Μεγάλη πτώση των τιμών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Nio, αλλά με έναν τεράστιο συμβιβασμό, ο Nio θέλει να ξεκινήσει από τη γαλλική αγορά με ένα ηλεκτρικό συμπαγές

Αυτοκίνητα

Η Ευρώπη λατρεύει τα διαλείμματα. Αλλά με τη μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια, δεν είναι πλέον οι Ευρωπαίοι που οδηγούν στο θέμα. Μετά το MG, είναι η σειρά του Nio να εμπλακεί στο φορτηγό του σταθμού.

Μεγάλη πτώση τιμών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα Nio, αλλά με τεράστιο συμβιβασμό

Ο Nio με τη σειρά του επιθυμεί να ξεκινήσει τον πόλεμο του βραβείου που δήλωσε ο Tesla στην αρχή του έτους. Ο κινεζικός κατασκευαστής στην Ευρώπη ανακοινώνει δραστική μείωση των τιμών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του. Αλλά αυτό θα γίνει με την τιμή μιας ισχυρής παραχώρησης: το τέλος της ελεύθερης “επαναφόρτισης” σε λιγότερο από 5 λεπτά. Εξήγηση.

Στην αρχή του έτους, η Tesla είχε κάνει σημαντική πτώση των τιμών στο μοντέλο 3 και το μοντέλο Υ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση των πωλήσεων. Τόσο πολύ ώστε το ηλεκτρικό SUV ήταν το καλύτερο αυτοκίνητο που πωλείται στον κόσμο το 1ο τρίμηνο, όλοι οι κινητήρες σε συνδυασμό στον κόσμο. Μια αμειβόμενη στρατηγική που ενέπνευσε άλλους κατασκευαστές κατά τη διάρκεια των μηνών.

Νέα πτώση τιμών στο NIO

Ένα από τα αξιοσημείωτα παραδείγματα είναι αυτό του Nio, μιας κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας που ειδικεύεται σε ηλεκτρικά οχήματα. Σίγουρα φτάνοντας λίγο μετά τη μάχη, το Nio εξακολουθεί να φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να αντιδράσει. Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters, Ο κινεζικός κατασκευαστής θα λειτουργήσει Μείωση τιμών σε όλα τα μοντέλα στο εύρος της, μείωση τουλάχιστον γενναιόδωρη.

Πράγματι, όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας θα επωφεληθούν από μια σταγόνα 30.000 γιουάν, που ισοδυναμεί με 3.880 ευρώ Ανάλογα με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία. Βεβαίως, αυτή η μείωση εξακολουθεί να απέχει πολύ από τα 13.000 ευρώ που προσφέρει η Tesla, τα οποία καθιστούν τα δύο ναυαρχικά οχήματα που είναι επιλέξιμα για το οικολογικό πλεονέκτημα των 5.000 ευρώ, αλλά είναι ήδη αξιοσημείωτη πρόοδος.

Ειδικά δεδομένου ότι ολόκληρος ο κατάλογος αφορά, από το ET5 έως το ES8 μέσω του ES6, το οποίο κανονικά θα πρέπει να αλλάξει το όνομά του στην Ευρώπη λόγω διαμάχης με την Audi. Μια πτώση των τιμών που είναι ισοδύναμη με έκπτωση που κυμαίνεται από 6 έως 9 % σε κάθε αυτοκίνητο. Για την καταγραφή, το NIO ET5 ξεκινά από 328.000 γιουάν στην Κίνα ή περίπου 45.700 ευρώ. Μια τιμή που περιλαμβάνει την αγορά της μπαταρίας.

Πράγματι, ο κατασκευαστής, ο οποίος αρχίζει σιγά -σιγά να εγκατασταθεί στην Ευρώπη και ο οποίος έχει λάβει οικονομική βοήθεια από τις Βρυξέλλες προσφέρει επίσης ενοικίαση μπαταρίας. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζονται περίπου 230 ευρώ το μήνα για το πακέτο 100 kW, ενώ η τιμή για την ημι-στερεά μπαταρία των 150 kW μόλις ανακοινώθηκε.

