Καλές προσφορές πακέτα για κινητά για μαθητές, πίσω στο σχολείο: Το καλύτερο πακέτο φοιτητών | Παίζω

Επιστροφή στο σχολείο: Το καλύτερο πακέτο φοιτητικών κυττάρων

Κινητό κοινό

Καλές προσφορές πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Ενώ οι προσφορές και οι χειριστές πολλαπλασιάζονται, το Studyrama σας δίνει τα βασικά κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να πάρετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας ως φοιτητής. Από τον Alexandre Vaon

Ποιο κινητό σχεδιάζει να επιλέξει ?

Σε έναν ολοένα και πιο συνδεδεμένο κόσμο, όλοι οι μαθητές έχουν ένα smartphone που τους συνοδεύει καθημερινά: για την ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά και παρακολουθούν βίντεο σε απευθείας σύνδεση ή τραπεζαρία ή μεταφορά. Με τον πολλαπλασιασμό των προσφορών και των χειριστών που διατίθενται στην αγορά, είναι μερικές φορές περίπλοκο να προσδιοριστούν τι είναι το πλέον κατάλληλο για τις ανάγκες του. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το καλό Επιλέξτε το πρόγραμμα του κινητού σας.

Χρησιμοποιήστε συγκριτές για να βρείτε ένα φτηνό κινητό σχέδιο και προσφορές

Καλό πρόγραμμα πακέτων κινητής τηλεφωνίας φοιτητών

Είναι δυνατόν να βρείτε σε μερικά κλικ Το σωστό πακέτο. Γι ‘αυτό, πολλοί συγκριτές είναι προσβάσιμοι στο διαδίκτυο για να προσδιορίσουν το καλύτερο Προώθηση πακέτων για κινητά. Ωστόσο, η επαγρύπνηση: μερικοί παρουσιάζουν μόνο ένα μη -unpusized πανοραμικό προσφορών και δεν ενημερώνονται τακτικά.
Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε επαγγελματικές και γνωστές τοποθεσίες στον τομέα των νέων τεχνολογιών και των συμβουλών καταναλωτών. Μπορούμε να σκεφτούμε τα μέσα συστάσεων Φραντροειδές ή στον ιστότοπο Σύλλογος, Ειδικευμένος σε πρακτικούς και συγκριτικούς οδηγούς, ειδικά κινητά τηλέφωνα. Τελικά, Ufc-que choisir Προσφέρει ένα προσαρμοσμένο σε απευθείας σύνδεση συγκριτή που προσαρμόζει τις προσφορές ανάλογα με τις ανάγκες σας: χειριστής, δεδομένα, 4G ή αριθμό ωρών κλήσης.

Μια προσφορά πακέτου κινητής τηλεφωνίας με ή χωρίς δέσμευση ?

Εγγραφή σε διάστημα 12 ή 24 μηνών, το κύριο πακέτο τηλεφώνου πλεονεκτήματος πρέπει να κατανοήσει φορητός στην προσφορά, η οποία προσφέρεται σε μια ασυναγώνιστη τιμή. Ως μέρος μιας δέσμευσης, ορισμένα πακέτα προσφέρουν επίσης έναν πρώτο μήνα δωρεάν συνδρομής. Ωστόσο, οποιοσδήποτε τερματισμός πριν από το τέλος της δέσμευσης θα σας αναγκάσει να πληρώσετε πρόσθετα έξοδα. Θα καταλάβετε, η απουσία αυτών των δαπανών καθιστά τη δύναμη τουΣυνδρομή χωρίς δέσμευση, ότι μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας στην τσέπη σας. Από το 2008, τα έξοδα τερματισμού έχουν ρυθμιστεί από το Chatel Law. Εάν έχετε φτάσει στον 12ο μήνα της συνδρομής σας, υπολογίζονται με βάση το ένα τέταρτο των μηνιαίων πληρωμών που παραμένουν λόγω του τέλους της περιόδου δέσμευσης. Εάν ακούτε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας πριν από αυτή την ελάχιστη περίοδο ενός έτους, θα πρέπει να πληρώσετε όλες τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές που περιλαμβάνονται, πιθανότατα το ένα τέταρτο του μηνιαίου πληρωμών από τον 12ο έως τον 24ο μήνα.

Απεριόριστο πακέτο για κινητά και πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Αυτός ο τύπος πακέτου επιτρέπει απεριόριστη κατανάλωση όσον αφορά τις κλήσεις, το SMS και το MMS. Αυτό βοηθά στην αποφυγή οποιασδήποτε εκτός λειτουργίας και μπορεί να περιλαμβάνει κλήσεις στο εξωτερικό, επωφελές εάν καλείτε τακτικά σε άλλες χώρες. Οι μαθητές χρησιμοποιούν τώρα το smartphone τους για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, να παρακολουθήσετε βίντεο ή να διαβάσετε τα μηνύματά τους, μια συνδρομή πρέπει να περιλαμβάνει επιτακτικά πρόσβαση σε Διαδίκτυο. Ένα ποσό δεδομένων που δεν πρέπει να ξεπεραστούν είναι γενικά στη διάθεσή σας κάθε μήνα. Σχέδιο 2 έως 3 GB για περιστασιακή χρήση στο Διαδίκτυο και 5 έως 10 εάν χρησιμοποιείτε το smartphone σας, ειδικά για να παρακολουθήσετε βίντεο.

Επιστροφή στο σχολείο: Το καλύτερο πακέτο φοιτητικών κυττάρων

Επιστροφή στο σχολείο: Βρείτε ένα πακέτο φοιτητικών κυττάρων

Το Planhub είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει στο ευρύ κοινό έναν γρήγορο και πρακτικό τρόπο για να συγκρίνει τις τιμές των κυτταρικών σχεδίων και των παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο στον Καναδά.

Ενώ οι φοιτητές από όλη τη χώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο σχολείο, μια ερώτηση τους βγάζει: ποιο τηλέφωνο πρέπει να πάρω για το νέο έτος ? Ευτυχώς, οι περισσότεροι καναδικοί προμηθευτές προσφέρουν ενδιαφέρουσες προσφορές όσον αφορά τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας για τους μαθητές. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο πακέτο φοιτητικών κυττάρων. Αυτές οι προσφορές είναι ιδανικές για φοιτητές πανεπιστημίων των οποίων ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, οι φοιτητές που χρειάζονται μεγάλο αριθμό δεδομένων και ξένων φοιτητών που χρειάζονται μόνο ένα πακέτο για μερικούς μήνες. Χωρίς περαιτέρω Ado, εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα πακέτα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Βρείτε πακέτα

Cellules για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Υπάρχουν προσιτά τηλεφωνικά πακέτα για τους μαθητές, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας για τους μαθητές, εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε:

Μπορεί να έχετε περισσότερες επιλογές από ποτέ. Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των φορέων εκμετάλλευσης που προσφέρει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας έχει εξαντληθεί. Επομένως, είναι ευκολότερο από ποτέ να βρείτε μια προσιτή επιλογή με μια διάσημη εταιρεία που προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και ποιοτικά προϊόντα.

Κουδούνι

● iPhone 14 για $ 19.62/μήνα (εξοικονόμηση 360 $)

● Samsung Galaxy S23 για $ 12,30/μήνα (αποταμίευση 739,84 $)

● Google Pixel 7 Pro 21.21 $/μήνα (αποθήκευση 661 $)

Τέλος

● iPhone 14 για $ 19.17/μήνα (εξοικονομήστε 670 $ εκ των προτέρων με το Bend-It-Back)

● iPhone 14 Pro Max για $ 32.63/μήνα (εξοικονομήστε 810 $ εκ των προτέρων με το Bend-It-Back)

● Samsung Z Flip5 για $ 16.67/μήνα (εξοικονομήστε 1205 $ εκ των προτέρων με το Bend-It-Back)

● Pixel 7 για $ 0 εκ των προτέρων (εξοικονομήστε 936 $ εκ των προτέρων με το Bend-It-Back).

