Καλές προσφορές τηλεοράσεις: Online και αποθήκες προωθήσεις »Dealabs, Φτηνές τηλεόραση: Οι καλύτερες καλές προσφορές και προωθήσεις Σεπτεμβρίου 2023

Καλό τηλεοπτικό σχέδιο

Contents

Οι τηλεοράσεις LED έδωσαν τη θέση τους σε δύο πολύ πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες από το OLED και το QLED. Οι πιο πρόσφατες οθόνες που είναι εξοπλισμένες με αυτές τις τεχνολογίες προσφέρουν καλύτερη εκτίμηση των χρωμάτων, αλλά και αντιθέσεις. Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις επωφελούνται από μια άψογη ποιότητα εικόνας, πλούσια λεπτομερώς, με υψηλό επίπεδο φωτισμού. Μόνο μειονέκτημα, οι τηλεοράσεις QLED και OLED είναι ακριβές. Για να αποθηκεύσετε, τίποτα δεν χτυπά διαφημιστικές προσφορές από το Good-Promo.

Καλά τηλεοπτικά σχέδια

Για να δώσετε το πλήρες μέτρο τους στις αγαπημένες σας ταινίες ή να παίξετε μέχρι το τέλος της νύχτας, χρειάζεστε μια τηλεόραση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τεχνολογία UHD ή OLED, γιγαντιαία οθόνη. Για να επωφεληθείτε από την απόδοση των καλύτερων οθονών στην αγορά σε πολύ μικρή τιμή, συμβουλευτείτε την κοινότητα Dealabs και επωφεληθείτε από ένα καλό εξαιρετικό σχέδιο.

Οι σύνδεσμοι στον ιστότοπό μας μπορούν να κερδιστούν κέρδη, αυτό μας επιτρέπει να χρηματοδοτήσουμε την πλατφόρμα μας.

Όλες οι προσφορές και οι έγκυροι κωδικοί μείωσης της τηλεόρασης τον Σεπτέμβριο του 2023

.Subnavmenu-layer “,” Τροποποίηση “:” subnavmenu “,” noarrow “: true,” content-conty “:” subnavmenu brad-a subnavmenu-morph “,” toggleclass “:” subnavmenu–seleled “, parenttoggle” “Διάταξη”: [, “xforce”: true, “width”: 270, “left”:>], “cache”: false> ‘>

.Subnavmenu-layer “,” Τροποποίηση “:” subnavmenu “,” noarrow “: true,” content-contytoggle “: true, “Διάταξη”: [<"preset":"menu","top":,"xForce":true,"x":"100%","width":310,"right":>], “Cache”: False> ‘> φίλτρο 1 φίλτρο 1

Τηλεόραση 55

01/10/2023 στις 08:00 1 μ.μ. και 45 λεπτά

Επιστροφή προσφορά και πάντα χωρίς ODR ! 🙂 Επίσης το μοντέλο TQ65S90C 65 “το οποίο πηγαίνει στο 1599.99 € ! ⇨ Προηγούμενη συμφωνία ⇨ LCD-compare / idealo ► Χαρακτηριστικά & περιγραφή…

24 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Τηλεόραση 55

Φέρτε πίσω την παλιά τηλεόρασή σας οποιαδήποτε τηλεόραση σας δίνει έκπτωση 500 ευρώ στην OLED SAMSUNG TV + 300 € SAMSUNG ODR σε αυτό το μοντέλο. Που δίνει έκπτωση 800 €. Η προσφορά ισχύει για το μοντέλο ..

0 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

TV QLED MINI-LED 55

Ενδιαφέρουσα τιμή για το QLED + MINED με την Google TV Local Down με 384 ζώνες Αυτό το μοντέλο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το 55C845, αλλά το φως του είναι χαμηλότερο (1300cd αντί για 1500cd) και το…

19 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

OLED 55 TV

Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου
Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Συνολικά 376.Εξοικονόμηση € 45 για αυτήν την τηλεόραση OLED. Σύνδεσμος ODR: https: // media.υλικό.NET/LD/OPTALER/OP-LAAFLET-20586-1010001-470058.PDF

Μην χάσετε καμία «τηλεοράσεις» !
Λάβετε μια ειδοποίηση για όλες τις συμφωνίες με αυτήν τη λέξη -κλειδί.

[ODR] Έως 500 € επιστράφηκαν σε μια επιλογή από τηλεόραση OLED Samsung

09/26/2023 22 Σεπτεμβρίου

Για όσους θέλουν το QD OLED: € 300 ή € 500 που επιστρέφονται στις τελευταίες τηλεοράσεις QD OLED από τη Samsung, εδώ είναι οι όροι: προσφορές.Samsung.FR/Media/Promotions/5/3/6/2023090511635/64f6f67…

2 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Αίθουσα φλόγας

Τηλεόραση 32

22 Σεπτεμβρίου Χώρα αποστολής: Γαλλία

Γεια σας, 32 “(80 cm) σε πολύ ωραία τιμή – ιδανικό για μαθητή, μικρό προϋπολογισμό ή επιπλέον τηλεόραση καλών κριτικών (4.5/5) – Το αδύναμο σημείο είναι προφανώς ποιότητα και όγκος ήχου. Tai ..

21 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Από ασπρόμαυρη οθόνη έως OLED TV

Φαντάστηκε στη δεκαετία του 1920, οι τηλεοράσεις κέρδισαν τα νοικοκυριά από τη δεκαετία του 1950, μεταδίδοντας τα προγράμματα σε ασπρόμαυρο και μετά στο χρώμα. Στις αρχές του 21ου αιώνα, γνώρισαν μια πραγματική μεταμόρφωση με την ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας: όλο και πιο μεγάλα και πιάτα, οι σύγχρονες τηλεοράσεις ενσωματώνουν LCD, οδήγησαν στη συνέχεια OLED, πολύ υψηλές ή ακόμα και εξαιρετικά καθοριστικές οθόνες. Ευπροσάρμοστο, επιτρέπουν τόσο πολύ να παρακολουθήσουν ταινίες ως παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Χωρίς να ξεχνάτε τις συνδεδεμένες τηλεοράσεις, στις οποίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την ανταλλαγή σας από το Skype.

Γκαζόν

Γκαζόν

Γκαζόν

Τα σημαντικά κριτήρια για την επιλογή τηλεόρασης

 • Ο προϋπολογισμός είναι απλός, η τιμή μιας οθόνης τηλεόρασης μπορεί να κυμαίνεται από € 100 έως 60.000 €. Ανάλογα με τον μέγιστο προϋπολογισμό που θα ορίσετε, μπορείτε στη συνέχεια να μεταβείτε στα άλλα κριτήρια για να εξετάσετε.
 • Το μέγεθος της οθόνης επιλέξτε τη διαγώνια (και επομένως το μέγεθος) της νέας τηλεόρασης σας εξαρτάται από δύο κύρια κριτήρια:
  • Η απόσταση που θα διαχωρίσει τη συσκευή από τον καναπέ σας (ή από το κρεβάτι σας, αν σκοπεύετε το προϊόν σε ένα υπνοδωμάτιο). Πράγματι, όλα τα ψηφίσματα δεν σας επιτρέπουν να εμφανίζετε μια άνετη εικόνα σε όλες τις αποστάσεις.
  • Ο ορισμός των πηγών εικόνας που σκοπεύετε να διαβάσετε με τη συσκευή σας (μπορεί να είναι DVD, Blu-ray. Ουσία. Πράγματι, εάν αυτές οι πηγές είναι παλιές ή τυποποιημένες ποιότητες, μπορεί να σας αμηχανία από τα ελαττώματά τους (κατά προσέγγιση κλιμάκωση, σμήνος. Ουσία.

