Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στη Γερμανία: Οι καλύτερες τοποθεσίες πωλήσεων και αγοράς – Γαλλική σύνδεση, χρησιμοποίησε τη Γερμανία – μεταχειρισμένη αναζήτηση αυτοκινήτων – στάθμευση

Ο χώρος στάθμευσης

Contents

Θέλετε περισσότερες ειδοποιήσεις
και πιο περίπλοκη έρευνα ?

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στη Γερμανία: Οι καλύτερες τοποθεσίες πωλήσεων και αγορών

Γερμανία

Υπάρχουν πολλοί χρησιμοποιημένοι ιστότοποι σε απευθείας σύνδεση στη Γερμανία για να αγοράσουν ή να πουλήσουν οχήματα. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο? Έχουμε κάνει μια κατάταξη ιστοσελίδων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν αρχικά τον αριθμό των οχημάτων που προσφέρονται στη σελίδα που χρησιμοποιούνται, οι επιλογές φιλτραρίσματος και η γενική εκτύπωση της σελίδας.

Οι πρώτες μας συμβουλές για την έναρξη της αναζήτησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στη Γερμανία

Βασικά, πρέπει να κάνετε το Διάκριση μεταξύ των “πραγματικών” σελίδων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και των λεγόμενων “ερευνητικών μηχανών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων”.

Αληθής Μεταχειρισμένοι τοποθεσίες αυτοκινήτων, Αυτές είναι εκείνες όπου οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άτομα μπορούν να ανακοινώσουν άμεσα τα οχήματά τους.

Στο λεγόμενο Αυτόματες μηχανές αναζήτησης, Τα αποτελέσματα αναζήτησης πολλών μεταχειρισμένων τοποθεσιών αυτοκινήτων συνδυάζονται στην πραγματικότητα. Εάν κάνετε κλικ σε μια προσφορά, θα μεταφερθείτε στη σελίδα παρέχοντας τα δεδομένα. Η αυτόματη έρευνα meta μπορεί συχνά να παρέχει μια καλή επισκόπηση της αγοράς (σύγκριση τιμών), αλλά οι επιλογές φίλτρου αναζήτησης είναι συχνά περιορισμένες.

Αυτοί οι δύο τύποι σελίδων είναι δύσκολο να συγκριθούν, οπότε δημιουργήσαμε μια κατάταξη για μεταχειρισμένες σελίδες αυτοκινήτων και μηχανές αναζήτησης.

Σημείωση ούτως ή άλλως: Για ορισμένες σελίδες, αποδείχθηκε δύσκολο να προσδιοριστεί ο συνολικός αριθμός των οχημάτων που ανακοινώθηκαν. Ο αριθμός των αποτελεσμάτων κατά την αναζήτηση του γκολφ VW χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια ως δείκτης. Φυσικά, προσφέρονται επίσης νέα οχήματα σε αυτούς τους ιστότοπους.

Η κατάταξη των καλύτερων τοποθεσιών για αυτοκίνητο και μεμονωμένες αντιπροσωπείες στη Γερμανία

1η θέση: Κινητό.του

Mobile.de

Κινητό.Ανατολή, κατά τη γνώμη μας, ο καλύτερος γερμανικός χώρος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Επί του παρόντος, περίπου 1.700.000 οχήματα ανακοινώνονται στο κινητό.του. Λειτουργίες έρευνας και φιλτραρίσματος κινητής τηλεφωνίας.Είναι το καλύτερο από όλα τα μεταχειρισμένα τοποθεσίες αυτοκινήτων που παρουσιάζονται εδώ. Οι ιδιωτικοί πωλητές αυτοκινήτων μπορούν να ανακοινώσουν δωρεάν το όχημά τους.

