Orange: Διαδίκτυο και κινητά προσφορές, υπηρεσίες και επαφή, πορτοκαλί κουτί | Livebox adsl ή fiber internet προσφορές

Orange Box: Διαδίκτυο μόνος, τηλεόραση, τηλέφωνο

Contents

Τα πορτοκαλί κιβώτια Internet στο ADSL σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από ένα Ανερχόμενη ροή 1 mb/s και ένα φθίνουσα ταχύτητα 15 mb/s. Εκτός αυτού, οι κλήσεις είναι απεριόριστες σε σταθερά και είναι διαθέσιμα περισσότερα από 150 τηλεοπτικά κανάλια.

Πορτοκαλί: Προσφορές Διαδικτύου και Κινητού, Υπηρεσίες και Επικοινωνία

✔️ Συγκρίνετε το πλαίσιο και τις προσφορές πακέτων με το Papernest !

Ανακοίνωση – Υπηρεσία Papernest Papernest Orange (Αριθμός: 3900)

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλιού στο Διαδίκτυο σε μερικά κλικ

✔️ Συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές πορτοκαλιού δωρεάν και εγγραφείτε στην προσφορά που είναι πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας !

Ανακοίνωση – Υπηρεσία Papernest Papernest Orange (Αριθμός: 3900)

Το Orange είναι ένας από τους ιστορικούς παίκτες της γαλλικής αγοράς τηλεπικοινωνιών. Παρουσιάστε για δεκαετίες, αυτός ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο και τα κουτιά αγοράς και τα πακέτα για τους επαγγελματίες του Διαδικτύου για άτομα και επαγγελματίες. Για να εγγραφείτε στο Orange, πρέπει να επισυνάψετε την εξυπηρέτηση πελατών σε 3900.

Προμηθευτής Διαδικτύου πορτοκαλιού

Πορτοκάλι ?

Ποιος είναι ο ρόλος της ομάδας πορτοκαλιού ?

Δημιουργήθηκε το 1988 (με το όνομα της Γαλλίας Τηλεπικοινωνιών), Πορτοκάλι είναι η μεγαλύτερη γαλλική ομάδα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Είναι περισσότερο γνωστός ως προμηθευτής υπηρεσίας διαδικτύου Και φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας Για άτομα και επαγγελματίες.

Για να πάρετε ένα συμβόλαιο κουτιού Internet ή ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Orange, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών σας μέσω τηλεφώνου, καλώντας 3900 ή μεταβείτε στον ιστότοπο του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) για να πραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική συνδρομή.

Ποια είναι η ιστορία του πορτοκαλιού ?

Για να κατανοήσουμε την ιστορία της δημιουργίας πορτοκαλιού, πρέπει να επιστρέψουμε στον 19ο αιώνα. Το 1878, το γαλλικό κράτος δημιούργησε το Υπουργείο θέσεων και τηλεγραφικών του οποίου ο στόχος είναι να αναλάβει τις τηλεφωνικές υπηρεσίες (οι οποίες εμφανίστηκαν πριν από λίγα χρόνια) που θα εθνικοποιηθούν το 1887.

Μέχρι τη δεκαετία του 1970, η Γαλλία θα εφαρμόσει σημαντικά μέτρα για να αναπτύξει το Εθνικό δίκτυο τηλεπικοινωνιών. Τον Ιούλιο του 1987, μετά από αίτημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον ανταγωνισμό των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, μετονομάστηκε η Γενική Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών Γαλλία τηλεπικοινωνία.

Το 1994, η εταιρεία Πορτοκαλί plc γεννιέται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως θυγατρική της ομάδας Vodafone. Μόλις το 2000 η Γαλλία Telecom αγόρασε το Orange Plc για το άθροισμα 39,7 δισ. Ευρώ.

Τον Σεπτέμβριο του 2004, η τηλεφωνία γνώρισε μια καμπή στη Γαλλία με το ιδιωτικοποίηση από τη Γαλλία Telecom μετά την παύση των μετοχών που κατέχει το γαλλικό κράτος στην εταιρεία.

Τέλος, το 2013, μετά από ψήφο της Εθνοσυνέλευσης, ότι η Γαλλία τηλεπικοινωνία έγινε οριστικά πορτοκαλί.