  Σκοπεύετε την αγορά σας σε ένα μεγάλο δωμάτιο, όπως ένα σαλόνι, όπου θα το εγκαταστήσετε περισσότερο από τέσσερα μέτρα από τον καναπέ ? Η επιλογή είναι σχετικά απλή: σε αυτή την απόσταση, ακόμη και μια μεγάλη τηλεόραση 55 ιντσών θα σας προσφέρει μια τέλεια εικόνα.

  Αλλά αν έχετε μόνο τρία μέτρα εκ των υστέρων, πολλά μοντέλα εξακολουθούν να είναι δυνατά: μεταξύ των μοντέλων HD, απλά φροντίστε να μην υπερβείτε τη διαγώνια 40 ιντσών, υπό την ποινή να δείτε το ψήφισμα στο.

  • Ο Πλήρες HD Σας επιτρέπει να εμφανίζετε εικόνες ανάλυσης 1920 x 1080 pixels. Αν και λίγο χρονολογείται, αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να βρείτε τηλεοπτικές οθόνες στη σωστή αξία για τα χρήματα.
  • Uhd χαρακτηρίζεται από ανάλυση τουλάχιστον 3840 x 2160 pixels. Καλείται επίσης 4K, Επειδή είναι περίπου τέσσερις φορές η ανάλυση μιας οθόνης πλήρους HD. Επομένως, οι τηλεοράσεις UHD μπορούν να μειωθούν σε σημαντικές διαστάσεις χωρίς να προκαλέσουν οπτική δυσφορία στον θεατή.
  • Εκεί 8 χιλ Televisers Team από το 2018, και προσφέρει μια ασύγκριτη ανάλυση 7.680 x 4.320 pixels, ακρίβεια τέσσερις φορές καλύτερη από 4K. Εν ολίγοις, είναι κάτι περισσότερο από αυτό που το μάτι είναι ικανό να αντιληφθεί. Αλλά πρέπει να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε βίντεο που γυρίστηκαν σε 8K, για παράδειγμα με το Samsung Galaxy S20 Ultra.

  Σύγκριση: QLED VS OLED

  Ξεκίνησε από το εμπορικό σήμα της Samsung, τα μοντέλα QLED ενσωματώνουν μια νανο κρυσταλλική μεμβράνη μεταξύ των LED τους και της πλάκας LCD τους. Αλλά από την πλευρά του θεατή, αυτό που τους διακρίνει από τα μοντέλα OLED που προσφέρει η Sony ή η LG ? Ανακαλύψτε παρακάτω τα συγκριτικά χαρακτηριστικά των δύο τύπων οθόνης:

  τηλεοράσεις-comparison_table-m-1

  Μεγάλες ή ακόμα και πολύ μεγάλες, οι τηλεοράσεις OLED έχουν γενικά μια διαγώνια μεγαλύτερη από 55 ίντσες.

  Χωρίς οπίσθιο φωτισμό, αυτές οι τηλεοράσεις είναι οι καλύτερες.

  Η τεχνολογία OLED επιτρέπει στην οθόνη να εμφανίζει όμορφες αντιθέσεις, εικόνες και βαθιά μαύρα.

  Χάρη σε έναν πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης (λιγότερο από 0,1 ms), η τηλεοπτική εκπομπή OLED πολύ γρήγορες κινήσεις χωρίς θόλωση.

  Αυτές οι τηλεοράσεις προσφέρουν τις καλύτερες γωνίες προβολής, οι οποίες τους επιτρέπουν να φαίνονται άνετα ακόμη και εκτός.

  Τηλεόνες-Comparison_Table-M-2

  Τα μοντέλα QLED προσφέρουν περισσότερες μορφές, από 49 έως 88 ίντσες, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών διαγώνιων 55 και 65 ιντσών.

  Οι τηλεοράσεις QLED είναι παχύτερες αλλά και βαρύτερες από την OLED TV.

  Οι οθόνες QLED ξεχωρίζουν με υψηλή φωτεινότητα, πολύ αξιόλογη κατά τη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανά χρώματα.

  Οι τηλεοράσεις QLED είναι λιγότερο αντιδραστικές, με μέσο χρόνο απόκρισης περίπου 5 ms.

  Με την τεχνολογία QLED, από την άλλη πλευρά, η οπτική άνεση είναι βέλτιστη μόνο όταν είστε καλά μπροστά από την οθόνη.

  Televisers-Comparison_Table-2

  τηλεοράσεις-Comparison_Table-3

  Εγχειρίδιο χρήστη – Πώς να εγκαταστήσετε μια οθόνη τηλεόρασης σε έναν τοίχο ?

  Η τοποθέτηση της τηλεόρασής σας είναι απαραίτητη για να επωφεληθείτε πλήρως από όλα τα προγράμματά σας. Προκειμένου να προσδιορίσετε το καλύτερο ύψος σταθεροποίησης, απλώς βασίζεστε σε αυτό των ματιών σας μόλις καθίσετε στον καναπέ σας: Το βλέμμα σας πρέπει να φτάσει στο κέντρο της οθόνης χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το κεφάλι σας. Τώρα μπορείτε να διορθώσετε την τηλεόρασή σας στον τοίχο ! Διατίθενται διάφοροι τύποι υποστήριξης: σταθερή, ρυθμιζόμενη, ξαπλώστε. Μόλις κατέχει τη λύση της επιλογής σας:

  τηλεοράσεις-show_to-night

  1. Σημειώστε τη θέση της τηλεόρασής σας σε μολύβι.
  2. Perce οι τρύπες που είναι απαραίτητες για την εγκατάσταση της υποστήριξης με ένα τρυπάνι, επιλέγοντας το δάσος που ταιριάζει καλύτερα στο υλικό του τοίχου σας (placo, τούβλο. Ουσία.
  3. Τοποθετήστε τους αστραγάλους στον τοίχο.
  4. Προχωρήστε με τη τοποθέτηση της υποστήριξης, κάνοντάς σας να βοηθήσετε να τη διατηρήσετε στη θέση του ενώ ρυθμίζετε τις βίδες.
  5. Ελέγξτε τη σταθερότητα της κρέμας και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την τηλεόρασή σας στην υποστήριξή του.

  Οι απαντήσεις μας στις συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με τις τηλεοράσεις

  Γιατί η τηλεόρασή μου βγαίνει μόνη της ?

  Το πρόβλημα μπορεί να προέλθει από ένα σφάλμα, ένα βύσμα δυσλειτουργίας, ένα κακώς συνδεδεμένο καλώδιο ή ακόμα και μια κακώς διαμορφωμένη τηλεόραση ή DVD. Εδώ είναι πολλά κομμάτια για να βρείτε τον ένοχο:

  • Επαναφέρετε την τηλεόρασή σας αποσυνδέοντας το βύσμα για λίγα λεπτά.
  • Δοκιμάστε το βύσμα ή το πολλαπλάσιο συνδέοντας μια άλλη ηλεκτρική συσκευή σε αυτό.
  • Ελέγξτε ότι η άκρη του καλωδίου καλωδίου πιέζεται καλά στην τηλεόραση.
  • Παίξτε στη διαμόρφωση της τηλεόρασής σας: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία ECO, τη λειτουργία εξόδου ρολογιού, τον αισθητήρα παρουσίας και την αυτόματη ενημέρωση του ολοκληρωμένου προγράμματος.
  • Αλλάξτε τη διαμόρφωση του DVD Player σας. Για να γίνει αυτό, απενεργοποιήστε τον αυτόματο χρόνο και τη συνάρτηση AnyNet+ (εάν υπάρχει).

  Η τηλεόρασή μου δεν ανάβει πλέον, τι να κάνω ?