Προς το παρόν, η πτώση των τιμών δεν αφορά ακόμη την Ευρώπη, αλλά είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι αυτό θα συμβεί στο μέλλον.

Το τέλος μιας εποχής

Αλλά αν η NIO αποφάσισε να λειτουργήσει μια μεγάλη πτώση της τιμής στα αυτοκίνητά της, η κινεζική εταιρεία θέλει να αντισταθμίσει τυχόν απώλειες από Μια νέα πολιτική τιμολόγησης. Αυτό αφορά την ανταλλαγή μπαταριών (που σας επιτρέπει να “επαναφορτίσετε” σε λιγότερο από 5 λεπτά, όπως είχαμε τη δυνατότητα να το δοκιμάσουμε στο Βερολίνο) που ήταν τόσο ελεύθερο για όλους τους πελάτες του, 4 φορές το μήνα. Αλλά λοιπόν σύντομα θα είναι αρχαία ιστορία, επειδή ο κατασκευαστής θέλει να αφαιρέσει αυτό το πλεονέκτημα. Που μας θυμίζει δωρεάν επαναφόρτιση στο Tesla που είναι αρχαία ιστορία.

Τώρα όλοι οι νέοι πελάτες θα πρέπει Πληρώστε για να επωφεληθείτε από τους σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών, του οποίου η 3η γενιά αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Μια νέα στρατηγική που επιτρέπει στην κινεζική μάρκα Μειώστε τις οικονομικές ζημίες, Ενώ οι πωλήσεις της έχουν μειωθεί τους τελευταίους μήνες. Προς το παρόν, η NIO δεν έχει ανακοινώσει μια τιμή, ώστε οι πελάτες να μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία, που υιοθετήθηκαν επίσης από τον Fisker.

Τέλος πάντων, ο κατασκευαστής θα πρέπει να διπλασιάσει τις προσπάθειές του για να παραμείνει στον αγώνα, ενώ ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Αυτό είναι ακόμη περισσότερο η περίπτωση που η Κίνα έχει γίνει ο 1ος εξαγωγέας στον κόσμο, μπροστά από τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Η πρόσφατη πτώση των τιμών στο Tesla έβαλε επίσης το παζάρι στην αγορά, ενθαρρύνοντας πολλές μάρκες να αντιδράσουν. Αυτό συνέβη με το Vinfast αλλά και το xpeng καθώς και το lucid.

Η Ford δεν είχε μεγάλη μείωση της τιμής του Mustang Mach-e, καθώς και της Nissan και της Toyota. Από την άλλη πλευρά, μερικοί δεν θέλουν να εισέλθουν σε αυτό το παιχνίδι, όπως η Volkswagen ή η Renault που αρνούνται να μειώσουν τις τιμές τους αυτή τη στιγμή.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Ο Nio θέλει να ξεκινήσει στη γαλλική αγορά με ένα ηλεκτρικό συμπαγές

Για το NIO, η κινεζική μάρκα που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα High -End, εδώ είναι το επόμενο βήμα για να συνεχιστεί η κατάκτηση της ευρωπαϊκής αγοράς: η κυκλοφορία ενός 100 % ηλεκτρικού συμπαγούς μοντέλου.

NIO Conquest Europe

Από τη δημιουργία του το 2014, Η κινεζική μάρκα Nio έχει συχνά συγκριθεί με την Tesla. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες, ξεκινώντας από τον CEO του, τον William Li, έναν νεαρό επιχειρηματία που αποφάσισε να στοιχηματίσει τα πάντα στον ηλεκτρικό κινητήρα και την ταυτότητα του εμπορικού σήματος, επικεντρωμένα γύρω από τα οχήματα High -end που είναι επενδυμένα στις τελευταίες τεχνολογίες.

Σήμερα, το NIO προσφέρει πλήρη φάσμα 100% ηλεκτρικού SUV και sedan και καταγράφει καλή ανάπτυξη με 15.000 οχήματα που πωλούνται ανά μήνα. Το 2022, Ο κατασκευαστής έχει πουλήσει τουλάχιστον 122.000 μονάδες.

