Δοκιμή χρέωσης πορτοκαλιού: Πώς να μετρήσετε την ταχύτητα σύνδεσής σας, δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για προσφορές Orange Internet

Λιγκψιμότητα πορτοκαλί ινών: Είστε επιλέξιμοι για προσφορές πορτοκαλί ίνες

Contents

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μετρήσετε μια άλλη τιμή που εκφράζεται στο Milliseconde, είναι το χορεύω. Αυτά τα δεδομένα αξιολογούν τη διακύμανση της ροής λανθάνουσας κατάστασης. Όσο χαμηλότερη είναι η παραλλαγή, τόσο πιο σταθερή είναι η σύνδεσή σας και επομένως η ποιότητα.

Μετρήστε την ταχύτητα της σύνδεσής σας χάρη στη δοκιμή ροής πορτοκαλιού

Το άρθρο μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δοκιμή χρεωστικής πορτοκαλιού, αλλά και πώς να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα που λαμβάνονται. Μάθετε επίσης ποιες είναι οι μέγιστες θεωρητικές ροές στο διαδίκτυο ανάλογα με την προσφορά LiveBox ή την προσφορά κουτιού που έχουν εγγραφεί.

 1. Γιατί κάνει μια δοκιμή χρεωστικής πορτοκαλί ?
 2. Προφυλάξεις πριν από την έναρξη της δοκιμής ροής πορτοκαλιού
 3. Πώς να αποκρυπτογραφήσετε τα αποτελέσματα του τεστ πορτοκαλιού στο Διαδίκτυο ?
 4. Ροές σύνδεσης στο Διαδίκτυο που προσφέρει η Orange
 5. Οι συμβουλές μας για καλύτερη ταχύτητα σύνδεσης πορτοκαλιού

Μόλις έχετε βγάλει μια πορτοκαλί προσφορά και θέλετε να μάθετε τις ροές σας στο διαδίκτυο πραγματική κατάσταση ? Μάθετε πώς να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή ροής πορτοκαλιού αλλά και πώς Κατανοήστε τα αποτελέσματα της δοκιμής σας και πώς να βελτιώσετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Γιατί κάνει μια δοκιμή ροής πορτοκαλιού ?

Κάθε ένας από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου υπογραμμίζει τις θεωρητικές τους ροές. Είναι αυτοί που σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τις διάφορες συνδρομές που προσφέρονται από όλους τους φορείς εκμετάλλευσης και να κάνετε την επιλογή σας. Για να συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές επί του παρόντος μεταξύ αυτών όλων των χειριστών, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη συγκριτή μας προσφέρει το Διαδίκτυο προκειμένου να εγγραφείτε στις περισσότερες ανάγκες σας.

Ωστόσο, στην πράξη, αυτά Θεωρητικά όρια δεν φτάνουν ποτέ. Πράγματι, η ροή του Διαδικτύου υπόκειται σε διαφορετικές παραμέτρους και συχνά είναι πολύ χαμηλότερη από την εκτίμηση που δίνεται από τους χειριστές.

Η οικοδόμηση μιας δοκιμής πορτοκαλί ροής σάς επιτρέπει:

 • Για να μετρήσετε, σε πραγματικές συνθήκες, η ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο,
 • Για να αναλύσετε εάν το Διαδίκτυο και οι φθίνουσες ροές του Διαδικτύου είναι περισσότερο ή λιγότερο ισοδύναμες με εκείνες που ανακοινώθηκαν από το Orange,
 • Για να καταλάβετε γιατί η σύνδεσή σας είναι αργή ή κακή ποιότητα.

Μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε ένα Δοκιμή ροής πορτοκαλιού Εάν συνειδητοποιήσετε ότι οι σελίδες σας χρειάζονται χρόνο για να εμφανιστούν, αν έχετε πρόβλημα να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά εάν περιέχει ένα συνημμένο ή αν δεν μπορείτε να φορτώσετε βίντεο για παράδειγμα.