Ποιες είναι οι αποστολές του πορτοκαλιού ?

Επί του παρόντος, η Orange διαιρεί τις δραστηριότητές του σε Πέντε κλάδους ::

 1. Επικοινωνία κατοικίας (σταθερή τηλεφωνία, Διαδίκτυο, τηλεόραση κ.λπ.)
 2. Προσωπική επικοινωνία (κινητό);
 3. Εταιρική επικοινωνία;
 4. Τραπεζικές υπηρεσίες (Orange Bank);
 5. Υπηρεσίες πατρίδας.

Τα οικιστικά κλάδους επικοινωνίας και προσωπικής επικοινωνίας είναι τα πιο ανεπτυγμένα. Πράγματι, το πορτοκαλί είναι το κύριο προμηθευτής υπηρεσίας διαδικτύου Και φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας Στη Γαλλία με αρκετές δεκάδες εκατομμύρια πελάτες. Από το 2011, ο προμηθευτής ξεκίνησε το εμπορικό σήμα SOSH χαμηλού κόστους, για να επιτρέψει στα άτομα να έχουν πρόσβαση σε σχέδια σε χαμηλές τιμές.

Ως αποτέλεσμα, η πορτοκαλί εξοπλίζει άτομα και επαγγελματίες με εξοπλισμό που τους επιτρέπει να επωφεληθούν από υψηλής ταχύτητας πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ADSL) και πολύ υψηλής ταχύτητας (οπτικές ίνες).

Προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη δυνατή σύνδεση στο Διαδίκτυο, η Orange εγκαθιστά το οπτική ίνα Ακόμα και στο κατάλυμα και όχι στο δρόμο ή στους πρόποδες του κτιρίου. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από μια πολύ υψηλή ταχύτητα σύνδεση στο Διαδίκτυο χωρίς να χάσουν ταχύτητα ή ποιότητα δικτύου.

Ποια είναι τα πορτοκαλί κιβώτια στο διαδίκτυο ?

Όπως όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου, η Orange προσφέρει πολλά κουτιά στη συνδρομή. Εκτός από την επιτρέποντας μια σύνδεση στο Διαδίκτυο στην κορυφή ή πολύ υψηλή ταχύτητα, τα πορτοκαλί κουτιά προσφέρουν επίσης σταθερή τηλεφωνία και τηλεόραση.

Σύμφωνα με το δικό τους γεωγραφική περιοχή Και από την προτίμησή τους, οι συνδρομητές της Orange έχουν την επιλογή μεταξύ δύο τύπων σύνδεσης στο Διαδίκτυο:

 1. Το ADSL που διέρχεται από τη σταθερή τηλεφωνική γραμμή
 2. Οπτική ίνα που είναι άμεσα εγκατεστημένη στο κατάλυμα.

Ποια είναι τα κουτιά μέσω διαδικτύου πορτοκαλί ίνες ?

Πριν ενδιαφέρεστε για τα κουτιά μέσω διαδικτύου πορτοκαλί ίνες, πρέπει πρώτα να καθορίσετε ποια είναι η οπτική ίνες. Αυτή είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο πολύ υψηλής ταχύτητας χάρη σε μια πολύ ωραία σειρά καλωδίων.

Τα καλώδια οπτικών ινών εγκαθίστανται υπόγεια και προσφέρει ένα ταχύτητα ροής μεγαλύτερο από αυτό του ADSL. Υπάρχουν σήμερα δύο τύποι ινών ::

 • Εκεί Ftth (Ίνες στο σπίτι) των οποίων τα καλώδια φτάνουν απευθείας στη διαμονή
 • Εκεί Fttla (Ίνες στον τελευταίο ενισχυτή) των οποίων τα καλώδια σταματούν στο δρόμο ή στους πρόποδες του κτιρίου. Η σύνδεση με το κατάλυμα γίνεται στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα απλό ομοαξονικό καλώδιο.

Στο Orange, οι οπτικές ίνες είναι στο FTTH.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Orange προσέφερε τη συνδρομή σε τρία κιβώτια διαδικτύου οπτικών ινών:

 • Το LiveBox Fiber
 • Το livebox Up Fiber?
 • Η ίνα max livebox.