βίντεο

● Samsung Galaxy S23 για $ 7/μήνα (εξοικονόμηση 38,75 $/μήνα)

● Google Pixel 7 για $ 0/μήνα (αποθήκευση 33,25 $/μήνα)

● iPhone 14 Plus για 21,50 $ (Εξοικονομήστε 30,50 $/μήνα)

Ρότζερς

● Samsung Galaxy Z Flip5 για $ 15/μήνα (εξοικονόμηση 12,71 $/μήνα)

● Samsung Galaxy Z Fold5 για $ 65/μήνα (εξοικονομήστε 23 $.50/μήνα)

● Το iPhone 14 Pro στα 19,99 $/μήνα (εξοικονόμηση 15 $/μήνα)

Ανακαλύψτε μερικά φθηνά σχέδια φοιτητικών κυττάρων

Σφυρίζω

● 20 GB – Καναδάς με απεριόριστες κλήσεις και κείμενα για $ 39/μήνα – Δείτε την προσφορά

Φούστο

● 20 GB – Συζητήστε και στείλτε απεριόριστα μηνύματα για $ 39/μήνα – Δείτε την προσφορά

Κινητό κοινό

● 20 GB – Μιλήστε και στείλτε απεριόριστα μηνύματα (παντού στον Καναδά) και στείλτε απεριόριστα μηνύματα κειμένου και φωτογραφιών στο εξωτερικό για $ 39/μήνα – Δείτε την προσφορά

Κάλημα

● 20 GB – Μιλήστε και στείλτε απεριόριστα μηνύματα (παντού στον Καναδά) για $ 39/μήνα – Δείτε την προσφορά

Παρθένος πλεονέκτημα

● 20 GB – Συζητήστε και στείλτε απεριόριστα μηνύματα (παντού στον Καναδά) και στείλτε απεριόριστα διεθνή μηνύματα από τον Καναδά για $ 39/μήνα – Δείτε την προσφορά

Τα καλύτερα κυτταρικά πακέτα για τη βαριά σχολική χρονιά στα δεδομένα

Πολλοί μαθητές χρειάζονται ένα τηλεφωνικό πακέτο που τους επιτρέπει να κάνουν κλήσεις, να στείλουν SMS και να συνδεθούν στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, τα δεδομένα είναι απαραίτητα για πολλούς φοιτητές και εδώ βρίσκονται πολλοί προμηθευτές στο αδιέξοδο. Είτε για τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τα παιχνίδια ή απλά να μείνετε σε επαφή με την οικογένεια που παρέμεινε στη χώρα, η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του τηλεφώνου σας μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Αυτή η ενότητα παρουσιάζει τα καλύτερα πακέτα δεδομένων για τους μαθητές .

Εάν χρησιμοποιείτε πολύ το τηλέφωνό σας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε τα έξοδα υπερφόρτωσης δεδομένων. Η πληρωμή αυτών των δαπανών κάθε μήνα μπορεί να απορροφήσει γρήγορα ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού σας. Γι ‘αυτό παρουσιάζουμε κάποια σχέδια που θα σας προσφέρουν αρκετά δεδομένα και θα σας επιτρέψουν να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ειρήνη.

Φούστο

● 30 GB 4G LTE για $ 45/μήνα – Δείτε την προσφορά

Ακροατήριο Κινητό

● 40 GB – Συζητήστε και στείλτε απεριόριστα μηνύματα (παντού στον Καναδά) και στείλτε απεριόριστα μηνύματα κειμένου και φωτογραφιών στο εξωτερικό $ 50/μήνα – Δείτε την προσφορά

Κάλημα

● 40 GB-Unlimited Talk & Text (CAN-US) για $ 55/μήνα-Δείτε την προσφορά

● 60 GB-Unlimited κλήσεις και κείμενα (CAN-US) για $ 70/μήνα-Δείτε την προσφορά

Παρθένος πλεονέκτημα

● 40 GB – Συζητήστε και στείλτε απεριόριστα μηνύματα (σε όλο τον Καναδά) και στείλτε απεριόριστα διεθνή μηνύματα από τον Καναδά για $ 50/μήνα – Δείτε την προσφορά

● 60 GB σε ταχύτητα 5G – μιλήστε και στείλτε απεριόριστα μηνύματα (σε όλο τον Καναδά) και στείλτε απεριόριστα μηνύματα στο εξωτερικό από τον Καναδά για $ 65/μήνα – Δείτε την προσφορά

Χρειάζεστε ένα νέο τηλέφωνο ?

