Κατεβάστε το Netflix Watch Free for Web., Netflix Free: Παρακολουθήστε το Netflix στο FreeBox του

Netflix Free: Παρακολουθήστε το Netflix στο FreeBox του

Στην πραγματικότητα, για να έχετε πρόσβαση στο Netflix όταν έχετε ένα freebox, Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις σύμφωνα με το πλαίσιο στο οποίο έχουμε εγγραφεί.

Netflix Watch Free

Netflix Watch Free

Παρουσίαση του Netflix Watch Δωρεάν με λήψη.com

Netflix Watch Free είναι η αφοσιωμένη σελίδα Netflix για προβολή δωρεάν και χωρίς συνδρομή, μια επιλογή ταινιών και σειρών που προσφέρονται στην πλατφόρμα.

Με την υπηρεσία συνδρομής του Ανοησία, Απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες και σειρές. Παρακολουθήστε τόσα πολλά τηλεοπτικά επεισόδια και ταινία όπως θέλετε όσο συχνά θέλετε. Περιηγηθείτε στους χιλιάδες τίτλους που διατίθενται στον αυξανόμενο κατάλογο του Ανοησία. Εκτελέστε μια γρήγορη αναζήτηση ανά τίτλο και παρακολουθήστε το βίντεό σας στον υπολογιστή σας. Αξιολογήστε την αγαπημένη σας σειρά και ταινίες έτσι Ανοησία Είθε καλύτερα να προτείνετε άλλα βίντεο. Ξεκινήστε να παρακολουθείτε το βίντεό σας στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, συνεχίστε στο τηλέφωνό σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή Ανοησία (Τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών, δισκία, τηλέφωνα, παίκτες Blu-ray και ψηφιακά κουτιά).

Διαβάστε στο 01NET: “Netflix: Πώς λειτουργεί ?””

Netflix Free: Παρακολουθήστε το Netflix στο FreeBox του

Δωρεάν netflix δωρεάν

Μπορούμε να έχουμε δωρεάν netflix ? Το 2022, κάποιο FreeBox περιλαμβάνει τώρα το Netflix απευθείας ! Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα VOD (ή IPTV) και να παρακολουθήσετε το Netflix στο FreeBox σας και να μην χάσετε καμία από τις αγαπημένες σας σειρές.

Θέλετε να επωφεληθείτε από το Netflix δωρεάν με δωρεάν ?
Επικοινωνήστε απευθείας με τους ειδικούς μας, η κλήση είναι δωρεάν !

Συνδρομή Netflix με δωρεάν

Το Netflix είναι δωρεάν δωρεάν ? Η απάντηση είναι ναι, με τα δύο νέα δέλτα Freebox και ένα ! Πράγματι, στις 4 Δεκεμβρίου 2018, ο χειριστής που δημιούργησε ο Xavier Niel ξεκίνησε ένα Πλαίσιο νέας γενιάς, που περιλαμβάνει μια εταιρική σχέση μεταξύ Free και Netflix. Έτσι, το Netflix είναι δωρεάν με το δέλτα Freebox και είναι μεγάλη καινοτομία.

Netflix και δωρεάν πώς να το κάνετε ?

Αυτό είναι ένα πρώτο στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών : Το Netflix συνδέεται με έναν πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Το Netflix είναι Χρησιμοποιείται από 137 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, Η ανάπτυξή του είναι θεαματική και είναι φυσιολογικό για τους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο να ενδιαφέρονται για αυτό.

Στην πραγματικότητα, για να έχετε πρόσβαση στο Netflix όταν έχετε ένα freebox, Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις σύμφωνα με το πλαίσιο στο οποίο έχουμε εγγραφεί.

  • Είτε έχετε πρόσφατο Δέλτα Freebox είτε FreeBox One, Ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, και σε αυτή την περίπτωση έχετε πρόσβαση στο Netflix απαραίτητο, για να φανείτε απεριόριστο το περιεχόμενο και σε μια οθόνη. Θα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε χωρίς να περάσετε από την εγγραφή μέσω της Netflix.Fr.
  • Είτε έχετε ένα άλλο freebox : Revolution Freebox, FreeBox Crystal ή Freebox Mini 4K. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να γαναδημοσιεύομαι Ποιος θα είναι ανεξάρτητος από τη συνδρομή σας σε μια δωρεάν προσφορά στο Διαδίκτυο – στον ιστότοπο Netflix ή με την τηλεόραση Android.

Δεν περιλαμβάνεται στο Δέλτα του Freebox ή στο FreeBox One ότι ο βασικός τύπος από το Netflix, το οποίο επιτρέπει μόνο την προβολή σε μια οθόνη.

Το Essential Netflix, στην πραγματικότητα, επιτρέπει μόνο την προβολή σε μια οθόνη και τα δύο, που είναι ενοχλητικό εάν θέλετε να μοιραστείτε το λογαριασμό Netflix με άλλα άτομα. Επιπλέον, αυτή είναι μόνο μια έκδοση στο χαμηλός ορισμός.

Για πρόσβαση στις πιο επιτυχημένες εκδόσεις του Netflix, Πρέπει λοιπόν να πληρώσουμε μερικά ακόμη ευρώ για το Netflix + δωρεάν εκτός από την τιμή των κουτιών (49,99 ευρώ το μήνα για το Δέλτα, 29,99 ευρώ για το ένα).

Το πακέτο Netflix Standard αντιπροσωπεύει ένα πρόσθετο κόστος 3 ευρώ το μήνα, Ενώ για να προσθέσετε το Netflix Premium χρειάζονται 6 ευρώ περισσότερα. Με αυτά τα περισσότερα ευρώ επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στοUltra High Definition, Αλλά και περισσότερες οθόνες: 2 ταυτόχρονες οθόνες με τυπική Netflix και 4 οθόνες με Netflix Premium !

Και επιπλέον, όπως είναι το Δέλτα Freebox 4K HDR 10 Συμβατό, Είστε εγγυημένοι ότι έχετε εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Netflix Free Chain Number και Λειτουργία

Να γνωρίζετε ότι ο Xavier Niel εξέφρασε πρόσφατα την ιδέα του Προσφορά προτιμησιακών τιμών για τους συνδρομητές FreeBox Mini 4K και Freebox Revolution.

Πελάτης Netflix ήδη ? Εάν έχετε μόλις εγγραφεί στο Δέλτα ή στο ένα, μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας Netflix απαραίτητο δωρεάν συνδέοντας τους δύο λογαριασμούς σας.

Σε tablet ή κινητό, το Netflix είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής. Στον υπολογιστή, πρέπει να συνδεθείτε μέσω του ιστότοπου Netflix.com/fr/login.

Δεν μιλάμε αυστηρά για ένα κανάλι Netflix με δωρεάν, Σε αντίθεση με άλλους χειριστές. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Netflix απευθείας μέσω της αρχικής οθόνης της τηλεόρασης, Όταν έχετε ένα Δέλτα Freebox, ένα FreeBox One, ή ένα Mini 4K – αλλά ο ελιγμός με τον τελευταίο είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί.

Πράγματι, το Free και το Netflix βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε σύγκρουση – για κάποιο χρονικό διάστημα, για κάποιο χρονικό διάστημα, ελευθερώσουν το μόνο μεγάλο για να στερήσουν τους πελάτες της Netflix. Αλλά σήμερα έχουμε δει, Οι δύο εταιρείες έχουν βρει έναν πολύ ενδιαφέρον συμβιβασμό για τους πελάτες τους !

Τελειωμένα, σεμινάρια στο διαδίκτυο για να εγκαταστήσουν το Netflix με μη αυτόματο τρόπο στο FreeBox !

Netflix και οι τιμές του

Αναρωτιέστε πόσο κανονικά κοστίζει το Netflix Netflix, Και αυτό ανεξάρτητα από το κουτί που έχουμε στο σπίτι ? Εδώ είναι ένας πίνακας που παρουσιάζει τους τρεις τύπους προσφορών που προσφέρει η Netflix.

Τιμές συνδρομής Netflix

Προσφορά Ταυτόχρονες καλλιέργειες Ανάλυση Τιμή
Ουσιώδης 1 480 P (SD: τυπικός ορισμός) 8,99 €
Πρότυπο 2 1080 P (HD: High Definition) 13,49 €
Ασφάλιστρο 4 4K (UHD: Ultra High Definition) 17,99 €

Με το freebox, επιτυγχάνετε μια συγκεκριμένη οικονομία, Δεδομένου ότι όταν είστε ήδη πελάτης Netflix, συνδέοντας και τις δύο συμβάσεις, πληρώνετε μόνο 3 ευρώ για την τυποποιημένη έκδοση ή 6 ευρώ για την έκδοση premium. Γνωρίστε επίσης αυτό Τρεις τύποι που προτείνονται από το βίντεο στο GIANT -DEMAND προσφέρουν το ίδιο περιεχόμενο. Ακριβώς επειδή έχετε “μόνο” την βασική έκδοση που δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, πρωτότυπο ή όχι, από το Netflix.Οι διαφορετικές εκδόσεις του νέου Δέλτα Freeboxles Freebox και ένα με το Δέλτα Freebox, Ο Xavier Niel και ολόκληρη η εταιρεία ήταν σαφείς: η λέξη -κλειδί ? “Αυτό δεν είναι κουτί”. Μπορούμε πράγματι να μιλήσουμε Ενισχυμένο κουτί.Το Netflix περιλαμβάνεται με δωρεάν στο V7 του κουτιού του, δωρεάν, Αλλά και ένα σύστημα ηχείων devialet, ένα συνδεδεμένο ηχείο Alexa από τον Amazon, Ένα μπουκέτο 280 τηλεοπτικών καναλιών … αυτό είναι στην πραγματικότητα περισσότερο από μια πολυεστιακή “συνδεδεμένη περίπτωση” από ένα απλό κουτί.Η ροή είναι επίσης εξαιρετική : 8GB ανά δευτερόλεπτο, σύμφωνα με το Free, και 10G τεχνολογία που επιτρέπει την αποτελεσματική συνδυασμό της σύνδεσης 4G και των οπτικών ινών. Και για όσους δεν είναι ακόμη επιλέξιμοι για οπτικές ίνες, το Δέλτα Freebox εξακολουθεί να εγγυάται ένα συνδυασμό DSL και 4G που θα είναι πολύ αποτελεσματικός.Για να εγγραφείτε σε αυτό το απίστευτο κουτί, θα είναι απαραίτητο Count 49.99 ευρώ (στο οποίο πρέπει να προστεθεί 10 ευρώ μηνιαία στο Devialet Player).

Το FreeBox One δεν καταλαβαίνει ούτε συνδεδεμένο ηχείο, ούτε ήχο devialet. Είναι σχεδόν ένα κλασικό κουτί.

Εκεί FreeBox One Περιλαμβάνει επίσης το Netflix, την τηλεόραση με την προσφορά Canal που ξεκίνησε από το Canal +και το 4K HDR ποιότητας για την τηλεόραση.Χωρίς να ξεχνάμε τις κλασικές επιλογές : Απεριόριστη τηλεφωνία σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε περισσότερους από 100 προορισμούς και 280 τηλεοπτικά κανάλια.

Ένας σύμβουλος boutique-box-internet.FR σας βοηθούν να επιλέξετε το freebox σας με διαφάνεια