Optical Fiber: Προσφορές, επιλεξιμότητα. Να γνωρίζουμε | Bouygues Telecom, Optical Fiber Προσφορά: Το κουτί ινών σας από 17,99 €/μήνα! | Bouygues Telecom | Bouygues Telecom

Αλλαγή για ίνα τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Ανετα 

Contents

Για την εγκατάσταση της ίνας, είναι απλό: φροντίζουμε τα πάντα ! Η σύνδεση των καταλυμάτων σας είναι εντελώς δωρεάν. Απλά επιλέξτε μια θέση εγκατάστασης κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας και η ομάδα μας θα έρθει στο σπίτι σας λίγες μέρες αργότερα.

Optical Fiber: Προσφορές, επιλεξιμότητα. Γνωρίζω τα πάντα

Το Optical Fiber προσφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Επί του παρόντος σε πλήρη ανάπτυξη, οι οπτικές ίνες προσφέρουν απαράμιλλη ταχύτητα σύνδεσης και μέγιστη άνεση χρήστη. Πώς λειτουργεί ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ? Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές ινών ? Πώς να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας ? Εδώ είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε.

Πώς λειτουργεί η ίνα ?

Η Optical Fiber είναι η τελευταία γενιά του Διαδικτύου “πολύ υψηλής ταχύτητας”. Με άλλα λόγια, αυτό είναι το μέσο για να επωφεληθείτε από τις απαράμιλλες ταχύτητες σύνδεσης, για μέγιστη άνεση χρήσης. Μέχρι να φτάσει η ίνα το 2010, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο ήταν ουσιαστικά στο παραδοσιακό τηλεφωνικό δίκτυο. Χρησιμοποιώντας τα καλώδια χαλκού του τηλεφώνου, το ADSL αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα στη δεκαετία του 2000, προσφέροντας στους χρήστες της πρόσβαση υψηλής ταχύτητας. Η οπτική ίνα είναι μια ριζικά διαφορετική τεχνολογία. Δεν χρησιμοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο, αλλά ένα γυαλί ή πλαστικό καλώδιο, το οποίο μεταφέρει το ψηφιακό σήμα με πολύ υψηλή ταχύτητα για ασυνήθιστη απόδοση. Αυτή η νέα τεχνολογία απαιτεί να αναπτυχθεί παντού στη Γαλλία, Commune με δήμο, έτσι ώστε κάθε καταλύματα να μπορεί να συνδεθεί στη συνέχεια.

Τι ταχύτητα με την ίνα ?

Χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί, οι οπτικές ίνες μεταφέρουν εξαιρετικά ισχυρές ροές. Η ταχύτητα σύνδεσης φτάνει τώρα μέχρι 2 GB/s (gigabits ανά δευτερόλεπτο) στην λήψη δεδομένων και μέχρι 900 MB/s (megabits ανά δευτερόλεπτο) στην κοινή χρήση δεδομένων. Ένα άλλο πλεονέκτημα: μη ευαίσθητο στις ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές, το σήμα δεν είναι πιθανό να εξασθενήσει από την απόσταση μεταξύ της διαμονής σας και του τεχνικού δωματίου από το οποίο φτάνει η ίνα στην κλίμακα της πόλης ή της γειτονιάς σας. Σαφώς, αν ζείτε 100 μέτρα ή 1 χλμ. Από αυτό το δωμάτιο, η ροή σας είναι περισσότερο ή λιγότερο η ίδια. Με τέτοιες χρεώσεις, η ίνα ανοίγει μοναδικά πλεονεκτήματα σε εσάς: Μπορείτε να κατεβάσετε μια ταινία στο tablet σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, να στείλετε ένα αρχείο για εργασία σε λίγα λεπτά, να εγκαταστήσετε ένα μεγάλο βιντεοπαιχνίδι στην κονσόλα σας σε λίγα λεπτά και μετά παίξτε Σύμφωνα με την απόλυτη ρευστότητα, παρακολουθήστε την τηλεόραση σε 4K χωρίς καμία διαταραχή … με λίγα λόγια απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα στο Διαδίκτυο !