Επιλέγοντας το Livebox ίνες, Οι συνδρομητές της Orange μπορούν να επωφεληθούν από το Διαδίκτυο με πολύ υψηλή ταχύτητα με 400 MB/s σε προς τα πάνω και φθίνουσες ταχύτητες. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται η πορτοκαλί τηλεόραση και οι απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις.

Εκείνοι που προτιμούν να επιλέξουν το LiveBox Up Fiber, Τα άτομα δικαιούνται να μοιραστούν μέγιστο 2 GB/s και 1 GB/s ανά εξοπλισμό. Η σταθερή τηλεφωνία και η τηλεόραση περιλαμβάνονται προφανώς.

Για βέλτιστη απόδοση και πολλές επιλογές περιλαμβάνονται, το Livebox Max Fiber είναι αυτό που θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε.

Σύγκριση κιβωτίων διαδικτύου πορτοκαλί ίνας (Σεπτέμβριος 2023):

Προσφορά Ταχύτητα Τιμή Δέσμευση τηλεόραση Επιλογές
Livebox ίνες 500 MB/s 42,99 €/μήνα 12 μήνες Περιλαμβάνονται μέχρι και 140 τηλεοπτικά κανάλια Ο αποκωδικοποιητής Ultra HD 4K Ultra HD
LiveBox Up Fiber 2 GB/S 50,99 €/μήνα 12 μήνες Έως 140 τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται με πορτοκαλί συνδεδεμένη τηλεόραση Ο αποκωδικοποιητής Ultra HD 4K, ένας 2ος αποκωδικοποιητής ή ένα πλήκτρο τηλεόρασης και ένας επαναλήπτης Wi-Fi 6
Livebox Max Fiber 2 GB/S 55,99 €/μήνα 12 μήνες Έως 140 τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται με αποκωδικοποιητή 4K Ultra HD κατόπιν αιτήματος, Orange Connected TV και Replay Max 2ος αποκωδικοποιητής Ultra HD 4K; Ένα κλειδί τηλεόρασης. Wi-Fi 6 Repeaters; Airbox 20GB

Πριν από την εγγραφή σε συνδρομή στο Διαδίκτυο οπτικών ινών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η διαμονή είναι συνδεδεμένη με τις ίνες. Για να το κάνετε αυτό, κάντε μια δοκιμή επιλεξιμότητας ή συμβουλευτείτε την κάρτα ARCEP κάνοντας κλικ εδώ.

Ποια είναι τα κουτιά Orange ADSL Internet ?

ΜΕΓΑΛΟ’ADSL είναι το πιο συνηθισμένο μέσο σύνδεσης με το Διαδίκτυο στη Γαλλία. Πράγματι, αρκεί το κατάλυμα να είναι εξοπλισμένο με ένα Σταθερή υποδοχή τηλεφώνου Για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο στο ADSL.

Τα πλαίσια Internet Orange ADSL είναι τα ίδια με αυτά για τις οπτικές ίνες, δηλαδή: Livebox, εκεί Livebox και το Livebox max.

Τα πορτοκαλί κιβώτια Internet στο ADSL σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από ένα Ανερχόμενη ροή 1 mb/s και ένα φθίνουσα ταχύτητα 15 mb/s. Εκτός αυτού, οι κλήσεις είναι απεριόριστες σε σταθερά και είναι διαθέσιμα περισσότερα από 150 τηλεοπτικά κανάλια.

Σύγκριση των κουτιών του ADSL Orange Internet (Σεπτέμβριος 2023):

Προσφορά Ταχύτητα Τιμή Δέσμευση τηλεόραση Επιλογές
Livebox 15 MB/S 38,99 € 12 μήνες
Livebox 15 MB/S € 46,99/μήνα 12 μήνες
Livebox max 15 MB/S 51,99 €/μήνα 12 μήνες

Ποια είναι τα κινητά πορτοκαλί πακέτα ?

Ποια είναι τα κλασικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας του πορτοκαλιού ?

