Κατεβάστε την όπερα για υπολογιστές – Opera, Opera GX: Το πρόγραμμα περιήγησης για τους παίκτες και το GX Control τους κάτω από το Linux | Εθισμένος στο Linux

Opera GX: Το πρόγραμμα περιήγησης για τους παίκτες και τους ελέγχους GX στο Linux

Η όπερα GX βγήκε μόνη της Για τα Microsoft Windows προς το παρόν, Αλλά πολλοί παίκτες που χρησιμοποιούν το Linux ελπίζουν ότι αυτό θα συμβεί τελικά για το αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα και δεν θα συμβεί όπως άλλα παρόμοια έργα όπερας που δεν έφτασαν τελικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει σχεδόν ένα χρόνο από την εκτόξευση και ακόμα τίποτα.

Browser Opera για Windows

Αποκτήστε το γρήγορο, γρήγορο, ασφαλές και εύκολο στη χρήση του προγράμματος περιήγησης.

ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Κατεβάστε όλα τα προγράμματα περιήγησης όπερας

Browser Opera για Windows

Λήψη Λήψη Το πακέτο εκτός σύνδεσης:
64 bit / 32 bit Αυτή είναι μια ασφαλής λήψη
ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.com

Browser Opera για Mac

Λήψη προτιμάτε να εγκαταστήσετε την όπερα αργότερα ?
Κατεβάστε το πακέτο εκτός σύνδεσης. Αυτή είναι μια ασφαλής λήψη
ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.com

Browser Opera για Linux

Λήψη προτιμάτε ένα άλλο πακέτο?
Rpm / snap Αυτή είναι μια ασφαλής λήψη
ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.com

Browser Opera για Chromebook

Πάρτε το στο Google Play

Δεν έχετε Google Play ?
Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ είναι μια ασφαλής λήψη
ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.com

Browser Opera για Android

Πάρτε το στο Google Play Δεν έχετε Google Play ?
Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ είναι μια ασφαλής λήψη
ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.com Browser Opera για υπολογιστές και κινητές συσκευές

Browser Opera για iOS

Opera GX: Το πρόγραμμα περιήγησης για τους παίκτες και τους ελέγχους GX στο Linux

Ελέγχου Opera GX

Υπάρχει πλήθος προγραμμάτων περιήγησης ιστού για GNU / Linux, όπως η όπερα. Είναι ακριβώς αυτός ο προγραμματιστής που είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής αυτού του άρθρου. Και, αν και υπάρχουν ελαφρύτερα, πιο αποτελεσματικά, πιο ασφαλή, πιο ασφαλή, σεβασμό της ιδιωτικής ζωής / ανωνυμίας σας, κλπ., Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά όπως Όπερα GX. Είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης για παίκτες.

Η όπερα GX βγήκε μόνη της Για τα Microsoft Windows προς το παρόν, Αλλά πολλοί παίκτες που χρησιμοποιούν το Linux ελπίζουν ότι αυτό θα συμβεί τελικά για το αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα και δεν θα συμβεί όπως άλλα παρόμοια έργα όπερας που δεν έφτασαν τελικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει σχεδόν ένα χρόνο από την εκτόξευση και ακόμα τίποτα.

Αυτό το δωρεάν λογισμικό Opera GX έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως Ο έλεγχος GX. Πρόκειται για μια σειρά επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας ή εργαλεία πλοήγησης με τα οποία δεν χρειάζεται να κλείσετε το πρόγραμμα για να αποκτήσετε περισσότερες επιδόσεις του μηχανήματος που κατευθύνεται σε άλλο λογισμικό. Αντ ‘αυτού, με τον έλεγχο GX, μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα μνήμης RAM, την ποσότητα του χρόνου CPU και την ποσότητα του δικτύου που το πρόγραμμα περιήγησης στο Web θα χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Με αυτόν τον τρόπο, Πόροι εύρους ζώνης, μνήμης και CPU που προορίζονται για βιντεοπαιχνίδια δεν θα καταστραφούν. Και ίσως σκεφτείτε … γιατί μου λέτε ότι αν η Opera GX μπορεί να μην έρθει κάτω από το Linux, ή ίσως είστε ήδη ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Λοιπόν, πολύ απλό, και στο GNU / Linux δεν χρειάζεστε έλεγχο GX, η δύναμη του πιγκουίνου είναι αρκετή.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες επιλογές που σας δίνει το GNU / Linux Έχετε το δικό σας έλεγχο GX χωρίς τη βοήθεια της όπερας:

  • 1 Περιορίστε το εύρος ζώνης που καταναλώνεται από μια διαδικασία:
  • 2 Περιορίστε τους πόρους RAM που χρησιμοποιούνται από μια διαδικασία:
  • 3 Περιορίστε τους πόρους CPU που χρησιμοποιούνται από μια διαδικασία:

Περιορίστε το εύρος ζώνης που καταναλώνεται από μια διαδικασία:

Για να περιορίσετε το εύρος ζώνης ή τη χρήση του δικτύου που μια διαδικασία ή ένα πρόγραμμα που γίνεται στο Linux σας, υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές. Ένας από αυτούς είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα συντήρησης, ένα άλλο είναι Wondershaper. Πρέπει να εγκαταστήσετε τα δύο πακέτα, επειδή δεν έχουν προεγκατεστήσει σε προεπιλεγμένες κατανομές. Όσον αφορά τη χρήση, μπορείτε να επιλέξετε το ένα ή το άλλο, όπως προτιμάτε, ακόμη και αν αυτό που κάνει το Wondershaper είναι να περιορίσετε την κυκλοφορία όλων των προγραμμάτων ταυτόχρονα με διεπαφή διεπαφής . Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί το δίχτυ για τον περιορισμό της κατανάλωσης δικτύου από, για παράδειγμα, του Firefox:

Trickle -d 40 -u 10 Firefox

Με αυτήν την εντολή, περιορίζετε τη χρήση του δικτύου για τον Firefox σε 40 ko / s και 10 ko / s του Λήψη και λήψη αντίστοιχα.

Περιορίστε τους πόρους RAM που χρησιμοποιούνται από μια διαδικασία:

Για Περιορίστε την ποσότητα μνήμης RAM που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διαδικασία Οποιοσδήποτε κάτω από το Linux, είτε πρόκειται για πρόγραμμα περιήγησης στο Web είτε για ό, τι θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το όνομα του προγράμματος που θέλετε να περιορίσετε. Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web Firefox και θέλετε να περιορίσετε τη μνήμη RAM σε μόνο 0.5 GB, ή 500 MB. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα με αυτόν τον απλό τρόπο:

SystemD -run --scope -p MemoryLimit = 500μ Firefox

Θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ομάδες ελέγχου Για να τροποποιήσετε τις ομάδες διαδικασιών με ένα πάτημα . Και φυσικά, ο Ulimit όπως έχω ήδη εξηγήσει σε άλλα άρθρα LXA.

Περιορίστε τους πόρους της CPU που χρησιμοποιούνται από μια διαδικασία:

Εάν αυτό που θέλετε είναι Περιορίστε τη χρήση του επεξεργαστή που κάνει ένα πρόγραμμα, Αυτό θα σας ενδιαφέρει. Γι ‘αυτό, υπάρχουν πολλές επιλογές, από τη χρήση ορισμένων εργαλείων που το SystemD σας προσφέρει, στις διάσημες Renice, Cpulimit, Stress κ.λπ. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το PS για να εντοπίσετε τη διαδικασία (και το PID, για παράδειγμα, υποθέστε ότι είναι το 8188) που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα που θέλετε να τροποποιήσετε. Μόλις το ξέρετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Renice για να τροποποιήσετε τη χρήση του επεξεργαστή. Θυμηθείτε ότι οι αποδεκτές τιμές κυμαίνονται από -20 έως 19, τα υψηλότερα θετικά σημεία είναι εκείνα που καταναλώνουν το λιγότερο. Εάν θέλατε να του δώσετε την λιγότερο ευνοϊκή αξία έτσι ώστε να μην καταναλώνει σχεδόν:

RENICE +19 -P 8188

Εναλλακτικά Εγκαταστήστε το CPulimit, Δεδομένου ότι αυτό το πακέτο δεν περιλαμβάνεται στη διανομή σας. Μόλις το εγκαταστήσετε, μπορείτε να περιορίσετε την ποσόστωση επεξεργασίας σας, για παράδειγμα, το 25% ενός από τους ακόλουθους δύο τρόπους:

Cpulimit -l 25 -p 8188 & cpulimit -l 25 Firefox &

Μπορείτε ακόμη και προχωρώ περαιτέρω και επίσης να φτιάξω άλλους τύπους ορίων ή διαχείρισης, όπως αυτά του E / S όπως εξήγησα εδώ.

Το περιεχόμενο του άρθρου ακολουθεί τις αρχές μας για τη συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα, κάντε κλικ εδώ !.

Πλήρης διαδρομή πρόσβασης στο άρθρο: Linux Addict “GNU / Linux” Διαχείριση του συστήματος ” Opera GX: Το πρόγραμμα περιήγησης για τους παίκτες και τους ελέγχους GX στο Linux

Ένα σχόλιο, αφήστε το δικό σας

Αφήστε ένα σχόλιο Ακυρώστε την απάντηση

Ευνοϊκός είπε