2η θέση για το autoscout24.του

Autoscout24.de

Autocout24.είναι σαφώς στη δεύτερη θέση. Πριν από μερικά χρόνια, αυτόματο 24.προσέφερε περισσότερα οχήματα από τα κινητά.από, αλλά εκείνη τη στιγμή, οι επιλογές φιλτραρίσματος δεν ήταν τόσο εξελιγμένες όσο το κινητό.του. Αυτός είναι ίσως ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους κινητό.Το Α έχει ξεπεράσει το autoscout24.του. Autoscout24.ανακοίνωσε περίπου 1.000.000 οχήματα στην τρέχουσα κατάσταση. Οι ιδιωτικοί πωλητές αυτοκινήτων μπορούν να ανακοινώσουν δωρεάν το όχημά τους εδώ.

3η θέση για hey.επειδή

Γεια σου

Με περίπου 3.80.000 οχήματα που προσφέρονται σήμερα (στις 06/2020), hey.Επειδή κέρδισε μια καλή 3η θέση. Η VW Golf Research έδωσε περίπου 25.000 αποτελέσματα. Μόνο οι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων μπορούν να διαφημίσουν τον ιστότοπο, αλλά αυτό έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι όλα τα οχήματα που προσφέρονται συνοδεύονται από εγγύηση.

4η θέση για αυτόματη.του

Με περίπου 170.000 οχήματα που προσφέρονται σήμερα αυτόματα.Πάρτε 4η θέση. Η VW Golf Research έχει δημιουργήσει περίπου 4.000 αποτελέσματα. Οι ιδιωτικοί πωλητές αυτοκινήτων μπορούν να ανακοινώσουν δωρεάν το όχημά τους εδώ.

5η θέση για PKW.του

pkw.de

Ο ιστότοπος PKW.Δεν είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς γερμανικούς ιστότοπους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ωστόσο, με περίπου 144.000 οχήματα που προσφέρονται και καλή λειτουργία αξιολόγησης τιμών καθώς και καλές επιλογές φιλτραρίσματος, αξίζει να συμπεριληφθεί σε αυτόν τον κατάλογο. Με περίπου 7.000 αποτελέσματα, η αναζήτηση γκολφ VW έχει δημιουργήσει ακόμη περισσότερα αποτελέσματα από το Auto.του. Οι ιδιωτικοί πωλητές αυτοκινήτων μπορούν να ανακοινώσουν δωρεάν το όχημά τους εδώ.

6η θέση Romoto.του

Romoto.de

Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να προσδιορίσουμε τον συνολικό αριθμό των οχημάτων που προσφέρονται στο Romoto.του. Ωστόσο, η VW Golf Research έδωσε καλά αποτελέσματα με 6000 οχήματα που θα δικαιολογούσαν υψηλότερη κατάταξη. Ο ιστότοπος είναι επίσης αρκετά τακτοποιημένος και επομένως δεν πρέπει να χάσετε στη λίστα μας. Η διαφήμιση είναι δωρεάν για ιδιωτικούς πωλητές αυτοκινήτων!

7η θέση: Meinauto.του

meinauto.de

Η κατάταξη του Meinauto.Η Ανατολή που μοιράζεται από διάφορες γερμανικές διαφημίσεις που προσφέρουν διάφορα άλλα προϊόντα εκτός από τα οχήματα. Γι ‘αυτό οι λειτουργίες αναζήτησης και φιλτραρίσματος είναι γενικά πολύ περιορισμένες εδώ. Αλλά μερικοί από αυτούς έχουν ένα αρκετά καλό απόθεμα οχημάτων. Αξίζει λοιπόν να ταξιδέψετε σε αυτές τις σελίδες και ίσως θα ανακαλύψετε τη σωστή συμφωνία. Οι πωλητές αυτοκινήτων δέντρων μπορούν επίσης να ανακοινώσουν τα οχήματά τους δωρεάν σε αυτές τις σελίδες: Kalaydo.De, quoka.του eBay-KleinangeBote.του.

Αυτόματες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης

1η θέση: Autouncle.του

Autouncle.de

Με περίπου 1.700.000 επισκέψεις κατά τη διάρκεια της έρευνας με τυποποιημένες ρυθμίσεις, συχνή.1η τάξη μεταξύ των αυτόματων μηχανών αναζήτησης.

2η θέση Automarkt.του

Automarkt.de

Με περίπου 1.500.000 επισκέψεις κατά τη διάρκεια της αναζήτησης με τυποποιημένες ρυθμίσεις, Automarkt.μιας καλής 2ης θέσης μεταξύ των αυτόματων μηχανών αναζήτησης.

Εδώ είναι να ολοκληρώσετε μερικές πρόσθετες συμβουλές:

 • Για να συγκρίνετε τις περιοχές πωλήσεων αυτοκινήτων στη Γερμανία (στα γερμανικά)
 • Για να καταχωρήσετε το αυτοκίνητό σας στη Γερμανία
 • Σχετικά με τη γερμανική καταστροφή αυτοκινήτων
 • Τι να κάνετε σε περίπτωση αυτοκινητιστικού ατυχήματος στη Γερμανία?

Καλή έρευνα και καλή αγορά αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον Ρήνο!

Ο χώρος στάθμευσης

Δεν προσφέρουμε άμεση κατάθεση στον ιστότοπό μας. Για να είστε ορατοί στην πλατφόρμα μας για να πουλήσετε γρήγορα το αυτοκίνητό σας, απλώς βάλτε τη διαφήμισή σας στον ιστότοπο της επιλογής σας. Αρκετά εκατομμύρια δυνητικοί αγοραστές σας περιμένουν κάθε μήνα !

Οι Υπηρεσίες μας
Σύνδεση ->
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ->
Τα αγαπημένα μου
Οι ειδοποιήσεις μου
Επαγγελματικός χώρος
Γαλλία
Μοτοσικλέτα

Ford Transit 2.2

8.000 € Αρχική τιμή: 7.500
Απόκρυψη ή
Αναφέρετε αυτήν τη διαφήμιση

Ford Transit. Nur noch diesen monat auf mobile.de

Ford Transit 2.2

Ford Transit. nur noch diesen monat auf κινητό.του

Volkswagen Golf Cabriolet

Απόκρυψη ή
Αναφέρετε αυτήν τη διαφήμιση

Https://m.mobile.de/auto-inserat/volkswagen-golf-1-8-auto-highlin

Volkswagen Golf Cabriolet

https: // m.κινητό.του/auto-inserat/volkswagen-golf-1-8-auto-highlin
Τι πρέπει να κάνουμε με αυτήν την ανακοίνωση ?

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση

Ήδη έχεις 50 ειδοποιήσεις στο πακέτο σας.

Πρέπει πρώτα να διαγράψετε ένα από τον λογαριασμό σας πελάτη
Και επιστρέψτε σε αυτήν την οθόνη για να επικυρώσετε το αίτημά σας.

Θέλετε περισσότερες ειδοποιήσεις
και πιο περίπλοκη έρευνα ?

Προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένες προσφορές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ειδοποίησης ακόμα καλύτερα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ήδη έχεις 10 ειδοποιήσεις στο πακέτο σας.

Πρέπει πρώτα να διαγράψετε ένα από τον λογαριασμό σας πελάτη
Και επιστρέψτε σε αυτήν την οθόνη για να επικυρώσετε το αίτημά σας.

Θέλετε περισσότερες ειδοποιήσεις
και πιο περίπλοκη έρευνα ?

Προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένες προσφορές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ειδοποίησης ακόμα καλύτερα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ήδη έχεις 3 Ειδοποιήσεις στο πακέτο σας.

Επομένως, πρέπει είτε να διαγράψετε ένα από τον λογαριασμό σας πελάτη
και επιστρέψτε σε αυτήν την οθόνη για να επικυρώσετε το αίτημά σας, να εγγραφείτε στην προσφορά Pro και έτσι
επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του πακέτου:

ΠροσφοράΕπαγγελματικός

€ 19,90 € HT ανά μήνα
χωρίς δέσμευση

 • Μέχρι 10 ειδοποιήσεις
 • Θεραπεία προτεραιότητα
 • Ομαδοποίηση
  των ειδοποιήσεων σας
 • Φίλτρο των ειδοποιήσεων σας
  σε ένα Μίνι αφοσιωμένος ιστότοπος
 • Αμεση πρόσβαση χωρίς διαφήμιση
 • Τιμή αγοράς
ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ
Ήδη έχεις μια δωρεάν ειδοποίηση στο πάρκινγκ.Fr

Θα θέλατε να το αντικαταστήσετε από αυτό ή να το προσθέσετε με την εγγραφή στην έκδοση premium και επομένως επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του πακέτου ?

Νέες ανακοινώσεις
9.90 € € TTC κάθε μήνα
χωρίς δέσμευση
Νέες ανακοινώσεις
Άμεση πρόσβαση χωρίς διαφήμιση
19,90 € HT κάθε μήνα
χωρίς δέσμευση
Νέες ανακοινώσεις
Άμεση πρόσβαση χωρίς διαφήμιση
Θεραπεία προτεραιότητας
Οι ειδοποιήσεις διατηρούνται κατά τη διάρκεια
Φιλτράρισμα με ειδική μίνι τοποθεσία

Προσφορά
Ελεύθερος Ελεύθερος κάθε μήνα
Προσφορά
ασφάλιστρο € 9,90 € TTC ανά μήνα
χωρίς δέσμευση
Προσφορά
Επαγγελματικός € 19,90 € HT ανά μήνα
χωρίς δέσμευση
Νέες ανακοινώσεις
Πτώση τιμών
Αριθμός ειδοποιήσεων 1 3 10
Τιμή αγοράς
Άμεση πρόσβαση χωρίς διαφήμιση
Θεραπεία προτεραιότητας
Οι ειδοποιήσεις διατηρούνται κατά τη διάρκεια 1 ημέρα 30 μέρες 30 μέρες

Προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένες προσφορές για επαγγελματίες, προηγμένες ειδοποιήσεις, δεδομένα αγοράς, ορατότητα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Συγχαρητήρια !
Βρίσκεστε τώρα στις καλύτερες συνθήκες
Για να βρείτε το επόμενο αυτοκίνητό σας.
Στείλτε μας μια φωτογραφία όταν το αγοράσατε !

Επιλέξτε την προσφορά σας:

Τα δικα σου συναγερμός στο πάρκινγκ.Το EN είναι καλά αποθηκευμένο.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από τις προσφορές μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των ειδοποιήσεων leparking και να σας δώσουμε όλες τις πιθανότητες να βρείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Νέες ανακοινώσεις
9.90 € € TTC κάθε μήνα
χωρίς δέσμευση
Νέες ανακοινώσεις
Άμεση πρόσβαση χωρίς διαφήμιση
19,90 € HT κάθε μήνα
χωρίς δέσμευση
Νέες ανακοινώσεις
Άμεση πρόσβαση χωρίς διαφήμιση
Θεραπεία προτεραιότητας
Οι ειδοποιήσεις διατηρούνται κατά τη διάρκεια
Φιλτράρισμα με ειδική μίνι τοποθεσία

Προσφορά
Ελεύθερος Ελεύθερος κάθε μήνα
Προσφορά
ασφάλιστρο € 9,90 € TTC ανά μήνα
χωρίς δέσμευση
Προσφορά
Επαγγελματικός € 19,90 € HT ανά μήνα
χωρίς δέσμευση
Νέες ανακοινώσεις 400.000 / d 400.000 / d 400.000 / d
Πτώση τιμών 250.000 / d 250.000 / d
Αριθμός ειδοποιήσεων 1 3 10
Τιμή αγοράς
Άμεση πρόσβαση χωρίς διαφήμιση
Θεραπεία προτεραιότητας
Οι ειδοποιήσεις διατηρούνται κατά τη διάρκεια
Φιλτράρισμα με ειδική μίνι τοποθεσία

Προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένες προσφορές για επαγγελματίες, προηγμένες ειδοποιήσεις, δεδομένα αγοράς, ορατότητα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αγαπητέ χρήστη, Μην χάσετε το επόμενο αυτοκίνητό σας, βάλτε μια ειδοποίηση
Το Leparking ποσά για την τοποθέτηση μιας ειδοποίησης σε δεκάδες τοποθεσίες !

Λάβετε ένα email μόλις νέες ανακοινώσεις που αντιστοιχούν στα κριτήρια σας
είναι διαθέσιμα.

Επιλέξτε τη συχνότητα των email σας

Αναφέρετε αυτήν τη διαφήμιση
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Χάρη σε εσάς, βελτιώνουμε τη συνάφεια και την ποιότητα του ιστότοπού μας.
Σύντομα θα λάβετε ένα email σχετικά με την επεξεργασία του αιτήματός σας.
Καλή έρευνα !

Πώληση Youngtimers

Επί του παρόντος δεν έχουμε ανακοίνωση οχημάτων δημοπρασιών, αλλά αν θέλετε να έχετε μια εκτίμηση για την πώληση του οχήματός σας, διαβάστε περισσότερα παρακάτω.

Λάβετε δωρεάν εκτίμηση

Το Carprecium είναι η προσέγγιση του 2 αναγνωρισμένοι και σημαντικοί επαγγελματίες στα αντίστοιχα πεδία τους, Δημοπρασίες και στάθμευση Millon

Σας προσκαλούμε να σας δώσουμε μια εκτίμηση ως μέρος μιας πώλησης στην πλατφόρμα μας και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της αγοράς για το μοντέλο σας.
Δώστε μας τις πληροφορίες σχετικά με το όχημά σας και στείλτε μας φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ανακαλύψτε την εκτίμησή σας κάνοντας κλικ εδώ
Με την οργάνωση ζωντανές πωλήσεις, Το Retransmis στο Διαδίκτυο, το Carprecium προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και νέες εγγυήσεις στους υποψήφιους για να τους επιτρέψει να αγοράσουν με πλήρη ασφάλεια επιλεγμένα και εγγυημένα οχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στην περιγραφή των οχημάτων (χάρη σε περίπου πενήντα φωτογραφίες ειδικότερα) ότι δεν υπάρχει λεπτομέρεια σχετικά με την κατάσταση των οχημάτων που παρουσιάζονται προς πώληση. Η εγγύηση του πλειστηριασμού έρχεται να ενισχύσει αυτήν την ασφάλεια στην αγορά.

Αφενός, καλύπτοντας ένα τμήμα της αγοράς που δεν προτείνεται πάντοτε, δηλαδή προϋπολογισμούς Μεταξύ 5 και 90 k €, σε Θεματικές πωλήσεις και συνεπής – πρώτος σε αυτό το σύμπαν !
Συνεχής και εξαντλητική ανάλυση των δεδομένων Η αγορά αυτοκινήτων του συλλέκτη Επιτρέπει στο Carprecium να συγκεντρώνει επιλογές οχημάτων που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις προσδοκίες των συλλεκτών και ερασιτέχνων.

Από την άλλη πλευρά, προτείνοντας Κοστίζει πολύ κάτω από εκείνους που συνήθως ασκούνται, δηλαδή το 12% HT πληρωτέο από τους αγοραστές. Όσον αφορά τους πωλητές, η απουσία κόστους εφοδιαστικής (μεταφορές, αποθήκευση, ασφάλιση) που παράγεται από τον μηχανισμό Αποφλανισμένες πωλήσεις στο διαδίκτυο (Οχήματα, αν και προσβάσιμα στην επίσκεψη από πιθανούς αγοραστές, δεν μετακινούνται από τους πωλητές) επιτρέπει να τους προσφέρει Μοναδικές συνθήκες πωλήσεων στην αγορά αυτοκινήτων.

Τέλος, παρέχοντας μια ανανέωση με τον τρόπο που πραγματοποιείται η εμπειρογνωμοσύνη των οχημάτων: ο εμπειρογνώμονας που ενδιαφέρεται για την Επιτροπή δίνει τη θέση του σε μηχανικούς εμπειρογνώμονες, που αμείβονται στην αποστολή, ουδέτερο και ανεξάρτητο.