Όλα σχετικά με την εφαρμογή Orange TV, την εφαρμογή Orange TV: Το πλήρες μπουκέτο των καναλιών σας σε ένα μέρος | Πορτοκαλί Βέλγιο

App – Orange TV – FR

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η εφαρμογή τηλεόρασης του ιστορικού φορέα ενσωματώνει το VOD, δηλαδή την υπηρεσία υπηρεσίας βίντεο, να νοικιάσει ή να αγοράσει ταινίες και σειρές και να τους παρακολουθήσει πού και πότε το επιθυμείτε. Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία VOD της Orange συγκεντρώνει περισσότερες από 7.000 ταινίες και σειρές.

Τα πάντα για την εφαρμογή της Orange TV

Με την εφαρμογή Orange TV, έχετε πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια σας, στην επανάληψη και τα βίντεο πορτοκαλιού στο smartphone ή το tablet σας. Μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα όπου θέλετε και όταν θέλετε ! Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή Orange TV.

Τα πάντα για την εφαρμογή της Orange TV

François Le Gall – Τροποποιήθηκε στις 01/18/2022 στις 9:40 π.μ

 1. Orange TV σε όλες τις οθόνες
 2. Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Orange TV ?
 3. Ποια είναι τα διαθέσιμα κανάλια με την εφαρμογή Orange TV ?
 4. Ποιες είναι οι άλλες υπηρεσίες της Orange TV ?
 5. Ποιες είναι οι συσκευές συμβατές με την εφαρμογή Orange TV ?

Orange TV σε όλες τις οθόνες

Η εφαρμογή της Orange TV σας επιτρέπει να βρείτε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ή κατόπιν αιτήσεως σε συνδεδεμένο tablet ή smartphone, στο σπίτι ή στην κινητικότητα, σε 3G/4G ή WIFI (οποιοσδήποτε χειριστής στην ηπειρωτική Γαλλία, Ευρώπη, DOM). Είναι επίσης δυνατό να επωφεληθείτε από τηλεοπτικές υπηρεσίες όπως το VOD (βίντεο κατόπιν αιτήματος). Έτσι μπορείτε να βρείτε έως και 170 ζωντανά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40 σε επανάληψη, και οι ταινίες σας ενοικιάζονται ή αγοράστηκαν στο VOD από την εφαρμογή Orange TV Application.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό ? Η εφαρμογή Orange TV είναι προσβάσιμη για οποιοδήποτε LiveBox ή Open Customer με πελάτες αποκωδικοποιητή και πορτοκαλί που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία “Orange TV Apps”.

Εάν είστε πελάτης SOSH που κρατάει μια προσφορά κουτιού “SOSH” με ίνες ή ADSL, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την εφαρμογή Orange TV κατόπιν αιτήματος δωρεάν και έτσι να αποκτήσετε πρόσβαση στα περισσότερα από τα τηλεοπτικά σας προγράμματα από το κινητό σας ή το tablet σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Orange TV ?

Η εφαρμογή Orange TV είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play για Android ή στο App Store για συσκευές iOS (iPhone, iPad, iPod).

Για να επωφεληθείτε από αυτό, εάν είστε πελάτης Orange Internet με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ή εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία “Orange TV App”, απλά σε smartphone ή/και tablet κατεβάστε την εφαρμογή Orange TV στο κατάστημά σας συνηθισμένο (Android ή iOS ·. Και αν θέλετε να παρακολουθήσετε την Orange TV σε έναν υπολογιστή, θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο της τηλεόρασης.πορτοκάλι.Fr.

Μόλις ληφθεί η εφαρμογή της Orange TV, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταυτοποιήσετε με τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πορτοκαλιού στο Διαδίκτυο.

Ποια είναι τα διαθέσιμα κανάλια με την εφαρμογή Orange TV ?

Με την εφαρμογή Orange TV, παρακολουθείτε το τηλεοπτικό κανάλι της επιλογής σας ζωντανά με ένα βασικό πορτοκαλί μπουκέτο Συγκεντρώστε έως και 170 κανάλια : Αθλητισμός, Κινηματογράφος, Σειρά, Ψυχαγωγία ή Νεολαία, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Έχετε επίσης πρόσβαση σε ορισμένα κανάλια που περιλαμβάνονται στις πληρωμένες ανθοδέσμες στα οποία έχετε εγγραφεί ως Bein Sports ή τα κανάλια OCS. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις πλατφόρμες ροής Netflix και σε σειρά καναλιών+ από την εφαρμογή Orange TV Orange. Συνολικά, 9 ανθοδέσμες είναι διαθέσιμα ως επιλογή μέσω αυτής της εφαρμογής τηλεόρασης.

Εκτός από τα ζωντανά κανάλια και τα προαιρετικά μπουκέτα τηλεόρασης από την εφαρμογή Orange TV, έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία επανάληψης (τηλεόραση κατ ‘απαίτηση) στο κινητό σας, tablet, υπολογιστή ή Mac.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η εφαρμογή τηλεόρασης του ιστορικού φορέα ενσωματώνει το VOD, δηλαδή την υπηρεσία υπηρεσίας βίντεο, να νοικιάσει ή να αγοράσει ταινίες και σειρές και να τους παρακολουθήσει πού και πότε το επιθυμείτε. Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία VOD της Orange συγκεντρώνει περισσότερες από 7.000 ταινίες και σειρές.

Εάν είστε πελάτης SOSH Internet, η εφαρμογή Orange TV προσφέρεται κατόπιν αιτήματος. Με την ενεργοποίησή του, έχετε πρόσβαση στα περισσότερα από τα προγράμματά σας, δηλαδή περισσότερα από 72 Live ή Replay τηλεοπτικά κανάλια καθώς και υπηρεσία VOD.

Παρακολουθήστε την τηλεόραση D

Ποιες είναι οι άλλες πρόσθετες υπηρεσίες πορτοκαλί τηλεόρασης ?

Εκτός από τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, την επανάληψη ή την πρόσβαση στην υπηρεσία VOD, η εφαρμογή Orange TV ενσωματώνει άλλες υπηρεσίες για να σας προσφέρει μια εμπλουτισμένη εμπειρία τηλεόρασης. Από την άποψη του VOD, μπορείτε για παράδειγμα να αρχίσετε να διαβάζετε το πρόγραμμά σας από μια οθόνη και να το πάρετε πίσω σε άλλη (τηλεόραση, κινητό και tablet).

Μια άλλη λειτουργία διαθέσιμη με την εφαρμογή Orange TV, διαβούλευση με το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις επόμενες επτά ημέρες. Μπορείτε έτσι Προγραμματίστε τα αρχεία σας Από την εφαρμογή και βρείτε τους στον αποκωδικοποιητή Orange TV σας. Επιπλέον, το τελευταίο σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ειδοποιήσεις στα αγαπημένα σας προγράμματα για να ενημερωθείτε πριν από την έναρξη αυτών.

Η εφαρμογή Orange TV σας επιτρέπει επίσης να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ζωντανής ή επανάληψης στην τηλεόρασή σας και Πιλοτικό τηλεόρασή σας με τη λειτουργία εικονικού τηλεχειριστηρίου. Το smartphone σας μετατρέπεται σε τηλεχειριστήριο και σας δίνει πρόσβαση σε ένα εικονικό πληκτρολόγιο. Μια πολύ πρακτική υπηρεσία, για όσους φωτίζουν τακτικά το τηλεχειριστήριο τους.

Τέλος, έχετε τοΒοηθός φωνής Djingo Στην εφαρμογή Orange TV. Μπορείτε με αυτόν τον βοηθό να κάνετε φωνητική έρευνα για να βρείτε ταινίες, σειρές, ηθοποιούς .

Ποιες συσκευές είναι συμβατές με την εφαρμογή Orange TV ?

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εφαρμογή Orange TV σε smartphone και tablet κατεβάζοντας το στο Google Play Store Android ή Apple iOS App Store. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή από τον ιστότοπο της τηλεόρασης.πορτοκάλι.Fr.

Είναι δυνατό να παρακολουθήσετε προγράμματα μέσω ενός Xbox Συνδεδεμένο σε WiFi. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Orange TV στο κατάστημα της Microsoft. Σημειώστε ότι η χρήση της τηλεόρασης από την εφαρμογή Orange TV περιορίζεται σε δύο ταυτόχρονες συνδέσεις.

Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή Orange TV δεν έχει, ωστόσο, να μην είναι προσβάσιμη από τότε:

 • Μια έξυπνη τηλεόραση που λέει μια συνδεδεμένη τηλεόραση (Samsung, Philips, LG τύπου. Ουσία
 • Μια θήκη τηλεοπτικής τηλεόρασης Android (Xiaomi, Nvidia Shield. Ουσία
 • Ένας αποκωδικοποιητής της Apple TV

Και με το Chromecast ?

Από το 2020, η εφαρμογή Orange TV είναι τώρα Chromecast συμβατό αλλά μόνο για πελάτες που έχουν έναν αποκωδικοποιητή πορτοκαλί τηλεόρασης. Με άλλα λόγια, είναι επομένως δυνατό να ξεκινήσετε το Chromecast σε μια τηλεόραση από το κινητό σας ή το tablet σας με την εφαρμογή Orange TV, που συνδέεται με το WiFi στο LiveBox του σπιτιού σας.

Μικρό μειονέκτημα, οι πελάτες SOSH που εκμεταλλεύονται την Orange TV μόνο μέσω της εφαρμογής δεν μπορούν να ρίξουν περιεχόμενο στην τηλεόρασή τους με Chromecast. Αυτά πρέπει να κρατούν τον αποκωδικοποιητή της Orange TV μέσω της επιλογής που τιμολογείται στα 5 ευρώ το μήνα με την προσφορά “The Sosh Internet Box” (Fiber ή ADSL).

Τέλος, εν κινήσει, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την Orange TV σε οποιαδήποτε τηλεόραση χάρη στο κλειδί της Orange TV. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή “TV Key” και να ενεργοποιήσετε την επιλογή που προσφέρεται για προσφορές livebox ή χρεώνεται 3,99 ευρώ το μήνα, χωρίς.

Η εφαρμογή Orange TV

Πορτοκαλί τηλεόραση

Το αγαπημένο σας πρόγραμμα θα ξεκινήσει σύντομα, αλλά δεν έχετε πρόσβαση στην τηλεόρασή σας. Μην ανησυχείς !

Με την εφαρμογή Orange TV που περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση όπου και πότε θέλετε … στο smartphone ή το tablet σας.

Δεν αγαπάς ακόμα τον πελάτη (κινητό + internet + τηλεόραση) ?

Για να επωφεληθείτε από την εφαρμογή Orange TV, πρέπει πρώτα να προσθέσετε πορτοκαλί τηλεόραση στο πακέτο σας.

Αγαπάτε ήδη τον πελάτη (Mobile + Internet + TV) ?

Ανάλογα με το μοντέλο του αποκωδικοποιητή σας, απολαύστε μία από τις εφαρμογές Orange TV ή Orange TV Plus.

Πορτοκαλί τηλεόραση

Πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια σε smartphone και tablet με την εφαρμογή Orange TV

Κανάλι τηλεόρασης - η πρώτη σελίδα

Κανάλι τηλεόρασης - tipik

Κανάλι τηλεόρασης - La Trois

Κανάλι τηλεόρασης - Γαλλία 2

Κανάλι τηλεόρασης - Γαλλία 3

Κανάλι τηλεόρασης - Γαλλία 4

Κανάλι τηλεόρασης - RTL TVI

Κανάλι τηλεόρασης - RTL Club

Κανάλι τηλεόρασης - βύσμα RTL

Κανάλι τηλεόρασης - TF1

Κανάλι τηλεόρασης - AB3

Κανάλι τηλεόρασης - TMC

Κανάλι τηλεόρασης - TV5

Κανάλι τηλεόρασης - National Geographic

Κανάλι τηλεόρασης - National Geographic Wild

Κανάλι τηλεόρασης - κανάλι Disney

Κανάλι τηλεόρασης - Disney Junior

Κανάλι τηλεόρασης - éné

Κανάλι τηλεόρασης - καμβά

Κανάλι τηλεόρασης - Ketnet

Πού και πότε θέλετε !

