Πώς να κατεβάσετε τη σειρά Netflix και τις ταινίες σε έναν υπολογιστή? | TunePat, πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρά Netflix σε κάρτα SD ή κλειδί USB

Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές Netflix σε κάρτα SD ή κλειδί USB

Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ απευθείας στο εικονίδιο λήψης για να κατεβάσετε το βίντεο. Επιλέξτε τα επεισόδια για λήψη από την αναπτυσσόμενη λίστα, αν θέλετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ή γαλλικό υπότιτλοι, κάντε κλικ σε προηγμένες λήψεις, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τα κομμάτια ή τους υπότιτλους. Αφού επιβεβαιώσετε την επιλογή σας, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία λήψης στα αριστερά της διεπαφής.

Πώς να κατεβάσετε τη σειρά Netflix και τις ταινίες σε έναν υπολογιστή

Ανοησία επιτρέπει μόνο στα μέλη της να κατεβάσουν περιορισμένο αριθμό εκπομπών και ταινιών σε υποστηριζόμενες συσκευές. Η δυνατότητα λήψης υποστηρίζεται μόνο σε υπολογιστές των Windows αλλά όχι στο Mac. Εάν θέλετε να κατεβάσετε σειρές και ταινίες στον υπολογιστή, πρέπει να έχετε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 11 έκδοση 1607 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Επιπλέον, απαιτεί τον μέγιστο αριθμό λήψης. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες που κατεβάζονται μόλις περάσουν την ημερομηνία λήξης, επειδή το Netflix έχει ένα όριο περιόδου για να παρακολουθήσετε τίτλους εκτός σύνδεσης. Οι αυστηρές συνθήκες λήψης βίντεο από το Netflix περιορίζουν το πεδίο της απεικόνισης Netflix.

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο λήψης βίντεο Netflix από τα Windows 11/10/8/7 ή θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες Netflix ταυτόχρονα σε διάφορους υπολογιστές, θα μπορούσαμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για Κατεβάστε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες Netflix υψηλής ευκρίνειας στο MP4/MKV στον υπολογιστή κάτω από τα Windows 11/10/8.1/8/7.

Κατεβάστε τη σειρά Netflix και τις ταινίες σε έναν υπολογιστή

Πώς να κατεβάσετε σειρές και ταινίες σε ποιότητα HD

Είναι απαραίτητο να κατεβάσετε τη σειρά και τις ταινίες Netflix χρησιμοποιώντας ένα downloader Netflix Video Downloader. Η λήψη βίντεο tunepat netflix διακρίνεται από έναν ορισμένο αριθμό downloader βίντεο Netflix, το οποίο μπορεί Κατεβάστε το MP4/MKV σε ποιότητα HD σε υψηλή ταχύτητα, διατηρώντας ταυτόχρονα υπότιτλους και ακουστικά κομμάτια. Με το tunepat netflix video downloader, τα κατεβάσετε βίντεο Netflix υποστηρίζονται σε διαφορετικές συσκευές.

Το TunePat Netflix Video Downloader είναι διαθέσιμο στα Windows 11/10/8.1/8/7. Εγκαταστήστε πρώτα αυτό το πρόγραμμα σε έναν από τους υπολογιστές των Windows που εκτελούν Windows 11/10/8.1/8/7, τότε θα σας δείξουμε πώς να κατεβάσετε τη σειρά και τις ταινίες Netflix με tunepat.

Βασικά χαρακτηριστικά του tunepat netflix video downloader

Tunepat netflix video downloader

Tunepat netflix video downloader

 • Κατεβάστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το Netflix.
 • Υποστήριξη λήψης βίντεο Netflix HD..
 • Κρατήστε τα ακουστικά και τους υπότιτλους.
 • MP4 και MKV ως μορφή εξόδου.
 • Κατεβάστε το Netflix με γρήγορη ταχύτητα.

Βήμα 1 Εκτελέστε το tunepat και συνδεθείτε στο Netflix

Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο tunepat για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Εισαγάγετε μια λέξη στο πεδίο αναζήτησης. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Netflix με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Συνδεθείτε στο Netflix

Βήμα 2 Καθορίστε την ποιότητα, τα κομμάτια, τους υπότιτλους και τη διαδρομή εξόδου

Κάντε κλικ στο κουμπί ρύθμισης στην επάνω δεξιά γωνία για να επιλέξετε την ποιότητα βίντεο, τα κομμάτια, τους υπότιτλους και τη διαδρομή εξόδου. Μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Ορίζουμε την ποιότητα σε χαμηλή, τα κομμάτια και τους υπότιτλους σε προεπιλογή, αν έχετε αγοράσει άδεια TunePat, είναι δυνατόν να εξατομικεύσετε την ποιότητα της παραγωγής σε υψηλά.

