ODR Bouygues: Όλες οι προσφορές τον Ιούνιο του 2023!, Προωθήσεις, καλές προσφορές & ODR Bouygues-Telecom

Καλές προσφορές, προωθήσεις και ODR Bouygues-Telecom

Contents

Τα τηλέφωνα της διάσημης μάρκας Apple είναι επίσης μερικές φορές το θέμα τουBouygues Επιστροφή προσφορές. Εάν το smartphone σας είναι παλιό και πρέπει να το αλλάξετε, αυτή είναι μια ευκαιρία για να εξοικονομήσετε αρκετές δεκάδες ευρώ. Επί του παρόντος, το Προσφορές αποζημίωσης της Apple έχουν λήξει όλα, αλλά αυτά συχνά ανανεώνονται.

ODR Bouygues: Πώς να επωφεληθείτε από μια προσφορά αποζημίωσης ?

Πώς να επωφεληθείτε από μια προσφορά αποζημίωσης Bouygues ? Ο χειριστής προσφέρει ODR Xiaomi ή Samsung ? Μπορούμε να επωφεληθούμε από την επιστροφή χρημάτων μήλου ? Και ποιες είναι οι ODR Bouygues που προσφέρει σήμερα από τον χειριστή ? Παίρνουμε απολογισμό σε αυτό το άρθρο για να σας βοηθήσουμε να αποθηκεύσετε τον προϋπολογισμό των τηλεπικοινωνιών σας.

 • Το ουσιώδες
 • ΕΝΑ ODR Bouygues είναι μια προσφορά επιστροφής για κινητά σχέδια ή συνδρομές στο Διαδίκτυο.
 • Είναι επίσης δυνατό να απολαύσετε ένα Κουπόνι τηλεπικοινωνιών Bouygues σε smartphones και άλλα αξεσουάρ τηλεπικοινωνιών.
 • Μπορείτε να συμμετάσχετε απευθείας στις τρέχουσες Bouygues ODR Online ή μέσω ταχυδρομείου.
 • Υπάρχουν ODR Apple, Xioami ή Samsung Παρουσιάζεται συχνά στον ιστότοπο του χειριστή.

ODR Bouygues: Πώς να αποκτήσετε ένα smartphone χαμηλό -cost ?

Ναι, με ένα ODR Bouygues, Μπορείτε να απολαύσετε ένα κινητό τηλέφωνο με χαμηλότερο κόστος. Για παράδειγμα, ονειρεύεστε ένα ODR Xiaomi ή ένα ODR Samsung ? Το Bouygues το έκανε ! Μερικοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, μέχρι τον Ιούλιο του 2023 .

ODR Xiaomi στο Bouygues Telecom

Odr bouygues smartphones xiaomi
01 86 65 29 98 Μέχρι 80 € επιστράφηξης
Μέχρι τις 10 Ιουλίου 2023

Διαφορετικές μειώσεις εφαρμόζονται ανάλογα με το μοντέλο:

 • 50 € : Xiaomi σημείωση 11 Pro 5G, 11T, 11T Pro, 12 Lite, σημείωση 12 5G, σημείωση 12 Pro 5G, σημείωση 12 Pro+ 5g;
 • 80 € : Xiaomi 5 IV, 12, 12 Pro, 12t, 12t Pro, 13, 13 Pro

Προσφορά επιστροφής χρημάτων Samsung

Για να αλλάξετε το κινητό τηλέφωνο και να αποκτήσετε ένα Smartphone Samsung, Οι προσφορές αποζημίωσης Bouygues είναι ένα καλό πρόσχημα. Και πάλι, είναι δυνατόν να το εκμεταλλευτείτε μέχρι τον Ιούλιο του 2023 .

ODR Bouygues Samsung Smartphones
01 86 65 29 98 Μέχρι 100 € επιστράφηξης
Μέχρι τις 10 Ιουλίου 2023

Το Bouygues Telecom προσφέρει εκπτώσεις που ποικίλλουν ανάλογα με τα μοντέλα smartphones της Samsung:

 • 50 € : Samsung A53, A23 5G, A33 5G, XCOVER 6 PRO, ανακατασκευασμένο S10;
 • 80 € : Samsung S22, S21FE 5G, S23, S23+, S23 Ultra, Z Fold4, Z Flip4.

Υπάρχει Apple ODR ?

Τα τηλέφωνα της διάσημης μάρκας Apple είναι επίσης μερικές φορές το θέμα τουBouygues Επιστροφή προσφορές. Εάν το smartphone σας είναι παλιό και πρέπει να το αλλάξετε, αυτή είναι μια ευκαιρία για να εξοικονομήσετε αρκετές δεκάδες ευρώ. Επί του παρόντος, το Προσφορές αποζημίωσης της Apple έχουν λήξει όλα, αλλά αυτά συχνά ανανεώνονται.

Odr bouygues smartphones apple
01 86 65 29 98 Μέχρι 80 € Επιστράφηκε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2023

Εδώ είναι οι διαφορετικές εκπτώσεις που προσφέρονται από την Bouygues σύμφωνα με τα μοντέλα iPhone:

 • 50 € : iPhone 11, SE 2022, 8 ανακατασκευασμένα, SE 2020 Ανακατασκευασμένα, ανακατασκευασμένα xr, 11 ανακατασκευασμένα και 12 ανακατασκευασμένα
 • 80 € : iPhone 12, 13, 13 mini, 13 pro, 13 pro max, 14, 14 συν, 14 pro, 14 pro max

Google, Oppo, OnePlus, Sony, Motorola, Honor, Vivo: Ποιες είναι οι ODR που προσφέρονται από την Bouygues για αυτές τις μάρκες ?

Το Bouygues Telecom προσφέρει € 80 έκπτωση στην επιλογή των smartphones Επόμενο :

 • Google Pixel 7 Pro
 • Honor Magic 5 Pro, Magic vs
 • Oppo Find X5, X5 Pro, Reno 8 Pro
 • Sony Xperia 5 IV

Άλλα προϊόντα είναι επιλέξιμα για ένα Επιστροφή 50 € ::

 • Google Pixel 6, Pixel 6A, 7, 7A
 • Honor 70, Magic 5 Lite
 • Motorola Edge 30 Neo
 • Τίποτα τηλέφωνο (1)
 • Oppo Reno8, Reno8 Lite
 • Sony Xperia 10 IV
 • Vivo V23, V21, Y76

Εγγραφείτε στο Διαδίκτυο φθηνότερο: προσφορές επιστροφής σε εξέλιξη σε εξέλιξη

Φυσικά, τα κουτιά στο διαδίκτυο δεν είναι ξεπερασμένα. Μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε σε ένα μόντεμ Bouygues με μειωμένη τιμή:

 • Μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023: Πρώτες 2 μήνες επιστροφές για τη συνδρομή του α Bbox must ή bbox ultym ;
 • Μέχρι τις 18 Ιουνίου 2023: Επιστροφή χρημάτων έως 50 € Για το σύνολο σας Πρώτη σύνδεση με ίνες (επιλέξιμα τμήματα: 12.17, 22, 35.40, 46, 48, 53, 61, 70, 83, 90, 91)
 • Μέχρι τις 23 Ιουνίου 2023: Μέχρι 100 € επιστρέφονται πάνω στο ___ σου Τέλη τερματισμού στο Διαδίκτυο.

Οι προσφορές προσφοράς που επιτρέπουν την πραγματοποίηση σημαντικών αποταμιεύσεων στον εξοπλισμό πολυμέσων και τις συνδρομές τηλεπικοινωνιών σας. ODR bouygues σχετικά με τα κουτιά Internet μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να σας ενθαρρύνει Αφήστε τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο Τρέχουσα χωρίς να εκθέτετε τον εαυτό σας σε υπερβολικά έξοδα τερματισμού.

Αλλά και πάλι, προσέξτε. Οποιοδήποτε ατελές ή αποστέλλοντας αίτημα εκτός της προθεσμίας δεν θα ληφθεί υπόψη.

ODR Bouygues σε κινητά σχέδια: Εγγραφείτε στο Bouygues σε χαμηλή τιμή

Ο κινητά πακέτα είναι επίσης τακτικά μέρος των προσφορών επιστροφής Bouygues . Εκτός από τις μη δεσμευτικές τιμές για το B & You Range, χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι Bouygues Telecom για να γίνει ο πελάτης του χειριστή μπορεί να είναι πολύ επωφελής.

 • Οι Bouygues προσφέρουν φορητότητα έως 15 €/μήνα για όλα Αίτηση φορητότητας για έναν αριθμό Μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Συμμετέχω”, έχετε πρόσβαση στη φόρμα που θα ολοκληρωθεί στο διαδίκτυο . Δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να επικυρώσετε τη συμμετοχή σας.

Bouygues εκπτώσεις σε αξεσουάρ

χρήματα

Ότι τους αγαπάς Αξεσουάρ Ή ότι απλά εκτιμάτε τις υλικές καινοτομίες επειδή είναι χρήσιμες για εσάς σε καθημερινή βάση, θα χαρούμε να μάθετε ότι οι ODR Bouygues ισχύουν επίσης για αυτό το είδος εξοπλισμού.

 • Μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023: Κατά 50% μείωση στο Προϊόντα JBL : JBL έγκυος GO, JBL έγκυος GO 2, JBL κράνος, JBL Ecouters Sprint, JBL έγκυος κλιπ 3, JBL έγκυος OneBea, JBL Sound Bar
 • Μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023: 30 € επιστρέφεται Σε μια επιλογήΗχεία Livoo (Livootes213, Light Ball, Arch) για οποιαδήποτε συνδρομή σε ένα bbox must ή ultym προσφορά (συμπεριλαμβανομένης της Smart TV).
 • Μέχρι τις 21 Ιουνίου 2023: Μέχρι 90 € Επιστροφή Σε μια επιλογήΑξεσουάρ Samsung (Live Buds, Buds2, Buds2 Pro, Watch 44mm και παρακολουθήστε 4 44mm) για την αγορά ενός S23, S23+ ή S23 Ultra ;
 • Μέχρι τις 21 Ιουνίου 2023: Μέχρι 99 € Επιστροφή για οποιαδήποτε ταυτόχρονη αγορά ενός Google Pixel 7A και ένα ζευγάρι Pixel Bus A-Series ;
 • Μέχρι τις 25 Ιουνίου 2023: έως 300 € επιστρέφει σε μια επιλογή Προϊόντα Samsung Galaxy ;
 • Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023: Το 30% επιστρέφει για την αγορά μιας επιλογής Προϊόντα Belkin ;
 • Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023: Μέχρι 20 € επιστρέφεται για την αγορά ενός θήκη ή κέλυφος Για τη σειρά Galaxy S23, S22, Z Flip4 ή Z Fold4
 • Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023: έως και 20 € επιστρέφονται για την αγορά ενός γρήγορος γρήγορος φορτιστής ή ένα Γρήγορη εξωτερική μπαταρία φορτίου.
 • Μέχρι τις 10 Ιουλίου 2023: α Προσφέρεται coque για την αγορά ενός Google Pixel 7A ;

Αυτές οι προσωρινές προσφορές είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα νέο ζευγάρι ακουστικών ή α συνδεδεμένο ρολόι χωρίς να σπάσει τον προϋπολογισμό του.

Θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας Bouygues ?

Το ODR bouygues, τι είναι αυτό ?

Bouygues smartphone

Το ODR, ακρωνύμιο του Προσφορά επιστροφής χρημάτων, αντιστοιχεί σε μια προώθηση που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των γαλλικών τηλεφωνικών φορέων. Γενικά, αυτές οι εμπορικές προσφορές είναι διαθέσιμες για περιορισμένη περίοδο.

Δηλαδή, αν ενδιαφέρεστε για μια προσφορά αποζημίωσης της Apple ή μια Xiaomi ODR, έχετε μια ορισμένη καθυστέρηση κατά την οποία θα αγοράσετε το εν λόγω προϊόν, τότε ένας πρόσθετος χρόνος για να υποβάλετε την απόδειξη αγοράς και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που είναι απαραίτητο για το επικύρωση του αρχείου σας.

Οι χειριστές είναι ελεύθεροι να εφαρμόσουν αυτά τα προϊόντα στα προϊόντα της επιλογής τους. Έτσι, το ODR Bouygues Μπορεί να αφορά τόσο τα κινητά είτε τα πακέτα Διαδικτύου, όπως και πολλά αξεσουάρ πληροφορικής (ακουστικά, smartphones, smartwatch κ.λπ.Ουσία.

Στην περίπτωση ενός Προσφορά αποζημίωσης Bouygues, Έτσι, η δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων δεν είναι αμελητέο. Όταν δεν είστε ποτέ πελάτης, είναι κοινό να εγγραφείτε και να πληρώσετε Μειωμένο μηνιαίο επιτόκιο Κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι ή δώδεκα μηνών συμβολαίου. Με προσφορές αποζημίωσης, είναι δυνατόν να επεκταθεί αυτή η περίοδος και να πραγματοποιηθεί περισσότερη εξοικονόμηση με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να απολαύσετε ένα ODR bouygues ?

Προκειμένου να εξοικονομήσετε τις αγορές τηλεπικοινωνιών σας, η διαδικασία είναι απλή. Στην πραγματικότητα, οι μειώσεις που προτείνονται από τον χειριστή έχουν τη μορφή Κουπόνια τηλεπικοινωνιών Bouygues Για να κατεβάσετε απευθείας στο διαδίκτυο, στη σελίδα των τρέχουσας προσφοράς.

 1. Στην επίσημη ιστοσελίδα Bouygues, επιλέξτε την ενότητα “Promos” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ” Προσφορές επιστροφής χρημάτων »».
 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την κατηγορία του ODR bouygues που σας ενδιαφέρει.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί ” Κατεβάστε το κουπόνι “Για να το καταγράψετε σε μορφή PDF.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων για την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου, πρόκειται για κλικ στο κουμπί “Make Online” στο βήμα 3.

Φανταστείτε ένα πακέτο Bouygues ?

Κουπόνια τηλεπικοινωνιών Bouygues: Οι όροι που πρέπει να γίνονται σεβαστοί

έγγραφο

Αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίστοιχο αρχείο στα απαιτούμενα κριτήρια από το ODR bouygues της επιλογής σας.

ODR Bouygues: Τα έγγραφα που πρέπει να παρέχονται

Επιπλέον, τα ακόλουθα έγγραφα υποστήριξης θα πρέπει να επικυρώσουν τη συμμετοχή σας στην προσφορά αποζημίωσης Bouygues:

 • Μια φωτογραφία απόδειξης αγοράς ή ενοικίασης του προϊόντος.
 • Μια φωτογραφία της ετικέτας που τοποθετείται στην αρχική συσκευασία του προϊόντος (Barcode ή IMEI Code).
 • Φωτοτυπία απόδειξης της επαγγελματικής δραστηριότητας εάν είστε επιχείρηση.

Μετά την επικύρωση της συμμετοχής σας, αποστέλλεται ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που έχετε παράσχει εκ των προτέρων.

Το αποζημιωμένο ποσό ή το αξεσουάρ που προσφέρεται ως μέρος των Bouygues ODR θα σας δοθεί μέσα σε μια περίοδο Τέσσερις έως έξι εβδομάδες Από την ημερομηνία λήξης της προσφοράς.

Οι λόγοι για άρνηση αρχείου

Τους λόγους για τους οποίους μπορεί να μην μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα Προσφορά αποζημίωσης Bouygues είναι οι ακόλουθες :

 • Η αγορά σας έγινε πέρα ​​από την προθεσμία σχετικά με το ODR Bouygues.
 • Το προϊόν σας δεν έχει αγοραστεί στην ηπειρωτική Γαλλία ή στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
 • Το προϊόν σας δεν είναι καινούργιο, αλλά έχει αγοραστεί ή σε ανεπίσημη αγορά.
 • Αριθμός Κουπόνια τηλεπικοινωνιών Bouygues Το διαθέσιμο είναι εξαντλημένο.

Μετά τη λήψη του κουπονιού, μπορείτε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής. Εδώ, μεταξύ άλλων, εκείνοι που πρέπει να σεβαστείτε:

 • Μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο και ανά προϊόν είναι επιλέξιμη.
 • Μόνο μία συμμετοχή ανά επαγγελματικό και ανά προϊόν είναι επιλέξιμη.
 • Η αγορά πρέπει να σχετίζεται με την ακριβή αναφορά του σχετικού προϊόντος από τη μείωση.

Με άλλα λόγια, εάν η μείωση προσέφερε αφορά το iPhone 8 και αγοράζετε ή ενοικιάζετε ένα iPhone 7, το αρχείο σας θα ακυρωθεί.

Πώς να επωφεληθείτε από ένα ODR bouygues μέσω ταχυδρομείου ?

Προτιμάτε να πάτε μετά την ανάρτηση ? Έχετε τη δυνατότητα, επειδή ο Bouygues είναι ένας από τους σπάνιους χειριστές, αν όχι οι μόνοι, να δεχτείτε συμμετοχές μέσω ταχυδρομείου. Θα πρέπει να συμμετάσχετε στο φάκελο:

 • Το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς του εν λόγω smartphone.
 • Το αντίγραφο της σύμβασης παροχής υπηρεσιών που αντιστοιχεί στη συνδρομή του επιλέξιμου πακέτου.
 • ΕΝΑ Τραπεζικά στοιχεία (Πλευρά) με τους αριθμούς IBAN και BIC.

Τέλος, η Labellez το ταχυδρομείο σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

DD48 – € 50 επιστράφηκε σε κινητό (web/τηλέφωνο) Sogec Gestion – 91973 Courtaboeuf Cedex

Καλές προσφορές, προωθήσεις και ODR Bouygues-Telecom

Βρείτε σε αυτή τη σελίδα όλες τις προσφορές, τα ODR και τις καλές προσφορές που σχετίζονται με τη μάρκα Bouygues-Telecom.

Promo-forfait-5g

Promo B & You: 5G 130GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε 15,99 €

Η Bouygues Telecom ξεκινά προωθήσεις σε πολλά από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένου ενός πακέτου 5G που προσφέρεται σε χαμηλές τιμές. Ένα καλό σχέδιο για να κατανοήσετε γρήγορα.

Bbox-tv-gratuit

Bouygues Box: 30 δωρεάν κανάλια

Ο Bouygues προσφέρει στους συνδρομητές του ένα νέο καλό τηλεοπτικό σχέδιο για όλη την οικογένεια και ειδικά για τις νεότερες: 2 αλυσίδες κινούμενων σχεδίων σε καθαρά !

-Bouygues-promo

Bouygues Telecom: ADSL ή ίνες από € 9.99/μήνα

Η Bouygues Télécom προσφέρει τις νέες προσφορές της αφιερωμένες στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο σπίτι με το εύρος bbox που διατίθεται από € 9.99 το μήνα.