Προφυλάξεις πριν από την έναρξη της δοκιμής ροής πορτοκαλιού

Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε μια διαδικασία Χρεωστική δοκιμή πορτοκαλιού υπό μέγιστες συνθήκες, προκειμένου να αξιολογήσετε καλύτερα τις ροές σας στο διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε όλα όσα θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη χρέωση στο Διαδίκτυο:

 1. Συνδέστε το livebox σας και απενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας. Το τελευταίο χρησιμοποιεί επίσης πορτοκαλί τηλεόραση ροή.
 2. Θυμηθείτε να κρεμάσετε το τηλέφωνό σας καλά στο διαδίκτυο.
 3. Συνδέστε τον υπολογιστή και το livebox σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet για περισσότερη απόδοση. Για να αποκτήσετε αποτελέσματα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα,
 4. Σταματήστε τις εφαρμογές, το λογισμικό, τις σελίδες Διαδικτύου που είναι ανοιχτές στον υπολογιστή σας (εκτός από τη σελίδα Διαδικτύου για τη διεξαγωγή του τεστ τεστ πορτοκαλιού στο Διαδίκτυο).
 5. Φροντίστε να είστε ο μόνος χρήστης για να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο τη στιγμή της δοκιμής.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Τα χρεωστικά αποτελέσματα της πορτοκαλιού εξαρτώνται από τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, αλλά μπορεί επίσης να ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση του εξοπλισμού σας. Εάν ο υπολογιστής σας είναι πολύ μεγάλος, εάν χρησιμοποιείτε επιπλέον εξοπλισμό, κ.λπ., Η ροή σας μπορεί να υποφέρει.

Πώς να αποκρυπτογραφήσετε τα αποτελέσματα του τεστ πορτοκαλιού στο Διαδίκτυο ?

Η ροή του Διαδικτύου μιας γραμμής μετράται mbits/s ή σε gbits/s, είναι το Αριθμός ψηφιακών δεδομένων που μεταδίδονται Σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, στη δεύτερη.

Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των δεδομένων που μεταδίδονται, τόσο πιο καλή είναι η σύνδεσή σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Orange (πορτοκαλί τηλεόραση, σύννεφο, μουσική ακρόαση κ.λπ.Ουσία.

Η μέγιστη φθίνουσα ταχύτητα που προσφέρεται από το πορτοκαλί είναι 1 gbit/s. Όσο περισσότερο τα αποτελέσματα των προσεγγίσεων δοκιμών πορτοκαλιού σας, τόσο περισσότερο η ταχύτητα του Διαδικτύου σας μπορεί να θεωρηθεί ποιοτική.

Ως προς ροή λανθάνουσας κατάστασης, Εκφράζεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και όχι σε gbit και αξιολογεί τον χρόνο μετάδοσης αυτών των δεδομένων.

Σημαντικοί δείκτες

Μια δοκιμή ροής πορτοκαλιού ή μια δοκιμή ροής πορτοκαλιού ADSL θα σας παρέχει μια σειρά δεδομένων κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων. Θα έχετε πρώτα πρόσβαση στο δικό σας πτωχά, ονομάζεται επίσης ροή λήψης. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά δεδομένα, καθώς σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε βίντεο, να κατεβάσετε ένα αρχείο ή απλά να εμφανίσετε τις σελίδες Διαδικτύου.

Τότε μπορείτε να αξιολογήσετε το δικό σας όρθιος, ονομάζεται επίσης μεταφόρτωση. Η ταχύτητα της ταχύτητας σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αρχεία περισσότερο ή λιγότερο γρήγορα.

Τέλος, το αφάνεια είναι ένα σημαντικό γεγονός, που εκφράζεται στο χιλιοστό του δευτερολέπτου, αξιολογεί τον χρόνο πλωτής. Το ποσοστό λανθάνουσας κατάστασης που λαμβάνεται πρέπει να είναι στο κάτω μέρος για να θεωρηθεί ποιοτικό. Η σύνδεσή σας θα είναι ταχύτερη και αποτελεσματική.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μετρήσετε μια άλλη τιμή που εκφράζεται στο Milliseconde, είναι το χορεύω. Αυτά τα δεδομένα αξιολογούν τη διακύμανση της ροής λανθάνουσας κατάστασης. Όσο χαμηλότερη είναι η παραλλαγή, τόσο πιο σταθερή είναι η σύνδεσή σας και επομένως η ποιότητα.

Ροές σύνδεσης στο Διαδίκτυο που προσφέρει η Orange

Για να επιλέξετε από όλες τις προσφορές του Διαδικτύου των χειριστών, συγκρίνετε τις υπηρεσίες φυσικά (εκτός από τη συνδρομή μιας προσφοράς Orange Internet μόνο), αλλά και των ποσών και των απογόνων που προσφέρονται από το καθένα.

Αυτά τα Προσβάσιμες θεωρητικές ροές είναι ένας τρόπος για τους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, να ξεχωρίζουν από τον διαγωνισμό. Εδώ είναι οι ροές που προσφέρει η Orange, στο ADSL, σε ίνες καθώς και με την προσφορά του 4G Box. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις κριτικές Orange Box για να έχετε μια πιο ακριβή ιδέα για την ποιότητα των συνδρομών του χειριστή.

Ροές πορτοκαλιού ινών

Orange Markets Δύο Orange Fiber Box προσφέρει:

 • Εκεί Livebox ίνες : Αυτή η προσφορά προσφέρει ένα πτωτικό θεωρητικό ρυθμό ευχάριστο 400 mbits/s και μια θεωρητική ποσότητα ροής μέχρι 400 MBIT/s επίσης.
 • Εκεί LiveBox Up Fiber : Προσφέρει ένα θεωρητικό φθίνον επιτόκιο 2 Gbits/s (1 gbit/s ανά εξοπλισμό) και μια θεωρητική ποσότητα ροής μέχρι 600 mbits/s.

Αυτές οι δύο προσφορές πορτοκαλιού στο Διαδίκτυο είναι πολύ παρόμοιες από την άποψη των υπηρεσιών. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει σαφής διαφορά όσον αφορά τις ροές του Διαδικτύου.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από μια ποιότητα, πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο livebox, LiveBox Up Fiber γίνεται για εσάς. Σημειώστε ότι όσο υψηλότερο είναι οι μέγιστοι ρυθμοί ροής, τόσο περισσότερο θα είναι η τιμή.

Adsl πορτοκαλί ροές

Ο ιστορικός φορέας εκμετάλλευσης εμπορεύεται τις ίδιες δύο προσφορές Orange Box στο δίκτυο ADSL, εάν δεν είστε ακόμη επιλέξιμοι για ίνες.

Το Orange Internet ADSL Network ανακοινώνει μια θεωρητική μέγιστη ταχύτητα που φθάνει από 20 MBITS/S σε ADSL και μέχρι 50 mbits/s στο VDSL. Για να απολαύσετε μια τόσο υψηλή ροή, η γραμμή σας πρέπει να είναι κοντά στον κόμβο σύνδεσης ADSL που βρίσκεται στο δρόμο σας. Όσο περισσότερο απομακρύνεστε από αυτό, τόσο χαμηλότερη θα είναι η ροή σας.

Όσον αφορά το ποσό, είναι γενικά μικρότερο από 1 Mbit/s σε ADSL και Έως και 8 mbits/s στο VDSL.

Χαίρομαι που γνωρίζετε ότι το VDSL είναι μια τεχνολογία Διαδικτύου ταυτόσημη με την ADSL. Ωστόσο, αυτή είναι μια βελτίωση στην τελευταία, ώστε να μπορείτε να διεκδικήσετε πιο αποτελεσματικές ροές στο διαδίκτυο.

Πορτοκαλί ταχύτητες 4G κουτιού

Είστε ένας από τους συνδρομητές πορτοκαλί, αλλά είστε Λευκή ή χαμηλή επιφάνεια ταχύτητας ? Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου προσφέρει προσφορά πορτοκαλιού 4G, το4G Home προσφορά, Προσβάσιμο για άτομα που δεν καταγράφουν το δίκτυο ινών ή το δίκτυο ADSL του χειριστή ή που το καταγράφουν πολύ άσχημα.

Αυτή η συνδρομή χρησιμοποιεί έτσι το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G Orange, για να επιτρέψει στους πελάτες να επωφεληθούν από μια ποιοτική σύνδεση στο διαδίκτυο σε WiFi, χάρη στο 4G. Μπορούν έτσι να συνδεθούν από όλες τις συσκευές τους (υπολογιστής, smartphone, tablet κ.λπ.) και επωφεληθείτε από υπηρεσίες πορτοκαλιού.

Το 4G σπίτι είναι διαθέσιμο Χωρίς δέσμευση πορτοκαλί κουτί (συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μήνα που προσφέρεται) και προσφέρει ένα μέγιστο θεωρητικό ποσοστό φθίνουσας 300 mbits/s και προσφέρει ένα φάκελο δεδομένων 200 GB το μήνα Για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο και να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια της Orange TV Orange.

Ροή κατάστασης στο πορτοκαλί

Όπως είδαμε, όσο χαμηλότερη είναι η ροή λανθάνουσας κατάστασης, τόσο πιο ποιοτική είναι η σύνδεσή σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον πίνακα για να πάρετε μια ιδέα και να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματά σας.

Τιμή ροής κατάστασης Ποιότητα σύνδεσης
Μεταξύ 0 και 30ms Εξαιρετική σύνδεση
Μεταξύ 30 και 60ms Πολύ καλή σύνδεση
Μεταξύ 60 και 100ms Καλή σύνδεση
Μεταξύ 100 και 200ms Αποδεκτή σύνδεση
Μεγαλύτερη από 200ms Κακή σύνδεση

Οι συμβουλές μας για καλύτερη ταχύτητα σύνδεσης πορτοκαλιού

Εάν μετά τη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων, τα αποτελέσματα του δικού σας Δοκιμή ροής πορτοκαλιού δεν είναι καθοριστικές, δηλαδή αν είναι πολύ μακριά από τις θεωρητικές ροές που ανακοινώθηκαν, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο:

 • Σκέφτομαι Επαναφέρετε το livebox σας. Μερικές φορές μόνο μια μικρή επανεκκίνηση, ώστε η σύνδεσή σας να είναι αποτελεσματική ξανά.
 • Ελέγξτε την κατάσταση της εγκατάστασής σας. Όπως είδαμε, α ελαττωματική εγκατάσταση ή ένας παρωχημένος υπολογιστής μπορεί να βλάψει την ταχύτητα του Διαδικτύου σας.
 • Προτιμήστε μια σύνδεση από Καλώδιο Ethernet Αντί του WiFi. Εάν αυτή η τελευταία τεχνική είναι πολύ πιο αποτελεσματική, η σύνδεση του υπολογιστή και του livebox σας χάρη σε ένα καλώδιο Ethernet αποφεύγει τις παραλλαγές του δικτύου και επομένως απολαμβάνοντας καλύτερη υποδοχή.
 • Χρησιμοποίησε ένα Ενισχυτής στο διαδίκτυο (για να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο), ένας επαναλήπτης WiFi (για να φτάσετε σε μέρη μακριά από τη διαμονή σας) ή ένα κιτ CPL (για να μπορείτε να συνδεθείτε με τα απρόσιτα μέρη χάρη στο ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας). Σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από μια καλύτερη σύνδεση σε δωμάτια που είναι πολύ απομακρυσμένα ή κομμένα από έναν πολύ παχύ τοίχο για παράδειγμα.
 • Γυρίστε σε ένα ίνα, Εάν είστε επιλέξιμοι δοκιμάζοντας τη σύνδεσή σας χρησιμοποιώντας δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλιού. Η σύνδεσή σας θα είναι πράγματι πολύ ταχύτερη και ποιοτική από ό, τι με το ADSL ή το VDSL.
 • Τέλος, εάν καμία λύση δεν φέρνει καμία αλλαγή στη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, Προμηθευτής αλλαγής Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο για έναν ανταγωνιστή του οποίου το δίκτυο έχει καταγραφεί καλύτερα στην πόλη ή το χωριό σας.

Πορτοκάλι

Τα πάντα για το Orange

 • Παρακολουθήστε τηλεόραση με πορτοκαλί πακέτα
 • Εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού
 • Κουτιά στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση πορτοκαλί
 • Πορτοκαλί πακέτα στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
 • Επανατοποθετήστε μια προσφορά πορτοκαλί κινητό

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Επιλεξιμότητα πορτοκαλί ινών: Είστε επιλέξιμοι για προσφορές πορτοκαλί ίνες ?

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά στο Διαδίκτυο στο Orange, αλλά δεν ξέρετε ποια είναι η προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στην κατοικημένη περιοχή σας ? Η δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλιού ή ADSL θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε ποιο είναι το πιο κατάλληλο δίκτυο για τη διαμονή σας.

Θέλετε να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας για πορτοκαλί ίνες ?

Πώς να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας για πορτοκαλί ίνες ?

Υπάρχουν αρκετές λύσεις για να δοκιμάσουν την επιλεξιμότητά της για πορτοκαλί ίνες. Μπορείς :

 • Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για πορτοκαλί ίνες με ένα online προσομοιωτής.
 • Επικοινωνήστε μαζί του Εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού.
 • Κοίτα Κάρτα κάλυψης πορτοκαλιού ινών, Για να ελέγξετε αν το κατάλυμα σας βρίσκεται σε μια περιοχή που καλύπτεται από ίνες.

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

Δοκιμάστε την online επιλεξιμότητα πορτοκαλιού σας

Το περισσότερο απλός και τα περισσότερα γρήγορα Για να μάθετε ποιες τεχνολογίες και πορτοκαλί προσφορές που διατίθενται στην περιοχή σας έχουν μια δοκιμή επιλεξιμότητας απευθείας στο διαδίκτυο.

Πράγματι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτήν τη δοκιμή απευθείας στο Ιστοσελίδα του χειριστή με μια διεύθυνση (υποδεικνύοντας το όνομα της πόλης, το όνομα του δρόμου, τον αριθμό στο δρόμο και τον ταχυδρομικό κώδικα) ή με Ένας σταθερός αριθμός γραμμής.

Δοκιμάζοντας την επιλεξιμότητά σας με το JChange Μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας την επιλεξιμότητά σας με τον Jechange τοποθετώντας τη διεύθυνσή σας στον παρακάτω προσομοιωτή.

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για πορτοκαλί ίνες μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε να μάθετε ποια είναι η επιλεξιμότητά σας για προσφορές Orange Internet επικοινωνώντας με την Orange Service Service Service. Ένας σύμβουλος θα σας πει σε λίγα λεπτά εάν είστε επιλέξιμοι για ίνες ή ADSL Orange. Συζητήστε με έναν σύμβουλο JECCHANGE Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν σύμβουλο εμπειρογνωμόνων Jechange στο 01 82 88 25 22 που θα κάνει μια δοκιμή σε λίγα λεπτά και που θα σας προσφέρει το κουτί που προσφέρει πιο κατάλληλη για τη διαμονή σας.

01 82 88 25 22 Μη -Παρτίδα Jechange Service του χειριστή γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να ανακληθείτε δωρεάν από έναν συμβούλιο Jachange. Εκτός από τη διεξαγωγή δοκιμής επιλεξιμότητας, θα σας βοηθήσει να βρείτε Η καλύτερη προσφορά που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας Εκτός από τον προϋπολογισμό σας.

Ελέγξτε την επιλεξιμότητά σας διαβουλεύοντας την κάρτα κάλυψης πορτοκαλιού ινών

Ανάλογα με την παρακάτω κάρτα, καλύπτει κυρίως το πορτοκαλί οι πόλεις : Είναι πιο πιθανό να είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες εάν ζείτε σε μεγάλες πόλεις (Παρίσι, Metz, Caen, Brest, Toulouse, Lyon, Nice, Montpellier ή Bayonne). Συνολικά, οι πορτοκαλί ίνες είναι παρόντες σε περισσότερα από 1500 άλλοι δήμοι. Χαίρομαι που γνωρίζετε: Εάν ενδιαφέρεστε για την πρόοδο στην κάλυψη των πορτοκαλί ινών, να γνωρίζετε ότι μπορείτε να συμβουλευτείτε την ανάπτυξη πορτοκαλί ίνες απευθείας στις πορτοκαλί ίνες.

Γιατί να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά του για τη γραμμή πορτοκαλί ίνες ?

 • Ο τεχνολογίες Προσβάσιμο στην κατοικημένη περιοχή σας μεταξύ ADSL, VDSL, Fiber ή 4G,
 • Προσφορές εγγραφής Πορτοκαλί κουτί Διατίθεται σύμφωνα με το δικό σας Αιρετότητα,
 • Η θεωρητική ροή των διαφόρων πακέτων κουτιού,
 • Τις τιμές του Προσφορές livebox.

Σημειώστε, το Πορτοκαλί πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο δείχνει το Ταχύτητα θεωρητικό μέγιστο που είναι διαθέσιμο στο δίκτυο ADSL ή Fiber για κάθε πακέτο πλαισίου. Για να μάθετε την πραγματική χρέωση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε online a Δοκιμή ροής πορτοκαλιού.

Ένα τεστ χρεωστικής (ή Δοκιμή ταχύτητας) Επιτρέπει τη μέτρηση σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο με την αξιολόγηση πολλών δεδομένων, δηλαδή:

 • αφάνεια (ή “ping”) δηλαδή τον χρόνο απόκρισης της σύνδεσής σας,
 • Η κατηφορική ροή, δηλαδή η ταχύτητα με την οποία μπορεί να μεταφορτωθεί ένα αρχείο στον υπολογιστή σας,
 • Το ποσό της ταχύτητας Για την ταχύτητα εκπομπής στο διαδίκτυο ενός αρχείου από τον υπολογιστή σας.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Σημειώστε ότι υπάρχουν αρκετές υποκατηγορίες οπτικών ινών, ανάλογα με το αν η ίνα πηγαίνει στο κάτω μέρος του κτιρίου σας (Fttla), για την προσγείωσή σας (FTTDP) ή στη διαμονή σας (Ftth), με συγκεκριμένες μέγιστες ταχύτητες.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες προσφορές, εάν δικαιούστε πορτοκαλί ίνες ?

Εάν η δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλί ινών σας λέει ότι αυτή η τεχνολογία είναι προσβάσιμη στη γραμμή σας, μπορείτε επομένως να εγγραφείτε σε μια προσφορά κουτιού πορτοκαλιού ινών.

Από τις 24 Σεπτεμβρίου 2023, οι προσφορές πορτοκαλί ίνες είναι μέσα προβολή, Με τη λήψη ενός κουτιού ινών τώρα απολαύστε ένα Μειωμένη τιμή για 1 έτος !

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα Orange ADSL/VDSL

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες, αλλά είστε Μια καλυμμένη περιοχή μιλώ Δίκτυο υψηλής ταχύτητας πορτοκαλιού ADSL, Λάβετε υπόψη ότι ο χειριστής προσφέρει προσφορές ADSL/VDSL από 24,99 €/μήνα.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Εάν η χρέωση σας στο Διαδίκτυο είναι ανεπαρκής Στη γραμμή σας με ένα κλασικό πλαίσιο ADSL και ότι δεν έχετε ακόμη σύνδεση με το δίκτυο FTTH με οπτικές ίνες στην πόλη σας, μπορείτε να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση Orange 4G Home 4G προσφορά.

Πορτοκάλι

Τα πάντα για το Orange

 • Παρακολουθήστε τηλεόραση με πορτοκαλί πακέτα
 • Εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού
 • Κουτιά στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση πορτοκαλί
 • Πορτοκαλί πακέτα στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
 • Επανατοποθετήστε μια προσφορά πορτοκαλί κινητό

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.