Ινα Ταιριάζει με το bbox Το bbox πρέπει Box Ultym
Μέγιστη θεωρητική ροή
στη λήψη δεδομένων
400 MB/S 1 GB/S 2 GB/S
Μέγιστη θεωρητική ροή
στην αποστολή δεδομένων
400 MB/S 700 MB/s 900 MB/S

Ένα καλοκαίρι είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα
*Δέσμευση 12 μήνες. Δείτε τις προϋποθέσεις.

19 € 99 * /μήνα για 12 μήνες και 37 € 99 /μήνα
Ένα καλοκαίρι είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα

19 € 99 * /μήνα για 12 μήνες και 37 € 99 /μήνα
*Δέσμευση 12 μήνες. Δείτε τις προϋποθέσεις.

Πώς να αποκτήσετε ίνες ?

Για να λάβετε οπτικές ίνες στο σπίτι, η πόλη και η γειτονιά σας πρέπει να έχουν προηγουμένως συνδεθεί. Σύμφωνα με την ARCEP, ο ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών, η ίνα θα πρέπει να αναπτυχθεί στο 80% της επικράτειας μέχρι το τέλος του 2022. Για να μάθετε εάν το κατάλυμα σας μπορεί να επωφεληθεί από την οπτική ίνες, μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας ινών στον ιστότοπό μας ή να συμβουλευτείτε την κάρτα κάλυψης ινών. Εάν η διεύθυνσή σας είναι καλά επιλέξιμη, τότε επιλέξτε το πλαίσιο Internet που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. Ένας από τους τεχνικούς μας θα ταξιδέψει δωρεάν στο σπίτι σας, για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Η γραμμή σας θα είναι ενεργή τις τελευταίες 24 ώρες μετά την παρέμβασή της.
Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών μου

Για όταν οι ίνες στο σπίτι ?

Εάν αναρωτιέστε “όταν όταν ίνες στο σπίτι”, είναι πιθανώς ότι η διαμονή σας δεν είναι ακόμη επιλέξιμη για οπτικές ίνες ? Ως χειριστής κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αναπτύξουμε ίνες παντού στη Γαλλία το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με την ARCEP, ο ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών, περισσότερα από 27 εκατομμύρια διευθύνσεις θα μπορούσαν ήδη να επωφεληθούν από την οπτική των ινών στα μέσα του 2021 (+30% σε ένα έτος) και το 80% της επικράτειας θα πρέπει να καλύπτεται από το τέλος του 2022. Στην ιστοσελίδα του Arcep, η κάρτα ινών δίνει ένα ακριβές όραμα για την ανάπτυξή της. Ενημέρωση κάθε τρεις μήνες, επιτρέπει σε κάθε διεύθυνση να γνωρίζει εάν η σύνδεση είναι ήδη δυνατή, εάν έχει εγκατασταθεί, εάν έχει προγραμματιστεί ή εάν έχουν ήδη διεξαχθεί μελέτες. Σας επιτρέπει επίσης να γνωρίζετε το μερίδιο της στέγασης που είναι ήδη επιλέξιμο σε κάθε δήμο.

Ποιο πλαίσιο ινών θα επιλέξει ?

Η διεύθυνσή σας είναι επιλέξιμη για οπτικές ίνες ? Εξαιρετική ! Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο κουτί ινών, κάναμε μια ίνα προσφέρει συγκριτή σε αυτόν τον πρακτικό οδηγό. Ψάχνετε για ένα φτηνό κουτί στο διαδίκτυο με τα βασικά σε χαμηλές τιμές ? Χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή σύνδεση στο Διαδίκτυο ? Ζείτε σε ένα μεγάλο σπίτι και χρειάζεστε ένα ιδιαίτερα ισχυρό wifi ? Θα θέλατε ένα κουτί Internet να προσφέρει + τηλεόραση σε σπασμένες τιμές ? Box Fit, Box Must, Bbox Ultym, Bbox Smart TV… Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας και ο προϋπολογισμός σας, έχουμε μια προσφορά για εσάς !
Ανακαλύψτε τις προσφορές ινών

  • Χρησιμοποιώντας διαφορετική τεχνολογία από το ADSL, οι οπτικές ίνες σας προσφέρουν πολύ υψηλής ταχύτητας πόρτες στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία έως 2 GB/S και να τα στείλετε σε 900 MB/S.
  • MI-20121, περισσότερα από 27 εκατομμύρια νοικοκυριά στη Γαλλία θα μπορούσαν ήδη να επωφεληθούν από τη δύναμη των οπτικών ινών.
  • Για να επωφεληθείτε από τις οπτικές ίνες, ο δήμος και η γειτονιά σας πρέπει να έχουν προηγουμένως συνδεθεί. Επί του παρόντος σε πλήρη ανάπτυξη, οι οπτικές ίνες θα πρέπει να καλύπτουν το 80% της επικράτειας μέχρι το τέλος του 2022.

Αλλαγή για ίνα τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Ανετα !

Με οπτικές ίνες, ανεβείτε με ταχύτητα

Η μέγιστη ταχύτητα τελειώνει τις ζώνες σας ! Με τις ίνες, επωφεληθείτε από μια σύνδεση έως 60 φορές ταχύτερα από ό, τι στο ADSL.

Συνολική ρευστότητα αντίο επιβραδύνει όταν έχετε πολλά να σερφάρετε ταυτόχρονα.

Η βέλτιστη ποιότητα της τηλεόρασης χάρη στις ίνες, η ποιότητα της εικόνας της τηλεόρασης είναι η καλύτερη δυνατή. Καθίστε, βγάλτε το ποπ κορν, απολαύστε.

Για εσάς το ταχύτερο WiFi … το 2023, είχαμε εκλεγεί “χειριστή N ° 1 στο WiFi” από το NPerf*. Σαφή ? Σας προσφέρουμε το ταχύτερο WiFi στην αγορά … απλά !

*Ο μέσος απόγονος ρέει 240,56 MB/s και μέση ποσότητα ποσοστού 189,67 MB/s. Πηγή NPERF στις 03/02/2023: WiFi Barometer των κατοικιών Internet Connections στην ηπειρωτική Γαλλία το 2022

… Και το Διαδίκτυο από την 1η ημέρα ! Η μείωση της σύνδεσης όταν αλλάζετε τον χειριστή, είναι παρελθόν ! Από την ημέρα της συνδρομής σας, είστε διαθέσιμοι σε εσάς ένα κλειδί 4G και 200 ​​GB του Διαδικτύου. Πρακτικό, όχι ? Μάθετε περισσότερα σχετικά με το εγγυημένο Διαδίκτυο

Εξετάζουμε τις προσφορές των ινών μαζί ?

Για την εγκατάσταση ινών,
Φροντίζουμε τα πάντα.

Εγγραφώ σε ένα bbox με ίνες και επιλέγω το ραντεβού εγκατάστασής μου
Ένας τεχνικός έρχεται να συνδέει το κατάλυμα μου δωρεάν σε ίνες
Μπορώ να απολαύσω πολύ υψηλή ταχύτητα παντού στη διαμονή μου

Μέσω τηλεφώνου ή στο κατάστημα,
Ας μιλήσουμε για ίνες χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση !

Μέσω τηλεφώνου στο κατάστημα

Σας καλούμε δωρεάν

Η ομάδα μας θα σας υπενθυμίσει αμέσως
Για να επικυρώσετε μαζί σας το πέρασμα σας στις ίνες ! Καλείται από έναν σύμβουλο

Σας περιμένουμε στο κατάστημα

Για να πάτε στις ίνες, μπορείτε επίσης
Κάντε ένα ραντεβού στο κατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς ! Βρείτε το κατάστημά μου

Τα άρθρα μας για να μάθετε περισσότερα για τις ίνες

Πώς να αλλάξετε τον χειριστή του Διαδικτύου

Καλά νέα: Η αλλαγή του χειριστή είναι πολύ απλά. Εξηγούμε πώς να το κάνουμε.

Πώς να εγκαταστήσετε ίνες στο σπίτι

Σας διαβεβαιώνουμε: για την εγκατάσταση, φροντίζουμε τα πάντα και δωρεάν φυσικά ! Σας δείχνουμε ?

Πώς λειτουργεί η ίνα

Θέλετε να καταλάβετε πώς οι ίνες σας επιτρέπουν να σερφάρετε με ταχύτητα αστραπής ? Είναι έτσι !

Οι συχνές ερωτήσεις σας
Σε οπτικές ίνες

Είμαι επιλέξιμος για ίνες ?

Για να μάθετε αν μπορείτε ήδη να απολαύσετε πολύ μεγάλη ταχύτητα στο σπίτι σας, κάντε απλά μια δοκιμή επιλεξιμότητας ινών. Μπορείτε να το κάνετε από αυτήν τη σελίδα και θα ανακαλύψετε αμέσως τις προσφορές σας στο Διαδίκτυο διαθέσιμες στο σπίτι σας.

Τι ταχύτητα για ίνες ?

Η ροή σας με ίνες εξαρτάται φυσικά στο πλαίσιο Internet που επιλέγετε. Εάν θέλετε την καλύτερη δυνατή ροή, συνιστούμε αναγκαστικά το Box Ultym με την ίνα: η ροή μπορεί να φτάσει μέχρι 2 GB/s στην αποστολή δεδομένων και μέχρι 900 MB/s σε downdown !

Πώς να εγκαταστήσετε την ίνα ?

Για την εγκατάσταση της ίνας, είναι απλό: φροντίζουμε τα πάντα ! Η σύνδεση των καταλυμάτων σας είναι εντελώς δωρεάν. Απλά επιλέξτε μια θέση εγκατάστασης κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας και η ομάδα μας θα έρθει στο σπίτι σας λίγες μέρες αργότερα.

Πώς να αποκτήσετε ίνες ?

Η ανάπτυξη της ίνας είναι κοινή από την Commune, περιοχή ανά περιοχή. Σύμφωνα με την ARCEP, ο ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών, το 80% της γαλλικής επικράτειας θα είναι επιλέξιμο για ίνες μέχρι το τέλος του 2022. Εάν το κατάλυμα σας δεν είναι ακόμα, μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να μπορέσουμε να σας προειδοποιήσουμε μόλις φτάσει η ίνα στη διεύθυνσή σας !

Συνδρομή Fiber σε € 9.99 / μήνα: Επωφεληθείτε από την προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues για την έναρξη του σχολικού έτους του 2022

Επιστρέφει στο σχολείο πριν από το χρόνο στο Bouygues Telecom ! Για αρκετές εβδομάδες, ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει στους νέους πελάτες του να εγγραφούν σε συνδρομή ινών με το Box Fit για μόνο 9,99 ευρώ το μήνα. Όλες οι λεπτομέρειες της προσφοράς ινών πρέπει να προβληθούν στο υπόλοιπο άρθρο.

Bouygues Telecom Fiber Subscription

Κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε αυτό το καλό σχέδιο

Μέχρι την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, η Bouygues Telecom επιτρέπει στους μελλοντικούς πελάτες της να απολαμβάνουν ένα Συνδρομή Internet Fiber με το Box Fit για μηνιαία τιμή 9,99 ευρώ αντί για 15,99 ευρώ. Κατά τη διάρκεια ενός έτους. Στο τέλος της περιόδου των 12 μηνών, το ποσοστό συνδρομής θα αυξηθεί σε 30,99 ευρώ το μήνα. Αυτή η προσφορά αποτελεί μέρος ενός τεχνικού και γεωγραφικού αποθέματος επιλεξιμότητας και μια αποτελεσματική σύνδεση του σπιτιού.

Όσον αφορά την προσφορά FIC FICT Box Fit από την Bouygues Telecom, περιλαμβάνει ένα ευρυζωνικό διαδίκτυο με ταχύτητα λήψης έως 400 MB/s σε κατάντη ταχύτητες (λήψη) Ascendant (μεταφόρτωση). Για την τηλεφωνία, υπάρχουν απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία και περισσότερες από 110 χώρες. Τέλος, η ανάθεση τελών για οποιαδήποτε νέα συνδρομή εφαρμόζεται σε τιμή 48 ευρώ και προσφέρεται για 6 μήνες πρόσβαση στην πλατφόρμα streaming premium spotify για 6 μήνες.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο