Opel Corsa-e Test: Η αυτονομία της στη δοκιμασία μιας κουραστικής ημέρας, Opel Corsa Electric Autonomy: Πόσα χλμ?

Ηλεκτρική αυτονομία Opel Corsa

Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων μας, η εξωτερική θερμοκρασία εμφανίστηκε μεταξύ 26 ° C και 28 ° C και ο κλιματισμός ρυθμίστηκε πάνω από 21 ° C. Ο κανονικός τρόπος οδήγησης ασχολήθηκε και δεν προσπαθούσαμε να επιτύχουμε αντοχή στην οικολογική οδήγηση. Έχουμε επιλέξει να υιοθετήσουμε έναν ουδέτερο ρυθμό παρόμοιο με αυτόν της ροής της κυκλοφορίας.

Opel Corsa-e Test: Η αυτονομία της στη δοκιμασία μιας κουραστικής ημέρας

Προκειμένου να εξασφαλιστεί τα καθημερινά του ταξίδια σε ηλεκτρικό όχημα, με μέση απόσταση που διανύθηκε περίπου σαράντα χιλιόμετρα την ημέρα (όλες οι ενέργειες σε συνδυασμό) σύμφωνα με τις διάφορες μελέτες που διοικούν οι κατασκευαστές, η κατοχή ενός σταθμού φόρτισης στο σπίτι είναι η μόνη προϋπόθεση για πλήρωση. Αλλά όταν η μέρα γίνεται περισσότερο και το απροσδόκητο συμβαίνει, τι συμβαίνει ? Στο τμήμα “Daily Electric”, παίρνουμε τον τροχό σε ένα είδος περίπου 130 χιλιομέτρων μέσω της περιοχής του Παρισιού για να πραγματοποιήσουμε την εμπειρία. Είναι με το Opel Cors-e και τα 337 χλμ. Η αυτονομία που ανακοινώθηκε στον κύκλο WLTP που το κάνουμε αυτή την εβδομάδα.

Zapping autoesews Green Audi Active Concept (2023): Η μελέτη του ηλεκτρικού βίντεο SUV στο βίντεο

Το διακριτικό Opel Corsa-e, όταν δεν επιλέγεται στο πορτοκαλί χρώμα του που το ταιριάζει καλά, ξεκινάει το ταξίδι μας περίπου 130 χιλιομέτρων στην περιοχή του Παρισιού. Ξάδερφος του Peugeot E-208, ισχυρίζεται ότι στενή αυτονομία, 337 χλμ. Σε κύκλο WLTP. Με μια καθαρή χωρητικότητα 46 kWh, υπάρχει συνήθως αρκετό αποθεματικό έτσι ώστε να μην ανησυχείτε για αυτήν την ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, ο Γερμανός θα πρέπει να αποδείξει ότι η ανακοινωθείσα αξία είναι πολύ πραγματική, ενώ ο γαλλικός τεχνικός κλώνος του δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα της νηφαλιότητας ..

Οι τιμές OPEL CORSA-E εμφανίζονται σε τουλάχιστον 31.600 ευρώ με το φινίρισμα της έκδοσης. Το Ultimate High -End ξεκινά από € 37.350. Η δοκιμαστική μας έκδοση ήταν μια έκδοση κομψότητας, που προσφέρθηκε από 34.000 € εξαιρουμένων των επιλογών. Συμπεριλαμβάνοντας την πλήρη δωρεά της, το κόστος της ανήλθε σε € 38.150. Όλες αυτές οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το μπόνους € 7.000 (€ 6.000 από την 1η Ιουλίου 2021).

Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων μας, η εξωτερική θερμοκρασία εμφανίστηκε μεταξύ 26 ° C και 28 ° C και ο κλιματισμός ρυθμίστηκε πάνω από 21 ° C. Ο κανονικός τρόπος οδήγησης ασχολήθηκε και δεν προσπαθούσαμε να επιτύχουμε αντοχή στην οικολογική οδήγηση. Έχουμε επιλέξει να υιοθετήσουμε έναν ουδέτερο ρυθμό παρόμοιο με αυτόν της ροής της κυκλοφορίας.

