OnePlus Nord 5G Test: Το smartphone Mid -Range άνετα, North 5G North 5G Test: Ένα ευχάριστο καλοκαιρινό αναψυκτικό – CNET France

OnePlus North 5G Test: Ένα ευχάριστο καλοκαιρινό αναψυκτικό

Άλλες δύο ομοιότητες και τέλος μια μεγάλη καινοτομία. Όπως και πέρυσι, το OnePlus προσφέρει μια μπαταρία 4500 mah Για να τροφοδοτήσετε τους τελευταίους απογόνους σας. Πρώτη ομοιότητα. Αυτή η μπαταρία εξακολουθεί να μην υποστηρίζει ασύρματο φορτίο. Δεύτερη ομοιότητα. Ωστόσο, το North 2T αναλαμβάνει τώρα χρώματα με επαναφόρτιση εποπτείας 80 Watts, Αντί για 60 watts. Μια πυροσβεστική δύναμη που εγκαινιάστηκε, ας θυμηθούμε, στο OnePlus 10 Pro.

OnePlus Nord 5G Test: Το smartphone mid -range άνετο

Το North Range είναι μια πραγματική επιτυχία και το OnePlus surfs αυτά τα καλά αποτελέσματα για να πολλαπλασιάσει τα μοντέλα. Εδώ είναι το βόρειο 2T 5G OnePlus, η φωτεινή εξέλιξη του North 2 που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και των οποίων οι κύριες γραμμές με την ίδια οθόνη AMOLED, μια πιο πρόσφατη SOC, αλλά ισοδύναμη δύναμη και ένα τμήμα φωτογραφιών του οποίου συνδυάζει το συνδυασμό αισθητήρων, είναι παρόμοια.

Βόρειο μπλοκ φωτογραφίας OnePlus 2T

Η συνέχεια

Η μάρκα Μονόπλευρτος πέτυχε στην έναρξη της σειράς Βόρειος που στοχεύει στο τμήμα των μέσων όγκων, επεκτείνοντας τις ευκαιρίες του προσφέροντας smartphones στο διάστημα μεταξύ 300 και 500 €.

Η σειρά γρήγορα κατακερματισμένη στο βόρειο, βόρειο CE, βόρεια αυτό το lite, πολλαπλασιάζοντας τα μοντέλα και προσφέροντας διαφορετικές διαμορφώσεις, πάντα με την επικάλυψη Oxygenos Overlay.

OnePlus Nord 2T ράφι

Αρκετά μοντέλα Northern έχουν ήδη ξεκινήσει από την αρχή του έτους, ένα σημάδι της ζωτικότητας του τμήματος, και εδώ έρχεται τώρα OnePlus Nord 2T 5G, Εξέλιξη φωτός του North 2 και ενώ περιμένει ένα βόρειο 3 με την πιο αξιοσημείωτη διαφορά.

Το smartphone επαναλαμβάνει τις κύριες γραμμές του προκάτοχού του, αλλά εντάχθηκε στο γρήγορο φορτίο 80W που εγκαινιάστηκε στο OnePlus 10 Pro που δοκιμάσαμε. Έτσι βρίσκουμε τον ίδιο κάπως ογκώδες φορτιστή που είχαμε ήδη στο χέρι με τη ναυαρχίδα.

Χαρακτηριστικά του βόρειου OnePlus 2T 5G

 • Πάχος 8,2 mm για 190 g
 • 6,43 ιντσών FHD+ AMOLED 90 Hz HDR10 οθόνη+
 • SOC MediaTek Dimensity 1300 Octocore / GPU ARM Mali-G77 MC9
 • 8 ή 12 GB RAM / 128 ή 256 GB αποθήκευσης
 • WiFi 6 / Bluetooth 5.2 / NFC
 • Αναγνώστης οπτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη
 • 32 megapixel μπροστινό αισθητήρα φωτογραφιών με EIS
 • Τριπλός οπίσθιος αισθητήρας φωτογραφιών:
  – ευρεία γωνία 50 megapixel f/1.8 Sony IMX 766 με OIS
  – Ultra ευρεία γωνία 8 megapixel με EIS (γωνιακή όραση 120 μοίρες)
  – 2 Megapixel Monochrome Sensor
 • Εγγραφή βίντεο έως 4K / 30 FPS / Slow Motion (1080p έως 480 IPS, 720p έως 960 IPS)
 • 4500 MAH Μπαταρία διπλού κυττάρου με γρήγορο φορτίο 80W Supervooc
 • Συνδέσεις USB-C / Dual SIM 5G
 • 2g συμβατό στα 5g
 • Τιμή αναφοράς: 429 € (8/128 GB), 499 € (12/256 GB)

Παρόμοιος σχεδιασμός, άτυπος μπλοκ φωτογραφιών

Δεν αλλάζουμε μια νικηφόρα ομάδα και, αντιμέτωποι με την επιτυχία της βόρειας σειράς.

Για το βόρειο 2T, η μορφή είναι επομένως η ίδια με το βόρειο 2 με πάχος 8,2 mm, βάρος 190 g και η μπροστινή πλευρά που παραμένει παρόμοια: μια οθόνη FHD+ 6,43 ιντσών FHD+ AMOLED με αναψυκτικό 90 Hz και γροθιά που στεγάζεται για τη φωτογραφία αισθητήρα πριν από 16 megapixel.

OnePlus Nord 2T 01

Ο λόγος 20: 9 δεν αλλάζει και η οθόνη που υποστηρίζει HDR10+ προστατεύεται από γυαλί Gorilla 5 Glass. Η οθόνη εξακολουθεί να είναι τόσο ευχάριστη για προβολή, με τη δυνατότητα να προσαρμόσει λεπτή τη χρωματομετρία στις παραμέτρους για να ευνοήσει τις έντονες αντιθέσεις ή τα φυσικά χρώματα.

Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στεγάζεται κάτω από την οθόνη και ανταποκρίνεται σωστά στα αιτήματα στις περισσότερες περιπτώσεις. Στις φέτες, εκτός από το κουμπί τροφοδοσίας και τα πλήκτρα έντασης, το North 2T διατηρεί το ρυθμιστικό ειδοποίησης όπως για τα ναυαρχίδα της μάρκας.

Slider OnePlus Nord 2T

Οι συνδετήρες USB-C και το Double Sim Trolley είναι τα μόνα στοιχεία των φέτες, με τα ηχεία, και επομένως δεν θα βρούμε ούτε 3,5 mm jack ούτε θύρα θύρας. Η σφραγίδα του κελύφους παραμένει περιορισμένη και η συσκευή δεν προστατεύεται επομένως από εμβάπτιση.

Βόρειο Onepus 2T πίσω

Στο πίσω μέρος, το μπλοκ φωτογραφιών παραμένει επιβλητικό και εξακολουθεί να χωρίζεται σε 2 ξεχωριστές ομάδες: το πρώτο για τον κύριο αισθητήρα φωτογραφιών και το δεύτερο για τους άλλους δύο αισθητήρες. Σημειώστε τη συγκεκριμένη διάταξη αυτών.

Με μια φόρμουλα που δεν αλλάζει, ο χειρισμός παραμένει εκτιμημένος χάρη στην καμπύλη πλάτη και αυτό το μεταξένιο άγγιγμα του κελύφους, για να μην αναφέρουμε το φινίρισμα ψαμμίτη που υπενθυμίζει το κύτος του OnePlus 1, το οποίο υπογραμμίζει την ανησυχία για λεπτομέρειες. Το smartphone είναι καλά ισορροπημένο στο χέρι και δεν θα σημειώσει δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά προσέξτε την ολίσθηση εάν δεν έχει προστατευτική περίπτωση ή περίπτωση.

Το πρώτο με το Dimensity 1300

Ο OnePlus Nord 2 που είχαμε δοκιμάσει Ένα διακεκριμένο από το Dimention 1200-AI SOC, μια εξατομικευμένη έκδοση του Fimensity 1200 για να προωθήσει την απόδοση στην τεχνητή νοημοσύνη.

Ο OnePlus Nord 2T 5G Επιλέγει το μέρος του για το SOC Διεύθυνση 1300 de MediaTek προσφέροντας μια octocore 1+3+4 διαμόρφωση CPU που ωθεί μία από τις καρδιές ARM Cortex-A78 έως 3 GHz, αφήνει τρεις Cortex-A78 coeurs σε τυπική συχνότητα και περιλαμβάνει 4 σεβάσμους οικονομικούς πυρήνες ARM Cortex-A55, ενώ το τμήμα GPU μέρος GPU, περνάει από ένα βραχίονα Mali-G77.

