NORDVPN Antivirus Review (Test 2023): Απλό συμπλήρωμα ή πραγματική λύση προστασίας?, VPN ή antivirus? Γιατί να επιλέξετε πότε προσφέρει το NORDVPN και οι δύο στην ίδια συνδρομή?

VPN ή antivirus? Γιατί να επιλέξετε πότε προσφέρει το NORDVPN και οι δύο στην ίδια συνδρομή

Contents

Για να δοκιμάσουμε αυτή τη λειτουργία, φυσικά απενεργοποιήσαμε τον αποκλεισμό διαφημίσεων μας πριν πάμε σε διαφορετικούς ιστότοπους που ανοίγουν παράθυρα αναδυόμενων παραθύρων όταν κάνουμε κλικ σε συνδέσμους, πάντα με τον Firefox. Μετά την εκτόξευση του NORDVPN, διαπιστώσαμε ότι ορισμένα αναδυόμενα παράθυρα εξακολουθούν να εμφανίζονται αλλά χωρίς περιεχόμενο μέσα. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει κλικ ή να επιλέξετε, απλά πρέπει να κλείσετε το πλαίσιο. Σε άλλες περιπτώσεις τα παράθυρα συνήθως εμφανίζονται σαν να μην ενεργοποιήθηκε καμία προστασία. Όσον αφορά τις διαφημίσεις δεν έχουμε δει καμία πραγματική διαφορά με ή χωρίς NordVPN, αλλά το λογισμικό μας επεσήμανε ότι έχει μπλοκάρει μερικά.

NORDVPN Antivirus Review (Test 2023): Απλό συμπλήρωμα ή πραγματική λύση προστασίας ?

Σε έναν κόσμο όπου οι αντιιροειδείς τείνουν να αποκτήσουν ενότητες που τους φέρνουν πιο κοντά σε ένα VPN, μερικοί αποφάσισαν να πάρουν τον αντίθετο τρόπο. Βόρεια ασφάλεια, ειδικός VPN, έχει ολοκληρωμένα εργαλεία προστασίας κατά της μετακίνησης στον πελάτη του για επιτραπέζιο υπολογιστή. Σε μια αγορά προστασίας από ιούς που τείνει να σταθεροποιήσει και να καινοτομήσει, το NORDVPN και το εργαλείο προστασίας του αντι-εμμηνόρουιας μπορούν να κλωτσήσουν το Anthill ?

 • Προσφέρεται δωρεάν με τη συνδρομή στο NORDVPN
 • Ανεξάρτητο από το VPN
 • Απλή διεπαφή
 • Όχι σε ανάλυση
 • Προστατεύσεις Doublons με εκείνες του προγράμματος περιήγησης και το ιθαγενές antivirus του συστήματος
 • Έλλειψη ενεργών προστασίας

“Επωφεληθείτε από ένα καθαρότερο, ασφαλέστερο και πιο ιδιωτικό διαδίκτυο” : Αυτό είναι το σύνθημα του Nordvpn ως προς αυτό το νέο χαρακτηριστικό. Η προστασία κατά των μετασχηματισμών θα λειτουργήσει απλώς ως antivirus της χρήσης του Διαδικτύου σας παρεμποδίζοντας ανεπιθύμητες διαφημίσεις, πρόωρες ιχνηλάτες ή επικίνδυνα αρχεία, όλα ανεξάρτητα και παράλληλα με το VPN σας. Αλλά στην εποχή των ασφαλών και ιδιωτικών προγραμμάτων περιήγησης, αυτό το νέο προστατευτικό στρώμα είναι πραγματικά απαραίτητο ? Εάν αφήσετε μόνο το Nordvpn να κυριαρχήσει την εμπιστευτικότητα σας στο Διαδίκτυο ? Σας απαντάμε αμέσως.

 • Ποιο είναι το βόρειο εργαλείο προστασίας κατά των μέσων ?
 • Είναι το εργαλείο προστασίας NORDVPN anti-Menaces Free ?
 • Οι τιμές και οι τιμές του εργαλείου προστασίας αντι-μετασχηματισμού NORDVPN
 • Κατεβάστε το εργαλείο προστασίας κατά των μετασχηματισμών NORDVPN
 • Ποια προστασία παρέχει το NORDVPN Anti-Menaces Tool ?
 • Διεπαφή και εργονομία του εργαλείου προστασίας αντι-μετασχηματισμού NORDVPN
 • Τα κύρια χαρακτηριστικά του βόρειου εργαλείου προστασίας κατά των μέσων
 • Συμπέρασμα και γνώμη

Ποιο είναι το βόρειο εργαλείο προστασίας κατά των μέσων ?

Nordvpn, τι είναι ? Μια σύντομη υπενθύμιση

Ως υπενθύμιση, το NORDVPN είναι αρχικά ένας πάροχος υπηρεσιών VPN, ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο, στην αγορά από το 2012. Για να διαφημίσετε το πράγμα, ο προμηθευτής σας παρέχει μια ποσοτικοποιημένη σήραγγα εισέρχεται στο σπίτι και τον προορισμό σας για να κάνετε τη διαμετακόμιση δεδομένων σας με ασφάλεια. Εκτός από αυτό, η διεύθυνση IP και η τοποθεσία σας καλύπτονται για να εγγυηθούν μια ορισμένη ανωνυμία.

Το NORDVPN υπήρξε από το 2018 σε όλες τις πλατφόρμες: Windows, MacOS Linux αλλά και μέσω επεκτάσεων Chrome και Firefox. Πρέπει να προστατεύσετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο με το smartphone σας ? Μια εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Android και το iOS.

Το 2022, το NORDVPN συγκέντρωσε περισσότερους από 5.000 διακομιστές σε 60 χώρες, ένα ταχύτερο VPN στον κόσμο, ιδιαίτερα χάρη στο πρωτόκολλο Nordlynx, καθώς και στην κρυπτογράφηση νέας γενιάς. Μια σειρά προϊόντων προσφέρεται στον ιστότοπο του προμηθευτή, πάντα για να εξασφαλίσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας:

 • Nordpass: Ένας δωρεάν διαχειριστής που θα εξασφαλίσει όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας ασφαλή
 • Nordlocker: Ένα σύννεφο που υπολογίζει τα δεδομένα που αποθηκεύετε, διαθέσιμα με τη μορφή συνδρομής
 • Nordlayer: Η προσφορά VPN για επαγγελματίες

Από τη δημιουργία της μητρικής της εταιρείας, NORD Security, η NORDVPN διαφοροποιεί την προσφορά της, μερικές φορές με περικοπή πρότασης VPN για τις επιχειρήσεις, αλλά και με την εμπορία μιας υπερ-ασφαλούς υπηρεσίας αποθήκευσης σύννεφων ή ακόμα και ενός διαχειριστή κωδικού πρόσβασης. Εάν μπορούσαμε να περιμένουμε ότι η North Security θα βγει από το δικό της antivirus, η εταιρεία έχει επιλέξει μάλλον μια άλλη λύση: να ενσωματώσει τη λύση της για να προστατεύσει από απειλές για τον πελάτη VPN της.

Είναι το εργαλείο προστασίας NORDVPN anti-Menaces Free ?

Το NORDVPN Antivirus προσφέρεται δωρεάν όταν εγγραφείτε σε μια προσφορά, αλλά μπορεί επίσης να μεταφορτωθεί και να εγκατασταθεί ανεξάρτητα από τον πελάτη VPN. Το NORDVPN δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για τις υπηρεσίες του, αλλά οι συνδρομές του έχουν ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εμπορική πολιτική του NORDVPN:

Οι τιμές και οι τιμές του εργαλείου προστασίας αντι-μετασχηματισμού NORDVPN

Όπως εξηγήσαμε κατά τη γνώμη μας για την υπηρεσία, το NORDVPN ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα από τα φθηνότερα VPNs στην αγορά πριν αναθεωρήσει τις τιμές του προς τα πάνω. Η εταιρεία έχει αυξήσει πράγματι τις τιμές των διαφόρων προσφορών της κατά τη διάρκεια αυτού του περασμένου έτους:

 • Η μηνιαία συνδρομή μη δεσμευτικού.
 • Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται σε € 56,28 (ή € 4,69/μήνα)
 • Η συνδρομή για 2 χρόνια κρυπτογραφείται στα € 80,73 (€ 2,99/μήνα)

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι τιμές θα ισχύουν μόνο για την πρώτη σας συνδρομή VPN.

