Netflix: Πώς να εγγραφείτε με ή χωρίς πλαίσια διαδικτύου?, Εγγραφείτε στο Netflix: Τα βήματα που πρέπει να ληφθούν για συνδρομή

Πώς να εγγραφείτε στο Netflix? Τι συνθήκες? Προσφορές με πορτοκαλί, SFR, κανάλι

Contents

Παρ ‘όλα αυτά, οι τιμές αυτών των προσφορών Netflix είναι επιτυχείς να ποικίλουν με την πάροδο του χρόνου.

Που προσφέρουν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Netflix ?

Julia Jimenez υπεύθυνη για το περιεχόμενο των τηλεπικοινωνιών

Ανασκόπηση 06/29/2022 από τη Τζούλια Τζιμενέζ
4.1/5 – 6 ψήφοι – 1 σχόλια

Το Netflix προσφέρει φόρμουλες ζωντανής συνδρομής για € 8,99 έως € 17,99 το μήνα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια συνδρομή που περιλαμβάνεται στο πακέτο κουτιού σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι διαθέσιμα δέσμες που ενσωματώνουν τα κανάλια OCS. Η μεταφορά εικόνων από τις κινητές σας συσκευές στην τηλεόρασή σας και η άμεση εμφάνιση του περιεχομένου Netflix στην έξυπνη τηλεόρασή σας προστίθεται επίσης στις επιλογές που έχετε.

Netflix και Box TV

Ζωντανές συνδρομές από το Netflix

Η πλατφόρμα προσφέρει διαφορετικές συνδρομές στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε στον αποκωδικοποιητή και χωρίς να περάσετε από τον χειριστή του Διαδικτύου σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ:

 • Essential Netflix σε € 8,99 το μήνα. Βασική είναι η βασική προσφορά, η προβολή είναι δυνατή μόνο σε μία οθόνη. Η τυπική ποιότητα SD στα 720 x 576 εικονοστοιχεία είναι συμβατή με τη ροή που παρέχεται από ένα κιβώτιο ADSL
 • Netflix Standard σε € 13.49/μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 ταυτόχρονες οθόνες για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία SD ή HD (1.280 x 720 pixels). Ένα πακέτο ADSL μπορεί να είναι κατάλληλο, αλλά σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε μια ελάχιστη ταχύτητα 5 MBIT/S εάν επιλέγετε HD
 • Netflix Premium σε € 17,99/μήνα που επιτρέπει ταυτόχρονη χρήση 4 οθονών. Το περιεχόμενο μπορεί να εμφανιστεί μέχρι το Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixels) εάν έχετε συμβατές με κινητά ή σταθερές οθόνες. Αυτή η προσφορά απαιτεί ελάχιστη ταχύτητα στο Διαδίκτυο 25 Mbit/s, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια προσφορά ινών.

Παρ ‘όλα αυτά, οι τιμές αυτών των προσφορών Netflix είναι επιτυχείς να ποικίλουν με την πάροδο του χρόνου.

Τα διαφορετικά πακέτα Διαδικτύου με το Netflix περιλαμβάνονται

Σίγουρα γνωρίζετε ότι η πλειοψηφία των πακέτων Διαδικτύου περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε σταθερούς ή/και κινητές αριθμούς στη Γαλλία. Εκτός από αυτές τις απεριόριστες κλήσεις και SMS, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ροή στο Netflix, οι συνθήκες που εξαρτώνται από τον χειριστή και το πακέτο.

Στο Orange TV προσφορές, μπορείτε να απολαύσετε δέσμες και να εξοικονομήσετε χρήματα. Το Netflix Standard HD + OCS Pack είναι διαθέσιμο για € 22,49 το μήνα. Όσον αφορά το πακέτο Premium Netflix σε κανάλια 4K + OCS, προσφέρεται στα € 26,99.

Εάν ο συνδρομητής στο SFR ή εάν σχεδιάζετε να εγγραφείτε σε μία από τις προσφορές SFR TV, σημειώστε ότι μπορείτε να επιλέξετε το Netflix Standard + SFR Entertainment + € € € ανά μήνα πακέτο.

Όσον αφορά τον φορέα εκμετάλλευσης, μπορείτε να εγγραφείτε σε έναν από αυτούς τους τρεις τύπους τηλεόρασης FreeBox: το βασικό πακέτο σε € 8,99/μήνα για 1 οθόνη SD, το τυπικό πακέτο σε € 13,49/μήνα για 2 ταυτόχρονη οθόνη σε HD και το πακέτο premium σε € € 17.99/μήνα για 4 ταυτόχρονες οθόνες στο Ultra HD.

Στο Red Box TV, έχετε την επιλογή μεταξύ της απαραίτητης επιλογής Netflix στα € 8,99 το μήνα και το πακέτο Netflix Standard + SFR + € 13,49 το μήνα.

Σημειώστε ότι είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι τιμές αυτών των επιλογών Netflix ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.

Ανακαλύψτε επίσης τη σύγκριση των προσφορών κουτιού με τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται για να πολλαπλασιάσετε τις δυνατότητες παρακολούθησης των αγαπημένων σας προγραμμάτων χάρη στην προσφορά σας στο κουτί σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με το κουτί σας στο Διαδίκτυο ?

Ανοίξτε το μενού του πλαισίου Διαδικτύου για πρόσβαση στην καρτέλα τηλεόρασης/βίντεο και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εφαρμογή Netflix από το μενού. Ως εναλλακτική λύση, επιλέξτε απευθείας το κανάλι που σχετίζεται με το Netflix με το τηλεχειριστήριο σας: 70 για τους συνδρομητές της Orange, 97 εάν έχετε τηλεοπτικό πακέτο Bouygues και 66 μέσω SFR.

Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή ή επιλέξτε την αλυσίδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Netflix χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά σας.

Αυτό είναι, μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από όλα τα προγράμματα Netflix χάρη στο κουτί σας.

Παρακολουθήστε το Netflix χωρίς κουτί με έξυπνη τηλεόραση

Εάν έχετε μια έξυπνη τηλεόραση, δεν χρειάζεστε αποκωδικοποιητή και δεν χρειάζεται να παρέχετε πρόσθετη επιλογή στη συνδρομή σας στο Διαδίκτυο.

Ξεκινήστε συνδέοντας την τηλεόρασή σας στο οικιακό σας δίκτυο Διαδικτύου.

Εάν η εφαρμογή Netflix προετοιμαστεί στην έξυπνη τηλεόραση, ξεκινήστε την απευθείας από τη διεπαφή της ανάρτησής σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα.

Εάν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη, κατεβάστε την μέσω του App Store, Play Store ή στην ισοδύναμη υπηρεσία που θα βρείτε στο κατάστημα εφαρμογών τηλεόρασης. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και στη συνέχεια συνδεθείτε για να μην χάσετε τίποτα από τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες.

Εναλλακτικές λύσεις για να επωφεληθείτε από το Netflix

Οι γέφυρες πολυμέσων (ή κουτιά) σας προσφέρουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το Netflix. Συνδέστε το Google Chromecast ή το Amazon Fire Stick στην τηλεόρασή σας μέσω καλωδίου HDMI. Το περιεχόμενο που μεταδίδεται στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας θα μεταδοθεί στη τηλεόρασή σας.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα καλώδιο HDMI στον υπολογιστή σας (συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο) και την τηλεόρασή σας για να παρακολουθήσετε το Netflix.

Αν έχετε κονσόλα παιχνιδιών, κατεβάστε το Netflix μέσω του PlayStation Store, του Store Nintendo ή του Microsoft Store.

Τέλος, υπάρχουν κουτιά όπως η Apple TV, η MI Box TV, η Nvidia Shield που μετατρέπουν μια κλασική τηλεόραση σε συνδεδεμένη τηλεόραση.

Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις μπορούν επίσης να λειτουργούν με μια συνδρομή Prime Video ή μια συνδρομή OCS, μεταξύ άλλων. Ανακαλύψτε όλες τις υπηρεσίες streaming svod που διατίθενται τώρα στην αγορά.

Πώς να εγγραφείτε στο Netflix ? Τι συνθήκες ? Προσφορές με πορτοκαλί, SFR, κανάλι.

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα ροής που προσφέρει πολλές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένου του νέου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών Netflix. Για να εγγραφείτε στο Netflix είναι να έχετε πρόσβαση σε όλα τα απεριόριστα περιεχόμενο βίντεο περιεχομένου.

