Πακέτο Orange Mobile: Σύγκριση των συνδρομών πορτοκαλιού |, Απολαύστε ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο από € 2,99

Πακέτο Orange Mobile: Τι είναι το Mobile Orange προσφέρει

Contents

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, το Orange κάνει τακτικά Πακέτα κινητής τηλεφωνίας προώθησης. Αν ψάχνετε για μια φτηνή προσφορά, συμβουλευτείτε τακτικά τον ιστότοπο του χειριστή για να επωφεληθείτε από μια ελκυστική μείωση της τιμής της συνδρομής σας.

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο Orange

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο για κινητά στο Orange ? Ο χειριστής προσφέρει αρκετές συνδρομές σε υψηλότερες ή χαμηλότερες τιμές. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας, εξετάζουμε όλα τα πακέτα Orange Mobile ..

Ποια είναι τα καλύτερα πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας ?

Η Orange προσφέρει πακέτα προσαρμογή σε όλα τα προφίλ και όλους τους προϋπολογισμούς. Θα βρείτε στις ιστορικές προσφορές χειριστή με απεριόριστες κλήσεις, αλλά και συνδρομές με smartphone που περιλαμβάνονται. Ολα τα Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό τις ίδιες συνθήκες στην ηπειρωτική Γαλλία, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και σε όλη την Ευρώπη, τα οποία περιλαμβάνουν την Ελβετία και την Ανδόρα.

Φτηνές πορτοκαλί πορτοκαλί πακέτα

Ψάχνετε για μια φτηνή προσφορά για κινητά ? Στο Orange, θα βρείτε δύο Συνδρομές για λιγότερο από 15 € : Πακέτα 2 H 100 MB και 2 H 5 GB. Αυτές οι προσφορές είναι πάνω απ ‘όλα φτιαγμένα για άτομα που χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο λίγο.

Πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας 2 h 100 mb 2 h 5 GO
Προσφέροντας περιεχόμενα – 2 ώρες κλήσεων
– Απεριόριστο SMS/MMS
– 100 MB κινητών δεδομένων
– 2 ώρες κλήσεων
– Απεριόριστες κλήσεις σε 3 αριθμούς
– Απεριόριστο SMS/MMS
– 5 GB κινητών δεδομένων
Δέσμευση 12 μήνες 12 μήνες
Ανοίξτε την τιμή πελατών 0 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 4.99/μήνα 6,99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 11,99/μήνα
Τιμή € 2,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 7,99/μήνα € 11,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 16,99/μήνα

Πορτοκαλί προσφορές Πολύ πλεονεκτικές εκπτώσεις για να ανοίξετε πελάτες, δηλαδή οι συνδρομητές με ένα πλαίσιο Διαδικτύου στον χειριστή. Έτσι, αν έχετε ένα livebox, μην διστάσετε να βγάλετε μια προσφορά για κινητά στο Orange για να εξοικονομήσετε ενδιαφέρον για το λογαριασμό σας.

Προωθήσεις σε πορτοκαλί κινητά σχέδια όλο το χρόνο

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, το Orange κάνει τακτικά Πακέτα κινητής τηλεφωνίας προώθησης. Αν ψάχνετε για μια φτηνή προσφορά, συμβουλευτείτε τακτικά τον ιστότοπο του χειριστή για να επωφεληθείτε από μια ελκυστική μείωση της τιμής της συνδρομής σας.

Απεριόριστα πορτοκαλί κινητά σχέδια

Το περισσότερο από Orange Mobile προσφορές είναι απεριόριστες συνδρομές. Έτσι μπορείτε να καλέσετε και να στείλετε SMS χωρίς όριο. Τα πακέτα Unlimited Orange είναι μεταξύ € 19,99/μήνα και € 49,99/μήνα το πρώτο έτος.

