Ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό | Orange Bank, Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό: Διαδικασίες | Πορτοκαλί τράπεζα

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό: Οι βασικές διαδικασίες και τα έγγραφα υποστήριξης

Contents

Ορισμένες τράπεζες μπορούν να καταβάλουν έξοδα κατά τη διάρκεια πληρωμών ή αναλήψεις από τους αυτόματους διανομείς τους. Πρέπει κατ ‘αρχήν να σας ενημερώσουν με οποιονδήποτε τρόπο πριν από τη λειτουργία. Αυτά τα έξοδα παραμένουν στα δικά σας έξοδα. Μετατροπή στη συναλλαγματική ισοτιμία MasterCard, χωρίς πρόσθετη προμήθεια από την Orange Bank.

Οι ηλεκτρονικοί τραπεζικοί λογαριασμοί μας

Τυπική κάρτα που εκδίδεται μετά από συμφωνία Orange Bank. Δείτε τους όρους στη συμβατική τεκμηρίωση.

Δωρεάν πληρωμές και αναλήψεις στο εξωτερικό

Ορισμένες τράπεζες μπορούν να καταβάλουν έξοδα κατά τη διάρκεια πληρωμών ή αναλήψεις από τους αυτόματους διανομείς τους. Πρέπει κατ ‘αρχήν να σας ενημερώσουν με οποιονδήποτε τρόπο πριν από τη λειτουργία. Αυτά τα έξοδα παραμένουν στα δικά σας έξοδα. Μετατροπή στη συναλλαγματική ισοτιμία MasterCard, χωρίς πρόσθετη προμήθεια από την Orange Bank.

Ασφάλιση υψηλής ποιότητας

Η ασφάλιση εγγραφεί στην βοήθεια Mutuaide (πρωτεύουσα των 12.558.240 € εξ ολοκλήρου καταβληθέντων – 383 974 086 RCS Bobigny – 126 rue de la piazza – CS 20010 – 93196 θορυβώδης Le Grand Cedex) 775 RCS Παρίσι – 8-10 Rue d’Astorg – 75008 Παρίσι), Εταιρείες που διέπονται από τον Ασφαλιστικό Κώδικα, με την επιφύλαξη της Αρχής Ελέγχου και της Ψήφισης Prudential Control Place 4, Place De Budapest – CS 92459 – 75436 Paris Cedex 09. Εγγυήσεις εντός των ορίων και των συνθηκών της ειδοποίησης πληροφοριών.

Εγγύηση βοήθειας που περιλαμβάνεται σε κάρτες Standard και Premium

Η ασφάλιση, που περιλαμβάνεται στην κάρτα Standard / Premium, που έχει εγγραφεί στην βοήθεια Mutuaide (πρωτεύουσα των 12.558.240 € πλήρως πληρωμένο – 383 974 086 RCS Bobigny – 126 Rue de la Piazza – CS 20010 – 93196 Noisy Le Grand Cedex), Εταιρεία Régied από την ασφάλιση Κωδικός, με την επιφύλαξη της Αρχής Προληπτικής Ελέγχου και της Ψήφισης που βρίσκεται 4, Place De Budapest – CS 92459 – 75436 Paris Cedex 09. Εγγύηση εντός των ορίων και των προϋποθέσεων της ειδοποίησης πληροφοριών.

Ασφάλιση προστασίας αγοράς

Η ασφάλιση που περιλαμβάνεται στην κάρτα Premium που έχει εγγραφεί στη βοήθεια Mutuaide (SA σε πρωτεύουσα των 12.558.240 € πλήρως πληρωμένο – 383 974 086 RCS Bobigny – 126 Rue de la Piazza – CS 20010 – 93196 Noisy Le Grand Cedex) και Νομικά (SA με πρωτεύουσα 2,216,500 EUROS – 321 776 775 RCS Παρίσι – 8-10 Rue d’Astorg – 75008 Παρίσι), Εταιρείες που διέπουν ο ασφαλιστικός κώδικας, με την επιφύλαξη της Αρχής Ελέγχου και της Ψήφισης 4, Place De Budapest – CS 92459 – 75436 Paris Cedex 09. Εγγυήσεις εντός των ορίων και των συνθηκών της ειδοποίησης πληροφοριών.

