Κατεβάστε το Mozilla Firefox δωρεάν στο Futura, Firefox 117.0 – Λήψη για δωρεάν υπολογιστή

Κατεβάστε το Mozilla

Η επιτυχία αυτού του προγράμματος περιήγησης οφείλεται σε διάφορες πτυχές, όπως είναι Αναπτύχθηκε στο OpenSource, στην απόδοσή του, στην εξέλιξή του ή στο σύστημα προσθέτων του, μιμείται από άλλες εξελίξεις.

Κατεβάστε το Mozilla Firefox

Ψάχνετε να περιηγηθείτε δωρεάν στο Διαδίκτυο ? Το Mozilla Firefox γίνεται για εσάς. Δωρεάν, στα γαλλικά και συμβατά με τα Windows, Linux, Mac, Android και iOS, Mozilla Firefox είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να φορτώσετε γρήγορα τις σελίδες του Διαδικτύου όταν περιηγείστε στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλά λογισμικά και εφαρμογές για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο. Μεταξύ αυτών των προγραμμάτων περιήγησης, δύο ξεχωρίζουν από τον αριθμό των χρηστών που τους εγκατέστησαν ! Mozilla Firefox και Google Chrome. Οι δύο ανταγωνίζονται στο σημείο των λειτουργιών προκειμένου να ανακτήσουν την πρώτη θέση, η οποία απολαμβάνει τους χρήστες τους που είναι οι πρώτοι που επωφελούνται από τις αντιπαλότητες τους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Mozilla Firefox ?

Όπως όλα τα προγράμματα περιήγησης διαδικτύου τελευταίας γενιάς, το Mozilla Firefox προσφέρει πλοήγηση καρτέλας. Στον υπολογιστή (Windows, Mac, Linux) οι καρτέλες βρίσκονται στο επάνω μέρος του παραθύρου Mozilla Firefox. Για να ανοίξετε μια νέα καρτέλα, απλά κάντε κλικ στο + που βρίσκεται στο επάνω δεξιά. Η πλοήγηση στην καρτέλα σας επιτρέπει να ανοίξετε όσες σελίδες στο Διαδίκτυο επιθυμείτε ταυτόχρονα. Είναι δυνατή η παρουσίαση των καρτελών, στη συνέχεια ομαδοποιούνται στα αριστερά της γραμμής καρτέλας και μειώνονται στο απλό favicon του site που επισκέπτεται. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να σας επιτρέψει να έχετε πάντα ορισμένες σελίδες στο χέρι: τη διεύθυνση email σας, την τράπεζά σας, το ημερολόγιό σας, μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων κ.λπ.

Σημειώστε ότι μπορείτε να διαμορφώσετε τον Firefox έτσι ώστε οι ανοιχτές καρτέλες να διατηρούνται όταν κλείσετε το παράθυρο. Γι ‘αυτό πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις (το εικονίδιο που περιέχει τρεις γραμμές που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής διευθύνσεων) και υποδείξτε ότι θέλετε το πρόγραμμα περιήγησης να διατηρεί τις τελευταίες καρτέλες ανοιχτές στη μνήμη.

Η διαχείριση καρτών κινητής τηλεφωνίας (iOS, Android) είναι διαφορετική: Κάντε κλικ στο μικρό τετράγωνο στο επάνω δεξιά που περιέχει ένα σχήμα (αυτός είναι ο αριθμός των ανοικτών καρτελών). Οι ανοιχτές καρτέλες εμφανίζονται σε μια ηλεκτρονική λίστα με μια εικόνα της ιστοσελίδας, τη διεύθυνση και τον τίτλο της.