Πρόκειται για έναν κατάλληλο συνδυασμό στη μέση εμβέλεια προσφέροντας ένα καλό μίγμα μεταξύ της μέσης απόδοσης και της μέτριας κατανάλωσης ενέργειας, προσφέροντας παράλληλα συμβατότητα 5G (υπο-6 GHz).

OnePlus Nord 2T Antutu

OnePlus Nord 2T Geekbench

Συγκεκριμένα, η διαφορά στην απόδοση με το Dimention 1200 δεν είναι προφανής και δείχνει το SOC ακόμη και πίσω από ορισμένους δείκτες. Αυτό δεν εμποδίζει το smartphone να είναι πολύ άνετο σε καθημερινή βάση και να προσφέρει άψογη ρευστότητα.

Τα περισσότερα κινητά παιχνίδια τρέχουν χωρίς δυσκολία και η αυτονομία παραμένει σωστή (λίγο πάνω από μια ημέρα λειτουργίας σε μικτή χρήση). Η προμήθεια του γρήγορου φορτίου 80W είναι ευπρόσδεκτη και επιτρέπει ένα πλήρες φορτίο σε λίγο πάνω από 30 λεπτά, με πολύ μέτριο τελικό θερμαντήρα.

Το βόρειο 2T τρέχει κάτω Android 12 επικάλυμμα Oxygenos 12, που έχει ήδη περάσει στο OnePlus 10 Pro. Βρίσκουμε την κομψή διεπαφή και τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρονται στις ρυθμίσεις.

Οθόνη καλωσορίσματος του Northern OnePlus 2T

OnePlus Nord 2T ράφι

Το OxyGenos προσφέρει αρκετούς τρόπους (Zen, Game. ) και μια λειτουργία ράφι προσβάσιμο από ένα γλιστρωμένο δάχτυλο από την επάνω δεξιά γωνία, συγκεντρώνοντας τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και επαφές και χρήσιμες πληροφορίες.

Είναι γρήγορο και ρευστό, με λίγες προεγκατεστημένες εφαρμογές και μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων για να προσαρμόσει το smartphone στο στυλ ή τις επιθυμίες του. Θα βρούμε επίσης κάτι για να δημιουργήσουμε μια πάντα στην οθόνη με τις κλασικές οθόνες που εμφανίζουν μια ιδέα για καθημερινή δραστηριότητα και τον αριθμό του ξεκλείδωμα οθόνης και τον καμβά για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο από μια φωτογραφία.

Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να εμφανιστεί προσωρινά η οθόνη (εξαφανίζεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα) ή μόνιμη στην οθόνη ρολογιού, η οποία δεν προσφέρεται πάντα σε άλλη επικάλυψη.

Ένα τμήμα φωτογραφίας που κυριαρχείται από το Sony IMX766

Για το τμήμα της φωτογραφίας, το OnePlus Nord 2T Παίρνει την ίδια σύνθεση και τους βόρειους αισθητήρες 2: μια κύρια ενότητα Sony IMX766 50 megapixel με άνοιγμα f/1,9 που θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας και θα υποστηριχθεί από μια εξαιρετικά γωνία 8 megapixel και έναν αισθητήρα μονόχρωμου 2 megapixel.

OnePlus Nord 2T Photo Bloc 02

Επομένως, δεν υπάρχει μονάδα αφιερωμένη στο ζουμ και το smartphone θα προσφέρει ένα ζουμ χωρίς απώλειες X2 χρησιμοποιώντας τον κύριο αισθητήρα, ενώ το ψηφιακό ζουμ θα μεταβεί στο X10, με πολύ εξομάλυνση κατά την άφιξη.

OnePlus Nord 2T Photo 02

OnePlus Nord 2T Photo 03

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με καλή φωτεινότητα προσφέρουν μια όμορφη απόδοση, καθώς και τα πιο αδύναμα πλάνα φωτός, με διατηρημένες λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά, η μετα-επεξεργασία είναι αρκετά ορατή και τα περιγράμματα των αντικειμένων είναι μερικές φορές πολύ επισημασμένα, γεγονός που μπορεί να τους κάνει να χάσουν φυσικά.

Το θετικό σημείο είναι ότι παραμένει πολύ καθαρό σε ένα ευρύ φάσμα χρήσης, με λεπτομέρειες, χρώμα και αντίθεση.

OnePlus Nord 2T φωτογραφία

OnePlus Nord 2T: Φωτογραφία χωρίς νυχτερινή λειτουργία

Βόρειο OnePlus 2T Night Photo

OnePlus Nord 2T: Φωτογραφία με νυχτερινή λειτουργία

Τα κλισέ σε νυχτερινή λειτουργία είναι μάλλον ενδιαφέροντα με υπολειμματικό φως στη στήριξη, διαφορετικά το αποτέλεσμα είναι πολύ τραχύ. Παρ ‘όλα αυτά, η διαφορά μεταξύ κανονικής και νύχτας είναι σαφώς ορατή και φέρνει ένα επιπλέον επίπεδο λεπτομέρειας και καλωσορίσματος.

OnePlus Nord 2T Φωτογραφία 50 megapixels 02

OnePlus Nord 2T: Φωτογραφία σε 50 megapixels

Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να μην φανεί πολύ κοντά καθώς η εξομάλυνση είναι πολύ παρούσα χωρίς να κρύβεται πάντα ο θόρυβος (στο επίπεδο του ουρανού, ειδικότερα), δημιουργώντας μεγάλη ασυνέχεια.

Ο αισθητήρας γωνίας Ultra -WeD των 8 megapixel με γωνιά όρασης 120 -degree ανταποκρίνεται σωστά στις προσδοκίες με τους περιορισμούς του ανοίγματος F/2,2, αλλά η σταθεροποίηση EIS που θα μειώσει τη θολότητα όταν το φως γίνεται χαμηλότερο.

Στο μπροστινό μέρος, το Northern OnePlus 2T διαθέτει μια ενότητα 32 megapixel για selfies που προσφέρει καλά αποτελέσματα με ένα πηγάδι -lit πρόσωπο ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους, προσφέροντας παράλληλα ένα πακέτο διακοσμητικών επιλογών και φίλτρων για να τροποποιήσουν το στιγμιότυπο της ατμόσφαιρας.

Η εικόνα μπορεί να καεί λίγο σήμερα, αλλά το κύριο θέμα παραμένει σαφώς ορατό και επισημασμένο, το οποίο παραμένει το πιο σημαντικό.

συμπέρασμα

Το Northern North 2T καταλαμβάνει τα βασικά του προκάτοχού του με πάντα αυτή την επιθυμία να προσφέρει μια όμορφη εμπειρία οξυγόνου με χαμηλότερο ρυθμό από τα smartphones αναφοράς της μάρκας.

Όλα είναι εκεί ή σχεδόν: μια όμορφη οθόνη AMOLED, ένας κύριος αισθητήρας φωτογραφιών ποιότητας, σωστή αυτονομία και ακόμη και το ρυθμιστικό ειδοποίησης. Η κινητή συσκευή είναι υγρή και ανταποκρίνεται και δεν θα έχει πρόβλημα να εκπληρώσει καθημερινά καθήκοντα. Μόνο με ιδιαίτερα βαριές εφαρμογές θα παρουσιάσουν τελικά περιορισμούς.

OnePlus Nord 2T DOS 02

Ο χειρισμός παραμένει ευχάριστος και το μεταξένιο άγγιγμα της πλάτης επισημαίνει λεπτομέρειες, ενώ η ποιότητα του φινιρίσματος παραμένει άψογη. Η γρήγορη φόρτιση 80W παρέχει πρόσθετη άνεση που είναι πάντα αξιόλογη.

Ωστόσο, το SoC Dimensity 1300 παραμένει πολύ κοντά στον επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου και το τμήμα φωτογραφιών παραμένει λίγο περιορισμένο με σίγουρα έναν καλό κύριο αισθητήρα φωτογραφιών, αλλά ένα περιορισμένο ζουμ και μια νυχτερινή λειτουργία που βελτιώνει σαφώς τη φωτεινότητα, αλλά και το καπνιστό , χάστε λεπτομερώς.

Βόρειο μπλοκ φωτογραφίας OnePlus 2T

Δεν υπάρχει ακόμα θύρα 3,5 mm ή θύρα κάρτας μνήμης, ενώ η στεγανότητα του νερού παραμένει περιορισμένη σε φωτεινές χορηγίες.

Σε € 429 ως τιμή εισόδου στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας, το Northern One 2T 5G Παραμένει ένα πολύ καλό smartphone mid -range, αλλά υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας ή έκπληξης σε μια σειρά που συνεχίζει να μεγαλώνει.

+ Πλέον

 • Όμορφη οθόνη AMOLED
 • Σωστή αυτονομία
 • Αποτελεσματικός αισθητήρας φωτογραφιών Sony IMX766

– Οι μικρότεροι

 • Πολύ κοντά στο βόρειο OnePlus 2
 • Τελεινή νυχτερινή φωτογραφία
 • Χωρίς κάρτα μνήμης ακουστικών / θύρας μνήμης
 • Χωρίς σφράγιση

OnePlus North 5G Test: Ένα ευχάριστο καλοκαιρινό αναψυκτικό

OnePlus North 5G Test: Ένα ευχάριστο καλοκαιρινό αναψυκτικό

Το 2014, όταν κυκλοφόρησε, το πρώτο του smartphone, το OnePlus δικαιολογεί τη μέθοδο πώλησης του με προσκλήσεις δηλώνοντας: “Η δημιουργία πάρα πολλών συσκευών που δεν μπορούν να πωληθούν, θα μπορούσαν εύκολα να προκαλέσουν την απώλεια της νέας μας επιχείρησης”. Οκτώ χρόνια αργότερα, αν αναφερθούμε στην απλή ζωτικότητα της βόρειας σειράς της, μπορούμε να πούμε ότι η επιχείρηση κάνει αρκετά καλά. Εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2020, αυτό το εύρος, το οποίο καλύπτει την είσοδο στα μέσα -range, έχει ήδη πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα στον κόσμο. Βασιζόμενη σε αυτή την επιτυχία, το OnePlus δεν διστάζει να πολλαπλασιάσει τις αναφορές.

Αφού έφυγε ήδη από το καπέλο του για αυτήν την έναρξη του έτους α Βόρεια CE 2 και ένα Αυτό το 2 lite, Το OnePlus προσφέρει για τις διακοπές το βόρειο 2T 5G. Σε χαρτί, αυτό το smartphone φαίνεται να είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Βόρεια 2, Ένα εξαιρετικό προϊόν που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι. Σε χαρτί, το OnePlus βελτιώνει το αντίγραφό του, κρατώντας πάντα στο κεφάλι για να προσφέρει μια έμπειρη εμπειρία για ένα προσιτό ποσοστό, το 2T που προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Το πρώτο (8/128 GB) τιμολογήθηκε στο 429 ευρώ Και το δεύτερο, πιο μυώδες (12/256 GB), 529 ευρώ εξαιρουμένων των προσφορών. Αυτή είναι η πρώτη έκδοση που μπορούσαμε να έχουμε στο χέρι για αρκετές εβδομάδες, απλώς να γνωρίζουμε αν η OnePlus μας προσέφερε με το Nord 2T 5G, ένα απλό αναψυκτικό χωρίς πολύ ενδιαφέρον ή μια πραγματική βελτιωμένη έκδοση. Η απάντηση σε αυτό το τεστ.

Σχεδιασμός: Ένα ήδη δει που δεν είναι να μας πειράξει

Σε ευρεία περιγράφει ότι αυτό το βόρειο 2T 5G μοιάζει σαφώς τον προκάτοχό του. Όσον αφορά τις διαστάσεις και τα βάρη, αυτά είναι σχεδόν οι ίδιες δύο σταγόνες νερού. Πέρυσι το OnePlus έδωσε μια συσκευή 158,9 x 73,2 x 8,3 mm για 189 g, ενώ για το τρέχον έτος, φύγουμε 159.1 x 73.2 x 8.2 mm για 190 g. Η συνολική πρόσφυση του smartphone είναι αρκετά καλή Και η πρόσβαση στα διαφορετικά κουμπιά του ενός χεριού γίνεται χωρίς πάρα πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, η εναλλαγή μεταξύ δονητικών, κουδουνιών και σιωπηλών λειτουργιών φυσικά λειτουργεί χάρη στην παρουσία του πάντα πολύ χρήσιμου κουμπιού “ρυθμιστικού” στο δεξί άκρο.

Χάρη σε ελαφρώς καμπύλες άκρες προς την πίσω πλευρά, το σασί προσφέρει μια ευχάριστη περιστροφή. Στο πίσω μέρος, ο αισθητήρας φωτογραφιών υλοποιείται στο σχήμα ενός ορθογωνίου που περιγράφει δύο κύκλους. Αν και το μπλοκ φωτογραφιών είναι λίγο εμφανές, το North 2T 5G είναι μάλλον σταθερό όταν τοποθετείται σε τραπέζι. Το σύνολο είναι μάλλον συνεπές και το smartphone εκπέμπει μια συγκεκριμένη βελτίωση. Πρέπει να ειπωθεί ότι η πλαστική επίστρωση που μιμείται ένα γυάλινο αποτέλεσμα είναι πραγματικά επιτυχής. Από την άλλη πλευρά, αυτή η πλάτη παίρνει πολλά δακτυλικά αποτυπώματα. Δεδομένης της ομορφιάς της, είναι σχεδόν ντροπή να πρέπει να την ντύσω με ένα κέλυφος.

Για να ολοκληρώσετε την περιοδεία αυτού του κατόχου, βρίσκουμε στην αριστερή άκρη το κουμπί κλειδώματος, στα δεξιά το κουμπί έντασης και στην κάτω φέτα μια θύρα USB-C και μια θέση για να λάβετε δύο κάρτες Nano-SIM. Όπως θα καταλάβετε, Δεν υπάρχει θύρα microSD, ούτε θύρα 3,5 mm jack.

Οθόνη: Το OnePlus διατηρεί το μάθημα σε 90 Hz

Πέρυσι ήμασταν ήδη λίγο έκπληκτοι που για αυτό το εύρος τιμών OnePlus επιλέγει ένα ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Για το τρέχον έτος, ο κατασκευαστής επιμένει και σημάδια, το North 2T 5G ενημερώνεται σε 60 ή 90 Hz. Θα εξαρτηθεί από εσάς να επιλέξετε, αφού αυτή η λειτουργία δεν είναι προσαρμοστική. Αν και η πλάκα είναι πάντα υγρή και αντιδραστική στα κινούμενα σχέδια της, είναι περίεργο ότι το OnePlus δεν κολακεύει τον αμφιβληστροειδή των πιο επιλεκτικών καταχωρήσεων.

Για το υπόλοιπο OnePlus παραδίδει ένα αντίγραφο σύμφωνα με τα πρότυπα Mid -range. Για να ξέρεις Μια πλάκα 6.44 -inch AMOLED σε πλήρες HD+ (1080 x 2400 pixels) με αναλογία 20: 9: 9. Όπως πέρυσι, Η μέγιστη φωτεινότητα είναι εξαιρετική, Είναι δυνατόν να απολαύσετε την οθόνη ακόμη και όταν ο ήλιος βρίσκεται στο ζενίθ του. Η AMOLED υποχρεώνει, χωρίς παράπονα για τη διαχείριση των αντιθέσεων. Για χρωματομετρία, Ωστόσο, θα χρειαστεί μια περιοδεία στις παραμέτρους για να διορθωθεί η βολή. Πράγματι, στη βαθμονόμηση του εργοστασίου, το σύνολο τραβά πάρα πολύ προς το μπλε και τα κόκκινα μοιάζουν περισσότερο με ένα φθορίζον πορτοκαλί. Πηγαίνετε από τη λειτουργία “Lively” σε “φυσική” λειτουργία θα σας επιτρέψει να πλησιάσετε την πραγματικότητα, αλλά όχι εντελώς. Πραγματικά έπρεπε να παίξουμε στο μετρητή θερμοκρασίας, το οποίο δεν είναι το πιο ακριβές, έτσι ώστε η απόδοση να είναι πραγματικά αποδεκτή.

Η συνολική υπηρεσία αυτής της οθόνης είναι με υψηλό μέσο όρο, Πάρα πολύ κακό ότι το OnePlus δεν διαθέτει καλύτερη πλάκα ή αποτυχία που δεν προσφέρει πιο ακριβείς ρυθμίσεις.

Ισχύς: Πάντα αναφορά για 500 ευρώ

Ενώ το North 2 πρότεινε ένα τσιπ Dimensity 1300, το Le Le Nord 2t έχει μια ελαφρώς καλύτερη έκδοση στα έντερά του, το Διεύθυνση 1300. Αυτό το SOC MediaTek βασίζεται σε τέσσερις πυρήνες Cortex-A78, σε τέσσερις Cortex-A55, καθώς και σε GPU Mali-G77 MC9 GPU. Όπως πέρυσι, Αυτή η συμπαγής διαμόρφωση σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από μέγιστες δραστηριότητες με ρευστότητα. Για αρκετές εβδομάδες, το smartphone δεν παρουσίασε ποτέ σημάδια κόπωσης, ακόμη και όταν μια καλή δωδεκάδα εφαρμογών λειτουργούσαν στο παρασκήνιο ή κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης αυτοματοποίησης γραφείων στο σύννεφο. Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι επίσης εξαιρετικά άνετο.

Geekbench, 3D Mark και PC Mark

Ακόμη και με γραφικά υψηλού επιπέδου, δεν έχουμε παρατηρήσει Χωρίς προβλήματα υφής Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών Asphalt 9: Legends. Ειδικά επειδή το OnePlus ελέγχει γενικά τη θέρμανση, Το North 2T έχει τοποθετηθεί με μετρημένο τρόπο, μόνο μετά από 40 λεπτά παιχνιδιού. Να μην χαλάσει τίποτα στο πάρτι, χωρίς να είναι εξαιρετικό, Η εμπειρία ήχου είναι τακτοποιημένη. Βρίσκεται αντίστοιχα στην κάτω άκρη και γλίστρησε μεταξύ της άνω άκρης και της οθόνης, τα δύο ηχεία προσφέρουν ευχάριστη στερεοφωνική εκτύπωση. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να μην τεθεί ο όγκος σε περισσότερο από 80%, πέρα ​​από την παραμόρφωση και η δυναμική χάνει την ισορροπία, ειδικά στα μέσα.

Oxygen OS 12.1: Ένα από τα πιο ευέλικτα υπερκράτες στην αγορά

Το North 2T τρέχει κάτω Android 12, Η τελευταία έκδοση του συστήματος Google, με Oxygenos 12.1. Στον κόσμο του Android, η επικάλυψη OnePlus εκτιμάται πολύ Για την ευελιξία και την εκλεπτυσμένη πλευρά του. Βρίσκουμε όλα όσα κάνουν τη γοητεία της επικάλυψης OnePlus, δηλαδή των επιλογών εξατομίκευσης Μια καθαρή και εύκολη στη ρύθμιση.

Ας αναφέρουμε για παράδειγμα την επιλογή “ράφι”, η οποία συγκεντρώνει widgets σε έναν πίνακα, την επιτυχή κινούμενη εικόνα των ειδοποιήσεων ή την αδιατάρακτη μόδα “zen”, που θα σας αναγκάσει να απολαύσετε μια μικρή ηρεμία μόλις ενεργοποιηθεί. Το κερασάκι στο κέικ, το οποίο είναι αξιοσημείωτο να αναλάβει ένα τηλέφωνο χωρίς να έχει μια χούφτα προεγκατεστημένες εμπορικές εφαρμογές.

Αυτονομία και φόρτωση: πάντα τόσο διαρκής και ακόμη πιο γρήγορα

Άλλες δύο ομοιότητες και τέλος μια μεγάλη καινοτομία. Όπως και πέρυσι, το OnePlus προσφέρει μια μπαταρία 4500 mah Για να τροφοδοτήσετε τους τελευταίους απογόνους σας. Πρώτη ομοιότητα. Αυτή η μπαταρία εξακολουθεί να μην υποστηρίζει ασύρματο φορτίο. Δεύτερη ομοιότητα. Ωστόσο, το North 2T αναλαμβάνει τώρα χρώματα με επαναφόρτιση εποπτείας 80 Watts, Αντί για 60 watts. Μια πυροσβεστική δύναμη που εγκαινιάστηκε, ας θυμηθούμε, στο OnePlus 10 Pro.

Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε πολλά να τον κατηγορήσουμε σε αυτές τις δύο πτυχές. Όσον αφορά την αντοχή, κατέχει Δύο ημέρες σε βασική χρήση και πολύ την ημέρα Ακόμα κι αν προσθέσουμε μερικές συνεδρίες παιχνιδιού και μια καλή ώρα ροής βίντεο. Με άλλα λόγια, αυτά είναι εξαιρετικά αποτελέσματα. Με το νέο του φορτιστή, το North 2T πήγε από 3% σε 60% σε 18 λεπτά και για πλήρες φορτίο, δεν έχει ξεπεράσει ποτέ το 33 λεπτά. Εάν η αυτονομία της είναι καλή, η επαναφόρτιση της είναι ακόμα περισσότερο, είναι εξαιρετική.