Το μάθημα

 • Βήμα 1: Issy-les-moulineaux (île saint-germain) -val-de-marne (μέσω της νότιας συσκευής): 26 χλμ
 • Βήμα 2: Val-de-Marne-Paris (Κήπος του Λουξεμβούργου): 20 χλμ
 • Βήμα 3: Παρίσι (Κήπος του Λουξεμβούργου) -ISSY-LOLINEAUX (île Saint-Germain) (μέσω του Quais de Seine): 10 χλμ (αστικό ταξίδι)
 • Βήμα 4: Issy-les-Moulineaux (Saint-Germain) -Roissy-Charles de Gaulle Αεροδρόμιο: 36,5 χλμ
 • Βήμα 5: Roissy-Charles de Gaulle Αεροδρόμιο-issy-les-Moulineaux (νησί Saint-Germain): 37,5 χλμ

Συνολική στρογγυλεμένη απόσταση: 130 χιλιόμετρα

Προαστιακός προαστιακός

Opel Corsa-e

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Opel Corsa-e +26

Opel Corsa -e Πιστωτική φωτογραφία – Autoisews

Χωρίς να το γνωρίζουμε, δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσεις το CORSA-E σε σχέση με ένα θερμικό Corsa. Τα λογότυπα “Ε” που υποδεικνύουν την ηλεκτρική κινητοποίηση του, είναι χρωμίου και μικρού διαμέτρου στις κεντρικές ποσότητες και στην πόρτα του χώρου αποστολής. Υπάρχουν επίσης οι 17 “σειριακές ή προαιρετικές ζάντες ανάλογα με το επίπεδο του εξοπλισμού που μπορεί να δώσει ένδειξη, με τα αεροδυναμικά τους κλαδιά. Και τότε, προφανώς, η απουσία εξαγωγής θα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να το διαφοροποιήσετε.

Πριν φύγετε για να ξεκινήσετε τη διαδρομή μας, κατευθυνθείτε προς το Val-de-Marne από το Issy-les-Moulineaux, συνδέουμε για να αποκτήσουμε μέγιστη αυτονομία. Πρέπει στη συνέχεια να αντιμετωπίσουμε έναν αισιόδοξο υπολογιστή με την εκτίμηση του χρόνου αναμονής. Τα υπόλοιπα δέκα λεπτά πριν από την πλήρη επαναφόρτιση αποδείχθηκε στην πραγματικότητα ένα καλό τριάντα λεπτά. Η αυτονομία που εμφανίστηκε, εν τω μεταξύ, ήθελε να είναι πολύ λιγότερο αισιόδοξος. Έχουμε, ανάλογα με το σύστημα, 220 χιλιόμετρα μπροστά μας. Μακριά από τα αναμενόμενα 337 χλμ., Αλλά υπολογίστηκε σύμφωνα με τα ταξίδια που έγιναν από προηγούμενους χρήστες. Τίποτα δεν ανησυχεί έτσι.

Το αυτοκίνητο της πόλης των 4,06 μέτρων, τόσο δυναμική όσο και προς τα πίσω, αποκαλύπτει ένα ντουλάπι ό, τι είναι το πιο κλασικό. Μαύρη ατμόσφαιρα, ευθεία και λειτουργικά σχήματα. Η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών και το φινίρισμα είναι σωστού επιπέδου, αλλά το Opel δεν καταβάλλει περισσότερες προσπάθειες από ό, τι είναι απαραίτητο για τη θεραπεία της παρουσίασής του. Τα ψηφιακά όργανα 7 -ιντσών εμφανίζουν σαφώς όλες τις πληροφορίες, αλλά δεν ισούται με τη θέση οδήγησης. Δεν γεμίζει το χώρο κάτω από το καπάκι των μετρητών, αφήνοντας δύο μαύρες πλαστικές επιφάνειες σε κάθε πλευρά. Και παρόλο που είναι στο χρώμα, το κυρίαρχο σκούρο γκρι της οθόνης, ακόμη και στο μενού που επισημαίνει την κάρτα πλοήγησης, διατηρεί τη μικρή φαντασία αυτού του εσωτερικού χώρου.

Ο κορμός 309 -λίθου θα πρέπει να κρατήσει μια θέση για τα καλώδια και δεν αποτελεί σημείο αναφοράς. Όπως τα πίσω καθίσματα, ακόμα κι αν είμαστε σωστά εγκατεστημένα. Ο χώρος κάτω από τα μπροστινά καθίσματα για να γλιστρήσει τα πόδια είναι πιο σημαντικός από την πλευρά του οδηγού, το πάτωμα είναι παχύτερο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Επομένως, δεν έχει νόημα να προχωρήσουμε πάρα πολύ το τελευταίο. Η κεντρική πλατεία προσφέρει μια αξιόλογη απαλότητα, καθιστώντας την πιο φιλόξενη από μια απλή επιπλέον θέση.