Πορτοκαλί τηλεόραση

 • Παρακολουθήστε την τηλεόραση ζωντανά Πού και πότε θέλετε
 • Συμβουλευτείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των επόμενων δύο εβδομάδων.
 • Πρόγραμμα Εύκολα οι ηχογραφήσεις σας Στον απομακρυσμένο αποκωδικοποιητή σας.
 • Διαχειριστείτε τον προγραμματισμό σας και τις υπάρχουσες ηχογραφήσεις.
 • Χρησιμοποίησε το δικό σου smartphone ή το δισκίο σας τηλεχειριστήριο.
 • Χρησιμοποίησε το δικό σου Google Chromecast και το δικό σου Google Nest Hub Σε συνδυασμό με την εφαρμογή της Orange TV στο σπίτι στο πορτοκαλί σας WiFi.

Συχνές ερωτήσεις

Ακόμα έχεις
μια ερώτηση ?

Βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και λειτουργίες της Orange TV απευθείας από την ενότητα Βοήθεια εφαρμογής, διαθέσιμα παντού και ανά πάσα στιγμή από το smartphone ή το tablet σας.

Με το Home Internet & TV, η εφαρμογή Orange TV είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της σύνδεσης Orange Internet, αλλά όχι μέσω 3G/4G.

Η εφαρμογή Orange TV είναι δωρεάν για όλους τους πελάτες της Orange Love Trio. Η υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης περιλαμβάνεται στη διάχυτη εφαρμογή διαφόρων τηλεοπτικών καναλιών σύμφωνα με τον δήμο σας. Ανακαλύψτε εδώ τον λεπτομερή κατάλογο καναλιών που μεταδίδονται από τον δήμο. Η χρήση της υπηρεσίας ζωντανής τηλεόρασης στην εφαρμογή Orange TV στο δίκτυο Orange 3G/4G καταναλώνει την πίστωση δεδομένων για τη συνδρομή σας για κινητά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ένα δίκτυο αγάπης Trio WiFi στο σπίτι.

Τα τηλεοπτικά κανάλια είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής Orange TV και σε όλα τα δίκτυα WiFi παντού στο Βέλγιο (ακόμη και μέσω του Flybox) και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συμβατές συσκευές

 • Τα δισκία Android και τα smartphones με την έκδοση Android 4.2 ελάχιστο
 • Τα δισκία της Apple και τα smartphones με την έκδοση iOS 7.0 ελάχιστο

Ο πελάτης μπορεί να συνδεθεί με 5 συσκευές μέγιστης 5 (συμπεριλαμβανομένων των αποκωδικοποιητών τηλεόρασης). Ορισμένες ομάδες μέσων επιβάλλουν ορισμένους πρόσθετους περιορισμούς για την “ζωντανή” ανάγνωση των καναλιών τους. Εδώ είναι οι τρέχοντες περιορισμοί στον αριθμό των ροών (ρεύματα) ταυτόχρονα:

 • Τα μέσα DPG (VTM, VTM2, VTM3, VTM4, VTM4, GOLD και VTM και VTM KINDS): Μέγιστο 5 ρεύματα σε WiFi, Max 2 ρεύμα σε 3G/4G
 • CHANNELS VRT (EEN, CANVAS, KETNET): Μέγιστη ροή 2 σε 3G/4G
 • Τα κανάλια Discovery (Discovery NL, Eurosport 1, 2, TLC): Max 2 ρεύματα (σε WiFi ή 3G/4G)
 • Τα κανάλια Mediawan (AB3, Absat και Sciences and Life) θεματικές: Max 4 ροές σε 3G/4G
 • Nat Geo Channels (Nat Geo, Nat Geo Wild, Fox): Max 2 ρεύματα (σε WiFi ή 3G/4G)
 • Κανάλια SBS (Play 4, Play 5, Play 6 & Play 7): Max 3 Ρυθμίσεις (σε WiFi ή 3G/4G)
 • Viacom κανάλια (Nickelodeon, Nick Jr, Comedy Central, MTV): Max 3 ρεύματα (σε WiFi ή 3G/4G)

Μπορείτε να βρείτε εδώ τις γενικές συνθήκες της εφαρμογής Orange TV.