Πακέτο για κινητά χωρίς Διαδίκτυο: Σύγκριση δεδομένων χωρίς δεδομένα |, πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο: Σύγκριση δεδομένων χωρίς δεδομένα

Πακέτο για κινητά χωρίς Διαδίκτυο: Σύγκριση δεδομένων χωρίς δεδομένα

Contents

Αυτό το φτηνό πακέτο B & You Mobile είναι μια περιορισμένη σειρά εγκαίρως, η προσφορά μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του χειριστή.

Πακέτα Διαδικτύου

Ψάχνετε για ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο ? Αν και σπανιότερα, αυτές οι προσφορές χαμηλής τιμής εξακολουθούν να προσφέρονται από τους περισσότερους φορείς εκμετάλλευσης. Εάν διστάσετε μεταξύ πολλών συνδρομών, η σύγκριση των καλύτερων πακέτων κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Τι είναι ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο ?

Αν ψάχνετε για ένα Πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο, Δεν θα είστε πραγματικά σε θέση να βρείτε μερικούς, διότι αυτή τη στιγμή, όλες οι προσφορές που πωλούνται περιλαμβάνουν ένα φάκελο δεδομένων. Αυτό είναι απαραίτητο για την κατάλληλη λειτουργία διαφόρων υπηρεσιών του smartphone σας, όπως η τοποθεσία ή η ενημέρωση των συστημάτων. Αυτό είπε, μπορείτε εύκολα να βρείτε τηλεφωνικές συνδρομές που περιλαμβάνουν τα βασικά με ένα μικρό φάκελο δεδομένων. Είναι σε αυτές τις προσφορές που αναφέρουμε όταν μιλάμε για κινητά σχέδια χωρίς Διαδίκτυο. Αυτές οι συνδρομές είναι διαθέσιμες με ή χωρίς δέσμευση.

Περιλαμβάνεται στο κινητό χωρίς Διαδίκτυο ?

Αυτά τα Πακέτα Διαδικτύου Γενικά περιλαμβάνουν μερικές ώρες κλήσεων ανά μήνα, απεριόριστα SMS και MMS και μεταξύ 20 MB και 500 MB δεδομένων σε 4G ή 4G+. Ορισμένοι χειριστές όπως το Coriolis προσφέρουν επίσης προσφορές με περιορισμένα SMS και MMS, αλλά παραμένει μάλλον σπάνια.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κινητών σχεδίων χωρίς το Διαδίκτυο ?

Ο Κινητά χωρίς πακέτα Διαδικτύου έχουν πλεονέκτημα μεγέθους: οι τιμές τους. Αυτές οι προσφορές είναι πολύ συχνά σε λιγότερο από € 5. Μερικοί χειριστές όπως το Bouygues, το SFR ή το Orange προσφέρουν ακόμη και αυτά τα πακέτα δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές του Internet Box τους. Χάρη στις χαμηλές τιμές τους, αυτές οι συνδρομές επιτρέπουν σε όλους εκείνους που δεν χρησιμοποιούν το κινητό Διαδίκτυο για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των προσφορών κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο ?

Τα περισσότερα κινητά σχέδια χωρίς το Διαδίκτυο περιλαμβάνουν περιορισμένες κλήσεις. Γενικά, οι χειριστές περιλαμβάνουν 2 ώρες κλήσεων ανά μήνα στις προσφορές τους. Αυτό σημαίνει ότι Εάν δεν διαθέτετε μπλοκαρισμένο πακέτο, διακινδυνεύετε εκτός λειτουργίας Μόλις εξαντληθεί η πίστωσή σας. Έτσι, εάν αποφασίσετε να βγάλετε μια τέτοια προσφορά, προσέξτε την κατανάλωση κινητών σας για να αποφύγετε αλμυρά λογαριασμούς. Ωστόσο, ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν κινητά σχέδια χωρίς Διαδίκτυο με απεριόριστες κλήσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την Bouygues Telecom.

Γιατί να επιλέξετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο ?

