Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Netflix, την κοινή χρήση λογαριασμών Netflix σε έναν αγαπημένο / φίλο: Πώς να το κάνετε?

Μοιραστείτε έναν λογαριασμό Netflix: Πώς λειτουργεί

Για να επωφεληθείτε από την ανταλλαγή λογαριασμών Netflix, είναι απαραίτητο να πληρώσετε μια επιλογή. Το τελευταίο ανέρχεται σε ποσοστό € 5,99 το μήνα, εκτός από την τιμή της συνδρομής του. Για την τυπική συνδρομή Netflix, δεν είναι δυνατόν να προσθέσετε Μόνο ένας επιπλέον συνδρομητής από το σπίτι του. Ο τελικός λογαριασμός για αυτήν τη συνδρομή με την κοινή χρήση λογαριασμών Netflix είναι 19,48 ευρώ ανά μήνα.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Netflix

Επανενεργοποιήστε ξανά τον λογαριασμό σας Netflix, προσδιορίζοντάς σας στο Netflix και επιλέγοντας επανενεργοποιήστε τη συνδρομή σας από οποιοδήποτε προφίλ, με εξαίρεση ένα προφίλ νεολαίας.

Εάν έχετε επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του λογαριασμού, στην οποία θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Add in a streaming προσφορά> επανενεργοποιήστε την συνδρομή σας .

 • Εάν ο λογαριασμός σας είναι αδρανής, Θα σας προσκληθεί να ενεργοποιήσετε ξανά τη συνδρομή σας αφού έχετε εντοπίσει στο Netflix. Η ημερομηνία χρέωσής σας θα είναι η ημερομηνία κατά την οποία επανενεργοποιήσατε τη συνδρομή σας.
 • Εάν ο λογαριασμός σας είναι ενεργός, Μπορείτε να το διατηρήσετε ενεργό κάνοντας κλικ στον επανενεργοποίηση του συνδέσμου συνδρομής που εμφανίζεται στη σελίδα λογαριασμού. Η ημερομηνία χρέωσής σας δεν θα αλλάξει.
 • Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο πληρωμής, συμβουλευτείτε τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής μας.

Εάν ο λογαριασμός σας Netflix έχει επανενεργοποιηθεί χωρίς την άδειά σας, ακολουθήστε τις οδηγίες του άρθρου πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μου Netflix ? Για να το ακυρώσετε, στη συνέχεια ακολουθήστε τα στάδια που αναφέρονται στο Πώς να αποτρέψω κάποιον να επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου χωρίς την άδειά μου ?

Συνδεδεμένα άρθρα

 • Χρέωση και πληρωμές
 • Πώς να ακυρώσετε το Netflix
 • Κάρτες δώρων Netflix
 • Πώς να ενημερώσετε τις πληροφορίες από τον λογαριασμό Netflix

Μοιραστείτε έναν λογαριασμό Netflix: Πώς λειτουργεί ?

Λογαριασμός Netflix Νέες λειτουργίες

Είναι δυνατό να μοιραστείτε έναν λογαριασμό Netflix στο σπίτι σας, με μια σειρά ταυτόχρονων οθονών ανάλογα με τον τύπο που έχει εγγραφεί. Από την άλλη πλευρά, ο λογαριασμός Netflix που μοιράζεται εκτός του συνδρομητή στο σπίτι ρυθμίζεται τώρα από την πλατφόρμα SVOD.

Για να μοιραστείτε τη συνδρομή του Netflix από το σπίτι σας, πρέπει να:

 • Έχετε μια τυπική συνδρομή Netflix (μέχρι ένα πρόσθετο νοικοκυριό) ή ασφάλιστρο (έως και δύο επιπλέον σπίτια).
 • Αγοράστε την πρόσθετη επιλογή συνδρομητή σε € 5,99/μήνα.
 • Συμπληρώστε το όνομα και τη διεύθυνση email του νέου συνδρομητή.
 • Πώς λειτουργεί το μερίδιο του λογαριασμού Netflix ?
 • Πώς να προσθέσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή στον λογαριασμό του Netflix ?
 • Ποιοι τύποι συνδρομών καθιστούν δυνατή την κοινή χρήση του λογαριασμού σας ?
 • Πόσο είναι η κοινή χρήση λογαριασμών Netflix ?

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 07/04/2023

Ο Αμερικανός γίγαντας της ροής των ταινιών και της σειράς Netflix έχει αλλάξει την πολιτική του σχετικά με την κοινή χρήση λογαριασμών. Επομένως, πολλοί συνδρομητές επιδιώκουν να κατανοήσουν τη νέα λειτουργία. Ότι αυτοί διαβεβαιώνουν τους εαυτούς τους: το Κοινή χρήση λογαριασμού Netflix Υπάρχει ακόμα, αλλά τώρα παίρνει τη μορφή μιας πληρωμένης επιλογής. Έτσι, για να παράσχει τον λογαριασμό του Netflix σε έναν από τους αγαπημένους του δεν ζει στο ίδιο σπίτι, εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πώς λειτουργεί το μερίδιο του λογαριασμού Netflix ?

Το Netflix είναι σίγουρα η πιο γνωστή πλατφόρμα νόμιμης ροής βίντεο αυτές τις μέρες. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το να το βρούμε σε πολλά σπίτια. Ωστόσο, με την παλαιά πολιτική ανταλλαγής λογαριασμών, θα μπορούσε ένας συνδρομητής Netflix δανείστε τον λογαριασμό του χωρίς πραγματικά όριο. Ο κύριος περιορισμός δεν ήταν να είναι σε θέση να συνδεθεί με περισσότερες από τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα.

Ο γίγαντας SVOD δεν έχει αλλάξει από τότε και η κοινή χρήση λογαριασμών Netflix έχει εξελιχθεί. Από τώρα και στο εξής, πρέπει να ζήσετε στο ίδιο σπίτι για να επωφεληθείτε από ταυτόχρονες οθόνες. Για να μοιραστείτε τον λογαριασμό τους με ένα άτομο έξω από το σπίτι του, πρέπει τώρα να πάρετε μια επιλογή για να προσθέσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή.

Κανονισμός κοινής χρήσης λογαριασμού Netflix

Ποιος είναι ο νέος κανονισμός σχετικά με την κοινή χρήση λογαριασμών Netflix ?

Ακολουθούν οι δυνατότητες κοινής χρήσης των διαφόρων συνδρομών Netflix.

 • Netflix Standard με παμπ : Οθόνη για € 5,99 το μήνα, καμία πιθανότητα προσθήκης πρόσθετου συνδρομητή.
 • Essential Netflix: 1 οθόνη για € 8.99 το μήνα, πάντα χωρίς τη δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου συνδρομητή.
 • Standard Netflix: 2 οθόνες ταυτόχρονα στα € 13.49 το μήνα. Δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου συνδρομητή για € 5,99/μήνα.
 • Πριμοδότηση Netflix : έως 4 οθόνες για τιμολόγιο ύψους € 17,99 το μήνα, με τη δυνατότητα προσθήκης δύο επιπλέον συνδρομητών για € 5,99/μήνα το καθένα.

Ροή Netflix

Διαβάστε επίσης τον τρόπο διαχείρισης της χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (4G) με το Netflix ?

Πώς να προσθέσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή στον λογαριασμό του Netflix ?

Προκειμένου να μοιραστείτε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας που δεν ζει στο σπίτι του λογαριασμού Netflix, το όφελος, πρέπει τώρα να πληρώσετε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή. Η διαδικασία που δημοσιεύτηκε από τον Αμερικανό γίγαντα παραμένει αρκετά γρήγορη. Πρώτον, πρέπει να μεταβείτε στις παραμέτρους του λογαριασμού σας. Μόλις γίνει αυτό, ο πελάτης μπορεί να ενεργοποιήσει αυτήν την κοινή χρήση λογαριασμών Netflix με αυτόν τον τρόπο ::

 1. Μεταβείτε στην κατηγορία “Πρόσθετος συνδρομητής”
 2. Επιλέξτε “Αγοράστε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή”
 3. Στη συνέχεια εμφανίζεται μια επιβεβαίωση στην οθόνη, ενημερώνοντας τον πελάτη για τη νέα τιμή
 4. Αποδεχτείτε το νέο ποσό για να κάνετε την αγορά αποτελεσματική.

Προσθήκη συνδρομητή Netflix

Για να προσθέσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή, κάντε κλικ στο “Αγορά μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή” στις ρυθμίσεις του λογαριασμού Netflix.

Μόλις γίνει η αγορά, απλά Συμπληρώστε το όνομα και τη διεύθυνση email του νέου συνδρομητή. Ο τελευταίος στη συνέχεια λαμβάνει μια πρόσκληση που του επιτρέπει να συμμετάσχει στη συνδρομή Netflix με τα δικά του αναγνωριστικά (ήδη υπάρχον ή νέο λογαριασμό).

Το σύστημα Foyer Netflix

Επομένως, το Netflix χρησιμοποιεί τώρα ένα οικιακό σύστημα για να περιορίσει την κοινή χρήση λογαριασμών. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να συνδέονται τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες στο πλαίσιο Internet που συνδέεται με τον κύριο λογαριασμό συνδρομητών. Διαφορετικά, η πρόσβαση θα αποκλειστεί.

Ποιοι τύποι συνδρομών καθιστούν δυνατή την κοινή χρήση του λογαριασμού σας ?

Ο Αμερικανός γίγαντας Netflix επιτρέπει στους συνδρομητές να μοιράζονται το λογαριασμό τους επιλέγοντας την πρόσθετη επιλογή συνδρομητή. Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν είναι αυτή τη στιγμή Δεν είναι διαθέσιμο για όλους τους τύπους συνδρομών. Πράγματι, οι τυπικές συνδρομές Netflix με τις παμπ και το Netflix essential δεν είναι συμβατές με την κοινή χρήση λογαριασμών Netflix.

Πώς να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Netflix

Η κοινή χρήση λογαριασμών Netflix περιορίζεται τώρα σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις.

Έτσι, αυτό κάνει τη συνδρομή σε συνδρομές Standard και Premium πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Αυτοί οι δύο τύποι μπορούν έτσι να επιτρέψουν την κοινή χρήση λογαριασμών Netflix αγοράζοντας μια πρόσθετη τοποθεσία συνδρομητή. Επιπλέον, ο τύπος Netflix Premium είναι πολύ χρήσιμος σε ένα κατοικημένο σπίτι, από τότε Μπορούν να χρησιμοποιηθούν 4 ταυτόχρονες οθόνες με έναν μόνο λογαριασμό. Ιδανικό για να απολαύσετε την αρχική σειρά Netflix όπως τα Squid Games ή το Riverdale. Σημειώστε ότι εάν η τυπική συνδρομή σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή, η προσφορά Premium επιτρέπει έως και δύο επιπλέον συνδρομητές.

Συμβουλές από το δικό μουΜικρόΚουτί

Προσέξτε για προσφορές όπως το Netflix (Internet + Netflix Box, Bouquets TV, κ.λπ.): Δεν επιτρέπουν όλους πρόσθετους συνδρομητές. Πριν από την εγγραφή, είναι επομένως σκόπιμο να διαβάσετε καλά τις διάφορες συνδρομές συνδρομής.

Πόσο είναι η κοινή χρήση λογαριασμών Netflix ?

Για να επωφεληθείτε από την ανταλλαγή λογαριασμών Netflix, είναι απαραίτητο να πληρώσετε μια επιλογή. Το τελευταίο ανέρχεται σε ποσοστό € 5,99 το μήνα, εκτός από την τιμή της συνδρομής του. Για την τυπική συνδρομή Netflix, δεν είναι δυνατόν να προσθέσετε Μόνο ένας επιπλέον συνδρομητής από το σπίτι του. Ο τελικός λογαριασμός για αυτήν τη συνδρομή με την κοινή χρήση λογαριασμών Netflix είναι 19,48 ευρώ ανά μήνα.

Όσοι επιθυμούν να προσθέσουν δύο επιπλέον συνδρομητές πρέπει να περάσουν από τη συνδρομή Netflix Premium. Χρεώνεται στα 17,99 ευρώ το μήνα, ο μέγιστος λογαριασμός μπορεί να ανέρχεται σε 29,97 ευρώ το μήνα. Προκειμένου να προσθέσει έναν πρόσθετο συνδρομητή, ο πελάτης πρέπει στη συνέχεια να πληρώσει 23,98 € το μήνα. Τέλος, για να ακυρώσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή, απλώς μεταβείτε στις παραμέτρους του κύριου λογαριασμού. Η ακύρωση της επιλογής γίνεται ανά πάσα στιγμή, χωρίς δέσμευση.