή θέση τους: Βάλτε το πεντάλ του συμπλέκτη όσο το δυνατόν περισσότερο, το πόδι σας πρέπει να παραμείνει σε επαφή με το πάτωμα και το πόδι σας πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένο. Μόλις εγκατασταθεί καλά, Μετρήστε την αντίσταση (αποκρινόμενος) διαφορετικά πεντάλ ασκώντας κάποιες πιέσεις σε καθένα από αυτά.

Ο αριστερό πόδι Ανατολή Προορίζεται για συμπλέκτη ενώ το δεξί πόδι είναι κινητό, πολύπλευρος. Περιστρέφει και ενεργοποιεί το πεντάλ φρένου ή επιταχυντή σύμφωνα με την κατάσταση οδήγησης.

Πάντα κρατήστε το δικό σας Ευθεία τακούνια στο έδαφος, στον άξονα του πεντάλ φρένου, Ακόμα και όταν επιταχύνετε ! Αυτό θα σας επιτρέψει να φρενάρετε πιο εύκολα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (γρηγορότερα και με περισσότερη δύναμη).

Απεικόνιση

Τι διαφορές μεταξύ του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων και του αυτόματου κιβωτίου ?

Τα χειροκίνητα και αυτόματα αυτοκίνητα κιβωτίων ταχυτήτων έχουν θεμελιώδη διαφορά:

 • Τα αυτοκίνητα αυτοκινήτων έχουν μόνο δύο πεντάλ: φρένο και επιταχυντή
 • Τα αυτοκίνητα με χειροκίνητα κουτιά διαθέτουν επίσης ένα πεντάλ συμπλέκτη.

Το αριστερό πόδι είναι αυστηρά αποκλεισμένο για τη δράση του συμπλέκτη, οι οδηγοί αυτοκινήτων με αυτόματη μετάδοση ποτέ δεν χρησιμοποιούν αυτό το πόδι.

0138CB.JPG

Χρησιμοποιήστε τα πεντάλ: πρακτική περίπτωση

Πώς να φρενάρετε χωρίς να σταματήσετε και να επιταχύνετε ομαλά ? Με το αυτοκίνητο Simone σας λέει τα πάντα ! ��

Πέδια φρένων: Πώς να φρενάρετε χωρίς να σταματήσετε ?

Το φρενάρισμα χωρίς παύση απαιτεί καλή θέση των ποδιών στο πεντάλ φρένου. Για να επιβραδύνει την εμφάνιση του οχήματος, Πιέστε απαλά φρένο και Αποφύγετε οποιαδήποτε ξαφνική χειρονομία. Για να το σταματήσετε εντελώς, Λειτουργήστε το πεντάλ συμπλέκτη λίγο πριν φρενάρετε Αυτοκίνητο: Αυτή η χειρονομία αποφεύγει να σταματήσει ξαφνικά.

Πεντάλ επιτάχυνσης: Πώς να επιταχύνετε ομαλά ?

ΕΝΑ Επιτάχυνση υγρού υπονοεί ένα Ευέλικτη και συντονισμένη δράση κιβώτιο ταχυτήτων, πεντάλ συμπλέκτη καθώς και πεντάλ επιταχυντής. Βρίσκεστε σε στάση: ενεργοποιήστε την πρώτη ταχύτητα πιέζοντας το συμπλέκτη στο μέγιστο. Σηκώστε το αριστερό πόδι απαλά και ζητήστε σταδιακά Το πεντάλ επιταχυντής χρησιμοποιώντας το δεξί σας πόδι.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να τοποθετήσετε το πόδι σας στα πεντάλ ?

Το αριστερό πόδι προορίζεται αυστηρά για τη χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη. Το δεξί πόδι είναι κινητό. Η τακούνια είναι αγκυροβολημένη στο έδαφος μπροστά από το πεντάλ φρένου, περιστρέφεται για να ενεργοποιήσει δύο πεντάλ: το φρένο και τον επιταχυντή.

Ποια είναι η σειρά των πεντάλ σε ένα αυτοκίνητο ?