Και εδώ και δύο χρόνια, η μάρκα αποφάσισε να κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά, πρώτα στη Νορβηγία, στη συνέχεια στη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία και τις Κάτω Χώρες. Τώρα, ο Nio στοχεύει να δημιουργήσει περισσότερα στην παλιά ήπειρο και ειδικά στη Γαλλία μέχρι τα τέλη του 2023.

Ένα συμπαγές και δύο νέες μάρκες για τη γαλλική αγορά

Και για να γίνει αυτό, το NIO έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο: Η κυκλοφορία δύο νέων εμπορικών σημάτων. Προς το παρόν, πληρούν τα ονόματα κώδικα Άλπεις και Firefly. Με την Firefly, η εταιρεία θα ήθελε να προσφέρει ένα ηλεκτρικό συμπαγές, με τιμή που βρίσκεται περίπου 27.000 €. Με αυτή την τιμή, το NIO θα μπορούσε επομένως να τρίβει το νέο Renault Electric R5 στα € 25.000, το ID Volkswagen.2 ή το πιθανό μοντέλο Tesla 2.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα, δεδομένου ότι ο Nio σχεδιάζει επίσης να προσφέρει με το δικό του banner Ένα νέο συμπαγές ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, θα μπορούσε να είναι μια έκδοση διάλειμμα και να μειωθεί από το Nio ET5.

“” “Παρατηρήσαμε ότι η ανάγκη είναι εκεί, αναπτύσσουμε ήδη ένα όχημα που θα φτάσει στην αγορά στην Ευρώπη και την Κίνα, για τους ευρωπαίους χρήστες μας “, επιβεβαίωσε τη Willima Li σε πρόσφατη συνέντευξη.

NIO Conquest Europe

Μια πιο συνετή κατάκτηση της Ευρώπης

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το συμπαγές μοντέλο, αλλά και τα μελλοντικά οχήματα των εμπορικών σημάτων Firefly και ALPS, θα επωφεληθούν από τους σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών NIO, το εμπορικό σήμα της. Τον Απρίλιο του 2023, Ο κατασκευαστής διέσχισε το συμβολικό ορόσημο των 20 εκατομμυρίων ανταλλαγή μπαταριών. Οι 13.27 σταθμοί εγκαταστάθηκαν στην Κίνα ρεκόρ τουλάχιστον 45.000 ημερήσιες ανταλλαγές.

Ωστόσο, το Nio δεν θέλει να βάλει το καλάθι πριν από τα βόδια και επιθυμεί να είναι πιο προσεκτικός στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής αγοράς: “” “Όταν ανακοινώσαμε την εκτόξευσή μας στη Νορβηγία, ήμασταν πιο αισιόδοξοι από σήμερα. Από τότε, ο κόσμος έχει αλλάξει και το μακροοικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο. Η φιλοδοξία μας να είμαστε σημαντικός παίκτης στην Ευρώπη, αλλά θα είμαστε πιο υπομονετικοί από το αναμενόμενο “, είπε ο William Li στις στήλες του Echos.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

Electric NIO: Τιμή, απόδοση, αυτονομία, κατανάλωση

Ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο NIO και επηρεάζεστε από τη διατήρηση του περιβάλλοντος ? Σας ενδιαφέρει ένα οικολογικό αυτοκίνητο ?

Προσφέρουμε πληροφορίες από όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα: τιμή, αυτονομία, τεχνικά φύλλα και όλα σχετικά με την επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου NIO.

Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα NIO μας

Nio es8

Nio es8

Τιμή n.Εναντίον. Σύντομα

75 kWh 375 χλμ 543 HP
100 kWh 543 HP

Nio ET7

Nio ET7

Τιμή n.Εναντίον. Σύντομα

70 kWh 407 χλμ 650 hp
100 kWh 569 χλμ 650 hp
150 kWh 813 χλμ 650 hp

Nio es6

Nio es6

Τιμή n.Εναντίον. Σύντομα

70 kWh 333 χλμ 435 HP
84 kWh 390 χλμ 435 HP

Nio ET5

Nio ET5

75 kWh 445 χλμ 480 hp
100 kWh 580 χλμ 483 HP
150 kWh 813 χλμ 480 hp

NIO EL7 (ES7)

NIO EL7 (ES7)

€ 73.900 από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

Πρότυπο (75 kWh) 391 χλμ 653 HP
Long (100 kWh) 509 χλμ 653 HP

Touring Nio ET5

Touring Nio ET5

Τιμή TTC εξαιρουμένων των οικολογικών ή πιθανών οικολογικών μπόνους
Ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP
Επαναφόρτιση σε km αυτονομίας που ανακτάται ανά ώρα το μέγιστο της επαναφόρτισης

Όλα τα νέα Nio Electric News

Crash-Test Euro NCAP: Το κινεζικό Nio αποδείχθηκε στην Ευρώπη με τα 5 αστέρια

Crash-Test Euro NCAP: Το κινεζικό Nio αποδείχθηκε στην Ευρώπη με τα 5 αστέρια

Τα Nio ET5 και EL7 κέρδισαν τα διάσημα 5 αστέρια στη δοκιμή συντριβής Euro NCAP, ενώ η συμβολική σημείωση.

Εδώ είναι το Nio Et5 Touring, ένα σέξι ηλεκτρικό διάλειμμα

Εδώ είναι το Nio Et5 Touring, ένα σέξι ηλεκτρικό διάλειμμα

Η Ευρώπη λατρεύει τα διαλείμματα. Αλλά με τη μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια, δεν είναι πλέον οι Ευρωπαίοι που οδηγούν στο θέμα. Μετά το MG, είναι η σειρά του Nio να εμπλακεί στο φορτηγό του σταθμού.

Μοντέλα αυτοκινήτων ανά τύπο, κινητοποίηση και μάρκα

με κινητήρα και τύπο

 • 1 4×4 ηλεκτρικό
 • 12 συμπαγή ηλεκτρικά sedans
 • 18 ηλεκτρικά sedans
 • 2 ηλεκτρικά διαλείμματα
 • 5 ηλεκτρικά μετατρέψιμα
 • 24 ηλεκτρικά αυτοκίνητα της πόλης
 • 3 ηλεκτρικά κουπόνια
 • 11 ηλεκτρικά minivans
 • 44 ηλεκτρικό SUV
 • 22 Ηλεκτρικά βοηθητικά προγράμματα
 • 6 ηλεκτρικά καροτσάκια
 • 2 χωρίς ηλεκτρική άδεια
 • 5 4×4 επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 12 συμπαγή υβριδικά επαναφορτιζόμενα sedans
 • 25 επαναφορτιζόμενα υβριδικά sedans
 • 2 επαναφορτιζόμενες υβριδικές διαλείμματα
 • 1 επαναφορτιζόμενες υβριδικές μετατροπές
 • 7 επαναφορτιζόμενες υβριδικές περικοπές
 • 3 επαναφορτιζόμενα υβριδικά minivans
 • 44 επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV
 • 1 επαναφορτιζόμενες υβριδικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας
 • 1 4×4 υβρίδια
 • 8 συμπαγή υβριδικά sedans
 • 8 υβριδικά sedans
 • 2 υβριδικά διαλείμματα
 • 4 υβριδικό αυτοκίνητο πόλης
 • 2 υβριδικές περικοπές
 • 2 υβριδικά minivans
 • 22 υβριδικό SUV

με κινητήρα και μάρκα

 • 1 Electric Aaways
 • 7 Ηλεκτρικό Audi
 • 5 BMW Electric
 • 2 ηλεκτρικό κηλίδα
 • 1 ηλεκτρικό byd
 • 2 Byton Electric
 • 1 ηλεκτρικό chevrolet
 • 9 Ηλεκτρική Citroën
 • 1 ηλεκτρικό κάλυμμα
 • 1 ηλεκτρικό cupra
 • 1 ηλεκτρική Dacia
 • 1 DS Electric
 • 1 ηλεκτρικό Faraday
 • 4 Ηλεκτρική Fiat
 • 3 Electric Ford
 • 1 ηλεκτρικό fuso
 • 1 Ηλεκτρική Honda
 • 6 Ηλεκτρική Hyundai
 • 2 ηλεκτρική jaguar
 • 4 Kia ​​Electric
 • 2 ηλεκτρικό lexus
 • 1 Ηλεκτρικό Lucid
 • 2 ηλεκτρικό lumeneo
 • 1 ηλεκτρικός διευθυντής
 • 1 ηλεκτρικό Mazda
 • 12 Mercedes Electric
 • 3 mg ηλεκτρικό
 • 1 Mia Electric Electric
 • 1 μίνι ηλεκτρικό
 • 1 Mitsubishi Electric
 • 1 ηλεκτρικό κινητό
 • 2 ηλεκτρικό NIO
 • 6 Ηλεκτρική Nissan
 • 1 ηλεκτρικό ουσιαστικό
 • 7 Opel Electric
 • 1 ORA Electric
 • 10 ηλεκτρικό Peugeot
 • 1 ηλεκτρικό ποιητικό
 • 2 ηλεκτρική Porsche
 • 8 Renault Electric
 • 1 ηλεκτρικό κάθισμα
 • 1 ηλεκτρικά seres
 • 2 ηλεκτρικό skoda
 • 2 ηλεκτρικά smarts
 • 1 ηλεκτρικοί κινητήρες
 • 1 ηλεκτρικό ssangyong
 • 1 Subaru Electric
 • 1 Ηλεκτρικό Tazzari
 • 7 Tesla Electric
 • 4 ηλεκτρική Toyota
 • 8 Volkswagen Electric
 • 2 Volvo Electric
 • 3 Electric Xpeng
 • 8 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Audi
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Bentley
 • 10 επαναφορτιζόμενα υβρίδια BMW
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Cadillac
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό chevrolet
 • 2 Citroën Hybrid Rechargable
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό cupra
 • 3 επαναφορτιζόμενα υβρίδια DS
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Ferrari
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό fisker
 • 4 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Ford
 • 2 επαναφορτιζόμενα υβρίδια Hyundai
 • 2 jaguar επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 4 επαναφορτιζόμενο υβριδικό τζιπ
 • 6 kia επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 5 Land Rover υβριδικό επαναφορτιζόμενο
 • 1 σύνδεσμος & επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό maserati
 • 9 Mercedes Hybrid Rechargable
 • 1 mg επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 1 μίνι επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 2 Mitsubishi επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 3 επαναφορτιζόμενο υβριδικό opel
 • 3 επαναφορτιζόμενο υβριδικό peugeot
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό ποιητικό
 • 4 επαναφορτιζόμενη υβριδική Porsche
 • 2 Renault επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό κάθισμα
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό skoda
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Suzuki
 • 2 επαναφορτιζόμενη υβριδική Toyota
 • 7 Volkswagen επαναφορτιζόμενο υβριδικό
 • 6 υβριδικό επαναφορτιζόμενο Volvo
 • 1 υβριδικό citroën
 • 1 υβριδικό Dacia
 • 2 υβρίδια Ford
 • 5 υβρίδια Honda
 • 4 υβρίδια Hyundai
 • 2 υβρίδια Kia
 • 9 υβριδικό lexus
 • 1 υβριδικό πετρέλαιο καυσίμου
 • 2 υβριδική Mercedes
 • 3 υβρίδια Nissan
 • 2 υβρίδια Peugeot
 • 4 υβρίδια Renault
 • 1 υβριδικό suzuki
 • 12 υβρίδια Toyota
 • 1 υβριδική Volkswagen
 • 1 υδρογόνα Honda
 • 2 Hydrogen Hyundai
 • 1 υδρογόνο Mercedes
 • 1 υδρογόνο Toyota

Ανά τύπο και μάρκα

 • 2 4×4 τζιπ
 • 1 4×4 Land Rover
 • 1 4×4 Mitsubishi
 • 1 4×4 Tesla
 • 2 4×4 Toyota
 • 1 συμπαγή audi sedans
 • 2 συμπαγή sedans cupra
 • 1 συμπαγή sedans DS
 • 1 συμπαγή sedans Ford
 • 2 συμπαγή sedans honda
 • 3 συμπαγή sedans hyundai
 • 1 συμπαγή sedans kia
 • 2 συμπαγή sedans lexus
 • 3 Compact Mercedes sedans
 • 2 συμπαγή sedans Nissan
 • 1 συμπαγή sedan opel
 • 1 συμπαγή sedans peugeot
 • 2 συμπαγή sedans Renault
 • 1 συμπαγή sedans tesla
 • 4 συμπαγή sedans Toyota
 • 4 συμπαγή sedans Volkswagen
 • 1 συμπαγή sedans xpeng
 • 6 audi sedans
 • 1 sedans Bentley
 • 5 sedans BMW
 • 1 Byton sedans
 • 1 sedans Cadillac
 • 1 sedans Chevrolet
 • 2 sedans citroën
 • 1 sedans ds
 • 1 sedans Faraday
 • 1 sedans Ford
 • 1 sedans Honda
 • 1 sedans Hyundai
 • 2 kia sedans
 • 2 Sedans Lexus
 • 1 διαυγές sedans
 • 7 Sedans Mercedes
 • 1 κινητοποιήστε sedans
 • 1 opel sedans
 • 2 sedans Peugeot
 • 1 sedans polestar
 • 1 renault sedans
 • 1 sedans καθίσματος
 • 2 sedans skoda
 • 1 sedans Tesla
 • 2 sedans Toyota
 • 4 sedans Volkswagen
 • 2 sedans Volvo
 • 1 sedans xpeng
 • 1 διαλείμματα της Dacia
 • 1 διαλείμματα της Mercedes
 • 1 διαλείμματα mg
 • 1 διαλείμματα της Porsche
 • 1 διαλείμματα Suzuki
 • 1 διαλείμματα Volvo
 • 1 BMW Convertibles
 • 1 Bolloré Convertibles
 • 1 Citroën Convertibles
 • 1 jaguar convertibles
 • 2 Tesla Convertibles
 • 2 εργάτες της πόλης BMW
 • 1 Bolloré City Dweller
 • 1 κάτοικος Citroën City
 • 1 κάτοικος της πόλης Dacia
 • 2 εργάτες της πόλης Fiat
 • 2 αυτοκίνητα της πόλης Honda
 • 1 Mia Electric City Dweller
 • 1 μίνι αυτοκίνητο πόλης
 • 1 Mitsubishi Citadines
 • 1 Citadines Opel
 • 3 εργάτες της πόλης Peugeot
 • 4 εργαζόμενοι Renault City
 • 1 κάθισμα κάθισμα
 • 1 κάτοικος της πόλης Skoda
 • 2 έξυπνοι κάτοικοι της πόλης
 • 1 Motors Sound City Dweller
 • 2 εργάτες της πόλης Toyota
 • 1 κάτοικος της πόλης Volkswagen
 • 1 Audi Coupe
 • 1 Coupe BMW
 • 1 Coupe Ferrari
 • 1 κουπόνια Fisker
 • 2 lexus coupes
 • 1 polestar coupe
 • 4 Coupes Porsche
 • 1 Coupe Volvo
 • 1 Minivan Citroën
 • 1 Ford minivan
 • 3 Mercedes
 • 2 minivans Nissan
 • 2 minivans Opel
 • 2 minivans Peugeot
 • 1 Renault minivan
 • 2 Minivans Toyota
 • 2 minivans Volkswagen
 • 3 Citroën Utilities
 • 2 βοηθητικά προγράμματα Fiat
 • 2 Ford βοηθητικά προγράμματα
 • 1 βοηθητικό πρόγραμμα FUSO
 • 1 βοηθητικά προγράμματα
 • 3 βοηθητικά προγράμματα Mercedes
 • 1 χρησιμότητα Nissan
 • 2 επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας
 • 4 βοηθητικά προγράμματα Peugeot
 • 2 επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας Renault
 • 1 Utilities Toyota
 • 1 βοηθητικά προγράμματα Volkswagen

Τιμή ΦΠΑ Εξωτερική ποινή ή οποιοδήποτε οικολογικό μπόνους
(1) Ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP

Κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson