Στο Orange, θα κάνετε μια μέγιστη εξοικονόμηση στο livebox σε συνδυασμό με το κινητό σχέδιο 5G 100GB, το οποίο το είχε πιστέψει? Στο Orange, οι ίνες και τα 5G συγκεντρώνονται σε ένα πακέτο λιγότερο από € 33!

Ποιος θα το πίστευε? Στο Orange, οι ίνες και τα 5G συγκεντρώνονται σε ένα πακέτο λιγότερο από € 33

Αυτό το κινητό σχέδιο περιλαμβάνει:

Στο Orange, θα κάνετε μια μέγιστη εξοικονόμηση στο livebox σε συνδυασμό με το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 5G 100GB

Ο συνδυασμός του πλαισίου Internet και του πακέτου κινητής τηλεφωνίας στο Orange είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Δεν μπορούμε ποτέ να το επαναλάβουμε αρκετά, αλλά είναι Πολύ πλεονέκτημα για να συνδυάσετε το πακέτο και το πλαίσιο σας στο διαδίκτυο Σε έναν και τον αυτό προμηθευτή. Πράγματι, οι περισσότεροι χειριστές προσφέρουν μηνιαία έκπτωση Σε κινητά σχέδια εάν έχουν εγγραφεί με ένα πλαίσιο Διαδικτύου. Και αυτό συμβαίνει στο Orange αυτή τη στιγμή. Σας εξηγούμε.

Πρώτο μέρος του νικηφόρου συνδυασμού: livebox

Η Orange προσφέρει επί του παρόντος τρία κουτιά στο διαδίκτυο προς πώληση. Και η φθηνότερη προσφορά στο Διαδίκτυο είναι το livebox. Είναι επομένως αυτό που μας ενδιαφέρει να επωφεληθούν από το Το καλύτερο κουτί τιμής + κινητό στο Orange. Χρεώθηκε € 22.99/μήνα για τους πελάτες του Box + Mobile αντί για € 24.99/μήνα το πρώτο έτος (τότε € 42.99), το LiveBox είναι μια προσφορά καταχώρησης που περιλαμβάνει τηλεόραση, τηλεφωνία καθώς και σύνδεση ινών. Είναι το Αναλογία καλύτερης ποιότητας/τιμής από το Orange, Ειδικά το πρώτο έτος.

Ακόμη και αν αυτή η προσφορά Orange Internet περιλαμβάνει μόνο συμβατικές υπηρεσίες, είναι περισσότερο από αρκετό για άτομα που θέλουν μια σταθερή σύνδεση ινών καθώς και έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Ultra HD 4K.

Το LiveBox προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Ίνες μέχρι 500 MB/s με αναρρίχηση και φθίνουσα
 • Συμπεριλαμβάνεται σύνδεση ινών
 • Orange TV με έως και 140 τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται στον αποκωδικοποιητή Ultra HD 4K (κατόπιν αιτήματος)
 • Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Βεβαίως, το livebox δεν είναι η καλύτερη προσφορά για τη ροή, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει την επωμένη από μια αρμόδια ίνα, ιδανική για καθημερινές χρήσεις, όπως η λήψη μεγάλων αρχείων ή ακόμα και η προβολή σειράς και ταινιών σε 4K.

Για να έχετε έκπτωση € 5/μήνα στο πακέτο 100 GB 5G

Μόλις επιλέξετε το LiveBox, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλά πορτοκαλί πακέτα. Όμως, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη οικονομία χάρη στην ανοιχτή παράδοση, σας συμβουλεύουμεΕπιλέξτε το πακέτο 5G 100 GB. Για τι ? Απλώς και μόνο επειδή η βασική τιμή του είναι ήδη υπερ -πλεονεκτική: μόνο € 16.99/μήνα.

Έτσι, με την ανοικτή έκπτωση που εφαρμόζεται από την Orange για τη συνδρομή ενός κουτιού και ενός κινητού σχεδίου, αυτή η συνδρομή 5G βλέπει την πτώση των τιμών του κατά € 5/μήνα καθ ‘όλη τη διάρκεια της σύμβασής σας και επομένως εμφανίζεται μόνο σε € 11,99/μήνα (για για 12 μήνες τότε € 26.99/μήνα). Λιγότερο από 12 €/μήνα για ένα πορτοκαλί πακέτο με τόσο μεγάλο φάκελο κινητής τηλεφωνίας, είναι πραγματικά ένα καλό σχέδιο !

