Εάν το Oppo Find X6 Pro δεν βγαίνει στη Γαλλία, θα το μετανιώσουμε πικρά σύμφωνα με το Dxomark, Oppo Find X6 Pro: Best Price and News – Digital

Oppo find x6 pro

Το Oppo Find X6 Pro ανακοινώνεται μόνο μόνο στην Κίνα. Η φήμη, ωστόσο, θέλει να διατεθεί στο εμπόριο διεθνώς και παραμένει η αποκλειστικότητα της εγχώριας αγοράς της.

Εάν το OPPO Find X6 Pro δεν βγαίνει στη Γαλλία, θα το μετανιώσουμε πικρά σύμφωνα με το Dxomark

Η εταιρεία που ειδικεύεται στις δοκιμές Dxomark Laboratories κατέταξε το πρώτο Oppo Find X6 Pro της ταξινόμησης φωτογραφιών της. Τι να μετανιώσετε για άλλη μια φορά τι φήμη έχει ακουστεί για αρκετές εβδομάδες: δεν πρέπει να βγαίνει στη Γαλλία.

Χάσατε ένα μόνο smartphone και όλα είναι αποθηκευμένα. Αυτό είναι αναμφισβήτητα αυτό που αισθάνονται οι οπαδοί του Oppo, αφού η φήμη έχει θέλησε για αρκετές εβδομάδες ότι το Oppo Find X6 Pro δεν βγαίνει από εμάς. Εδώ είναι ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο των ελπίδων τους: σύμφωνα με το Dxomark, ο διάδοχος του Oppo Find X5 Pro είναι απλά το καλύτερο τηλέφωνο φωτογραφιών που υπάρχει στην αγορά.

Ως υπενθύμιση, το Dxomark έχει κάνει μια ειδικότητα επιστημονικών εξετάσεων για κάμερες smartphones. Αντιμέτωποι με μια τόσο αυστηρή προσέγγιση, δεν είναι πάντα εύκολο να καταλήξετε στην κορυφή του τραπεζιού και ακόμη και να στεφθεί τα τηλέφωνα πρωταθλητών από το ευρύ κοινό, όπως ο αγώνας Ultra Galaxy S22 για να καλύψει τα 10 κορυφαία 10.

Ένας πρωταθλητής Bokeh

Επομένως, το OPPO Find X6 Pro φτάνει στην πρώτη θέση σε αυτήν την κατάταξη με 153 πόντους. Είναι μπροστά από το πρώτο, το Honor Magic5 Pro μόνο του ενός σημείου.

Αυτή η σημείωση μπορεί να θεωρηθεί ως μέσο όρο αρκετών υποκατηγοριών. Βρείτε το X6 Pro Excels ειδικότερα για την απόδοση χρώματος, το θόρυβο των κόκκων ή της εικόνας που ελέγχεται καλά σε όλες τις συνθήκες. Είναι ελαφρώς ξεπερασμένη από τον αντίπαλό του στη διαχείριση των αντικειμένων ή της έκθεσης και λείπει λίγο για τη διαχείριση του αυτόματου εστίασης. Μην φοβάστε, παραμένει αξιόπιστο και γρήγορο, αλλά απλά λίγο λιγότερο αποτελεσματικό από τους ανταγωνιστές του.

Σε μια εντελώς διαφορετική κατηγορία, στο Bokeh, το Oppo Find X6 Pro κυριαρχεί στο θέμα της. Είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που κυκλοφορούν σε αυτό το θέμα.

Φυσικά, όλα δεν είναι τέλεια. Το Dxomark επισημαίνει την έλλειψη αντιθέσεων σε ορισμένα πορτρέτα στο παρασκήνιο, ανησυχίες έκθεσης, ελαφρώς αδύναμο βάθος πεδίου που αναγκάζει να απομακρυνθούν για να έχουν καθαρές ομαδικές λήψεις ή ακόμα και χρώματα του δέρματος που δεν έχουν λίγο φυσικό υπό ορισμένες συνθήκες.

Η απογοήτευση δείχνει τη μύτη του

Αντιμέτωποι με ένα τόσο εξαιρετικό αποτέλεσμα, υπάρχει αρκετό για να μετανιώσει όλες τις περισσότερες φήμες ότι η Oppo δεν σχεδιάζει να βγάλει τη ναυαρχίδα της στην Ευρώπη και επομένως στη Γαλλία. Φαίνεται ότι η κρίσιμη επιτυχία του Oppo Find X5 Pro δεν έχει κάνει τίποτα. Όπως και το Xiaomi 12S Ultra πέρυσι, το οποίο δεν μας έφτασε ποτέ, θα πρέπει πιθανώς να είμαστε ικανοποιημένοι με τις απόψεις και τις δοκιμές που δημοσιεύθηκαν από τον Διεθνή Τύπο.

Καλά νέα, ωστόσο, το δεύτερο στην κατάταξη, το Honor Magic 5 Pro θα είναι καλά στη Γαλλία. Τι ευρέως καλύπτει.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, οι συνάδελφοί μας χρειάζονται. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά τους

Oppo find x6 pro

Oppo find x6 pro

Oppo Find x5 Καλύτερη τιμή: 402.89 €

Apple iPhone 15 Pro Max Best Price: 1479 €

Xiaomi Redmi Σημείωση 11 Καλύτερη τιμή: 134.23 €

Honor 90 Καλύτερη τιμή: 279.9 €

Samsung Galaxy A54 Καλύτερη τιμή: 298.9 €

Samsung Galaxy A34 5G Καλύτερη τιμή: 259.99 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Το Find X6 Pro είναι το νέο smartphone Premium Oppo Premium. Έχει μια μεγάλη οθόνη AMOLED 6,82 ιντσών QHD+, με ρυθμό ψύξης που κυμαίνεται μεταξύ 1 και 120 Hz. Η συσκευή οδηγείται από το chip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, όπως το Xiaomi 13 Pro ή το Samsung Galaxy S23, και επωφελείται τουλάχιστον από 12 GB μνήμης RAM τουλάχιστον. Η μπαταρία του εμφανίζει χωρητικότητα 5000 mAh και ο φορτιστής της προσφέρει ισχύ 100 W.

Το smartphone είναι σε μεγάλο βαθμό τοποθετημένο για τη φωτογραφία, αφού είναι εξοπλισμένο με τρεις ενότητες των 50 megapixel το καθένα, το πρώτο βασιζόμενο σε έναν αισθητήρα μιας ίντσας, όπως το Xiaomi 13 Pro και το Vivo X90 Pro. Το δεύτερο συμπληρώνεται από οπτική εξαιρετικά ευρείας γωνίας και το τρίτο, από έναν τηλεφακό (μεγέθυνση x3). Βρείτε το X6 Pro τρέχει στο Android 13 που σχετίζεται με τη διεπαφή Coloros 13.1.

Το Oppo Find X6 Pro ανακοινώνεται μόνο μόνο στην Κίνα. Η φήμη, ωστόσο, θέλει να διατεθεί στο εμπόριο διεθνώς και παραμένει η αποκλειστικότητα της εγχώριας αγοράς της.

Το Oppo Find X6 Pro γίνεται το καλύτερο φωτοτόφωνο στον κόσμο, σύμφωνα με το Dxomark

Το νέο OPPO Find X6 Pro smartphone έχει μόλις τοποθετηθεί στην πρώτη θέση στην ανεξάρτητη ταξινόμηση εργαστηρίου Dxomark, υπερβαίνει το Honor Magic5 Pro που ήταν στην πρώτη σειρά από την απελευθέρωσή του στις αρχές Μαρτίου. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Oppo find x6 pro

Η μάρκα OPPO παρουσίασε smartphones Βρείτε x6 και βρείτε x6 pro Αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμα στη Γαλλία, τουλάχιστον προς το παρόν (μπορούμε να ελπίζουμε). Οι φήμες εμφανίστηκαν πρόσφατα αναφέροντας μια πιθανή εγκατάλειψη των ευρωπαϊκών αγορών από την Oppo και την OnePlus, οι παρατηρήσεις αμέσως αρνήθηκαν από τις δύο κινεζικές εταιρείες που σκοπεύουν να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους στην Ευρώπη, χωρίς να γνωρίζουν περισσότερο προς το παρόν. Ενώ περιμένουν να ανάψει η κατάσταση, οι δοκιμές συνεχίζονται και ήταν το εργαστήριο Dxomark που ήταν σε θέση να δοκιμάσει το υψηλό smartphone, το Oppo Find X6 Pro στις δεξιότητές του στη φωτογραφία.

Αμαζόνα

Αρτοποιός

Redmi Note 12 Pro Plus (Xiaomi)

Είδος

Είδος

Είδος

Το Oppo Find X6 Pro ξεπερνά το Honor Magic5 Pro, το Huawei Mate 50 Pro και το Google Pixel 7 Pro

Έτσι, σύμφωνα με το Dxomark, το smartphone Το Oppo Find X6 Pro αντιπροσωπεύει το καλύτερο φωτοτόφωνο στον κόσμο Διατίθεται επί του παρόντος. Έλαβε ένα Παγκόσμια βαθμολογία 153 Ενώ μέχρι στιγμής, η πρώτη θέση καταλήφθηκε από το Honor Magic5 Pro που είχε κερδίσει βαθμολογία 152 που υπερβαίνει το Huawei Mate 50 Pro αλλά και το Google Pixel 7 Pro και το iPhone 14 Pro Max.
Αυτή η βαθμολογία θα μπορούσε να ληφθεί χάρη στην τεχνική διαμόρφωση ιδιαίτερα προχωρημένη στο Find x6 Pro. Πράγματι, είναι εξοπλισμένο με ένα 50 Megapixel Κύριος αισθητήρας φωτογραφιών, 1 ίντσα Sony IMX989 Με 8 φακούς και σταθεροποιημένο οπτικά συνδεδεμένο με έναν αισθητήρα Sony IMX766 των 50 megapixels για λήψεις σε λειτουργία εξαιρετικά ευρείας γωνίας και τηλεφακό 50 megapixel, Sony IMX890 σταθεροποιημένο οπτικά και ικανό να προσφέρει ένα 3x οπτικό ζουμ ζουμ 3x. Υπάρχει μια κάμερα selfie 32 megapixel στο μπροστινό.

Γιατί ταξινομήθηκε ο αριθμός 1 ?

Το Oppo Find X6 Pro εκτιμήθηκε για τοΕξαιρετικό επίπεδο λεπτομερειών στη φωτογραφία, με το ζουμ και επίσης σε βίντεο, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Σύμφωνα με το Dxomark, προσφέρει ένα καλά ελεγχόμενο θόρυβο εικόνας σε όλες τις συνθήκες και προσφέρει ένα Αξιόπιστη και γρήγορη αυτόματη εστίαση Τόσο φωτογραφία όσο και βίντεο. Το φαινόμενο Bokeh εκτιμήθηκε Με καλό επίπεδο λεπτομερειών σχετικά με το θέμα. Η σταθεροποίηση βίντεο θεωρήθηκε αποτελεσματική. Συγκρίθηκε με το Vivo X90 Pro+ και το Xiaomi 13 Pro (για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δοκιμή μας), εξοπλισμένη με τον ίδιο κύριο αισθητήρα. Το Find X6 Pro, παρά την αντοχή του στη φωτογραφία και το βίντεο δεν είναι τέλειο, ωστόσο, δεδομένου ότι το Dxomark έχει εντοπίσει ένα Έλλειψη αντίθεσης με τα πορτρέτα με οπίσθιο και μερικά Αντικαλύσεις φωτογραφιών και βίντεο. Το κινητό έχει, φαίνεται, παράγει μη φυσικούς τόνους δέρματος υπό ορισμένες συνθήκες και υπάρχουν Δυναμικές διαφορές εύρους μεταξύ σύλληψης και προεπισκόπησης εικόνας, Λόγω της επεξεργασίας εικόνας που παράγεται από το κύριο chipset και το αποκλειστικό τσιπ Marisilicon X, που αναπτύχθηκε από το εμπορικό σήμα.
Η πλήρης αναφορά των δοκιμών και των αξιολογήσεων του Dxomark είναι διαθέσιμη εδώ.