Ρυθμίσεις

Βήμα 3 Αναζήτηση σειρές και ταινίες στο tunepat

Αντιγράψτε και κολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο tunepat ή εισαγάγετε τις λέξεις -κλειδιά των τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών, αν γνωρίζετε, το tunepat netflix video downloader θα εμφανίσει τα αντίστοιχα βίντεο.

Αντιγραφή και κόλλα l

Παρατηρημένος: Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το tunepat, θα σας προσκληθείτε να συνδεθείτε στο Netflix με τον λογαριασμό σας. Βεβαιώνουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα καταγράφονται από το tunepat.

Βήμα 4 Κατεβάστε τη σειρά και τις ταινίες Netflix και ταινίες

Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ απευθείας στο εικονίδιο λήψης για να κατεβάσετε το βίντεο. Επιλέξτε τα επεισόδια για λήψη από την αναπτυσσόμενη λίστα, αν θέλετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ή γαλλικό υπότιτλοι, κάντε κλικ σε προηγμένες λήψεις, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τα κομμάτια ή τους υπότιτλους. Αφού επιβεβαιώσετε την επιλογή σας, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία λήψης στα αριστερά της διεπαφής.

Κατεβάστε τη σειρά και τις ταινίες Netflix και ταινίες

Βήμα 5 Ελέγξτε το ιστορικό λήψης

Tunepat netflix video downloader καταγράφει το ιστορικό που έχει ληφθεί στο Βιβλιοθήκη, Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των βίντεο που κατεβάσατε κατά τη διάρκεια της περιόδου και επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε τοπικά αρχεία βίντεο προορισμού γρήγορα.

μεγάλο

Μόλις κατεβάσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, μπορείτε να βρείτε τοπικά αρχεία στον υπολογιστή σας και να τα διαβάσετε στις συσκευές που έχετε χωρίς χρονικό όριο για να τα παρακολουθήσετε. Αυτά τα βίντεο που έχουν ληφθεί υποστηρίζονται επίσης για ταυτόχρονη ανάγνωση σε διάφορες συσκευές. Επομένως, εκμεταλλευτείτε πλήρως το χρόνο σας σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες Netflix.

Σημείωση : Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Tunepat Netflix Video Downloader επιτρέπει μόνο τη μετατροπή των πρώτων 5 λεπτών των βίντεο. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το όριο αγοράζοντας την πλήρη έκδοση. Επιπλέον, όλο το περιεχόμενο Netflix προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Μόνο για προσωπική εκτίμηση, χωρίς άδεια, η διάδοση και η εμπορική χρήση απαγορεύονται.

Σύσταση

Το Amazon Video Downloader

Το Amazon Video Downloader

Θέλετε να διαβάσετε ένα βίντεο Amazon σε περισσότερες συσκευές? Tunepat Amazon Video Downloader είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Υποστηρίζει τη λήψη οποιουδήποτε βίντεο από το Premium Video σε μορφή MP4 ή MKV, με διατηρημένη ποιότητα HD. Δώστε του μια ευκαιρία τώρα!

Τι θα χρειαστείτε

Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές Netflix σε κάρτα SD ή κλειδί USB

Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές Netflix σε κάρτα SD ή κλειδί USB

Θα θέλατε Κατεβάστε ταινίες και σειρές Netflix στην κάρτα SD ή το κλειδί USB ? Χάρη στην επίσημη αίτησή της, είναι δυνατόν. Αυτή η λειτουργία σας βοηθά να μειώσετε τον αντίκτυπο των λήψεων στην εσωτερική μνήμη του κινητού σας τηλεφώνου.

Για να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα microSD ή ένα κλειδί USB με το Netflix στο Android, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Κατεβάστε την τελευταία ενημέρωση της επίσημης αίτησης. Στο Malavida, σας προσφέρουμε μια ασφαλή και γρήγορη λήψη της τελευταίας έκδοσης.
 • Έχετε μια συσκευή με τοποθεσία κάρτας μνήμης.
 • Έχετε μετατροπέα USB-C σε USB-A για να συνδέσετε τα πλήκτρα USB στη συσκευή σας.

Εάν πληροίτε αυτούς τους όρους, ανοίξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής πατώντας το avatar του προφίλ σας.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Netflix

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Netflix

Επιλέγω Ρυθμίσεις εφαρμογής Για πρόσβαση σε ρυθμίσεις Netflix.

Προτιμήσεις πρόσβασης

Προτιμήσεις πρόσβασης

Βρείτε την ενότητα Τοποθεσία λήψης και κάντε κλικ σε αυτό.

Τοποθεσία λήψης

Τοποθεσία λήψης

Εμφανίζεται στο παράθυρο διαλόγου, επιλέξτε κάρτα SD. Σημειώστε ότι αυτό είναι το όνομα που θα εμφανιστεί, ότι έχετε εισαγάγει μια κάρτα μνήμης ή συνδεθείτε με ένα πλήκτρο USB.

Επιλέξτε μια κάρτα SD ή ένα κλειδί USB

Επιλέξτε μια κάρτα SD ή ένα κλειδί USB

Επιτρέψτε στο Netflix να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία τηλεφώνου σας.

Επιτρέψτε l

Επιτρέψτε την πρόσβαση στην αποθήκευση

Μετά την εφαρμογή αυτών των ρυθμίσεων, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια λήψη. Εντοπίστε περιεχόμενο που είναι συμβατό με τις λήψεις Netflix και πατήστε Κατεβάστε.

Ξεκινήστε τη λήψη περιεχομένου

Ξεκινήστε τη λήψη περιεχομένου

Εάν θέλετε να διαχειριστείτε τις λήψεις σας, μεταβείτε στην ενότητα Λήψεις Βρίσκεται στα δεξιά της γραμμής πλοήγησης. Εκεί, χρησιμοποιήστε το κουμπί μολυβιού για να δείτε περισσότερες επιλογές.

Αλλαγή λήψεων

Αλλαγή λήψεων

Επιλέξτε ένα στοιχείο και πληκτρολογήστε το εικονίδιο με κύβους για να το διαγράψετε.

Διαγραφή λήψης

Διαγραφή λήψης

Αυτή η απλή μέθοδος σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί USB ή μια κάρτα microSD για να κατεβάσετε ταινίες και σειρές από το Netflix. Αυτή είναι μια εντελώς νόμιμη μέθοδος, προτείνεται επίσημα από την εταιρεία. Τα αρχεία που έχουν ληφθεί θα είναι κρυμμένα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες συσκευές. Από την άλλη πλευρά, αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί USB, μην ξεχάσετε να το συνδέσετε κάθε φορά που ανοίγετε το Netflix.

Κατεβάστε τα βίντεο Netflix: απλές λύσεις

Δεν είναι απαραίτητο να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο Netflix: On PC όπως στο Mobile, μπορείτε να κατεβάσετε τέλεια ταινίες και σειρές εκ των προτέρων για να το απολαύσετε χωρίς σύνδεση, στις μεταφορές, στις διακοπές και όπου και αν δεν το κάνει Wi-Fi πέρασμα !

 • Λήψη βίντεο Netflix στο smartphone
 • Λήψη βίντεο Netflix στον υπολογιστή

Παρακολουθώντας ταινίες και σειρές ροής με το Netflix στον υπολογιστή σας, το tablet ή το smartphone παραμένει πολύ άνετο … εφόσον η σύνδεση στο Διαδίκτυο παραμένει σταθερή. Ακόμη και αν η αίτηση Netflix για τα Windows, το iOS και το Android (δεν υπάρχει ακόμη επίσημη εφαρμογή Netflix στο MacOS) ξέρει πώς να προσαρμοστεί στη σύνδεση της σύνδεσης για ελάχιστη άνεση, αδύνατο να διαβάσει τίποτα χωρίς το Διαδίκτυο, στην εκδήλωση μιας περικοπής ή της απουσίας δικτύου Wi-Fi, 4G ή 5G. Αυτό είναι το κύριο όριο ροής.

Επίσης, είναι καλύτερο να προβλέψετε. Το Netflix σας επιτρέπει να κατεβάσετε ταινίες και σειρές σε συσκευές Android, iPhone και iPad και σε υπολογιστές Windows. Επομένως, με τον επαναπατρισμό του επιθυμητού περιεχομένου, δεν θα εξαρτάτε πλέον από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο για να εκτιμήσετε την παράσταση. Πρακτική για τις μεταφορές, όπου η σύνδεση μπορεί να είναι πολύ ιδιότροπη, αλλά και για τις διακοπές και τα μέρη που περιβάλλουν τη φύση και, γενικά, σε όλα τα μέρη και σε όλα τα ιδιωτικά μέρη του Wi-Fi ή του Διαδικτύου. Το μόνο όριο είναι ο χώρος αποθήκευσης που μπορείτε να αφιερώσετε στον επαναπατρισμό των αρχείων. Να είστε προσεκτικοί, επειδή τα επαναπατρισμένα βίντεο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πάντα: Μετά τη λήψη, έχετε μια μεταβλητή καθυστέρηση για να τα εξετάσετε, προσδιορίζοντας τον εαυτό σας με τον λογαριασμό σας για να αποφύγετε οποιονδήποτε παράνομο “κοινόχρηστο” πειρασμό ..

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Netflix στο smartphone ?

Είτε χρησιμοποιείτε μια συσκευή iPhone, iPad ή Android, η εφαρμογή Netflix προσφέρει να κατεβάσετε τις ταινίες και τις σειρές που θέλετε στο κινητό σας. Απλά πρέπει να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, κατά προτίμηση στο Wi-Fi, ώστε να μην “εκραγεί” το πακέτο δεδομένων σας !

 • Εάν δεν το έχετε ακόμα, κατεβάστε την εφαρμογή Netflix Free στη συσκευή σας.
 • Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix στο κινητό και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Πατήστε, στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης, στο Avatar σας.

 • Στη σελίδα που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις εφαρμογής.

 • Στην ενότητα Κατεβάστε, Επιλέξτε εάν επιτρέπετε στο Netflix να κατεβάσετε περιεχόμενο χωρίς σύνδεση Wi-Fi (χρησιμοποιώντας το πακέτο δεδομένων σας επομένως).

 • Πατήστε το μενού Ποιότητα βίντεο. Επιλέξτε μια ποιότητα Πρότυπο Εάν δεν θέλετε να καταργήσετε το χώρο αποθήκευσης του κινητού σας ή Υψηλός Εάν έχετε πολύ χώρο.

 • Να σημειωθεί, Στο Android, μπορείτε να ορίσετε την τοποθεσία όπου τα αρχεία θα επαναπατριστούν (πρακτικά εάν έχετε μια κάρτα microSD που έχει εισαχθεί στο smartphone σας).

 • Όταν οι ρυθμίσεις σας είναι έτοιμες, επιστρέψτε στο κύριο μενού πατώντας το βέλος τοποθετημένο στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να κατεβάσετε πατώντας το. Στο φύλλο περιγραφής, πατήστε το κουμπί Κατεβάστε (τοποθετημένο στα δεξιά του κουμπιού ΑΝΑΓΝΩΣΗ Στο Android, ακριβώς κάτω από το iOS).

 • Η λήψη ξεκινά αμέσως. Μόλις ολοκληρωθεί, εμφανίζεται δίπλα στο κουμπί ανάγνωσης, ένα μικρό πλέγμα ελέγχου που χτυπήθηκε από την αναφορά Λήψη. Μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε χωρίς το κινητό σας να συνδεθεί στο Διαδίκτυο. Όλα τα αρχεία που έχουν ληφθεί παρατίθενται στο μενού Λήψεις κάτω δεξιά της οθόνης.

 • Για να διαγράψετε ένα αρχείο, μεταβείτε στο φάκελο Κατεβάστε νωρίτερα. Πατήστε το όνομα της ταινίας ή της σειράς και στη συνέχεια πατήστε η επιταγή Βρίσκεται στο τέλος της γραμμής. Επιλέγω Διαγραφή βίντεο Στο μενού εμφανίζεται.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Netflix στον υπολογιστή ?

Η εφαρμογή Netflix, διαθέσιμη στο κατάστημα της Microsoft, σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε, αλλά και να κατεβάσετε βίντεο απευθείας στον υπολογιστή σας, είτε είναι σταθερό είτε φορητό. Για «ώρα, δυστυχώς δεν υπάρχει ισοδύναμο σε Mac ..