Απεριόριστο πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας 10 GB 70 GB 80 GB 120 GB
Προσφέροντας περιεχόμενα – Απεριόριστες κλήσεις
– Απεριόριστο SMS/MMS
– 10 GB κινητών δεδομένων
– Απεριόριστες κλήσεις
– Απεριόριστο SMS/MMS
– 70 GB κινητών δεδομένων
– Απεριόριστες κλήσεις
– Απεριόριστο SMS/MMS
– 80 GB κινητών δεδομένων
– Απεριόριστες κλήσεις και SMS προς και από την Ευρώπη + Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα των ΗΠΑ και του Καναδά
– MMS απεριόριστο από όλη την Ευρώπη
– 120 GB κινητών δεδομένων
Δέσμευση 12 μήνες 12 μήνες 12 μήνες 12 μήνες
Ανοίξτε την τιμή πελατών € 14.99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 19.99/μήνα € 9,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 24,99/μήνα 19,99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 34,99/μήνα 34,99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 49,99/μήνα
Τιμή € 21,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 26,99/μήνα 19,99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 34,99/μήνα € 29,99/μήνα για 12 μήνες, έπειτα € 44,99/μήνα € 49,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 64,99/μήνα

Ενα από Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας Το πιο ενδιαφέρον όσον αφορά την τιμή είναι η προσφορά των 50 GB. Αυτή είναι σήμερα μία από τις πιο ολοκληρωμένες και φθηνότερες συνδρομές που προσφέρει ο χειριστής.

Orange Mobile Package χωρίς υποχρέωση

Δυστυχώς, Το Orange δεν προσφέρει ένα μη δεσμευτικό κινητό σχέδιο. Όλες οι προσφορές του χειριστή περιλαμβάνουν ελάχιστη διάρκεια 12 μηνών δέσμευσης για συνδρομή χωρίς τηλέφωνο ή 24 μήνες για συνδρομή με νέο τηλέφωνο.

Εάν θέλετε να βγάλετε ένα Απεριόριστο πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση, Θα πρέπει να στραφείτε στο SOSH. Το χαμηλό κόστος D’Orange Brand προσφέρει πολλές προσφορές σε χαμηλές τιμές που μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή.

Mobicarte d’Orange, μια εναλλακτική λύση στα μη δεσμευτικά πακέτα

Εάν χρειάζεστε ένα κινητό σχέδιο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δεν θέλετε να δεσμευτείτε, μπορείτε να επιλέξετε μια προπληρωμένη κάρτα. Το πορτοκαλί πάντα προσφέρει mobicarte καθώς και διαφορετικούς τύπους ξαναγεμίσεων που προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες. Οι τιμές ποσά μεταξύ € 5 και 100 €.

Πακέτο πορτοκαλί κινητό με τηλέφωνο

Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο smartphone με το πακέτο σας ? Στο Orange, όταν εγγραφείτε σε μια προσφορά για κινητά, έχετε Δυνατότητα αγοράς τηλεφώνου σε μία ή 24 φορές χωρίς κόστος. Εάν επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, η μηνιαία τιμή του πακέτου σας θα είναι ελαφρώς πιο ακριβή και η διάρκεια της δέσμευσης θα είναι τουλάχιστον 24 μήνες αντί για 12 μήνες.

Ποια είναι τα πορτοκαλί πακέτα για το κλειδί 4G ?

Επιπρόσθετα Κλασικές προσφορές για κινητά, Orange Markets The Let’s Go Packages. Αυτές είναι συνδρομές που περιλαμβάνουν μόνο έναν όγκο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιηθούν με ένα tablet, ένα κλειδί 4G ή ένα Airbox. Ας πάμε σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την Ευρώπη. Από τη Μητροπολιτική Γαλλία, σας δίνουν επίσης πρόσβαση στην Orange TV σε tablet. Θα έχετε την επιλογή μεταξύ:

 • Ο Ας πάμε 10 Go Package σε € 14.99/μήνα
 • Ο Ας πάμε 30 GB πακέτο σε € 24,99/μήνα
 • Ο Ας πάμε 60 GB πακέτο σε € 45,99/μήνα.

Εάν έχετε ήδη Πακέτο στο Orange, Σημειώστε ότι οι προσφορές ας πάμε δεν είναι επαναφορτιζόμενες για κινητό διαδίκτυο. Αυτά είναι πακέτα με πλήρη επίπεδα για χρήση με κλειδί 4G ή hotspot.

