Πώς να κόψετε μια online εικόνα δωρεάν?, Ανακαλύψτε μια εικόνα – online, δωρεάν, στα γαλλικά

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Αφαιρώ.Το BG είναι ένα εργαλείο για Αυτόματη κοπή online που θα σας επιτρέψει να κάνετε όμορφο τομή Με ευκολία. Πώς λειτουργεί το εργαλείο ? Είναι απλό, μία φορά στην αρχική σελίδα, δύο λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς:

Πώς να κόψετε μια online εικόνα δωρεάν ?

Κόψτε μια εικόνα είναι συχνά κουραστικό και περίπλοκο, ειδικά χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων έναν γραφικό σχεδιαστή. Διατίθεται αρκετό λογισμικό γραφικών για Κόψτε μια εικόνα, Όπως το διάσημο Photoshop, το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται χρόνος και πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες. Πράγματι, το λογισμικό δεν είναι απαραιτήτως εύκολο στη χρήση. Αλλά μην πανικοβληθείτε, γιατί σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας επιτρέψει Κόψτε τις εικόνες σας Εύκολα, δωρεάν και γρήγορα.

Αφαιρώ.BG Το εξαιρετικό εργαλείο για να κόψετε μια online εικόνα δωρεάν

Αφαιρώ.Το BG είναι ένα εργαλείο για Αυτόματη κοπή online που θα σας επιτρέψει να κάνετε όμορφο τομή Με ευκολία. Πώς λειτουργεί το εργαλείο ? Είναι απλό, μία φορά στην αρχική σελίδα, δύο λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς:

 • Ανεβάστε την εικόνα σας από τα αρχεία σας
 • Επικολλήστε τη διεύθυνση URL της εικόνας σας

Μόλις μεταφορτωθεί η εικόνα, το εργαλείο πηγαίνει αυτόματα κοπής τα δικα σου εικόνα Και θα σας προσφέρει μια λήψη σε δύο μορφές:

Grated-Exemple-Min

 • Πλήρης εικόνα: Η εικόνα σας σε πλήρη διάσταση υπό διαφανές φόντο
 • Εικόνα προεπισκόπησης: Η εικόνα σας κάτω από διαφανές φόντο αλλά με μικρότερη μορφή

Σημειώστε ότι για την δωρεάν έκδοση, επιτρέπεται μόνο σε μία “πλήρη εικόνα” και ότι η “εικόνα προεπισκόπησης” είναι διαθέσιμη σε απεριόριστο. Μόλις το δικό σας εικόνα Ανατολή κόπτης, Έχετε τη δυνατότητα να το τροποποιήσετε η εικόνα απευθείας από τον ιστότοπο. Ορισμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες για να σας προσθέσουν θόλωση γύρω σας τομή. Η θολότητα είναι ένα είδος θολώματος γύρω σας κόπτης, που σας επιτρέπει να προσθέσετε ανακούφιση. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε φόντο κάτω από δύο τύπους μορφών:

Τέλος, μέσω του εργαλείου “rease / restore”, μπορείτε να βελτιώσετε το τομή της εικόνας σας με βούρτσα. Το Brush in Graphics υποδηλώνει τη θερμική βούρτσα/βούρτσα.

Detoure-image-en-ligne-editor-sample-min

Εδώ, η εικόνα σας είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί στα κοινωνικά σας δίκτυα όπως το Instagram, το LinkedIn, το Facebook, το Twitter … Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο με την κατάργηση.BG που επιτρέπει Ανακαλύψτε δωρεάν μια ηλεκτρονική εικόνα Και αυτό σε λίγα λεπτά.

Αφαιρώ.BG, η τέλεια λύση για να κόψετε μια εικόνα ?