  Μην πανικοβάλλεστε ! Δείτε πώς μπορείτε να αναβιώσετε τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατό:

  • Εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει διακόπτη, βεβαιωθείτε ότι είναι καλά τοποθετημένο στο “ON”.
  • Ελέγξτε τη σωστή λειτουργία του τομέα, συνδέοντας μια άλλη συσκευή.
  • Δοκιμάστε τις άλλες συνδέσεις: Τα δύο άκρα του καλωδίου τροφοδοσίας είναι σωστά συνδεδεμένα ?
  • Επαναφέρετε την τηλεόρασή σας αποσυνδέοντας πλήρως για δύο λεπτά.
  • Ελέγξτε ότι η συσκευή σας είναι καλά υπό τάση: Το φως της πρέπει να είναι ενεργοποιημένο.

  Εάν η τηλεόρασή σας εξακολουθεί να μην ανάψει, επικοινωνήστε με την υπηρεσία μετά την πώληση της μάρκας: Η κάρτα μητέρας μπορεί να συμμετέχει.

  Πόσο είναι μια οθόνη τηλεόρασης ?

  Όλα εξαρτώνται από το μοντέλο και τη χρήση που το κάνουμε. Για να έχετε μια σειρά ιδεών, γνωρίζετε ότι μια τηλεόραση LED 123 cm καταναλώνει κατά μέσο όρο 90 kWh ετησίως εάν λειτουργεί 4 ώρες την ημέρα. Σημειώστε επίσης ότι για την ίδια διαγώνιο οθόνης, μια τηλεόραση UHD καταναλώνει περίπου διπλάσια από την τηλεόραση Full HD. Και για να μειώσετε τις δαπάνες, θυμηθείτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας όταν δεν την χρησιμοποιείτε: Ακόμη και σε κατάσταση αναμονής ή απενεργοποιημένη, συνεχίζει να καταναλώνει.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στην τηλεόρασή μου ?

  Ελέγξτε ότι η τηλεόρασή σας είναι συμβατή με το Netflix.

  1. Εάν είναι απαραίτητο, κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή.
  2. Η τηλεόρασή σας είναι ασυμβίβαστη με αυτήν την υπηρεσία ? Συνδέστε μια άλλη συμβατή συσκευή: smartphone, tablet, blu-ray player, κονσόλα παιχνιδιών.
  3. Μια άλλη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τον αποκωδικοποιητή σας εάν το Netflix βρίσκεται στην περιοχή του.

  Πού να αγοράσετε μια οθόνη τηλεόρασης ?

  Θα βρείτε τηλεοράσεις σε χαμηλές τιμές (μείωση έως 40 %) με την επίσκεψη στην ενότητα “Καλές προσφορές” του Ubaldi.com. Ομοίως, οι τοποθεσίες CDISCONT και EBAY θα σας επιτρέψουν επίσης να βρείτε μια ενδιαφέρουσα συμφωνία στις τηλεοπτικές συσκευές και ότι ανά πάσα στιγμή του έτους.

  Προτιμάτε να κάνετε τα ψώνια σας σε φυσικά καταστήματα ? Darty, FNAC, Boulanger ή E. Το Leclerc προσφέρει πολύ τακτικές προσφορές σε πολλά μοντέλα τηλεόρασης.

  Είτε σκοπεύετε να αγοράσετε τη νέα σας τηλεόραση στο Διαδίκτυο είτε στο κατάστημα, δώστε προσοχή στις περιόδους που ευνοούν τις εκπτώσεις: οι πωλήσεις καλοκαιρινών και χειμώνων είναι πάντα μια πολύ καλή στιγμή για να απολαύσετε μια μεγάλη μείωση !

  Αλλά μην ξεχνάτε τις άλλες περιόδους προώθησης, όπως το πίσω -το σχολείο ή την άνοιξη: θα σας επιτρέψουν επίσης να κάνετε πολύ καλές προσφορές στις τηλεοράσεις και στην έξυπνη τηλεόραση.

  Τέλος, παρακολουθήστε επίσης για τη Μαύρη Παρασκευή και την Cyber ​​Monday, που αναμεταδίδονται από πολλούς εμπόρους: στα τέλη Νοεμβρίου, αυτά τα βασικά γεγονότα είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε ακόμη περισσότερες εκπτώσεις στα προϊόντα της τηλεόρασης.

  Πριν κάνετε την επιλογή σας από τις τελευταίες τηλεοράσεις ..

  Συνεχώς εξελισσόμενη, η τηλεοπτική αγορά βελτιώνει την εικόνα ενώ περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας. Για μια πλήρη εμβάπτιση στις ταινίες και τις σειρές σας, ωστόσο, είστε προσεκτικοί για την ποιότητα του ήχου, συχνά τελειοποιημένη ή εξοπλίστε τον εαυτό σας με ένα καλό μπαρ ήχου. Ψάχνετε την ιδανική τηλεόραση για να ακολουθήσετε τα αθλητικά σας προγράμματα ? Ευνοούν την οθόνη OLED, ιδιαίτερα ανταποκρινόμενη. Όσο για τις τηλεοράσεις QLED, θα σας αποπλανήσουν αν θέλετε να απολαύσετε μια πολύ φωτεινή τηλεόραση, ακόμη και στο φως της ημέρας. Πηγαίνετε λοιπόν στο Dealabs για να συμβουλευτείτε τις καλές προσφορές που σας βρήκε η κοινότητα !

  Καλές προσφορές και προωθήσεις για να αγοράσετε ένα φτηνό LED ή 4K τηλεόραση

  Ονομάζονται τηλεοράσεις, τηλεόραση, Cathodic Tube CRT, επίπεδη οθόνη, LCD, OLED … από τα πρώτα πειράματα στη δεκαετία του 1920 και στη συνέχεια η διάδοσή τους στη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα, ο μικρός φεγγίτης έκανε την τρύπα του στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο για ύπνο, κουζίνα και συχνά πολλά άλλα μέρη στο σπίτι. Πάνω από τα μεγάλα διεθνή γεγονότα, οι κατασκευαστές εισάγουν πάντα καλύτερες τεχνολογίες και ορισμούς όπως το Full HD, 4K και τώρα 8K. Παρά τον ανταγωνισμό από άλλες οθόνες όπως το smartphone, η τηλεόραση παραμένει αναφορά και αντικείμενο επιθυμίας. Ανακαλύψτε εδώ σε αυτό το καλό τμήμα σχεδίου, ευκαιρίες για να αγοράσετε μια καλή φθηνή τηλεόραση.

  Το εξαιρετικό Qled Samsung the Frame 2023 55 “τηλεόραση βρίσκεται σε ασυναγώνιστη τιμή στο Darty !

  Δεν θα είναι πολύ μεγάλο για να επωφεληθείτε από αυτό το σούπερ καλό σχέδιο για την αγορά μιας τηλεόρασης Samsung ! Κατά τη διάρκεια μιας αόρισης προσφοράς, η QLED TV.

  Έκπτωση έως € 780 στην Samsung Oled TV του 2023, μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο

  Η Samsung προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στην τηλεόραση OLED 2023. Εκτός από μια έκπτωση μέχρι € 300, μπορείτε να επωφεληθείτε από επιπλέον μείωση κατά 10% μόνο για τρία.

  Εξαιρετική τιμή για αυτήν την τηλεόραση 55 “4K QLED (Google TV, HDR Pro, HDMI 2.1)

  Εξαιρετική προσφορά για να εισαγάγετε μια τηλεόραση 55 ιντσών στο Rakuten ! Κατά τη διάρκεια μιας περιορισμένης περιόδου, η τηλεόραση 55 “TCL 55C645 με το Google TV είναι μικρότερη από.

  Επωφεληθείτε από τη Disney+ Magic σε μειωμένη τιμή με μείωση -20% !

  Για λίγες μέρες, η Disney+ σας προσφέρει 3 μήνες συνδρομής με μείωση -20%. Πώς να το εκμεταλλευτείτε ? Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά της Disney για την έναρξη του σχολικού έτους του 2023 ? Σας λέμε.