Αυτό το κινητό σχέδιο περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία και από την Ευρώπη, Dom, Ελβετία/Ανδόρα σε αυτές τις περιοχές και Γαλλία
 • Απεριόριστο SMS/MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη, Dom, Ελβετία/Ανδόρα σε αυτές τις περιοχές και Γαλλία
 • Internet Mobile 100 GB χρησιμοποιήσιμο στην ηπειρωτική Γαλλία και την Ευρώπη, DOM, SWITZERLAND/Andorra Περιοχές

Χάρη στον συνδυασμό πακέτων LiveBox + 100 GB 5G, μπορείτε επομένως να αποθηκεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερες αποταμιεύσεις και να πληρώσετε μόνο € 36,98/μήνα το πρώτο έτος το κουτί σας + κινητό συνδρομή στο Orange. Και, αν είστε μια μεγάλη οικογένεια, γνωρίζετε ότι η ανοικτή παράδοση ισχύει και για πρόσθετα κινητά σχέδια: Έως 4 πακέτα σε μειωμένες τιμές για τους αγαπημένους σας.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ο Degrouptest γράφει το περιεχόμενό του ανεξάρτητα. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αναφέρονται με δεσμούς συνεργασίας που συμβάλλουν στο οικονομικό μας μοντέλο (εύρεση+).

Ποιος θα το πίστευε ? Στο Orange, οι ίνες και τα 5G συγκεντρώνονται σε ένα πακέτο λιγότερο από € 33 !

Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι το πορτοκαλί κοστίζει πάρα πολύ: 32.€ 98 για ένα livebox και ένα πακέτο 100 GB σε 5g ! Για να επωφεληθείτε από το καλύτερο δίκτυο στη Γαλλία, περισσότερο δισταγμό, ήρθε η ώρα να φέρετε τις συνδρομές του μαζί.

Ο άνδρας και η γυναίκα παίρνουν έναν έλεγχο επειδή η πορτοκαλί ίνες+φθηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Ida Zlotykamien – Δημοσιεύθηκε στις 05/17/2023 στις 11:45 π.μ

Ίνα, ενώ η απλότητα: τιμή σοκ στα 20.99 €

Δεδομένου ότι είστε επιλέξιμοι για ίνες, όπως 18 εκατομμύρια γαλλικά νοικοκυριά, είναι καιρός να λάβετε επαρκή συνδρομή. Επιλέγοντας Πορτοκαλί ως FAI, Εξασφαλίζετε ένα δίκτυο ποιότητας και Δωρεάν σύνδεση ινών από έναν εξειδικευμένο τεχνικό.

Η συνδρομή LiveBox Fiber περιλαμβάνει ένα Livebox 5 Σχεδιασμός, συμπαγής, κατασκευασμένος από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά, τα οποία διαμορφώνονται αυτόματα. Η θεωρητική ροή είναι 500 MB/s, τόσο για λήψη και αποστολή, Τι κατεβάσετε την βραδινή σας ταινία σε μόλις 3 λεπτά. Η προτεινόμενη τηλεφωνία είναι ο τύπος απεριόριστο στη Γαλλία και διεθνώς, Αλλά αφορά μόνο σταθερό. Για τους φορητούς υπολογιστές, μπορούμε να επιστρέψουμε στις υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων ή στις κλήσεις Visio.

Κατόπιν αιτήματος, το μόντεμ θα συνοδεύεται από ένα Τελευταία γενιά αποκωδικοποιητής τηλεόρασης, 4K Ultra High Definition Συμβατό. Είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να πληρώσουμε 40 € τέλη ενεργοποίησης πριν έχουμε πρόσβαση στο 140 κανάλια μπουκέτου πορτοκαλιού TV.

Ελπίζετε ακόμη περισσότερα ? Αυτό είναι καλό γιατί πορτοκαλί, Ως δώρο καλωσορίσματος, προσφέρετε 6 μήνες συνδρομής στην πλατφόρμα Paramount American Streaming+. Ας θυμηθούμε ότι η δέσμευση για τη συνδρομή στο Διαδίκτυο είναιένα ελάχιστο έτος.

Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB σε 5G

12 χρόνια ήδη ότι το arcep ορίζει το πορτοκαλί ως το Ο καλύτερος φορέας κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Γιατί λοιπόν να μην αντέξετε οικονομικά ένα κορυφαίο πακέτο για μόλις περισσότερο από την τιμή ενός χαμηλού κόστους ? Διότι με τη συσχέτιση Το πακέτο 100 GB σε 5g Στο livebox, κοστίζει μόνο 11.99 € το πρώτο έτος, στην προώθηση. Καλύτερα ακόμα: μπορούμε Συνδέστε έως και 4 πακέτα Mobile by Livebox Συνδρομή, μόνο για να επωφεληθεί ολόκληρη η οικογένεια.

Περιλαμβάνονται στον τύπο, που είναι χωρίς δέσμευση:

 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS Στη Γαλλία και από την Ευρώπη, την DOM, την Ελβετία/Ανδόρα προς αυτές τις περιοχές και τη Γαλλία
 • 100 GB κινητών δεδομένων Χρήσιμο αδιάφορα στην ηπειρωτική Γαλλία ή στην Ευρώπη, DOM, Ελβετία/Ανδόρα
 • Ο Δάνειο smartphone σε 24 ώρες Σε περίπτωση κατανομής, απώλειας, θραύσης ή κλοπής.

Συνολικό κόστος της λειτουργίας: 32.98 € το πρώτο έτος συνδυάζοντας τις εκπτώσεις και 65.98 € τότε.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλα τα νέα της Ariase στο Google News.

Με το πορτοκαλί, το 5G είναι προσβάσιμο από € 20,99

Το 5G προσφέρει ροή τρεις φορές ταχύτερα από 4G και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ταυτόχρονα μέγιστα δεδομένα. Στο Orange, είναι στο χέρι από € 20,99 το μήνα !

5g από € 20,99 με πορτοκαλί

Το συντακτικό προσωπικό Ariase – Δημοσιεύθηκε στις 03/23/2023 στις 11:50 π.μ

Έχετε ένα 5G συμβατό smartphone ή σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ? Ζείτε σε μια περιοχή που καλύπτεται από 5g ? Ανακαλύψτε τα τρία πακέτα πορτοκαλιού 5G, εκλεγμένο καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία από το ARCEP.

5g με το πακέτο 140 GB, η πιο ενδιαφέρουσα προσφορά

Το πακέτο πορτοκαλί 140 GB είναι αναμφισβήτητα το πακέτο 5G στην καλύτερη δια-διαθεσιμότητα του χειριστή. Είναι χωρίς δέσμευση και για λιγότερο από € 21 το μήνα το πρώτο έτος, σας επιτρέπει να απολαύσετε έναν σημαντικό όγκο δεδομένων 5G: αρκετό για να σερφάρετε στον ιστό για αρκετές ώρες την ημέρα χωρίς πρόβλημα. Δίνει επίσης πρόσβαση:

 • Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Ανδόρα σε αυτές τις περιοχές και τη Γαλλία
 • Σε μια δεύτερη κάρτα SIM για tablet ή airbox

5G και ένα smartphone σε μειωμένη τιμή με το πακέτο 150 GB

Για λίγο περισσότερα gigas και μια δέσμευση 24 μηνών, το πακέτο 150 GB έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα εκτός από την πρόσβαση σε 5G. Για € 32,99/μήνα το πρώτο έτος, τότε € 44,99, θα επωφεληθείτε από πολλές υπηρεσίες πορτοκαλί, όπως η πρόσβαση σε ένα multi-sim κατόπιν αιτήματος και:

 • Απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία και από την Ευρώπη, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, την Ελβετία και την Ανδόρα σε αυτές τις περιοχές και τη Γαλλία
 • Απεριόριστο SMS/MMS από τις παραπάνω περιοχές
 • Σε ένα 5G συμβατό smartphone σε πλεονεκτική τιμή μεταξύ πολλών μοντέλων Xiaomi, Samsung, Honor, Oppo ή ακόμα και iPhone από συνδρομή και κάθε δύο χρόνια

Εκτός από αυτό, μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε μια πολύ ευαίσθητη εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση προβλήματος και μπόνους για την ανάκτηση ενός παλιού smartphone.

5g με το πακέτο 220 GB, η πιο πλήρης προσφορά πορτοκαλιού

Ανεβάζουμε ένα εργαλείο με το πακέτο Orange Data Maxi, ιδανικό για άτομα με εξαιρετικά πλήκτρα ! Αυτό το πακέτο σε € 52,99/μήνα για 12 μήνες τότε € 64,99/μήνα είναι επίσης 24 μηνών δέσμευση.

Περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες του χειριστή, ξεκινώντας από την πρόσβαση σε 5G και:

 • 220 GB του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων 100 GB από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Ανδόρα
 • Απεριόριστες κλήσεις από τη Γαλλία και την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Ανδόρα
 • Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερό σε περισσότερους από 100 προορισμούς και στα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά
 • Απεριόριστο SMS/MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη στη Γαλλία και την Ευρώπη

Σε αυτό προστίθεται ένα Internet Multi-SIM και ένα 2ο κατόπιν αιτήματος για ένα δεύτερο smartphone, tablet ή airbox και τη δυνατότητα αγοράς ενός νέου smartphone σε 1 € από τη συνδρομή στη συνέχεια σε πλεονεκτική τιμή κάθε 2 χρόνια.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλα τα νέα της Ariase στο Google News.