Μετά από 27 χλμ. Μέχρι τον πρώτο προορισμό μας, χωρίς έκπληξη, η αυτονομία δεν κατέβηκε χαμηλότερα από ό, τι στην αρχή, αλλά δεν επέστρεψε. Υπάρχουν πάντα 220 χλμ. Στην οθόνη, ενώ η γραμμή στάθμης μπαταρίας έχει μειωθεί ελαφρώς.

Βήμα 1 δεδομένα

 • Απόσταση που ταξίδεψε: 27 χλμ
 • Απομένει αυτονομία: 220 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 92 %
 • Μέση κατανάλωση: 16,3 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 35,2 km/h

Από τα προάστια μέχρι το κέντρο της πόλης

Opel Corsa-e

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Opel Corsa-e +26

Opel Corsa -e Πιστωτική φωτογραφία – Autoisews

Στη συνέχεια, ξαναρχίζουμε προς τα επόμενα δύο στάδια μας, επιστρέφουμε στο Issy-les-Moulineaux μέχρι αυτή τη στιγμή περνώντας από το κέντρο του Παρισιού, με την ελπίδα να μην δούμε την αυτονομία να πηγαίνει από ένα χιλιόμετρο. Σε κανονική οδήγηση, η απελευθέρωση του επιταχυντή δεν παράγει σχεδόν κανένα φρένα κινητήρα, όπως σε έναν λιπαντικό τροχό, ιδανικό να μην χάσετε πάρα πολλή ενέργεια περιορίζοντας την υποστήριξή του στο πεντάλ στα δεξιά. Ένας συνάδελφος προς τα πίσω στον επιλογέα πεζοπορίας και στη λειτουργία “Β” (φρένο) ενεργοποιείται, αυξάνοντας την ηλεκτρική ανάκαμψη. Μια σχεδόν ανενεργή λειτουργία όταν η μπαταρία είναι γεμάτη.

Στη λειτουργία οδήγησης “αθλητισμού”, η αναγέννηση είναι πιο έντονη στη θέση “D” (Drive), αλλά παραμένει ισοδύναμη με άλλους τρόπους στη θέση “Β”. Ο επιταχυντής γίνεται πιο αντιδραστικός και εκμεταλλευόμαστε τα 136 ίππους του κινητήρα. Η διοίκηση σκληραίνει επίσης. Κανονικά, είναι αρκετά ελαφρύ, αλλά όχι υπερβολικά, διατηρώντας μια ορισμένη συνέπεια ανεξάρτητα από τη θέση της (καμπύλη ή ευθεία γραμμή). Σε αντίθεση με τους κομμουνιστές πίσω από το τιμόνι. Σχετικά ανθεκτικό στην ενεργοποίηση, είναι τοποθετημένα πολύ ψηλά και πολύ κεκλιμένα.

Το σασί εκμεταλλεύεται τη βάση του Peugeot για να κάνει μια αποτελεσματική συμπεριφορά, χωρίς υπερβολικές μετακινήσεις σε μετρητά, που βοήθησε η μειωμένη κάθαρση του εδάφους και το κέντρο βάρους του κοντά στο έδαφος χάρη στις μπαταρίες που βρίσκονται στο επίπεδο του δαπέδου. Τα σημάδια δεν πάνε ενάντια στην άνεση και έχουν ευελιξία για ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Που μερικές φορές θα οδηγήσει σε λίγα ριμπάουντ με τη σειρά του να κλίνει σε ακανόνιστη επίστρωση ή στην κάθοδο των αργών που απευθύνονται λίγο πολύ γρήγορα.

Τα 31 χιλιόμετρα του δεύτερου και του τρίτου σταδίου μας προκάλεσαν τελικά την πτώση στο επίπεδο της αυτονομίας. Μια εκτίμηση που εμφανίζεται κατά δέκα χιλιόμετρα φέτες, μειώνοντας την ακρίβεια λίγο αλλά αποφεύγοντας πολύ συχνές παραλλαγές. Μόνο 200 χιλιόμετρα πριν από την κατανομή (πιθανό). Η πόλη και οι λίγοι γρήγοροι τρόποι αυτού του τμήματος της διαδρομής επιτρέπουν μια λογική κατανάλωση εδώ. Και για τα δύο στάδια, ο μέσος όρος ήταν 15,9 kWh/100 km και η μέση ταχύτητα, 21,5 km/h. Έχουμε απομείνει πάνω από 80 % μπαταρία.

