Myopel Welcome, Καλώς ήλθατε στο Myopel

Καλώς ήλθατε στο Myopel

Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του MyOpel. Ανακαλύψτε συναρπαστικά θέματα, εξατομικευμένες υπηρεσίες και προσφορές, ειδικά προσαρμοσμένες σε εσάς και το opel σας.

Καλώς ήλθατε στο Myopel

Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του MyOpel. Ανακαλύψτε συναρπαστικά θέματα, εξατομικευμένες υπηρεσίες και προσφορές, ειδικά προσαρμοσμένες σε εσάς και το opel σας.

Myopel, πάντα μαζί σου

Covid-19: Σημαντικές πληροφορίες

Ο ιός Corona και τα μέτρα που λαμβάνονται για την πρόληψη της εξάπλωσής του επηρεάζουν τις επιχειρησιακές μας δραστηριότητες. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό να παρέχουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία των πελατών και των εργαζομένων μας. Μετά το προσωρινό κλείσιμο των παραχωρήσεων μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να ανοίξουμε ξανά τις πόρτες μας. Φυσικά θα το κάνουμε πολύ προσεκτικό για να συνεχίσουμε να εγγυόμαστε την ασφάλειά σας καθώς και αυτή όλων των υπαλλήλων μας. Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε ραντεβού εδώ.

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ

Το Myopel εκτείνεται πέρα ​​από το αυτοκίνητο. Με αποκλειστικές πληροφορίες για το opel σας. Με τις πιο πρόσφατες συμβουλές και σωλήνες για να διατηρήσετε το opel σε καλή κατάσταση. Με ενδιαφέρουσες εκπτώσεις ή πρόσκληση σε αποκλειστική εκδήλωση. Εν ολίγοις, μέσω του Myopel, ανήκετε στην κοινότητα Opel και θα είστε ο πρώτος που θα αποκτήσετε όλες τις σχετικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ανακαλύψτε τις ακαταμάχητες συνθήκες καθιστικού μας και 5 χρόνια εγγύησης1

1 Η εγγύηση Flexcare 5 ετών είναι μια επέκταση της εγγύησης του Standard 2 Year Manufacturer, με βάση τα 15.000 χλμ. Ετησίως. Ζητήστε τις λεπτομερείς προϋποθέσεις στο Opel.είναι. Προσφορά που προορίζεται για ιδιωτικούς πελάτες για την αγορά ενός νέου ιδιωτικού οχήματος Opel, που ισχύει από τις 12/20/2022 έως τις 31/01/2023.

Καλώς ήλθατε στο Myopel

Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες του MyOpel. Ανακαλύψτε συναρπαστικά τμήματα, προσφορές και εξατομικευμένες υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για εσάς και το opel σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ

OpelConnect – Νέος τρόπος παραμονής και ασφαλής στο δρόμο

Ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο αίσθησης ασφαλούς και συνδεδεμένου ανά πάσα στιγμή. Οι έξυπνες τεχνολογίες και οι συναφείς υπηρεσίες προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και νέες καινοτομίες, ανά πάσα στιγμή και παντού. Ανακαλύψτε τώρα το σύνολο των έξυπνων υπηρεσιών για το Opel σας.

Εφαρμογή MyOpel – Όλες οι λειτουργίες στην τσέπη σας

Το Myopel είναι η επίσημη αίτηση για τους ιδιοκτήτες Opel. Σχεδιασμένο για να βελτιώσει την εμπειρία οδήγησης και κατοχής Opel. Μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών στο χέρι, χωρίς να είναι απαραίτητο να συνδεθείτε. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα στα περισσότερα μοντέλα Opel: γρήγορη πρόσβαση στον λογαριασμό σας MyOpel και πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως η πρόσβαση στη λίστα οχημάτων σας ή η βρείτε τοπικές αντιπροσωπείες για εσάς και αποθηκεύστε τον αγαπημένο σας αντιπρόσωπο για γρήγορη επαφή και εύκολη.

Αρχικές υπηρεσίες

Το όχημά σας θα διατηρηθεί και θα επισκευαστεί από τους δεόντως εκπαιδευμένους τεχνικούς μας. Επιπλέον, θα σφραγίσουμε το βιβλίο συντήρησης σας, για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την αξία μεταπώλησης του οχήματός σας. Όλες οι ενημερώσεις λογισμικού θα γίνουν δωρεάν, σε κάθε παρέμβαση.

myopel

Εικονίδιο Myopel

Τι είναι η νέα υποστήριξη επικοινωνίας και βελτιώσεις για καλύτερη σύνδεση μεταξύ αυτοκινήτου και εφαρμογής για να εξασφαλιστεί η εγγραφή και οι απομακρυσμένες λειτουργίες των ταξιδιών και των απομακρυσμένων λειτουργιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια ή αξιολογήσεις ! Να είσαι ο πρώτος, παρακαλώ

Super Application Εγγυημένη Αυτή η εφαρμογή έχει δοκιμάσει με επιτυχία την ασφάλεια κατά ιών, κακόβουλου λογισμικού και άλλων επιθέσεων και δεν περιέχει απειλές.

Πληροφορίες MyOpel – APK

Έκδοση APK: 1.40.3 Πακέτο: com.ψαρόφυλλο.μύγα.myopel Συμβατότητα Android: 8.1.0+ (Oreo) Προγραμματιστής: GmbH Automotive Opel Πολιτική απορρήτου:https: // my.οπλοστάσου./ Εξουσιοδοτήσεις:61

Ονομα : myopel Μέγεθος : 77 MB Λήψεις: 727 Εκδοχή : : 1.40.3 Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-18 21:28:45 Μίνι οθόνη: Μικρό Υποστηριζόμενη CPU:

Αναγνωριστικό πακέτου: com.ψαρόφυλλο.μύγα.myopel Υπογραφή SHA1: F3: C2: F7: E5: 2B: C6: C0: F1: DA: 0D: 20: 19: 10: AE: C0: 3A: 3C: 13: 34: F4 Προγραμματιστής (CN): Android Οργάνωση (o): Google Inc. Τοποθεσία (L): Βουνό Χώρα (γ): ΜΑΣ Κράτος/Πόλη (ST): Καλιφόρνια