Απεριόριστα πακέτα: Ποια είναι η καλύτερη προσφορά για κλήση χωρίς να μετράτε?, Πακέτο κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστες κλήσεις: Συγκρίνετε και επιλέξτε μια προσφορά

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστες κλήσεις: Συγκρίνετε και επιλέξτε μια προσφορά

Contents

Το απεριόριστο δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας συνοπτικά:

Ανακαλύψτε τα καλύτερα απεριόριστα πακέτα μεταξύ των χειριστών

Λογότυπο της Λεμπάρα

Θα θέλατε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να στείλετε SMS/MMS χωρίς όριο και σε χαμηλές τιμές ? Βρίσκεστε λοιπόν στο σωστό μέρος ! Σε αυτή τη σελίδα, παρουσιάζουμε όλες τις προσφορές απεριόριστων κινητών σχεδίων που διατίθενται στην αγορά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την προσφορά που σας ταιριάζει: με ή χωρίς δέσμευση, με μεγάλο φάκελο στο διαδίκτυο ή όχι, προς πώληση ή όχι … Ο συγκριτής μας προσφέρει μια σαφή και γρήγορη προεπισκόπηση των προσφορών και σας βοηθά να επιλέξετε σύμφωνα σε καλά καθορισμένα κριτήρια.

Τιμές συνάφειας κλήσεις Διαδικτύου

Λογότυπο B-and-You

Ειδική σειρά 130 GB 5G

Ακόμη και μετά από ένα έτος + κάρτα SIM στο 1 €

Ερυθρό λογότυπο

80 GB Limited Series

Ακόμη και μετά από ένα χρόνο

Lyca Mobile Logo

Απεριόριστο πακέτο 80 GB

Ακόμη και μετά από ένα χρόνο

Syma Mobile Logo

Απεριόριστο πακέτο 100 GB

Ακόμη και μετά από ένα χρόνο

Λογότυπο Prixtel

Oxygen 30 GB Limited Series

Ακόμη και μετά από ένα χρόνο

Δωρεάν λογότυπο κινητής τηλεφωνίας

Δωρεάν σειρά 120 GB Limited

Για 12 μήνες + δωρεάν προσφορά ligue 1

Λογότυπο της Λεμπάρα

40 GB Limited Series

Ακόμη και μετά από ένα χρόνο + 1GB προσφέρονται

Λογότυπο SFR

100 GB 5G Limited Series

Για 12 μήνες

Πορτοκαλί λογότυπο

100 GB 5G Limited Series

Για 12 μήνες

Λογότυπο

Le First – 111 GB – Orange

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 14

Τι εννοούμε με απεριόριστο κινητό σχέδιο ?

Όταν θέλετε να κάνετε κλήσεις ή να στείλετε SMS/MMS χωρίς περιορισμό, είναι ένα απεριόριστο πακέτο που πρέπει να αφαιρεθεί. Πράγματι, η λέξη “απεριόριστη” που χρησιμοποιείται εδώ αναφέρεται περισσότερο στην επικοινωνία παρά σε κινητά δεδομένα. Με ένα απεριόριστο πακέτο, μπορούμε να κάνουμε κλήσεις χωρίς όρια σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία, αλλά και προς ή/και προς το εξωτερικό. Σε γενικές γραμμές, τα SMS και MMS είναι επίσης απεριόριστα. Κατ ‘αρχήν, ο συνδρομητής μπορεί να το στείλει χωρίς περιορισμούς.

Σημειώστε ότι σχεδόν όλα τα κινητά σχέδια σήμερα περιλαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις SMS και MMS. Κατά την επιλογή της συνδρομής σας, αυτό το κριτήριο δεν είναι πλέον τόσο καθοριστικό όσο πριν. Γενικά, οι φορείς εκμετάλλευσης καθορίζουν την τιμή των προσφορών τους ανάλογα με την ποσότητα των δεδομένων που προσφέρουν.

Στην πραγματικότητα, αν και το πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι απεριόριστο, οι χειριστές συχνά επιβάλλουν ορισμένους περιορισμούς, όπως ο περιορισμός της διάρκειας των κλήσεων (2 ή 3 ώρες ανά κλήση) ή του αριθμού των ανταποκριτών.

Τι ενδιαφέρον για τη λήψη απεριόριστου πακέτου ?

Τα απεριόριστα πακέτα είναι ιδιαίτερα αφιερωμένα σε άτομα που κάνουν πολλές κλήσεις ή στέλνουν πολλά SMS/MMS. Οι επικοινωνίες είναι απεριόριστες, δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος ο πελάτης να πέσει στην παγίδα της εκτός μορφής και έτσι να πληρώσει περισσότερα σε περίπτωση υπερβολικής κλήσεων.

Ένα απεριόριστο πακέτο είναι επομένως η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε τις επαφές του ενώ έχετε ένα ήσυχο μυαλό. Επιπλέον, αυτές οι προσφορές προσφέρονται συχνά σε προσιτές τιμές, ειδικά αν δεν έχουν υποχρέωση. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλα εξαρτώνται από το ποσό των κινητών δεδομένων που συνοδεύουν το πακέτο. Αλλά και πάλι, μπορείτε να βρείτε ελκυστικές τιμές, ακόμη και με ένα μεγάλο φάκελο δεδομένων.

Τέλος, σήμερα, απεριόριστα πακέτα καθιστούν επίσης δυνατή την πραγματοποίηση απεριόριστων κλήσεων στο εξωτερικό ή από το εξωτερικό. Ωστόσο, οι πιθανοί προορισμοί και ο αριθμός τους δεν είναι απαραίτητα οι ίδιοι για όλες τις προσφορές. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε αυτό το στοιχείο στα κριτήρια επιλογής σας.

Ποιοι φορείς εκμετάλλευσης απεριόριστα σχέδια στη Γαλλία ?

Δεν θα έχετε καμία δυσκολία να βρείτε χειριστές που προσφέρουν απεριόριστα πακέτα στη Γαλλία. Πωλούν σχεδόν όλα. Οι μόνες διαφορές είναι οι τιμές που χρεώνονται και η δέσμευση. Για απεριόριστο πακέτο απεριόριστου, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια πλήρη προσφορά εντός 10 ευρώ. Με τη δέσμευση, οι τιμές είναι συχνά υψηλότερες, ειδικά αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο smartphone σε χαμηλή τιμή με.

Ποια είναι τα καλύτερα απεριόριστα πακέτα με δέσμευση ?

Στη Γαλλία, το Orange, το SFR και το Bouygues Telecom είναι οι κύριοι φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν απεριόριστα κινητά σχέδια με δέσμευση διάρκειας. Οι προσφορές τους γενικά συνοδεύονται από μεγάλο όγκο δεδομένων, γεγονός που εξηγεί τις συχνά υψηλές τιμές τους. Διαφορετικά, η διάρκεια της δέσμευσης περιορίζεται συνήθως σε 1 έτος. Μόνο στην περίπτωση ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας με πλεονέκτημα smartphone, η διάρκεια της δέσμευσης αυξάνεται σε 2 χρόνια.

 • Orange Unlimited Packages

Τα πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας εκτιμώνται ιδιαίτερα για την ποιότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τους, αλλά και για τις πολύ πλήρεις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο ιστορικός χειριστής έχει τουλάχιστον πέντε απεριόριστα πακέτα στον κατάλογό του: δύο πακέτα 4G και τρία πακέτα 5G.
Το πακέτο 4G 70 GB 4G είναι η ναυαρχίδα της με τιμή σε € 14,99/μήνα κατά το πρώτο έτος. Αλλά διαθέτει επίσης απεριόριστο πακέτο 10 GB σε € 21,99/μήνα για 12 μήνες. Όσον αφορά τα απεριόριστα πακέτα 5G, η Orange προσφέρει τρία πακέτα από 120 έως 200 GB για τιμή που κυμαίνεται μεταξύ € 20,99/μήνα και € 49,99/μήνα το πρώτο έτος.

Πρόσφατα, η δέσμευση δεν είναι πλέον υποχρεωτική σε πακέτα Orange Unlimited. Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από τον χειριστή χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε για ένα ή δύο χρόνια.

 • SFR απεριόριστα πακέτα

Ο ερυθρός τετραγωνικός χειριστής εμπορεύεται επίσης πολλά πακέτα 4G και 5G απεριόριστα πακέτα. Της ποιότητας, οι υπηρεσίες είναι επίσης πολύ πλήρεις. Ο συνδρομητής επωφελείται από απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία όπως στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα. Η διάρκεια της δέσμευσης είναι 12 μήνες χωρίς smartphone και 24 μήνες με.

Πωλείται στις 15 €/μήνα το πρώτο έτος, το πακέτο 4G του Flagship Unlimited περιλαμβάνει ένα φάκελο ιστού 90 GB και απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία από την Ευρώπη, το Dom, την Ελβετία και την Andorra.

Για όσους θέλουν μόνο να επωφεληθούν από απεριόριστες επικοινωνίες, η SFR έχει επίσης πακέτο 5 GB στις 12 €/μήνα το πρώτο έτος. Οι κλήσεις, τα SMS και τα MMS είναι διαθέσιμα, ακόμη και εκτός των συνόρων της Γαλλίας.

 • Bouygues Telecom Unlimited Packages

Το Bouygues Telecom είναι επίσης μεταξύ των σημαντικότερων παικτών σε απεριόριστα πακέτα στη Γαλλία. Στον κατάλογό του, ο χειριστής πωλεί τουλάχιστον τρία πακέτα κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστες επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου αίσθησης 5 GB στα € 19,99/μήνα και στο πακέτο Sensation 70 GB σε € 31,99/μήνα. Κάθε προσφορά περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία και διεθνώς. Η διάρκεια της δέσμευσης έχει οριστεί σε ένα έτος. Αλλά αν πάρετε ένα τηλέφωνο με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας, ανεβαίνει σε δύο χρόνια.

Ποια είναι τα καλύτερα απεριόριστα πακέτα χωρίς υποχρέωση ?

Στην αγορά για μη δεσμευτικά πακέτα, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογής ! Οι προσφορές είναι άφθονες και μπορείτε εύκολα να βρείτε μια προσφορά που σας ταιριάζει με συμβατικούς χειριστές όπως το Red by SFR, το SOSH και το Free Mobile. Δίπλα στην πόρτα, το MVNOS (εικονικοί φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας) συμπληρώνει επίσης την πολύ πλήρη αγορά απεριόριστων πακέτων σε ελκυστικές τιμές.

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται να χαλάσετε για επιλογή. Για να βρείτε την προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον συγκριτή μας και να συμβουλευτείτε τακτικά αυτήν τη σελίδα που θα σας παρέχει τις καλύτερες προσφορές στην αγορά.

Πώς να επιλέξετε ένα απεριόριστο κινητό σχέδιο ?

Για να επιλέξετε το απεριόριστο πακέτο που σας ταιριάζει, εδώ είναι μερικά κριτήρια στα οποία μπορείτε να βασιστείτε:

 • Οι ανάγκες επικοινωνίας σας

Ένα απεριόριστο πακέτο προφανώς σας επιτρέπει να καλέσετε χωρίς να μετράτε για σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία. Η ανησυχία είναι μάλλον αν κάνετε συχνά κλήσεις στο εξωτερικό ή όχι. Πριν επιλέξετε τη συνδρομή σας, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε πόσους διεθνείς προορισμούς το πακέτο σας επιτρέπει να καλέσετε. Επιπλέον, εάν ταξιδεύετε συχνά, θα πρέπει να γνωρίζετε αφού οι προορισμοί σας μπορεί να λειτουργήσει απεριόριστο πακέτο σας. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά από τον ένα χειριστή στον άλλο.

 • Οι ανάγκες δεδομένων για κινητά σας

Εάν επιλέξετε το απεριόριστο κινητό σας σχέδιο για τις επικοινωνίες, αυτό το κριτήριο δεν θα είναι πραγματικά καθοριστικό. Από την άλλη πλευρά, εάν χρησιμοποιείτε τη χρήση δεδομένων για κινητά για σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με την ποσότητα των δεδομένων που καταναλώνετε μηνιαία.

Σήμερα, είναι δυνατόν να βρεθεί ένα απεριόριστο κινητό σχέδιο για λιγότερο από 5 €/μήνα. Εδώ, η επιλογή πρέπει κυρίως να εξαρτάται από την ποιότητα του δικτύου και τις υπηρεσίες που θέλετε να έχετε με τη συνδρομή σας.

Απεριόριστα απεριόριστα πακέτα είναι πιο προσιτά και τερματίζονται ανά πάσα στιγμή. Αυτή είναι η φόρμουλα για να επιλέξετε αν θέλετε να μεταναστεύσετε από έναν χειριστή σε άλλο σε αναζήτηση καλύτερης προσφοράς. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να είστε ικανοποιημένοι με μειωμένη εξυπηρέτηση πελατών, η οποία, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, διαθέσιμη μόνο στο Διαδίκτυο. Διαφορετικά, μόνο ένα απεριόριστο πακέτο με δέσμευση μπορεί να σας επιτρέψει να αγοράσετε ένα νέο smartphone σε χαμηλή τιμή.

Όλες οι προσφορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας έχουν επιλεγεί και επικυρωθεί από την CLIC2Shop, συνεργάτη της CNET France.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστες κλήσεις: Συγκρίνετε και επιλέξτε μια προσφορά

Απεριόριστο πακέτο

Υπάρχουν όλο και περισσότερα κινητά σχέδια με απεριόριστες κλήσεις στον κατάλογο των χειριστών. Οι τελευταίοι έχουν αποτέλεσμα να προσαρμοστούν στις ανάγκες των καταναλωτών προσφέροντας κατάλληλες προσφορές. Οι περισσότεροι Γάλλοι έχουν την ανάγκη να μπορούν Καλέστε χωρίς όριο και στείλτε SMS ή MMS χωρίς να αποκλείσετε κατά τη διάρκεια του μήνα.

Όταν γνωρίζουμε την έκταση της πρότασης όσον αφορά το απεριόριστο κινητό σχέδιο, είναι εύκολο να βρεθείτε χαμένος. Όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας κάνουν πράγματι Προσφορές συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και αποστολής SMS και MMS χωρίς περιορισμό. Αντιμέτωποι με ένα ολοένα και απεριόριστο αριθμό απεριόριστων πακέτων, η εύρεση της συνδρομής προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας μπορεί να είναι κουραστική.

 • Όταν μιλάμε για απεριόριστα κινητά σχέδια, ακούσαμε γενικά όσους προσφέρουν ολόκληρο το απεριόριστο.
 • Αυτό συνεπώς αφορά τόσο τις κλήσεις, το SMS και το MMS που πρέπει να συμπεριληφθούν χωρίς όριο.
 • Από την άλλη πλευρά, η απεριόριστη πτυχή γενικά δεν αφορά τα κινητά δεδομένα.
 • Όλοι οι χειριστές, ιστορικοί και εικονικοί, προσφέρουν αρκετά απεριόριστα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στις σειρές τους.
 • Συχνά, τα πρώτα απεριόριστα πακέτα κινητής τηλεφωνίας των χειριστών είναι πολύ προσιτά.

Λίστα όλων των απεριόριστων πακέτων κινητής τηλεφωνίας (κλήσεις και SMS/MMS)

Κριτήρια αναζήτησης

 • Χωρίς δέσμευση
 • 12 -Μνθάρια δέσμευση
 • 24 -μηνών δέσμευση
 • Bouygues Telecom
 • Δωρεάν κινητό
 • Πορτοκάλι
 • SFR
 • Auchan Telecom
 • B & You
 • Bouygues Telecom
 • Κινητό cdiscount
 • Κινητό CIC
 • Coriolis Telecom
 • Crédit Mutuel Mobile
 • Δωρεάν κινητό
 • Κινητό ανάρτηση
 • Λέβαρα
 • Lyca Mobile
 • Κινητό νομισματοκοπείο
 • Βορειοδυτικός
 • Κινητό NRJ
 • Πορτοκάλι
 • Είδος πύργου
 • Κόκκινο με SFR
 • Κινητό
 • SFR
 • Μειρό+
 • Ψαλιδώνω
 • Πηγή κινητής τηλεφωνίας
 • Syma Mobile
 • Είσαι
 • Κατά τη διάρκεια των 3 μηνών
 • Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών
 • Για 12 μήνες
 • Για 24 μήνες
 • Χωρίς διάρκεια
 • Πελάτης κουτί
 • Frontier (Ελβετία. Ουσία
 • Ασύρματος
 • Κλήσεις στο εξωτερικό
 • Επιλογή για συνδεδεμένο ρολόι
 • esim
 • Μπλοκαρισμένο σχέδιο
 • τηλεόραση
 • Πολλαπλός

Τηλέφωνο

 • μήλο
 • Samsung
 • Xiaomi
 • Redmi σημείωση 12 pro+ 5g
 • Redmi σημείωση 12 pro 5g
 • Redmi σημείωση 12 4g
 • Redmi A2
 • Redmi 12c
 • iPhone 15 Pro Max
 • iPhone 15 Pro
 • iPhone 15 Plus
 • iPhone 15
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12
 • iPhone 11
 • Galaxy Z Fold 5
 • Galaxy Z Flip 5
 • Galaxy S23 Ultra
 • Galaxy S23 Plus
 • Γαλαξία S23
 • Γαλαξία S22+
 • Galaxy S22 Ultra
 • Γαλαξία S22
 • Galaxy S20 Fe
 • Galaxy A54 5G
 • Galaxy A34 5G
 • Galaxy A14 5G
 • 13 Pro
 • 13
 • 11T Pro
 • 11T
 • 11 Lite NE

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 09/22/2023

Ο χρόνος κατά την οποία η απόκτηση απεριόριστου πακέτου ζήτησε να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό τελείωσε οριστικά. Αντιμέτωποι με τη ζήτηση, οι φορείς εκμετάλλευσης έπρεπε να σπάσουν την τιμή τους. Είναι πλέον δυνατό να βρεθεί Απεριόριστες προσφορές για κινητά, είτε κλήσεις, SMS ή MMS, για λιγότερο από δέκα ευρώ το μήνα.

Σύγκριση απεριόριστων πακέτων κινητής τηλεφωνίας

Η επιλογή ενός κινητού πακέτου με απεριόριστες κλήσεις έχει γίνει πρότυπο, αλλά πώς να επιλέξετε την ιδανική προσφορά ?

Ωστόσο, αντιμέτωποι με την έκταση της πρότασης, δεν είναι πάντα εύκολο να σταματήσετε την επιλογή σας. Διάφορα κριτήρια θα ληφθούν υπόψη για να επιλέξουν το απεριόριστο φορητό πακέτο του. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε ειδικότερα:

 • την παρουσία ή όχι τη διάρκεια της δέσμευσης ·
 • ο όγκος των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας που διατίθενται
 • δυνατότητες στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων ιδίως εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υπερπόντιων τμημάτων.

Ποια είναι τα καλύτερα “απεριόριστα” πακέτα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή ? Ποιος είναι ο φορέας εκμετάλλευσης που κάνει την καλύτερη πρόταση σε αυτήν την περιοχή ? Το TouSlelesforfaits σήμερα προσφέρει μια σύγκριση των καλύτερων απεριόριστων κλήσεων και προσφορών SMS/MMS.

Πού να βρείτε τα καλύτερα απεριόριστα πακέτα κινητής τηλεφωνίας ?

Προκειμένου να βρεθεί η προσφορά για κινητά πιο κατάλληλη για τις ανάγκες της, είναι επιτακτική ανάγκη να συγκριθούν οι προτάσεις. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον κατάλογο των διαφόρων χειριστών τηλεφωνίας που ενεργούν στη γαλλική αγορά. Στον κατάλογο των πιο γνωστών, βρίσκουμε SFR, Bouygues Telecom, Orange ή ακόμα και δωρεάν κινητό.

Τρεις από αυτές τις επιχειρήσεις διαθέτουν επίσης τον τομέα του πακέτου μη δεσμευτικού. Αυτά ανταποκρίνονται στο όνομα του Red από SFR, B & You καθώς και SOSH. Αυτές οι τρεις οντότητες είναι ιδιαίτερα γνωστές για τους Ελκυστική τιμή σε απεριόριστα πακέτα τηλεφώνου, επιτρέποντας έτσι την πρόσβαση σε προσφορές σε χαμηλές τιμές, ενώ απολαμβάνετε βέλτιστες υπηρεσίες.

Το MVNOS τοποθετείται ως ενδιαφέρουσες επιλογές, πάντα με σκοπό Αποθηκεύστε το απεριόριστο πακέτο σας. Οι τελευταίοι χρησιμοποιούν κυρίως τα δίκτυα των συμβατικών φορέων προκειμένου να εκδώσουν τις υπηρεσίες τους. Χρησιμοποιούνται επίσης για προωθήσεις σε κινητά σχέδια, μερικές φορές επιτρέποντας να έχουν ένα πλήρες απεριόριστο πακέτο μόνο για λίγα ευρώ το μήνα.