  Αυτή η τηλεόραση Samsung Qled είναι σε πολύ καλή τιμή στις εκδόσεις 55 και 65 ιντσών

  Ξεκίνησε σε τιμή € 999, το Samsung QLED Q60C TV 55 ίντσες βλέπει την τιμή της κάτω από 600 €. Εμφανίζεται αυτή τη στιγμή.

  Αυτή η υπέροχη τηλεόραση Neo Qled 8k Samsung 65 “είναι μικρότερη από € 1.000 στο CDISCONT

  Σε αυτή τη θερινή περίοδο, το CDISCONT προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά αν θέλετε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με μια νέα τηλεόραση. Το Samsung Neo Qled QE700B στην έκδοση 65 “πωλείται.

  Εξοικονομήστε 300 € για την αγορά αυτής της Samsung TV QLED 4K UHD 65 “2023 + Sound Bar HWB550

  Για την άφιξη του πρώτου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου 2023, το Darty σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε 300 ευρώ σε ένα πακέτο Samsung, συμπεριλαμβανομένου ενός QLED 4K UHD 65 “2023 TV και ενός μπαρ.

  Μια φορητή τηλεόραση 32 “που λειτουργεί στην μπαταρία: Η τηλεόραση Qilive θα φέρει επανάσταση στην εμπειρία σας

  Παρακολουθώντας την τηλεόραση από οπουδήποτε, ακόμη και χωρίς ηλεκτρική πρίζα για να συνδέσετε τη συσκευή σας, είναι η καινοτόμος πρόταση της μάρκας Qilive, η οποία ξεκινά ένα μοντέλο τηλεόρασης 32 ιντσών.

  Αυτή η τηλεόραση 4K OLED Philips 55 “(Ambilight, HDMI 2.1, Android TV) βρίσκεται σε τιμές κανόνι !

  Σούπερ καλό σχέδιο για να εισέλθετε στον ιστότοπο του Αμαζονίου ! Για λίγες ώρες, μια τηλεόραση 55 ιντσών 4K OLED Philips με Ambilight, HDMI 2.1 και η τηλεόραση Android πηγαίνει κάτω.

  Εξαιρετική τιμή σε αυτή την τηλεόραση QLED TCL 65 “(2023) με το Google TV και το HDMI 2.1

  Αν ψάχνετε για τηλεόραση 65 ιντσών εξοπλισμένη με θύρες HDMI 2.1 και εργάζεστε με το σύστημα Google TV, οπότε βρίσκεστε στη σωστή θέση. Επί.

  Αυτή η τηλεόραση Qled Neo Samsung 55 “(2022) βρίσκεται σε πολύ πλεονεκτική τιμή για τις πωλήσεις

  Εξαιρετική προσφορά για να εισέλθετε στον ιστότοπο Carrefour με την ευκαιρία των πωλήσεων του καλοκαιριού 2023 ! Για περιορισμένη περίοδο, μια τηλεόραση QLED NEO 55 “από τη μάρκα Samsung είναι στο.

  Η τιμή των 4K Qled Hisense 65U7KQ Minled Falls στα 799 ευρώ κατά τη διάρκεια των πωλήσεων

  Έχοντας καλή τηλεόραση 4K στο σπίτι βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία όταν παρακολουθείτε μια σειρά ή μια ταινία. Αλλά η τιμή των πρόσφατων τηλεοράσεων μπορεί δυστυχώς να είναι φρένο.

  Το πακέτο Home Cinema 5.1 Advance Acoustic MAV 502 είναι μισή τιμή κατά τη διάρκεια των πωλήσεων

  Ένα πακέτο ηχείων στο σπίτι Cinema 5.1 είναι το όνειρο όλων των κινηματογραφιστών για να μπορέσουν να απολαύσουν τον εντυπωσιακό ήχο surround. Αλλά αυτός ο τύπος εξοπλισμού έχει κόστος. Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

  Το 55 -Inch LG OLED C2 TV είναι € 1099 κατά τη διάρκεια των πωλήσεων !

  Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών πωλήσεων 2023, το Rue du Commerce σπάει την τιμή της τηλεόρασης LG OLED55C25. Συνήθως σε πώληση σε € 1499, μπορείτε να το αγοράσετε τώρα.

  Αυτή η τηλεόραση 4K Qled Hisense 65 “με HDMI 2.1 είναι σπασμένο για πωλήσεις !

  Το CDISCONT χτυπά πολύ σκληρά σε αυτήν την πρώτη ημέρα των καλοκαιρινών πωλήσεων 2023. Για τις πρώτες ώρες της εμπορικής εκδήλωσης, ο γαλλικός εμπορικός ιστότοπος προσφέρει τηλεόραση 4K Qled Hisense 65 “.

  Η τηλεόραση Samsung Qled 55QE60B πηγαίνει κάτω από 550 €

  Αυτό το 55 -Inch Samsung Qled Samsung TV προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα χάρη στη μείωση των € 250 που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στο Rue du Commerce. Είναι περίπου.

  TV LG OLED EVO C2: Τιμή Canon στο μοντέλο 55 “της τηλεόρασης (4K UHD, 120 Hz, HDMI 2.1)

  Καλό σχέδιο που δεν πρέπει να χάσετε στον ιστότοπο Rue du Commerce ! Προς το παρόν, ο γαλλικός εμπορικός ιστότοπος προσφέρει την υπέροχη τηλεόραση LG OLED EVO C2 55 “.

  Μέχρι -20% στους προβολείς βίντεο Xgimi και Samsung στο FNAC !

  Μεταβείτε στο FNAC τώρα για να επωφεληθείτε από έναν προβολέα βίντεο Xgimi ή Samsung σε μίνι τιμές ! Το FVAC πηγαίνει τόσο πολύ ώστε να προσφέρει 1.000 ευρώ στον προβολέα βίντεο της Samsung και 150 €.

  Τηλεόραση FNAC 05/11/2023

  TV Samsung Neo Qled Qjén85b βλέπει την πτώση της τιμής του κατά τη διάρκεια των γαλλικών ημερών

  TV NEO QLED SAMSUNG QN85B είναι ένα από τα καλύτερα QLED MINI LED TV του 2022. Χάρη στις γαλλικές μέρες, είναι σε πολύ καλή τιμή αυτή τη στιγμή.

  Για τις γαλλικές μέρες, αυτό το Samsung Neo Qled 8K TV είναι μια απίστευτη τιμή

  Για τις γαλλικές μέρες, το CDISCONT προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά αν θέλετε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με μια νέα τηλεόραση. Το Samsung Neo Qled Q … Mini LED) στις εκδόσεις του.

  Οι πρώτες τηλεοράσεις εμφανίστηκαν πειραματικά τη δεκαετία. Στην πραγματικότητα, ήταν ειδικά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ότι οι οθόνες άρχισαν να γίνονται ο κανόνας στα δυτικά σπίτια. Από τη δεκαετία του 1950, τα μέσα ενημέρωσης θεωρήθηκαν μαζικά μέσα, ένας φορέας γνώμης. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 εμφανίστηκε το πρώτο έγχρωμο (και τηλεοπτικό) δείχνει.

  Η μακρά μετάδοση βίντεο αναλογίας γίνεται σταδιακά ψηφιακή στη στροφή της δεκαετίας του 2000. Αυτή η καινοτομία θα επιτρέψει στους κατασκευαστές να καινοτομούν όσον αφορά τον ορισμό – δεδομένου ότι η αναλογική μετάδοση υποτίθεται ότι οι υποδοχείς έχουν σταθερό αριθμό γραμμών ανάλογα με το πρότυπο και την περιοχή του κόσμου (PAL, SECAM, NTSC) και που αναγκάζουν τον ορισμό. Σταδιακά πήγαμε από 576 αλληλένδετες γραμμές σε πρότυπα υψηλής ευκρίνειας (720p, 1080i, 1080p, 144p, 4k, uhdtv και 8Κ UHD).

  Φυσικά αυτοί οι ορισμοί εμφανίστηκαν κατά την άφιξη νέων τεχνολογιών. Πρώτες οθόνες πλάσματος – πρώτες πραγματικά επίπεδες οθόνες στην αγορά. Αντικαταστάθηκαν γρήγορα από οθόνες LCD, που προστέθηκαν πρόσφατα με οθόνες OLED. Σήμερα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί στις οθόνες του εμπορικού κέντρου με οθόνες CART Cathodic Tube ή Plasma. Η εξέλιξη της τηλεόρασης συνοδεύτηκε από νέους τρόπους για να την λάβετε: δορυφορική τηλεόραση, μέσω του Διαδικτύου, με καλώδιο … αλλά και για την αποθήκευση προγραμμάτων. Έτσι, σήμερα, οι κασέτες βίντεο είναι μέρος του παρελθόντος και είναι δυνατόν να αποθηκεύσετε σε ψηφιακές μορφές οποιοδήποτε είδος βίντεο, είτε σε Blu-ray, USB Key, MicroSD, σκληρό δίσκο, DVD ..

  Η τιμή των τηλεοράσεων έχει επίσης εξελιχθεί πολύ. Η τιμή των επίπεδων οθονών LCD, ειδικότερα, έχει γίνει ιδιαίτερα ελκυστική. Ενώ η τεχνολογία OLED παραμένει πιο ακριβή – αν και οι τιμές μειώνονται. Αρκεί να πούμε ότι είναι δυνατόν να κάνετε εξαιρετικές προσφορές, υπό την προϋπόθεση ότι θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές !

  QLED / OLED TV σε προωθήσεις τον Σεπτέμβριο του 2023

  Βρείτε όλα τα καλά σχέδια και το ODR στην τηλεόραση QLED / OLED

  Βρείτε τις καλύτερες προσφορές και καλές προσφορές QLED και OLED TV δεν ήταν ποτέ ευκολότερο χάρη Προσφορές επιστροφής χρημάτων και κωδικούς προώθησης Σωρευτικά που προσφέρονται στο Good-Promo. Με τις πολλές προσφορές τους, μπορείτε να αγοράσετε μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας από ένα φτηνή τιμή. Επωφεληθείτε από τα καλά σχέδια για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα για τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τους σωρευτικούς κωδικούς προώθησης με προσφορές αποζημίωσης. Κάντε γρήγορα και εισάγετε αυτές τις εξαιρετικές προσφορές προτού να μην είναι πλέον διαθέσιμες.

  Το φθηνότερο της επιλογής μας

  Hisense TV 32A5KQ στα 279 € στο Amazon. Ένα καλό σχέδιο !

  TV Qled Hisense 32A5KQ 80 cm

  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Amazon στις 09/24/2023 στις 18:39

  Βρείτε το Qled Hisense Qled Hisense 32A5KQ 80 cm Full HD Smart TV Black στο Promo στο Amazon. Μεταξύ των διαφορετικών προσφορών είναι η φθηνότερη τιμή που βρήκαμε.

  Λεπτομέρειες τιμών: 299.99 € 279 € + Δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Οι καλύτερες προσφορές

  TV Qled Hisense 55A7GQ 2021

  TV Qled Hisense 55A7GQ 2021 στο Conforama

  TV SAMSUNG NEOQLED 85 'TQ85QN95C 2023

  500 ευρώ επιστροφές από τη Samsung
  TV Samsung Neoqled 85 ‘TQ85QN95C 2023 στο Darty

  TV OLED LG 48 'OLED48C3 2023

  TV OLED LG 48 ‘OLED48C3 2023 CHEZ VILLATECH

  TV OLED 55 'LG OLED55G3 2023

  200 € επιστρέφεται από την LG
  TV OLED 55 ‘LG OLED55G3 2023 Chez Villatech

  TV OLED EVO 83 'LG OLED83G3 2023

  TV OLED EVO 83 ‘LG OLED83G3 2023 στο MDA Electromenager

  Η τηλεόραση Hisense Mined 55 '55U8KQ 2023

  Η τηλεόραση Hisense Mined 55 ’55U8KQ 2023 στο Boulanger.com

  TV QLED 55 'Hisense 55a7kq

  50 € επιστρέφεται από τον Hisense
  TV QLED 55 ‘Hisense 55A7KQ στο FNAC.com

  TV Qled Hisense 65E79KQ Pro 2023 65 '

  TV Qled Hisense 65E79KQ Pro 2023 65 ‘στο FNAC.com

  TV QLED 55 'SAMSUNG QE55Q67B

  TV QLED 55 ‘SAMSUNG QE55Q67B AT CONFORAMA

  TV OLED LG OLED77C3 2023 77 '

  TV OLED LG OLED77C3 2023 77 ‘Chez Villatech

  TV Neoqled Samsung TQ55QN85C 138cm 2023

  100 € επιστρέφεται από τη Samsung
  TV Neoqled Samsung TQ55QN85C 138cm 2023 στο MDA Electromenager

  TV QLED TCL 65C731 - 65 '(165cm)

  TV QLED TCL 65C731 – 65 ‘(165cm) στο Ε.Μοσχάρι

  TV QLED TCL 55 '55C715

  TV QLED TCL 55 ’55C715 στο Jequipemamaison.Fr

  TV QLED TCL 43C725 Android TV 2021

  TV QLED TCL 43C725 Android TV 2021 στο Jequipemamaison.Fr

  TV Qled Samsung 50 'QE50Q60B 2022

  TV Qled Samsung 50 ‘QE50Q60B 2022 στο Ε.Μοσχάρι

  TV OLED LG OLED 97 '97G2

  TV OLED LG OLED 97 ’97G2 στο Boulanger.com

  TV OLED SAMSUNG TQ55S95C 55 '138 cm

  400 ευρώ επιστροφές από τη Samsung
  TV OLED SAMSUNG TQ55S95C 55 ‘138 cm στο Boulanger.com

  TV OLED EVO LG OLED777C25LB 2022

  TV OLED EVO LG OLED777C25LB 2022 στο Jequipemamaison.Fr

  TV OLED EVO LG OLED42C26LB 2022

  TV OLED EVO LG OLED42C26LB 2022 στο Jequipemamaison.Fr

  TV Qled Samsung 55 'TQ55Q80C 2023

  TV Qled Samsung 55 ‘TQ55Q80C 2023 στο FNAC.com

  Σε αυτήν την κατηγορία

  Καλές προσφορές στο Qled Samsung TV τον Σεπτέμβριο του 2023

  Καλές προσφορές στο Qled Samsung TV τον Σεπτέμβριο του 2023

  Όλες οι προσφορές και οι καλές προσφορές για τις τηλεοράσεις της Samsung Qled τον Σεπτέμβριο του 2023. Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές σε τηλεοράσεις Samsung των 43 ιντσών, 50 ιντσών, 55 ιντσών, 65 ιντσών και 75 ιντσών.
  Βρείτε 86 προσφορές διαθέσιμες από τους συνεργάτες μας από 435.9 €.

  Φτηνές TV TV TV: Από 369 ευρώ

  Φτηνές QLED TC TV τον Σεπτέμβριο του 2023

  Βρείτε όλες τις προωθήσεις και τις εκπτώσεις στο QLED TCL TV τον Σεπτέμβριο του 2023. Επωφεληθείτε από τα καλά μας σχέδια στις τηλεοράσεις TCL για να τα αγοράσετε σε χαμηλές τιμές.
  Βρείτε 39 προσφορές διαθέσιμες από τους συνεργάτες μας από € 369.

  OLED LG TV στο promo τον Σεπτέμβριο του 2023

  OLED LG TV στο promo τον Σεπτέμβριο του 2023

  Το Bonne-Promo προσφέρει εκπτώσεις, προωθήσεις και καλές προσφορές για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στην OLED LG TV. Φτηνές τιμές για όλους τους προϋπολογισμούς.
  Βρείτε 21 προσφορές διαθέσιμες από τους συνεργάτες μας από το 882.46 €.

  Καλές τηλεοπτικές προσφορές OLED Philips τον Σεπτέμβριο του 2023

  Καλές τηλεοπτικές προσφορές OLED Philips τον Σεπτέμβριο του 2023

  Όλες οι προσφορές και οι εκπτώσεις στην OLED Philips TV. Βρείτε τις καλύτερες προσφορές στην Philips Ambilight TV.
  Βρείτε 3 προσφορές διαθέσιμες από τους συνεργάτες μας από το 1199.9 €.

  Καλές προσφορές στην τηλεόραση Hisense τον Σεπτέμβριο του 2023

  Καλές τηλεοπτικές προσφορές Hisense τον Σεπτέμβριο του 2023

  Βρείτε τις καλύτερες προσφορές και καλές προσφορές στις τηλεοράσεις του Hisense. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές των τηλεοράσεων 55 ιντσών, 65 ιντσών και 75 ιντσών.
  Βρείτε 28 προσφορές διαθέσιμες από τους συνεργάτες μας από € 279.

  Sony Bravia Oled TV Promo τον Σεπτέμβριο του 2023

  Η τηλεόραση Bravia Sony OLED από 1490 ευρώ με τις καλές προσφορές μας

  Καλοκαιρινής.Το COM προσφέρει εκπτώσεις, προωθήσεις και καλά σχέδια στην OLED Sony Bravia TV για να αγοράσετε στην καλύτερη τιμή. Οι προσφορές επιστροφής χρημάτων, οι αποταμιεύσεις και οι αποκλειστικοί κωδικοί προώθησης διατίθενται στον ιστότοπο.
  Βρείτε 13 προσφορές διαθέσιμες από τους συνεργάτες μας από € 1490.

  Promo TV OLED SAMSUNG: Από 1099 ευρώ

  Καλό τηλεοπτικό πρόγραμμα OLED SAMSUNG: Promo τον Σεπτέμβριο του 2023

  Το Bonne Promo προσφέρει τις καλύτερες συμβουλές για την OLED Samsung TV, με άμεσες εκπτώσεις, αποκλειστικούς κωδικούς προώθησης και προσφορές αποζημίωσης. Συγκρίνετε τις τιμές και ακολουθήστε τις συμβουλές για να βρείτε τη φτηνή σας Samsung Oled Sams TV.
  Βρείτε 11 προσφορές διαθέσιμες από τους συνεργάτες μας από € 1099.

  Η επιλογή των προσφορών μας

  Promo στην τηλεόραση OLED 55 ‘LG OLED55G3 2023 για € 1899 στο Villatech

  TV OLED 55 'LG OLED55G3 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 10/01/2023 στις 11:59:59 μ.μ
  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Villatech στις 09/24/2023 στις 10:33

  Νέα πτώση τιμών στο Villatech στο Evo OLED 55 ιντσών LG OLED55G3 2023 TV. Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που σημειώνεται για 1 μήνα. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 200 € επιστρέφεται από την LG

  Λεπτομέρειες τιμών: 2299 € 2099 € + Δωρεάν παράδοση – 200 € επιστροφή = 1899 €

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Αρτοποιός.COM: TV OLED LG OLED 97G2 μόνο για € 1.900

  TV OLED LG OLED 97 '97G2

  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:23

  Πτώση τιμών στο Boulanger.com, η χαμηλότερη τιμή που παρατηρήθηκε στο OLED LG OLED 97G2 OLED TVS για 1 μήνα.

  Λεπτομέρειες τιμών: 24.999 € 17,900 € + δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Καλό σχέδιο στο Boulanger.com στην τηλεόραση OLED SAMSUNG TQ55S95C 55 ‘: € 1649

  TV OLED SAMSUNG TQ55S95C 55 '138 cm

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 02/10/2023 στις 23:59
  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:23

  Νέα τιμή στο Boulanger.com. Επωφεληθείτε από το promo στο OLED SAMSUNG TQ55S95C 138 cm UHD SMART TV 2023 Black TQ55S95CATXC από € 1649 € ! Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 400 ευρώ επιστροφές από τη Samsung

  Λεπτομέρειες τιμών: 2699 € € 2049 + Δωρεάν παράδοση – € 400 επιστροφή χρημάτων = 1649 €

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  TV Samsung QLED TQ65Q68C ΜΟΝΟ € 899 στο Darty με αυτό το καλό σχέδιο

  TV SAMSUNG QLED TQ65Q68C 65 '163 CM 4K UHD SMART TV 2023 Black TQ65Q68CAUXXCC

  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Darty στις 09/24/2023 στις 6:30 μ.μ

  Βρείτε στο Darty the Samsung Qled TQ65Q68C 65 ιντσών 4K 4K UHD SMART TV 2023 Black TQ65Q68CAUXXC. Μεταξύ των διαφορετικών προσφορών είναι η φθηνότερη τιμή που βρήκαμε.

  Λεπτομέρειες τιμών: 1099 € 899 € + Δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Καλό τηλεοπτικό σχέδιο Samsung Neoqled T65 ‘Q65QN900C 2023 στο Darty: Μόνο € 4179

  TV 65 'Samsung Neoqled TQ65QN900C 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 02/10/2023 στις 23:59
  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Darty στις 09/24/2023 στις 6:30 μ.μ

  Samsung Neoqled 65 ιντσών TQ65QN900C 2023 TVS σε promo στο Darty. Αυτή η τιμή είναι η χαμηλότερη που βρίσκεται στους συνεργάτες μας. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 500 ευρώ επιστροφές από τη Samsung

  Λεπτομέρειες τιμών: 5.999 € € 4.679 + Δωρεάν παράδοση – € 500 επιστράφηκε = € 4179

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  TV QLED TCL 55 ’55C745 2023 ΜΟΝΟ € 599 στο BAKER.com με αυτό το καλό σχέδιο

  TV QLED TCL 55 '55C745 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/30/2023 στις 11:59:59 μ.μ
  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:23

  Νέα πτώση τιμών στο Boulanger.com σε 55 ιντσών τηλεόραση TCL 55C745 2023. Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που σημειώνεται για 1 μήνα. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: € 100 επιστρέφονται από το TCL

  Λεπτομέρειες τιμών: 749 € € 699 + Δωρεάν παράδοση – € 100 Επιστροφή χρημάτων = € 599

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Καλό σχέδιο στο CDISCONT στην τηλεόραση OLED HISENSE 65A85H 2022: 1229.98 €

  TV OLED Hisense 65 '65A85H 2022

  Η τιμή επαληθεύτηκε στο CDISCONT στις 09/24/2023 στις 6:20 μ.μ

  Promo On 65 -Incch Hisense 65 ιντσών 65A85H 2022 TVS στο CDISCONT. Αυτή είναι η φθηνότερη τιμή που έχουμε δει.

  Λεπτομέρειες τιμών: 1199.99 € + 29.99 € παράδοση = 1229.98 €

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Καλό τηλεοπτικό σχέδιο TCL 98C735 98 ‘QLED 4K Chez Villatech: Μόνο 2607.9 €

  TV TCL 98C735 98 'QLED 4K UHD αλουμινίου

  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Villatech στις 09/24/2023 στις 10:33

  Επωφεληθείτε από την πτώση των τιμών στο TCL 98C735 98 ‘QLED 4K UHD Aluminium Brush 98C735 στο Villatech. Από 2607.9 € μόνο !. Η τιμή ισχύει από την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Villatech

  Λεπτομέρειες τιμών: 4499 € 2607.9 € + Δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  TV Qled Samsung QE43Q60B 2022 στο Amazon: Μόνο 476.37 € με αυτό το καλό σχέδιο

  TV Qled 43 'Samsung QE43Q60B 2022

  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Amazon στις 09/24/2023 στις 18:38

  Το Amazon σας προσφέρει μια προώθηση σε 43 ιντσών Qled Samsung QE43Q60B 2022 TV. Αυτή η προσφορά είναι η χαμηλότερη τιμή που παρατηρείται για 1 μήνα. Αυτή η προσφορά ισχύει στο Amazon από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023. Τιμή υπόκειται στη διαθεσιμότητα.

  Λεπτομέρειες τιμών: 657.9 € 476.37 € + Δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Αρτοποιός.Com: € 649 για την τηλεόραση 65 ‘TCL 65C745 2023

  TV QLED TCL 65 '65C745 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/30/2023 στις 11:59:59 μ.μ
  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:23

  Πτώση τιμής σε 65 -inch TCL 65C745 2023 τηλεοράσεις στο Boulanger.com. Αυτή είναι η πιο βασική τιμή που παρατηρήθηκε στις 65 ιντσών QLED TCL 65C745 2023 TVARISS για 1 μήνα. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 150 € Επιστροφή από το TCL

  Λεπτομέρειες τιμών: 849.99 € € 799 + Δωρεάν παράδοση – € 150 Επιστροφή = 649 €

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  TV OLED SAMSUNG TQ65S92C 163 CM 65 ‘στο FNAC.COM: Μόνο € 1869 με αυτό το καλό σχέδιο

  TV OLED SAMSUNG TQ65S92C 163 CM 65 '

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/25/2023 στις 11:59:59 μ.μ
  Η τιμή επαληθεύτηκε στο FNAC.com στις 09/24/2023 στις 18:28

  Νέα τιμή στο FNAC.com. Επωφεληθείτε από το promo στο OLED SAMSUNG TQ65S92C 163 CM 4K UHD SMART TV 2023 GREY TQ65S92CATXC TV TV από μόνο € 1869 € ! Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 500 ευρώ επιστροφές από τη Samsung

  Λεπτομέρειες τιμών: € 2369 + Δωρεάν παράδοση – € 500 επιστροφή χρημάτων = € 1869

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  € 1999 για το Samsung Neo Qled 65 ‘QE65QN900B 2022, στο Promo στο Darty

  Samsung TV Neo Qled 65 'QE65QN900B 2022 Ecran Infinity 8K

  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Darty στις 09/24/2023 στις 6:30 μ.μ

  Το Darty σας προσφέρει ένα promo στο Samsung NEO QE65QN900B 2022 Ecran Infinity 8K TVS. Αυτή η προσφορά είναι η χαμηλότερη τιμή που παρατηρείται για 1 μήνα. Αυτή η προσφορά ισχύει στο Darty από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023. Τιμή υπόκειται στη διαθεσιμότητα.

  Λεπτομέρειες τιμών: 5499.99 € 1999 € + Δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Αρτοποιός.COM: TV Samsung Qled 85 ‘TQ85Q60C 2023 μόνο για € 1779

  TV Qled Samsung 85 'TQ85Q60C 2023

  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:23

  Πτώση τιμών στο Boulanger.com, η χαμηλότερη τιμή που σημειώθηκε στο QLED SAMSUNG 85 ιντσών TQ85Q60C 2023 TVS για 1 μήνα.

  Λεπτομέρειες τιμών: 2299 € 1779 € + Δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  € 6259 για το Samsung Neoqled 85 ‘TQ85QN800C 2023 TV, προς πώληση στο Darty

  TV 85 'Samsung Neoqled TQ85QN800C 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 02/10/2023 στις 23:59
  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Darty στις 09/24/2023 στις 6:30 μ.μ

  Επωφεληθείτε από την πτώση των τιμών στη Samsung Neoqled 85 Inch TQ85QN800C 2023 στο Darty. Από μόνο 6.259 € !. Τιμή έγκυρη από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο Darty Price που ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 500 ευρώ επιστροφές από τη Samsung

  Λεπτομέρειες τιμών: 7999 € € 6759 + Δωρεάν παράδοση – € 500 επιστράφηκε = € 6.259

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  TV Samsung Neoqled 55 ‘TQ55QN95C 2023 πωλείται μόνο σε € 1990 στο Boulanger.com

  TV 55 'Samsung Neoqled TQ55QN95C 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 02/10/2023 στις 23:59
  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:23

  55 ιντσών Samsung Neoqled TQ55QN95C 2023 TVS σε promo στο Boulanger.com. Αυτή η τιμή είναι η χαμηλότερη που βρίσκεται στους συνεργάτες μας. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 200 € επιστρέφεται από τη Samsung

  Λεπτομέρειες τιμών: 2799 € 2190 € + Δωρεάν παράδοση – 200 € επιστροφή = 1990 €

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  TV OLED Sony Bravia XR83A90J 2021 πωλείται μόνο σε € 3.999 στο Darty

  TV OLED SONY BRAVIA XR83A90J 2021

  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Darty στις 09/24/2023 στις 6:30 μ.μ

  Οι χαμηλότερες μειώσεις των τιμών στο Darty, η χαμηλότερη τιμή που παρατηρήθηκε στο OLED Sony Bravia XR83A90J 2021 TVS για 1 μήνα.

  Λεπτομέρειες τιμών: 4499 € 3,999 € + δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Καλό σχέδιο στο jequipemamaison.FR στην τηλεόραση QLED TCL 55 ’55C815: 629.09 €

  TV QLED TCL 55 '55C815

  Τιμή ελέγχθηκε στο jequipemamaison.FR στις 09/24/2023 στις 07:55

  Νέα προώθηση στο Jequipemamaison.Fr.QLED TCL TV 55 Inch 55C815 4K UHD Android TV SON ONKYO από το 629.09 € μόνο ! Η τιμή ισχύει από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στο Jequipemamaison.Fr

  Λεπτομέρειες τιμών: 794.31 € 629.09 € + Δωρεάν παράδοση

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Αρτοποιός.Com: € 890 για το QLED TCL MINI LED 65 ’65C845 2023 TV TV

  TV QLED TCL MINI LED 65 '65C845 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 12/31/2023 στις 11:59:59 μ.μ
  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:22

  Βρείτε στο Boulanger.COM TVS 65 ιντσών QLED TCL MINI LED 65C845 2023 ΠΩΛΗΣΗ. Μεταξύ των διαφορετικών προσφορών είναι η φθηνότερη τιμή που βρήκαμε. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 300 ευρώ επιστροφές από το TCL

  Λεπτομέρειες τιμών: 1399 € 1190 € + Δωρεάν παράδοση – 300 € επιστροφή = 890 €

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Promo Darty: € 4049 για την τηλεόραση OLED SAMSUNG TQ77S95C 77 ‘

  TV OLED SAMSUNG TQ77S95C 77 '195 cm

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 02/10/2023 στις 23:59
  Η τιμή επαληθεύτηκε στο Darty στις 09/24/2023 στις 6:30 μ.μ

  Αυτή είναι μια καλή προώθηση επειδή είναι η χαμηλότερη τιμή που σημειώνεται στις τηλεοράσεις OLED SAMSUNG TQ77S95C 77 ιντσών 195 cm 4k UHD SMART TV 2023 Black TQ77S95CATXXC μεταξύ των συνεργατών μας. Αυτή η προσφορά ισχύει στο Darty από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023. Τιμή υπόκειται στη διαθεσιμότητα. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 300 ευρώ που επιστρέφονται από τη Samsung

  Λεπτομέρειες τιμών: 5099 € € 4.349 + Δωρεάν παράδοση – € 300 επιστράφηκε = € 4049

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  TV QLED TCL 50 ’50C645 2023 πωλείται μόνο σε € 399 στο Boulanger.com

  TV QLED 50 'TCL 50C645 2023

  Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/30/2023 στις 11:59:59 μ.μ
  Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:22

  Επωφεληθείτε από την πτώση των τιμών στο QLED 50 ιντσών TCL TV 50C645 2023 στο Boulanger.com. Από μόνο € 399 !. Η τιμή ισχύει από την Παρασκευή 04 Αυγούστου 2023 στο Boulanger.Η τιμή COM ισχύει με την προσφορά επιστροφής: € 100 επιστρέφονται από το TCL

  Λεπτομέρειες τιμών: 599 € € 499 + Δωρεάν παράδοση – € 100 Επιστροφή = € 399

  Ερώτηση για τις τιμές

  Τιμή ιστορικού

  Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

  Good Plan OLED TV και QLED TV PROMO, απολαύστε τις πωλήσεις πριν από το χρόνο !

  Οι τηλεοράσεις LED έδωσαν τη θέση τους σε δύο πολύ πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες από το OLED και το QLED. Οι πιο πρόσφατες οθόνες που είναι εξοπλισμένες με αυτές τις τεχνολογίες προσφέρουν καλύτερη εκτίμηση των χρωμάτων, αλλά και αντιθέσεις. Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις επωφελούνται από μια άψογη ποιότητα εικόνας, πλούσια λεπτομερώς, με υψηλό επίπεδο φωτισμού. Μόνο μειονέκτημα, οι τηλεοράσεις QLED και OLED είναι ακριβές. Για να αποθηκεύσετε, τίποτα δεν χτυπά διαφημιστικές προσφορές από το Good-Promo.

  Ποια είναι η τιμή για την τηλεόραση QLED / OLED ?

  Η επιλογή της τηλεόρασης QLED / OLED πρέπει να εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας. Από 1.200 έως 5.000 ευρώ, μια ευρεία επιλογή συσκευών είναι διαθέσιμη σε εσάς. Το μέγεθος της οθόνης, η σύνδεση, η συχνότητα αναζωογόνησης της πλάκας, των τεχνολογιών του σκάφους (Dolby Vision, HDR, HLG κ.λπ.), το εμπορικό σήμα κ.λπ., είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που παίζουν στην τιμή της τηλεόρασής σας QLED/ OLED.

  Τι μέγεθος θα επιλέξετε για την οθόνη της τηλεόρασής σας ?

  Από 55 έως 85 ίντσες, ανακαλύψτε στον ιστότοπό μας ένα ευρύ φάσμα τηλεόρασης από την τελευταία κραυγή. Σημειώστε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη σας, τόσο πιο ακριβή θα σας κοστίσει η τηλεόρασή σας. Αλλά να έχετε κατά νου ότι με ένα καλό τηλεοπτικό σχέδιο OLED μπορείτε πάντα να μειώσετε το ποσό του τιμολογίου. Το μέγεθος της οθόνης της τηλεόρασής σας εξαρτάται κυρίως από τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες σας και το μέρος στο οποίο θα εγκατασταθεί η συσκευή σας.

  Πότε να χρησιμοποιήσετε τις σωστές προσφορές OLED TV ?

  Οι καλές προσφορές και οι προωθήσεις στις τηλεοράσεις QLED / OLED είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν τις πωλήσεις. Με την ευκαιρία της μαύρης Παρασκευής, των γαλλικών ημερών ή στην περίπτωση εξαιρετικών προσφορών τα Χριστούγεννα, εμφανίζουμε στον ιστότοπό μας την καλύτερη τηλεοπτική προώθηση Qled. Οι ιστότοποι εμπορικών μας συνεργατών κάνουν εκπτώσεις κάθε μέρα, πράγμα που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ανά πάσα στιγμή.

  Ποια είναι η διάρκεια των προωθήσεων στην τηλεόραση QLED / OLED ?

  Οι προωθήσεις QLED TV μπορούν να διαρκέσουν από λίγες ημέρες έως μερικές εβδομάδες. Αλλά οι πιο πλεονεκτικές προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ώρες ή συσκευάζονται από το όριο αποθέματος. Για να μην διακινδυνεύσετε να χάσετε την καλή συμφωνία, το ιδανικό είναι να το εκμεταλλευτείτε μόλις δημοσιευθεί η διαφημιστική προσφορά.

  Με τον ιστότοπό μας, είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε ένα καλό τηλεοπτικό πρόγραμμα OLED. Εμφανίζουμε αμέσως τις προσφορές της ημέρας και ενημερώνουμε τις νέες λειτουργίες. Ως εκ τούτου, δεν θα διατρέχετε κανένα κίνδυνο να χάσετε μια αποκλειστική προσφορά.

  Μείνετε ενημερωμένοι χάρη στις ειδοποιήσεις email μας

  Αντί για τα μέλη της κοινότητάς μας, προσφέρουμε ένα σύστημα ειδοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιλέξτε τα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν, στην περίπτωσή μας οι προωθήσεις της τηλεόρασης QLED και λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις επισημάνει ένα καλό σχέδιο. Επιπλέον, έχετε επίσης τη δυνατότητα λήψης προσφορών συνεργατών με τους κωδικούς προώθησης που ισχύουν σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις προσφορές προώθησης που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα ?

  Για να διευκολύνετε τη ζωή σας, έχουμε συμπεριλάβει ένα κουμπί (μπλε) που σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του εμπόρου της επιλογής σας. Δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσετε κανένα κουπόνι προώθησης ή μείωσης.

  Πράγματι, η προώθηση σας κάνει αμέσως να απολαύσετε έκπτωση 10 έως 20 % γενικά. Αλλά σε ορισμένες ιδιαίτερα πλεονεκτικές συμφωνίες, αναμένετε να εξοικονομήσετε έως και 25 % ! Επιλέξτε το σωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα OLED και διασκεδάστε χωρίς να περιμένετε !

  Πώς να συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες των καλών προσφορών ?

  Για να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες του προωθητικού σας τηλεοπτικού qled, απλά κάντε κλικ στον τίτλο. Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε την εξέλιξη της τιμής, για να μάθετε αν πρόκειται για επιστροφή προσφοράς ή όχι και πάνω απ ‘όλα να ελέγξετε εάν η παράδοση προσφέρεται.

  Είναι οι προσφορές επιστροφής επιστροφής ισχύος για καλή προώθηση ?

  Εκτός από την δωρεάν παράδοση, ορισμένες προσφορές σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από τις προσφορές αποπληρωμής στο τέλος της αγοράς σας. Ανάλογα με τις λεπτομέρειες του σωστού τηλεοπτικού σχεδίου OLED, το ποσό μπορεί να κυμαίνεται από 50 έως 600 ευρώ ή ακόμα περισσότερα. Η Samsung, η TCL και η Hisense είναι εξαιρετικές ιδιαίτερα στον τομέα. Για να είστε βέβαιοι ότι σας επιστρέφετε, φροντίστε πάντα για να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της προσφοράς καθώς και των συνθηκών επιλεξιμότητας.

  Ποιες είναι οι εμπορικές τοποθεσίες που επηρεάζονται από αυτές τις προσφορές ?

  Η Bonne-Promo εμφανίζει προωθήσεις ενός καλού εκατό εμπορικού τόπου που ειδικεύονται στην πώληση της OLED /QLED TV. FNAC, Auchan, Amazon, Cdiscount, Rue de Commerce, Darty, κλπ., είναι τα κύρια καταστήματα για να εξοπλίσουν τον εαυτό τους. Αλλά στον ιστότοπό μας, θα βρείτε μια επιλογή από τηλεοπτικές προωθήσεις QLED από μάρκες: Samsung, Sony, LG, Panasonic, Hisense, Toshiba, Phillips, Sharp, TCL, κλπ.