Mozilla Firefox έχει μια απλή και προσαρμόσιμη διεπαφή στην οποία είναι δυνατόν να εφαρμοστεί οπτικά θέματα. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε πρόσθετες ενότητες που θα σας επιτρέψουν να προσθέσετε πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα περιήγησης: Blocker διαφήμισης (θυμηθείτε, ωστόσο, ότι οι αγαπημένες σας ιστοσελίδες ζουν χάρη σε αυτό), ανίχνευση καρτέλας (τοποθετήστε την εμφάνιση των καρτελών που κάνετε δεν χρησιμοποιείται για την ανάκτηση των πόρων του συστήματος), ορθογραφία και διορθωτή γραμματικής, κ.λπ.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Mozilla Firefox ?

Όπως όλα τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, ο Mozilla Firefox είναι σε θέση να διατηρήσει τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης στη μνήμη, γεγονός που σας επιτρέπει να τους αποφύγετε να τα επαναφέρετε με κάθε σύνδεση. Σας προσφέρει επίσης μια πολύ τυχαία γεννήτρια κωδικών πρόσβασης και καθώς διατηρεί για εσάς, είναι ιδανικό για την εξασφάλιση των διαφόρων λογαριασμών σας στο Διαδίκτυο. Mozilla Firefox Επιτρέπει τον συγχρονισμό της έρευνας και των δεδομένων σας σε όλες τις συσκευές σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό (το Mozilla βλέπει μόνο το όνομα χρήστη σας και όχι τον κωδικό πρόσβασής σας) και συνδεθείτε σε όλες τις περιπτώσεις Firefox σε όλες τις συσκευές σας.

Όλα τα χαρακτηριστικά μεταφοράς δεδομένων στο Ίδρυμα Mozilla μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του μενού ρύθμισης Firefox, το οποίο σας επιτρέπει να γνωρίζετε πάντα τι στέλνετε και γιατί. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε χωρίς να αφήσετε κανένα ίχνος.

Τα σχετικά άρθρα μας

 • Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης στο πρόγραμμα περιήγησής σας ?
 • Firefox: Ποιες είναι οι καλύτερες επεκτάσεις που πρέπει να προστατεύονται καλά ?
 • Προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο: Πώς να ξεκινήσετε την ιδιωτική πλοήγηση από προεπιλογή ?
 • Πώς να φτιάξετε το στιγμιότυπο οθόνης μιας ολόκληρης ιστοσελίδας κάτω από τον Firefox και το Chrome ?
 • Πώς να απενεργοποιήσετε ιστότοπους στο Chrome και Firefox ?

Προδιαγραφές

Εκδοχή 117.0.1
Τελευταία ενημέρωση 25 Σεπτεμβρίου 2023
Αδεια Ελεύθερο λογισμικό
Λήψεις 45 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Ίδρυμα Mozilla
Λειτουργικά συστήματα Windows 64 bit – 7/8/10/11, Android, iOS iPhone/iPad, MacOS, Linux, Windows Portable – 7/8/10/11, 32 -bit Windows – 7/8/10/11
Κατηγορία Διαδίκτυο

Πυρήνας

Εικόνα Firefox 1 Μικρογραφία Εικόνα Firefox 2 μικρογραφία Εικόνα Firefox 3 Μικρογραφία Εικόνα Firefox 4 μικρογραφία Εικόνα Firefox 5 μικρογραφία Εικόνα Firefox 6 Thumbnail Εικόνα Firefox 7 Thumbnail Εικόνα Firefox 8 μικρογραφία Εικόνα Firefox 9 μικρογραφία

Το Surfing μέσω του Διαδικτύου έχει γίνει μια από τις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες που κάνουμε σε έναν υπολογιστή, έτσι ώστε αν θέλετε να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία, είναι σημαντικό να μετρήσετε το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης. Πυρήνας στέκεται ως μία από τις καλύτερες ευχαριστίες στην απόδοση και τη σταθερότητά του.

