Πόσο κοστίζει ένα φύλλο Nissan?, Nissan Leaf (παλιά): τιμή, αυτονομία και τεχνικό φύλλο

Nissan Leaf (παλιά)

Contents

Τα μοντέλα Leaf έχουν μερικά από τα χαρακτηριστικά της έκδοσης του 2020, καθώς και τον βραβευμένο ηλεκτρικό κινητήρα του Leaf. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα επιπλέον πακέτο που θα βελτιστοποιήσει την οδήγηση βοήθειας όπως:

Πόσο κοστίζει ένα φύλλο Nissan ?

Το Nissan Leaf είναι ένα ελκυστικό όχημα χάρη στη χαμηλή τιμή εκκίνησης, στον πλούτο των τεχνολογικών και των χαρακτηριστικών της ασφάλειας και στην ενεργητική του εμπειρία οδήγησης. Σε αυτόν τον οδηγό, το BymyCar αποκαλύπτει το κόστος αυτής της ηλεκτρικής Nissan σύμφωνα με τις εκδόσεις.

Ποια είναι η τιμή του ηλεκτρικού φύλλου Nissan 2022 ?

Το Nissan Leaf έχει βασική τιμή € 30.000, καθιστώντας το ένα από τα νέα οχήματα της Nissan Electric, τα φθηνότερα στην αγορά. Η τιμή αυξάνεται σε € 38.000 για το Leaf SV πιο μεγάλο εύρος. Η Nissan τοποθετούσε το φύλλο ως ηλεκτρικό όχημα εισόδου.

Τι νέο φύλλο Nissan θα αγοράσει στη Γαλλία ?

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα Electric Motor της Nissan Leaf, ο Ιαπωνικός κατασκευαστής έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Green Car Vision 2010. Αυτό μπορεί να εκπλήξει, αλλά τα χρησιμοποιημένα μοντέλα μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές στον αντιπρόσωπο σας Nissan BymyCar με χαμηλά χιλιόμετρα και τα ίδια χαρακτηριστικά με το τελευταίο Leaf. Όλα για έως και 25 % λιγότερο από την αρχική τιμή Nissan.

Παρακάτω, κάποια τιμολόγηση ανάλογα με το έτος.

Nissan Leaf Hybrid 2021: Νέα τιμή

Ένα φύλλο 2021 θα σας κοστίσει περίπου 35.000 €. Όσον αφορά τα ειδικά χαρακτηριστικά, διαθέτει Apple CarPlay και Android Auto για την ενσωμάτωση των smartphones, καθώς και μια βοηθητική είσοδο ήχου και συνδεσιμότητα Bluetooth για πρόσθετες επιλογές ενσωμάτωσης.

Μερικές φορές, μπορείτε να το αποκτήσετε στα € 25.000 στην είσοδο.

Χρησιμοποιήθηκε Nissan Leaf Electric: 2018 έως 2020

Τα μοντέλα Leaf έχουν μερικά από τα χαρακτηριστικά της έκδοσης του 2020, καθώς και τον βραβευμένο ηλεκτρικό κινητήρα του Leaf. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα επιπλέον πακέτο που θα βελτιστοποιήσει την οδήγηση βοήθειας όπως:

 • Φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ·
 • Το σύστημα Propilot
 • Και τα λοιπά.

Νέο αυτοκίνητο Nissan Leaf: εκδόσεις 2016 έως 2018

Τα μοντέλα μεταξύ 2016 και 2018 έχουν επίσης χρησιμοποιήσει πιστοποιημένη διαθεσιμότητα στο BymyCar, το οποίο σας επιτρέπει να εκτελείτε με ασφάλεια. Όταν αγοράζετε ένα από αυτά τα μοντέλα, αγοράζετε κυρίως ένα όχημα σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ απολαμβάνετε μειωμένο κόστος. Τα ηλεκτρικά μοντέλα Nissan 2017 είναι επίσης καλές προσφορές με τις επιλογές και τις λειτουργίες τους.

Προσφέρονται στο BymyCar από 20.000 €.

Nissan Leaf Finish Acenta: Τιμή

Για € 30.000, το φινίρισμα ACENTA σας επιτρέπει να αποκτήσετε την ασπίδα ασφαλείας της Nissan, συμπεριλαμβανομένων:

 • Η προειδοποίηση εξόδου από τη λωρίδα
 • Ένα σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης ·
 • Έξυπνο κρουαζιερόπλοιο
 • Την οπίσθια εγκάρσια προειδοποίηση κυκλοφορίας
 • Βοήθεια με υψηλά φανάρια
 • Και τα λοιπά.

Nissan Leaf Avis :: Ν-Connecta

Για € 33.000, εκτός από τα γαρνιτούρα Acenta, έχετε στο φινίρισμα N-Connecta:

 • Έξυπνη παρακολούθηση πανοραμικής όρασης
 • Ανίχνευση κινούμενων αντικειμένων και εμπρός και πίσω αισθητήρων στάθμευσης
 • Αυτόματη κλιματισμό ·
 • Θερμαινόμενα πίσω και μπροστινά καθίσματα
 • 17 -inch ζάντες κράματος
 • Και τα λοιπά.

Nissan Leaf Prix TTC Tekna

Για € 36.000, εκτός από το N-Connecta Garnishes, έχετε στο φινίρισμα Tekna:

 • Propilot (σύστημα βοήθειας οδήγησης);
 • Bose Premium Audio System με 7 ηχεία
 • Οι προβολείς LED και τα φώτα ομίχλης LED
 • Ηλεκτρονικό φρένο στάθμευσης
 • Και τα λοιπά.

Τιμή πώλησης: Nissan Leaf E+ N Connecta

Από € 37.000, έχετε γαρνιτούρα από το φινίρισμα Connecta με μερικές επιπλέον επιλογές.

Nissan Leaf E+ Tekna

Από € 39.000, έχετε πρόσβαση στο Tekna Finish Garnishes με μερικές πρόσθετες επιλογές.

Ποια είναι η αυτονομία του ηλεκτρικού φύλλου Nissan ?

Το πρότυπο Nissan Leaf EV διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 40 -kilowatheure που προσφέρει εκτιμώμενη αυτονομία στα 240 χλμ. Το πλεονέκτημα του ηλεκτρικού μοντέλου λαμβάνει μια μπαταρία 62 -kilowattheure, η οποία δίνει στο φύλλο μια αυτονομία μέχρι 385 χλμ., Ανάλογα με την έκδοση τερματισμού.

Πού είναι το φύλλο Nissan ?

Από την έναρξη της βρετανικής παραγωγής του Nissan Leaf το 2013, περισσότερα από 175.000 αντίτυπα έχουν κατασκευαστεί στο Sunderland.

Διαστάσεις και βάρος του Leaf Electric Nissan

Οι διαστάσεις αυτού του ηλεκτρικού Nissan είναι:

 • Μήκος: 4.49 μ
 • Πλάτος: 2.03 μ
 • Αγορές: 2.700 μ.

Το κενό βάρος του φύλλου είναι 1.545 kg.

Nissan Leaf (παλιά)

Nissan Leaf (παλιά)

Διαμορφώστε το όχημα Nissan Leaf (παλιό) ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Το Nissan Leaf είναι το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο. Έχει κατακτήσει πολλούς χρήστες χάρη στον άτυπο σχεδιασμό του, στις 5 πραγματικές θέσεις του και την μεγάλη ευελιξία του.

Νέο Nissan Leaf 2018

Ριζικά διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Nissan Leaf έχει διατεθεί στο εμπόριο από τις αρχές του 2018.

Εμπορία

Το Nissan Leaf είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του κατασκευαστή. Έχει διατεθεί στο εμπόριο στη Γαλλία από τον Σεπτέμβριο του 2011 και μια νέα έκδοση, με εκατό βελτιώσεις, έχει προσφερθεί από το 2013.

Από τις αρχές του 2016, το Nissan Leaf θα έχει νέες βελτιώσεις με την άφιξη της νέας μπαταρίας 30 kWh που επιτρέπει να φέρει την αυτονομία του σε 250 χλμ. NEDC.

Βραβείο Nissan Leaf

Nissan-Leaf-2013_02

Το Nissan Leaf διατίθεται στο εμπόριο κάτω από 3 διαφορετικούς τύπους:

– Αγορά του αυτοκινήτου και της μπαταρίας: από 22.990 ευρώ
– Αγορά αυτοκινήτου και ενοικίαση της μπαταρίας: από 17.090 ευρώ + 79 ευρώ/μήνα
– Μακροπρόθεσμη ενοικίαση 37 μήνες: 169 ευρώ/μήνα + Το πρώτο ενοίκιο αυξήθηκε κατά 3.779 ευρώ

Σε αυτές τις τιμές, το οικολογικό πλεονέκτημα ύψους € 6.300 για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου έχει ήδη αφαιρεθεί.