Από την πλευρά της, η προστασία κατά των μέσων που λαμβάνεται μεμονωμένα προσφέρεται στις ακόλουθες τιμές:

 • Η μηνιαία συνδρομή χωρίς δέσμευση σε € 4.99/μήνα.
 • Η ετήσια συνδρομή κοστίζει € 29,99 (€ 2,50/μήνα), αλλά αυξάνεται σε € 59,88 μετά το πρώτο έτος.

Κατεβάστε το εργαλείο προστασίας κατά των μετασχηματισμών NORDVPN

Επί του παρόντος, το εργαλείο προστασίας από ιούς NORDVPN είναι διαθέσιμο μόνο για πελάτες Windows και Mac του VPN. Για να το κατεβάσετε, είναι απλό: Ακολουθήστε τις οδηγίες μετά τη συνδρομή σε μια συνδρομή. Επιπλέον, είναι δυνατό να κατεβάσετε το NORDVPN απευθείας από το Clubic.

Ποια προστασία παρέχει το NORDVPN Anti-Menaces Tool ?

Το εργαλείο προστασίας κατά της εμμηνορροίου δεν είναι ένα “συμβατικό” αντιιροειδές, δεδομένου ότι είναι ενσωματωμένο σε πελάτη VPN, δεν έχει επωφεληθεί από σε βάθος εργαστηριακές δοκιμές καθώς και άλλα πιο γνωστά ονόματα. Δεν ήταν δυνατή η αναφορά στις παρατηρήσεις της δοκιμής AV και του συγκριτικού AV, οπότε χρησιμοποιήσαμε ένα διαφορετικό πρωτόκολλο για να ελέγξουμε τη λήψη λήψης μολυσμένων αρχείων.

Προκειμένου να ελεγχθεί αυτή η λειτουργία, χρησιμοποιήσαμε αρχεία δοκιμών EICAR (European Institute for Computer antivirus Research), μια μέθοδος που εφαρμόζεται συχνά στην επιστήμη των υπολογιστών και συνιστάται από το μεγαλύτερο στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα και τον χρόνο απόκρισης antivirus. Για το πιο περίεργο από εσάς τα αρχεία περιέχουν απλώς μια συμβολοσειρά χαρακτήρων και στη συνέχεια συμπιέζονται ή αρχειοθετήθηκαν. Μετά την απενεργοποίηση της ασφάλειας του Firefox καθώς και του τοπικού μας antivirus, ξεκινάμε τη λήψη πηγών από την επίσημη ιστοσελίδα του EICAR και σταματάμε καθαρό. Εδώ είναι αυτό που εμφανίζεται στο λογισμικό:

Η διαγραφή των αρχείων θεωρείται επικίνδυνη

Η προστασία κατά της μεταφοράς έκανε καλά τη δουλειά του: τα αρχεία δεν είχαν καν ληφθεί στον υπολογιστή και διαγράφηκαν αμέσως επειδή θεωρείται κακόβουλα. Μπορείτε να δείτε ότι δύο άλλες λήψεις έχουν γίνει χωρίς πρόβλημα, οι δύο από το Clubic. Σημειώστε ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέψετε ένα συγκεκριμένο αρχείο εάν έχει ανιχνευθεί ως κακόβουλο, απλά θα πρέπει να κλείσετε το NORDVPN και να επανεκκινήσετε τη λήψη (προφανώς εάν γνωρίζετε ότι το αρχείο προέρχεται από μια σίγουρη πηγή)))).

Από την πλευρά μας, η δοκιμή EICAR ήταν καθοριστική, χωρίς παράπονα σε αυτό το σημείο προστασίας από ιούς. Σημειώστε ότι υπάρχει συμπληρωματικότητα συμπληρωματική σε αυτήν την επιλογή: σε ανάλυση των αρχείων. Πέρα από την αρχική μέθοδο, θα στείλει το αρχείο σας που έχει ληφθεί στο σύννεφο για προηγμένη ανάλυση εάν είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ο κίνδυνος. Αυτή η παράμετρος μπορεί να ενεργοποιηθεί στις επιλογές λογισμικού ή απευθείας κατά την ενεργοποίηση της προστασίας κατά των μετασχηματισμών.

Διεπαφή και εργονομία του εργαλείου προστασίας αντι-μετασχηματισμού NORDVPN

Ακόμη και αν το εργαλείο προστασίας κατά της μετακίνησης είναι λειτουργικά ανεξάρτητο από το VPN, έρχεται στο Lodge στην ίδια διεπαφή. Επιτρέπεται κάνοντας κλικ στη μικρή ασπίδα που βρίσκεται στην κορυφή της πλευρικής γραμμής. Η διεπαφή είναι σχετικά απλή με ένα παράθυρο αφιερωμένο στις προτιμήσεις εφαρμογής. Μας καλωσορίζουμε απευθείας από ένα κουνιστό κουμπί για να ξεκινήσουμε το προστατευτικό εργαλείο και τα διάφορα χαρακτηριστικά του, καθώς και μια γρήγορη περίληψη των ενεργών προστασιών.

Εκτός αυτού, είναι αρκετά απλό με μόνο 3 καρτέλες για να πάτε. Οι δύο πρώτες αφιερώνουν αντίστοιχα στη μπλοκαρισμένη διαφήμιση ακολουθούν -ups και αναλύσεις των αρχείων που έχουν ληφθεί. Η τελευταία καρτέλα περιλαμβάνει τις παραμέτρους των εργαλείων προστασίας κατά της μετακίνησης και σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις διαφορετικές μονάδες της σε πτήση. Σαφώς, έχουμε δει πιο πολύπλοκα ως διεπαφή αντιιευτικής, αλλά η απλότητα βρίσκεται εδώ στις μέτριες φιλοδοξίες του εργαλείου προστασίας κατά των μεταπωλητών, το οποίο απέχει πολύ από το να έχει τόσα χαρακτηριστικά όπως οι τενόροι της αγοράς όπως το Bitdefender ή το Norton.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του βόρειου εργαλείου προστασίας κατά των μέσων

Αποκλεισμός επικίνδυνων ιστοσελίδων

Σήμερα οι τοποθεσίες phishing είναι κοινές στη ζωή μας. Ακόμα κι αν τώρα γνωρίζουμε περισσότερα ή λιγότερα σημάδια (χρήση του πρωτοκόλλου HTTP, της αμφίβολης διεύθυνσης URL, της διάταξης ή των ύποπτων εικόνων), δεν είναι αδύνατο να συναντήσετε έναν επικίνδυνο χώρο που δεν θα έχει καμία αμφιβολία για να προσπαθεί να μολύνει τον υπολογιστή σας ή να κλέψει τον ιδιωτικό σας πληροφορίες.

Είναι εδώ ότι το NORDVPN θα είναι σε θέση να ενεργήσει: η νέα προστασία θα σας ειδοποιήσει εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που θεωρείται επικίνδυνος και δεν θα φορτώσει αμέσως το περιεχόμενό του. Είστε ελεύθεροι να γυρίσετε πίσω ή να το έχετε πρόσβαση ούτως ή άλλως.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές μας να προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε αυτή τη συγκεκριμένη επιλογή, δεν καταφέραμε να έχουμε το προειδοποιητικό μήνυμα NORDVPN που μας δείχνει ότι πρόκειται να έχουμε πρόσβαση σε έναν επικίνδυνο ιστότοπο. Είτε το αποκλεισμό δεν είναι εντελώς αποτελεσματικό, είτε το Διαδίκτυο είναι ένα πιο ασφαλές μέρος από ό, τι πιστεύαμε ! Έτσι, προς το παρόν αδύνατο να επικοινωνήσω με τα κριτήρια μιας “επικίνδυνης” τοποθεσίας για το NordVPN.

Διαγραφή online ιχνηλάτων

Ah online ιχνηλάτες … πραγματική μάστιγα στο διαδίκτυο. Ξέρετε πότε “αποδέχεστε cookies” σε οποιονδήποτε ιστότοπο ? Τα μπισκότα είναι ένας τύπος ιχνηλάτη. Αυτά θα επιτρέψουν στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου να συλλέξει μια ολόκληρη δέσμη πληροφοριών που κυμαίνονται από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε στις συνήθειες πλοήγησής σας. Ωστόσο, όλοι οι ιχνηλάτες δεν είναι επιβλαβείς, μερικοί είναι μερικές φορές απαραίτητοι για να επιτρέψουν στον ιστότοπο να εμφανίζει και να λειτουργεί σωστά.