Το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο

Δεν τολμούμε να πούμε τόσο πολύ, αλλά από το Mozilla Πυρήνας εμφανίστηκε με το χέρι του Ιδρύματος Mozilla το 2004 ακολούθησε μια διαδρομή επιτυχίας που τον οδήγησε να γίνει ένα πλεονέκτημα που χρησιμοποιήθηκε στον πλανήτη, Με την καταπολέμηση του τίτλου ενάντια στο Chrome από την Google και τον Internet Explorer και την άκρη της Microsoft (Safari, Opera και οι άλλοι είναι πολύ πίσω).

Για τα Windows, για το Mac, για το Android, για το iPhone, για το Linux … MultiplateForm Success.

Η επιτυχία αυτού του προγράμματος περιήγησης οφείλεται σε διάφορες πτυχές, όπως είναι Αναπτύχθηκε στο OpenSource, στην απόδοσή του, στην εξέλιξή του ή στο σύστημα προσθέτων του, μιμείται από άλλες εξελίξεις.

Addons και επεκτάσεις του Πυρήνας : Πρόσθετες επιλογές για το πρόγραμμα περιήγησης

Το σύστημα επέκτασης του Φυλλομετρητής Το De Mozilla είναι ένα από τα πιο πιθανό στοιχεία σε άλλους χρήστες: μπορείτε Προσθέστε όλα τα είδη νέων χαρακτηριστικών στα ήδη διαθέσιμα. Ο καθένας μπορεί να τα αναπτύξει και να τα εγκαταστήσει από τον πρόσθετο ιστότοπο ή να τα απεγκαταστήσει από το διαχειριστή επεκτάσεων διαμόρφωσης είναι πολύ απλός.

Για χρόνια οι επεκτάσεις του έχουν παρατηρήσει άλλα προγράμματα περιήγησης.

Άλλα προγράμματα περιήγησης, όπως ο Internet Explorer, ήταν σαφώς χαμηλότερα σε αυτόν τον τομέα, επειδή δεν βελτίωσαν τις υπηρεσίες τους μεταξύ των προγραμματιστών άλλων προγραμματιστών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών.

Και έφτασε ο Quantum.

Έκδοση 57.0 Εισάγει το έργο Πυρήνας Κβαντικό που εμφανίστηκε πριν από τη βήτα. Και ακόμα κι αν Πυρήνας Το Quantum δεν είναι μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης όπως η Microsoft Edge είναι στο Internet Explorer, είμαστε ακόμα μπροστά μια μερική ανακαίνιση του Πυρήνας που εισήγαγε πολλά νέα προϊόντα. Μεταξύ αυτών, πρέπει να επισημανθεί το νέο CSS κινητήρας, Αναπτύχθηκε με τη γλώσσα προγραμματισμού σκουριάς και την ικανότητα να εκτελεί απλές διαδικασίες με παράλληλους τρόπους στον πυρήνα αντί για το διαδοχικό φορτίο.

Ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν είναι Η μείωση της κατανάλωσης του RAM στο Chrome. Ο Mozilla ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να δαπανήσει έως και 30% λιγότερο σε συνθήκες ομοιότητας και που επιτυγχάνει χάρη στην ιεράρχηση της ενεργού καρτέλ.

κύρια χαρακτηριστικά

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πολλές επιλογές, αλλά εδώ είναι οι πιο σημαντικές:

 • Συμβατό με πρότυπα ιστού (HTML5, XML, XHTML, SVG, CSS, JavaScript κ.λπ.).
 • Μηχανισμός απόδοσης.
 • Σύστημα ασφαλείας SSL/TLS για την προστασία της σύνδεσης με τους διακομιστές.
 • Έξυπνες κάρτες για έλεγχο ταυτότητας.
 • Λειτουργία ιδιωτικής πλοήγησης.
 • Διαμόρφωση σελίδας έναρξης.
 • Μπαρ.
 • Αναδυόμενος αποκλεισμός.
 • Δείκτες και ολοκληρωμένη έρευνα.
 • Υποστήριξη για επεκτάσεις και συμπληρώματα.
 • Εξατομίκευση μεταξύ των θεμάτων.
 • Συγχρονισμός μεταξύ συσκευών χάρη στο Πυρήνας Συγχρονισμός.
 • Διαχειρηστης ληψεων.
 • Κρυμμένες επιλογές και λειτουργίες.
 • Προστασία από ιχνηλάτες και διαφημίσεις.
 • Ανάγνωση προβολής για ανάγνωση χωρίς απόσπαση της προσοχής.
 • Έκδοση 32 και 64 bits.

Τι πρόγραμμα περιήγησης είναι καλύτερο? Πυρήνας VS Chrome: Σύγκριση

Δεν συζητούνται γούστα και χρώματα, αλλά υπάρχει από διαφορετικές πτυχές που διαφοροποιούν τους δύο πλοηγούς το πιο χρησιμοποιούμενο στον πλανήτη.

 • Διεπαφή : Το Chrome δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ ως προς την γραφική του εμφάνιση από την εμφάνισή του το 2008. Το Mozilla, από την άλλη πλευρά, έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, επειδή αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει τώρα μια διεπαφή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πλήρη θέματα.
 • Ταχύτητα και επιστροφή : Τα δύο προγράμματα περιήγησης έχουν μια απόδοση που μοιάζει με τα διάφορα εργαλεία μέτρησης όπως το Jetstream, το HTML5 Test ή το Kraken και γενικά το πρόγραμμα περιήγησης Google επιτυγχάνει καλύτερα αποτελέσματα μετρώντας τα κινούμενα σχέδια GIF ή την εκκίνηση των στοιχείων JavaScript.
 • Επεκτάσεις : Η Google δεν δίνει πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησής της, αλλά η συνδρομή της οδηγεί σε υποθέτοντας ότι έχει το απαραίτητο και ότι το κατάστημα ιστού είναι καλά θρεπτικό. Μπορούμε να αφήσουμε τη μάχη για ισότητες επειδή ο Mozilla Navigator έχει περισσότερα από 15.000.
 • Εξατομίκευση : Εκτός από τις επεκτάσεις, το Chrome δεν είναι τόσο ευέλικτο όταν επιτρέπει στον χρήστη να εξατομικεύσει την εμπειρία του πλοήγησης. Αντίθετα, ο αντίπαλός του έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει ορισμένες πτυχές που κάνουν τη χρήση της διεπαφής πιο βολική.
 • Εμπιστευτικότητα : Καταρχήν, η Mozilla δεν έχει δείξει ποτέ ενδιαφέρον για τα δεδομένα που δημιουργούνται από τη δραστηριότητα των χρηστών τους. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μεγάλο αριθμό χρηστών, ανησυχούν λόγω πτήσεων προσωπικών πληροφοριών.

τελικά, Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο λογισμικών ότι μια οριστική επιλογή μπορεί να είναι η κατάσταση. Αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες και οι προτιμήσεις του καθενός που λαμβάνει την απόφαση μεταξύ της επιλογής για λήψη του Mozilla Πυρήνας Ή κάνετε το ίδιο με το πρόγραμμα περιήγησης Google.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να το γνωρίζετε αυτό Πυρήνας είναι ένα το πρόγραμμα περιήγησης που έχει προσαρμοστεί σωστά στις διάφορες αλλαγές στο Διαδίκτυο και ποιος καταφέρνει να το κάνει με όλο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Νέα από την τελευταία έκδοση

 • Νέοι συνδυασμοί χρωμάτων και θεοσφαιριστές για το πρόγραμμα περιήγησης.
 • Ενημέρωση των γραμμών μετακίνησης στυλ Windows 11.

Φλούδα Αντώνου

Εκπαίδευση Τηλεπικοινωνιών Μηχανικός, Η Chance με οδήγησε στον τομέα της μετάφρασης όπου, μετά από μερικά χρόνια, ανακάλυψα μια άλλη πτυχή του κόσμου της τεχνολογίας μεταφράζοντας αυτό που έγραψαν οι άλλοι στις εφαρμογές.