Ωστόσο, εάν έχετε δεξιότητες γραφικών, σας συμβουλεύω ακόμα να χρησιμοποιήσετε λογισμικό όπως το Photoshop για Κόψτε μια εικόνα. Πράγματι, αφαιρέστε.Το BG είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τομή Αλλά παραμένει περιορισμένος στο δικό του πακέτο Και στη χρήση του. Μερικές φορές το εργαλείο έχει δυσκολίες όσον αφορά τομή, ειδικά με σύνθετες εικόνες όσον αφορά τη χρωματομετρία. Επιπλέον, αυτός αυτόματα κοπής οι άνθρωποι που είναι παρόντες στη φωτογραφία, αν θέλετε περικόψει Ένα αντικείμενο με ένα άτομο κοντά, αυτό μπορεί γρήγορα να γίνει προβληματικό. Όσον αφορά τις τιμές, ο ιστότοπος προσφέρει δύο τύπους τιμολογίου, είτε ανά μήνα είτε στη μονάδα που λειτουργεί με πίστωση. Καθε εικόνα Ότι πηγαίνετε περικόψει θα σας κοστίσει μια πίστωση.

Συντάκτης κοπής

Κοπή d

Ο επεξεργαστής κοπής είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να κόψετε οποιοδήποτε αντικείμενο σε μια αβίαστη φωτογραφία. Χρειάζεστε εικόνες με διαφανές φόντο για έναν ιστότοπο ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ? Θέλετε να μετατρέψετε τις κοινές σας φωτογραφίες σε αριστουργήματα δίνοντάς τους ένα κομψό φόντο και εντυπωσιάζοντας τους φίλους σας με εκπληκτικά μοντέλα φωτογραφιών ? Έχετε βρει το εργαλείο που χρειάζεστε ! Η αποκρυπτογράφηση μιας φωτογραφίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη !

Τα πλεονεκτήματα του επεξεργαστή κοπής

Κοπή φωτογραφιών για κάθε περίσταση

Αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να κόψετε διάφορες εικόνες σε σύντομο χρονικό διάστημα και με εξαιρετικό εγγυημένο αποτέλεσμα. Χρειάζεστε εικόνες με διαφανές φόντο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα δημιουργικό έργο ? Παράκαμψη οποιασδήποτε εικόνας σε μερικά κλικ και αποθηκεύστε την με ένα διαφανές φόντο. Προετοιμάζετε ένα βιογραφικό με φωτογραφία ? Χρησιμοποιήστε τον επεξεργαστή κοπής για να δημιουργήσετε ένα απλό φόντο για τη φωτογραφία σας. Θα θέλατε να γελάσετε έναν φίλο ? Παράκαμψτε το πρόσωπό του και το βάζετε στο σώμα μιας διασημότητας. Ο επεξεργαστής κοπής είναι μια ιδανική λύση για αρχάριους, όπως για τους επαγγελματίες χάρη στη ημιαυτόματη ροή εργασίας και αυτά τα προηγμένα εργαλεία.

Αυτόματη, αλλά ακριβής !

Έχετε ήδη δοκιμάσει το λογισμικό για να κόψετε μια εικόνα του τύπου Photoshop, αλλά σας φαινόταν πολύ περίπλοκο ? Έτσι, ο επεξεργαστής κοπής είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε ! Η αποκοπή εικόνας πραγματοποιείται σε 3 απλά βήματα, χωρίς κουραστικές επιλογές. Απλά πρέπει να σχεδιάσετε μια πράσινη γραμμή μέσα στο αντικείμενο, στη συνέχεια μια κόκκινη γραμμή έξω. Δεν υπάρχει ανάγκη για μεγάλη ακρίβεια: Το ευφυές πρόγραμμα θα διαχωρίσει αυτόματα το αντικείμενο από το κάτω μέρος ! Μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε διορθώσεις χρησιμοποιώντας τις ίδιες βούρτσες. Χάρη στη σαφή διεπαφή στα γαλλικά και τα εργαλεία εύκολης χρήσης που μπορείτε να κόψετε τις εικόνες σας σε χρόνο μηδέν με ένα τέλειο αποτέλεσμα !

Προσθήκη νέου φόντου σε 2 κλικ

Η φωτογραφία σας είναι χαλασμένη από ένα γεμάτο ή απλά ασήμαντο υπόβαθρο και χωρίς ενδιαφέρον ? Αφαιρέστε το με μερικές πινελιές με αυτό το εύχρηστο συμπλέκτη εικόνας ! Αμέσως μετά, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο υπόβαθρο στη συλλογή του προγράμματος: μια τροπική παραλία, έναν χιονισμένο δρόμο, ένα δάσος πτώσης, έναν ζωντανό δρόμο, ένα ήσυχο αγροτικό τοπίο, ένα σύγχρονο φωτογραφικό στούντιο … υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα και όλες τις περιπτώσεις. Αφαίρεσε το αντικείμενο κοπής, θολώνει τα περιγράμματα του και προσαρμόστε τα χρώματα του σε αυτά του φόντου. Φορτώστε τη δική σας εικόνα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μοντάζ φωτογραφίας.

Άλλα εργαλεία βελτίωσης φωτογραφιών

Ο επεξεργαστής κοπής είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό λογισμικό για να κόψετε μια φωτογραφία. Σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε περαιτέρω τη φωτογραφία κοπής σας. Σωστά χρώματα, έκθεση και αντίθεση χρησιμοποιώντας διαισθητικά ρυθμιστικά, κόψτε και επαναπροσδιορίστε τις εικόνες με τη θέλησή σας. Συμπληρώστε το μοντάζ φωτογραφίας σας προσθέτοντας διάφορα στοιχεία: κείμενα, λογότυπα και cliparts, προσαρμόσιμα αυτοκόλλητα, κομψά πλαίσια φωτογραφιών. Χρησιμοποιήστε τη βιβλιοθήκη του προγράμματος ή προσθέστε τις δικές σας εικόνες και δημιουργήστε ενδιαφέρουσες επικαλύψεις φωτογραφιών. Το πρόγραμμα έχει επίσης μεγάλο αριθμό φίλτρων και εφέ που θα μετατρέψουν το στυλ και την ατμόσφαιρα των φωτογραφιών σας με ένα κλικ.

Τώρα δοκιμάστε την καλύτερη λύση
Για να κόψετε μια εικόνα διαθέσιμη στα γαλλικά

Συντάκτης κοπής

© 2023 Cutting Editor. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Επικοινωνήστε μαζί μας σε παράκαμψη.σε.γραμμή@gmail.com

5 αυτόματο λογισμικό κοπής φωτογραφιών

Η φυλή φωτογραφιών είναι πάντα μια βαρετή δουλειά που χρειάζεται πολύ χρόνο. Για να διευκολυνθεί αυτό το έργο, έχει δημιουργηθεί πολλά αυτόματα λογισμικό κοπής φωτογραφιών. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας, προσφέρουμε αυτά τα εργαλεία για να κόψετε αυτόματα μια εικόνα.

Αυτόματο λογισμικό αποκοπής φωτογραφιών

Top 5 αυτόματο λογισμικό κοπής φωτογραφιών

κόψτε αυτόματα μια εικόνα

 • Apowersoft Botty Efface
 • Ενωμένος
 • Αυτοπεποίθηση
 • Αφαιρέστε το BG
 • Υπερασπιστής

Apowersoft Botty Efface

 • Σημείωση χρήστη: 4.5
 • Συμβατότητα: Windows
 • Μέγεθος αρχείου: 20 m

Το Apowersoft Funder Effaceur είναι ένα από τα καλύτερα αυτόματα λογισμικό κοπής φωτογραφιών που σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε και να διαγράψετε το φόντο μιας εικόνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας και το πρόγραμμα είναι υπεύθυνο για τα υπόλοιπα. Επιπλέον, μπορείτε να αγγίξετε τη φωτογραφία και να αλλάξετε το κάτω μέρος πριν την αποθηκεύσετε. Αυτή η γόμα φόντου έχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη μοντέλων φόντου.

Εκτός αυτού, το Apowersoft Fundaur Eraper είναι διαθέσιμο στο smartphone. Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Apowersoft Apowersoft Drawer Drawer

 • Κόψτε αυτόματα μια εικόνα με συγκεκριμένο αποτέλεσμα
 • Έχει τη λειτουργία χειροκίνητης διαγραφής φόντου
 • Σας επιτρέπει να διατηρήσετε την αρχική ποιότητα της φωτογραφίας σας
 • Προσφέρετε καλά μοντέλα φόντου.