Ο συμπλέκτης βρίσκεται στο αριστερό άκρο των πεντάλ ενός χειροκίνητου αυτοκινήτου κιβωτίου ταχυτήτων. Στη συνέχεια, ελάτε το πεντάλ φρένου, στη μέση, τότε το πεντάλ Accelerator, στο δεξί άκρο. Τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο δεν διαθέτουν πεντάλ συμπλέκτη, είναι το πεντάλ φρένου που βρίσκεται στο αριστερό άκρο των πεντάλων.

Περισσότερα άρθρα σχετικά με την εγκατάσταση στη θέση οδήγησης

 • Θέση στο χέρι στο τιμόνι
 • Πώς να προσαρμόσετε σωστά τους καθρέφτες σας
 • Ξεκίνημα του λόφου

Πέταλλα αυτοκινήτου: συμπλέκτης φρένων επιταχυντών

Ο συμπλέκτης, το φρένο και ο επιταχυντής αποτελούν τα πεντάλ ενός χειροκίνητου οχήματος. Η χρήση του τελευταίου μπορεί γρήγορα να γίνει πηγή άγχους σε άτομα που περνούν την άδεια οδήγησης τους. Πού να υποστηρίξεις ? Σε ποια στιγμή ? Τι πόδι για χρήση ? Πώς να φρενάρετε χωρίς να σταματήσετε ? Τόσες πολλές ερωτήσεις απαντούμε σε αυτό το άρθρο.

πεντάλ αυτοκινήτου

 • Λειτουργία των πεντάλ ενός αυτοκινήτου
 • Φρένο
 • Επιταχυντής
 • Πεντάλ συμπλέκτη
 • Αυτόματα πεντάλ αυτοκινήτων
 • Πώς να μην σταματήσετε κατά τη διάρκεια της πέδησης
 • Πώς να μην εγκαταλείψετε όταν επιταχύνετε
 • Πώς να πετύχετε σε ένα ξεκίνημα του λόφου
 • Αισθητήρας πεντάλ επιταχυντής

Πώς δουλεύουν τα πεντάλ ενός αυτοκινήτου ?

Όλα τα χειροκίνητα αυτοκίνητα κιβωτίων ταχυτήτων είναι Εξοπλισμένο με τρία πεντάλ ::

 • Το πεντάλ τουσυμπλέκτης, που βρίσκεται στα αριστερά του στροφάλου.
 • Το πεντάλ του φρένο, που βρίσκεται στο κέντρο του στροφάλου.
 • Το πεντάλ τουεπιταχυντής, που βρίσκεται στα δεξιά του στροφαλοφόρου.

Έτσι, για να παρέχετε ρευστότητα και ασφάλεια στην οδήγησή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλά πεντάλ αυτοκινήτων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, η κατοχή ενός οχήματος, είναι Ρυθμίστε το κάθισμά σας Έτσι ώστε τα πόδια σας να βρίσκονται σε ιδανική απόσταση από το πεντάλ. Πρέπει να εγκατασταθείτε άνετα, αλλά και να έχετε εύκολα πρόσβαση στα πεντάλ. Το δεξί σας πόδι είναι κινητό και πλέει μεταξύ του επιταχυντή και του φρένου. Όσο για το αριστερό σας πόδι, είναι κοντά στο συμπλέκτη, έτοιμο να παρέμβει εάν είναι απαραίτητο. Τέλος πάντων, τα τακούνια σας ξεκουράζονται φυσικά μπροστά από τα πεντάλ.

 • Υιοθετήστε τη σωστή δοσολογία στις πιέσεις στα πεντάλ

Αφού εγκατασταθείτε, θα χρειαστείτε Δοκιμάστε τα πεντάλ του οχήματος, που είναι πάντα διαφορετικό από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο. Για να γίνει αυτό, πραγματοποιήστε μερικές πιέσεις στο φρένο και τον επιταχυντή για να προσδιορίσετε την αντίστασή τους.

Όσον αφορά τον συμπλέκτη, το πεντάλ πρέπει να πιέζεται απαλά, Μέχρι να φτάσει στη στάση. Όταν οδηγείτε, οι πιέσεις που ασκούνται στα πεντάλ πρέπει να είναι συνεχώς μαλακά και σταδιακά να γίνονται, εκτός από άμεσες περιπτώσεις κινδύνου.

Ποιο είναι το πεντάλ φρένου ?

Το πεντάλ φρένου συνδέεται γενικά με ένα έννοια ασφάλειας, Ωστόσο, έχοντας κατά νου ότι η πέδηση δεν σημαίνει απαραίτητα χτυπήματα. Η πέδηση μπορεί να γίνει, σε ορισμένες περιπτώσεις, εξαιρετικά επικίνδυνη και πριν αποφασίσετε να φρενάρετε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Πράγματι, οι κίνδυνοι μιας σύγκρουσης μετά από υπερβολικά έντονη πέδηση είναι σημαντικοί και οι συνέπειες μπορεί να είναι δραματικές, τόσο από την άποψη του υλικού, σε ανθρώπινο επίπεδο.

Ακόμη και αν η χρησιμότητα αυτού του πεντάλ δεν πρέπει πλέον να αποδειχθεί, πρέπει να σημειωθεί ότι η δύναμη πέδησης εξαρτάται από την πίεση που εκπέμπεται από το πεντάλ. Κατά συνέπεια, για να μην εκπλήσσετε άλλους χρήστες, πρέπει ελαφρώς φρενάρισμα. Το πεντάλ φρένου βρίσκεται στη μέση του πεντάλ και χρησιμοποιείται με το δεξί πόδι, όπως και για τον επιταχυντή.

Ποιο είναι το πεντάλ επιταχυντής ?

Το πεντάλ Accelerator, το οποίο είναι το πιο σωστό στα πεντάλ, σας επιτρέπει Δημιουργήστε κινητήρια δύναμη Μετακίνηση του οχήματός σας. Επιπλέον, καθιστά επίσης δυνατή τη ρύθμιση της ισχύος του κινητήρα, ανάλογα με την πίεση που ασκείτε σε αυτό.

Όπως το πεντάλ φρένου, ο επιταχυντής είναι να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προφύλαξη, Προκειμένου να μην επιταχύνουν την ταχύτητα ή άλλα αδικήματα που καθορίζονται από τον κωδικό αυτοκινητόδρομου.

Ποιο είναι το πεντάλ συμπλέκτη ?

Θεωρείται από πολλούς ως Το πιο περίπλοκο πεντάλ για χρήση, Ο συμπλέκτης είναι η αιτία πολλαπλών αποτυχιών που κάνουν τα οχήματα. Επίσης, οι περισσότεροι οδηγοί συμφωνούν ότι η χρήση αυτού του πεντάλ και σχετικά αγχωτική, ειδικά κατά τις πρώτες ώρες οδήγησης μάθησης. Ωστόσο, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πρακτικής, φαίνεται εξαιρετικά απλό.

 • Όταν σπρώξαμε το πεντάλ του συμπλέκτη, βγείτε από.
 • Όταν απελευθερώνετε το πεντάλ συμπλέκτη, πυροβολήστε.

Ποια είναι τα πεντάλ σε αυτόματα αυτοκίνητα ?

Σχετικά με Αυτόματα αυτοκίνητα, Το στρόφαλο είναι διαφορετικό από αυτό ενός χειροκίνητου οχήματος κουτιού. Περιέχει μόνο δύο πεντάλ: το φρένο και τον επιταχυντή. Πράγματι, οι ταχύτητες συμβαίνουν αυτόματα, ο συμπλέκτης δεν έχει καμία χρήση. Έτσι, πίσω από το τιμόνι αυτού του τύπου αυτοκινήτου, μόνο το δεξί σας πόδι λειτουργεί.

Πώς να μην σταματήσετε κατά τη διάρκεια της πέδησης ?