Ο Διαδικτυακά πακέτα κινητής τηλεφωνίας γίνονται για όλους εκείνους που χρησιμοποιούν το κινητό Διαδίκτυο λίγο και αναζητούν μια συνδρομή, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στοιχείων. Αυτές οι προσφορές είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για άτομα που δεν έχουν smartphone, αλλά και για εκείνους που χρησιμοποιούν μόνο WiFi και επομένως δεν χρειάζονται κινητά δεδομένα. Αυτά τα πακέτα είναι επίσης απολύτως κατάλληλα για τα παιδιά επειδή οι γονείς τους δεν θα πρέπει να φοβούνται ότι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο στο smartphone τους.

Τι φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο θα επιλέξει ?

Οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν όλα τα κινητά σχέδια χωρίς το Διαδίκτυο με ή χωρίς δέσμευση μεταξύ 0 και 19,99 €/μήνα. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, σας εξηγούμε ποιες είναι οι καλύτερες συνδρομές χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ..

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς πορτοκαλί Διαδίκτυο

Το Orange προσφέρει ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο. Η προσφορά του ιστορικού χειριστή είναι ιδιαίτερα πλεονέκτημα για τους συνδρομητές LiveBox, Επειδή είναι δωρεάν για 12 μήνες. Το πακέτο πορτοκαλιού 2 Η 100 MB περιλαμβάνει:

 • 2 ώρες κλήσεων
 • Απεριόριστο SMS/MMS
 • 100 MB δεδομένων.

Για τους ανοικτούς συνδρομητές, αυτό το πακέτο είναι 0 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια σε € 4.99/μήνα. Για μη πορτοκαλί μη σώματα, η τιμή του είναι € 2,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 7,99/μήνα. Για να αποφευχθεί η off-form, η Orange προσφέρει επίσης αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο σε αποκλεισμένη έκδοση.

Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας SOSH Internet

Το Sosh προσφέρει μια προσφορά πολύ παρόμοια με αυτή του Orange με τη διαφορά που είναι Το πακέτο για κινητά χωρίς Διαδίκτυο είναι χωρίς υποχρέωση. Η προσφορά μάρκας χαμηλού κόστους είναι μόνο € 4,99/μήνα και περιλαμβάνει:

 • 2 ώρες κλήσεων
 • Απεριόριστο SMS/MMS
 • 100 MB δεδομένων.

Εάν φοβάστε να ξοδέψετε πάρα πολύ χρόνο στο τηλέφωνο, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το πακέτο σε αποκλεισμένη έκδοση.

Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας δωρεάν μέσω διαδικτύου

Το δωρεάν πακέτο € 2 είναι η μόνη προσφορά για κινητά χωρίς Διαδίκτυο του χειριστή. Αυτή η συνδρομή χωρίς υποχρέωση περιλαμβάνει:

 • 2 ώρες κλήσεων
 • Απεριόριστο SMS και MMS
 • 50 MB δεδομένων.

Αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι € 2/μήνα για το μη-οστό freebox. Εάν έχετε μια συνδρομή στο Διαδίκτυο δωρεάν, αυτό Η προσφορά για κινητά είναι δωρεάν.

Κινητά σχέδια χωρίς διαδικτυακό Bouygues Telecom

Προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues Πολλά κινητά σχέδια χωρίς το Διαδίκτυο με ή χωρίς δέσμευση μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις.

Το Bouygues Internet χωρίς πακέτα Διαδικτύου είναι πολύ πιο συμφέρουσα για τους πελάτες του bbox. Εάν θέλετε να συνδυάσετε το κουτί σας στο Διαδίκτυο και τις συνδρομές κινητού τηλεφώνου, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τη σύγκριση των καλύτερων τετραπλών προσφορών παιχνιδιού.

Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας SFR Internet

Το SFR προσφέρει ένα Πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο σε χαμηλή τιμή Με περίοδο δέσμευσης 12 μηνών. Η προσφορά 2 ωρών 100 MB του χειριστή περιλαμβάνει:

 • 2 ώρες κλήσεων
 • Απεριόριστο SMS/MMS
 • 100 MB δεδομένων.

Για άτομα που δεν έχουν συνδρομή στο Internet Box στο SFR, αυτό το πακέτο είναι € 3/μήνα για 12 μήνες, τότε 8 €/μήνα. Για τους πελάτες SFR Box, αυτή η προσφορά είναι 0 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια 5 €/μήνα.

