Τι είναι η στάση έκτακτης ανάγκης του Mozilla VPN (διακόπτης Kill)? | Βοήθεια από το Mozilla VPN, το VPN Emergency Depart (Switch Kill) προστατεύει τη διεύθυνση IP σας Πρωτόνιο VPN

Προστατέψτε τη σύνδεσή σας με τη λειτουργικότητα μας έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill)

Contents

Το Proton VPN σχεδιάστηκε από την ομάδα, η οποία είναι η πηγή του Proton Mail, των μεγαλύτερων κρυπτογραφημένων μηνυμάτων στον κόσμο, και το πρωτόνιο συνιστάται από τον ΟΗΕ ως αποτελεσματικό τρόπο για να παρακάμψει τη λογοκρισία.

Τι είναι η στάση έκτακτης ανάγκης του Mozilla VPN (διακόπτης Kill) ?

Χρειαζόμαστε τη συμβολή σας! Βοηθήστε μας να ενισχύσουμε την εμπειρία υποστήριξης Mozilla και να διαμορφώσουμε το μέλλον του ιστότοπού μας συμμετέχοντας στη μελέτη έρευνας χρήστη μας.

Μια στάση έκτακτης ανάγκης του VPN, που ονομάζεται Διακόπτης σκοτώματος στα αγγλικά, αποτελεί βασικό στοιχείο για λόγους εμπιστευτικότητας όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά το VPN για να μεταφέρετε δεδομένα και η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο γίνεται ασταθής ή μειώνεται, ολόκληρη η σύνδεση δικτύου της συσκευής σας θα αποκλειστεί για να αποτρέψει την εκθεσιακή σας διεύθυνση IP στη τοπική διεύθυνση IP σας στον έξω κόσμο. Η στάση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιείται από προεπιλογή κάτω από τα Windows, Android, iOS, Mac και Linux και δεν υπάρχει παράμετρος που να τον απενεργοποιήσει.

Συναφή άρθρα

Για να μάθετε περισσότερα

Αυτοί οι άνθρωποι βοήθησαν να γράψουν αυτό το άρθρο:

Εικονογράφηση των χεριών

Συμμετέχω

Αναπτύξτε και μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους. Απαντήστε σε ερωτήσεις και βελτιώστε τη βάση γνώσεων μας.

Προστατέψτε τη σύνδεσή σας με τη λειτουργικότητα μας έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill)

Κρατήστε τον έλεγχο μόνιμα σε άτομα που μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP σας μέσω της λειτουργικότητας έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill), η οποία σας προστατεύει ακόμη και σε περίπτωση απροσδόκητης διακοπής της πρόσβασης στο Διαδίκτυο σας.

Προστατέψτε μόνιμα τη διεύθυνση IP σας

Το Proton VPN σέβεται την ιδιωτική ζωή. Η λειτουργικότητα μας για διακοπή έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) καλύπτει τη διεύθυνση IP της συσκευής σας, ακόμη και αν διακόπτεται η σύνδεσή σας VPN, η οποία σας επιτρέπει να παραμείνετε ασφαλείς ό, τι συμβαίνει.

Μείνετε ασφαλείς σε αναξιόπιστα δίκτυα

Όπου κι αν βρίσκεστε, η λειτουργικότητα μας για διακοπή έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) παρακολουθεί συνεχώς τη σύνδεσή σας με τους διακομιστές VPN μας. Εάν η σύνδεση διακόπτεται τυχαία, όλη η κυκλοφορία από τη συσκευή σας είναι αμέσως αποκλεισμένη, η οποία προστατεύει τη διεύθυνση IP και τα αιτήματα DNS σας.

Η στάση έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) σας διαβεβαιώνει μόνιμη ασφάλεια

Η λειτουργικότητα διακοπής έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) δεν διαταράσσει την ταχύτητα σύνδεσης ή την πλοήγηση σας και αντιπροσωπεύει μια πολύτιμη τελική γραμμή άμυνας. Εγγυάται ότι η πλοήγηση σας παραμένει ιδιωτική εάν ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) έχει σύντομη κατανομή ή εάν αλλάξετε το δίκτυο WiFi.

Διατηρώντας τον έλεγχο

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την στάση έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) όταν έχετε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες ή να τις χρησιμοποιήσετε μόνιμα για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο προστατεύεται πάντα από το Proton VPN.

Ασφαλίστε τη σύνδεσή σας με το Proton VPN

Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ασφαλής αρχιτεκτονική μας βάζει την κυκλοφορία σας μέσω πολλών διακομιστών πριν εγκαταλείψετε το δίκτυό μας, το οποίο αποτελεί πρόσθετη γραμμή άμυνας ενάντια στις επιθέσεις που βασίζονται στο δίκτυο. Που σχετίζεται με την προστασία από τις διαρροές DNS και την πολιτική μας για τη μη δημοσιοποίηση (χωρίς αρχεία καταγραφής), εγγυάται την εμπιστευτικότητα του ιστορικού της πλοήγησης σας.

Ultra Fast Servers

Μπορείτε να πάρετε ταχύτητες μέχρι 10 gbit/s. Χρησιμοποιώντας μόνο τους Ultra Fast Servers, είμαστε σε θέση να παρέχουμε το ισχυρότερο χωρίς συμβιβασμό στην απόδοση.

Εδρεύει στην Ελβετία

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στην Ελβετία και προστατεύουμε από μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους στον κόσμο όσον αφορά την ιδιωτική ζωή. Είμαστε επίσης εκτός των δικαστηρίων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης: κανείς δεν μπορεί να σας κατασκοπεύσει.

Αξιόπιστο και γρήγορο VPN για όλους

Επίμονη εμπιστευτικότητα

Χρησιμοποιούμε μόνο κρυπτογράφηση που υποστηρίζει την επίμονη εμπιστευτικότητα (PFS – Τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός): Ακόμα κι αν ένα κλειδί κρυπτογράφησης διακυβεύεται, όλες οι άλλες συνεδρίες θα παραμείνουν ασφαλείς.

Μόνιμη VPN

Η μόνιμη λειτουργικότητα VPN αποκαθιστά αυτόματα μια σύνδεση με διακομιστή VPN εάν η σύνδεσή σας διακόπτεται.

VPN χωρίς εφημερίδες (χωρίς αρχείο καταγραφής)

Η αυστηρή πολιτική μας για τη μη δημοσιοποίηση (χωρίς αρχείο καταγραφής) σημαίνει ότι δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μεταδώσουμε τα δεδομένα σας σε κανέναν.

Πλήρης κρυπτογράφηση

Ακόμη και αν ένα άτομο έχει πρόσβαση σε έναν διακομιστή, η πλήρης κρυπτογράφηση των δίσκων εξασφαλίζει ότι οι επιτιθέμενοι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κλειδιά κρυπτογράφησης που διατηρούνται εκεί.

Ανοιχτή πηγή

Για συνολική διαφάνεια, όλες οι εφαρμογές μας είναι πλήρως ανοιχτού κώδικα, ώστε όλοι να μπορούν να εξετάσουν τον κωδικό μας. Έχουμε επίσης δημοσιεύσει ανεξάρτητες εκθέσεις ελέγχου στον ιστότοπό μας.

Αξιόπιστος

Το Proton VPN σχεδιάστηκε από την ομάδα, η οποία είναι η πηγή του Proton Mail, των μεγαλύτερων κρυπτογραφημένων μηνυμάτων στον κόσμο, και το πρωτόνιο συνιστάται από τον ΟΗΕ ως αποτελεσματικό τρόπο για να παρακάμψει τη λογοκρισία.

Επιταχυντής VPN

Το VPN Accelerator είναι ένα σύνολο αποκλειστικών τεχνολογιών στο Proton VPN που μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα του VPN σας κατά περισσότερο από 400 %.

Χωρίς διαφήμιση

Ποτέ δεν σας δείχνουμε διαφημίσεις και ποτέ δεν χρησιμοποιείτε ιχνηλάτες σε εφαρμογές ή στον ιστότοπό μας. Βοηθά επίσης στην προστασία της ιδιωτικής σας.

σκουπίστε προς τα δεξιά ή αριστερά για να ανακαλύψετε όλες τις τιμές

Επιλέξτε ένα γρήγορο και ασφαλές VPN

 • Ασφαλίστε πλοήγηση σε δημόσια δίκτυα WiFi
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση
 • DNS διαρροές προστασία
 • Ultra Fast Servers
 • Επιταχυντής VPN

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η λειτουργικότητα διακοπής έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) ?

Η λειτουργικότητα διακοπής έκτακτης ανάγκης του Proton VPN αποκλείει όλη την επισκεψιμότητα του δικτύου σε περίπτωση που διακόπτεται η σύνδεση με τον διακομιστή VPN που έχετε επιλέξει. Αυτό δεν διαταράσσει την ποιότητα της σύνδεσής σας εφόσον το VPN παραμένει συνδεδεμένο. Με την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, αυτή η λειτουργικότητα εμποδίζει την ενιαία διεύθυνση IP σας να συμβιβαστεί τυχαία.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητα διακοπής έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) ?

Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, η δραστηριότητα πλοήγησης σας είναι κρυπτογραφημένη, η οποία σας επιτρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και να προστατεύσετε τα ιδιωτικά σας δεδομένα. Εάν χάσετε τη σύνδεσή σας με τον διακομιστή VPN, η λειτουργικότητα διακοπής έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) παρεμβαίνει και αποκλείει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Αυτό εμποδίζει τα ιδιωτικά σας δεδομένα να εκτίθενται σε οποιονδήποτε παρακολουθεί τη σύνδεσή σας (όπως οι χάκερ ή ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο). Η χρήση αυτής της λειτουργίας σας επιτρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο των ατόμων που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Γιατί να διακοπεί μια σύνδεση VPN ?

Διατηρούμε ένα αξιόπιστο δίκτυο, υπάρχουν παρόλα αυτά αρκετοί λόγοι για τους οποίους η σύνδεση VPN μπορεί να διακοπεί:

 • Χαμηλή ισχύς σήματος WiFi
 • Διακομιστής συντήρησης
 • Το πέρασμα από το ένα δίκτυο στο άλλο (για παράδειγμα από το WiFi στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας)

Η λειτουργικότητα της διακοπής έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) προστατεύει όταν ξεκινήσω τη συσκευή μου ?

Προτείνουμε μόνιμα τη λειτουργικότητα διακοπής έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) για να αποτρέψετε οποιαδήποτε σύνδεση εκτός της διεπαφής VPN, συμπεριλαμβανομένης της εκκίνησης και σε περίπτωση απώλειας της σύνδεσης VPN υπό πλοήγηση. Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο διακόπτεται επίσης εάν αποσυνδέεστε με μη αυτόματο τρόπο από το VPN.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λειτουργικότητα διακοπής έκτακτης ανάγκης (διακόπτης Kill) με συνδρομή VPN Free Proton ?

Ναι, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη με όλες τις συνδρομές VPN Proton.

 • Δωρεάν VPN
 • Διακομιστές VPN
 • VPN για ροή
 • VPN για το Netflix
 • VPN Ασφαλής πυρήνας
 • Ξεκινήστε καλά
 • Κατεβάστε το VPN
 • VPN για Windows
 • VPN για Mac
 • VPN για Android
 • VPN για iOS
 • VPN για Linux
 • VPN για Chrome
 • VPN για τον Firefox