Εκτός από το ότι είναι πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου, η Orange είναι επίσης φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας Αναγνωρίστηκε για την ποιότητα του τηλεφωνικού δικτύου του. Ο ιστορικός χειριστής παρέχει στα άτομα διάφορα πακέτα κινητής τηλεφωνίας:

Συγκριτικός πίνακας πορτοκαλί πακέτων κινητής τηλεφωνίας (Σεπτέμβριος 2023):

Πακέτο Τιμή Χαρακτηριστικά
40GB Limited Series 28,99 €
Δέσμευση: 24 μήνες
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS
Internet: 40 GB
Πακέτο 200GB 5G 32,99 € και στη συνέχεια € 44,99
Δέσμευση: 24 μήνες
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS
Internet: 200 GB
Πακέτο 100GB 5G € 16.99 τότε € 31.99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστο SMS/MMS και απεριόριστες κλήσεις
Internet: 100 GB
Πακέτο 240GB 5G 64,99 €
24 μήνες
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS και απεριόριστες κλήσεις/SMS στην Ευρώπη
Internet: 240 GB
Πακέτο 2H 100MO 2,99 € και στη συνέχεια € 8,99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστο SMS/MMS και 2 ώρες κλήσεων
Internet: 100 MB
Πακέτο 2H 20GB € 16.99 τότε € 19.99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστο SMS/MMS και 2 ώρες κλήσεων
Internet: 20 GB
Πακέτο 170GB 5G 22,99 € τότε € 34,99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS
Internet: 170 GB

Εγγραφείτε σήμερα σε ένα κουτί ή ένα συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας με το Papernest

Το Papernest σας βοηθά να επιλέξετε την πιο κατάλληλη προσφορά στο προφίλ σας

Ανακοίνωση – Υπηρεσία Papernest Parts Orange

Εγγραφείτε σήμερα ένα συμβόλαιο Orange Internet Box

Σε μερικά κλικ επιλέξτε μια προσφορά κατάλληλη για το προφίλ σας

Ανακοίνωση – Υπηρεσία Papernest Parts Orange

Στο Orange, όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας έχουν μια χρονική περίοδο δέσμευσης. Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επωφελούνται από τη μείωση της τιμής της συνδρομής κατά τους πρώτους 12 μήνες.

Παρά τις προσπάθειες πορτοκαλιού για να έχουν το πιο αποτελεσματικό δίκτυο, πολλοί καταναλωτές προτιμούν να διατηρούν το Κινητά πακέτα που μερικές φορές θεωρούνται υπερβολικά ακριβές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ποια είναι τα 5G κινητά πορτοκαλί πακέτα ?

Πρόσφατα, τα κινητά πορτοκαλί πακέτα ήταν συμβατά με το 5G. Αυτή η νέα τεχνολογία που αντικαθιστά το 4G θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από μια πολύ καλύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο κινητό.

Έτσι, το πορτοκαλί έχει Τρία πακέτα κινητής τηλεφωνίας 5G ::

Πίνακας σύγκρισης 5G πορτοκαλί πακέτων (Σεπτέμβριος 2023):

Πακέτο Τιμή Τηλεφωνία Διαδίκτυο Δέσμευση
40GB Limited Series 28,99 € Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS 40 GB 24 μήνες
Πακέτο 200GB 5G 32,99 € και στη συνέχεια € 44,99 Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS 200 GB 24 μήνες
Πακέτο 100GB 5G € 16.99 τότε € 31.99 Απεριόριστο SMS/MMS και απεριόριστες κλήσεις 100 GB Χωρίς δέσμευση

Όπως το Orange, πολλοί χειριστές όπως δωρεάν, η ομάδα SFR ή ο χειριστής Bouygues Télécom έχουν επιλέξει να πουλήσουν 5G πακέτα κινητής τηλεφωνίας Ακόμη και αν αυτή η τεχνολογία εξακολουθεί να αναπτύσσεται στην επικράτεια.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Πορτοκαλί ?

Ποιος είναι ο αριθμός της πορτοκαλί πελατών ?

Επικοινωνήστε με το Orange Service Service μέσω τηλεφώνου είναι πολύ χρήσιμη όταν προσπαθείτε να πάρετε ένα κουτί Internet ή ένα πακέτο για κινητά. Πράγματι, η συνδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά μέσα σε λίγα λεπτά που εξοικονομεί χρόνο.

Ο αριθμός που πρέπει να συνθέσετε για να προσεγγίσετε την εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού μέσω τηλεφώνου είναι το 3900. Αυτός ο αριθμός σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με όλες τις προσφορές πορτοκαλιού και να πραγματοποιήσετε συνδρομή.