Γιατί να επιλέξετε ένα κινητό σχέδιο στο Orange ?

Το Orange είναι ο πρώτος φορέας κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Έχει την καλύτερη κάλυψη για κινητά είτε σε 3G είτε 4G. Ο χειριστής επαίνεσε τακτικά για την ποιότητα του δικτύου του. Το φθινόπωρο του 2019, η ARCEP (Ρυθμιστική Αρχή για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες και τις θέσεις) κατέλαβε ακόμη και για την ένατη συνεχόμενη φορά Πορτοκαλί αριθμός 1 των κινητών δικτύων.

Συγκεκριμένα, αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα των κλήσεων σας, αλλά και στην ταχύτητα αποστολής και λήψης SMS και MMS ή στην ταχύτητα του κινητού Διαδικτύου. Εάν ζείτε σε μια πυκνή περιοχή, Το Orange είναι επομένως μία από τις καλύτερες επιλογές Να έχετε ένα ποιοτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Εάν έχετε αμφιβολία, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας πριν από τη δέσμευση στον χειριστή. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε ποιος χειριστής καλύπτει καλύτερα τη γεωγραφική σας περιοχή.

Πώς να επιλέξετε την προσφορά σας πορτοκαλιού για κινητά ?

Το έχετε παρατηρήσει πιθανώς: το Orange Mobile προσφορές προσαρμόστε σε όλα τα προφίλ κατανάλωσης. Πριν επιλέξετε ένα πακέτο από τον χειριστή, αφιερώστε χρόνο για να απαριθμήσετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο σερφάρισμα στον ιστό, μια απεριόριστη συνδρομή με μεγάλο όγκο δεδομένων φαίνεται κατάλληλος. Αν ψάχνετε για ένα πακέτο μόνο για να είναι προσβάσιμο εάν είναι απαραίτητο, οι προσφορές με 2 ώρες κλήσεων θα αρκούν. Από την άλλη πλευρά, αν δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε, αλλά θέλετε να επωφεληθείτε από την ποιότητα του δικτύου Orange, θα είναι πιο συνετό να επιλέξετε μια συνδρομή στο SOSH.

Εάν έχετε αμφιβολία ή δεν γνωρίζετε ποια προσφορά θα επιλέξετε, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το Comparator Package Mobile. Σε μερικά μόνο κλικ, θα ξέρετε ποια είναι η ιδανική συνδρομή για εσάς.

Οι τύποι πακέτων κινητής τηλεφωνίας στο Orange

 • Πακέτα με απεριόριστες κλήσεις στο Orange
 • Φτηνές πακέτα στο Orange
 • Πακέτα προώθησης στο Orange
 • Διεθνή πακέτα στο Orange
 • Πακέτα χωρίς κινητά στο πορτοκαλί
 • Πακέτα smartphone στο Orange
 • Κινητά σχέδια χωρίς Διαδίκτυο στο Orange
 • Σχετικά με την επιλογή.com
 • Νομική ειδοποίηση
 • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
 • Συντάκτης

Πακέτο Orange Mobile: Τι είναι το Mobile Orange προσφέρει ?

Θέλετε να πάρετε ένα πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας ? Γνωρίστε ότι η Orange προσφέρει αρκετές σειρές πακέτου κινητής τηλεφωνίας με δέσμευση ή χωρίς δέσμευση. Τα πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας είναι διαθέσιμα στο δίκτυο 4G ή 5G, από € 2,99/μήνα. Θέλετε να επιλέξετε το καλύτερο πακέτο πορτοκαλί κινητό, κατάλληλο για τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας ? Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το άρθρο.

Θέλετε να πάρετε ένα πορτοκαλί πακέτο ?