Προσφορές με απεριόριστες κλήσεις διαθέσιμες στην αγορά: σύγκριση

Σήμερα, η σύγκριση των προσφορών των διαφόρων παικτών σε έναν τομέα είναι απαραίτητη για να βρεθεί η καλύτερη πρόταση. Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Για να κάνετε μια σχετική σύγκριση, πρέπει να εξετάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Αυτό αφορά την πτυχή Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, Αλλά όχι μόνο.

Σημεία όπως Η ποσότητα των δεδομένων που διατίθενται και οι δυνατότητες στην περιαγωγή είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη. Οι ανάγκες δεν είναι οι ίδιες σύμφωνα με τους καταναλωτές. Είναι πιθανό, για παράδειγμα, να βρείτε πακέτα σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά προσφέροντας μόνο 1 GB κινητών δεδομένων κάθε μήνα. Αυτό απέχει πολύ από όλους τους καταναλωτές που συνδέονται καθημερινά με το δίκτυο 4G ή 5G.

Οι παρακάτω προσφορές πίνακα Μια ταχεία σύγκριση των πιο δημοφιλών πακέτων Τώρα αμέσως. Χάρη σε μια τέτοια σύγκριση, είναι δυνατόν να συνειδητοποιήσουμε με απλές προτάσεις ματιά όσον αφορά το φορητό πακέτο όλα απεριόριστα.

Κόκκινο με SFR

Β και εσύ

Ελεύθερος

Κόκκινο από SFR, YouPrice, Free Mobile, B & You ή Sosh: Ποιο θα επιλέξει για ένα απεριόριστο πακέτο χωρίς υποχρέωση ?

Το πρώτο αντανακλαστικό που έχετε όταν θέλετε Βρείτε ένα απεριόριστο κινητό σχέδιο είναι να στραφούν σε χειριστές χωρίς υποχρέωση. Είναι δυνατόν να εντοπιστούν τέσσερα, τα οποία δεν θεωρούνται MVNO:

 • Κόκκινο από SFR;
 • Δωρεάν κινητό?
 • B & You;
 • Ψαλιδώνω.

Αυτοί οι τέσσερις χειριστές προσφέρουν κάθε ένα από τα Απεριόριστες προσφορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας (κλήσεις και SMS/MMS) σε ασυναγώνιστες τιμές. Επιπλέον, η μη συμμετοχή με την πάροδο του χρόνου είναι ένα ενδιαφέρον επιχείρημα για πολλούς καταναλωτές.

Red by SFR: Απεριόριστες συνδρομές τηλεφώνου διαθέσιμες σε χαμηλές τιμές

Κόκκινο με SFR

Το κόκκινο από το SFR ήξερε γρήγορα πώς να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στον τομέα της τηλεφωνίας. Η θυγατρική SFR ξέρει πώς να αποπλανήσει τους χρήστες χάρη Απεριόριστες προσφορές για κινητά σε χαμηλές τιμές, χωρίς δέσμευση, και γενικά παρέχεται με σταθερές τιμές. Στην πραγματικότητα, οι καταναλωτές μπορούν να εγγραφούν στον χειριστή χωρίς φόβο για δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από ένα έτος συνδρομής.

Το πιο ελκυστικό κόκκινο από το SFR απεριόριστο πακέτο είναι αναμφισβήτητα Η προσφορά 40 GB, που προσφέρεται μόνο σε € 9.99/μήνα. Το τελευταίο υπόσχεται συγκεκριμένα:

 • Απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστο SMS/MMS
 • 40 GB κινητών δεδομένων που χρησιμοποιούνται στην ηπειρωτική Γαλλία.

Για να το σημειώσω Αυτό το απεριόριστο πακέτο παραμένει χρησιμοποιήσιμο στην περιαγωγή. Οι συνδρομητές μπορούν έτσι να επωφεληθούν από τις απεριόριστες επικοινωνίες τους από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα υπερπόντια τμήματα. Μέσα σε αυτούς τους προορισμούς, είναι επίσης 10 GB δεδομένων στο Διαδίκτυο που διατίθενται, τα οποία παραμένουν επαρκή για περιστασιακή χρήση.

Δεν είναι επίσης το μόνο απεριόριστο πακέτο κόκκινου από SFR αυτή τη στιγμή, το αντίθετο. Ο χειριστής προσφέρει μια προσφορά με 80 GB για € 11,99, ή Μια συνδρομή 130 GB 5G σε € 15.99/μήνα. Το τελευταίο είναι επίσης ένα απεριόριστο κινητό σχέδιο.

από € 9.99 απεριόριστο

Συμπληρώστε το απεριόριστο πακέτο του με κόκκινο από το SFR Internet Box χωρίς δέσμευση

Για όσους επιθυμούν, είναι επίσης δυνατό να βγάλετε ένα κουτί στο διαδίκτυο στο κόκκινο με κατάλογο SFR. Αυτά είναι τα σπάνια κουτιά χωρίς υποχρέωση που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στη γαλλική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι, συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές διατηρούν τη δυνατότητα τερματισμού της προσφοράς τους στο Διαδίκτυο χωρίς πρόσθετο κόστος. Σημειώστε ότι, με τον ίδιο τρόπο όπως το κόκκινο από τα σχέδια SFR Mobile, τα κουτιά Internet προσφέρονται τακτικά στην προώθηση και σε χαμηλές τιμές.

B & You ελκυστικές προσφορές όσον αφορά απεριόριστα φορητά πακέτα

Προκειμένου να μην αποστασιοποιηθεί από τους ανταγωνιστές της, η Bouygues Telecom προσφέρει επίσης το φάσμα των πακέτων μη δεσμεύσεων. Το τελευταίο είναι κάτω από το όνομα B & You. Μέσα σε αυτόν τον κατάλογο, είναι δυνατόν να βρεθεί Αρκετές ελκυστικές απεριόριστες κλήσεις.

Αυτή τη στιγμή, είναι Το πακέτο B & You 5 GB που κάνει ορισμένους καταναλωτές ευτυχείς. Για να επωφεληθούν από αυτόν τον όγκο δεδομένων, καθώς και από απεριόριστες επικοινωνίες, οι συνδρομητές πρέπει μόνο να ξοδέψουν € 4,99/μήνα. Αυτή η τιμή αποδεικνύεται, όπως και αυτές του κόκκινου από το SFR, χωρίς συνθήκες διάρκειας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναμένεται καμία αύξηση.

Το All Unlimited Package 5 GB του B & You συνοπτικά:

 • Απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστο SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία
 • 5 GB δεδομένων Διαδικτύου που χρησιμοποιούνται κάθε μήνα σε μητροπολιτική επικράτεια.

Στην περιαγωγή, αυτό το απεριόριστο πακέτο B & You παραμένει χρησιμοποιήσιμη. μεγάλοΟι επικοινωνίες μπορούν να συμβούν χωρίς όρια Από τις περισσότερες ευρωπαϊκές και χώρες DOM. Από την πλευρά του Διαδικτύου, προσφέρονται 5 GB κινητών δεδομένων σε περιαγωγή.

Εδω επισης, Προσφέρονται άλλα απεριόριστα φορητά πακέτα Με ειδικότερα ένα πακέτο 40 GB για € 9.99/μήνα και προσφορά 130 GB 5G περιορίζεται σε € 15.99/μήνα. Ένα τελικό μόνιμο απεριόριστο πακέτο με συνολικά 130 GB 5G προτείνεται για το ποσό των € 24,99/μήνα.

από € 4.99 απεριόριστα

Μη δεσμευτικό πακέτο

Για να διαβάσετε επίσης το πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση: Όλες οι προσφορές των χειριστών

YouPrice: Ένα ευέλικτο πακέτο με κλήσεις και SMS/MMS χωρίς όριο σε χαμηλές τιμές

Εγγραφή στο απεριόριστο κινητό σχέδιο του YouPrice, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ των κινητών δικτύων του SFR και του Orange. Αν Οι κλήσεις και τα SMS/MMs περιλαμβάνονται καλά χωρίς όριο Από την ηπειρωτική Γαλλία, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και την ΕΕ, τα πλεονεκτήματα αυτής της προσφοράς για κινητά δεν σταματούν εκεί.

Πρώτα απ ‘όλα, η συνδρομή του τηλεφώνου το Mini είναι χωρίς υποχρέωση. Επειτα, Η τιμή του είναι μεταβλητή ανάλογα με την κατανάλωση δεδομένων.

Τα χαρακτηριστικά του πακέτου Unlimited YouPrice:

 • 5 GB δεδομένων σε 4G σε € 4.99/μήνα
 • 5 έως 7 GB κινητών δεδομένων σε € 8.99 μηνιαίως
 • 7 έως 10 GB κινητού Διαδικτύου για € 10,99/μήνα
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία
 • Χωρίς δέσμευση διάρκειας.

Για να επωφεληθούν από μια σύνδεση με το Orange Mobile Network, οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν 1 € Περισσότερα κάθε μήνα από τον δεύτερο μήνα.

από € 4.99 απεριόριστα

Για να είναι πιο πλήρης στο απεριόριστο πακέτο του YouPrice, πρέπει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές επωφελούνται από 5 GB δεδομένων κάθε μήνα για την ΕΕ και το DOM. Επιπλέον, περιλαμβάνονται οι κλήσεις Wi-Fi και 4G καθώς και οπτικός φωνητικός τηλεφωνητής για το iPhone

Όλες οι συμβουλέςΟπακέτο .Fr

Κατά την παραγγελία του ιστότοπου YouPrice, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή SFR. Για να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, είναι σκόπιμο να διασφαλίσετε ότι η κάλυψη του δικτύου YouPrice είναι καλής ποιότητας στον τόπο διαμονής του.

Τι προσφέρει η δωρεάν προσφορά για κινητά όσον αφορά οποιοδήποτε απεριόριστο πακέτο ?

Το δωρεάν κινητό ήταν ένας από τους πρώτους χειριστές που μπήκαν στο Απεριόριστα πακέτα σε χαμηλές τιμές. Μετά το διάσημο πακέτο της € 2, το οποίο είναι περιορισμένο, η εταιρεία αποφάσισε να δει περαιτέρω και να προσφέρει άλλες προσφορές που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες των γαλλικών καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, είναι δυνατόν να βρεθεί Δύο απεριόριστες κλήσεις στον κατάλογο χειριστής. Οι πιο εξαντλητικές προσφορές απεριόριστες επικοινωνίες καθώς και 250 GB κινητών δεδομένων κάθε μήνα για μόνο 19,99 €. Και εδώ, αυτή είναι μια προσφορά χωρίς υποχρέωση, η οποία μπορεί έτσι να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή.

Για τους καταναλωτές που δεν χρειάζονται τόσα πολλά κινητά δεδομένα κάθε μήνα, το Free προσφέρει μια ενδιάμεση προσφορά. Το τελευταίο προσφέρει Συνολικά 120 GB κινητών δεδομένων για € 12,99/μήνα. Όλοι οι συνδρομητές αυτής της προσφοράς είναι ωστόσο κεκλιμένοι στο δωρεάν πακέτο στα € 19,99/μήνα μόλις η πρώτη περιστροφή. Είναι προφανώς δυνατό να τερματιστεί πριν από αυτήν την αλλαγή.

Το απεριόριστο δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας συνοπτικά:

 • 120 GB κινητών δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε μήνα
 • Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Στην έλλειψη στέγης (Ευρώπη και DOM): Απεριόριστες επικοινωνίες + 18 GB δεδομένων Διαδικτύου
 • Ένα πακέτο που εξελίσσεται μετά από ένα χρόνο για να μεταβιβάσει το πακέτο 210 GB
 • Ένα απεριόριστο πακέτο που παραμένει χωρίς υποχρέωση.

από € 12,99 απεριόριστα

Δωρεάν κινητό: ένα πακέτο που αλλάζει μετά από ένα χρόνο

Οι άνθρωποι που εγγραφούν στο δωρεάν πακέτο απεριόριστου δεν πρέπει να ξεχνούν ότι η προσφορά εξελίσσεται στο τέλος του πρώτου έτους. Συγκεκριμένα, μόλις περάσουν οι πρώτοι δώδεκα μήνες, ο συνδρομητής μεταβαίνει αυτόματα στο πιο εξαντλητικό πακέτο του χειριστή. Αυτό είναι ακριβότερο, αλλά και περισσότερο παρέχεται από την άποψη των υπηρεσιών. Είναι πράγματι δυνατό να επωφεληθείτε από 250 GB κινητών δεδομένων καθώς και πολύ περισσότερους προορισμούς στην έλλειψη στέγης. Σημειώστε ότι αυτό είναι επίσης ένα πακέτο 5G.

SOSH: Απεριόριστο διαθέσιμο σε χαμηλές τιμές και χωρίς χρόνο

Ψαλιδώνω

Ο πορτοκαλί τομέας δεν πρέπει να παραμεληθεί ούτε όταν κάνετε Σύγκριση των καλύτερων απεριόριστων πακέτων. Το SOSH προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες προσφορές κινητής τηλεφωνίας, προσαρμόζοντας την τρέχουσα τάση στην αγορά τηλεφωνίας.

Ο χειριστής συχνά επισημαίνει ειδικές σειρές, δίνοντας πρόσβαση σε απεριόριστα πακέτα σε σπασμένες τιμές. Τώρα αμέσως, Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να βρείτε μια ειδική προσφορά:

 • Ένα απεριόριστο πακέτο με 1 GB δεδομένων σε € 7.99/μήνα
 • Μια περιορισμένη σειρά με 40 GB δεδομένων μόνο για € 11.99 μηνιαίως
 • Ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 5G με δεδομένα 140 GB για € 20.99/μήνα
 • Ένα πακέτο 130 GB σε € 15.99/μήνα.

Εκτός από το να είναι χωρίς δέσμευση, αυτές οι δύο προσφορές δεν έχουν κατάσταση διάρκειας που ισχύει στην τιμή τους. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι δεν αναμένεται αύξηση μετά το πρώτο έτος της συνδρομής. Συνεπώς, οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να φοβούνται ένα τιμολόγιο που διπλασιάζεται μετά από ένα χρόνο, το οποίο εξακολουθεί να είναι κοινό μεταξύ των τηλεφωνικών χειριστών.

από € 15.99 απεριόριστο

Γνώση πακέτου διαδικτύου SOSH

Διαβάστε επίσης την αναθεώρηση του πελάτη SOSH: Εάν επιλέξετε τα σχέδια για κινητά και τα κουτιά SOSH ?

Όλα τα απεριόριστα φορητά πακέτα: Οι ενδιαφέρουσες συνδρομές των συμβατικών χειριστών

Παρόλο που οι χειριστές χωρίς δέσμευση κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις, δεν πρέπει να παραμελούμε τις προσφορές των συμβατικών χειριστών. Αυτά τα τελευταία είναι:

 • Bouygues Telecom;
 • SFR;
 • Πορτοκαλί?

Αυτές οι τρεις επιχειρήσεις ακολούθησαν την τάση του τομέα τηλεφωνίας προσφέροντας απεριόριστα φορητά πακέτα. Έπρεπε επίσης να αναθεωρήσουν το τίμημά τους για να γίνουν προσβάσιμοι και να μην σκάψουν πολύ μεγάλους με τους νέους παίκτες στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας. Είναι λοιπόν τώρα πιθανό να βρεθεί ιδιαίτερα ενδιαφέροντα απεριόριστα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στον κατάλογο αυτών των χειριστών.

Σημειώστε ότι αυτές οι επιχειρήσεις παραμένουν συχνά μια επιλογή για σπουδές όταν θέλετε επίσης να αγοράσετε ένα τηλέφωνο. Με την εγγραφή σε μια προσφορά πακέτου + smartphone, είναι πράγματι δυνατό να επωφεληθείτε από ιδιαίτερα προτιμησιακές τιμές.

Περιορισμένες συνδρομές κινητής τηλεφωνίας που διατίθενται στον κατάλογο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Bouygues Telecom

Το Bouygues Telecom δεν είναι πλέον να παρουσιάσει. Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει, στην πραγματικότητα, γνωστή χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών του και όλο και πιο ενδιαφέρουσες προσφορές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία ξεχωρίζει επίσης Περιορισμένες συνδρομές κινητής τηλεφωνίας, Για την απόλαυση των οπαδών του.

Στη διάρκεια Bouygues Telecom Promotions, Είναι δυνατόν να βρεθεί Ένα πρώτο απεριόριστο πακέτο στα € 11.99/μήνα. Το τελευταίο υπογραμμίζει συνολικά 5 GB κινητών δεδομένων. Ωστόσο, η τιμή ισχύει μόνο για το πρώτο έτος της συνδρομής και τείνει να αυξηθεί σε 19,99 €/μήνα. Ζητείται επίσης μια περίοδος δέσμευσης 12 μηνών -.

Το πακέτο 100 GB του Bouygues Telecom Επίσης έρχεται σε καλή θέση σε συγκριτές απεριόριστων σχεδίων. Αυτή η συνδρομή προσφέρεται σε € 15.99/μήνα κατά το πρώτο έτος, στη συνέχεια σε € 30.99/μήνα. Και εδώ ζητείται μια περίοδος δέσμευσης ενός έτους.

από € 11,99 απεριόριστα
Όλες οι συμβουλέςΟπακέτο .Fr

Όπως και οι ανταγωνιστές της, η Bouygues Telecom προσφέρει προτιμησιακές τιμές για τους πελάτες του Internet Box. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατόν να μειωθεί περαιτέρω η τιμή του απεριόριστου πακέτου της, η οποία απέχει πολύ από αμελητέα. Για τα ενδιαφερόμενα μέρη, πρέπει επομένως να εξετάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές Bouygues Telecom Internet Box.

Απεριόριστες κλήσεις διαθέσιμες στο SFR

SFR

Για να φτιάξετε ένα καλό Σύγκριση διαφορετικών πακέτων απεριόριστων κλήσεων Παρουσιάστε στην αγορά, είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε το SFR. Η εταιρεία Red Square είναι επίσης τοποθετημένη εάν με κινητές συνδρομές που προσφέρουν απεριόριστες επικοινωνίες, όλες σε τιμές που παραμένουν ελκυστικές.

Το πρώτο απεριόριστο πακέτο του SFR ενδιαφέρον είναι Η προσφορά 100 GB. Για να το αποκτήσουν, οι καταναλωτές πρέπει μόνο να πληρώσουν συνολικά 15,99 €. Ωστόσο, η τιμή αυξάνεται μετά από ένα χρόνο για να αυξηθεί σε 30,99 ευρώ/μήνα. Ζητήθηκε επίσης μια περίοδος δέσμευσης, αποτελεσματική για συνολική διάρκεια ενός έτους.

Άλλες απεριόριστες φορητές προσφορές πακέτων μπορεί επίσης να είναι ελκυστικές: 200 GB για € 31,99/μήνα. Η τιμή δεν είναι τόσο έγκυρη εκεί όσο οι πρώτοι δώδεκα μήνες. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος, το μηνιαίο ποσοστό αυτού του πακέτου κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται σε € 44,99/μήνα. Πρέπει να ληφθεί υπόψη η ίδια περίοδος δέσμευσης.

από € 15.99 απεριόριστο

Πακέτα προσφορών και πλαίσιο Internet SFR

Διαβάστε επίσης τον κωδικό προσφοράς SFR: Εκπτώσεις στο Διαδίκτυο και τις προσφορές για κινητά

Απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις: Τι γίνεται με τις συνδρομές πορτοκαλιού ?

Για να ολοκληρώσετε αυτή τη σύγκριση, είναι απαραίτητο να παραθέσετε τον ιστορικό χειριστή: Orange. Χωρίς έκπληξη, Διατίθενται αρκετές απεριόριστες προσφορές σχεδίων στον εταιρικό κατάλογο. Με τον ίδιο τρόπο όπως οι προσφορές κινητών τηλεπικοινωνιών SFR και Bouygues, οι συνθήκες διάρκειας για την τιμή και τις περιόδους δέσμευσης πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Το πρώτο πακέτο απεριόριστων κλήσεων είναι αυτό που υπογραμμίζει 10 GB κινητών δεδομένων κάθε μήνα. Αποδεικνύεται ότι προσφέρεται για το ποσό των € 24,99/μήνα κατά το πρώτο έτος και στη συνέχεια αυξάνεται σε € 27,99/μήνα. Το δεύτερο απεριόριστο πορτοκαλί πακέτο είναι Η προσφορά 100 GB 5G στα € 16.99/μήνα. Μετά από ένα χρόνο, η τιμή αυξάνεται σε € 31,99/μήνα.

Ένα σημαντικό σημείο πρέπει επίσης να αυξηθεί: τα πορτοκαλί πακέτα είναι τώρα χωρίς υποχρέωση. Επομένως, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τον χειριστή τους για να μπορούν να εγγραφούν. Επομένως, ο τερματισμός καθίσταται δυνατός ανά πάσα στιγμή.