Αλλά, πώς να εγγραφείτε στο Netflix ? Πόσο είναι η συνδρομή Netflix ? Ποια είναι τα Προσφορές Διαδικτύου με Netflix προτείνονται από γαλλικούς φορείς εκμετάλλευσης ? Απαντήσεις σε αυτό το άρθρο.

Πώς να ανοίξετε μια συνδρομή στο Netflix ?

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες ροής της Netflix μπορούν είτε να εγγραφούν ανεξάρτητα είτε μέσω του παρόχου πρόσβασης ή άλλου συνεργάτη Netflix.

Κλασική συνδρομή στο Netflix

Η προσκόλληση σε μια συνδρομή Netflix είναι διαφορετική ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για εγγραφή.

Με συσκευή Android

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και συνεχίστε Ανοησία.com/υπογεγραμμένος
 2. Ή κατεβάστε την εφαρμογή Netflix και ανοίξτε την
 3. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email
 4. Επικυρώστε το αίτημα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που αποστέλλεται από το Netflix μέσω email
 5. Επιλέξτε τη συνδρομή της επιλογής σας
 6. Εισαγάγετε ένα μέσο πληρωμής για μελλοντικές συνεισφορές

Με μια συσκευή Apple (iPhone, iPad, iPod touch)

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης (για παράδειγμα, σαφάρι) και συνεχίστε Ανοησία.com/υπογεγραμμένος
 2. Επιλέξτε από τις προσφορές που προσφέρονται
 3. Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας
 4. Υποδείξτε μια μέθοδο πληρωμής για τιμολόγηση
 5. Κατεβάστε την εφαρμογή Netflix και συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά της

Με υπολογιστή

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και συνεχίστε Ανοησία.com/υπογεγραμμένος
 2. Επιλέξτε από τις προσφορές που προσφέρονται
 3. Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας με ένα email και έναν κωδικό πρόσβασης
 4. Υποδείξτε μια μέθοδο πληρωμής

Με ένα SmartTV

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix στην τηλεόραση
 2. Εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση email
 3. Επικυρώστε το email ή τον αριθμό του με τον κωδικό που αποστέλλεται
 4. Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας Netflix
 5. Υποδείξτε μια μέθοδο πληρωμής

Εγγραφείτε στο Netflix με ένα πλαίσιο Διαδικτύου

Είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε στο Netflix μέσω της συνδρομής σας στο Διαδίκτυο (ADSL, Fiber, κλπ.), και πιο συγκεκριμένα μέσω του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix από τη διεπαφή του χειριστή
 2. Επιλέξτε από τις προσφορές που προσφέρονται
 3. Δημιουργήστε λογαριασμό με email και κωδικό πρόσβασης
 4. Υποδείξτε μια μέθοδο πληρωμής

Ποια είναι η τιμή μιας συνδρομής στο Netflix ?

Το Netflix προσφέρει τέσσερις συνδρομές στη Γαλλία:

Essential Netflix με διαφήμιση: € 5,99/μήνα

Η συνδρομή Essential Netflix με τη διαφήμιση είναι το βασικό πακέτο 5,99 € το μήνα.

Παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και σειρές καθώς και αποκλειστικά Netflix. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα δεν είναι διαθέσιμα με αυτήν την προσφορά, σημειώνονται με λουκέτο. Επιπλέον, ο χρήστης θα πρέπει Δείτε τη διαφήμιση Πριν παρακολουθήσετε την ταινία ή τη σειρά του (ή κατά τη διάρκεια της προβολής), εκτός εάν είναι συνδεδεμένη με ένα προφίλ νέων.

Τα προγράμματα είναι προσβάσιμα στις Μία οθόνη και βρίσκονται σε τυπική ποιότητα εικόνας (HD, έως 720p). Τέλος, δεν είναι δυνατό να κατεβάσετε προγράμματα για να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης.

Αυτό είναι το ιδανικό πακέτο για άτομα που δεν χρειάζεται να μοιράζονται την οθόνη ή το προφίλ τους και που θέλουν να πληρώσουν όσο το δυνατόν πιο ακριβά.

Netflix συνδρομή απαραίτητη: € 8.99/μήνα

Το βασικό πακέτο είναι πανομοιότυπο με τα βασικά με την παμπ, εκτός από τοΈλλειψη περιορισμού σε ορισμένα προγράμματα και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ταινίες και τις σειρές σας χωρίς διαφήμιση.

Η ποιότητα της εικόνας είναι παρόμοια (HD), αλλά είναι δυνατόν για τον χρήστη του Κατεβάστε τα επεισόδια της επιλογής σας για να τα δείτε εκτός σύνδεσης. Για την τιμή, θα χρειαστεί να μετρήσετε 8,99 € το μήνα Για να εγγραφείτε στο Netflix Essential.

Πρότυπο Netflix: € 13.49/μήνα

Κόστος συνδρομής Netflix Standard 13,49 € το μήνα.

Εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές δύο οθόνες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Η λήψη είναι επίσης δυνατή σε δύο συσκευές.

Επωφεληθείτε επίσης από το Πλήρες HD, δηλαδή μια ποιότητα εικόνας σε 1080p. Η συνιστώμενη ροή για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτήν την έκδοση είναι 5 MBITS/S.

Αυτή η συνδρομή συνιστάται ιδιαίτερα για λίγες οικογένειες ή για έναν συγκάτοικο δύο ατόμων για παράδειγμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο διαφορετικά προγράμματα, το καθένα στην οθόνη σας.

Συνδρομή Netflix Premium: € 17,99/μήνα

Η τιμή της συνδρομής Πριμοδότηση Netflix είναι το υψηλότερο, είναι με ρυθμό 17,99 € το μήνα. Σας δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής μέχρι Τέσσερις ταυτόχρονες οθόνες.

Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα στο Εξαιρετικά υψηλός ορισμός (4K Ultra HD), δηλαδή στην ποιότητα εικόνας των 3840 x 2160 pixels, σε συμβατό εξοπλισμό.

Όσον αφορά την ταχύτητα του Διαδικτύου, είναι σκόπιμο να έχετε ελάχιστη ταχύτητα 15 MBIT/S για να απολαύσετε το Ultra HD, καθώς και μια οθόνη υπολογιστή ή μια τηλεόραση 60 Hz.

Το πακέτο premium συνιστάται για μεγάλες οικογένειες ή ομάδες φίλων που επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συνδρομή τους χωρίς να διαταράσσουν τον εαυτό τους.

Ένας μήνας δωρεάν δοκιμής για τη δοκιμή της πλατφόρμας

Έχετε κάνει πολλές έρευνες σχετικά με τις κριτικές Netflix, έχετε συμβουλευτεί το άρθρο μας σχετικά με τις συγκρίσεις υπηρεσιών VOD, αλλά δεν είστε ακόμα βέβαιοι ότι η Netflix θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας ?

Μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα Netflix δωρεάν Πάνω από ένα μήνα !

Αυτό Δωρεάν δοκιμή Netflix 30 ημέρες σας δίνει πρόσβαση στο ίδιο πακέτο υπηρεσιών με την τελική συνδρομή:

 • Κατεβάστε ταινίες ή επεισόδια
 • Προσαρμογή του προφίλ σας, ιδίως προσφέροντάς σας προγράμματα παρόμοια με αυτά που παρακολουθείτε.

Ωστόσο, εάν θέλετε να τερματίσετε τη δοκιμή σας μετά τις 30 ημέρες που προσφέρονται, πρέπει μη διαγραφής Πριν από την επέτειο της συνδρομής σας και δεν θα χρεωθείτε.

Εάν από την άλλη πλευρά θέλετε να επεκτείνετε τη συνδρομή σας για να συνεχίσετε να επωφελούνται από το Netflix, δεν έχετε βήματα που πρέπει να ληφθούν.

Πώς να εγγραφείτε στο Netflix με τον χειριστή του ?

Οι διάφοροι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο (SFR, Orange, Bouygues télécom ή δωρεάν) επίσης προσφέρει συνδρομή στο Netflix, στο πληρωμένη επιλογή ή απευθείας Περιλαμβάνεται στην προσφορά τους στο Διαδίκτυο.

Το πλεονέκτημα της λήψης μιας συνδρομής Netflix με τη συνδρομή του κουτιού είναι ότι Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό δωρεάν όταν περιλαμβάνεται με την προσφορά σας.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία απευθείας Από τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας Αλλά φέρτε και τα διάφορα τιμολόγιά σας μαζί σε ένα που συγκεντρώνει τόσο την προσφορά σας στο Διαδίκτυο όσο και τη συνδρομή σας Netflix.

Για να κάνετε την επιλογή σας και να ανακαλύψετε τις προσφορές στο Διαδίκτυο που προσφέρουν το Netflix στο πακέτο τους, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον διαδικτυακό Complator του Διαδικτύου.

Εγγραφείτε στο Netflix μέσω δωρεάν

Δωρεάν προσφορές το ουσιαστική έκδοση του Netflix δωρεάν με την προσφορά του Δέλτα Freebox. Για άλλες συνδρομές, εφαρμόζεται η αρχική τιμή.

Εάν είστε ήδη ένας από τους πελάτες της Netflix, μπορείτε να διατηρήσετε τη συνδρομή σας και να το ομαδοποιήσετε με το πακέτο σας στο Διαδίκτυο.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Netflix, πρέπει δημιουργία λογαριασμού, απευθείας από την τηλεόρασή σας ή σε απευθείας σύνδεση στην περιοχή δωρεάν πελάτη σας.

Τότε απλά πρέπει να:

 • Πάτα το Πλήκτρο Netflix του τηλεχειριστηρίου σας εάν κρατάτε ένα δέλτα Freebox
 • Ξεκινήστε την εφαρμογή Netflix χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο ή τον τύπο FreeBox Αριθμός 130 Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανάλι Netflix εάν έχετε εγγραφεί σε άλλη προσφορά Διαδικτύου.

Εάν, από την άλλη πλευρά, έχετε ήδη λογαριασμό Netflix, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία με τον ίδιο τρόπο και απλά να ταυτοποιήσετε τον εαυτό σας, χωρίς να περάσετε από το βήμα δημιουργίας λογαριασμού.

Εγγραφείτε στο Netflix μέσω SFR

Εάν είστε μέρος του SFR Box ή SFR Mobile πελάτες, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια συνδρομή Netflix ως εξής:

 • Προσθέστε την επιλογή Netflix από την περιοχή πελατών SFR (“Προσθήκη επιλογών” τότε “Sport, Cinema and Series” ή “Channels & TV” επιλογές
 • Επιλέξτε το πακέτο Netflix
 • Ενεργοποιήστε τη συνδρομή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή από τον αποκωδικοποιητή SFR.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής στο κουτί SFR σας μόνο εάν έχετε SFR plus αποκωδικοποιητής, Το SFR Box 8 TV ή ένα Κουτί 4K (Πολύ υψηλός ορισμός).

Οι προσφορές Netflix με SFR περιγράφονται λεπτομερώς στον παρακάτω πίνακα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τις συνήθεις προσφορές που προσφέρονται από το Netflix (Essential, Standard, κ.λπ.Ουσία

Netflix Standard και SFR Entertainment + Netflix Standard και SFR Cinema Netflix Standard και Deezer Netflix Standard και RMC Sport
€ 13,49/μήνα αντί για € 23,49/μήνα 17 €/μήνα αντί για € 23.49/μήνα € 22/μήνα αντί για € 24,48/μήνα 24 €/μήνα αντί για € 28.49/μήνα

Εγγραφείτε στο Netflix μέσω πορτοκαλιού

Οι πελάτες της Orange μπορούν να επωφεληθούν από έναν λογαριασμό Netflix με την εγγραφή με διάφορους τρόπους:

 • Σε πορτοκαλί κατάστημα?
 • Από την περιοχή πελατών της πορτοκαλιού
 • Καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών ·
 • Μέσω του αποκωδικοποιητή Orange TV (χάρη στην εφαρμογή Netflix).

Μόλις πραγματοποιηθεί η συνδρομή, ο συνδρομητής λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS επιβεβαίωσης για να επικυρώσει την εγγραφή του στο Netflix. Οι κανονισμοί επιλογής θα εφαρμοστούν απευθείας στον πορτοκαλί λογαριασμό.

Όσον αφορά τις τιμές συνδρομής, η Orange προσφέρει κλασικά πακέτα Netflix καθώς και ειδική προσφορά OCS + Netflix Pack ::

 • OCS + Netflix Standard σε € 22.49/μήνα Αντί για € 26,48/μήνα
 • OCS + Netflix Premium στα € 26.99/μήνα Αντί για € 30.98/μήνα

Εγγραφείτε στο Netflix μέσω Bouygues

Οι πελάτες μιας συνδρομής στο Διαδίκτυο στο Bouygues μπορούν να πάρουν μια προσφορά Netflix συνήθεις τιμές προτείνεται από την επιχείρηση.

Για να εγγραφείτε στο Netflix με το Bouygues Telecom, μεταβείτε στο τμήμα:

 • “Όλες οι επιλογές για το πακέτο κινητής τηλεφωνίας” Εάν έχετε μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας Bouygues ή B & You προσφέρετε.
 • “Όλες οι επιλογές για το bbox σας” Εάν πραγματοποιείτε συνδρομή bbox.
 • “Box + Mobile” έπειτα “Διαχειριστείτε τις επιλογές σας” Εάν έχετε πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bbox +.

Κάντε κλικ στο πλαίσιο με την επιλογή Netflix και στη συνέχεια “Εγγραφείτε”.

Εγγραφείτε στο Netflix μέσω κόκκινου SFR

Η θυγατρική χαμηλού κόστους της SFR προσφέρει επίσης την υπηρεσία Προαιρετικό Netflix σε τιμή που συνήθως παρατηρήθηκε στο Netflix.

Το Netflix Red SFR είναι διαθέσιμο με όλες τις προσφορές στο Διαδίκτυο και τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας του χειριστή.

Για να εγγραφείτε στην επιλογή, απλά μεταβείτε στην περιοχή του κόκκινου πελάτη σας ή στην εφαρμογή Red & Me και κάντε κλικ στο “Προσθήκη επιλογών” Μία φορά στο τμήμα “Προσφορά”.

Αναζητήστε την επιλογή Netflix και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Να συνεχίσει” Για να επικυρώσετε και να ενεργοποιήσετε την επιλογή σας.

Αλλά αν θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμά σας απευθείας στην τηλεόρασή σας μέσω του αποκωδικοποιητή σας, μεταβείτε στο Κανάλι 66.

Εγγραφείτε στο Netflix μέσω SOSH

Η SOSH προσφέρει την προαιρετική υπηρεσία Netflix με τις προσφορές του στο Διαδίκτυο ή. Οι τιμές είναι οι ίδιες όπως συνήθως, αλλά ο Sosh προσφέρει δύο ειδικές προσφορές όπως το Orange:

 • OCS + Netflix Standard σε € 22.49/μήνα
 • OCS + Netflix Premium στα € 26.99/μήνα
 1. Πηγαίνετε στο τμήμα “Πακέτα για κινητά” Ή “Internet Box”.
 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλογές για κινητά” Ή “Επιλογές”.
 3. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή Netflix που βρίσκεται στην καρτέλα “Ψυχαγωγία” ή στην καρτέλα “ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ”.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix μέσω του αποκωδικοποιητή SOSH TV, μεταβείτε στο Κανάλι 70 Ή πρόσβαση στην αρχική σελίδα κάνοντας κλικ στο κλειδί “Βίντεο κατόπιν ζήτησης”. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ενότητα “Video Pass” έπειτα πατήστε “ΕΝΤΑΞΕΙ”.

Χαίρομαι που γνωρίζετε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από το Netflix με το SOSH στον αποκωδικοποιητή σας, πρέπει να έχετε εγγραφεί στην προσφορά SOSH Box με τοΕπιλογή αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Σε € 5 το μήνα, το οποίο περιλαμβάνει 160 τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνουν 70 σε HD (High Definition).

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για εγγραφή στο Netflix ?

Για να εγγραφείτε σε ένα πακέτο Netflix France, είναι απαραίτητο να προσφέρετε μία από τις μεθόδους πληρωμής, να διαμείνετε στην ηπειρωτική Γαλλία και να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή συμβατή με μια σύνδεση στο Διαδίκτυο (ή όχι, εάν το πρόγραμμα έχει ληφθεί ανάντη).

Θα παρατηρήσετε ότι όταν ταξιδεύετε, θα έχετε πρόσβαση σε διαφορετικό κατάλογο. Πράγματι, χάρη στο δικό σας γεωγραφική τοποθέτηση, Το Netflix μπορεί να εντοπίσει τη χώρα στην οποία είστε και στη συνέχεια σας προσφέρει τη σειρά και τις ταινίες που διατίθενται σε αυτήν την περιοχή του Globe.

Οι συσκευές δεν είναι συμβατές με το Netflix

Μερικά smartphones των οποίων Η έκδοση Android είναι πολύ παλιά (Πριν από 4.4.2) Δεν είναι δυνατή η λήψη της εφαρμογής Netflix, καθώς και εκείνων που χρησιμοποιούν μια τροποποιημένη έκδοση.

Διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής

Έχετε την επιλογή μεταξύ τεσσάρων μέσων πληρωμής για τη συνδρομή Netflix:

 • Με πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, American Express)
 • Μέσω μιας κάρτας δώρων Netflix (μπορείτε να προσφέρετε μια κάρτα Netflix στους φίλους ή την οικογένειά σας, ώστε και αυτοί να μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία VOD, βίντεο κατόπιν ζήτησης)
 • Μέσω προπληρωμένης κάρτας
 • Με την υπηρεσία PayPal.

Χαίρομαι που γνωρίζετε κατά την εγγραφή σας, πρέπει Επικοινωνήστε με τα τραπεζικά σας στοιχεία και τα προσωπικά σας δεδομένα Για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας ακόμη και αν δεν επεκτείνετε τη συνδρομή σας.
Αυτά θα διατηρούνται για 10 μήνες, περίοδο κατά την οποία μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας και τις προτιμήσεις Netflix σας.
Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί σίγουρα.
Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε ωστόσο να ζητήσετε από το Netflix να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας πριν από αυτή τη φορά, όταν καταργήσετε την εγγραφή σας.

Χωρίς δέσμευση διάρκειας

Μια συνδρομή Netflix είναι χωρίς δέσμευση Διάρκεια, είναι δυνατόν να διαγραφεί από το Netflix σε μερικά πολύ απλά βήματα:

 1. Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Netflix και επιλέξτε το προφίλ σας.
 2. Κάντε κλικ στο “Λογαριασμός” Τότε στην ενότητα “Συνδρομή και χρέωση”.
 3. Επιλέξτε την επιλογή “Απενεργοποίηση” Στη συνέχεια, επικύρωση κάνοντας κλικ στο κουμπί “Συμπληρώστε την ακύρωση”.

Ρωτήστε μας, το κάνουμε για εσάς !

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Εγγραφείτε στο Netflix

Netflix: Πώς να εγγραφείτε και σε ποια τιμή;

 • Ο παριζιάνικος
 • Υψηλής τεχνολογίας

Τα αποτελέσματα των Euromillions του FDJ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023Το τελευταίο γεννημένο από το Dyson επωφελείται ήδη από μια πλεονεκτική έκπτωση στον επίσημο ιστότοποΗ έξυπνη τηλεόραση Samsung Το πλαίσιο είναι διαθέσιμο σε μια παραληρητική τιμή σε αυτόν τον γαλλικό εμπορικό ιστότοποΜετακινηθείτε εύκολα με αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ που επωφελείται από μια σημαντική προώθηση

Το στρώμα Vitality είναι ιδανικό για τις νύχτες σας επωφελείται από μια προαγωγική προώθηση -64% στην HypniaΑυτή η συνομιλία και η σιντριβάνια του σκύλου είναι ένα χτύπημα με αυτόν τον έμπορο, και η τρελή παράδοσή του δεν είναι για τίποταΤο Lidl σας προσφέρει μια αποκλειστική προώθηση στο Air Fryercrest Air αυτή την ΠαρασκευήLive Cup Πλέμματα Πλύσιμο: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι ακολουθούν τον διαγωνισμό τένις;

Ο Le Parisien τον καθοδηγεί

 • Τα αποτελέσματα των Euromillions του FDJ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023
 • Το τελευταίο γεννημένο από το Dyson επωφελείται ήδη από μια πλεονεκτική έκπτωση στον επίσημο ιστότοπο
 • Η έξυπνη τηλεόραση Samsung Το πλαίσιο είναι διαθέσιμο σε μια παραληρητική τιμή σε αυτόν τον γαλλικό εμπορικό ιστότοπο
 • Μετακινηθείτε εύκολα με αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ που επωφελείται από μια σημαντική προώθηση
 • Επιλογή αγορών