Βήματα 2 & 3 Δεδομένα

2ο βήμα:

 • Απόσταση ταξίδεψε: 21 χλμ
 • Απομένει αυτονομία: 210 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 87 %
 • Μέση κατανάλωση: 17,3 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 28 km/h

Βήμα 3:

 • Απόσταση που ταξίδεψε: 10 χλμ
 • Απομέτρηση αυτονομίας: 200 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 83 %
 • Μέση κατανάλωση: 14,5 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 15 km/h

Μετογραφία στο αεροδρόμιο

Opel Corsa-e

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Opel Corsa-e +26

Opel Corsa -e Πιστωτική φωτογραφία – Autoisews

Οι καλές δυναμικές παραστάσεις του με μέτριο ρυθμό επαληθεύονται στον αυτοκινητόδρομο. Για τα τελευταία δύο στάδια, το ταξίδι μετ ‘επιστροφής στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle, η σταθερότητά του και τα καλύμματα του είναι άνετα. Η διοίκηση παραμένει σε εφαρμογή για να διατηρηθεί η πορεία και η άνεση εξασφαλίζεται. Στη λειτουργία “αθλητισμού” ή πιέζοντας το πεντάλ εντελώς, η ροπή 136 ίππων και 260 nm ροπής αναπτύσσονται για 0 ​​έως 100 km/h σε 8,1 δευτερόλεπτα. Οι θόρυβοι αέρα είναι οι πιο παρόντες. Μπορείτε επίσης να ακούσετε το σφύριγμα του κινητήρα. Η τελική ταχύτητα δεν υπερβαίνει τα 150 km/h, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Η αυτονομία πέφτει λογικά γρηγορότερα, αλλά το καλό ποσοστό κυκλοφοριακής συμφόρησης στη συσκευή, αντισταθμίζει. Τα δύο αθροιστικά βήματα μας οδήγησαν σε μια μέση κατανάλωση ίδια με τα προηγούμενα δύο στάδια, με 15,9 kWh/100 km, αλλά για μεγαλύτερη μέση ταχύτητα 38,8 km/h. Σχεδόν 30 % λιγότερη μπαταρία και, κάποτε δεν είναι συνηθισμένη, μια εκτίμηση που χάνει μόνο 60 χλμ. Για 75 χλμ.

Τελικά, με 140 χλμ. Απομένει και περισσότερο από το ήμισυ της χωρητικότητας συσσωρευτή, μια δεύτερη ημέρα αυτού του τύπου είναι δυνατή χωρίς επαναφόρτιση. Που είναι πιο συνετό να κάνετε ούτως ή άλλως, περιορίζοντας την απαραίτητη αναμονή πριν φύγετε από την πλήρη μπαταρία.

Όσον αφορά τη συνολική εκτίμηση της αυτονομίας αυτού του OPEL CORSA-E, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα από τον ενσωματωμένο υπολογιστή (αυτονομία και ποσοστό της υπόλοιπης μπαταρίας, καθώς και από μια απόσταση που ταξίδεψε πραγματικά και ποσοστό), λαμβάνουμε ένα εύρος μεταξύ 259 χλμ. Και 289 χλμ. Η συνολική μέση κατανάλωση 16 kWh/100 km (καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας: 46 kWh) καθιστά δυνατή την αξιολόγηση της αυτονομίας στα 288 χλμ.

Αυτός ο τελευταίος αριθμός πλησιάζει σε αυτό που παρατηρήσαμε σε όλα τα χιλιόμετρα που ταξίδεψαν μετά την επαναφόρτιση, συνεχίζοντας να κυλούν μετά το τέλος των μετρήσεων μας, όπου η υπόλοιπη αυτονομία εμφάνισε 60 χλμ. Για 226 χλμ.

Βήματα 4, 5 και συνολικά δεδομένα

Βήμα 4

 • Απόσταση ταξίδεψε: 37 χλμ
 • Απομέτρηση αυτονομίας: 160 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 69 %
 • Μέση κατανάλωση: 17,3 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 25,8 km/h

Βήμα 5

 • Απόσταση ταξίδεψε: 38 χλμ
 • Απομένει αυτονομία: 140 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 54 %
 • Μέση κατανάλωση: 14,5 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 51,8 km/h

Σύνολο

 • Απόσταση που ταξιδεύει: 133 χλμ
 • Απομένει αυτονομία: 140 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 54 %
 • Μέση κατανάλωση: 16 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 31,2 km/h

Εργαστήρια ερωτήσεων

Opel Corsa-e

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Opel Corsa-e +26

Opel Corsa -e Πιστωτική φωτογραφία – Autoisews

Το OPEL CORSA-e βυθίζεται στην αριστερή πίσω πτέρυγα, με υποδοχή τύπου 2 για εναλλασσόμενο ρεύμα, έως 7,4 kW σε σειρά ή 11 kW προαιρετικά στα € 900 (στην έκδοση Edition Edition Finish Business μόνο). Για το συνεχές ρεύμα και το γρήγορο φορτίο, μέχρι 100 kW, υπάρχει μια υποδοχή CCS Combo. Το καλώδιο για σύνδεση σε ένα Wallbox ή Public Terminals (Mode 3) είναι μια επιλογή στα € 249 για 7,4 kW ή € 279 για καλώδιο 11 kW. Το ένα αφιερωμένο στις εγχώριες λαβές (Mode 2) παρέχεται σε σειρά.

 • Σε μια εγχώρια υποδοχή, τα 46 kWh χρήσιμης χωρητικότητας μπαταρίας (50 kWh Gross) απαιτούν 28 ώρες* να επαναφορτιστούν από 0 έως 100 %. Είναι καλύτερο να παρέχετε υψηλότερο εξοπλισμό ενέργειας στο σπίτι.
 • Σε ενισχυμένη οικιακή πρίζα 3,2 kW, θα χρειαστείτε 4 μ.μ.*.
 • Σε 3,7 kW και 7,4 kW single -φάση Wallboxes, θα χρειαστείτε περίπου 3 μ.μ. και 8 μ.μ.
 • Σε ένα Wallbox τριών φάσεων (απαιτείται ηλεκτρική εγκατάσταση τριών φάσης) από 11 kW, θα χρειαστείτε 5 ώρες*.

Χωρίς το Wallbox τουλάχιστον 7,4 kW, η αναμονή μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλη σε περίπτωση μπαταρίας εξαιρετικά απορριφθείσα μπαταρία. Αυτή η λύση είναι επομένως προτιμώμενη, έτσι ώστε μια νύχτα να είναι αρκετή για να φύγει με το “πλήρες”.

Φύλλο ισολογισμού

Opel Corsa-e

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Opel Corsa-e +26

Opel Corsa -e Πιστωτική φωτογραφία – Autoisews

Είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό όχημα χωρίς να το δείξετε, το CORSA-E αποτελεί απόδειξη αυτού και δεν είναι πραγματικά εκπληκτικό. Η διακριτική ευχέρεια του αυτοκινήτου της πόλης ακολουθεί αυτή του Opel γενικά, ενώ παραμένει σύγχρονη και καλά αναλογική. Που μπορεί να προσελκύσει ένα μεγάλο κοινό. Το εσωτερικό θα είναι πιο κατάλληλο για όσους προτιμούν τη νηφαλιότητα και τις απλές μορφές ή που δεν φέρνουν υπερβολική σημασία για τους περιττές. Είναι πάνω απ ‘όλα αυτό το εσωτερικό που επιτρέπει μια ελαφρώς χαμηλότερη τιμή από τους ανταγωνιστές του, ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο που θα εξακολουθεί να απευθύνεται σε άλλους αγοραστές. Ωστόσο, είναι καλύτερο να εκτιμήσετε την κλασική ατμόσφαιρα, επειδή οι τιμές δεν είναι τόσο χαμηλές. Εν ολίγοις, η τιμή του ηλεκτρικού. Με το μπόνους και την εξαίρεση των επιλογών, είναι μεταξύ € 24.600 και 30.350 €. Τα ανώτερα τελειώματα δεν ξεχωρίζουν πραγματικά για διαγωνισμούς σε τιμές.