από € 24,99 απεριόριστα

Orange: 5G διαθέσιμο στον κατάλογο του χειριστή

Όπως οι ανταγωνιστές της, η Orange ξεκίνησε το 2020 στον αγώνα 5G. Συνεπώς, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από απεριόριστα πακέτα 5G συμβατά με αυτή τη νέα γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα πακέτα 170, 200 και 240 GB.

Άλλοι χειριστές: όλο και συχνότερες απεριόριστες προσφορές κινητής τηλεφωνίας

Στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, οι MVNO είναι όλο και περισσότερο γι ‘αυτούς. Αυτό είναι συγκεκριμέναεικονικοί χειριστές, που βασίζονται στην υποδομή των Bouygues Telecom, Orange και SFR για την έκδοση της υπηρεσίας τους.

Αυτές οι επιχειρήσεις έχουν επίσης πάρει την πλευρά του Προτείνετε απεριόριστα πακέτα. Οι τελευταίοι συχνά συνοδεύονται από καλή μείωση. Τα MVNO προσφέρουν ενδιαφέρουσες προσφορές για να είναι ελκυστικές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα απεριόριστα πακέτα MVNO που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή είναι:

 • Pricetel: Ο χειριστής προσφέρει ρυθμιζόμενα απεριόριστα πακέτα. Στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη φόρμουλα, προσφέρονται κλήσεις και SMS/MMS χωρίς όριο. Ο όγκος των κινητών δεδομένων ποικίλλει από την άλλη και το τιμολόγιο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κατανάλωση του συνδρομητή. Είναι απαραίτητο να μετρήσετε Τιμή εκκίνησης € 5,99/μήνα Για τη μικρότερη φόρμουλα.
 • Syma Mobile: Στον κατάλογο αυτού του MVNO, είναι δυνατόν να βρείτε ένα πακέτο απεριόριστων κλήσεων από 6,99 €/μήνα, που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αυτή δεν είναι επίσης η μόνη πρόταση, καθώς πολλά απεριόριστα πακέτα κινητής τηλεφωνίας επισημαίνονται στον κατάλογο Syma Mobile.
 • NRJ Mobile: Ο χειριστής ξεχωρίζει με τακτικές και επιθετικές προσφορές. Αυτή τη στιγμή, είναι δυνατόν να βρεθεί Ένα απεριόριστο πακέτο 30 GB μόνο για € 7.99/μήνα.
 • CDISCONT MOBILE: Με τον ίδιο τρόπο όπως οι ανταγωνιστές του, το Cdiscount Mobile κάνει επίσης ενδιαφέρουσες προτάσεις όσον αφορά τυχόν απεριόριστα πακέτα. Αυτή τη στιγμή, είναι δυνατόν να βρεθεί Μια συνδρομή 10 GB για € 5,99/μήνα καθώς και προσφορά 80 GB σε € 8.99/μήνα.

Το μεγάλο ισχυρό σημείο του MVNOS είναι να προσφέρει μη -δεσμευτικές κινητές προσφορές. Στην πραγματικότητα, όλοι οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα τερματισμού του απεριόριστου πακέτου τους ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν πρόσθετα έξοδα τερματισμού. Αυτή η επιλογή είναι συχνά προνομιούχος από άτομα που επιθυμούν να παραμείνουν ελεύθεροι να αλλάξουν τον χειριστή όταν επιθυμούν να κατανοήσουν πάντα τις καλύτερες προσφορές σε κινητά σχέδια.

Στο πακέτο προώθησης

Διαβάστε επίσης το πακέτο κινητής τηλεφωνίας για την προώθηση: Οι καλύτερες προσφορές που βρίσκονται σε εξέλιξη το 2023

Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για απεριόριστα κινητά σχέδια

Πριν ξεκινήσετε τους συγκριτές των απεριόριστων κινητών σχεδίων, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τέλεια τι είναι. Ποιος είναι ο ακριβής ορισμός ενός απεριόριστου πακέτου ? Γιατί είναι σημαντικό να κάνουμε τη διαφορά μεταξύ απεριόριστων πακέτων κλήσεων και απεριόριστων πακέτων SMS SMS ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας προσφοράς για κινητά ? Ποια είναι όλα τα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη ? Ακολουθούν μερικές απαντήσεις.

Τι είναι ένα απεριόριστο πακέτο τηλεφώνου ?

Πριν σταματήσετε την επιλογή σας σε αυτό ή αυτή την προσφορά, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τέλεια τι είναι κρυμμένο το όνομα απεριόριστο πακέτο. Αυτό το είδος πακέτου δεν είναι απαραιτήτως πρόσφατο, ωστόσο είναι μόνο οικονομικά μιλώντας μιλώντας. Κάποια στιγμή, ήταν πραγματικά ιδιαίτερα ακριβό να αποκτήσετε ένα πακέτο απεριόριστων κλήσεων. Με την άφιξη δωρεάν κινητών και άλλων MVNOs στην αγορά, αυτό δεν συμβαίνει πλέον.

Στα γεγονότα, Ο απεριόριστος προκριματικός ορίζει ουσιαστικά τις επικοινωνίες. Αυτό σημαίνει ότι όταν μιλάμε για απεριόριστο πακέτο, ποτέ δεν ορίζετε ένα πακέτο που προσφέρει έναν άπειρο όγκο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Αυτό είναι πάντα το σημείο που θα είναι περιορισμένο.

Γενικά, Τα απεριόριστα πακέτα κλήσεων είναι τα πιο εγγραφή από τους Γάλλους καταναλωτές. Είναι πιο σπάνιο να βρείτε πακέτα που περιορίζουν την αποστολή μηνυμάτων. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές προσφορές στην αγορά που δεν προσφέρουν την αποστολή SMS και MMS χωρίς όριο.

Είναι δυνατόν να βρείτε πακέτα με απεριόριστα δεδομένα ?

Αν και αυτό δεν είναι ακόμη συνηθισμένο, ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν κινητές προσφορές με απεριόριστα δεδομένα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με το πακέτο 5G του SFR στα € 75/μήνα. Κατά τη διάρκεια των προωθήσεων, αυτή η συνδρομή του τηλεφώνου μειώνεται σε € 60/μήνα στο πρώτο έτος συνδρομής.

Τα σημαντικά κριτήρια για την επιλογή του σωστού απεριόριστου κινητού σχεδίου

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πριν από την εγγραφή ενός απεριόριστου κινητού σχεδίου, πρέπει Προσδιορίστε διάφορα βασικά κριτήρια. Πρώτον, η τιμή θα είναι σημαντική. Στην πραγματικότητα, δεν εξετάζουμε τους ίδιους χειριστές σύμφωνα με το εύρος τιμών που είμαστε έτοιμοι να βάλουμε.

Στην πράξη, οι MVNO και οι μη δεσμευτικές θυγατρικές των φορέων εκμετάλλευσης είναι συχνά οι πιο ελκυστικοί οικονομικά μιλώντας. Ωστόσο, αν θέλουμε Αγοράστε ένα smartphone ταυτόχρονα με τη συνδρομή του απεριόριστου φορητού πακέτου του, Παραμένει προτιμότερο να στραφούμε προς την πλευρά των συμβατικών χειριστών.

Η κύρια διαφορά μεταξύ όλων των απεριόριστων πακέτων που προσφέρονται είναι η Ο όγκος δεδομένων του Διαδικτύου διατίθεται κάθε μήνα. Για να γνωρίζει με ακρίβεια ποιο θα επιλέξει, ο καταναλωτής πρέπει να εκτιμήσει τα δεδομένα του σε δεδομένα. Για παράδειγμα, ένας χρήστης που συνδέεται τακτικά με γκουρμέ πλατφόρμες σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όπως το Netflix, το YouTube και άλλοι, θα πρέπει να στραφούν σε ένα φάκελο δεδομένων που παρέχεται ιδιαίτερα. Αντίστροφα, ένα άτομο που συνδέει το τηλέφωνό του σχεδόν καθημερινά σε ένα δίκτυο Wi-Fi δεν θα χρειαζόταν κατ ‘ανάγκην περισσότερο από 10 GB κάθε μήνα.

Τέλος, παραμένει σημαντικό να παραθέσετε την ανάγκη ή όχι μιας δέσμευσης με τον χειριστή του. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιθυμούν να μην συμμετέχουν πάνω από 12 μήνες ή περισσότερο, με μια επιχείρηση. Συγκεκριμένα, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι όταν μια περίοδος δέσμευσης είναι αποτελεσματική, ο τερματισμός δεν είναι δυνατός χωρίς κόστος. Αυτό επομένως εμποδίζει την αλλαγή απεριόριστου πακέτου κινητής τηλεφωνίας όταν μια καλύτερη προσφορά έρχεται αλλού.

Ποιότητα δικτύου: Ένα τελικό επιχείρημα που πρέπει να ληφθεί υπόψη

Πριν από την εγγραφή σε έναν χειριστή, θα πρέπει πάντα να ρωτήσετε ανάντη για την ποιότητα του κινητού δικτύου. Δεν αρκεί να εξετάσουμε το ποσό της υποδομής της εταιρείας. Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να ρωτήσει για την κάλυψη του δικτύου του χειριστή στην πόλη του και στα μέρη όπου οδηγείται να πηγαίνει τακτικά. Θα ήταν πράγματι ντροπή που το τηλέφωνό του δεν λειτουργεί στο χώρο εργασίας του. Σημειώστε ότι συνιστάται επίσης να συμβουλευτείτε τις κριτικές πελατών.

Πλεονεκτήματα: Καλοί λόγοι για να επιλέξετε ένα απεριόριστο πακέτο

Όλα τα απεριόριστα πακέτα έχουν βιώσει μια πραγματική έκρηξη και δεν οφείλεται στην τύχη. Εγγραφείτε σε μια τέτοια προσφορά μπορεί πράγματι πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι οι απεριόριστες τιμές συνδρομής έχουν προχωρήσει ιδιαίτερα.

Σήμερα, οι περισσότεροι καταναλωτές δεν θέλουν πλέον να μπερδεύονται με την καταμέτρηση του αριθμού των επικοινωνιών που έχουν κάθε μήνα. Η απλούστερη λύση είναι λοιπόν, συχνά πληρώνοντας λιγότερο από δέκα ευρώ το μήνα, Εγγραφείτε σε απεριόριστο φορητό πακέτο. Αυτό σας επιτρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το πακέτο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ακριβό. Εάν εξετάσουμε προσεκτικά τις τιμές που χρεώνονται από τους φορείς εκμετάλλευσης σε περίπτωση υπερβόλησης του πακέτου σας, συνειδητοποιείτε γρήγορα ότι είναι πιο συμφέρουσα να εγγραφείτε σε ένα απεριόριστο πακέτο κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, με τον νόμο περί περιαγωγής, είναι επίσης σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η δυνατότητα εκμετάλλευσης των απεριόριστων επικοινωνιών δεν αφορά μόνο την ηπειρωτική Γαλλία. Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές ενός τέτοιου πακέτου μπορούν κανονικά επωφεληθείτε από τις απεριόριστες επικοινωνίες του εάν βρίσκονται σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε ένα υπερπόντιο τμήμα. Το μόνο σημείο επαγρύπνησης πρέπει να επικεντρώνεται στους προορισμούς στους οποίους οι κλήσεις του συνδρομητή.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των απεριόριστων πακέτων είναι τα εξής.

 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των υπόλοιπων επικοινωνιών.
 • Προστατέψτε τον εαυτό σας από το πακέτο.
 • Τη δυνατότητα εκμετάλλευσης των απεριόριστων επικοινωνιών ακόμη και στην περιαγωγή.

Απεριόριστο πακέτο SMS/MMS ή απεριόριστες κλήσεις: μια διαφορά που δεν πρέπει να ξεχαστεί

Όταν μιλάμε για απεριόριστο πακέτο, πρέπει Κάντε τη διαφορά μεταξύ δύο τύπων επικοινωνίας. Ενώ όλες σχεδόν οι προσφορές προσφέρουν την αποστολή SMS και MMS χωρίς περιορισμό, τουλάχιστον στην ηπειρωτική Γαλλία, αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα για κλήσεις.

Στον κατάλογο πολλών χειριστών, είναι ακόμα δυνατό να βρείτε ρεΤα πακέτα που προσφέρουν μόνο περιορισμένο όγκο κλήσεων κάθε μήνα. Αυτές είναι συχνά κινητές προσφορές σε πολύ χαμηλές τιμές, ή ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις δωρεάν πακέτα. Παρόλο που συχνά ορίζουμε τις κλήσεις απεριόριστες από τον προκριματικό “απεριόριστο πακέτο”, δεν πρέπει να ξεχάσουμε Ελέγξτε τα πάντα πριν εγγραφείτε. Είναι πράγματι πιθανό ότι ένα σφάλμα απροσεξία οδηγεί στη συνδρομή ενός περιορισμένου πακέτου όσον αφορά τις κλήσεις, αλλά απεριόριστο στην αποστολή μηνυμάτων. Για να είμαστε πιο ακριβείς, θα ήταν πιο συνετό να μιλήσουμε για “απεριόριστο πακέτο”.

Όλες οι συμβουλέςΟπακέτο .Fr

Για το πρώτο πακέτο ενός παιδιού, παραμένει συμβουλεύει να στραφεί σε μια πρώτη θέση προς ένα περιορισμένο πακέτο με μια μπλοκαρισμένη επιλογή πακέτου. Αυτό εμποδίζει το παιδί της να ξοδεύει ώρες στο τηλέφωνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί επίσης να μάθει να αναλαμβάνει την ευθύνη πιο εύκολα και να διαχειρίζεται τον χρόνο επικοινωνίας του. Για να επιλέξετε το πρώτο πακέτο του παιδιού σας, μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρον να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές δωρεάν πακέτων από ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης όπως το Bouygues Telecom ή το Free.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Είμαστε δώδεκα υπάλληλοι. Οι σύνδεσμοι που παρακολουθούνται στο περιεχόμενό μας μπορούν να παρέχουν εισόδημα σε όλα τα.Fr. Αυτό δεν σας κοστίζει περισσότερο, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να αναπτύξετε νέα έργα. Ορισμένα περιεχόμενα χρηματοδοτούνται και αναγνωρίζονται ως τέτοια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, είναι εδώ.