Επέκταση εγγύησης του κατασκευαστή

Η ασφάλιση εγγραφεί στη βοήθεια Mutuaide και στη γαλλική εταιρεία νομικής προστασίας (SFPJ). Εγγυήσεις εντός των ορίων και των συνθηκών των οδηγιών πληροφοριών.

Αγορά και τιμολόγια

Για τις αγορές του πορτοκαλιού εξοπλισμού που καταβάλλεται με την Premium Orange Bank Card (Περιλαμβάνεται η πληρωμή για κινητά) ή, εάν κρατάτε το πακέτο premium, με την κάρτα Plus ή την πληρωμή του παιδιού σας (κατάσταση ηλικίας): 5 % του ποσού TTC αυτών των αγορών που επιστρέφονται Ο τραπεζικός λογαριασμός χρεώθηκε το αργότερο κατά τη διάρκεια της πραγματικής χρέωσης της αγοράς, μέχρι € 100 / αγορά που έγινε σε καταστήματα ή σε πορτοκαλί ιστότοπους στην ηπειρωτική Γαλλία και επανένωση / Mayotte (συνδρομές τηλεφώνου / διαδικτύου και εξαιρούνται προπληρωμένες προσφορές). Το πλεονέκτημα ισχύει από 02/02/23, ευαίσθητο στις τροποποιήσεις. Περισσότερες πληροφορίες σε μεθόδους λειτουργίας στο Orangebank.FR (επιστροφή χρημάτων).

Εάν κρατάτε την κάρτα Premium Orange Bank, το 5% του ποσού των τιμολογίων πορτοκαλιού (Διαδίκτυο ή κινητής τηλεφωνίας) στη Γαλλία (εκτός από τον Saint-Martin και τον Saint-Barthélemy) που λαμβάνονται από τον νέο τραπεζικό σας λογαριασμό Orange Bank επιστρέφονται στο όριο των € 3 κάθε μήνα. Πληρωμή στον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλί κατά τη διάρκεια της πραγματικής ταχύτητας του ποσού των τιμολογίων πορτοκαλιού στον λογαριασμό σας. Το πλεονέκτημα είναι πιθανό να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή, στην πρωτοβουλία της Orange Bank. Περισσότερες πληροφορίες σε μεθόδους λειτουργίας στο Orangebank.Fr. (Cashback = Επιστροφή χρημάτων).

Ασφαλίστρα

Πληρωμένη κάρτα που εκδίδεται μετά από συμφωνία Orange Bank. Δείτε τους όρους και τις τιμές που ισχύουν σε συμβατική τεκμηρίωση.

Προσφορά πακέτων premium

Από τις 02/02/2023, για οποιαδήποτε 1η συνδρομή στο Premium Pack, η συνδρομή στην ομαδοποιημένη προσφορά Premium Pack Services είναι 7,99 €/μήνα για τους πρώτους 3 μήνες αντί για € 12,99/μήνα. Αμετάβλητο πλεονέκτημα με οποιοδήποτε άλλο πλεονέκτημα σχετικά με την τιμή του πακέτου premium. Δείτε τις τιμές στο Orangebank.Fr.

Συν κάρτα

Υπόκειται σε αποδοχή από την Orange Bank. Μια κάρτα περισσότερο ανά παιδί ανά λογαριασμό που χρησιμοποιείται από το παιδί, μέχρι 5. Δείτε τις συνθήκες στο Orangebank.Fr

Εφαρμογή

Η εφαρμογή Orange Bank για λήψη στο κινητό, διαθέσιμο μόνο στο Android και το iOS, με συμβατό κινητό εξοπλισμό (Android 5 ή υψηλότερο με μια έκδοση της εφαρμογής Orange Bank μεγαλύτερη ή ίση με 3.3.0 και ένας λογαριασμός Google, ή iPhone 6 ή υψηλότερος λογαριασμός με iOS 10 ή υψηλότερο και λογαριασμό iCloud).

