Ένας νέος χάρτης των φωτογραφικών μηχανών της NYC δείχνει περισσότερη παρακολούθηση σε μαύρες και καφέ γειτονιές | MIT Technology Review, Surveillance & Security Cameras

2 Αποτελέσματα για κάμερες παρακολούθησης και ασφαλείας βγαίνουν από: χαρακτηρισμένη τιμή: χαμηλή έως υψηλή τιμή: υψηλή έως χαμηλή AVG. Ανασκόπηση πελατών Καλύτεροι πωλητές Ταξινόμηση από:

“Η ανάλυσή μας δείχνει ότι η χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου του NYPD συμβάλλει στην ενίσχυση της αστυνόμευσης των διακρίσεων κατά των μειονοτικών κοινοτήτων στη Νέα Υόρκη”, δήλωσε ο Matt Mahmoudi, ερευνητής της Διεθνούς Αμνηστίας, ο οποίος Woirked στην έκθεση.

Ένας νέος χάρτης των φωτογραφικών μηχανών της NYC δείχνει περισσότερη παρακολούθηση σε μαύρες και καφέ γειτονιές

Μια Διεθνής Έκθεση Αμνηστίας σχετικά με την έκθεση στην αναγνώριση του προσώπου καταγράφει τη θέση των 25.500 κάμερων στη Νέα Υόρκη, αποκαλύπτοντας ότι οι περιοχές με μεγαλύτερη επιτήρηση έχουν υψηλούς αρουραίους αστυνομικών αναζητήσεων “stop-and-frisk”.

09 Σεπτεμβρίου 2019, ΗΠΑ, Νέα Υόρκη: Το λογότυπο του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης (NYPD) βρίσκεται στην κάμερα παρακολούθησης κοντά στην Times Square

Alexandra Schuler | Εικόνες AP

Περιοχές της Νέας Υόρκης με υψηλότερα ποσοστά αναζητήσεων αστυνομικών “stop-and-frisk” έχουν περισσότερες τηλεοπτικές κάμερες κλειστού κυκλώματος, σύμφωνα με νέα έκθεση του έργου NYC της NEW “Stop-and-Frisk”.

Αρχίζοντας τον Απρίλιο του 2021, πάνω από 7.000 εθελοντές άρχισαν να μελετούν τους δρόμους της Νέας Υόρκης μέσω της Google Street View για να τεκμηριώσουν τις κάμερες. Οι εθελοντές αξιολόγησαν 45.000 τρεις φορές το καθένα και προσδιόρισαν πάνω από 25.500 κάμερες. Η έκθεση εκτιμά ότι περιβάλλει 3.300 από αυτές τις κάμερες είναι δημόσια και χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση και την επιβολή του νόμου. Το έργο χρησιμοποίησε αυτά τα δεδομένα για να δημιουργήσει έναν χάρτη που σηματοδοτεί τις συντεταγμένες όλων των 25.500 κάμερων με τη βοήθεια του Betanyyc, ενός πολιτικού οργανισμού με επίκεντρο την τεχνολογία και τους συμβεβλημένους επιστήμονες δεδομένων.

Η ανάλυση αυτών των δεδομένων έδειξε ότι στο Μπρονξ, το Μπρούκλιν και τις Κουίνς, υπήρχαν περισσότερες κάμερες που ανήκουν στο δημόσιο σε απογραφές με υψηλότερες συγκεντρώσεις ανθρώπων χρώματος.

Για να υπολογίσουμε τον τρόπο με τον οποίο το δίκτυο κάμερας συσχετίζεται με τις αναζητήσεις της αστυνομίας, οι ερευνητές της Αμνηστίας και οι επιστήμονες δεδομένων εταίρου καθόρισαν τη συχνότητα των περιστατικών ανά 1.000 κατοίκους το 2019 σε κάθε απογραφή (γεωγραφικό τμήμα μικρότερο από έναν ταχυδρομικό κώδικα), από το NYPD. Οι πολιτικές “stop-and-frisk” επιτρέπουν στους αξιωματικούς να κάνουν τυχαίους ελέγχους των πολιτών με βάση την “εύλογη υποψία.”Τα στοιχεία της NYPD που αναφέρθηκαν στην έκθεση έδειξαν ότι τα περιστατικά stop-and-frisk έχουν κατανείμει πάνω από 5 εκατομμύρια φορές στη Νέα Υόρκη που έστειλε το 2002, με τη μεγάλη πλειοψηφία των αναζητήσεων να υποχωρούν σε ανθρώπους του χρώματος. Οι περισσότεροι άνθρωποι που υποβλήθηκαν σε αυτές τις αναζητήσεις ήταν αθώοι, σύμφωνα με την ACLU της Νέας Υόρκης.

Κάθε απογραφή έλαβε ένα “επίπεδο επιτήρησης” σύμφωνα με τον αριθμό των δημοσίων ιδιοκτησιών ανά 1.000 κατοίκους εντός 200 μέτρων από τα σύνορά του. Οι περιοχές με υψηλότερη συχνότητα αναζητήσεων στάσης και παροχής είχαν επίσης υψηλότερο επίπεδο παρακολούθησης. Η διαδρομή μισού μιλίου στο East Flatbush του Μπρούκλιν, για παράδειγμα, είχε έξι τέτοιες αναζητήσεις το 2019 και η κάλυψη 60% από δημόσιες κάμερες.

Οι ειδικοί φοβούνται ότι η επιβολή του νόμου θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης στις τροφές από αυτές τις κάμερες, στοχεύοντας δυσάρεστα τους ανθρώπους του χρώματος στη διαδικασία. Σύμφωνα με έγγραφα που προέκυψαν μέσω των αιτήσεων δημόσιων αρχείων από το έργο εποπτείας Technology Project (STOP), το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης χρησιμοποίησε την αναγνώριση του προσώπου, συμπεριλαμβανομένου του αμφιλεγόμενου συστήματος ClearView AI, σε τουλάχιστον 22.000 μεταξύ 2016 και 2019 κιβώτια και 2019.

“Η ανάλυσή μας δείχνει ότι η χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου του NYPD συμβάλλει στην ενίσχυση της αστυνόμευσης των διακρίσεων κατά των μειονοτικών κοινοτήτων στη Νέα Υόρκη”, δήλωσε ο Matt Mahmoudi, ερευνητής της Διεθνούς Αμνηστίας, ο οποίος Woirked στην έκθεση.

Η έκθεση αναφέρει επίσης την έκθεση στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου των συμμετεχόντων στο Black Lives Matter Protet. Αυτό που βρέθηκε ήταν “σχεδόν συνολική κάλυψη επιτήρησης”, σύμφωνα με τον Mahmoudi. Αν και δεν είναι σαφές ακριβώς πώς χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου κατά τη διάρκεια των Protets, το NYPD το έχει ήδη χρησιμοποιήσει σε μία έρευνα διαμαρτυρίας.

Στις 7 Αυγούστου 2020, δεκάδες αστυνομικοί της Νέας Υόρκης, μερικοί στο Riot Gear, χτύπησαν την πόρτα του Derrick Ingram, ενός ακτιβιστή Black Lives Matter 28 ετών. Ο Ingram υποψιάστηκε να επιτεθεί σε έναν αστυνομικό, φωνάζοντας στο αυτί του αξιωματικού με ένα bullhorn κατά τη διάρκεια μιας αγοράς. Η αστυνομία στη σκηνή εντοπίστηκε μια εξέταση ένα έγγραφο με τίτλο “Πληροφορίες για την ταυτοποίηση προσώπου Πληροφορίες”, η οποία περιλαμβάνει αυτό που φαινόταν να είναι μια φωτογραφία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης του Ungum. Το NYPD επιβεβαίωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει την αναγνώριση του προσώπου για να τον αναζητήσει.

Ο Eric Adams, ο νέος δήμαρχος της πόλης, σκέφτεται να επεκτείνει τη χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης του προσώπου, παρά το γεγονός ότι πολλές πόλεις στις ΗΠΑ το έχουν απαγορεύσει λόγω ανησυχιών για την ακρίβεια και την προκατάληψη.

Ο Jameson Spivack, συνεργάτης στο Κέντρο Νόμου της Georgetown για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της τεχνολογίας, λέει ότι το έργο της Αμνηστίας “μας δίνει μια ιδέα για το πόσο ευρεία παρακολούθηση είναι ευγενικά στην πλειοψηφία των μη λευκών γειτονιών-και πόσα μέρη καταγράφονται σε βίντεο που αναγνωρίζουν την αναγνώριση προσώπου επί.»

Επιτήρηση κάμερας

Το Skip to Hand έχει

2 Αποτελέσματα για “κάμερες παρακολούθησης και ασφαλείας”

Camelion 12051005 Ag 5 LR48 Μπαταρία - πολύχρωμο (πακέτο 10)

Camelion 12051005 Ag 5 LR48 Μπαταρία – πολύχρωμο (πακέτο 10)

Realme 7 Pro Mirror Blue, 6.4

Realme 7 Pro Mirror Blue, 6.4 “οθόνη πλήρους οθόνης AMOLED, Quad Camera, μπαταρία 4500mAh με φορτίο 65W DART, SIM Free Smartphone, Dual Sim, UK Plug

Εξερευνήστε τις μάρκες που σχετίζονται με την αναζήτησή σας

Χορηγούμενη διαφήμιση από το Reolink

Χορηγούμενη διαφήμιση από τον θείο

Χορηγούμενη διαφήμιση από τη Laview

 • Οποιοδήποτε τμήμα
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ
 • Κάμερα και φωτογραφία
 • Εξοπλισμός παρακολούθησης βίντεο
 • Κάμερες παρακολούθησης και ασφάλειας
 • Σφαίρα παρακολούθησης κάμερας
 • Παρακολούθηση κάμερας θόλων
 • Κρυφες ΚΑΜΕΡΕΣ

Τα πρόσφατα προτεινόμενα αντικείμενα και οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν

Μετά την προβολή των σελίδων λεπτομερειών του προϊόντος, κοιτάξτε εδώ για να βρείτε έναν εύκολο τρόπο να περιηγηθείτε στις σελίδες που σας ενδιαφέρει.

 • Πουλήστε προϊόντα στο Amazon
 • Πουλήστε στο Amazon Business
 • Πώληση εφαρμογών στο Amazon
 • Γίνετε θυγατρικοί
 • Διαφημίστε τα προϊόντα σας
 • Αυτο-δημοσίευσε μαζί μας
 • Φιλοξενήστε έναν κόμβο του Αμαζονίου
 • ›Δείτε περισσότερα χρήματα μαζί μας

Προϊόντα πληρωμών Amazon

 • Επαγγελματική κάρτα Amazon
 • Αγορά με πόντους
 • Φορτώστε ξανά το υπόλοιπο σας
 • Μετατροπέας νομισμάτων Amazon
 • Amazon και Covid-19
 • Η γέννησή σας
 • Οι παραγγελίες σας
 • Τιμές και πολιτικές αποστολής
 • Επιστροφές και αντικαταστάσεις
 • Διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις συσκευές σας
 • Βοηθός του Αμαζονίου
 • Βοήθεια