Καλά νέα, το Nickel σας προσφέρει μια νέα προσφορά χορηγίας! | Νικέλιο, το Nickel εγκαινιάζει την πρώτη του χορηγία προσφορά!

Το Nickel εγκαινιάζει την πρώτη του προσφορά χορηγίας

Contents

2- Εάν ένας από αυτούς ανοίξει λογαριασμό νικελίου Πριν από τις 15 Ιανουαρίου 2020 – Online – Θα ενημερωθείτε με e -mail.

Καλά νέα, το Nickel σας προσφέρει μια νέα προσφορά χορηγίας !

Από τις 14 Οκτωβρίου, Το νικέλιο σας προσφέρει Χορηγήστε τους αγαπημένους σας και του συσσωρεύω ! ?

Είσαι έτοιμος ? Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ !

Πώς λειτουργεί αυτή η χορηγία ?

Εάν ο θεός σας χρησιμοποιεί τον κωδικό χορηγίας σας Μεταξύ 14 Οκτωβρίου και 28 Οκτωβρίου, Κερδίζει 3 €.

Σε αντάλλαγμα ? Για κάθε άτομο που χορηγεί, κερδίζετε 3 € στο λογαριασμό νικελίου σας. Δεν είναι κακό δεν είναι αυτό ?

Πώς να υποστηρίξω τους αγαπημένους μου και τους φίλους μου ?

Πελάτης νικελίου, έχετε λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στη διεύθυνση που αναφέρεται στην περιοχή του πελάτη σας), συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού κωδικού χορηγίας σας. Είναι χάρη σε αυτόν τον κωδικό που σας έχει ανατεθεί ότι μπορείτε να συμμετάσχετε.

Για αυτό είναι πολύ απλό: μεταδίδετε αυτόν τον κωδικό στους φίλους σας, μοιραστείτε το ! Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όχι SMS, Messenger ή απευθείας σε κοινωνικά δίκτυα για να αυξήσετε τις πιθανότητες χορηγού σας ! ?

Αυτός ο κωδικός πρέπει στη συνέχεια να υποδεικνύεται από τον Θεό σας όταν ανοίξετε το λογαριασμό σας για να κάνετε τη χορηγία σας !

Τι κερδίζω ?

Εάν υποστηρίζετε ένα άτομο γύρω σας, 3 ευρώ θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας για κάθε Godson που εγγραφεί στο νικέλιο εισάγοντας τον κωδικό χορηγίας σας.

Δεν υπάρχει περιορισμός για τις παραπομπές σας, μπορεί να έχουν αρκετούς να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό σας και επίσης να επωφεληθούν από 3 ευρώ που πιστώνεται στους λογαριασμούς τους.

Και για σας, τα κέρδη συσσωρεύονται !

  • 1 Godson = 3 ευρώ
  • 2 Godchildren = 6 ευρώ
  • 5 Godchildren = 15 ευρώ
  • 15 Godson = 45 ευρώ
  • 1.000 Godson = πολλά ευρώ . (3.000 ευρώ, για να είμαι ακριβής)

Ποιες είναι οι συμβουλές για την κοινή χρήση του κωδικού χορηγίας μου ?

“Ένας φίλος ενός φίλου μου είπε”, σας λέει ? Από στόμα σε στόμα μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό !

Στους αγαπημένους σας εμπόρους, σε κοινωνικά δίκτυα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, με την οικογένειά σας, στην επιχείρηση, με τους φίλους σας, όλα τα μέσα είναι καλά ! Λοιπόν, τι περιμένεις ? Μοιραστείτε γρήγορα τον κωδικό χορηγίας σας στους γύρω σας !

Είναι περιορισμένη αυτή η προσφορά ?

Ναι, αυτή η νέα προσφορά χορηγίας είναι περιορισμένη στο χρόνο, μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2021 περιλαμβάνεται.
Όσον αφορά τα κέρδη, Δεν υπάρχει όριο ? Πολλαπλασιάστε τα θεία για να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη !

Μπορείτε να συνδυάσετε τόσες χορηγίες και παραπομπές όπως θέλετε ! Ας πάμε λοιπόν, εξαρτάται από εσάς να υποστηρίξετε ?

Το Nickel εγκαινιάζει την πρώτη του προσφορά χορηγίας !

Το περίμενε, το διεκδικείτε στα δίκτυα: Το Nickel εγκαινιάζει την πρώτη του προσφορά χορηγίας από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 ! Παίρνουμε απολογισμό μαζί σας σε αυτό το νέο άρθρο στο νικέλιο Mag ‘για να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτήν την αποκλειστική προσφορά !

#1: Προσφορά χορηγίας νικελίου, ας πάμε ? !

Από τις 15 Νοεμβρίου, όλοι θα λάβετε έναν μεμονωμένο κωδικό χορηγίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποτελούμενο από 10 χαρακτήρες (αριθμοί και γράμματα).

Αυτός ο μεμονωμένος κώδικας πρέπει να διαδοθεί στον μεγαλύτερο αριθμό, διότι ακριβώς χάρη σε αυτό μπορεί να μπορείτε να επωφεληθείτε από μια κάρτα νικελίου Chrome σε μισή τιμή ή έχετε επιστρέψει τη συμβολή του Chrome του νικελίου μέχρι € 15 εάν έχετε ήδη βγάλει ! Ενδιαφέρον όχι ?

Goto-card-02.png

#2 Μια πολύ απλή μηχανική, για να απολαύσετε μια κάρτα μισής τιμής:

1- Με e-mail, SMS, τηλέφωνο, με προφορική φωνή, επικοινωνήστε τον προσωπικό σας κώδικα γύρω σας: Εργασιακοί συνάδελφοι, φίλοι, οικογένεια, μεγιστοποιήστε τις πιθανότητές σας και μιλήστε για αυτό χωρίς !

2- Εάν ένας από αυτούς ανοίξει λογαριασμό νικελίου Πριν από τις 15 Ιανουαρίου 2020 – Online – Θα ενημερωθείτε με e -mail.

3- Η συνδρομή του Godson (e) σας στην κλασική προσφορά νικελίου ή η προσφορά νικελίου Chrome ενεργοποιεί αυτόματα μείωση ή επιστροφή χρημάτων 50% στην κάρτα Premium Nickel Chrome: € 15 αντί 30 € ! Από την πλευρά του, ο θεός σας θα είναι εγγεγραμμένος στην κλήρωση επιτρέποντάς του να μπορέσει να κερδίσει ένα πακέτο δύο θέσεων για να παρακολουθήσει μια συνάντηση του Champions League ⚽

4- Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά πρέπει να παραγγείλετε την εξατομικευμένη κάρτα νικελίου Chrome, στο χρώμα της επιλογής σας στην περιοχή πελάτη σας ή στην εφαρμογή σας πριν από τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Θέλετε να μάθετε λεπτομερώς την προσφορά νικελίου Chrome, την ασφάλιση και τη βοήθειά της ? Συμβουλευτείτε το ειδικό άρθρο μας σχετικά με τους 6 καλούς λόγους για να εγγραφείτε σε αυτό

#3 Ακόμα μερικές ερωτήσεις ? Το απαντάμε:

Μπορούμε να ωφελήσουμε την προσφορά σε πολλά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να συνδυάσουμε κέρδη ?

Ναι, είναι πολύ πιθανό ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον προσωπικό σας κωδικό χορηγού για να εγγραφούν στην προσφορά νικελίου, ωστόσο τα κέρδη σας δεν είναι συσσωρευμένα. Επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 50% στην προσφορά του νικελίου Chrome για χρήση μία φορά.

Είμαι ήδη πελάτης νικέλιο Chrome, τι μπορώ να κερδίσω αν υποστηρίζω με τη σειρά μου ?

Καλά νέα, εάν είστε ήδη πελατέλαιο νικέλιο Chrome σας επιστρέφουμε 15 € απευθείας στον λογαριασμό σας, δηλαδή το ήμισυ της ετήσιας συνδρομής του νικελίου Chrome !

Ο θεός μου (ε) με τη σειρά μου επωφελείται από την προσφορά χορηγίας ?

Μόλις ο Godson σας γίνει πελάτης νικελίου, θα λάβει με τη σειρά του έναν κωδικό χορηγίας. Ίδια αρχή ενώ για εσάς: γίνεται χορηγός, μοιράζεται τον κώδικα του και μπορεί να επωφεληθεί από 50% μείωση της προσφοράς του νικελίου Chrome με τη σειρά του εάν ένας από τους συγγενείς του γίνει πελάτης νικελίου.

Είναι η μείωση του νικελίου Chrome Renewable κάθε χρόνο ?

Η προσφορά νικελίου Chrome σε μισή τιμή ισχύει για ένα χρόνο, σε ωριμότητα (ένα έτος μετά τη συνδρομή σας, επομένως) η προσφορά θα προσφερθεί και πάλι στα € 30/έτος. Εκτός αν εν τω μεταξύ εμφανίζονται νέες προσφορές χορηγίας ! Ουσία

Ποια είναι η προθεσμία για να επωφεληθείτε από την προσφορά χορηγίας νικελίου.

Το Godchild πρέπει να γίνει πελάτης νικελίου πριν από τις 15 Ιανουαρίου 2020 μεσάνυχτα και πρέπει να εγγραφείτε στο νικέλιο Chrome σας προσφέρει πολύ πριν από τα μεσάνυχτα τα μεσάνυχτα ! Μετά από αυτή την περίοδο, δεν θα είναι πλέον δυνατό να επωφεληθεί από την προσφορά μισής τιμής !

Ερωτήσεις σχετικά με την προσφορά χορηγίας νικελίου, χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ?

  • Συμβουλευτείτε αυτήν τη σελίδα αφιερωμένη στη χορηγία
  • Επικοινωνήστε άμεσα με την εξυπηρέτηση πελατών νικελίου:
  • Μέσω τηλεφώνου: στις 01 76 49 00 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ,
  • Στο Facebook ή στο Twitter κοινωνικά δίκτυα,
  • Μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.