Για Εγγυήστε την ασφάλεια όλων των χρηστών του δρόμου, Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σωστά πώς να χρησιμοποιήσετε το πεντάλ φρένου. Για να αποφύγετε να σταματήσετε όταν φρενάρετε, σε μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη, πρέπει να σέβεστε τα ακόλουθα σημεία:

 • Εάν μπορείτε, προβλέψτε το πέδμα σας αφαιρώντας το πόδι σας από τον επιταχυντή.
 • Πατήστε, με χαμηλή πίεση, στο πεντάλ φρένου, μέχρι να φτάσετε στο σημείο πατινάζ, το οποίο αναγνωρίζεται χάρη σε μια ελαφριά δόνηση κινητήρα.
 • Defery, ανυψώνοντας το πόδι του πεντάλ του συμπλέκτη, απαλά και αργά, και παράλληλα, οπισθοδρομικά την ταχύτητά σας.
 • Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία, μέχρι την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου σας.
 • Όσο ο κινητήρας δεν είναι σε ουδέτερο, κρατήστε το πόδι σας στο πεντάλ του συμπλέκτη.

Πώς να μην αισθάνεστε τρελός κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης ?

Για να το πάρετε αυτό ρευστότητα στην επιτάχυνσή σας, Πρέπει να εκτελέσετε τόσο συντονισμένες όσο και ευέλικτες παρεμβάσεις στο πεντάλ του συμπλέκτη, στο πεντάλ Accelerator και στο κιβώτιο ταχυτήτων.

 • Ξεκινήστε το όχημά σας με την πρώτη ταχύτητα

Όταν βρίσκεστε σε στάση, πάρτε την πρώτη ταχύτητα, διατηρώντας τον καλά οδηγημένο συμπλέκτη σας. Στη συνέχεια, σηκώστε απαλά το πόδι σας από το πεντάλ, ενώ σταδιακά πιέζετε τον επιταχυντή. Το αυτοκίνητό σας προχωρεί ομαλά, πιθανόν να βλάψει τους μηχανικούς.

Αποφύγετε την ημέρα της εξέτασης της άδειας οδήγησης : Defereing πολύ γρήγορα, το όχημά σας κρατάει. Ωστόσο, αυτός ο τρόπος να κάνουμε πράγματα δεν είναι η εξάλειψη της D -ημέρα.

 • Επιταχύνοντας περνώντας τις επόμενες ταχύτητες

Ανάλογα με τις ενδείξεις που δίνονται από το ταχυτρόφων σας ή μόλις ακουστεί ο κινητήρας σας, πρέπει να περάσετε τη δεύτερη ταχύτητα. Επαναλάβετε αυτές τις αλλαγές ταχύτητας, κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης σας, μέχρι να φτάσετε σε μια σωστή ταχύτητα κινητήρα και τον επιθυμητό ρυθμό.

Πώς να πετύχετε σε ένα ξεκίνημα του λόφου ?

Ο Ξεκίνημα του λόφου, Αυτός είναι ένας ελιγμός που τείνει να τρομάξει.

Για να καταργήσετε όλες τις ανησυχίες, εδώ είναι, βήμα βήμα, Οι χειρονομίες που σας επιτρέπουν να πετύχετε σε ένα ξεκίνημα του λόφου, χωρίς καν να ζητήσετε το φρένο του χεριού σας:

 1. Όταν το αυτοκίνητό σας σταματήσει, βγείτε με το αριστερό σας πόδι, πιέζοντας καλά το πεντάλ του συμπλέκτη και πιέστε το φρένο με το δεξί σας πόδι.
 1. Ενώ η πρώτη ταχύτητα ενεργοποιείται, διατηρώντας το ενεργοποιημένο φρένο, το αριστερό σας πόδι πρέπει να σηκωθεί ομαλά, έτσι ώστε να βρείτε το σημείο πατινάζ.
 1. Αφήστε την πίεση του φρένου και, στη συνέχεια, πατήστε το πεντάλ Accelerator για να δώσετε βοήθεια στο αυτοκίνητό σας για να ξεκινήσετε και τελικά, απελευθερώστε τον συμπλέκτη σας για να επαναλάβετε την κανονική οδήγηση.

Ποιος είναι ο αισθητήρας πεντάλ επιταχυντή ?

Το πεντάλ ενός αυτοκινήτου

Ο Αισθητήρας πεντάλ επιταχυντής είναι ένα από τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, που υπάρχουν στο όχημά σας, μεταξύ των σημαντικότερων. Μεταδίδει πληροφορίες έτσι ώστε το μείγμα καυσίμου και αέρα να είναι βέλτιστη.

Με άλλα λόγια, ανάλογα με την πίεση που ασκείτε στον επιταχυντή, ο αισθητήρας στέλνει τις πληροφορίες που λαμβάνονται στην αριθμομηχανή, έτσι ώστε ο τελευταίος να καθορίζει τότε το Καλή ποσότητα καυσίμου και αέρα για ένεση.

Ο Συμπτώματα ενός ελαττωματικού αισθητήρα πεντάλ επιταχυντή είναι :

 • Το όχημά σας δεν αντιδρά ή αντιδρά άσχημα όταν πατάτε τον επιταχυντή.
 • Το αυτοκίνητό σας πηγαίνει σε “υποβαθμισμένη λειτουργία”: Εάν συμβαίνει αυτό, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το φίλτρο σωματιδίων ή τη βαλβίδα EGR του αυτοκινήτου σας πιο γρήγορα.
 • Ο δείκτης του κινητήρα σας ανάβει στον πίνακα ελέγχου σας .
 • Η λειτουργία του κινητήρα σας δεν είναι ιδανική: το σημειώνετε ειδικά παρακολουθώντας την κατανάλωση καυσίμου. Εάν ο αισθητήρας σας είναι ελαττωματικός, αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερκατανάλωση καυσίμου.

Αλλάξτε έναν αισθητήρα πεντάλ επιταχυντή:

Εάν έχετε εντοπίσει ένα από τα συμπτώματα που αναφέρονται παραπάνω, αποδεικνύοντας την αποτυχία του αισθητήρα πεντάλ του επιταχυντή σας, πιθανότατα θα πρέπει Κάντε την αλλαγή του.

Εδώ είναι πώς να το κάνετε, βήμα βήμα ::

 1. Κόψτε τον κινητήρα σας και αποσυνδέστε την μπαταρία σας αποσυνδέοντας το μαύρο καλώδιο που υπάρχει στο αρνητικό τερματικό.
 1. Εντοπίστε πού είναι ο αισθητήρας σας, γενικά είναι πίσω από το πεντάλ Accelerator. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε τη σύνδεση του αισθητήρα και στη συνέχεια χαλαρώστε τις βίδες στερέωσης του αισθητήρα σας για να το αφαιρέσετε με ασφάλεια.
 1. Μετά την αποσυναρμολόγηση του ελαττωματικού αισθητήρα πεντάλ επιταχυντή, εγκαταστήστε το νέο μέρος. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε ανάντη εάν τα δύο μέρη είναι πολύ πανομοιότυπα. Τοποθετήστε τον νέο αισθητήρα στη θέση του και σφίξτε τις βίδες για να το διατηρήσετε. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε τη σύνδεση που αποσυνδέσατε κατά τη διάρκεια του βήματος 2.
 1. Τέλος, επανασυνδέστε την μπαταρία σας και ξεκινήστε τον κινητήρα σας. Εκτελέστε μερικές δοκιμές πιέζοντας τον επιταχυντή σας αρκετές φορές και ελέγξτε ότι η αντίδρασή του είναι σωστή. Εάν συμβαίνει αυτό και όλα λειτουργούν, μπορείτε να χτυπήσετε το δρόμο.

Η τιμή ενός αισθητήρα πεντάλ επιταχυντή:

Ένας αισθητήρας πεντάλ επιταχυντής θα σας κοστίσει Κατά μέσο όρο μεταξύ 50 και 100 €. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και το εμπορικό σήμα του μέρους που επιλέγετε. Εάν για την αλλαγή, ζητάτε βοήθεια από έναν μηχανικό, θα πρέπει να προσθέσετε σε αυτήν την τιμή, την τιμή του κόστους του εργατικού δυναμικού.

Εάν αυτό το άρθρο σας βοήθησε, πείτε μας ��

Μέση σημείωση 0/5. Ψηφοφορία: 0