Nintendo: Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Switch 2 αποκαλύφθηκαν τελικά? MCE TV, Nintendo Switch 2: υπάρχει προγραμματισμένη το 2024, σύμφωνα με τους προγραμματιστές και τους υπεργολάβους

Nintendo Switch 2: Κυκλοφόρησε το 2024, σύμφωνα με τους προγραμματιστές και τους υπεργολάβους

Ενώ είναι επιθυμητό ο διακόπτης Nintendo 2, μερικές διαρροές στο Διαδίκτυο ανακοινώνουν την τιμή της κονσόλας και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Nintendo: Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Switch 2 αποκαλύφθηκαν τελικά ?

Nintendo: Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Switch 2 τελικά αποκαλύφθηκαν;

Ενώ είναι επιθυμητό ο διακόπτης Nintendo 2, μερικές διαρροές στο Διαδίκτυο ανακοινώνουν την τιμή της κονσόλας και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η ανάπτυξη του διακόπτη Nintendo 2 γίνεται σαφέστερη. Πράγματι, οι διαρροές αποκαλύπτουν τραγανές πληροφορίες, όπως οπτικά του κύριου μενού, ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή κονσόλας. Το MCE TV σας λέει τα πάντα από το a έως το z !

Η Nintendo intrigues gamers

Για αρκετούς μήνες, οι παίκτες περιμένουν πληροφορίες σχετικά με τον διακόπτη Nintendo 2. Πράγματι, αν η ιαπωνική εταιρεία έχει ποτέ δεν επιβεβαίωσε τη δημιουργία της κονσόλας, Οι παίκτες το πιστεύουν όλο και περισσότερο.

Πρέπει να ειπωθεί ότι οι ενδείξεις είναι όλο και πιο πολυάριθμες. Ναι, για παράδειγμα, τον περασμένο Ιούλιο, ένα πρωτότυπο της νέας κονσόλας Show φαίνεται να έχει δει στο αεροδρόμιο .

Κατά τη διάρκεια ενός ρουτίνα ελέγχου, μια βαλίτσα χτύπημα. Επομένως, ένας φρουρός ασφαλείας έψαξε επομένως. Στη συνέχεια, εξήγησε ότι είχε δει μια κονσόλα με τις ίδιες αναλογίες με αυτή του Xbox One. Περιττός…

Εκτός αυτού, εάν ο διακόπτης Nintendo γεννιέται τους επόμενους μήνες, μπορεί να είναι διαφορετικό στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο . Πράγματι, η ιαπωνική εταιρεία πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανόνες της ΕΕ.

Πράγματι, τον περασμένο Ιούνιο, Η ΕΕ έχει αποκαλύψει έναν νέο νόμο που αποσκοπεί στη διευκόλυνση της αλλαγής της μπαταρίας Σε smartphones. Και οι κονσόλες επηρεάζονται επίσης !

Εν ολίγοις, ο διακόπτης Nintendo 2 μιλάει ακόμη και πριν από την επιβεβαίωση της ύπαρξής του. Εκτός αυτού, ορισμένες διαρροές στο Διαδίκτυο προχωρούν ακόμη περισσότερο, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του και την τιμή του. Το MCE TV σας λέει περισσότερα !

Διακόπτης Nintendo 2 ?
Δυναμικό διαρροής της επόμενης κονσόλας Nintendo με 2 μοντέλα και μια βάση και όχι μια αποβάθρα ..
➡️ https: // t.Co/fte4gh7hhi pic.κελάδημα.com/j708af5xcq

– Edouard – EMB (@edouard_emb) 20 Ιουλίου 2023

Ο διακόπτης 2 σύντομα έτοιμος ?

Ο διακόπτης Nintendo αναδύεται πολλές λαχταριστές. Πράγματι, Η πιθανή νέα κονσόλα της ιαπωνικής μάρκας συναρπάζει τα πλήθη. Οι παίκτες εκπέμπουν πολλές θεωρίες για αυτό.

Στο διαδίκτυο, είναι δυνατόν να βρεθούν πολλές διαρροές. Εάν έχουν ξεκινήσει κάποιοι (όπως το σχεδιασμό της κονσόλας, δείτε το Tweet παραπάνω), αναδύονται άλλες θεωρίες.

Έτσι, ένα μέλος του Reddit Shared Information που πρέπει να ενδιαφέρουν τους παίκτες. Πράγματι, οι τελευταίες μοιράστηκαν φωτογραφίες του δυνητικού κύριου μενού του διακόπτη Nintendo 2. Αλλά δεν σταματά εκεί !

Ναι, αυτό το μικρό έξυπνο προκαλεί επίσης μια ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Οκτώβριο του 2024, καθώς και ένα Τιμή μονάδας 429,99 $, ή περίπου 399 ευρώ. Μια τιμή που φαίνεται εύλογη !

Φυσικά, τίποτα δεν δείχνει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι αληθινές. Τα στιγμιότυπα οθόνης του κύριου μενού αυτού του διακόπτη Nintendo 2 είναι μάλλον ψευδείς.

Εκτός αυτού, ο διευθύνων σύμβουλος της Nintendo κατέστησε σαφές ότι πρόσφατα αυτό Ο χρόνος δεν ήταν η δημιουργία μιας νέας κονσόλας. Αυτό επομένως θέτει το μόλυβδο στην πτέρυγα σε αυτή τη φήμη.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβριο του 2024 για να μάθετε αν αποδεικνύεται ότι είναι αλήθεια. Εκτός αυτού, εάν συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Nintendo θα επικοινωνήσει τους προηγούμενους μήνες. Επιχείρηση !

Nintendo Switch 2: Κυκλοφόρησε το 2024, σύμφωνα με τους προγραμματιστές και τους υπεργολάβους

Ο πρώτος διακόπτης του ονόματος είναι παλιός και η Nintendo πρέπει σύντομα να αποκαλύψει τον διάδοχό της. Πληροφορίες από τους υπεργολάβους και τα στούντιο ανάπτυξης συνεργατών της Nintendo υποδηλώνουν ότι η κονσόλα θα σχεδιάζεται για μια εκτόξευση κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Διακόπτης 2 προγραμματιστές υπεργολάβων Nintendo

Κάθε εβδομάδα φέρνει το μερίδιό της στις φήμες στην επόμενη κονσόλα Nintendo. Προσωρινά ονομάζεται Switch 2 από εμάς, η ημερομηνία κυκλοφορίας του πλησιάζει, όπως αποδεικνύεται από τους δείκτες από την αλυσίδα εφοδιασμού που βγαίνουν τακτικά στις αναφορές των υπεργολάβων της Nintendo. Τώρα είναι ότι ο εξειδικευμένος τύπος καταφέρνει να εξαγάγει πληροφορίες από αυτούς.

Οι συνάδελφοί μας από το VGC Cite “Αρκετοί άνθρωποι που γνωρίζουν τα σχέδια της Nintendo για κονσόλες νέας γενιάς“Ποιος αποκαλύπτει ότι ο διάδοχος του Nintendo Switch στοχεύει για μια εκδρομή στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Ενώ μια οικονομική έκθεση του Foxconn ανέφερε μια επικείμενη ανακοίνωση και μια έξοδο που έχει προγραμματιστεί για την αρχή του 2024 του Switch 2, φαίνεται ότι η Nintendo θέλει να βεβαιωθεί ότι υπάρχει πολλά αποθέματα κατά την εκτόξευση.

Η Nintendo θέλει να αποφύγει τις εκκινήσεις των αρχών του PS5

Έτσι, η Nintendo θέλει να αποφύγει διαλείμματα αποθεμάτων που έχουν σφραγίσει την απελευθέρωση του PlayStation 5 και του Xbox Series X/S όταν κυκλοφορούν. Υπενθύμιση, αυτό το πρόβλημα που αφορούσε πάνω από όλα το PS5 είχε δει scalpers Κονσόλες μεταπωλεί σε τιμές παραληρητικών.

Η VCG αναφέρει ότι δύο από τις πηγές της λένε ότι η κονσόλα νέας γενιάς θα χρησιμοποιήσει μια οθόνη LCD, όπως εκείνη της έκδοσης εκτόξευσης του διακόπτη, αντί των οθονών OLED που χρησιμοποιούνται στο τελευταίο μοντέλο. Η ενσωμάτωση μιας πλάκας LCD θα μειώσει το κόστος, δεδομένου του αποθηκευτικού χώρου. Πράγματι, τα παιχνίδια πιο νόστιμα σε πόρους όπως ο Θεός του Πολέμου στο Switch θα σημαίνουν αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης.

Άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν το αρχείο ισχυρίζονται επίσης ότι η Nintendo δεν αλλάζει τον τύπο και ότι η επόμενη κονσόλα της θα έχει φορητή λειτουργία, όπως ο διακόπτης. Αυτές οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται επίσης ότι η κονσόλα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί φυσικά φυσίγγια, αν και δεν είναι σαφές εάν η κονσόλα θα είναι retrocompatible ή όχι με την προηγούμενη κονσόλα.

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Nintendo δήλωσε ότι ο διακόπτης ήταν στη μέση του κύκλου ζωής του. Αυτό θα σήμαινε τότε ότι ακόμη και αν μια νέα κονσόλα Nintendo ξεκίνησε το επόμενο έτος, ο ιαπωνικός γίγαντας δεν θα εγκαταλείψει απαραιτήτως τη μετάβαση οποιασδήποτε ώρας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η συνεχής υποστήριξη δεν θα περιορίσει τις καινοτομίες που έφεραν η νέα κονσόλα … εκτός αν αυτή η δήλωση δεν είναι αλήθεια.

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.