Οι αντι-μετασχηματισμοί θα βοηθήσουν στον τερματισμό αυτών των ακατάλληλων ιχνηλάτων. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας πλοήγησης NORDVPN θα εμποδίσει αυτόματα όλους τους ιχνηλάτες που συναντήθηκαν και θα τα καταγράψουν στο λογισμικό του:

Οι ιχνηλάτες μπλοκαρίστηκαν κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδίκτυο
Ατομικό ξεκλείδωμα των ιχνηλάτων

Φυσικά θα έχετε τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσετε τους ιχνηλάτες σύμφωνα με τον ιστότοπο, διότι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μερικές φορές είναι χρήσιμες. Αυτή η επιλογή λειτουργεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και το VPN δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθεί για να επωφεληθεί από αυτό.

Για τις δοκιμές μας (και την προσωπική μας χρήση αλλού), χρησιμοποιούμε τον Firefox ως πρόγραμμα περιήγησης στο Web επειδή είναι ένα από τα καλύτερα όσον αφορά την προστασία από την παρακολούθηση και τους ιχνηλάτες όλων των ειδών. Με την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της αντίστοιχης λειτουργικότητας στον Firefox στη συνέχεια στο NordVPN μπορούσαμε να δούμε διαφορές στο μπλοκάρισμα και στις δύο πλευρές. Επισκεφθείτε ιστότοπους όπως το Airbnb ή το Instant Gaming και ο Firefox, για παράδειγμα, θα εμποδίσουν τους ιχνηλάτες κοινωνικών μέσων και τα cookies παρακολούθησης. Από την πλευρά του, το NORDVPN θα αφήσει τα πάντα να πάνε. Στον ιστότοπο TVTIME, από την άλλη πλευρά, ο προμηθευτής μπλοκάρει 17 ιχνηλάτες (οθόνη παραπάνω) ενώ ο Firefox δεν ανιχνεύει τίποτα.

Συμπερασματικά, αφού δοκιμάσαμε δώδεκα ιστότοπους με ιχνηλάτες, σημειώνουμε ότι ο Firefox μπλοκάρει περισσότερο από το NordVPN. Δύσκολο προς το παρόν να κρίνει το συμφέρον αυτής της λειτουργικότητας γνωρίζοντας ότι ένα πρόγραμμα περιήγησης που αξίζει το όνομα μπορεί να κάνει το ίδιο ή καλύτερο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι στον προμηθευτή VPN, η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τους ιχνηλάτες σε ένα κλικ μέσω του λογισμικού είναι μάλλον ενδιαφέρουσα. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά εφικτό σε προγράμματα περιήγησης ιστού ή σε καμία περίπτωση όχι τόσο εύκολα. Θα εκτιμούσαμε ακόμα ότι αυτά είναι πιο ευανάγνωστα στο NORDVPN και γιατί να μην ταξινομούνται από τους τύπους ιχνηλάτων (cookies, κοινωνικά δίκτυα κ.λπ.).

Προστασία από κακόβουλο λογισμικό

Η προστασία κατά της μεταφοράς μας υπόσχεται μια βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης και έναν καθαρότερο ιστό χάρη στο μπλοκάρισμα των κακόβουλων διαφημίσεων. Σε χαρτί, η υπόσχεση είναι δελεαστική, η διαφήμιση και τα πρόωρα αναδυόμενα παράθυρα είναι παρόντα σε όλες τις γωνίες του Διαδικτύου και δεν είναι ειλικρινά ευχάριστο να συναντηθούν. Αλλά αν σήμερα οι διαφημιστές που εφαρμόζονται στα προγράμματα περιήγησης ιστού κάνουν πολύ καλά τη δουλειά, είναι καλύτερα αντι-μετασχηματισμοί ?

Για να δοκιμάσουμε αυτή τη λειτουργία, φυσικά απενεργοποιήσαμε τον αποκλεισμό διαφημίσεων μας πριν πάμε σε διαφορετικούς ιστότοπους που ανοίγουν παράθυρα αναδυόμενων παραθύρων όταν κάνουμε κλικ σε συνδέσμους, πάντα με τον Firefox. Μετά την εκτόξευση του NORDVPN, διαπιστώσαμε ότι ορισμένα αναδυόμενα παράθυρα εξακολουθούν να εμφανίζονται αλλά χωρίς περιεχόμενο μέσα. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει κλικ ή να επιλέξετε, απλά πρέπει να κλείσετε το πλαίσιο. Σε άλλες περιπτώσεις τα παράθυρα συνήθως εμφανίζονται σαν να μην ενεργοποιήθηκε καμία προστασία. Όσον αφορά τις διαφημίσεις δεν έχουμε δει καμία πραγματική διαφορά με ή χωρίς NordVPN, αλλά το λογισμικό μας επεσήμανε ότι έχει μπλοκάρει μερικά.

Μπλοκάρισμα διαφημίσεων και ιχνηλάτων

Κάνοντας κλικ σε έναν ιστότοπο που μπλοκάρεται στο λογισμικό, μπορείτε να δείτε ότι τα στοιχεία κόβονται σε δύο τμήματα: διαφημίσεις ή ιχνηλάτες. Και στις δύο περιπτώσεις είναι δυνατό να επιλέξετε να επιτρέψετε τα πάντα ή να επιλέξετε μόνο ορισμένες γραμμές. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, το NORDVPN έχει εμποδίσει τη διαφήμιση σε αυτόν τον ιστότοπο. Στην ίδια ιστοσελίδα όταν αντιδρούμε Ublock Origin: αυτή μπλοκάρει 6.

Να καταλήξουμε σε αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: Δύσκολο να είστε πεπεισμένοι. Έχοντας έναν αποκλεισμό ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησής μας, δεν βλέπουμε απαραιτήτως το ενδιαφέρον να περάσουμε από το λογισμικό τρίτων, ακόμη λιγότερο όταν είναι λιγότερο αποτελεσματικό. Όπου ένας αποκλεισμός εμποδίζει πλήρως τα αναδυόμενα παράθυρα από την εμφάνιση, το NordVPN τους αφήνει να ανοίξουν αλλά κενά.

Συμπέρασμα και γνώμη

Μετά τη δοκιμή κάθε συστατικού της νέας λειτουργικότητας κατά της εμμηνορρυσίας μπορούμε να πούμε ότι δεν είμαστε πραγματικά πεπεισμένοι και η κατάσταση δεν φαίνεται να έχει εξελιχθεί από την παροχή της έκδοσης Beta τον περασμένο Μάρτιο. Θέλοντας να κάνει και να αναπτύξει την πλευρά της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παράλληλα με την ασφαλή υπηρεσία σήραγγας, το NordvPN παίρνει βούρτσες και μας προσφέρει μια επιλογή wobbly που καλύπτεται ήδη από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού στην αγορά. Ένα θετικό σημείο όλα τα ίδια για την εκλεπτυσμένη διεπαφή της προστασίας κατά των μετασχηματισμών που πηγαίνει κατευθείαν στα βασικά και παραμένει πολύ εύκολο στη χρήση. Μεταξύ αυτού του νέου εργαλείου, του VPN και του “Dark Web Monitor”, ο πελάτης της NORDVPN αναλαμβάνει σταδιακά τους αέρα της ασφάλεια αυτή η κατεύθυνση.

Συμπερασματικά εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο NORDVPN, τότε δεν θα σας κοστίσει τίποτα για να ενεργοποιήσετε αυτή τη νέα προσθήκη, ειδικά για να εμποδίσετε τους ιχνηλάτες που θα περάσουν μεταξύ των πλέγματος του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε σε μεγάλο βαθμό να απενεργοποιήσετε το antivirus σας, τον διαφημιστή σας ή την εγγενή προστασία του προγράμματος περιήγησής σας για προφανείς λόγους.

NORDVPN antivirus

Με την προστασία κατά των μεταπίσεων, επωφεληθείτε από ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από ιστότοπους και κακόβουλα αρχεία. Αναλύονται μόνο τα αρχεία που έχουν ληφθεί από το Διαδίκτυο. Αν και το εργαλείο προσφέρεται με το NORDVPN και λειτουργεί ανεξάρτητα από το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, δεν αρκεί για τον εαυτό του. Ωστόσο, η προσθήκη της είναι ευπρόσδεκτη, ειδικά επειδή ο αντίκτυπος στην απόδοση του υπολογιστή είναι σχεδόν γυμνή.

 • Προσφέρεται δωρεάν με τη συνδρομή στο NORDVPN
 • Ανεξάρτητο από το VPN
 • Απλή διεπαφή

VPN ή antivirus ? Γιατί να επιλέξετε πότε προσφέρει το NORDVPN και οι δύο στην ίδια συνδρομή ?

Το VPN και το Antivirus είναι δύο εξαιρετικά πρακτικά εργαλεία για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των δεδομένων σας στο δίκτυο. Αλλά ποιο να επιλέξει ? Το NORDVPN μπορεί να έχει τη λύση με τη συνδρομή που σας επιτρέπει να απολαύσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι ένα πολύπλοκο θέμα, καθώς οι τρόποι επιβλαβών για αυτούς είναι πολυάριθμοι. Εκτός από τις επιθέσεις από ένα περιθώριο κακόβουλων ατόμων με πολλά phishing και άλλες πατάτες, το απλό γεγονός της πλοήγησης στο Διαδίκτυο είναι μερικές φορές αρκετό για να θέσει σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τέτοιες επιθέσεις είναι επομένως απαραίτητο, αλλά όχι απαραίτητα απλό για όλους.

Η επιλογή των σωστών εργαλείων για να εξασφαλίσετε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και της ιδιωτικής σας ζωής δεν είναι επομένως ένα sinecure, αλλά ευτυχώς υπάρχουν λύσεις για την απλούστευση της ζωής σας. Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε αν πρέπει να επιλέξετε ένα VPN ή ένα antivirus. Στο NORDVPN, μόνο μία συνδρομή σας επιτρέπει να απολαύσετε τους καλύτερους από τους δύο κόσμους για 3,99 ευρώ το μήνα. Η προσφορά του Nordvpn είναι σε καλή τιμή.

VPN: Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής

Εάν είστε συνηθισμένοι στις στήλες μας, πιθανότατα έχετε ήδη ακούσει για το VPN τουλάχιστον μία φορά. Αυτό το εργαλείο, που δημιουργήθηκε στη βάση για να συνδέσει δύο μακρινούς υπολογιστές με ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιείται σήμερα με πολλούς τρόπους για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χρηστών του Διαδικτύου και την ιδιωτική τους ζωή.

Χρησιμοποιείται ουσιαστικά για να διατηρήσετε το απόρρητό σας όταν περπατάτε στο Διαδίκτυο εμποδίζοντας τρίτους να ακολουθήσετε αυτό που κάνετε, είτε να κάνετε μια συναλλαγή είτε απλά να ανταλλάξετε με τους αγαπημένους σας. Σε ευρεία περίγραμμα, η σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω ενός VPN επιτρέπει: ειδικότερα:

 • Προστατέψτε την ταυτότητά σας και τα δεδομένα σας καλύπτοντας τη διεύθυνση IP σας και επομένως την ακριβή τοποθεσία σας
 • εξασφαλίστε ολόκληρη τη δραστηριότητα και τις ηλεκτρονικές ανταλλαγές χάρη σε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση (κόστος A-256)
 • Διατηρήστε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο
 • Καταπολέμηση της παρακολούθησης του Διαδικτύου, εμποδίζοντας την πρόσβαση στις πληροφορίες των ISP ή των εμπορικών συναλλαγών.

Πέρα από την ασφάλεια που παρέχεται από τη χρήση του, ένα VPN προσφέρει επίσης μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα. Επιτρέπει για παράδειγμα, όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας (κοινωνικά δίκτυα, υπηρεσίες ροής) χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Το NORDVPN είναι ακόμη πολύ χρήσιμο για ανταγωνιστικούς παίκτες βιντεοπαιχνιδιών.

Antivirus: Η τέλεια λύση για την αντιμετώπιση εξωτερικών απειλών

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης των δεδομένων σας. Και αν η καλή ψηφιακή υγιεινή σε συνδυασμό με τη γνώση των κύριων απειλών καθιστά δυνατή τη σχετικά γαλήνια, αυτό δεν είναι πλέον αρκετό. Οι κυβερνοεπίνες εξελίσσονται συνεχώς και οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου είναι όλο και πιο έξυπνες για να εξαπατήσουν τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το Antivirus είναι εκεί για να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά όλες αυτές τις απειλές. Αφού εγκατασταθεί στο μηχάνημά σας, ο ρόλος του είναι να αναλύσει όλα όσα διέπουν τη διαμετακόμιση σε αυτό (ιστοσελίδες, αρχεία, προγράμματα, εφαρμογές) για την ανίχνευση οποιασδήποτε δραστηριότητας ή ύποπτου κώδικα. Για να γίνει αυτό, μπορεί να υπολογίζει σε μια στερεά, τακτικά ενημερωμένη βάση δεδομένων, καθώς και πολλά πρωτόκολλα που του επιτρέπουν να απομονώσει όλα όσα φαίνεται επικίνδυνα.

Ιδανικό για την πρόληψη ζημιών που μπορούν να προκληθούν στον υπολογιστή σας (διαφθορά αρχείων, αναδιαμόρφωση σκληρού δίσκου, διαγραφή δεδομένων, εκβιασμός), ένας ιός προσφέρει επίσης μερικές πολύ χρήσιμες πλευρά. Επιτρέπει για παράδειγμα να εμποδίζει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τις διαφημίσεις και μπορεί επίσης να απενεργοποιήσει τους ιχνηλάτες που συλλέγονται στο διαδίκτυο.

NORDVPN: Το καλύτερο και των δύο United Worlds σε μία συνδρομή

Δύσκολο να κρίνουμε εάν ένα VPN είναι πιο χρήσιμο από ένα antivirus, ή αντίστροφα. Είναι πάνω από τα δύο πρόσθετα εργαλεία αφιερωμένα στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε στον υπολογιστή σας είτε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να πλοηγηθεί στον ιστό.

Αυτό είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο το NORDVPN προσφέρει μια υπηρεσία που περιλαμβάνει ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά, σε συνδυασμό με ένα στερεό Antivirus. Ένα πλήρες οικοσύστημα, εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην παρακολούθηση, την πρόληψη και την προστασία της ιδιωτικής σας.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα του NORDVPN. NORDVPN, είναι πάνω απ ‘όλα ένα αποτελεσματικό δίκτυο που μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερους από 5.700 διακομιστές που διανέμονται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και των οποίων οι ταχύτητες είναι από τις καλύτερες στην αγορά. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το δικό σας VPN συνδέοντας πολλές από τις συσκευές σας χάρη στο δίκτυο Mesh.

Είναι επίσης μια υπηρεσία που βασίζεται στην απλότητα χάρη σε μια εξαιρετικά καλά μελετημένη διεπαφή και εφαρμογή. Τελευταίο σημαντικό πλεονέκτημα, κάθε λογαριασμός σας επιτρέπει να προστατεύετε έως και έξι διαφορετικές συσκευές, είτε πρόκειται για υπολογιστή, smartphone ή τηλεόραση.

Προς το παρόν, η βασική συνδρομή NORDVPN είναι διαθέσιμη με καλή μείωση εάν επιλέξετε μια δέσμευση δύο ετών. Απλά πρέπει να πληρώσετε 3,99 ευρώ το μήνα για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες NORDVPN για 24 μήνες και για να χαλάσετε οτιδήποτε, θα σας προσφερθεί μπόνους 3 μηνών.

Το NORDVPN προσφέρει επίσης πρόσθετες υπηρεσίες που επιτρέπουν να προωθήσουν ακόμη περισσότερο την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε με το Nordlocker, το ιδιωτικό και ασφαλές σύννεφο του είτε το Nordpass, έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό διαχειριστή κωδικού πρόσβασης.

Αυτό το άρθρο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Nordvpn.

Αυτό είναι περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ανεξάρτητους συντάκτες στην οντότητα Humanoid XP, η συντακτική ομάδα Fandroid δεν έχει συμμετάσχει στη δημιουργία της. Επιβάλλουμε τα ίδια κριτήρια για να σας προσφέρουμε μοναδικό και ποιοτικό περιεχόμενο.