Αν ψάχνετε για ένα νέο τηλεφωνικό πακέτο, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις συσκευές που προσφέρουν οι προμηθευτές προς πώληση. Πολλοί καναδικοί προμηθευτές όπως ο Bell, ο Rogers και ο Telus προσφέρουν νέα ή ανακαινισμένα τηλέφωνα σε μειωμένες τιμές κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Ωστόσο, αυτά τα τηλέφωνα συνοδεύονται από συμφωνία πληρωμής δύο ετών και αν θέλετε να θέσετε τέρμα στο πακέτο σας νωρίτερα, θα πρέπει να πληρώσετε το πλήρες υπόλοιπο του τηλεφώνου σας.

Διεθνή σχέδια και εθνικά σχέδια

Εάν πρέπει να ταξιδέψετε στον Καναδά ή στο εξωτερικό, πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο σχέδιο που επιλέγετε. Επιλέγοντας ένα πακέτο Pan -Canadian, δεν θα χρεωθείτε όταν ταξιδεύετε έξω από την επαρχία σας. Αυτός ο τύπος συνδρομής είναι ιδανικός για φοιτητές που επιθυμούν να ταξιδεύουν με ειρήνη και να αποφεύγουν τα έξοδα περιαγωγής. Από την άλλη πλευρά, οι φοιτητές που έχουν οικογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να επιλέξουν ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον Καναδά-St. Τέλος, εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ως φοιτητής, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε το άρθρο μας για το ESIMS. Το ESIMS μπορεί να είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση στην πληρωμή ακριβά πακέτα ταξιδιού που προσφέρονται από πολλούς καναδικούς προμηθευτές.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα

Ως φοιτητής, μπορείτε επίσης να εξετάσετε τα πρόσθετα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από ορισμένους προμηθευτές κινητής τηλεφωνίας. Οι προμηθευτές όπως η Virgin Plus και η Fido είναι γνωστό ότι προσφέρουν αποκλειστικές προσφορές στους πελάτες τους. Στην εφαρμογή FIDO, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε εβδομαδιαία διαγωνισμούς και προσφορές όπως κάρτες δώρων και πολλά άλλα. Μερικοί προμηθευτές προσφέρουν επίσης ειδικές προσφορές για την έναρξη του σχολικού έτους, όπως δωρεάν airpods, οπότε παρακολουθήστε !

Κουβέρτα

Τέλος, εάν πρέπει να πάτε έξω από την πόλη για να επισκεφθείτε το εξοχικό σας σπίτι ή αν απλά πηγαίνετε στο σχολείο έξω από τη μητροπολιτική περιοχή, σας συνιστούμε να ελέγξετε τι προμηθευτές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τις περιοχές. Στο Planhub, μπορείτε να συμβουλευτείτε την κάρτα εξώφυλλο κάθε προμηθευτή ! Θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως η απώλεια υπηρεσίας κάθε φορά που πηγαίνετε στην ύπαιθρο.

Το καλύτερο διαδίκτυο προσφέρει για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Κουδούνι

● 1,5 Gbps για $ 70 για φοιτητές και 60 $ εάν σε συνδυασμό με ένα κινητό – δείτε την προσφορά

Τέλος

● 250 Mbps για $ 75 (αντί για $ 105) – Δείτε την προσφορά

● 500 Mbps για $ 85 (έναντι 115 $) – Δείτε την προσφορά

Ρότζερς

● 1,5 Gbps για $ 55 (αντί για $ 89,99) – Δείτε την προσφορά

Σφυρίζω

συμπέρασμα

Οι μαθητές πέρασαν δύο δύσκολα χρόνια. Πριν ξεκινήσετε ένα έτος μελέτης (το οποίο ελπίζουμε για το φυσιολογικό), φροντίστε να είστε καλά εξοπλισμένοι. Ο κατάλογος των χειριστών και των καταστημάτων μας προσφέρει μερικά από τα καλύτερα τηλεφωνικά πακέτα back-to-school για τους μαθητές. Όποια και αν είναι το επίπεδο σπουδών σας, ελπίζουμε ότι θα βρείτε κάτι που θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε πολλά. Εάν δεν έχετε βρει το πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, επισκεφθείτε το PlanBub.αυτό για να βρούμε ένα ! Τέλος, αν νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει ένα από τα καλύτερα κυτταρικά πακέτα για τους μαθητές, μην διστάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο !