Nissan Ariya: Το καλύτερο της ηλεκτρικής τεχνολογίας Nissan 100% από € 350/μήνα, Nissan Ariya 2023 – Δοκιμές, ειδήσεις, φωτογραφίες και γκαλερί βίντεο – Auto Guide

Nissan Ariya

Εμπνευσμένο από την επώνυμη έννοια που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2019 στο Τόκιο Automotive Fair, η Nissan Ariya σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας γενιάς ηλεκτρικών οχημάτων μέσα στη μάρκα Nippone. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική πλατφόρμα CMF-EV της συμμαχίας, τοποθετείται στα μισά του δρόμου μεταξύ Qashqai και X-Trail από την άποψη του προτύπου. Μήκος 4,6 m, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 επιβάτες.

Nissan Ariya: Το καλύτερο της ηλεκτρικής τεχνολογίας Nissan 100% από € 350/μήνα

ΠΑΡΙΣΙ – Ως μέρος της φιλοδοξίας 2030, το μακροπρόθεσμο όραμά του υπέρ της καθαρότερης, ασφαλέστερης και πιο περιεκτικής κινητικότητας, η Nissan επιθυμεί να κάνει την εμπειρία ενός 100% ηλεκτρικού οχήματος προσβάσιμο στον μεγαλύτερο αριθμό.

Η Nissan προσφέρει τώρα το 100% ηλεκτρικό crossover Ariya από € 350/μήνα (μακροπρόθεσμη ενοικίαση 37 μηνών και 30.000 χλμ. € 5.000 σε συνεισφορά, το οικολογικό μπόνους αφαιρούμενο).

Με βάση την τεχνογνωσία της Nissan στην ηλεκτροδότηση και τα crossovers, η Nissan Ariya προσφέρει υψηλές επιδόσεις και αποδοτικότητα.

Η σειρά Ariya παραμένει βασισμένη σε τέσσερα κινητήρια δύναμη που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες και προσφέρει έως και 536 χλμ. Αυτονομίας (WLTP Mixed Cycle):

Τα ενοίκια της σειράς Nissan Ariya

63 kWh

87 kWh

87 kWh e-4orce
306 CH

87 kWh e-4orce
394 HP

Αρραβωνιασμένος

Προκαταβολή

Αναπτύσσω

Αναπτύσσω+

Οροι

€ 5.000 σε συνεισφορά +
5.000 € οικολογικά μπόνους

Αληθινή στην τεχνογνωσία της Nissan όσον αφορά την άνεση οδήγησης, η Nissan Ariya είναι χτισμένη στην πλατφόρμα CMF-EV που αναπτύχθηκε από τη Συμμαχία, βελτιστοποιημένη για να προσφέρει επιδόσεις στο καλύτερο επίπεδο. Χάρη στην 100 % ηλεκτρική κινητοποίηση, η Ariya προσφέρει άμεση ροπή και ισχυρή επιτάχυνση.

Η Ariya μπορεί να λάβει τεχνολογία E-4ORCE, το μοναδικό ηλεκτρικό κιβώτιο ταχυτήτων από τη Nissan που έχει σχεδιαστεί για ηλεκτροκίνητα και 100% ηλεκτρικούς κινητήρες. Με τη διαχείριση της ισχύος των κινητήρων και της απόδοσης πέδησης για να εγγυηθεί την απαλότητα και τη σταθερότητα, το E-4ORCE προσφέρει συνολική ηρεμία στον οδηγό και απαράμιλλη κυλιόμενη άνεση σε όλους τους επιβάτες, ανεξάρτητα από την οδική κατάσταση.

Προσφέροντας εξαιρετική απόδοση φόρτισης, το Nissan Ariya 87 kWh μπορεί να ανακάμψει έως και 350 χιλιόμετρα με γρήγορο φορτίο 30 λεπτών χρησιμοποιώντας φορτιστή CCS 130 kW. Το Nissan Ariya μπορεί να είναι εξοπλισμένο με έναν προαιρετικό φορτιστή 22kW.