κινητό τηλέφωνο

 • Το ουσιώδες
 • Ο χειριστής προσφέρει επί του παρόντος 7 Orange Mobile προσφορές.
 • Είναι προσβάσιμα στο δίκτυο 4G ή 5G.
 • Τα κινητά σχέδια είναι διαθέσιμα με δέσμευση Ή χωρίς δέσμευση.
 • Η τιμή ενός Κινητό πορτοκαλί πακέτο ποικίλλει από € 2,99/μήνα έως € 64,99/μήνα.
 • Για να εγγραφείτε α Κινητή προσφορά πορτοκαλιού, Πηγαίνετε απευθείας στον ιστότοπο Orange.

Ποια είναι η προσφορά πορτοκαλί κινητό της στιγμής ?

Η συνδρομή πορτοκαλιού κινητής τηλεφωνίας αυτή τη στιγμή είναι Το πακέτο 5G 100 GB στο 16 € 99/μήνα για 12 μήνες τότε 31,99 €/μήνα (ή μείωση 15 €/μήνα για 1 έτος): Πράγματι, αυτή η προσφορά πορτοκαλιού κινητής τηλεφωνίας είναι η προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε, επειδή σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα φάκελο δεδομένων 100 GB στη Γαλλία και Ευρώπη, DOM, SWITZERLAND/Andorra Περιοχές, Έτσι μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, είναι ένα πορτοκαλί πακέτο 5G χωρίς δέσμευση, Είστε ελεύθεροι να τερματίσετε τη συνδρομή της πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας σας Χωρίς τέλη τερματισμού.

Ειδική προσφορά πακέτου LiveBox Fiber + 5G παίρνει μια εξαιρετική μείωση της προσφοράς LiveBox Fiber + 5G 100GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε 34,98 €/μήνα Αντί για € 69,98/μήνα στο Orange.
(Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 04/10/23)

Ποια είναι τα διαθέσιμα διαθέσιμα πορτοκαλί πακέτα ?

Οι προσφορές Orange Mobile είναι μεταξύ 7 : Ο χειριστής προσφέρει αρκετές σειρές κινητών σχεδίων για την καλύτερη ικανοποίηση Τις ανάγκες των πελατών της. Ο χειριστής προσφέρει συνδρομές κινητής πορτοκαλί που κυμαίνονται από 100 MB έως 240 GB: που σας επιτρέπει να βρείτε το πακέτο τέλεια κατάλληλο για τις προσδοκίες σας. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι προτείνει ο χειριστής 4 Πορτοκαλί πακέτα μη δέσμευσης και 3 Πακέτα με δέσμευση 24 μήνες, που καθιστά το εύρος πορτοκαλιού ακόμα πιο ελκυστικό. Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας προσφορών Orange Mobile:

Πώς να εγγραφείτε σε ένα πορτοκαλί πακέτο χωρίς υποχρέωση ?

Το πορτοκαλί προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση: Υπάρχουν αρκετές σειρές που κυμαίνονται από € 2,99/μήνα σε € 24,99/μήνα. Εγγραφείτε σε ένα πορτοκαλί πακέτο χωρίς υποχρέωση, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ή να τερματίσετε τη συνδρομή της πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας χωρίς Χωρίς τέλη τερματισμού. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε το πακέτο πορτοκαλιού σας ελευθερώς. Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας προσφορών πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση:

Θέλετε να πάτε στο Sosh ? Το Sosh, το χαμηλό κόστος της πορτοκαλί θυγατρικής προσφέρει επίσης Πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση, Με πλεονεκτικές τιμές. Εγγραφείτε σε μια προσφορά SOSH Mobile, έχετε πρόσβαση στο Orange Network ενώ εξοικονομείτε χρήματα.

Ποια είναι τα πορτοκαλί πακέτα με κινητό ?

Ψάχνετε για ένα πακέτο με ένα smartphone ? Το πορτοκαλί προσφέρει πακέτα με κινητά τηλέφωνα ανταγωνιστική τιμή Για τους πελάτες που επιθυμούν να βγάλουν μια πορτοκαλί κινητό προσφορά με ένα τηλέφωνο. Επί του παρόντος, ο χειριστής προσφέρει 3 πορτοκαλί πακέτα με κινητό : το πακέτο 40 GB, το πακέτο 5G 200 GB, το πακέτο 5G 240 GB.

Θέλετε ένα πακέτο πορτοκαλιού 5G ? Πορτοκαλί προσφορές Πορτοκαλί πακέτα 5G με ή χωρίς δέσμευση από € 16.99/μήνα. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τις προσφορές 5G Orange.

Πώς να εγγραφείτε σε απεριόριστο πορτοκαλί πακέτο ?

Εάν θέλετε να απολαύσετε ένα Orange Mobile προσφορά με απεριόριστο Διαδίκτυο, Γνωρίστε ότι η Orange προσφέρει πολλά πακέτα με φάκελο δεδομένων μεγαλύτερη από 100 GB : Πράγματι, προσφορές πορτοκαλιού 4 πακέτα κινητής τηλεφωνίας που κυμαίνονται από € 16.99/μήνα έχω 64,99 €/μήνα και προσφέροντας έως και 240 GB κινητών δεδομένων. Αυτά τα πορτοκαλί απεριόριστα πακέτα είναι συμβατά με το Δίκτυο 5G του χειριστή. Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των πακέτων διαδικτύου Orange Unlimited Internet.

Ένας μεγάλος μηνιαίος φάκελος δεδομένων είναι σχεδόν συνώνυμος μεαπεριόριστος, Επειδή επιτρέπει πολύ παρατεταμένη χρήση του Διαδικτύου (για τους λάτρεις της ροής ειδικότερα) χωρίς να υπερβαίνει το πακέτο του.

Πώς να συσχετίσω το πακέτο μου για το κινητό πορτοκαλί με το κουτί μου ?

Θέλετε να πάρετε ένα ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο ?

Εάν είστε πελάτης LiveBox Orange, ο χειριστής σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε 15 € το μήνα Ομαδοποιώντας το πακέτο Orange Mobile και Internet σε ένα πακέτο. Πράγματι, με την ανοιχτή πορτοκαλί έκπτωση, επωφελείται από μια πορτοκαλί προσφορά πλήρης (Τηλεοπτική υπηρεσία, Διαδίκτυο και σταθερή και κινητή τηλεφωνική υπηρεσία). Η προσφορά πορτοκαλιού πορτοκαλιού είναι Μια προσφορά κάρτας, Αυτό σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να διαμορφώσετε τη συνδρομή σας πορτοκαλιού ανάλογα με τις ανάγκες σας, Ενώ απλοποιείτε και φωτίζετε τους λογαριασμούς σας.

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ανοικτή προσφορά πορτοκαλιού στο ADSL/VDSL απευθείας στον ιστότοπο Orange.

Θέλετε ένα φτηνό πορτοκαλί κινητό σχέδιο ? Πορτοκαλί προσφορές Φθηνά πακέτα εκτός 20 €/μήνα. Διαβάστε το άρθρο μας για φτηνά πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Ενημερώθηκε στις 05/09/2023

Το Arnaud είναι ανεξάρτητος Redator για Selectra και γράφει τηλεπικοινωνιακά στοιχεία για όλες τις τοποθεσίες Selectra.

Σύγκριση κινητών πορτοκαλί πακέτων

Εκεί Καλύτερη προσφορά πορτοκαλί κινητό είναι € 16.99/μήνα.

Πορτοκαλί 2 ώρες κλήσεων 20 GB
2h κλήση
12 μήνες τότε € 19.99/μήνα
Μειρό 10 €

Banner mea desktopMEA Mobile Banner

Φόντο δικτύου

Δοκιμάστε το δίκτυό μου για κινητά

Ανοιχτό φίλτρο

Φιλτράρετε τις προσφορές

Φιλτράρετε τις προσφορές

Μέγιστος προϋπολογισμός. 30 € και περισσότερα
Επαναφορά φίλτρων
Πορτοκαλί 2 ώρες κλήσεων 100 MB
12 μήνες τότε € 8.99/μήνα
Μειρό 10 €
Πορτοκαλί 2 ώρες κλήσεων 20 GB
2h κλήση
12 μήνες τότε € 19.99/μήνα
Μειρό 10 €
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 31.99/μήνα
Μειρό 10 €
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 34,99/μήνα
Μειρό 10 €
Orange Limited Series 40 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Δέσμευση 24 μήνες
Μειρό 1 €
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 44,99/μήνα
Δέσμευση 24 μήνες
Μειρό 10 €
Κλήσεις απεριόριστος
Δέσμευση 24 μήνες
Μειρό 10 €

Μάθετε περισσότερα για τον συγκριτή μας
Οι προσφορές που αντιστοιχούν στα κριτήρια του συγκριτή της σελίδας ταξινομούνται ανά τιμή και, σε ισοδύναμο διάστημα τιμών, ταξινομούνται αυθαίρετα από τον χειριστή. Οι σύνδεσμοι των προσφορών μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για τη ζώνη ADSL & Fiber χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου.

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα εξετάστηκαν 04/19/2023 από τον Salma Saidi

Πορτοκαλί προσφορές ανά χαρακτηριστικά

Ποια είναι τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει η Orange ?

Κινητά πορτοκαλί πακέτα

Μπλοκαρισμένο, απεριόριστο πακέτο Διαδικτύου, χωρίς το Διαδίκτυο, κ.λπ., Το Orange προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινητών προσφορών ικανών να ικανοποιούν όλα τα γούστα. Πρώτος χειριστής στη Γαλλία στο εξώφυλλο 4G, ανακαλύψτε τα πακέτα κινητών πορτοκαλί και βρείτε την καλύτερη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πορτοκαλί πακέτα 5G

Ο χειριστής έχει αναπτύξει αρκετά απεριόριστα σχέδια για κινητά στο Διαδίκτυο συμβατά με το νέο δίκτυο 5G που σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από έναν σχεδόν απεριόριστο όγκο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Για σύγκριση, οι Γάλλοι καταναλώνουν κατά μέσο όρο 15 GB κινητών δεδομένων κάθε μήνα.

Όνομα προσφοράς Φάκελος δεδομένων Τιμή 1ου έτους Τιμή 2ου έτους
Orange 5G απεριόριστες κλήσεις 100 GB χωρίς υποχρέωση 100 GB € 16.99/μήνα 31.99
Orange 5G απεριόριστες κλήσεις 170 GB χωρίς υποχρέωση 170 GB 22,99 €/μήνα 34.99
Orange 5G απεριόριστες κλήσεις 200 GB 200 GB 32,99 €/μήνα 44.99
Orange 5G απεριόριστες κλήσεις 240 GB 240 GB 64,99 €/μήνα 64.99

Το Internet 5G Orange Plans απευθύνεται σε άτομα που πρέπει να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο σε smartphone χωρίς χρονικό όριο ή δυνατότητες. Με τέτοιους φακέλους δεδομένων, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ροής, να κατεβάσετε έγγραφα ή να σερφάρετε στο Διαδίκτυο όσο θέλετε. Θα’θελες Εγγραφείτε σε ένα πακέτο συμβατό με 5G πορτοκαλί ? Πριν από αυτό, ελέγξτε ότι το Orange προσφέρει το καλύτερο δίκτυο για εσάς (στο σπίτι σας ή/και στην εργασία σας) χάρη στη δοκιμή 5G μας.

Πορτοκαλί πακέτα μη δέσμευσης ?

 • Orange 2H 100 MB χωρίς δέσμευση σε € 2,99/μήνα για 12 μήνες και 8.99 €
 • Orange 2H 20 GB χωρίς δέσμευση σε € 16.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 19.99/μήνα
 • Orange 5G απεριόριστες κλήσεις 100 GB χωρίς δέσμευση σε € 16.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 31.99/μήνα
 • Orange 5G απεριόριστες κλήσεις 170 GB χωρίς δέσμευση σε € 22.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 34.99/μήνα

Πορτοκαλί πακέτο Διαδικτύου

Δεν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο στο τηλέφωνό σας ? Το τηλέφωνό σας χρησιμοποιείται μόνο για την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή SMS ? Ανακαλύψτε το πορτοκαλί Διαδίκτυο χωρίς πακέτο Διαδικτύου: Πορτοκαλί 2H 100 MB χωρίς δέσμευση.