Το Nissan Leaf είναι εγγυημένο για 5 χρόνια για συγκεκριμένα εξαρτήματα για ηλεκτρικά οχήματα καθώς και για χωρητικότητα μπαταρίας, σε σύγκριση με 3 χρόνια για όλα τα άλλα τυποποιημένα εξαρτήματα. Ο κατασκευαστής ανακοινώνει ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ οικονομικό για χρήση και συντήρηση, υποσχόμενη εξοικονόμηση 800 έως 1000 ευρώ ετησίως σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο ντίζελ.

Τιμές Nissan Leaf 2017

Η έκδοση του 2017 του Nissan Leaf θα προσφέρει μόνο το μοντέλο 30 kWh. Προσοχή, σύνδεσμος Chademo και επιταχυνόμενος φορτιστής 6.Προαιρετικά 6 kW στο φινίρισμα Visia.

Ενοικίαση μπαταρίας

Εάν επιλέξετε την ενοικίαση μπαταρίας, βρείτε κάτω από τις ποσότητες της μηνιαίας ενοικίασης των μπαταριών φύλλων Nissan. Το κόστος της συνδρομής εξαρτάται από τη διάρκεια της δέσμευσης και την ετήσια απόσταση χιλιομέτρων.

12.500 χλμ./Έτος 15.000 χλμ./Έτος 17.500 χλμ./Έτος 20.000 χλμ./Έτος 25.000 χλμ./Έτος
12 μήνες 99 € 106 € 114 € 122 € 142 €
24 μήνες 89 € 96 € 104 € 112 € 132 €
32 μήνες 79 € 86 € 94 € 102 € 122 €

Επιλογές Nissan Leaf 2017

Το πακέτο κινητικότητας Nissan Leaf

Πακέτο κινητικότητας Nissan Leaf

Όλοι οι πελάτες της Nissan Leaf δικαιούνται το “πακέτο κινητικότητας” που προτείνεται από τον κατασκευαστή, ο στόχος του οποίου είναι να διευκολύνει τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων μέσω αποκλειστικών προϋποθέσεων για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου ή το ταξίδι στην αυτοπεποίθηση.

Κάθε πελάτης Nissan Leaf προσφέρεται έγκυρη κάρτα Nissan/Hertz για 3 χρόνια. Πιστεύεται με 12.000 πόντους ανταλλάξιμα για έως και 4 εβδομάδες δωρεάν ενοικίασης σε όλα τα θερμικά οχήματα που διατίθενται στο Hertz. Αυτή η κάρτα δίνει επίσης το δικαίωμα:

– 2 καθίσματα αυτοκινήτων που προσφέρονται για οποιαδήποτε ενοικίαση
– Ένας πρόσθετος αγωγός που προσφέρεται
– Ο νέος οδηγός προσέφερε
– Αναβάθμιση
– Πρόσβαση προτεραιότητας σε μετρητές Hertz

Η Nissan προσφέρει επίσης, σε συνεργασία με το SNCF, ειδικές προϋποθέσεις για τα ταξίδια Autotrain. Κάθε πελάτης επωφελείται από ένα ταξίδι AutoTrant, καθώς και μείωση κατά 30% στα ακόλουθα ταξίδια. Ένας σταθμός γρήγορης φόρτισης έχει εγκατασταθεί στο σταθμό Bercy, επιτρέποντας να φτάσετε στον προορισμό σας με το φορτωμένο όχημα.

Για να μάθετε περισσότερα για το πακέτο κινητικότητας: www.προσφυγής.fr/άτομο/φύλλο/

ChargePass ZeroEmission

Φορτίο Nissan-Zero

Το Pass Nissan Zero Fepsing που τροφοδοτείται από το Kiwhi Pass αναπτύχθηκε από τη γαλλική εταιρεία Kiwhi Pass Solution, θυγατρική της ομάδας EGIS. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων να έχουν εύκολη πρόσβαση, παντού στη Γαλλία, την υποδομή επαναφόρτισης με μία μόνο κάρτα.

Αυτό το σήμα καθιστά επίσης δυνατή την πρόσβαση στο πρώτο δίκτυο ταχείας φόρτισης στη Γαλλία, καθώς και σε όλους τους άλλους σταθμούς φόρτισης που αναφέρονται από το Kiwhi. Στην περίπτωση, όπου η επαναφόρτιση καταβάλλεται, αυτό το σήμα σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την επαναφόρτιση.

Μπορεί να εξασφαλιστεί 24 ώρες την ημέρα στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό προσβάσιμο μέσω του Διαδικτύου ή μέσω της εφαρμογής Smartphone Kiwhi. Το μηδενικό φορτίο εκπομπών δίδεται δωρεάν σε όλους τους ιδιοκτήτες ενός οχήματος 100% ηλεκτρικής Nissan κατά την παράδοση του οχήματος ή κατόπιν αιτήματος από τον αντιπρόσωπό τους.

Φυλλομετρία

Η 100% ηλεκτρική κινητοποίηση του φύλλου Nissan του δίνει δύναμη 109 hp (80 kW) και όμορφες επιταχύνσεις, γνωρίζοντας ότι σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ολόκληρη η ροπή είναι διαθέσιμη αμέσως.

Το Nissan Leaf είναι εξαιρετικά σιωπηλό, τόσο πολύ ώστε ένα εξωτερικό ηχητικό σύστημα να έχει δημιουργηθεί για να προειδοποιήσει τους οπτικά εξασθενημένους και τους πεζούς χαμηλής ταχύτητας.

Nissan Leaf Battery & Autonomy

Μπαταρίες φύλλων Nissan

Μπαταρίες φύλλων, που βρίσκονται κάτω από το πάτωμα.

Οι μπαταρίες Nissan Leaf βρίσκονται στο πάτωμα του αυτοκινήτου, το οποίο έχει το πλεονέκτημα να μειώσει το κέντρο βαρύτησής του όσο το δυνατόν περισσότερο για τον καλύτερο χειρισμό. Το μπλοκ μπαταρίας ζυγίζει περίπου 250 κιλά. Η Nissan ισχυρίζεται ότι το φύλλο είναι 99%ανακυκλώσιμο, χωρίς όμως να επικοινωνεί με τον τρόπο ανακυκλωμάτων των μπαταριών.

Όσον αφορά την αυτονομία, το φύλλο εμφανίζει μια αυτονομία 199 χλμ. Στον κύκλο NEDC, αλλά επιτρέπει να κυλήσει περίπου 150 χλμ. Κατά μέσο όρο. Εξαρτάται πολύ από πολλές παραμέτρους, θυμηθείτε να διαβάσετε το αρχείο μας για αυτό το θέμα.

Νέα μπαταρία 30 kWh

Σχεδιασμένο για να ολοκληρώσει την τρέχουσα 24 kWh, η μπαταρία 30 kWh θα είναι διαθέσιμη στα δύο υψηλότερα επίπεδα τερματισμού (Acenta & Tekna) και θα αυξήσει την αυτονομία κατά 25 %ή 250 km NEDC.

Οι παραδόσεις Leaf 30 kWh αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2016.

Επαναφόρτιση φύλλων Nissan

Λαμβάνεται σε φύλλο Nissan

Ο φορτιστής μπαταρίας βρίσκεται στον κορμό, ενώ η εκτόξευση φόρτισης βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος, με δύο τύπους υποδοχής:

– Μια τυπική υποδοχή τύπου 1 στην οποία είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής με το αυτοκίνητο. Το τελευταίο επιτρέπει την επαναφόρτιση σε μια συμβατική εγχώρια έξοδο σε περίπου 8 ώρες, χωρίς την ανάγκη για ένα wallbox.

– Ένα γρήγορο βύσμα φόρτισης Chademo: Σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε το 80% της μπαταρίας σε 30 λεπτά σε έναν από τους πολυάριθμους σταθμούς γρήγορης φόρτισης που εγκαθίστανται από τη Nissan. Για να δείτε τους σταθμούς φόρτισης κοντά σας, δείτε τον ιστότοπο CharGemap.com.

Εσωτερικό του φύλλου Nissan

μεγάλο

Το σε -σκάφος στο φύλλο έχει σχεδιαστεί για να διασυνδέεται ιδιαίτερα με smartphones.

Το εσωτερικό του φύλλου Nissan, του οποίου η διασύνδεση με τις νέες γενιές των smartphones ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός. Είναι δυνατόν να ακούσετε τη μουσική που υπάρχει στο τηλέφωνό σας, να καλέσετε δωρεάν χέρι, να έχετε πρόσβαση σε επαφές κ.λπ.

Ο πολύ πλήρης πίνακας ελέγχου σας επιτρέπει να εμφανίσετε τους σταθμούς φόρτισης που βρίσκονται κοντά και την ακτίνα στην οποία μπορείτε να μετακινηθείτε ανάλογα με την υπόλοιπη αυτονομία.

Το Leaf δίνει υπερηφάνεια για τα smartphones, καθώς είναι δυνατόν να προγραμματίσετε το αυτοκίνητό σας από απόσταση, μέσω μιας εφαρμογής. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο φόρτωσης, τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου πριν το ψάξετε, κ.λπ.

Φύλλο σχεδιασμού

Nissan-Leaf-2013_01

Το Nissan Leaf έχει μάλλον άτυπο σχεδιασμό. Αρκετά ψηλά, σχεδιάστηκε για μια παγκόσμια αγορά, πρέπει επομένως να προσελκύσει τον μεγαλύτερο αριθμό. Ωστόσο, το φύλλο επιδιώκει να ξεχωρίσει με ένα πρωτότυπο στυλ, το οποίο θα του επιτρέψει να διακριθεί γρήγορα ως “καθαρό” όχημα, λίγο σαν την άτυπη γραμμή του Toyota Prius.

Ο χειρισμός

Nissan-Leaf-2013_03

Οι μπαταρίες του φύλλου Nissan βρίσκονται κάτω από το πάτωμα, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο επομένως επωφελείται από ένα μειωμένο κέντρο βάρους, το οποίο του δίνει καλό χειρισμό. Ένας πολύ ακριβής έλεγχος ροπής, που έγινε εφικτό από την ηλεκτρική κινητήρα, τους επιτρέπει να είναι πιο ακριβείς στις στροφές.

Η δομή του αυτοκινήτου με την ενσωμάτωση των μπαταριών επιτρέπει στη Nissan να ανακοινώσει ένα πιο άκαμπτο σασί 40%.

Ασφάλεια

Το φύλλο είναι εφοδιασμένο με αισθητήρες κρούσης σύγκρουσης, οι οποίοι απενεργοποιούν την ένταση σε περίπτωση σοκ προκειμένου να εξαλειφθούν οποιοσδήποτε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Το αυτοκίνητο δοκιμάστηκε σε διαφορετικές διαμορφώσεις: πολύ κρύο, μεγάλο ζεστό, υψηλή πίεση, πλημμυρισμένος δρόμος, συντριβή, ..

Δοκιμή φύλλων Nissan

Από το αρχικό μοντέλο μέχρι το Nissan Leaf 30 kWh, το Automobile-Propre ήταν σε θέση να δοκιμάσει τις διαφορετικές εκδόσεις του Leaf. Βρείτε τις δημοσιεύσεις μας σε σχέση παρακάτω:

 • Δοκιμή: 1 εβδομάδα στο Nissan Leaf 30 kWh (Απρίλιος 2016)
 • Nissan Leaf 30 kWh Test: Ανάληψη του περάσματος Turini (Ιανουάριος 2016)
 • Test Nissan Leaf 2013 (Απρίλιος 2013)
 • Nissan Leaf Test Πρώτη έκδοση (Οκτώβριος 2010)

Τεχνικό φύλλο Nissan Leaf

Nissan Leaf 24 kWh Nissan Leaf 30 kWh
Σώμα 5 πόρτες
Θέσεις καθισμάτων 5
Ισχύς 80 kW – 109 hp
Μέγιστη ροπή 254 nm
Ασκεί 0-100 km/h 11.5 s
Ταχύτητα 144 km/h
Φορολογικό βιογραφικό σημείωμα 3 βιογραφικό σημείωμα
Μπαταρία Λίθιο 24 kWh Λίθιο 30 kWh
Αυτονομία NEDC 199 χλμ 250 χλμ
Αριθμός μονάδων 48
Αριθμός κυττάρων 192
Σε φορτιστή 6.6 kW
Ταχύτατο φορτίο Τσαντέμο 50 kW
Προμηθευμένο καλώδιο 6 μέτρα εγχώρια πρίζα
PTAC 1945 kg 1970 kg
Φορτίο επί πληρωμή 395 kg
Μήκος 4445 mm
Συνολικό πλάτος 1770 mm
Πλάτος με ρετρό -Bears 1967 mm
Μεταξόνιο 2700 mm
Υψος 1550 mm
Κάθαρση εδάφους 156 mm 160 mm
Ελκυστικό βάρος 0 0
Μαζικά επιλέξιμα στη γκαλερί 0 0
Όγκος θώρακα 370 (πρότυπο) / 355 Tekna
CX 0.29 (16 ίντσες) / 0.28 (17 ίντσες)
Ακτίνα στροφής 10.4 – 10.8 m

Βίντεο του φύλλου Nissan

Nissan Leaf 30 kWh: Όταν οι ευρωπαίοι πελάτες μιλούν για αυτό

Δοκιμάστε το Nissan Leaf (παλιό) ?

Διαμορφώστε το όχημα Nissan Leaf (παλιό) ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.