Τεχνολογίες: Προτεραιότητα στην άνεση

Το 100% ηλεκτρικό crossover της Nissan προσφέρει εμπειρία με επίκεντρο τον χρήστη. Τα καθίσματα, το τιμόνι και η συρόμενη κεντρική κονσόλα είναι όλα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Η οθόνη αποτελείται από ένα μπλοκ δύο οθονών 12,3 -ιντσών για να διασφαλιστεί ότι οι σημαντικές πληροφορίες οχήματος, όπως η μπαταρία, η αυτονομία ή η πλοήγηση, είναι εύκολα προσβάσιμες.

Οι αφηρημένοι έλεγχοι με απτικές επιστροφές έχουν ενσωματωθεί στην κομψή παύλα της Ariya, διατηρώντας παράλληλα τις φυσικές ορισμένες βασικές εντολές, όπως εκείνες του τιμονιού ή η ρύθμιση του όγκου όγκου.

Συνδεσιμότητα: Για να διευκολυνθεί η καθημερινή ζωή

Το Nissan Ariya είναι εξοπλισμένο με την έξυπνη τεχνολογία προσωπικής βοήθειας της Nissan, η οποία περιλαμβάνει κυρίως έναν φωνητικό βοηθό με προηγμένη κατανόηση της φυσικής γλώσσας.

Η εφαρμογή NissanConnect Services σάς επιτρέπει να κλειδώσετε/ξεκλειδώνετε τις πόρτες από απόσταση. Όταν σε συνδυασμό με το Amazon Alexa, αυτά τα συστήματα λειτουργούν τέλεια μαζί για να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη. Το Apple Wireless CarPlay και το CAR Wired Android είναι επίσης διαθέσιμα.

Ασφάλεια: Το καλύτερο της Nissan Technologies

Το Nissan Ariya έχει εξοπλιστεί ως στάνταρ με τις τελευταίες τεχνολογίες ασφαλείας και οδήγησης, κυρίως Propilot With Nav Link, η τελευταία έκδοση του συστήματος βοήθειας οδήγησης Nissan στην Ευρώπη.

Με την ασπίδα ασφαλείας Nissan στο Standard, η Ariya ενσωματώνει κάμερα 360 °, φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, ποδηλάτες και διασταυρώσεις, το προγνωστικό σύστημα προειδοποίησης αντι -κολλάτων ή την πρόληψη της διασταύρωσης γραμμής.

Μπαταρία

63 kWh

87 kWh

87 kWh e-4orce

Τελειώνει

ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ

Nissan Ariya

Nissan Ariya 2023

Το Ariya είναι ένα ηλεκτρικό SUV το οποίο προσφέρει μοντέλα έλξης και πλήρους οδηγού (που φέρει την ονομασία E-4ORCE) καθώς και μια μπαταρία 63 ή 87 kWh. Η ισχύς του κυμαίνεται από 214 έως 389 ίππους και την αυτονομία της, από περίπου 330 έως 490 χλμ. Επίσης στο μενού: Η “Ασφάλεια Ασφαλείας 360 μοιρών” και η ημιαυτόνομη τεχνολογία οδήγησης Propilot Assist της Nissan. Στο σκάφος, η ψηφιακή διασύνδεση με δύο οθόνες 12,3 -ιντσών προσελκύει προσοχή.

Δοκιμές και αρχεία

Περνώντας μέσα από την εκπομπή Hi Bonjour, ο χρονικογράφος του Auto Guide Antoine Joubert μοιράζεται τις εντυπώσεις του για το νέο ηλεκτρικό SUV της Nissan, Ariya . Αν και δεν έχει την ίδια μορφή με το φύλλο, η χρησιμότητα αντικαθιστά με κάποιο τρόπο το μικρό αυτοκίνητο – ενώ ..

Κάθε χρόνο, η WardsAuto δημοσιεύει τον κατάλογο των καλύτερων Habitacles εξετάζοντας μια σειρά στοιχείων όπως το στυλ, η γενική εργονομία, τα υλικά και η συναρμολόγηση. “Οι νικητές έχουν σχεδιαστικά στοιχεία και πρωτότυπες τεχνολογίες, όπως ηλεκτρικές πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα, γιγαντιαίες οθόνες οθόνης ..

Πρέπει να επιστρέψουμε στο 2015 για να βρούμε την πιο πρόσφατη αλλαγή στην παραγωγή του Nissan Murano. Το όχημα γηράσσει και η Nissan είναι αργή για να το ανανεώσει. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες και οι προθέσεις του κατασκευαστή είναι σαφείς όσον αφορά την ηλεκτροδότηση. Έτσι φαντάζουμε ότι ο ίδιος βλέπουμε πολύ άσχημα να κυκλοφορήσει μια νέα γενιά ..

Αυτή την εβδομάδα, ο οδηγός Auto Fly στο Sonoma στην Καλιφόρνια για να οδηγήσει το Nissan Ariya E-4orce 2023 ως μέρος της εκτόξευσης της Βόρειας Αμερικής. Ηλεκτρικό όχημα πολλαπλών οχημάτων, η Ariya βελτιώνει την ηλεκτρική σειρά Nissan που έχει ήδη το Leaf. E-4ORCE VERSIONS HOUSE στην κορυφή της σειράς Ariya.

Το 2022, μια σειρά κατασκευαστών έκανε ανακοινώσεις σχετικά με μοντέλα που θα προσγειωθούν το επόμενο έτος. Παρόλο που η τάση είναι η ηλεκτροδότηση, ορισμένα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οχήματα που χρησιμοποιούν κινητήρα καύσης ή υβριδική τεχνολογία. Εν ολίγοις, δείτε σε αυτήν την κάψουλα βίντεο ..

Νέα

Η Nissan ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει συνάψει συμφωνία με την Tesla για να υιοθετήσει το πρότυπο χρέωσης της Βόρειας Αμερικής (NACCS) στα δικά της ηλεκτρικά οχήματα. Αυτό είναι ένα πρώτο για έναν ιαπωνικό κατασκευαστή αυτοκινήτων. Οι Ford, GM, Rivian, Volvo, Polestar και Mercedes-Benz έχουν κάνει παρόμοιες ανακοινώσεις σε ..

Η Nissan Canada θέλει να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να μεταβούν σε ηλεκτρικά οχήματα. Αλλά πως? Απλοποιώντας την επαναφόρτιση. Για να γίνει αυτό, δύο πρωτοβουλίες μόλις ανακοινώθηκαν σε συνεργασία με την Εταιρεία Κεμπέκ για τους Terminals Flo. Στην αρχή, οι πελάτες που αγοράζουν ή επαινούν ..

Μετά από ένα καθυστερημένο μάρκετινγκ εξαιτίας της πανδημίας, το νέο ηλεκτρικό SUV της Nissan, The Ariya, αρχίζει τελικά να ενταχθεί στους πρώτους πελάτες του, αλλά το όλο θέμα γίνεται σε ένα σταγονόμετρο σε όλο τον κόσμο, επειδή το μόνο εργοστάσιο που το εργοστάσιο αγωνίζεται να ενεργοποιήσει. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Reuters ..

Η Nissan, η οποία ανακοίνωσε πέρυσι την πρόθεσή του να συνδέσει τον μαγνητικό βόρειο πόλο και τον νότιο πόλο με 100% ηλεκτρικό όχημα, παρουσίασε σήμερα ένα τροποποιημένο Ariya έτοιμο να αναλάβει αυτό το ταξίδι 27.000 χιλιομέτρων. Δεδομένου ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ακραίες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων πεδίων ..

Η έκδοση του 2022 του SEMA Show θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας την επόμενη εβδομάδα, από την 1η έως τις 4 Νοεμβρίου. Σας έχουμε ήδη πει για τρεις τροποποιημένες Acura Integra 2023, οι οποίες θα εμφανιστούν, αλλά ας κατοικήσουμε εδώ στη Nissan, η οποία θα παρουσιάσει έξι διαφορετικές και υψηλές έννοιες στο ..

Όχι, το νέο ηλεκτρικό SUV της Nissan δεν έφτασε στον Καναδά. Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο καθυστέρησης, οι παραδόσεις του Ariya 2023 θα ξεκινήσουν τελικά αργά αυτό το φθινόπωρο για μοντέλα έλξης και στις αρχές του επόμενου έτους για όσους έχουν πλήρη COG. Ωστόσο, μπορούμε ..

Αρχικά αναμενόταν στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, η Nissan Ariya αναβλήθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2022. Λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών και άλλων προβλημάτων προσφοράς, ο κατασκευαστής ανακοινώνει τώρα μια άλλη αναβολή. Ανάλογα με τις εκθέσεις ειδήσεων αυτοκινήτων,…

Οι καναδικές τιμές της ηλεκτρικής πολυπαραγοντικής Nissan Ariya και του αθλητικού Nissan Z δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, αλλά όσοι επιθυμούν να κλείσουν το ένα ή το άλλο από αυτά τα μοντέλα μπορούν να το κάνουν τώρα, για αποπληρωτέο κατάθεση 1.000 $. Ο οδηγός αυτοκινήτου μετακόμισε ..

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Διαμορφώστε το όχημά σας Nissan Ariya ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Το πρώτο 100 % ηλεκτρικό SUV της ιαπωνικής μάρκας, το Nissan Ariya υπόσχεται μέχρι 500 χλμ. Αυτονομίας. Οι πρώτες του παραδόσεις θα παρέμβουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Εμπνευσμένο από την επώνυμη έννοια που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2019 στο Τόκιο Automotive Fair, η Nissan Ariya σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας γενιάς ηλεκτρικών οχημάτων μέσα στη μάρκα Nippone. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική πλατφόρμα CMF-EV της συμμαχίας, τοποθετείται στα μισά του δρόμου μεταξύ Qashqai και X-Trail από την άποψη του προτύπου. Μήκος 4,6 m, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 επιβάτες.

Από την πλευρά του σχεδιασμού, καταλαμβάνει τη μάσκα “V” χαρακτηριστική των μοντέλων της μάρκας και ξεχωρίζει για τα ωραία οπτικά και ελαφριά νύχια στα οποία ενσωματώνονται οι δείκτες. Πλήρης, η μάσκα ολοκληρώνεται από ένα φωτεινό λογότυπο Nissan. Στο πίσω μέρος, η στενή οπτική συνδέεται με μια μεγάλη λωρίδα φωτός με μαύρα γυαλιά στο κέντρο του οποίου τοποθετείται το εμπορικό σήμα.

Μήκος 4.595 mm
Πλάτος (χωρίς καθρέφτες) 1.850 mm
Υψος 1.660 mm
Μεταξόνιο 2.775 mm

Εσωτερικό της Nissan Ariya

Το εσωτερικό της Nissan Ariya εμπνέεται από την ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη φιλοσοφία της έννοιας IMX. Minimalist, ο πίνακας ελέγχου δεν είναι γεμάτος με πλήθος κουμπιών. Αντ ‘αυτού, το Touch Controls που ανάβει αμέσως μόλις το όχημα εκτελείται. Τελικά, οι μόνες φυσικές εντολές μειώνονται στο κουμπί Έναρξη, σε αυτό που χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση του υπολογιστή στο πλοίο και των ελέγχων εξαερισμού. Φαίνεται ότι είναι ένα, σε υπολογιστή και ψηφιακά όργανα αποτελούνται από δύο οθόνες 12,3 -ιντσών. Το πρώτο είναι αφιερωμένο στα όργανα, ενώ ο δεύτερος δίνει πρόσβαση στο σύστημα ψυχαγωγίας.

Από την άποψη του όγκου φόρτωσης, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 468 λίτρα στην έκδοση των δύο τροχών και 415 λίτρα στο All -Wheel Drive.

Κινητήρα και απόδοση Nissan Ariya

Το Nissan Ariya αναπτύχθηκε με βάση μια άνευ προηγουμένου αρθρωτή πλατφόρμα της Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance. Διατίθεται σε διάφορες διαμορφώσεις. Κατά την πρόσφυση, η ισχύς της κυμαίνεται από 160 έως 178 kW ανάλογα με την επιλεγμένη χωρητικότητα της μπαταρίας. Σε όλα τα -τροχόσπιτα, η ισχύς μπορεί να κυμαίνεται από 205 έως 225 kW ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας που επιλέχθηκε. Το Nissan Electric SUV μπορεί ακόμη και να ανέβει 290 kW σε μια έκδοση απόδοσης, ο τελευταίος ανακοινώνει ένα έως 0 έως 100 km/h shot σε 5,1 δευτερόλεπτα.

Nissan Ariya μπαταρία και αυτονομία

Η Nissan προσφέρει δύο τύπους πακέτων στο ηλεκτρικό SUV της. Προσφέροντας 65 kWh χωρητικότητας, συμπεριλαμβανομένων 63 χρήσιμων, τα πρώτα 403 χλμ. Σε ένα φορτίο. Εμφάνιση 90 kWh, συμπεριλαμβανομένων 87 χρήσιμων, η δεύτερη προσφέρει μεταξύ 480 και 520 χλμ. Ανάλογα με τον επιλεγμένο κινητήρα.

Στον παρακάτω πίνακα, θα βρείτε τις διάφορες διαθέσιμες διαμορφώσεις καθώς και την αντίστοιχη αυτονομία.

Εξουσία Μπαταρία / χρήσιμο (kWh) Αυτονομία
Ελξη 160 kW – 217 hp – 300 nm 65 – 63 403 χλμ
Ελξη 178 kW – 242 hp – 300 nm 90 – 87 520 χλμ
E-force σε όλους τους τροχούς 225 kW – 306 hp – 600 nm 90 – 87 460 χλμ

Η Nissan Ariya επαναφορτίζεται

Η διαμόρφωση φόρτισης θα εξαρτηθεί από τον τύπο της επιλεγμένης μπαταρίας. Ενώ οι παραλλαγές 63 kWh θα λάβουν φορτιστή 7,4 kW, οι εκδόσεις 87 kWh θα μπορούν να υπολογίζουν σε έναν προαιρετικό φορτιστή τριών φάσεων σε 22 kW.

Για γρήγορο φορτίο, ήταν το πρότυπο combo που επιλέχθηκε από τον κατασκευαστή της ευρωπαϊκής αγοράς. Η μέγιστη ισχύς μπορεί να φτάσει τα 130 kW.

Μάρκετινγκ και τιμές

Στην Ευρώπη, η Nissan θα ξεκινήσει τις πρώτες παραδόσεις του νέου ηλεκτρικού SUV από το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Στη Γαλλία, η Nissan Ariya είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τον Μάρτιο του 2022. Η τιμή πώλησης του μοντέλου αρχίζει από € 46.400 εξαιρουμένων των μπόνους για την έκδοση 63 kWh και από € 57.400 για την έκδοση 87 kWh.

Προς το παρόν, η διαθεσιμότητα και η τιμή της απόκλισης “απόδοσης” δεν έχουν ανακοινωθεί.

Εκδοχή Τιμή μπόνους
Ariya Advance 63 kWh 46.400 €
Η Ariya εξελίσσεται 87 kWh 57.400 E €
Ariya E-Force Evolve 87 kWh 60.400 €

Εξοπλισμός και επιλογές

Το Nissan Ariya είναι διαθέσιμο σε δύο κύρια επίπεδα εξοπλισμού: Advance για την έκδοση 63 kWh και Evolve για τις παραλλαγές εξοπλισμένες με την μπαταρία 87 kWh.

Προκαταβολή

 • 19 -ιντσών αλουμινίου
 • LED AV και AR Lights
 • Διπλό 12.3 -inch διπλός συνδυασμός ψηφιακών οργάνων
 • E-pedal βήμα
 • Σύστημα πλοήγησης Nissanconnect
 • Εισαγωγή φορτιστή smartphone
 • Συμβατότητα Apple CarPlay Ασύρματο και Android Self -Wired Android
 • Ηλεκτρικά και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα
 • Propilot με Navi-Link (Υποβοηθούμενη Τεχνολογία Οδήγησης)
 • έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης
 • Άνοιγμα του ηλεκτρικού κορμού
 • αντλία θερμότητας
 • 2 10α καλώδιο φόρτισης λειτουργίας, 3 32 a…

Evolve & E-4Force Evolve

 • Πανοραμική ηλιοροφή
 • Ψηφιακή οθόνη Εσωτερική καθρέφτη
 • Ηλεκτρικό τιμόνι ρύθμισης
 • Οθόνη υψηλής κεφαλής
 • ηλεκτρικά συρόμενη κονσόλα
 • Σύστημα ήχου Bose Premium
 • Αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα
 • Τεχνολογία αυτόματης στάθμευσης του Propilot Park…

Επιλογές Nissan Ariya

63 kWh Advance

87 kWh Evolve

87 kWh
Το E-4ORCE εξελίσσεται