Κινητά σχέδια χωρίς Διαδίκτυο Coriolis

Η Coriolis προσφέρει αρκετές προσφορές κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο μεταξύ € 1,99/μήνα και € 19,99/μήνα με ή χωρίς δέσμευση.

Ο Το καλύτερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο στο Coriolis είναι μακράν η μη δεσμευτική προσφορά που περιλαμβάνει τα βασικά σε χαμηλές τιμές. Σημειώστε ότι για όλες τις συνδρομές του, ο χειριστής περιλαμβάνει την αναβολή λεπτών.

Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Internet LA Poste Mobile

Μεταξύ των προσφορών στο Διαδίκτυο σε χαμηλές τιμές, υπάρχει το πακέτο SIM 2 H 100 MB SIM χωρίς δέσμευση LA Poste Mobile. Αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει:

 • 2 ώρες κλήσεων
 • Απεριόριστο SMS/MMS
 • 100 MB δεδομένων.

Αυτό το πακέτο είναι μόνο € 2 για τους πελάτες Box Post Mobile. Για τους άλλους, είναι € 4,99/μήνα σε μη αποκλεισμένη έκδοση ή € 7,99/μήνα σε αποκλεισμένη έκδοση.

Προσφορά για κινητά χωρίς internet nrj mobile

Το NRJ Mobile προσφέρει μια μη δεσμευτική προσφορά με ένα μικρό φάκελο δεδομένων που θα ταιριάζει σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν κλήσεις χωρίς να μετράνε. Το πακέτο 100 MB περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστες κλήσεις
 • Απεριόριστο SMS/MMS
 • Δεδομένα 100 mo.

Αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο είναι μόνο 9,99 €/μήνα.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο ?

Εγγραφείτε σε ένα Πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο, Είστε βέβαιοι ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα επειδή αυτές οι συνδρομές είναι πολύ φθηνότερες από τις άλλες. Τούτου λεχθέντος, για να αποφύγετε την off-μορφή, πρέπει να φροντίσετε να επιλέξετε την προσφορά που θα σας ταιριάζει τέλεια.

Ορίστε την κατανάλωση κινητής τηλεφωνίας σας

Ο Τα πακέτα Διαδικτύου περιλαμβάνουν συχνά περιορισμένες κλήσεις. Εάν επικοινωνείτε κυρίως από το SMS, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, εάν κάνετε πολλές κλήσεις, είναι σημαντικό να εκτιμήσετε τις ανάγκες σας για να γνωρίζετε:

 • Εάν είναι καλύτερο να επιλέξετε μια συνδρομή με 2 ώρες κλήσεων ή με απεριόριστες κλήσεις
 • Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε στο πακέτο σας σε μπλοκαρισμένο ή όχι έκδοση.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι μόνο ορισμένοι χειριστές προσφέρουν τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας τους σε αποκλεισμένη έκδοση.

Ομοίως, εάν η κατανάλωσή σας για κινητά είναι διαφορετική από το ένα μήνα στο άλλο, μπορείτε να επωφεληθείτε Αναφορά λεπτών. Σε ορισμένους χειριστές όπως το Coriolis, αυτό γίνεται αυτόματα και δωρεάν κάθε μήνα. Από την άλλη πλευρά, άλλοι φορείς εκμετάλλευσης, όπως το SFR ή το SOSH, προσφέρουν την αναβολή λεπτών ως επιλογή για πληρωμή. Πριν από τη λήψη μιας προσφοράς, καθορίστε καλά.

Χρησιμοποιήστε έναν συγκριτή κινητής τηλεφωνίας

Για Βρείτε τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, Είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις προσφορές καλά. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, χρησιμοποιήστε το συγκριτή πακέτου κινητής τηλεφωνίας για να επιλέξετε.com. Χάρη στη μηχανή αναζήτησης, θα έχετε μια γρήγορη επισκόπηση όλων των προσφορών της στιγμής καθώς και των τρέχουσας προσφοράς, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να βρείτε γρήγορα την καλύτερη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο.

Άλλοι τύποι πακέτων κινητής τηλεφωνίας

 • Φθηνά πακέτα
 • Πακέτα με δέσμευση
 • Μπλοκαρισμένα πακέτα
 • Πακέτα 5G
 • Πακέτα 4G/4G+
 • Απεριόριστα πακέτα κλήσεων
 • Απεριόριστα πακέτα Διαδικτύου
 • Διεθνή πακέτα
 • Πακέτα χαμηλής περιεκτικότητας
 • Πακέτα με κινητό σε μειωμένη τιμή
 • Πακέτα προώθησης
 • Πακέτα smartphone
 • Χωρίς πακέτα δέσμευσης
 • Σχετικά με την επιλογή.com
 • Νομική ειδοποίηση
 • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
 • Συντάκτης

Πακέτο για κινητά χωρίς Διαδίκτυο: Σύγκριση δεδομένων χωρίς δεδομένα

Ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο προορίζεται για άτομα που χρησιμοποιούν το φορητό υπολογιστή τους λίγο ή που το χρησιμοποιούν μόνο για να καλέσουν ή να στείλουν SMS ή MMS. Επομένως, αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να έχουν ένα πλήρες πακέτο με ένα σημαντικό φάκελο δεδομένων. Τα σχέδια για κινητά χωρίς Διαδίκτυο έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ φθηνότερα, είναι συχνά σε λιγότερο από € 10/μήνα.

Ψάχνετε για ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

 • Το ουσιώδες
 • Αυτός Δεν υπάρχει πλέον πακέτο Διαδικτύου Αυστηρά μιλώντας, αφού ακόμη και τα μικρότερα πακέτα περιλαμβάνουν μίνι φακέλου 4G Internet.
 • Είναι πολύ εύκολο να βρείτε σχέδια χωρίς το Διαδίκτυο Λιγότερο από 10 ή ακόμα και 5 €/μήνα
 • Ο χειριστές χαμηλού κόστους Όπως το Red by SFR και το B & προσφέρετε πολύ ενδιαφέροντα πακέτα Διαδικτύου.
 • Έχουν επίσης μεγάλοι χειριστές (όπως SFR, Orange ή Bouygues) Μικρά πακέτα δεδομένων ελκυστικός.

Τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο

Τι είναι ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο ?

ΕΝΑ Πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει SMS ή MMS καθώς και κλήσεις. Από την άλλη πλευρά, δεν προσφέρει χωρίς δεδομένα Για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο. Αυτός ο τύπος πακέτου γίνεται για άτομα που δεν έχουν μεγάλη χρήση του τηλεφώνου τους, σε κάθε περίπτωση.

Το 2023, δεν υπάρχουν πλέον πραγματικά πακέτα χωρίς δεδομένα ποσότητας. Πολλά σχέδια για κινητά χωρίς το Διαδίκτυο επιτρέπουν να πηγαίνουν στο Διαδίκτυο με πολύ χαμηλό όγκο δεδομένων, με σειρά 50 έως 500 MB.

Αυτά τα κινητά σχέδια χωρίς το Διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα που χρησιμοποιούν ειδικά τα πακέτα τους για να καλέσουν και τα οποία καταναλώνουν ελάχιστα, αλλά και για παιδιά και εφήβους των οποίων οι γονείς θέλουν να ελέγξουν τη χρήση και τα έξοδα.

Το πλεονέκτημα αυτών των πακέτων είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε ένα πακέτο υψηλής τιμής όταν το χρησιμοποιείτε πολύ λίγο. Ένα πακέτο για κινητά χωρίς το Διαδίκτυο σας κοστίζει γενικά Λιγότερο από 5 €/μήνα.

Ένας σύμβουλος σας λέει στα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο !

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA
Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο ?
Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

SFR και Red Internet Mobile Packages

Μεγάλοι χειριστές όπως SFR, Free, Orange ή Bouygues έχουν ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν μια θυγατρική χαμηλού κόστους μέσω της οποίας προσφέρουν φθηνότερα πακέτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση του SFR, η οποία προσφέρει, μέσω κόκκινου με SFR, πακέτα χωρίς δέσμευση σε χαμηλές τιμές.

Red επί του παρόντος προσφορές σε έκπτωση Τρία φτηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας με το δίκτυο SFR, συμπεριλαμβανομένου του κινητού Διαδικτύου: 1 GB, 100 GB και 200 ​​GB πακέτα. Ο χειριστής πολύ συχνά προσφέρει ειδικές σειρές για μια πλεονεκτική τιμή και περιόδους μεγάλων προωθήσεων που ονομάζεται “Big Red”.

Το πακέτο 40 GB Περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS, αλλά και 1 GB κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται από τη Γαλλία, την ΕΕ και το DOM. Η τιμή αυτού του κόκκινου πακέτου 40 GB είναι 9,99 €/μήνα. Το πακέτο 80 GB προσφέρεται 11.99€/μήνα, Με 23GB δεδομένων στην Ευρώπη. Το κόστος πακέτων 130 GB 15.99€/μήνα.

Στο SFR, είναι δυνατόν να βγάλετε ένα πακέτο με 2 ώρες κλήσεων, 100MB κινητών δεδομένων και απεριόριστο SMS και MMS για 4 €/μήνα Για ένα χρόνο τότε 7,99 €/μήνα (Δωρεάν πακέτο SFR για 12 μήνες και έπειτα € 4.99/μήνα για συνδρομητές SFR Box).

Ψάχνετε για ένα πακέτο SFR ?

Κινητά σχέδια χωρίς το Διαδίκτυο πορτοκαλί και sosh

Ο φορέας εκμετάλλευσης πορτοκαλιού εμπορεύεται ένα πακέτο μη τιμής μη τιμής στους πελάτες του, το πακέτο 2H 100MB (μπλοκαρισμένο ή όχι) με 2 ώρες κλήσεων + sms/mms απεριόριστο 2,99 €/μήνα για 12 μήνες τότε 8,99 €/μήνα. Αν είστε Άνοιγμα πελάτη, Αυτό το πακέτο είναι δωρεάν για 12 μήνες, στη συνέχεια πηγαίνει σε € 4.99/μήνα.

Η Orange προσφέρει επίσης πακέτα σε χαμηλές τιμές μέσω της μάρκας SOSH. Σε αυτή την περίπτωση, ο Sosh, εξαιρουμένων της περιόδου προώθησης, έχει ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας στον κατάλογό του για λιγότερο από € 10/μήνα. Αυτό το πακέτο στο 8,99 €/μήνα είναι ένα μπλοκαρισμένο (ή όχι) πακέτο που προσφέρει 2 ώρες κλήσης, απεριόριστο SMS και MMS καθώς και 100MB του Διαδικτύου. Και εδώ, είναι ένα πακέτο για άτομα που θέλουν ένα φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο. Μια περιορισμένη σειρά SOSH με 5GB των δεδομένων προσφέρονται μερικές φορές, για λιγότερο από 10 €/μήνα. Για τους πελάτες που θέλουν λίγο περισσότερα δεδομένα στο Διαδίκτυο, ο χειριστής προσφέρει επίσης μια δεύτερη περιορισμένη σειρά με 40 GB του Διαδικτύου για 11.99€/μήνα, Αυτό που παραμένει ένα φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας αρκετά προσιτό.

Το SOSH σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα προσιτό πακέτο με το Orange Mobile Network, το εκλεγμένο πρώτο γαλλικό δίκτυο για 6η διαδοχική φορά, όσον αφορά την κάλυψη και την ποιότητα των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (κλήσεις, SMS και κινητό διαδίκτυο), καθώς και την Orange Service (στην περιοχή του πελάτη σας) και ιδίως μέσω του δικού σας Εφαρμογή mysosh.

Θέλετε να ανακαλύψετε τα πακέτα χωρίς πορτοκαλί Διαδίκτυο ?

Bouygues και B & You Internet Packages χωρίς Διαδίκτυο

Το B & You είναι το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους από την Bouygues Telecom. Προσφέρει ένα φτηνό πακέτο χωρίς δέσμευση έχω 4.99€/μήνα Για άτομα που επιθυμούν να έχουν κλήσεις, απεριόριστο SMS/MMS με 5 GB Δεδομένα για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Αυτό το φτηνό πακέτο B & You Mobile είναι μια περιορισμένη σειρά εγκαίρως, η προσφορά μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του χειριστή.

Με αυτό το φάκελο στο διαδίκτυο, μπορείτε να σερφάρετε στο δίκτυο Bouygues Telecom, 3G, 4G ή 4G+. Μόλις επιτευχθεί το 1 GB, πρέπει να πληρώσετε 0,05 €/MB. Προκειμένου να μην αναλάβετε κινδύνους, επιλέξτε την αποκλεισμένη έκδοση, η οποία σας εμποδίζει από οποιοδήποτε κατ ‘αποκοπή ποσό που υπερβαίνει.

Στο Bouygues, μπορείτε να πάρετε ένα πακέτο 2h 100mo, μπλοκαρισμένο ή όχι, 2 €/μήνα Για ένα χρόνο τότε 7,99 €/μήνα. Αυτό το πακέτο υπόκειται σε ένα δέσμευση ενός έτους και προσφέρεται για ένα χρόνο σε συνδρομητές Box (στη συνέχεια προσφέρονται σε € 4.99/μήνα).

Ψάχνετε για ένα πακέτο Bouygues ?

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο

Δωρεάν προσφορές 3 κινητά σχέδια, ένα για άτομα που επιθυμούν να πάρουν ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς το Διαδίκτυο.

Το δωρεάν πακέτο είναι στο 2 €/μήνα Και περιλαμβάνει 2 ώρες κλήσεων, απεριόριστα SMS και MMS καθώς και 50MB του Διαδικτύου Per για τη Γαλλία + 50 MB δεδομένων ανά μήνα για χρήση από την Ευρώπη και το DOM (πέρα από τα 50MB, η τιμή επίπεδου επιτοκίου είναι € 0,05/MB). Μια επιλογή αναμνηστικών σε € 2,99/μήνα σας επιτρέπει να έχετε 600 MB δεδομένων αντί για 50 MB, καθώς και απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία.

Για τους συνδρομητές FreeBox, αυτό το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι διαθέσιμο στο 0 €/μήνα.

Σε αυτή την προσφορά περιλαμβάνονται σε αυτή την προσφορά κλήσεις από την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, στα κινητά και τα σταθερά της Μητροπολιτικής Γαλλίας και του DOM, καθώς και προς το σταθερό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αλάσκα, τη Χαβάη, την Κίνα και περισσότερα από 100 προορισμοί.

Θέλετε να βγάλετε το δωρεάν πακέτο 2 € ?

Mobile Mobile Post Mobile Packages

Το LA Poste Mobile προσφέρει επίσης ένα πακέτο SIM χωρίς δέσμευση, Συμπεριλαμβανομένων 2 ωρών κλήσεων, απεριόριστων SMS και MMS και 100MB σε 4G από την Ευρώπη και το DOM. Αυτό το πακέτο είναι στο 4.99€/μήνα.

Υπάρχουν επίσης σε αποκλεισμένη έκδοση στο 7.99€/μήνα. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι μετά από τις 2 ώρες κλήσεων σας, δεν μπορείτε πλέον να καλέσετε: το out -of -package δεν είναι πλέον δυνατό.

Επίπεδο δεδομένων, σε αποκλεισμένη έκδοση, αφού χρησιμοποιήσετε το 100MB του Διαδικτύου, δεν μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ωστόσο μπορείτε να επαναφορτίσετε το φάκελο δεδομένων σας. Με ένα κανονικό πακέτο, στο τέλος των 100MB σας, πρέπει να πληρώσετε 0,05 €/MB για οποιαδήποτε υπερβολική.

Από την άποψη του δικτύου, με ένα ταχυδρομείο μετά το κινητό πακέτο, έχετε πρόσβαση στο Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας SFR. Για πελάτες SFR Box, αυτό το πακέτο επιστρέφει στο 0 €/μήνα Για ένα έτος, μετά από 2 €/μήνα (ή σε 5 €/μήνα για την έκδοση μπλοκαρισμένου ταχυδρομείου).

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας ?

Prixtel Internet Mobile Packages

Το Prixtel είναι ένας χειριστής που προσφέρει αρθρωτά πακέτα: πληρώνετε κάθε μήνα σύμφωνα με την πραγματική σας κατανάλωση δεδομένων. Είναι επομένως ένας ιδανικός χειριστής εάν χρησιμοποιείτε πολύ λίγα δεδομένα για τα κινητά σας. Τα πακέτα Prixtel χρησιμοποιούν το δίκτυο SFR Mobile.

Με το πακέτο μη δεσμευτικής τιμής, επωφελείται από απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS από τη Γαλλία, το DOM και την Ευρώπη και ένα φάκελο δεδομένων μεταξύ 20 και 40GB από 7,99 €/μήνα (Προσωρινά μη διαθέσιμο).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές Prixtel ?

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο: Πώς να επιλέξετε ?

Όταν επιλέγετε ένα Πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο, Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή σας σχετικά με τον αριθμό ωρών κλήσεων ή με την ποσότητα των SMS και MMS που μπορείτε να στείλετε. Με ένα πακέτο χαμηλών τιμών, μπορείτε γενικά να καλέσετε μεταξύ 1 και 3 ωρών. Όσον αφορά το SMS και το MMS, μπορεί να δικαιούστε έναν συγκεκριμένο αριθμό ή να έχετε απεριόριστο SMS/MMS. Είναι αυτή η δεύτερη επιλογή που είναι η πιο διαδεδομένη.

Προφανώς, η τιμή του πακέτου λαμβάνει επίσης υπόψη δεδομένου ότι αυτό το είδος πακέτου γίνεται για άτομα που χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους λίγο και ως εκ τούτου δεν θέλουν να επενδύσουν πάρα πολύ. Επίπεδο προϋπολογισμού, το Free ξεχωρίζει ελαφρώς, με το πακέτο € 2 (και ακόμη και δωρεάν για τους συνδρομητές FreeBox !Ουσία.

Η κινητή θέση και η Coriolis Mobile προσφέρουν πολύ οικονομικά οικονομικά πακέτα. Γενικά, Πακέτα για λιγότερο από 5 € είναι οι πιο εκτιμημένοι από μικρούς χρήστες smartphone.

Υπάρχει επίσης ένα άλλο καλό σχέδιο για να απολαύσετε ένα φθηνότερο κινητό σχέδιο, το ομαδοποιημένες προσφορές. Το έχουμε δει με το Orange και τις ανοιχτές προσφορές του, είναι μερικές φορές πολύ ενδιαφέρον να επωφεληθείτε από τις προσφορές κινητών κινητών φορητών κινητών, που σας κάνουν να μειώσετε τη μηνιαία τιμή του πακέτου σας.

Σημειώνουμε, ωστόσο, ότι υπάρχουν πολύ λίγα κινητά σχέδια χωρίς το Διαδίκτυο. Όλα περιλαμβάνουν ένα ελάχιστα δεδομένα Σε περίπτωση που πρέπει να έχετε σύντομη πρόσβαση στο διαδίκτυο όταν δεν είστε στο σπίτι. Τα πρώτα πακέτα περιλαμβάνουν μόνο 50MB, αλλά άλλα (συχνά πακέτα που προσφέρουν απεριόριστες προσκλήσεις για παράδειγμα) μπορούν να φθάσουν μέχρι 200 ​​MB. Δεν είναι πολύ, αλλά είναι πάντα καθησυχαστικό.

Η ποσότητα του φακέλου δεδομένων δεν πρέπει να εξεταστεί πρώτα στα κριτήρια επιλογής σας, στην πραγματικότητα, ορισμένα πακέτα είναι πιο ελκυστικά όσον αφορά την ποσότητα των κλήσεων, χωρίς να είναι πιο ακριβό. Ωστόσο, εάν το πακέτο σας είναι πιο επωφελές από την άποψη της τιμής και έχει ένα πιο σημαντικό φάκελο δεδομένων, γιατί να το στερήσει ?

Ψάχνετε για μια προσφορά για κινητά χωρίς Διαδίκτυο ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας (δωρεάν υπηρεσία Selectra).

Ψάχνετε για μια προσφορά για κινητά χωρίς Διαδίκτυο ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας (δωρεάν υπηρεσία Selectra).

Ενημερώθηκε στις 08/31/2023

Ο Emmanuelle είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ειδήσεων και οδηγών για το Echosdunet. Ασχολείται με πολλές τηλεπικοινωνίες και σελίδες αφιερωμένες στους χειριστές.