 • Εάν δεν το έχετε ακόμα, κατεβάστε την εφαρμογή Netflix για Windows στον υπολογιστή σας.
 • Η λήψη ολοκληρώθηκε, ξεκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Netflix. Κάντε κλικ στο Τα τρία σημεία ανάρτησης πάνω δεξιά της οθόνης. Στο μενού που ξεδιπλώνεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

 • Κάντε κλικ στο Ποιότητα βίντεο και επιλέξτε μεταξύ Πρότυπο έτσι ώστε το κατεβάσετε περιεχόμενο να καταλαμβάνει λίγο χώρο) ή Υψηλός Εάν έχετε ολόκληρο τον επιθυμητό χώρο. Στη συνέχεια, κλείστε το παράθυρο ρυθμίσεων.

 • Στη συνέχεια, επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να κατεβάσετε. Κάντε κλικ στο το βέλος που δείχνει κάτω, στα δεξιά του μπλοκ κειμένου περιγραφής. Η λήψη ξεκινά αμέσως.

 • Για να βρείτε τα αντικείμενα που κατεβάσατε, κάντε κλικ στο κουμπί Οι τρεις γραμμές κουκέτων, Πάνω αριστερά από το παράθυρο Netflix. Στο μενού που ξεδιπλώνεται, κάντε κλικ στο κουμπί Τα βίντεό μου.

 • Όλα τα αρχεία που έχετε κατεβάσει είναι εκεί. Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα ή περισσότερα από αυτά, κάντε κλικ στο αυτοκόλλητο σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ο μπλε επιταγή Δίπλα στην περιγραφή του. Τότε επιλέξτε Διαγραφή βίντεο.

Περίπου το ίδιο θέμα

 • Φουντζούλινγκ.Com Audio Music Mp3 Λήψη Καθολικής Θρησκευτικής Μουσικής [Επίλυση]> Φόρουμ ήχου
 • Λήψη βίντεο YouTube> Οδηγός
 • Λήψη ταινίας> Λήψη – Τηλεόραση και βίντεο
 • Λήψη ChatGpt> Λήψη – Εργαλεία Διαδικτύου
 • Παράμετρος λογαριασμού Netflix> Οδηγός

Οδηγός ροής

 • Πώς να τερματίσετε μια συνδρομή Netflix
 • Hellfest 2023
 • Netflix Fitness
 • Αύξηση των τιμών της Disney+
 • ΤΕΛΟΣ 2EMBED
 • Netflix στο iOS
 • Η ιστορία του pornhub
 • Apple TV+ Canal+
 • Μεταφορά προφίλ Netflix
 • YouTube στην τηλεόραση: Χρησιμοποιήστε ένα smartphone ως τηλεχειριστήριο
 • Παγκόσμιος+
 • MK2 περιέργεια
 • A YouTube
 • Συντόμευση πληκτρολογίου Netflix: Όλα τα στοιχεία ελέγχου ανάγνωσης
 • Ενισχύουν τον διάλογο
 • Λήψη βίντεο στο Disney+
 • Κυρίαρχος+
 • Geeked Week: Netflix News στην προεπισκόπηση
 • Πώς να κατεβάσετε βίντεο και λίστες αναπαραγωγής YouTube με 4K Video Downloader
 • Ροή ήχου: ένας νέος φόρος μουσικής ?
 • Disney+ Προγράμματα: Νέο τον Αύγουστο του 2022
 • Κοινή χρήση λογαριασμών ροής: Parade Miracle της Adobe

Ενημερωτικό δελτίο

Οι πληροφορίες που συλλέγονται προορίζονται για την ομάδα αναφοράς CCM για να εξασφαλίσετε την αποστολή του ενημερωτικού σας δελτίου.

Θα χρησιμοποιηθούν επίσης υπό την προϋπόθεση ότι οι επιλογές που έχουν εγγραφεί, από την ομάδα αναφοράς CCM για τη στόχευση διαφήμισης και την εμπορική αναζήτηση στο Le Le Figaro Group, καθώς και με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Η μεταχείριση του email σας για διαφήμιση και εξατομικευμένο περιεχόμενο πραγματοποιείται κατά την εγγραφή σας σε αυτήν τη φόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να το αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή.

Γενικότερα, επωφεληθείτε από το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και από την αίτηση διαγραφής εντός των ορίων που παρέχονται από το νόμο.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές σας όσον αφορά την εμπορική αναζήτηση και στόχευση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την Πολιτική Cookie.