Κοινόχρηστο γονικό πιλότο

Το Shared Piloting επιτρέπει στον κάτοχο Premium Pack και σε στενό σε σχέση με τη διαχείριση των λογαριασμών και των καρτών που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά ως μέρος του Premium Pack. Δείτε τους όρους στη συμβατική τεκμηρίωση.

Η Orange Bank, ο απλός και κινητός ηλεκτρονικός τραπεζικός λογαριασμός για όλους

Στη Γαλλία, η διαχείριση των χρημάτων μας έχει αλλάξει ριζικά με την έλευση των ηλεκτρονικών τραπεζικών λογαριασμών. Η Orange Bank, με την πλήρη και καινοτόμο προσφορά του τραπεζικού λογαριασμού σε απευθείας σύνδεση, είναι τοποθετημένη ως ίδρυση επιλογής για άτομα, επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Χάρη στην καινοτόμο προσέγγισή του και επικεντρώθηκε στον πελάτη, έχει γίνει μια αναφορά όσον αφορά την ηλεκτρονική τραπεζική.

Ο διαδικτυακός σας τραπεζικός λογαριασμός απευθείας από το κινητό σας

Το άνοιγμα ενός online λογαριασμού στην Orange Bank είναι μια απλοποιημένη διαδικασία που γίνεται 100% στο ψηφιακό. Με λίγα κλικ και ελάχιστα έγγραφα υποστήριξης, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Και αν είστε επιχειρηματίας, ή εκπροσωπείτε μια εταιρεία, μπορείτε επίσης να ανοίξετε έναν έξυπνο λογαριασμό Pro απλά χάρη σε οποιαδήποτε στιγμή, η θυγατρική της Orange Bank αφιερωμένη στους επαγγελματίες. Αυτή η ευκολία πρόσβασης κάνει οποτεδήποτε συνεργάτης επιλογής για επαγγελματίες και εταιρείες που αναζητούν τραπεζικές λύσεις προσαρμοσμένες στη δραστηριότητά τους.

Πίστωση, εξοικονόμηση, ασφάλιση, όλες τις υπηρεσίες μιας πραγματικής τράπεζας

Η προσφορά της Orange Bank δεν περιορίζεται στη διαχείριση λογαριασμών. Η τράπεζα προσφέρει επίσης πιστωτικές, αποταμιεύσεις και ασφαλιστικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη. Είτε πρόκειται για ασφάλιση αγορών και ταξιδιών, που συνδέεται με την κάρτα Premium της MasterCard, είτε το προσωπικό δάνειο προσαρμοσμένο σε κάθε έργο, η Orange Bank προσφέρει μια σειρά προϊόντων που ανταποκρίνονται στις διάφορες ανάγκες των πελατών της. Το βιβλίο αποταμίευσης του κινδύνου, σας επιτρέπει να φτιάξετε το κεφάλαιο πιο απλά και δωρεάν με ελκυστικό επιτόκιο.

Δύο κάρτες MasterCard για να επιλέξετε να πληρώσετε όπως θέλετε με πλήρη ασφάλεια

Η τράπεζα προσφέρει δύο κάρτες MasterCard για να επιλέξετε, την τυπική δωρεάν κάρτα και την κάρτα Premium, PAY. Αυτές οι κάρτες προσφέρουν όλα τα ασφαλή και πρακτικά μέσα πληρωμής, όπως πληρωμή χωρίς επαφή, πληρωμή για κινητά. Και καθώς η ασφάλεια κάθε πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών της Orange Bank, έχει δημιουργήσει ισχυρό έλεγχο ταυτότητας για ηλεκτρονικές πληρωμές, ώστε να προστατεύει την τραπεζική σας ταυτότητα σε κάθε περίπτωση. Σημειώστε ότι η Orange Bank δεν προσφέρει πλέον καθυστερημένες χρεωστικές κάρτες μέχρι σήμερα.

Μια καινοτόμος εφαρμογή για τη διαχείριση όλων των τραπεζικών σας υπηρεσιών

Η ηλεκτρονική τράπεζα σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε τον ηλεκτρονικό σας τραπεζικό λογαριασμό εξ αποστάσεως, απευθείας από το κινητό σας χάρη στην καινοτόμο εφαρμογή της. Έτσι, αν βρίσκεστε στο γραφείο, εν κινήσει, ή στο σπίτι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, να συμβουλευτείτε το υπόλοιπο σας εγκαίρως, να κάνετε μεταφορές, να διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας ή να εγγραφείτε σε ένα προσωπικό δάνειο για να χρηματοδοτήσετε απλά όλους τους τύπους έργων (χρηματοδότηση (χρηματοδότηση Χρηματοδότηση αυτοκινήτων, νέου ή μεταχειρισμένου, έργων ανακαίνισης, στιγμής ζωής κ.λπ.). Η εφαρμογή Orange Bank σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε τον κωδικό της τραπεζικής κάρτας σας, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τους αριθμούς της κάρτας σας απευθείας και να κάνετε μεταφορές από SMS.

Εξειδικευμένος και ανθρώπινος εξυπηρέτηση πελατών που σας απαντά από τη Γαλλία

Η Orange Bank διακρίνεται επίσης από την εξυπηρέτηση πελατών της. Οι περισσότερες από τις ερωτήσεις αντιμετωπίζονται χάρη στην ηλεκτρονική ευθύνη της που σας απαντά με γάτα 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν είναι απαραίτητο, σας θέτει σε επαφή με τους συμβούλους εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι σας απαντούν από τη Γαλλία, από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Είτε έχετε μια ερώτηση σχετικά με τον κωδικό της τραπεζικής κάρτας σας, χρειάζεστε βοήθεια για να περιηγηθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας ή χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας, η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Orange Bank είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Σημειώστε ότι οι πελάτες Premium έχουν πρόσβαση προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου.

Εν ολίγοις, η Orange Bank τοποθετείται ως τραπεζικό ίδρυμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, που κυμαίνονται από τη διαχείριση λογαριασμών έως την ασφαλιστική συνδρομή, συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης. Με την Orange Bank, η διαχείριση των χρημάτων σας γίνεται απλούστερη, ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική.

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό: Οι βασικές διαδικασίες και τα έγγραφα υποστήριξης

Θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό, αλλά δεν ξέρετε πώς να προχωρήσετε ? Τι είδους λογαριασμό για να ανοίξετε, σε ποιον να γυρίσετε και ποια είναι τα χαρτιά που πρέπει να παρέχετε ? Μεγέθυνση των διαδικασιών και τα δικαιώματα υποστήριξης που απαιτούνται για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού με την Orange Bank.

Ζευγάρι έρευνα που υποστηρίζει έγγραφα για να ανοίξει ένας ηλεκτρονικός τραπεζικός λογαριασμός

Ποια είναι τα υποστηρικτικά έγγραφα για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Τα τραπεζικά ιδρύματα κατέχονται από το νόμο για να ζητήσουν ορισμένα δικαιώματα υποστήριξης για Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού. Τα έγγραφα που πρέπει να παρέχονται είναι γενικά:

 • Κομμάτια ταυτότητας Τα επίσημα έγκυρα (δύο μέρη είναι απαραίτητα σε περίπτωση απομακρυσμένου ανοίγματος, εναντίον ενός για ένα “φυσικό) άνοιγμα και περιλαμβάνει μια φωτογραφία
 • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας : Φορολογική ειδοποίηση, λογαριασμός ενέργειας, απόδειξη ενοικίου
 • Μια κατάθεση υπογραφής : Πρέπει να καταθέσετε την υπογραφή σας η οποία θα καταγραφεί από την τράπεζα (σημειώστε ότι για έναν κοινό λογαριασμό, καθένας από τους κατόχους λογαριασμού πρέπει να καταθέσει ένα δείγμα υπογραφής).

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα

Υπάρχουν πολλές τράπεζες σε απευθείας σύνδεση και οι Γάλλοι έχουν όλο και περισσότερη προσφυγή εκεί. Είναι οι διαδικασίες και τα υποστηρικτικά έγγραφα όπως και για μια κλασική τράπεζα ?

Υποστήριξη εγγράφων για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό

Οι συνθήκες είναι οι Ακόμα και με ιστορικά τραπεζικά ιδρύματα ::

 • Έγκυρα επίσημα έγγραφα ταυτότητας
 • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας
 • Μια κατάθεση υπογραφής

Σημειώστε ότι ορισμένες ηλεκτρονικές τράπεζες απαιτούν επίσης μια πλευρά από άλλη τράπεζα. Άλλοι μπορεί επίσης να απαιτούν απόδειξη εισοδήματος (φύλλα πληρωμής ή φορολογική ειδοποίηση).

Συγκεκριμένοι όροι για τις online τράπεζες

ΜΕΓΑΛΟ’Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού με μια ηλεκτρονική τράπεζα υπόκειται σε ορισμένες διοικητικές συνθήκες:

 • Να είστε έσωστοι στη Γαλλία
 • Έχετε έγκυρο αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση email
 • Μην βασίζεστε στον εθνικό φάκελο αποζημίωσης πιστώσεων σε άτομα (FICP)

Όροι εισοδήματος για ορισμένες online τράπεζες

Ορισμένες ηλεκτρονικές τράπεζες υποβάλλουν το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού σε ένα ελάχιστο εισόδημα, Εξ ου και τα έγγραφα εισοδήματος που απαιτούνται κατά τη δημιουργία του λογαριασμού online. Το απαιτούμενο ελάχιστο εισόδημα ποικίλλει ανάλογα με την ζητούμενη τραπεζική κάρτα. Μια άλλη προϋπόθεση που ορίζεται από ορισμένα τραπεζικά ιδρύματα: η πληρωμή ενός ελάχιστου ποσού κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σας ή μια ελάχιστη μηνιαία μεταφορά.

Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Orange Bank ?

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στην Orange Bank είναι πολύ απλό: είναι απαραίτητα μόνο τρία δικαιώματα υποστήριξης:
Θα ζητηθεί ένα έγγραφο ταυτότητας και η απόδειξη της διεύθυνσης για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας.

 • 2 έγκυρα έγγραφα ταυτότητας: διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας, άδεια οδήγησης, άδεια διαμονής
 • 1 απόδειξη διεύθυνσης

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλιού πηγαίνοντας σε ένα Κακό πορτοκαλί κατάστημα. Θα ζητηθεί ένα έγγραφο ταυτότητας και η απόδειξη της διεύθυνσης για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας.

Η Orange Bank σας συμβουλεύει και σας συνοδεύει ..

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι είστε σε θέση να διαχειριστείτε μόνο τα χρήματά σας, η Orange Bank υπόσχεται ότι υποστηρίζετε σύμφωνα με το χρόνο της και θέτοντας εμπιστοσύνη στην καρδιά της σχέσης.

Εάν είστε ένας από εκείνους που επιθυμούν να φέρει επανάσταση στην τράπεζα, συμμετέχετε στην Orange Bank !

Orange Bank – SA με κεφάλαιο 898 775 712 € – 67 Rue Robespierre – 93107 Montreuil Cedex – 572 043 800 RCS Bobigny – Orias N ° 07 006 369 (www.Orias.F).

Τραπεζικός λογαριασμός, λογαριασμός ελέγχου, λογαριασμός όρασης: Διαφορές

Φυλλάδιο Α, PEL: Τι διαφορές ?

Πώς να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό για έναν ανήλικα ?