Κάμερα: Το OnePlus βελτιώνει την εμπειρία του

Εδώ και πάλι, το North 2 και το North 2T είναι πανομοιότυπο. Το OnePlus προσφέρει τρεις αισθητήρα με το εξαιρετικό IMX766 της Sony, ως κύρια ενότητα. Η πλήρης διαμόρφωση καταρρέει ως εξής:

 • Μια κύρια ενότητα των 50 megapixel, f/1.8.
 • Μονάδα εξαιρετικά γωνίας 8 megapixel, 120 ° και f/2.2.
 • Ένας αισθητήρας βάθους 2 megapixel, f/2.2.
 • Και στο μπροστινό μέρος, μια ενότητα για selfies 32 mpx, f/2.4.

Σε καλή κατάσταση, το OnePlus προσφέρει πάντα Εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδίως όσον αφορά την ευκρίνεια στις άκρες της εικόνας. Η διαχείριση των αντιθέσεων είναι επιτυχής και η χρωματομετρία αποδεκτή εκτός από το μπλε.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε μια κατάσταση φόντου, είναι πραγματικά απαραίτητο να γίνει η ανάπτυξη προκειμένου να ληφθούν παραλλαγές του μπλε κοντά σε αυτό που το μάτι μας αντιλαμβάνεται στην σκηνή.

Για εξαιρετικά γωνίες, Το αποτέλεσμα είναι χρησιμοποιήσιμο, αλλά τίποτα περισσότερο. Αν και η παραμόρφωση κυριαρχεί, παρατηρούμε στοιχεία που δεν έχουν σαφώς ευκρίνεια. Δεν θέλουμε ένα στο OnePlus, αυτός ο τύπος αισθητήρα δεν είναι ποτέ πραγματικά τα ισχυρά smartphones τιμών.

Από την άλλη πλευρά, στη νυχτερινή φωτογραφία, το North 2T είναι πολύ πιο άνετο από τον προκάτοχό του. Το OnePlus έχει δουλέψει καλά το μέρος του λογισμικού, αφού το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εκεί χωρίς την εξομάλυνση να είναι πολύ επισημασμένη.

Δεν είναι ακόμη τέλειο, αλλά με λίγη εκπαίδευση, είναι δυνατό να τραβήξετε φωτογραφίες χωρίς πάρα πολύ ψηφιακό θόρυβο. Τέλος, ο μπροστινός αισθητήρας προσφέρει ένα μάλλον φυσικό συμπλέκτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτος.

Ένα σημείο στον ανταγωνισμό

Χρεώνεται στα 429 ευρώ, η δοκιμαστική μας έκδοση αντιμετωπίζει άμεσα δύο cadors που προσφέρονται επίσης σε λιγότερο από 500 ευρώ, δηλαδή το Samsung Galaxy A53 5G και το Redmi Note 11G της Xiaomi. Εάν αυτά τα τρία smartphones είναι ίσα ή λιγότερο, ας προσδιορίσουμε όλα τα ίδια που είναι αυτό το βόρειο 2T, να χρησιμοποιηθεί, πιο ισχυρό από τη Samsung και πολύ περισσότερο σχεδιασμό από το Xiaomi.

συμπέρασμα

Αν και οι αλλαγές είναι ελαφρές, είναι επιτυχείς. Με το νέο SOC, το πιο πειστικό της νυχτερινό μέρος και το εξαιρετικά γρήγορο φορτίο του, η OnePlus ανανεώνει με επιτυχία το μοντέλο του από πέρυσι. Για τα υπόλοιπα, ο Κινέζος κατασκευαστής δεν αναστατώνει τη συνταγή του και τόσο το καλύτερο, ο σχεδιασμός είναι πάντα τόσο πριμοδότηση, το κόκαλο πάντα ευχάριστο στη χρήση και η αυτονομία σε μεγάλο βαθμό επαρκής. Αν ψάχνετε για ένα smartphone κάτω από 500 ευρώ, αυτό το βόρειο 2T 5G θα πρέπει να σας ικανοποιήσει με τη συνοχή του. Εάν έχετε ήδη το μοντέλο του περασμένου έτους, η διαφορά δεν είναι, κατά την άποψή μας.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή

 • Σημείωμα γραφής