Ενωμένος

Σημείωση χρήστη: 4.9
Συμβατότητα: online
Μέγεθος αρχείου: –

Το Picwish είναι ένα φόντο γόμα που τροφοδοτείται από AI για άτομα για σκοπούς ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτός ο επεξεργαστής διαγραφής φωτογραφιών μπορεί να διαγράψει αυτόματα το φόντο του πορτρέτου σας στις φωτογραφίες του προϊόντος. Επιπλέον, σας δίνει επίσης την ελευθερία να αφαιρέσετε με το χέρι το ανεπιθύμητο φόντο χρησιμοποιώντας το πινέλο και τη γόμα του για πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με την προηγμένη τεχνολογία AI, μπορείτε να καταγράψετε την εργασία σας υψηλής ανάλυσης.

Φρόντζα Picwish

Οφέλη:

 • Λειτουργός -φιλική διασύνδεση
 • Αφαιρέστε το φόντο κατά παρτίδες

Αυτοπεποίθηση

 • Σημείωση χρήστη: 4.8
 • Συμβατότητα: online
 • Μέγεθος αρχείου: –

Εάν χρειάζεστε αυτόματο λογισμικό κοπής φωτογραφιών σε Mac, το auto clipping είναι το καλύτερο. Αυτό το δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο αυτόματης κοπής σας επιτρέπει να αγγίξετε μια φωτογραφία χωρίς να εγκαταστήσετε λογισμικό. Απλά χρησιμοποιήστε τις πράσινες και κόκκινες βούρτσες για να διαγράψετε το κάτω μέρος της εικόνας σας. Πρόσβαση στην εφαρμογή από το πρόγραμμα περιήγησης σαφάρι.

Αυτόματο λογισμικό κοπής φωτογραφιών σε αυτό

 • Έχει ένα φιλικό προς το χρήστη διεπαφή
 • Προσφέρει έναν οδηγό για αυτό το εργαλείο

Αφαιρέστε το BG

Το Remove BG είναι μια εφαρμογή για το Android που συνίσταται στην αυτόματη κοπή μιας εικόνας. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας για να διαγράψετε το κάτω μέρος μιας φωτογραφίας. Σε λίγα βήματα, μπορείτε να πάρετε μια κοπή της εικόνας σας. Επιπλέον, εάν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να ακυρώσετε τις εργασίες που έχουν ήδη γίνει. Εκτός αυτού, αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Το αυτόματο λογισμικό κοπής φωτογραφιών Android

 • Διαγράφει το κάτω μέρος μιας εικόνας με ένα κλικ
 • Σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τη με το χέρι την κοπή
 • Το αποτέλεσμα της περικοπής δεν είναι πολύ ακριβές

Υπερασπιστής

 • Σημείωση χρήστη: 4.9
 • Συμβατότητα: iOS 11.2 και περισσότερα
 • Μέγεθος αρχείου: 100.5 m

Η τελευταία εφαρμογή που προσφέρουμε είναι η Superripose. Αυτή η εφαρμογή για iOS μπορεί να μειώσει αυτόματα μια εικόνα. Μπορείτε να αφαιρέσετε το φόντο από την εικόνα σας σε μερικά βήματα. Επιπλέον, προσφέρει διάφορους τρόπους για να αγγίξετε τη φωτογραφία.

IOS αυτόματο λογισμικό cutroot photo

 • Η κοπή μιας εικόνας είναι ακριβής
 • Αντιμετωπίστε τις φωτογραφίες από παρτίδες.
 • Προσφέρετε βασικές λειτουργίες για να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία
 • Δύσκολο να χειριστεί για αρχάριους

συμπέρασμα

Για όσους αναζητούν αυτόματο λογισμικό κοπής φωτογραφιών σε απευθείας σύνδεση, το Picwish συνιστάται ιδιαίτερα. Αυτό το εργαλείο έχει μια απίστευτη τεχνική κοπής. Μια δοκιμή απολύτως !