Τουλάχιστον, θα είναι σε θέση να είναι άνετα καθώς και αποτελεσματικότητα, στην πόλη όπως σε έναν αυτοκινητόδρομο, σε ένα ευέλικτο μέγεθος. Η αυτονομία της δεν σκοπεύει να φύγει πολύ μακριά, τα 337 χλμ. Ανακοινώθηκαν μόνο θεωρητικά. Με περισσότερα από 280 χλμ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, παραμένει άνετα, αλλά ακόμα λίγο όταν έχουμε 356,5 kg μπαταρίας, φέρνοντας το συνολικό βάρος σε περισσότερο από έναν τόνο και μισό. 50 kWh χωρητικότητας είναι ένας σημαντικός αριθμός που καταβάλλεται στην κλίμακα και στη σημείωση, ειδικά όταν μιλάμε για αυτοκίνητα της πόλης που θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι με λιγότερη αυτονομία.

Με χαμηλότερη ακτίνα δράσης, θα μείωνε τον στόχο της σε εκείνους που θα την βρήκαν σχετική χρήση, αλλά ταυτόχρονα θα γινόταν πιο ανταγωνιστικός ενόψει μιας θερμικής corsa σήμερα πιο ευέλικτο και πολύ λιγότερο ακριβό. Ως έχει, ένα corsa 1.2 Το Turbo 130 HP αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων BVA8 GS Line εμφανίζεται από € 23.800 (όχι ανθυγιεινά) έναντι € 26.650 για τη γραμμή CORSA-E GS, που βοήθησε το μπόνους των € 7.000 σύντομα να μειωθεί σε € 6.000 ..

Ποσοστό ηρεμίας: 100 %

Όταν υπάρχει περισσότερη χωρητικότητα μπαταρίας από ό, τι το απαιτεί, δεν φτάνουμε συχνά στο αποθεματικό ηλεκτρικής ενέργειας. Ο υπολογισμός της μερικές φορές απαισιόδοξου αυτονομίας έχει την αξία της καθησυχασμού πριν από τη σταθερότητα του αριθμού που εμφανίζεται για όλα τα χιλιόμετρα μετά την πλήρη επαναφόρτιση. Μια φθηνή φιγούρα που είναι περισσότερο, γιατί πάντα υποδεικνύει μια στρογγυλή τιμή.

Ηλεκτρική αυτονομία Opel Corsa

Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδέψω με το ηλεκτρικό όχημα Opel Corsa-e ?

Η αυτονομία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Opel Cors-e είναι 337 χλμ., Με ένα μόνο φορτίο, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Η πραγματική αυτονομία μπορεί στη συνέχεια να εξαρτάται από διάφορα στοιχεία: επίπεδο φόρτωσης μπαταρίας, ο τύπος της πορείας (αυτοκινητόδρομος, πόλη ή μικτή), κλιματισμός ή θέρμανση, ο καιρός, η ανύψωση.

Opel Corsa-e

Δοκιμάστε το Opel Corsa Electric ?

Διαμορφώστε το Opel Corsa Electric Vehicle ή ζητήστε δωρεάν μια δοκιμή.

Εκδοχή Χωρητικότητα μπαταρίας Αυτονομία
50 kWh 46 kWh 337 χλμ

Opel Corsa-e προσομοιωτής αυτονομίας

Χρησιμοποιήστε τον προσομοιωτή παρακάτω για να εκτιμήσετε την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος Opel Corsa-e Ανάλογα με τα διάφορα κριτήρια που προσφέρονται:

Εκδοχή

Επίπεδο μπαταρίας
Κλιματισμός / θέρμανση

Αυτονομία

Αυτοκινητόδρομος (Moy. 120 km/h)
Ισχυρή βροχή ή χιόνι

Οι τιμές υπολογίζονται από την αυτονομία WLTP. Με αυτή την τιμή υπολογίζεται η θεωρητική αυτονομία σύμφωνα με τα επιλεγμένα κριτήρια. Η πραγματική αυτονομία δίνεται ως ένδειξη και δεν έχει συμβατική αξία. Αυτά τα δεδομένα δεν παρέχονται από τους κατασκευαστές. Περισσότερο ή λιγότερο περιθώριο σφάλματος 10%.

* Αυτονομία σε 100% ηλεκτρική οδήγηση

Δοκιμάστε το Opel Corsa Electric ?

Διαμορφώστε το Opel Corsa Electric Vehicle ή ζητήστε δωρεάν μια δοκιμή.

Όλα για το Opel Corsa-e

Παρόμοια ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Opel Corsa-e

Renault Twingo E-Tech

Renault Twingo E-Tech

BMW i3

Το Mini Cooper είναι

Παρόμοια αυτοκίνητα από οικογένειες

 • Ηλεκτρικό αυτοκίνητο
 • Opel Citadines
 • Opel Electric

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson