Οδηγός: Πώς να πληρώσετε με τραπεζική κάρτα στο τηλέφωνο? ��, πληρώστε χωρίς επαφή με μια κάρτα ή ένα τηλέφωνο – χρηματοδότηση για όλους

Πληρώστε χωρίς επαφή με κάρτα ή τηλέφωνο

Contents

Για να πληρώσετε στο κατάστημα, υπάρχουν πολλές μέθοδοι σήμερα. Από τα παραδοσιακά είδη στην βασική τραπεζική κάρτα μέσω του ελέγχου γήρανσης, όλοι βρίσκουν τον λογαριασμό τους (τραπεζική). Το τελευταίο όσον αφορά τον διακανονισμό είναι η μέθοδος για κινητά. Μέσω μιας ειδικής αίτησης, είναι πράγματι δυνατό να πληρώσετε τοποθετώντας το τηλέφωνο στον τερματικό της κάρτας, όπως η πληρωμή χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα.

TPE Οδηγός Τηλέφωνο 2023: Πώς να πληρώσετε με τραπεζική κάρτα στο smartphone ? ��

CB ή τραπεζική πληρωμή κάρτας μέσω τηλεφώνου

Το Connectbanque προσφέρει εδώ ένα Λεπτομερής οδηγός για τον τερματικό πληρωμής τηλεφώνου Προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή σας μπορεί να πληρωθεί με τραπεζική κάρτα απευθείας στο τηλέφωνο.

Μοιραζόμαστε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πληρωμής με τραπεζική κάρτα στο τηλέφωνο, καθώς και τους ηθοποιούς που προσφέρουν ένα Εικονικό TPE Δωρεάν προβλέπεται για το σκοπό αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί προμηθευτές στην αγορά που προσφέρουν πολύ μικρές επιχειρήσεις για να πληρώσουν τηλεφωνικά όπως το Sumup Air, το Zettle Reader, το Yavin ή το Vivawallet.

Όλα διαφορετικά μεταξύ τους με μεταβλητές αμοιβές προμηθειών. Προσέξτε όλα τα ίδια, επειδή είναι ένας μικροσκοπικός αριθμός τραπεζών που προσφέρουν ένα ηλεκτρονικό TPE, κατά κανόνα, οι ηθοποιοί που παρέχουν αυτό το είδος υπηρεσίας είναι εξειδικευμένοι για το σκοπό αυτό.

 1. �� Ορισμός TPE στο τηλέφωνο: μια πληρωμή CB μέσω τηλεφώνου
 2. �� Χρήση μιας αίτησης για πληρωμή CB στο τηλέφωνο: Πληρώστε εύκολα εξ αποστάσεως
  1. ✅ Τα πλεονεκτήματα ενός TPE στο τηλέφωνο για τραπεζική πληρωμή
  2. ❌ Τα σημεία επαγρύπνησης των πληρωμών CB μέσω TPE στο τηλέφωνο
  1. ✔* Vivawallet: Η ιδανική λύση πληρωμής από την CB στο τηλέφωνο
  2. ✔* EasyTransac: Μια ελκυστική λύση κινητού τηλεφώνου
  3. ✔* Gocardless: Η εφαρμογή του TPE μέσω τηλεφώνου πέρα ​​από τα σύνορα

  �� Ορισμός TPE στο τηλέφωνο: μια πληρωμή CB μέσω τηλεφώνου

  Ένα εικονικό τερματικό πληρωμής είναι ένα σύστημα πληρωμών τραπεζών, λογισμικό εγκατεστημένο στο τηλέφωνο που επιτρέπει στον έμπορο Πληρώνετε απευθείας στο smartphone σας ή και μερικές φορές πραγματοποιούν απομακρυσμένες πωλήσεις (ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου). Οι πληρωμές CB στο τηλέφωνο είναι ασφαλής και απευθείας στον επιχειρηματικό λογαριασμό της εταιρείας.

  Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε τηλέφωνο αφορά τόσο τους εμπόρους, τους τεχνίτες ή τα εστιατόρια, τον επιχειρηματία που κινείται όπως οδηγοί VTC, ταξί ή ακόμα και drinters κρεβατιού. Η πληρωμή μπορεί να γίνει σε smartphone χωρίς επαφή ή με την εισαγωγή του μυστικού κώδικα της τραπεζικής κάρτας. Σε περίπτωση προβλήματος για την επικύρωση ενός VAD, η κλήση ενός συμβούλου που είναι διαθέσιμος για εσάς μπορεί να γίνει για να σας βοηθήσει στην προσέγγισή σας.

  Μόνο οι επιχειρηματίες με επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό μπορούν να έχουν εικονικό VSE Και αυτό συμβαίνει μερικές φορές για τις ενώσεις σύμφωνα με τον ηθοποιό που παρέχει το τερματικό πληρωμής.

  �� Χρήση μιας αίτησης για πληρωμή CB στο τηλέφωνο: Πληρώστε εύκολα εξ αποστάσεως

  Το TPE στο τηλέφωνο είναι ένα βοήθεια Για τις εταιρείες, τους επιτρέπει να εξοικονομούν σημαντικό χρόνο και ειδικά να αφήσουν την εταιρεία να έχει τον έλεγχο των απομακρυσμένων πληρωμών της. Προκειμένου να πληρώσει με τραπεζική κάρτα στο τηλέφωνο, ολοκληρώνεται μια σύμβαση εμπόρου μεταξύ της εταιρείας και του προμηθευτή της Φορητό TPE.

  Ο πωλητής εισέρχεται απευθείας στα δεδομένα του πελάτη στο τηλέφωνό του και τον καλεί να πληρώσει το απαιτούμενο ποσό. Ο τερματικός σταθμός εικονικής πληρωμής είναι ένα αίτηση πληρωμής με τραπεζική κάρτα εγκατεστημένη απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο, επιτρέποντας τη συλλογή πληρωμών από την CB. Μπορεί να ζητηθεί αριθμός κάρτας για ασφάλεια.

  Συμπερασματικά, είναι ο έμπορος που συλλέγει πληρωμές με τραπεζική κάρτα απευθείας από το κινητό του τηλέφωνο.

  ✅ Τα πλεονεκτήματα ενός TPE στο τηλέφωνο για τραπεζική πληρωμή

  Τώρα ας μάθουμε τι είναι Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής της τραπεζικής κάρτας μεθόδου πληρωμής μέσω τηλεφώνου Και έτσι η κατανόηση γιατί η πληρωμή μέσω τηλεφώνου συνιστάται και ασφαλής:

  • Το κόστος του TPE μέσω τηλεφώνου: δωρεάν
  • 100 % Mobile Count μόνο 120g του smartphone σας
  • Ενίσχυση σε μετρητά με πληρωμή CB από το τηλέφωνο
  • Απομακρυσμένη πληρωμή και χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα μέσω του τηλεφώνου
  • Διευθυντές τραπεζών που είναι προσβάσιμοι σε εταιρείες
  • Δεν υπάρχει ανάγκη για εκτυπωτή με ηλεκτρονικό τιμολόγιο για κάθε πληρωμή
  • Μικρές αμοιβές συναλλαγών

  ❌ Τα σημεία επαγρύπνησης των πληρωμών CB μέσω TPE στο τηλέφωνο

  • Απαιτεί σύνδεση WiFi
  • Ανόητο ανώτατο όριο πληρωμής μπορεί να είναι περιορισμένη: 50 ευρώ

  �� Ποια είναι η τιμή ενός TPE για πληρωμή με τραπεζική κάρτα στο τηλέφωνο ?

  Κατά κανόνα, η εγκατάσταση ενός αναγνώστη πληρωμών κινητής τηλεφωνίας είναι προσιτό ή ακόμα και δωρεάν για αγορά, Αλλά δημιουργεί αμοιβές Κατά τη διάρκεια κάθε συναλλαγής που πραγματοποιήθηκε με την εφαρμογή συλλογής τραπεζών καρτών. Το Virtual TPE είναι ελεύθερο λογισμικό που δεν απαιτεί απαραιτήτως την πληρωμή συνδρομής ανά μήνα.

  Με άλλα λόγια, η πληρωμή με τραπεζική κάρτα με το κινητό σας τηλέφωνο είναι απλός Και πολλοί προμηθευτές προσφέρουν αυτήν τη λύση. Είναι επίσης δυνατή η ενοικίαση ενός TPE προσαρμοσμένου στην αίτηση πληρωμής κινητού σας για ευκολότερη.

  Το Connectbanque σας προσφέρει Οι 3 καλύτερες λύσεις πληρωμής CB μέσω κινητού τηλεφώνου που υπάρχουν στην αγορά:

  ✔* Vivawallet: Η ιδανική λύση πληρωμής από την CB στο τηλέφωνο

  Μέσω τηλεφώνου TPE μέσω πορτοφολιού

  Εικονικές TPE ή τραπεζική κάρτα εφαρμογής

  • Ένας δωρεάν επαγγελματικός λογαριασμός χωρίς συνδρομή
  • 0,4 έως 1,5 % προμήθεια / δωρεάν τέλη συναλλαγών
  • Αναγνώστης τραπεζών με τη μορφή εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας
  • Απομακρυσμένη πληρωμή και ανώτατο όριο πληρωμής σε 50 ευρώ
  • Υπηρεσία που εγκρίθηκε από τη Visa και το MasterCard
  • Διατίθεται στο Apple Pay και στο Google Pay
  • Τοπικό iban
  • Ένας διαισθητικός πίνακας ελέγχου

  ✔* EasyTransac: Μια ελκυστική λύση κινητού τηλεφώνου

  • Ένα μεμονωμένο επιτόκιο 1,2 % και 0,15 ευρώ ή ένα προσαρμόσιμο επιτόκιο κατόπιν αιτήματος
  • Χωρίς τέλη εγκατάστασης
  • Προσφορά χωρίς συνδρομή και χωρίς δέσμευση
  • Σύνδεσμος ενιαίας και ασφαλούς πληρωμής
  • Διάφοροι τύποι πληρωμής αποδεκτών
  • Πληρωμές σε αρκετές φορές ή καθυστερημένη
  • εφαρμογή ιστού
  • Ανεξάρτητη πληρωμή έως 50 ευρώ με 3D Secure
  • Ηλεκτρονική απόδειξη
  • Οι άμεσες χρεώσεις SEPA περιελάμβαναν από 0,15% κόστος + 1,90 €

  ✔* Gocardless: Η εφαρμογή του TPE μέσω τηλεφώνου πέρα ​​από τα σύνορα

  Τηλέφωνο TPE Gocardless

  • 1 % + 0.20 Commission Central
  • Συνδρομή από 0 ευρώ
  • Χωρίς εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας
  • Απομακρυσμένη και χωρίς επαφή πληρωμή
  • Ακρίβεια
  • Δυνατότητα προγραμματισμού επαναλαμβανόμενων πληρωμών
  • Διεθνείς πληρωμές

  �� Συμπέρασμα σχετικά με την πληρωμή TPE και CB μέσω τηλεφώνου

  Μετά από αυτόν τον επεξηγηματικό οδηγό, θα διαπιστώσετε ότι η πληρωμή με τραπεζική κάρτα στο τηλέφωνο είναι πρακτικός και έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από τα μειονεκτήματα για τις εταιρείες. Πράγματι, η πληρωμή με τραπεζική κάρτα μέσω τηλεφώνου είναι επομένως επωφελής και σε ελκυστική τιμή για οποιαδήποτε επιχείρηση.

  Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας καθώς και α Χειρονομία για τον πλανήτη Χάρη στις 100 % ψηφιακές αυτόματες αποδείξεις μετά από κάθε συναλλαγή. Το VSES στο τηλέφωνο Adapt ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας, αλλά και την κατάσταση του πελάτη που μπορεί να είναι απομακρυσμένος.

  Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή τηλεφωνικής συλλογής, θα πληρώσετε εγκαίρως και θα έχετε τη δυνατότητα Προγραμματισμός απομακρυσμένων πληρωμών για παράδειγμα χωρίς επαφή ή άμεσες χρεώσεις για την πληρωμή των τιμολογίων σας. Όσον αφορά την πληρωμή χωρίς επαφή, ο πελάτης λαμβάνει ένα αίτημα επικύρωσης για τον αριθμό CVC απευθείας στην εφαρμογή. Έτσι, ζητώντας από τον πελάτη τον αριθμό του κρυπτογράφου του επιτρέπει να πραγματοποιήσει συναλλαγές πέραν των 50 ευρώ.

  Για πληροφορίες, εάν ο προμηθευτής σας προσφέρει μηνιαία συνδρομή, επιτρέπει επίσης η εφαρμογή πληρωμής κινητού τηλεφώνου δείγματα προγράμματος απευθείας μέσω του λογαριασμού του πελάτη σας μετά από συμφωνία.

  Πληρώστε χωρίς επαφή με κάρτα ή τηλέφωνο

  Χρηματοδότηση για όλους

  Οι νέες τεχνολογίες πληρωμών σας επιτρέπουν να πληρώσετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή να πλησιάσετε την τραπεζική σας κάρτα ενός συγκεκριμένου τερματικού για να καταχωρήσετε την πληρωμή σας με έναν έμπορο.

  Η αρχή της πληρωμής “χωρίς επαφή” αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα στους εμπόρους. Και για τραπεζικές κάρτες, το ανώτατο όριο πληρωμής πήγε από 30 σε 50 €.

  Τεχνολογία πληρωμών χωρίς επαφή

  Η πληρωμή χωρίς επαφή χρησιμοποιεί ραδιοκύματα μικρής απόστασης μεταξύ του αισθητήρα και του δέκτη. Αυτή είναι η τεχνολογία “NFC” (κοντά στην επικοινωνία πεδίου).

  Αυτές οι δύο συσκευές ανταλλάσσουν δεδομένα με απλή συγχώνευση κάρτας ή τηλεφώνου κοντά στον τερματικό σταθμό πληρωμής χωρίς φυσική επαφή.

  Το λογότυπο εμφανίζεται στην είσοδο του καταστήματος και στον τερματικό πληρωμής.

  Ο έμπορος πρέπει να είναι εξοπλισμένος με τερματικό πληρωμής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC. Ο πελάτης πρέπει να είναι εξοπλισμένος:

  • ή μια τραπεζική κάρτα με τεχνολογία NFC. Όλο και περισσότερες τράπεζες ενσωματώνουν αυτήν την τεχνολογία στις νέες τραπεζικές τους κάρτες. Όταν η κάρτα είναι συμβατή, υπάρχει ένα λογότυπο NFC στην κάρτα
  • Είτε με κινητό τηλέφωνο NFC εξοπλισμένο με κάρτα SIM με τεχνολογία NFC και έχει εγγραφεί και κατεβάσει μια εφαρμογή “χωρίς επαφή”.

  Το ανώτατο όριο πληρωμής χωρίς επαφή αυξήθηκε σε € 50 στις 11 Μαΐου 2020.
  Η κρίση υγείας του COVVI-19 Επιταχύνθηκε η αύξηση στο ανώτατο όριο πληρωμής χωρίς επαφή. Το προηγούμενο ανώτατο όριο είναι 30 €, Οι τερματικοί σταθμοί πληρωμών των εμπόρων πρέπει να επαναπρογραμματίζονται, καθώς και όλες οι τραπεζικές κάρτες χωρίς επαφή σε κυκλοφορία.

  Για πληρωμές μικρότερες από 50 ευρώ

  Για μικρά ποσά, το πέρασμα της τραπεζικής κάρτας του ή του κινητού του τηλεφώνου κοντά στο τερματικό χωρίς επαφή είναι αρκετό. Δεν υπάρχει εμπιστευτικός κωδικός για είσοδο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η πληρωμή αναφέρεται ως αποδεκτή από τα ελαφρά και ηχητικά σήματα και δημοσιεύεται ένα εισιτήριο πληρωμής.

  Για πληρωμές μεγαλύτερες από 50 ευρώ

  Με τραπεζική κάρτα, Είναι απαραίτητο να το εισαγάγετε στον αναγνώστη καρτών του εμπόρου και να εισαγάγετε τον εμπιστευτικό σας κωδικό στο πληκτρολόγιο, όπως μια συμβατική πληρωμή τραπεζών.

  Κινητό τηλέφωνο, Πρέπει να εισαγάγετε έναν εμπιστευτικό κωδικό (ειδικά για την υπηρεσία πληρωμής κινητής τηλεφωνίας) στο κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια να περάσετε το κινητό τηλέφωνο μπροστά από το τερματικό για να επικυρώσετε την πληρωμή. Ένα ελαφρύ και ήχο σήμα υποδεικνύει την επικύρωση της πληρωμής και δημοσιεύεται ένα εισιτήριο πληρωμής.

  Η πληρωμή χωρίς επαφή με το κινητό τηλέφωνο καλύπτεται στα 300 €.

  Παράλληλα με το σύστημα NFC, δύο εμπορικές μάρκες έχουν ξεκινήσει δωρεάν εφαρμογές για να πληρώσουν με ένα smartphone. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής, εκδίδεται ένα εισιτήριο στο οποίο εμφανίζεται ένας κωδικός QR (ένα είδος γραμμωτού κώδικα για την αποθήκευση ψηφιακών πληροφοριών). Η εφαρμογή σαρώνει τον κωδικό και προσφέρει πληρωμή από το smartphone. Ζητείται ένας κωδικός να ενεργοποιήσει πραγματικά την πληρωμή.

  Το κινητό τηλέφωνο του εμπόρου γίνεται ο τερματικός σταθμός πληρωμής

  Ένα άλλο νέο σύστημα πληρωμών χωρίς επαφή υπό εξέλιξη: το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του εμπόρου διαθέτει μια εφαρμογή μετρητών και ένα μίνι τερματικό πληρωμής.

  Αρκετά έργα αναπτύσσονται τόσο από τράπεζες όσο και από νεοσύστατες επιχειρήσεις στον τομέα των νέων τεχνολογιών.

  Ανεξάρτητη πληρωμή στην πράξη

  Ένα ποσό πληρωμής με ανώτατο όριο

  Να περιορίσει τον κίνδυνο απάτης σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της τραπεζικής κάρτας, Η πληρωμή χωρίς επαφή, και επομένως χωρίς να εισέλθει στον εμπιστευτικό κώδικα, περιορίζεται σε 50 € (ήταν μέγιστο 30 € μέχρι τις 10 Μαΐου 2020).

  Για να περιορίσουν τις καταχρηστικές χρήσεις της πληρωμής χωρίς επαφή, ιδίως σε περίπτωση πτήσης της κάρτας και της απάτης, οι τράπεζες έχουν καθορίσει διαφορετικές οροφές

  – ή ένα μέγιστος αριθμός διαδοχική πληρωμή χωρίς επαφή,

  – ή ένα μέγιστο ποσό Πληρωμές χωρίς διαδοχικές επαφές,

  – ή μέγιστο ποσό πληρωμών χωρίς επαφές Μια δεδομένη περίοδο.

  Επομένως, τα ποσά αυτών των οροφών ποικίλλουν ανάλογα με τις τράπεζες. Επομένως, ο μεταφορέας πρέπει κατά τη στιγμή της παραλαβής της κάρτας του, να ρωτήσει με την τράπεζά του στο ανώτατο όριο και τις συνθήκες επιστροφής, εάν ήταν θύμα δόλιας χρήσης.

  Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αν τα ανώτατα όρια αυτά διασχίζονται, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την κάρτα του με συμβατικό τρόπο, εισάγοντας την κάρτα στον τερματικό πληρωμής και πληκτρολογώντας τον μυστικό κώδικα.

  Κατά τη διάρκεια της πληρωμής χωρίς επαφή, ο έμπορος σας δίνει ένα εισιτήριο λειτουργίας που αναφέρει την “τραπεζική κάρτα χωρίς επαφή”. Το ποσό της συναλλαγής χρεώνεται από τον τραπεζικό σας λογαριασμό υπό τους ίδιους όρους με άλλες πληρωμές με τραπεζική κάρτα.

  Κρατήστε μια κάρτα πληρωμής τραπεζών χωρίς επαφή … χωρίς να το γνωρίζετε

  Ακούμε στη Γαλλία 60 εκατομμύρια κάρτες CB με τεχνολογία χωρίς επαφή Σε περισσότερα από 70 εκατομμύρια κάρτες CB σε κυκλοφορία. Το αναγνωρίζετε με το λογότυπο “χωρίς επαφή” που τοποθετείται στην κορυφή της κάρτας.

  Είναι δυνατόν να απενεργοποιηθεί η λειτουργία NFC επιτρέποντας την πληρωμή χωρίς επαφή ?

  Μπορείτε να στείλετε στην τράπεζά σας ένα αίτημα για απενεργοποίηση της λειτουργίας απομακρυσμένης πληρωμής της τραπεζικής σας κάρτας. Η διαδικασία μπορεί να διαφέρει από το ένα ίδρυμα σε άλλη. Τις περισσότερες φορές αυτή η απενεργοποίηση θα γίνει από απόσταση. Αντίθετα, ορισμένες τράπεζες παρέχουν κάρτες εξοπλισμένες με προεπιλεγμένο τσιπ NFC από προεπιλογή. Ο μεταφορέας πρέπει να ζητήσει από την τράπεζά του να ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία πληρωμής χωρίς επαφή. Στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζά σας να επανατοποθετήσει μια άλλη κάρτα χωρίς αυτό το τσιπ NFC. Σύμφωνα με τα τραπεζικά ιδρύματα, αυτή η επανέκδοση της κάρτας θα τιμολογηθεί σε εσάς ή όχι. Ορισμένες τράπεζες επέλεξαν να μην εξοπλίσουν τις τραπεζικές τους κάρτες με ένα προεπιλεγμένο τσιπ NFC. Αυτή η τεχνολογία προσφέρεται ως επιλογή.

  Το CNIL έχει επιβάλει βελτιώσεις στην ασφάλεια των τραπεζικών καρτών χωρίς επαφή

  Για να μειωθούν οι κίνδυνοι που συνδέονται με την πιθανή πειρατεία των δεδομένων που περιέχονται στο τσιπ NFC, το CNIL (Εθνική Επιτροπή για την Προστασία Δεδομένων) έχει εκδώσει προτάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων που περιέχονται στις κάρτες. Από το τέλος του 2012, οι τράπεζες έχουν εξοπλίσει τις κάρτες με νέους ψύλλους που δεν επιτρέπουν πλέον να αποκαλύπτουν το όνομα και το όνομα. Και η πρόσβαση στο ιστορικό των συναλλαγών διαγράφηκε από τα τέλη του 2013. Ωστόσο, ο αριθμός της κάρτας και η ημερομηνία λήξης του θα μπορούσαν πάντα να παρεμποδιστούν με δόλο, ελλείψει κρυπτογράφησης των ανταλλαγών δεδομένων.

  Apple Pay, Google Wallet, Wallet Samsung… όλα σχετικά με τις πλατφόρμες για να πληρώσουν με το τηλέφωνό σας

  Αντικατάσταση της τραπεζικής σας κάρτας με το smartphone σας για να πληρώσετε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ, δεν είναι πλέον η άποψη του μέλλοντος. Μεταξύ της Apple Pay, του Wallet Google ή του πορτοφολιού της Samsung, πολλές υπηρεσίες που προσφέρονται για να πληρώσουν με το τηλέφωνό σας σε επαφή χωρίς επαφή. Ποιες είναι οι συμβατές τράπεζες ? Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των υπηρεσιών ? Εδώ είναι το πλήρες αρχείο μας με πληρωμή μέσω NFC.

  Για να πληρώσετε στο κατάστημα, υπάρχουν πολλές μέθοδοι σήμερα. Από τα παραδοσιακά είδη στην βασική τραπεζική κάρτα μέσω του ελέγχου γήρανσης, όλοι βρίσκουν τον λογαριασμό τους (τραπεζική). Το τελευταίο όσον αφορά τον διακανονισμό είναι η μέθοδος για κινητά. Μέσω μιας ειδικής αίτησης, είναι πράγματι δυνατό να πληρώσετε τοποθετώντας το τηλέφωνο στον τερματικό της κάρτας, όπως η πληρωμή χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα.

  Πληρώστε με το τηλέφωνό σας, πώς λειτουργεί ?

  Η πληρωμή μέσω ενός smartphone γίνεται με την τοποθέτηση της συσκευής σε τερματικό τραπεζικής κάρτας. Χάρη στην τεχνολογία NFC που επιτρέπει τη μετάδοση δεδομένων σε μικρή απόσταση, καθώς και μια ειδική εφαρμογή στη συσκευή, το τηλέφωνο θα λειτουργήσει όπως χωρίς επαφή μιας πιστωτικής κάρτας.

  Μόλις διαμορφωθεί, είτε με ένα iPhone είτε με ένα smartphone Android, είναι γενικά αρκετό να προσεγγίσει το τηλέφωνο του τερματικού πληρωμής, να επιλέξει την τραπεζική κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί και ενδεχομένως να ταυτιστεί με βιομετρικά στοιχεία (προσώπου, αποτύπωμα αναγνώστη κ.λπ.Ουσία. Αυτή η λύση λειτουργεί ακόμη και όταν το smartphone δεν είναι συνδεδεμένο με κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

  Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
  Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

  Ποια είναι τα καταστήματα συμβατά με την πληρωμή χωρίς επαφή με τον φορητό υπολογιστή του ?

  Όλες οι μάρκες που προσφέρουν τερματικά που είναι συμβατά με την πληρωμή χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα είναι επίσης συμβατές με αυτή τη λύση πληρωμής με ένα smartphone. Το τσιπ NFC της τραπεζικής σας κάρτας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με αυτό του smartphone ή του συνδεδεμένου ρολογιού σας. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε τη συμβατότητα του τερματικού, εκτός από το να ζητάτε τον έμπορο, είναι να διαβάσετε τι γράφτηκε σε αυτό κατά τη στιγμή του κανονισμού. Εάν η συσκευή ζητήσει ” κάρτα “Και οχι” εισαγάγετε το “Είναι ότι λαμβάνει υπόψη την πληρωμή χωρίς επαφή.

  Δωρεάν και χωρίς οροφή

  Σε αντίθεση με την πληρωμή χωρίς επαφή με μια τραπεζική κάρτα, η οποία περιορίζεται σε 50 ευρώ ανά πληρωμή για κάρτες που εκδίδονται από το 2020, η πληρωμή χωρίς επαφή με ένα smartphone δεν έχει οροφή. Επομένως, είναι δυνατόν να πληρώσετε 50, 100, 200 ευρώ ή περισσότερο με το smartphone σας. Αυτό μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο σε περίπτωση απάτης, το άτομο που κατέχει τα αναγνωριστικά του λογαριασμού σας να είναι σε θέση να αδειάσει έναν λογαριασμό με ένα άλλο smartphone. Ευτυχώς, οι σημερινές διαδικασίες αναγνώρισης είναι πιο προχωρημένες και καθιστούν δυνατή την αποφυγή αυτού του περιστατικού.

  Κατ ‘αρχήν, η πληρωμή που χρησιμοποιεί μια υπηρεσία χωρίς επαφή δεν περιλαμβάνει επιπλέον έξοδα. Είναι πάντα προτιμότερο να ελέγχετε καλά τις τιμές που χρεώνονται από την τράπεζά σας, ακόμη και αν δεν υπάρχει καμία τράπεζα στον πρακτικό μας συγκριτικό πρόσθετο κόστος για αυτό το είδος χρήσης.

  Πληρώστε χωρίς επαφή με το πορτοφόλι Google στο τηλέφωνό του Android

  Παλαιότερα γνωστό ως Google Pay, το Google Wallet είναι η καθολική λύση που προσφέρει η Google στο Android. Είναι διαθέσιμο στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο του 2018. Για να λειτουργήσει, η Google απαιτεί ένα smartphone Android 5.0 Lollipop ή πιο πρόσφατο και συμβατό με το NFC φυσικά. Είναι πολύ κακό ότι είναι μία από τις υπηρεσίες στη Γαλλία για να προσφέρει τις λιγότερο συμβατές τράπεζες, αλλά είναι επίσης η καλύτερη ολοκληρωμένη λύση στο Android είτε με συμβατό smartphone ή smartwatch. Σημειώστε ότι αυτή η λύση δεν είναι αποκλειστική για τις τραπεζικές κάρτες, αλλά τώρα περιλαμβάνει τις μεταφορές, την πίστη και τις κάρτες δώρων.

  Πορτοφόλι Google (Ex Google Pay)

  Πορτοφόλι Google (Ex Google Pay)

  Τι ασφάλεια για το πορτοφόλι Google ?

  Το πορτοφόλι Google (Ex Google Pay) καταγράφει τα τραπεζικά στοιχεία με κρυπτογραφημένο και ασφαλή τρόπο Κέντρα δεδομένων ειδικός. Το smartphone αποθηκεύει ένα εικονικό αναγνωριστικό που δημιουργήθηκε από αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας, που αντιστοιχούν στην καταγεγραμμένη τραπεζική κάρτα. Είναι αυτό το αναγνωριστικό που μεταδίδεται στον τερματικό πληρωμής, χωρίς ο έμπορος να μπορεί να διαβάσει τις αρχικές τραπεζικές πληροφορίες.

  Η βιομετρική αναγνώριση απαιτείται μόνο για συναλλαγές ποσού μεγαλύτερου από 50 ευρώ.

  Ποιες είναι οι τράπεζες συμβατές με το πορτοφόλι Google ?

  Πληρώστε χωρίς επαφές Wallet Samsung

  Η Samsung προσφέρει επίσης τη δική της λύση πληρωμής χωρίς επαφή στο Android, σε ανταγωνισμό με το πορτοφόλι Google, ιδίως από το γεγονός ότι η πλατφόρμα δέχεται άλλους τύπους καρτών και εγγράφων, ιδίως εκείνων της ταυτότητας όπως το Passport. Αυτή η υπηρεσία είναι μόνο συμβατή με smartphones από το Galaxy S7, Σημείωση 8 και A5 2017 και ήταν, όπως η λύση Google, που ονομάζεται Samsung Pay.

  Έχει τη διάκριση να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές τεχνολογίες, το NFC αφενός όπως οι ανταγωνιστές του και το MST (Μαγνητική ασφαλή μετάδοση) αφ ‘ετέρου. Το τελευταίο καθιστά δυνατό να μιμηθεί τη μαγνητική λωρίδα της τραπεζικής κάρτας και επομένως είναι συμβατή με όλα τα τερματικά πληρωμών, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αυτή η μέθοδος διακανονισμού είναι πολύ διαδεδομένη. Σημειώστε ότι στη Γαλλία, η Samsung επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει την τεχνολογία MST.

  Πορτοφόλι Samsung (Samsung Pay)

  Πορτοφόλι Samsung (Samsung Pay)

  Τι ασφάλεια για το πορτοφόλι της Samsung ?

  Η εφαρμογή Wallet Samsung αποθηκεύει ένα αναγνωριστικό που αντιστοιχεί στην καταγεγραμμένη τραπεζική κάρτα. Είναι αυτό το αναγνωριστικό που μεταδίδεται στον τερματικό πληρωμής. Έτσι, τα δεδομένα της ίδιας της κάρτας δεν μεταδίδονται ποτέ ή ακόμη και αποθηκεύονται στην εφαρμογή και ακόμη λιγότερο στους διακομιστές της Samsung.

  Για να πληρώσετε, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια βιομετρική ταυτοποίηση από τον σαρωτή Iris ή τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πολύ λίγο ασφαλή, η αναγνώριση του προσώπου δεν είναι συμβατή με το πορτοφόλι της Samsung.

  Ποιες είναι οι τράπεζες συμβατές με το πορτοφόλι της Samsung ?

  • Ισορροπία
  • Πορτοκαλί τράπεζα
  • N26
  • Περιστρέψτε
  • Τζάκειο
  • Λίδια
  • Ταχυδρομική τράπεζα
  • Η γαλλική μου τράπεζα
  • BCP Bank
  • Savoy Bank
  • Λαϊκή τράπεζα
  • Παλάτιδα
  • Ταμιευτήριο
  • Συνεταιρισμός Crédit
  • Γεωργική πίστη
  • Βορρά
  • Aumax για μένα

  Αμοιβή Garmin

  Πιο εμπιστευτικό από άλλες τρίτες πλατφόρμες πληρωμών κινητής τηλεφωνίας, ο Garmin ξεκίνησε επίσης το εμπορικό σήμα Garmin Pay, ιδίως για τους Lovers Watches Garmin. Επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν με το συνδεδεμένο ρολόι ή το βραχιόλι δραστηριότητας Garmin, χωρίς να χρειάζεται να βγάζουν το πορτοφόλι ή το τηλέφωνό τους. Όπως η Samsung Pay Integrated στο Wallet Samsung, τα στοιχεία πληρωμής δεν αποθηκεύονται ποτέ στο ρολόι ή το βραχιόλι. Όπως και με άλλες πλατφόρμες, απλώς προσθέστε μια κάρτα πληρωμής που είναι συμβατή με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile και, στη συνέχεια, επιλέξτε την κάρτα πληρωμής που θα χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσει μια αγορά. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ακολουθήσουν το ιστορικό πληρωμών τους και να διαχειρίζονται τις κάρτες πληρωμών τους απευθείας από την εφαρμογή.

  Ποιες είναι οι τράπεζες συμβατές με το Garmin Pay ?

  • Αμοιβαία πίστη,
  • Caisse d’epargne
  • Λαϊκή τράπεζα
  • Ισορροπία
  • Τζάκειο
  • Τείχος
  • Λίδια
  • Περιστρέψτε
  • SG

  Paylib

  Το Paylib είναι η λύση πληρωμής κινητής τηλεφωνίας που δημιουργήθηκε από μια ομάδα γαλλικών τραπεζών. Κάθε ηθοποιός υλοποιεί αυτή τη λύση διαφορετικά και υπάρχουν τόσες εφαρμογές paylib, καθώς υπάρχουν συμβατές τράπεζες. Σημαίνει επίσης ότι δεν θα έχετε πρόσβαση σε μια διεπαφή που συγκεντρώνει όλες τις τραπεζικές σας κάρτες εάν είστε πελάτης αρκετών τραπεζών.

  Η υπηρεσία εγγυάται ότι η χρήση του paylib είναι δωρεάν και συμβατή με τα τηλέφωνα που είναι εξοπλισμένα με το NFC με μια έκδοση Android μεγαλύτερη από 4.4.

  Ποιες είναι οι τράπεζες συμβατές με το paylib ?

  • Ισορροπία
  • Ταχυδρομική τράπεζα
  • Η γαλλική μου τράπεζα
  • SG
  • Γεια σας
  • Μονοεξέχρος
  • LCL
  • Γεωργική πίστη
  • BNP Paribas
  • Crédit Mutuel Arkea
  • Λαϊκή τράπεζα
  • Ταμιευτήριο
  • Αμοιβαία πίστη
  • Τείχος

  Αμοιβή μήλου

  Παρουσίαση d

  Η μόνη υπηρεσία πληρωμής χωρίς επαφή που είναι συμβατή με το iPhone είναι η Apple Pay. Είναι επίσης μια αποκλειστική υπηρεσία στο smartphone, αφού η Apple Pay δεν είναι συμβατή με το Android. Ξεκίνησε το 2016 στη Γαλλία, η Apple Pay πήρε γρήγορα μπροστά και αποδεικνύεται συμβατή με μεγάλο αριθμό τραπεζικών εγκαταστάσεων.

  Για να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay, είναι απαραίτητο να έχετε ένα iPhone 6 ή πιο πρόσφατο. Είναι επίσης δυνατό να συσχετίσετε ένα ρολόι Apple με το iPhone σας για να διευκολύνετε την πληρωμή στα καταστήματα.

  Τι ασφάλεια για την Apple Pay

  Η Apple αποθηκεύει ένα αναγνωριστικό που αντιστοιχεί στα δεδομένα από την τραπεζική κάρτα με κρυπτογραφημένο τρόπο σε ένα ασφαλές τσιπ εντός του κεντρικού επεξεργαστή της συσκευής. Δημιουργείται ένα δεύτερο μοναδικό αναγνωριστικό με κάθε κανονισμό, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι τραπεζικές πληροφορίες δεν μεταδίδονται ποτέ στον έμπορο. Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σε διακομιστές Apple.

  Η αναγνώριση γίνεται με αναγνωριστικό αφής ή αναγνωριστικό προσώπου πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή.

  Ποιες είναι οι τράπεζες συμβατές με την Apple Pay ?

  • Ισορροπία
  • Ταχυδρομική τράπεζα
  • Η γαλλική μου τράπεζα
  • SG
  • Γεια σας
  • Μονοεξέχρος
  • LCL
  • Πορτοκαλί τράπεζα
  • Περιστρέψτε
  • N26
  • Τζάκειο
  • Λίδια
  • Κηλίδα
  • BCP Bank
  • Carrefour Bank and Insurance
  • Savoy Bank
  • Λαϊκή τράπεζα
  • BNP Paribas
  • Δώρο
  • Caisse d’epargne
  • Αμοιβαία πίστη
  • Crédit du Nord Group
  • HSBC
  • Aumax για μένα

  Ο διαδικτυακός μας τραπεζικός συγκριτής

  Προκειμένου να μάθετε τις άλλες διαδικτυακές τράπεζες που διατίθενται στη Γαλλία και όσους είναι συμβατοί με τα συστήματα πληρωμών τηλεφώνου, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τώρα Ο συγκριτής ηλεκτρονικών τραπεζών μας. Θα βρείτε επίσης τις λεπτομερείς απόψεις μας για καθένα από αυτά.

  Οι καλύτερες ηλεκτρονικές τράπεζες

  Η φθηνότερη τράπεζα

  Προσφέρονται έως και 150 € Για το άνοιγμα ενός λογαριασμού με τον κωδικό BRS150
  Η καλύτερη online τράπεζα

  Προσφέρονται έως και 180 € : € 80 για κάθε 1ο άνοιγμα λογαριασμού + € 100 σε περίπτωση τραπεζικής κινητικότητας
  Η πιο σύγχρονη τράπεζα

  Προσφέρονται μέχρι € 230 + 100 € κουπόνια που προσφέρονται

  Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, οι συνάδελφοί μας χρειάζονται. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά τους

  Garmin Connect Mobile

  Garmin Connect Mobile

  Όλα για το Google Pay

  Η σουίτα στο βίντεο

  Tech Editor – Καλές προσφορές και υπηρεσίες

  Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

  Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

  Λάβετε τα καλύτερα νέα

  Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

  Ειδοποιήσεις Ιστού

  Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.

  Μεγάλη Επαναφορά και Ατζέντα CBDC: Ένα σημείο πριν από το καλοκαίρι | Βαθιά γεωπολιτική

  […] ενός κώδικα QR (η πιο δημοφιλής μορφή πληρωμής στην Κίνα), μια πληρωμή NFC (Apple/Huawei/Samsung Pay) ή μια ηλεκτρονική τραπεζική κάρτα ή με τη μορφή λογαριασμών ή κάρτες προπληρωμένες για […]

  Apple Pay, Google Wallet, Wallet Samsung… όλα σχετικά με τις πλατφόρμες για να πληρώσουν με το τηλέφωνό σας – Blog

  Διάφορα: Πληρωμή για κινητά, χρησιμοποιείται πραγματικά από χρήστες κινητής τηλεφωνίας ? – Υποδέχομαι

  Η πινακίδα κυκλοφορίας σας θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει την τραπεζική σας κάρτα: Τι μπορείτε να πληρώσετε με – Blog

  […] Συνηθίζετε να πληρώνετε τακτικά με το τηλέφωνό σας ή μέσω επαφής με την τραπεζική σας κάρτα, αυτή η νέα λύση γρήγορης πληρωμής θα πρέπει […]

  Online Bank: Τι είναι μια εφήμερη εικονική κάρτα και πώς να το χρησιμοποιήσετε ? – ιστολόγιο

  […] Πληρώστε με το κινητό σας πώς να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας ? Όλα σχετικά με τις συμβατές υπηρεσίες και τις τράπεζες […]

  NFC: Τι είναι, πώς λειτουργεί και για τι είναι ? – Βιτρρίνη

  […] ήταν τύχη, γράψαμε ένα αρχείο ειδικά για αυτό το θέμα. Γνωρίστε όλα αυτά που πολλές υπηρεσίες προσφέρουν αυτά τα είδη χαρακτηριστικών, αλλά […]

  3 χρόνια μετά την Apple Pay, η La Banque Postale ενώνει την Samsung Pay στις Υπηρεσίες Πληρωμών – Συνεργάτες καινοτομίας

  […] Οι περισσότερες σε απευθείας σύνδεση και οι τράπεζες Neobank είναι πολύ περισσότερο στη σελίδα σχετικά με τη διαθεσιμότητα συστημάτων πληρωμών κινητής τηλεφωνίας, έτσι οι “παραδοσιακές” τράπεζες εξακολουθούν να υστερούν σε αυτόν τον τομέα. Αν […]

  Το Boursorama Banque προσφέρει έως και 130 ευρώ αν ανοίξετε λογαριασμό τις επόμενες ώρες | Φαινομενικός

  […] εμφανίζονται μετά από 24 ώρες. Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με τα συστήματα τα περισσότερα συστήματα πληρωμών κινητής τηλεφωνίας, πολύ πρακτικά για την πληρωμή από μια συμβατή συσκευή ως ρολόι […]

  Δοκιμή του Samsung Galaxy Watch Active: Τι είναι μικρό είναι χαριτωμένο – το blog μου

  […] Η Samsung Pay είναι διαθέσιμη στο ρολόι που είναι συμβατό με το NFC. Ανάλογα με την τράπεζα έχετε ένα […]

  Xiaomi Redmi Σημείωση 10S Δοκιμή: Δοκιμή χρήστη Volständiger – Smartphones – Nach Welt

  […] 4G-Frequenzbändern. Eine Seiner Größten Stärken ist Jedoch Seine Komptitibility. Nfc für die Mobiles Bezahlen. Στο Diesem Punkt Hat Das Redmi Note 10s Einen Deutlichen Vorteil Gegenüber Dem Redmi Σημείωση […]

  Η Apple εγκαινιάζει ένα ταμείο τροφοδοσίας για τον πλανήτη. Και για την οικολογική συσκευασία – Κατεβάστε θέματα και plugins premium wordpress & prestashop

  […] Και οι πελάτες της Apple μπορούν επίσης να συμβάλουν στη συνολική προσπάθεια. Από αυτήν την ημέρα και μέχρι την επόμενη μέρα της γης στις 22 Απριλίου 2021, η Apple έκανε διεθνή διατήρηση με κάθε αγορά που έγινε με την Apple Pay. […]

  Test Realme 8 Pro: Η πλήρης γνώμη μας – Smartphones – Download Premium WordPress & Prestashop θέματα και plugins

  […] Όσον αφορά τη γεωγραφική θέση, το Realme 8 Pro δεν έπαιξε με κακή στροφή και ήταν πάντα ακριβής. Επιπλέον, βασίζεται επίσης σε μια διπλή θέση SIM στην οποία προστίθεται ένα μέρος για το microSD. Το NFC είναι επίσης εκεί για τις πληρωμές κινητής τηλεφωνίας σας. […]

  Tesla Model 3: Τα αποτελέσματα μετά από 2 χρόνια χρήσης και 70.000 χλμ

  […] Αυτό, και αν έχετε τη συνήθεια να βγείτε μόνο με το smartphone σας ακόμη και να πληρώσετε (μέσω της Apple/Google/Samsung Pay), θα κατανοήσετε εύκολα το κέρδος στην καθημερινή άνεση που αντιπροσωπεύει το κλειδί για το […

  Εδώ είναι ήδη μια λεπτομερής περίληψη των χαρακτηριστικών του – Archyde

  […] Μικρές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες: Το τσιπ NFC θα έχει κεραία “διπλό σώμα” που επιτρέπει να πληρώσει με το smartphone χωρίς να καλύπτει τον προσανατολισμό του. Ακόμα κι αν η οθόνη στραφεί προς την πληρωμή […]

  Oppo Find X3 Pro: Εδώ είναι ήδη μια λεπτομερής περίληψη των χαρακτηριστικών του Φαινομενικός

  […] Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες: Το τσιπ NFC θα απολάμβανε μια κεραία “διπλού σώματος” που επιτρέπει να πληρώσει με το smartphone χωρίς να ανησυχεί για τον προσανατολισμό του. Ακόμα κι αν η οθόνη μετατραπεί σε […]

  Μαζικός επανασχεδιασμός του Google Pay: Interface, Νέες λειτουργίες και λειτουργία, όλα όσα πρέπει να θυμάστε – BonneInfo

  […] Apple Pay, Google Pay, Paylib, Samsung Pay: Πώς να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας […]

  Η τιμή του Active Samsung Galaxy Watch ήταν σπάνια τόσο χαμηλή – κατεβάστε Premium WordPress & Prestashop θέματα και plugins

  […] Λάβετε ειδοποιήσεις και ακόμη και απαντήστε σε μηνύματα. Το ρολόι ενσωματώνει επίσης την Samsung Pay, μπορείτε στη συνέχεια να πληρώσετε χωρίς επαφή με αυτό, εάν και μόνο αν η τράπεζά σας είναι […]

  Η τιμή του Active Samsung Galaxy Watch ήταν σπάνια τόσο χαμηλή κοινωνική και web trends

  […] Λάβετε ειδοποιήσεις και ακόμη και απαντήστε σε μηνύματα. Το ρολόι ενσωματώνει επίσης την Samsung Pay, μπορείτε στη συνέχεια να πληρώσετε χωρίς επαφή με αυτό, εάν και μόνο αν η τράπεζά σας είναι […]

  Η Apple και η Carrefour συμφωνούν να ενσωματώσουν κάρτες αφοσίωσης στην Apple Pay Social και Web Trends

  […] Από την ομάδα στο πορτοφόλι της Apple για να επιτρέψει τη χρήση του μέσω του συστήματος πληρωμών Apple Pay. Αυτή η καινοτομία έρχεται στη Γαλλία μετά από αρκετές συνεργασίες έχουν ήδη […]

  Η Apple και η Carrefour συμφωνούν να ενσωματώσουν κάρτες πίστης στην Apple Pay | Φαινομενικός

  […] Από την ομάδα στο πορτοφόλι της Apple για να επιτρέψει τη χρήση του μέσω του συστήματος πληρωμών Apple Pay. Αυτή η καινοτομία έρχεται στη Γαλλία μετά από αρκετές συνεργασίες έχουν ήδη […]

  Xiaomi Poco F2 Pro Test: Η πλήρης γνώμη μας – Smartphones Social and Web Trends

  […] Αυτό το τμήμα τιμών, το NFC είναι προφανώς μέρος για τις πληρωμές κινητής τηλεφωνίας σας ή για την επικύρωση των τίτλων μεταφορών σας. Για τις υπηρεσίες SVOD, γνωρίζετε ότι το Poco F2 Pro είναι […]

  Xiaomi Redmi Σημείωση 9 Pro Test: Η πλήρης γνώμη μας – Smartphones Μεγάλες τάσεις ιστού

  […] Το άλλο πλεονέκτημα του Xiaomi Redmi Note 9 Pro είναι επίσης η παρουσία του NFC, μπορείτε επομένως να επικυρώσετε τους τίτλους μεταφοράς σας εάν το δίκτυο της πόλης σας επιτρέπει ή χρησιμοποιήστε το Google Pay όπως θέλετε για τις πληρωμές σας από το smartphone. […]

  Xiaomi Redmi Σημείωση 9 Pro Test: Αναμφισβήτητα ελκυστική | Φαινομενικός

  […] Το άλλο πλεονέκτημα του Xiaomi Redmi Note 9 Pro είναι επίσης η παρουσία του NFC, μπορείτε επομένως να επικυρώσετε τους τίτλους μεταφοράς σας εάν το δίκτυο της πόλης σας επιτρέπει ή χρησιμοποιήστε το Google Pay όπως θέλετε για τις πληρωμές σας από το smartphone. […]

  Google Pay: Ταχύτερη πληρωμή χάρη στο κουμπί ξεκλειδώματος | Φαινομενικός

  […] Οι λύσεις πληρωμών κινητής τηλεφωνίας έχουν γενικά το πλεονέκτημα ότι είναι τόσο απλές όσο οι πρακτικές για χρήση. Ωστόσο, η Google φαίνεται να θέλει να καταστήσει την υπηρεσία Google Pay ακόμα πιο αποτελεσματική. Από αυτή την άποψη, η εταιρεία προβολής Moutain εργάζεται σε μια συντόμευση προσβάσιμη από το κουμπί ξεκλειδώματος. […]

  Μετά τον έλεγχο, στο κινητό μου, το NFC ενεργοποιείται μόνο όταν ξεκλειδωθεί το κινητό μου. Πολύ πρακτική επιλογή του κινητού, βρίσκω.

  Ό, τι συμβαίνει, πέραν των 30 ευρώ, θα ζητηθεί επιβεβαίωση, είτε το αποτύπωμα, είτε ο κωδικός. Με το Paylib Société Générale, είναι επίσης πολύ πιθανό να ζητήσετε συστηματική επιβεβαίωση του 1ου ευρώ. Δεν γνωρίζω τη Samsung Pay, το Google Pay ή το Apple Pay.. Δύσκολο για μένα να σχεδιάσω για να χρησιμοποιήσω κάτι διαφορετικό από την τραπεζική του εφαρμογή όταν είναι καλά και διαθέσιμο παρά να δίνω πληροφορίες σε έναν Αμερικανό ή 1 Κορέα.. Σε μια εποχή που η μεγάλη μόδα είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων, παραμένω αρκετά έκπληκτος που η Apple, η οποία αναγκάζει την εφαρμογή της, δεν διακινδυνεύει τίποτα και χειρότερα από ό, τι δεν σοκάρει τους πελάτες

  Σας ευχαριστώ, γι ‘αυτό κάνουμε το ίδιο ! Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε τις πληροφορίες στο GPAY !

  Επιβεβαιώνω για μικρά ποσά δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσω το smartphone. Ξαφνικά ενεργοποιώ το NFC, πληρώνομαι με GPay και στη συνέχεια απενεργοποιούν το NFC με κάθε πληρωμή. Έντονα ότι το αίτημά σας για τη ρύθμιση του ποσού ή του ξεκλειδώματος υποχρεωτικού για πληρωμή θα ενσωματωθεί στην GPAY.

  Ακόμη και για μικρές πληρωμές ? Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μας πείτε παρακαλώ
  Για το GPAY, είναι η επιλογή σας, στην πραγματικότητα. Στο δικό μου, πρέπει να ξεκλειδώσετε το κινητό.
  Η Google είναι αχαλίνωτη: Προσοχή στους προγραμματιστές που απαιτούν δωρεές εκτός του συστήματός της Φαινομενικός

  […] Μια υπηρεσία ανοιχτού κώδικα που διατίθεται σε άλλα λειτουργικά συστήματα αναστέλλεται από την Google για μη συμμόρφωση με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Play Store. Ο λόγος ? Η παρουσία ενός κουμπιού […]

  Ναι, γι ‘αυτό το μήνυμά μου ξεκινά με το “GPay” .
  Πρέπει να είσαι μεγάλος για να πληρώσεις ��..
  Όχι στο iPhone. Το NFC ενεργοποιείται μόνο κατά την επικύρωση της πληρωμής.

  “Η Apple και η Google προσφέρουν επίσης μέσα για να διαγράψουν τη μνήμη του τηλεφώνου της από απόσταση με το” εντοπίστε το iPhone μου “και” εντοπίστε τη συσκευή μου “.” Η Samsung υπολογίζει επίσης τα πάντα με τον Knox με τον τρόπο που η Samsung Pay δεν λειτουργεί πλέον μόλις το ριζωμένο ή ξεκλείδωτο smartphone είναι ακόμα κι αν επιστρέψουμε στο αρχικό σύστημα. Η Samsung προσφέρει επίσης τις δικές της υπηρεσίες για τον έλεγχο εξ αποστάσεως, διαγραφής, κλειδαριάς. Τα smartphones του

  Με ό, τι συμβαίνει πρόσφατα, προτιμώ να πληρώσω το παλιό: με εισιτήρια.

  Για το τμήμα “πτήσης του τηλεφώνου”, αυτή η ένδειξη είναι εν μέρει ψευδής για την GPay:

  Ωστόσο, σε περιπτώσεις Apple Pay και Google Pay, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα τραπεζικά δεδομένα αποθηκεύονται με ποσοτικοποιημένο τρόπο και αναγκαστικά ζητήστε μια βιομετρική αναγνώριση του τηλεφώνου

  Πράγματι, με το NFC, και ακόμη και αν το TEL είναι κλειδωμένο, οι πληρωμές του -30 € πέρασμα χωρίς επιβεβαίωση, πρέπει να υπάρχει ένα σωρευτικό όριο εκεί. Πράγμα που σημαίνει ότι εάν το Tel κλέψει με το NFC ενεργοποιημένο, ο κλέφτης θα είναι σε θέση να πληρώσει. Ήθελα επίσης να διαμορφώσω τη GPay για να ζητήσω ένα ξεκλείδωμα τέτοιων για οποιαδήποτε πληρωμή μεγαλύτερη από € 1, αλλά δυστυχώς δεν είναι διαμορφωμένη. Ήρθα σε επαφή με την Google που έπρεπε να υποβάλει το αίτημά μου στις ομάδες στα φορτία dev, θα είναι ένα έτος και δεν έχει μετακινηθεί τίποτα:/ Επιπλέον, αναρωτιέμαι, αλλά δεν είμαι βέβαιος, αυτή είναι η περίπτωση κλοπής της Tel, αν Αντιμετωπίζουμε το “πραγματικό” φυσικό CB μας, και κάνει επίσης το εικονικό CB που παράγεται από το GPay, όπου πρέπει να μεταβείτε στον λογαριασμό σας GPAY για να διαγράψετε την κάρτα που συνδέεται με τον λογαριασμό ?

  Το Google Pay θα μπορούσε να προσγειωθεί στο iPhone χάρη στη Γερμανία | Φαινομενικός

  […] Όροι, αυτό θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο προς άλλες υπηρεσίες πληρωμών κινητής τηλεφωνίας στο iPhone. Προφανώς σκεφτόμαστε το Google Pay, αλλά γιατί όχι και η γαλλική πλατφόρμα Paylib. Η Apple αντέδρασε εκφράζοντας τους φόβους της μετά από αυτή τη γερμανική απόφαση […]

  Xiaomi Redmi Σημείωση 8T Φυστικοποιήθηκε στη Γαλλία: Σχεδιασμός, Τιμή και Χαρακτηριστικά | Φαινομενικός

  […] Σε σύγκριση με το Redmi Note 7, μπορεί να σημειωθεί ότι το Redmi Note 8T περιλαμβάνει πάνω από όλα τα αποθηκευτικά στοιχεία από την αρχή, ένα ελαφρώς πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό SOC και το NFC. […]

  Η Apple Pay θα μπορούσε να υποβληθεί σε έρευνα για κατάχρηση κυρίαρχης θέσης | Φαινομενικός
  […] Apple Pay, Google Pay, Paylib, Samsung Pay: Πώς να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας […]
  OnePlus Pay: Μια υπηρεσία πληρωμής που είναι συμπληρωματική στο Google Pay – WindowsXpiso

  […] Το OnePlus όχι μόνο ανέβασε το πέπλο στο OnePlus 7T, αλλά και στη νέα του υπηρεσία πληρωμών: OnePlus Pay. Το μεταγενέστερο θα είναι συμπληρωματικό με το Google Pay, όπως μπορεί κανείς να βρει στα smartphones της Samsung που προσφέρουν τόσο το Samsung Pay όσο και το Google Pay. […]

  OnePlus Pay: Μια συμπληρωματική υπηρεσία πληρωμών στο Google Pay | Φαινομενικός

  […] Το OnePlus όχι μόνο ανέβασε το πέπλο στο OnePlus 7T, αλλά και στη νέα του υπηρεσία πληρωμών: OnePlus Pay. Το τελευταίο θα είναι συμπληρωματικό με το Google Pay, όπως αυτό που μπορούμε να βρούμε στα smartphones της Samsung που προσφέρουν τόσο το Samsung Pay όσο και το Google Pay. […]

  Πώς να γνωρίζετε αν το τερματικό είναι συμβατό ή όχι ? Στα μαθήματα λένε ότι αν υπάρχει το σύμβολο με κύματα, είναι καλό. Ενώ όπως εσείς, οι πληρωμές μου απορρίπτονται στα περισσότερα από τα καταστήματα που έχω δοκιμάσει . Έτσι πηγαίνω για ένα keké να θέλω να πληρώσω με το τηλέφωνό μου .

  Γεια Frandroid είναι τράπεζες όπως η Ταχυδρομική Τράπεζα ή το Mutuel Crédit θα είναι συμβατές με το Google όπου η Samsung Pay

  Πληρωμή από την CB σε 8 έως 10 ημέρες που έρχονται. Επιθυμητή πληρωμή στο Διαδίκτυο. Ασφάλιση κρατήσεων για πληρωμή.

  Η κάρτα Apple είναι διαθέσιμη σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, πώς λειτουργεί ? | Φαινομενικός
  […] Apple Pay, Google Pay, Paylib, Samsung Pay: Πώς να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας […]

  Ναι, η Google είναι παρόν μόνο στις ηλεκτρονικές τράπεζες, όπου η Apple είναι παρούσα στις “παλιές” τράπεζες: P

  Το χωρίς επαφή είναι η σωστή απάντηση που αποφεύγει τυχόν ερωτήσεις

  Χρησιμοποιώ το GooglePay με το Boursorama για αρκετούς μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά η Google πρέπει να το βελτιώσει επιτρέποντας τη διαμόρφωση του μέγιστου ποσού που μπορεί να προσαρμοστεί χωρίς να ξεκλειδωθεί το smartphone. Από την άλλη πλευρά ανυπομονώ ότι τα DABs είναι εξοπλισμένα με το NFC για να αφήσουν οριστικά το CB μου στο σπίτι.

  Μετά την επαλήθευση είναι μόνο στις ΗΠΑ. Στη Γαλλία ο λογαριασμός PayPal εμφανίζεται καλά στην εφαρμογή Google Pay, το λάθος μου, αλλά δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να πληρώσουμε. Θα πρέπει να συμβεί στη Γαλλία σύμφωνα με τα άρθρα του ιστού, αλλά χωρίς ανακοίνωση ημερομηνίας.

  Φαίνεται ότι το Διαδίκτυο φτάνει ελάχιστα σε ορισμένες πατέλινς ! Αλσατικός

  Exact ^^ Μπορούμε να πληρώσουμε πολλές φορές μέσω του PayPal και στις ΗΠΑ, η ολοκλήρωση είναι πολύ ισχυρότερη.

  Αχ καλά ? Στις ΗΠΑ ή στη Γαλλία ? Επειδή ποτέ δεν κατάφερα να συνδέσω το PP μου με το Google Pay ^^ (ποτέ δεν προσπάθησα πραγματικά να πω την αλήθεια).

  Apple Pay, Google Pay, Paylib, Samsung Pay: Πώς να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας | Φαινομενικός

  Το CB είναι techno, όπως το κινητό σας (μάλλον ο καταναλωτής παρεμπιπτόντως) τώρα, αν θέλετε να καταργήσετε τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, οι λόγχες στη χρηματοδότηση �� Ο τραπεζίτης μου δεν με σημείωσε έξοδα ανταλλαγής, από την άλλη πλευρά, το ρουμπί n δεν είναι παγκοσίβ Ευρώ

  γίγας. Το Direct Frite Cornet με το Applewatch μία φορά, πολύ πρακτικός πρόεδρος

  Στο εξωτερικό αν είναι Ευρώπη χρησιμοποιούν το ευρώ. Και έπειτα “τοπικό νόμισμα” δεν βλέπω το ενδιαφέρον του μεγαλύτερου είναι χρήματα, εκτός από την κατάθεση των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Και τότε βρισκόμαστε σε έναν τεχνολογικό site, τότε το monaie σε χαρτί και θραύσματα θα επιστρέψετε

  Lol, ποιος μπορεί να γνωρίζει ότι μια μέρα θα μας προσφερθεί �� �� αλλά θα έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε επίσης a priori

  τετραγωνισμένος? Και η τράπεζά σας έχει φροντίσει. Από την άλλη πλευρά έχετε δίκιο. Η ανίχνευση της προσωπικότητας μέσω της μεθόδου πληρωμής του είναι πολύ πραγματική. Ότι διασκεδάζετε να κερδίσετε το κινητό σας για να πληρώσετε, επειδή είναι κορυφαία πρακτική, εντάξει ότι εξυπηρετεί κάτι, εκτός από την ικανοποίηση του εγώ σας, καλά όχι

  Όχι, είναι πραγματικότητα. Η τράπεζα φυσικά με επιστρέφει μετά, αλλά κατέληξα ακόμα με το μπλοκαρισμένο CB μου και ο λογαριασμός μου αποκάλυψε. Προφανώς, καταφέρνετε να ανιχνεύσετε την προσωπικότητα των ανθρώπων σύμφωνα με τα μέσα πληρωμής που χρησιμοποιούν, είναι ενδιαφέρον. Από την πλευρά μου, η χρήση της τεχνολογίας για την επιτάχυνση και την εξασφάλιση καθημερινών διατυπώσεων, αντίθετα, καθιστά δυνατή την απελευθέρωση περισσότερο χρόνο για κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις. Αλλά ίσως ψέμα στον εαυτό μου, μη αναγνωρίζοντας τις κοινωνικές αρετές της συμπλήρωσης της πτέρνας του βιβλίου επιταγών και του διπλού ελέγχου των εγγράφων ταυτότητας ή αυτής της στιγμής όταν ο ταμίας τρίβει για τρίτη φορά το CB ενάντια στο πουλόβερ του μαλλιού, έτσι ώστε η κάρτα να διαβάζεται τελικά η μηχανή

  Αυτό που λέτε είναι ψευδές. Επίσης, υποβλήθηκα σε συναλλαγές απατεώνων, η τράπεζά μου διαχειρίστηκε 100%, είναι υπεύθυνη . Ακολουθώντας τους λογαριασμούς του είναι τώρα στο προσκήνιο ενός παιδιού. ότι η νέα μας γενιά θέλει να βάλει τα πάντα στο κινητό της, από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο, γιατί όχι. ότι αυτό δεν είναι προς το συμφέρον σας, αλλά απλώς εμπορικό και ενάρετο γι ‘αυτούς, αυτό είναι το πραγματικό. Η θλιβερή παρατήρηση, κάθε μέρα, δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν λένε ούτε hey ούτε σας ευχαριστώ, βάλτε το δίκτυο στην ουρά στο σούπερ μάρκετ, δεν θα αγοράζουν πλέον 95 cts το ψωμί τους με χαμόγελο και κάντε κλικ για να το παραδώσετε . Και να έχουν ό, τι πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει? 2h /d στο δίκτυο, 3:15 στην τεχνολογία streaming είναι υπέροχη και πρέπει να εξυπηρετεί την ανάγκη (ιατρική, βοήθεια, μειονέκτημα, κλπ.) Όχι η λιτότητα του σημερινού καταναλωτή

  Από την άλλη πλευρά, η Apple Pay εργάστηκε μόνο μία φορά σε 3 προσπάθειες για μένα, σε ένα Monoprix. Δοκίμασα σε δύο άλλους εμπόρους (συμπεριλαμβανομένου ενός παντοπωλείου) και η πληρωμή απορρίφθηκε. Πώς να γνωρίζετε εάν η Apple Pay είναι συμβατή με το τερματικό πληρωμής τους ?

  Και ένα μικρό τοπικό νόμισμα, όχι καλύτερο ?

  Είσαι πολύ τυχερός. Προσωπικά, πλήρωσα μια μέρα σε έναν ιστότοπο που αποθηκεύει τα στοιχεία πληρωμής μου και έπειτα τα οποία είχαν χάσει τη βάση δεδομένων του. Ξαφνικά μέσα σε μια ώρα ο λογαριασμός μου αδειάστηκε (μέχρι το μέγιστο ανώτατο όριο). Και δεν αναφέρω το PB με τις κάρτες στο τέλος της ζωής τους (σιωπηλή κάρτα). Δεν ασχολούμαι με το γεγονός ότι συσσωρεύετε μικρά κομμάτια χαρτιού ως πληρωμή απόδειξης και ότι δεν μπορείτε να δείτε τις συναλλαγές στο λογαριασμό σας ότι 2/3 ημέρες μετά. Τέλος πάντων, το κάνετε όπως θέλετε, κανείς δεν σας αναγκάζει να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας, συνεχίστε με το CB σας αν σας αρέσει γιατί όχι. Αναγνωρίσαμε την 3η ηλικία που πλήρωσε με το βιβλίο επιταγών τους, στο έτος QQ θα τα αναγνωρίσουμε επειδή θα συνεχίσουν να πληρώνουν στο CB ��

  Στο Lidl μερικές φορές πρέπει να υπογράψετε το χαρτί βγαίνει από μόνο του, αλλά γίνεται πολύ σπάνια (ενημέρωση των τερματικών ?Ουσία

  Αχ, ξέρω καλά ! Η πρώτη μου γυναίκα ήταν από.

  Ο Bouzie είναι ένας τρόπος να λέει στο Bouzeux (δέκατο βαθμό), αλλά ναι, μένω στο Besançon. Όσο εδώ είναι αρκετά καλά μελάνι τόσο πολύ στη jura δεν είναι ακόμα αυτό

  Σε σύγκριση με τη θέση μου πριν από 2 μήνες, παρατήρησα ότι το Paylib, στο εξωτερικό, ξοδεύεται παντού, ενώ η Apple Pay είναι αρκετά συχνά απορρίπτεται. Επομένως, χρησιμοποιώ από την άποψη του iPhone ή μιας σημείωσης (η ίδια τράπεζα και για τα δύο)

  Το comtoise είναι σκληρό ��
  Τους λέω πληρωμή με κάρτα, γιατί αν τους λέω “από το κινητό”, δεν ξέρουν τι να κάνουν.
  ναι ναι ναι. Κάνετε τα πάντα με το φορητό υπολογιστή σας, ακόμα και το poop. Πηγαίνετε Zou��

  40 χρόνια CB σε όλο τον κόσμο και χωρίς ανησυχίες. και 24/24 μπλοκάρισμα εάν το πρόβλημα, οπουδήποτε και τόσο δόλια, είναι η τράπεζά μου που διαχειρίζεται. Έτσι, αν φτάσατε στο σημείο που ακόμη και να βγάλετε την τραπεζική σας κάρτα, είναι τέλειο για εσάς. Είναι αλήθεια ότι σήμερα ο σύγχρονος άντρας ταξιδεύει γυμνός, μόνο με το κινητό του στη γραμμή των γλουτών. Καλό Σαββατοκύριακο

  Ναι, αλλά ζουν στο Bouzie (Frank Comté) σε μερικές γωνίες η πληρωμή χωρίς επαφή έρχεται μόνο τηλεφωνικά νομίζετε ��

  Αχ καλά ? Πληρώνω πολύ συχνά με το ρολόι της Apple, σούπερ πρακτικό και προφανώς είναι απόλυτα ενσωματωμένο.

  Αλλά, όλα είναι λάθος σε αυτό το σχόλιο. Καμία πληρωμή δεν περιορίζεται σε 30 €, αλλά στο ανώτατο όριο της κάρτας, δεν υπάρχει κωδικός για να εισέλθει, αλλά η βιομετρική αναγνώριση, η επικοινωνία ενός αριθμού εικονικής κάρτας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά πολύ πιο ασφαλής και το NFC της κάρτας σας δεν μπορείτε να την απενεργοποιήσετε αμέσως, έτσι ώστε οι πληροφορίες σας να είναι διπλές ανά πάσα στιγμή.

  Έπρεπε να πληρώσω εκατό φορές, αλλά δεν έχω υπογραφεί ποτέ με χαρτί. Κατά τη γνώμη μου, είναι μάλλον ο έμπορος που δεν ήταν σίγουρος

  Sony Xperia 10 Plus Test: Η πλήρης γνώμη μας – Smartphones – Lakaze με καλά σχέδια

  […] Συμβατό με Wi-Fi 5 (802.11 AC) και Bluetooth 5.0. Το NFC υποστηρίζεται επίσης, καλά νέα για πληρωμή χωρίς επαφή, ακόμη και αν η περιοχή είναι αναγκαστικά λίγο μικρή σε σύγκριση με το μήκος του […]

  Μπερ εκείνους που το ήθελαν και το βρήκαν πάρα πολύ σάρκα θα το πάρει, δεν βλέπω πραγματικά που θέλετε να έρθετε στην πραγματικότητα συγνώμη

  Εάν η Apple Passe είναι x στο 50%, θα δείτε αν οι άνθρωποι θα είναι αντικειμενικοί στην επιλογή τους��

  “Οι άνθρωποι” ίσως να μην παρέμειναν όπως παρέμειναν όπως φαίνεται να το σκέφτεστε. Υπάρχει ανταγωνισμός, με διαφορετικές προσφορές και τιμές για πελάτες που έχουν διαφορετικές προσδοκίες και ανάγκες, που επιλέγουν σύμφωνα με. Ναι, επιλέγουν, δεν έχουν όλοι 3 Qi.

  Α γιατί νομίζετε ότι «επιλέξτε»? Ας πάμε καλά. Ο αριθμός των ατόμων που πηγαίνουν στις τράπεζες για ζήτηση μόνο και μόνο επειδή το CB είναι σε μέταλλο και προσφέρεται είναι τεράστια. Απλώς ένα καλό πακέτο και λυκίσκο. Οι επιλογές είναι αυτές που τους υπαγορεύουν.�� δεν κατάλαβε την αρχή?

  Το PayPal είναι συμβατό με το Google Pay.

  Ο κόσμος δεν έχει εξελιχθεί . Ο μεγάλος μου πατέρας αγόρασε μόνο αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να του επιτρέψουν να οδηγήσει με το καπέλο του. Και ο γενικός de Gaulle είχε ανεβάσει το DS του για να μεταφέρει το Kepi του.. Πότε στους γείτονές μου, πηγαίνουν στο ‘ike*’ επειδή υπάρχει μια παιδική χαρά για τα μικρά και ένα σνακ που προσφέρεται σε 3 € για τις κινήσεις τους

  Δεν είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνω, στην πραγματικότητα κάθε επιλεγμένο σύμφωνα με τα κριτήρια/επιθυμίες τους και αυτό δεν καλεί καμία κρίση που είναι όλα

  Ξέρετε πολύ καλά, ωστόσο, τα ρεύματα ρεύματα ότι οι Illuminati θα εγκατασταθούν για να μας μετατρέψουν σε βοοειδή και να μας υποδουλώσουν !

  Με τον ίδιο τρόπο που η παρουσία ινών σε ένα διαμέρισμα είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής, η υπόθεση πληρωμής από το κινητό από μια τράπεζα είναι επίσης ένα.

  Η τράπεζά μου ήταν συμβατή η Apple Pay από το 2016 μου φαίνεται, αλλά είναι μόνο λίγοι μήνες από τότε που πραγματικά το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Με το ασυμβίβαστο CB μου οι πληρωμές περνούν δύο φορές από τα τρία, ενώ με την Apple Pay πηγαίνει συνεχώς, οπότε από τότε που υιοθέτησα την πληρωμή χωρίς επαφή μέσω του τηλεφώνου μου και είναι πολύ πιο πρακτικό. Δεν ξέρω τι διαφέρει μεταξύ των δύο, αλλά hey μέσω του CB δεν περνά όλη την ώρα.

  Δύσκολο να μην κατανοήσουμε την έκφρασή σας “αλλά φυσικά. Και αυτοί είναι οι άλλοι, όχι εσείς.”Ειδικά αφού απαντάτε απευθείας στην ανάρτησή μου. Πού βρίσκεται στην έκφρασή σας, την οποία μόλις υπενθύμισα, την ακρίβεια που γενικεύετε? Μπορεί να μην έχω καταλάβει αυτό που σκέφτεστε, να μην είστε τηλεπάθεια, αλλά κατάλαβα τι γράψατε.

  Δεν καταλάβατε την έννοια του «εσείς» που κάνατε με τη δική σας εμπειρία. Ερώτηση γύρω σας. Όλοι τους λένε ότι είναι εξαιρετικοί οδηγοί, όλοι θα σας πουν ότι δεν ξοδεύουν 2H40/ημέρα σε κοινωνικά δίκτυα, όλα θα σας πουν ότι δεν παρακολουθούν Netfix περισσότερες από 3 ώρες/ημέρα, ότι δεν κάνουν Deverrouille όχι τους Κινητό 287 φορές την ημέρα, ή ότι κοιμούνται δίπλα στο Ontop τους. Θα σας πουν ότι αυτοί είναι «οι άλλοι», όχι «εσείς» εδώ είναι το νόημα σας.