Ως υπενθύμιση, η εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού μπορεί να προσεγγιστεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Μπορούμε να συμμετάσχουμε στην Orange Online Service Customer Service ?

Οι συνδρομητές που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Orange Service Service Online μπορούν να το κάνουν με τη σύνδεση μια πορτοκαλί πύλη Τότε στο δικό τους Online περιοχή πελατών.

Από αυτή τη διεπαφή, μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή τους, να το τροποποιήσουν, να το τερματίσουν ή ακόμα και να επωφεληθούν από τη βοήθεια ενός συμβούλου πορτοκαλιού.

Η περιοχή του πελάτη είναι προσβάσιμη μόνο με ένα Κωδικός πρόσβασης και τοδιεύθυνση ταχυδρομείου επισυνάπτεται στη συνδρομή.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Orange μέσω ταχυδρομείου ?

Σε ορισμένες περιπτώσεις όπως ο τερματισμός της σύμβασης ή των διαφορών, είναι προτιμότερο να επικοινωνεί με το FAI μέσω ταχυδρομείου. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε ένα γραπτή απόδειξη ανταλλαγές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση σύγκρουσης.

Η εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού μπορεί να προσεγγιστεί σε διάφορες διευθύνσεις ανάλογα με τη φύση της ζήτησης και της γεωγραφικής περιοχής. Ωστόσο, μπορεί να σημειωθεί ότι οι κύριες ταχυδρομικές διευθύνσεις της πορτοκαλί εξυπηρέτησης πελατών έχουν ως εξής:

Συγκρίνετε τα πλαίσια Internet σε μόλις 5 λεπτά με το Papernest

Ανακοίνωση – Υπηρεσία Papernest Papernest Orange (Αριθμός: 3900)

Συγκρίνετε το LiveBox Orange σε μερικά κλικ

Ανακοίνωση – Υπηρεσία Papernest Papernest Orange (Αριθμός: 3900)

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να μιλήσετε με έναν σύμβουλο πορτοκαλιού ?

Για να μιλήσετε με έναν πορτοκαλί σύμβουλο, πρέπει να συνθέσετε το 3900 (Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., τιμή κανονικής κλήσης). Επιπλέον, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το Djingo chatbot να συνδεθεί με έναν σύμβουλο πορτοκαλιού.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό χρήστη πορτοκαλιού μου ?

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πορτοκαλί λογαριασμό χρήστη, δηλαδή Η περιοχή του πελατών της πορτοκαλιού, είναι απαραίτητο :

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο Orange
 • Κάντε κλικ στον “ήδη πελάτη του ? Προσδιορίστε τον εαυτό σας “(πάνω δεξιά)
 • Επιλέξτε “Χώρος Πελατών”, στη συνέχεια “Προσδιορίστε τον εαυτό σας”
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας ή τον αριθμό Orange Mobile

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοκαλί μου γραμματοκιβώτιο ?

Να έχετε πρόσβαση στο Το πορτοκαλί γραμματοκιβώτιο FR, είναι απαραίτητο :

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο Orange
 • Κάντε κλικ στο “Mail”
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας ή τον αριθμό Orange Mobile

Ενημερώθηκε στις 19 Ιουλίου 2023

Web Editor – Ειδικός Ενεργείας

Orange Box: Διαδίκτυο μόνος, τηλεόραση, τηλέφωνο

Orange Ο κορυφαίος προμηθευτής Διαδικτύου στη Γαλλία προσφέρει φόρμουλες με (Open προσφορές) ή χωρίς κινητό, και σε οπτικές ίνες, ADSL, VDSL ή VDSL2 σύμφωνα με την τεχνική επιλεξιμότητα της γραμμής συνδρομητών. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 2GB/s με συνδρομές πολύ υψηλής ταχύτητας (THD ή ίνες) διαθέσιμες από τις 24.99 € το μήνα.

 • Promo: Το LiveBox Fiber ή το ADSL είναι σε προώθηση σε μόλις 23.99 € το μήνα

Πορτοκαλί λογότυπο

Πορτοκαλί λογότυπο

Livebox ίνες
12 -Μνθάρια δέσμευση

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό
140 κανάλια συμπεριλαμβανομένων 44 καναλιών HD
Κλήσεις σε σταθερό
Διαθέσιμες συνδέσμους

Πορτοκαλί λογότυπο

LiveBox Up Adsl -Bon Plan Web
12 -Μνθάρια δέσμευση

Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερή και κινητά
140 κανάλια συμπεριλαμβανομένων 44 καναλιών HD
Κλήσεις σε σταθερό
Διαθέσιμες συνδέσμους

Πορτοκαλί λογότυπο

Το LiveBox Max ADSL + Paramount + προσφέρεται 6 μήνες
12 -Μνθάρια δέσμευση

Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερή και κινητά
140 κανάλια συμπεριλαμβανομένων 44 καναλιών HD
Κλήσεις σε σταθερό
Διαθέσιμες συνδέσμους

Πορτοκαλί λογότυπο

Το LiveBox Adsl + Paramount + προσφέρεται 6 μήνες
12 -Μνθάρια δέσμευση

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό
140 κανάλια συμπεριλαμβανομένων 44 καναλιών HD
Κλήσεις σε σταθερό
Διαθέσιμες συνδέσμους

Πορτοκαλί λογότυπο

LiveBox Up Fiber + Paramount + Προσφέρεται 6 μήνες
12 -Μνθάρια δέσμευση

Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερή και κινητά
140 κανάλια συμπεριλαμβανομένων 44 καναλιών HD
Κλήσεις σε σταθερό
Διαθέσιμες συνδέσμους

Πορτοκαλί λογότυπο

4G Home 200GB 1 μήνα προσφέρονται
Χωρίς δέσμευση

Χωρίς απεριόριστες κλήσεις
70 κανάλια μέσω της εφαρμογής Orange TV
Διαθέσιμες συνδέσμους

Πορτοκαλί λογότυπο

Livebox max fiber + paramount + προσφέρεται 6 μήνες
12 -Μνθάρια δέσμευση

Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερή και κινητά
140 κανάλια συμπεριλαμβανομένων 44 καναλιών HD
Κλήσεις σε σταθερό
Διαθέσιμες συνδέσμους

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το ADSL + 2H 100MO (μπλοκαρισμένο)

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Άνοιγμα ινών + 2H 100MO

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε Fiber + 2H 100MO (μπλοκαρισμένο)

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το πακέτο ADSL + 2H 100MB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το ADSL + 2H 100MB (μπλοκαρισμένο)

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε τις ίνες + 2H 100MO

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε Fiber + 2H 100mo (μπλοκαρισμένο)

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το μέγιστο ADSL + 2H 100 MB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το μέγιστο Fiber + 2h 100mo

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε τις ίνες + 2H 20GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε Fiber + 24/24 100GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το ADSL + 2H 20GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το ADSL + 24/24 100GB 5G

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το μέγιστο Fiber + 2H 20GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το μέγιστο ADSL + 2H 20GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το μέγιστο Fiber + 24/24 100GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε Fiber + Unlimited Package 170GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το Max ADSL + απεριόριστο πακέτο 100GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε Fiber + 24/24 10GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το ADSL + 24/24 10GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το πακέτο ADSL + 24/24 10GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το μέγιστο Fiber + 24/24 10GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το μέγιστο ADSL + 24/24 10GB

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε την Fiber + 24/24 200GB πίστη

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το ADSL + 24/24 200GB πίστη

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε την Fiber + 24/24 240GB πίστη

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Πορτοκαλί λογότυπο

Ανοίξτε το ADSL + 24/24 250GB πίστη

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Άλλοι προμηθευτές

Δωρεάν εικόνα λογότυπου Εικόνα λογότυπου τηλεπικοινωνιών Bouygues Κόκκινο λογότυπο στο Διαδίκτυο Εικόνα λογότυπου SFR Εικόνα λογότυπου SOSH Logo Image La Poste Mobile Εικόνα ιδιωτικού λογότυπου πωλήσεων Άλλοι προμηθευτές

Το Διαδίκτυο προσφέρει XDSL Orange:

Οι προμηθευτές Orange Internet Markets 3 LiveBox Προσφορές διαθέσιμες σε ADSL ή VDSL 2 από 24.99 € το μήνα. Οι προσφορές υψηλής ταχύτητας στο Orange υπόκεινται σε δέσμευση 12 μηνών, συμπεριλαμβανομένης της ενοικίασης κουτιού. Τα έξοδα τερματισμού με αυτόν τον χειριστή χρεώνονται € 50 και το κόστος της ανάθεσης του αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης είναι 40 €. Θυμηθείτε ότι οι συνδρομές XDSL δεν διατίθενται πλέον στο εμπόριο σε περιοχές εξοπλισμένες με πορτοκαλί ίνες. Η προσφορά LiveBox περιλαμβάνει την υπηρεσία Cineday που επιτρέπει σε κάθε Τρίτη να αποκτήσει 1 τόπο κινηματογράφου που προσφέρεται για 1 αγοράστηκε, εντός των ορίων των διαθέσιμων θέσεων.

Το LiveBox περιλαμβάνει υψηλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε ADSL ή VDSL2, Orange TV με 140 κανάλια, 50 από τα οποία βρίσκονται σε HD αλλά και το τηλέφωνο με απεριόριστες κλήσεις προς τη σταθερή μητροπολιτική Γαλλία, DOM και περισσότερους από 100 διεθνείς προορισμούς. Οι κλήσεις προς τις διορθώσεις της Τυνησίας προσφέρονται κατόπιν αιτήματος και επικοινωνούν με τους αγαπημένους σας στην Αλγερία, αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει κατόπιν αιτήματος 10 ώρες κλήσεων προς τις σταθερές της Αλγερίας.

Για το τμήμα της τηλεόρασης, η Orange παρέχει ένα νέο αποκωδικοποιητή UHD που είναι συμβατό με HD. Αυτός ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τις τεχνολογίες Ultra HD και Dolby Atmos® για να σας κάνει να επωφεληθείτε από μια πιο ξεκάθαρη εικόνα 4 -TIM.
Και να μην χάσετε τίποτα από τα αγαπημένα σας προγράμματα, ο αποκωδικοποιητής UHD TV είναι συμβατός με τον τηλεοπτικό δισκογραφικό φορέα UHD που επιτρέπει έως και 200 ​​ώρες ποιότητας HD (δηλαδή 450GB). Με αυτόν τον αποκωδικοποιητή, το Orange σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Orange TV: Netflix, OCS, Canal, Bein Sports, Μπουκέτες αλυσίδων, πορτοκαλί VOD και επανάληψη, χωρίς να ξεχνάτε τα παιχνίδια, το ραδιόφωνο, το Deezer. Ο καταγραφέας και ο αποκωδικοποιητής πολλαπλών οθόνης είναι διαθέσιμοι στα 10 €.

Εκεί Livebox Περιέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας σε ADSL ή VDSL2, πορτοκαλί τηλεόραση με 140 κανάλια που περιλαμβάνει 50 σε HD και καταγραφέα 240GB, το τηλέφωνο με απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά της μητροπολιτικής Γαλλίας, DOM και περισσότερους από 100 διεθνείς προορισμούς (Τυνησία που προσφέρονται κατόπιν αιτήματος) και Απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας, Dom + USA και Canada. Οι 10 ώρες κλήσεων προς τα Σταθερά Αλγερίας προσφέρονται επίσης ως επιλογή. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, με αυτήν την προσφορά, το πορτοκαλί σας παρέχει Νέο livebox 4 καθώς και η Νέος αποκωδικοποιητής τηλεόρασης UHD. Μια άλλη υπηρεσία, το WiFi Repeater για να επεκτείνει το κάλυμμα WiFi σε όλο το σπίτι προσφέρεται σε € 1 με την επιστροφή € 88 διαθέσιμες στο Orange. Υπάρχει επίσης το Livebox max στο WiFi 6 με 3 επαναλήψεις προτεινόμενων.

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι αυτές οι προσφορές XDSL δεν διατίθενται πλέον στο εμπόριο σε περιοχές που καλύπτονται από πορτοκαλί ίνες. Για να επιτρέψει στους νέους πελάτες να εξοπλίσουν τον εαυτό τους με συνδρομή ινών, ο χειριστής προσφέρει τακτικά πρόσβαση στο δίκτυο ινών για μεμονωμένες κατοικίες.

Οι προσφορές Fiber Internet (έως και 2GB/S Shared) στο Orange:

Ο Orange Operator προσφέρει επίσης 3 προσφορές διαθέσιμες στο Πολύ υψηλή ταχύτητα από 24.99 € το μήνα. Οι προσφορές ινών στο Orange υπόκεινται σε δέσμευση 12 μηνών. Τα τέλη τερματισμού χρεώνονται 50 €. Με προσφορές ινών, η εγκατάσταση στο σπίτι πραγματοποιείται χωρίς επιπλέον κόστος, επιπλέον, έχετε την 24η υπηρεσία εγγυημένη (σε περίπτωση προβλήματος στο Διαδίκτυο, αυτός ο χειριστής σας βρίσκει λύση εντός 24 ωρών) και την υπηρεσία Cinéday (κάθε Τρίτη , 1 τόπος κινηματογράφου που προσφέρεται για ένα αγορασμένο μέρος).

Η προσφορά Livebox ίνες Συμπεριλάβετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από ίνες με ρυθμό ροής μέχρι 500 Mbit/s, πορτοκαλί τηλεόραση με 140 κανάλια συμπεριλαμβανομένων 40 σε HD, η επιλογή πολλαπλών τηλεοπτικών τηλεόρασης σε μια δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι είναι διαθέσιμη ως επιλογή στα € 10 κατόπιν αίτησης. Επωφεληθείτε επίσης από το τηλέφωνο με απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις της Μητροπολιτικής Γαλλίας, του DOM και περισσότερων από 100 διεθνών προορισμών (Τυνησία που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος) και απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά των ΗΠΑ και τον Καναδά. Για να καλέσετε τους αγαπημένους σας από την Αλγερία, το Orange σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από 10 ώρες κλήσεων στις διορθώσεις αυτού του προορισμού κατόπιν αιτήματος. Με αυτήν την προσφορά, απολαμβάνετε το LiveBox Play και το νέο αποκωδικοποιητή UHD TV.

Η προσφορά LiveBox Up Fiber Συμπεριλάβετε πρόσβαση πολύ υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο με ροή κατηφορικής χρήσης 2GB/s ανά εξοπλισμό (έως και 2GB/s Shared) και ποσότητα ταχύτητας 600MB/s, πορτοκαλί τηλεόραση με 160 αλυσίδες που περιλαμβάνουν 50 σε HD Αίτημα καθώς και καταγραφέας 240GB. Για το πάρτι τηλεφωνίας, έχετε απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις της Μητροπολιτικής Γαλλίας, τους DOM και περισσότερους από 100 διεθνείς προορισμούς (+ Τυνησία που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος). Επωφεληθείτε επίσης από απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας, DOM, USA και CANADA. Για εξοπλισμό, έχετε το νέο livebox 5 με έξυπνο wifi.

Υπάρχει επίσης το Livebox Max Fiber Με φθίνουσα ροή 2GB/s (κοινόχρηστο 2GB/s) και ποσότητα 800MB/s, αλλά προσφέρεται επίσης με 3 επαναλήπτες. Η προσφορά προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες με το LiveBox Up Fiber για τηλεόραση και επικοινωνίες.

Μόνο στο Διαδίκτυο με την προσφορά ανακάλυψης από το Orange

Σημειώστε ότι η προσφορά Orange Discovery που σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα Μόνο συνδρομή στο Διαδίκτυο δεν πωλείται πλέον μέχρι σήμερα στο Orange. Οι συνδρομητές αυτής της προσφοράς έχουν σύνδεση ADSL ή VDSL2 στο Orange Network. Αυτό Κουτί χωρίς διάρκεια είναι σε τιμή 24.90 € το μήνα. Το LiveBox είναι για ενοικίαση σε € 3 το μήνα. Οι πελάτες διαθέτουν επίσης 10 γραμματοκιβώτια, γονικό έλεγχο και αντι-spam.

Οι τελευταίες κριτικές για το EDCOM (βλ. 108 Reviews Edcom)

Έχετε βρει την προσφορά ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε? Μην διστάσετε να μας πείτε εάν είστε ικανοποιημένοι με τον ιστότοπό μας ή αν μπορούμε να βελτιώσουμε !