Χορηγία Monabanq: € 120 για εσάς, Χορηγία Monabanq: Μέχρι και 120 €!

Χορηγία Monabanq: € 50 για τον Νονό και € 120 για το The Godson

Ο Ο Godson λαμβάνει ένα email εντός 24 ωρών με έναν σύνδεσμο χορηγίας. Είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθείται η διαδικασία εγγραφής από την αρχή μέχρι το τέλος, υπό την ποινή που δεν επωφελείται από τα ασφάλιστρα. Το σημαντικό είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες μετά την υποδοχή του συνδέσμου χορηγίας. Ο χορηγός προσφέρεται στη συνέχεια στις ίδιες προσφορές και στις ίδιες συνθήκες με οποιονδήποτε άλλο πελάτη Monabanq ως Pratiq σε € 2 / μήνα, Pratiq +, Uniq ή Uniq + € 9 / μήνα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με το Monabanq.

Χορηγία Monabanq

Η Monabanq είναι μια θυγατρική Online Bank του Ομίλου Cofidis (Συντομογραφία της Χρηματοοικονομικής Εταιρείας Διανομής), η οποία προσφέρει τρέχοντες λογαριασμούς, αλλά και ρυθμισμένα ή όχι προϊόντα αποταμίευσης, καθώς και συμβάσεις προνοίας προνοίας. Εάν η MonabanQ δεν είναι πάντα ο ακριβός μήνας των ηλεκτρονικών τραπεζών, η ποιότητα των σχέσεων με τους πελάτες και η υπηρεσία που έγινε στην πραγματικότητα ως εκτιμημένος και κορυφαίος παίκτης.

Παρουσίαση της προσφοράς

Η προσφορά χορηγίας αφορά το οριστικό άνοιγμα ενός προϋπολογισμού Pratiq+, Uniq ή Uniq+ (εξαιρουμένων των Young, Pratiqpro, δικαίωμα λογικής και εναλλακτικής προσφοράς) από τον θεό προϋποθέτει ότι λειτουργεί από την πρόσκληση χορηγίας που ζητά ο Νονός του.

Είτε επιλέγετε ένα ή το άλλο από αυτά τα τρία από αυτούς τους τρεις λογαριασμούς, θα επωφεληθείτε από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Περιλαμβάνεται μια κάρτα Visa Classic Bank (High -END Card ως προαιρετική)
 • Πληρωμές και αποσύρσεις στο ευρώ και δωρεάν και απεριόριστη περιοχή ζώνης ευρώ
 • Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε 150 ευρώ mini από το άνοιγμα
 • Εικονικός βοηθός 7/7 για τη διαχείριση του λογαριασμού σας ανεξάρτητα
 • Μεταβείτε να σας συνοδεύσω στο έργο σας σε λιγότερο από 24 ώρες μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης

Ιδιαιτερότητα καθενός από τους τρεις λογαριασμούς:

Δωρεά που παρέχεται για χορηγία

 • Ένα ασφάλιστρο € 80 αεριζόταν σε 8 μηνιαίες πληρωμές € 10, εάν 10 χρεωστικές εργασίες (πληρωμές CB ή/και δείγματα ή/και επιταγές) σημειώθηκαν ανά μήνα κατά τους πρώτους 8 μήνες μετά το άνοιγμα του λογαριασμού.
 • Ένα μπόνους 40 € για οποιαδήποτε συνδρομή σε σύμβαση ανάδοχου για Visa Premier ή Platinum και μετά την ενεργοποίηση της κάρτας. Αυτό το ασφάλιστρο θα καταβληθεί στις 16 του μήνα μετά την ενεργοποίηση της κάρτας Visa Premier ή Platinum και το αργότερο στις 05/31/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας καλώ να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα που λεπτομέρειες χορηγίας.

Κατάσταση που πρέπει να σεβαστεί

 • Όντας ενήλικας και κατοικεί στη Γαλλία στη Γαλλία.

Καλό να ξέρω

 • Κόστος Λογαριασμού: 3/μήνα €
 • Τραπεζική κάρτα Visa: δωρεάν
 • Premier Visa Bank Card: € 3/μήνα
 • Visa Card Visa Platinuium: € 9/μήνα

Σας προσκαλώ να συμβουλευτείτε την τιμολόγηση.

Βιβλιάριο

Επωφεληθείτε από την προσφορά αποταμίευσης της στιγμής με το άνοιγμα του τρέχοντος λογαριασμού σας με μια κάρτα Visa Classic, First ή Platinum με συνδρομή στην επιλογή “Αποταμιεύσεις” και ανοίξτε ένα φυλλάδιο αποταμίευσης Monabanq.

Ακαθάριστο ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (εξαιρουμένων των κοινωνικών και φορολογικών εισφορών) των 3% Ισχύει για 6 μήνες μετά το άνοιγμα του φυλλαδίου αποταμίευσης Monabanq εντός του ορίου των 100.000 € καταθέσεων, για το πρώτο άνοιγμα μεταξύ 8 Μαρτίου 2023 και 28 Μαρτίου 2023.

ΔΕΝ.Β: Η πρώτη πληρωμή στο φυλλάδιό σας πρέπει να γίνει από τον τραπεζικό σας λογαριασμό MonabanQ πριν από τις 15 Απριλίου 2023.

Πώς να προχωρήσετε πρακτικά?

Επικοινωνήστε μου το όνομά σας, το όνομα και το email σας. Θα εισάγω αυτές τις πληροφορίες από την περιοχή του πελάτη μου, η οποία θα ενεργοποιήσει την αποστολή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ρομπότ από το MonabanQ που περιέχει τον διάσημο σύνδεσμο που σας επιτρέπει να εγγραφείτε με αυτά τα πλεονεκτήματα.

Χιούμορ βίντεο: Έλεγχος ελέγχου σε μια παραδοσιακή υπηρεσία

Διαθεσιμότητα χορηγίας

8 χορηγίες διαθέσιμες από τις 10:
8 χορηγίες διαθέσιμες από τις 10

Η Monabanq έλαβε το σημείωμα του /5 στον ιστότοπο TrustPilot με απόψεις.

Είμαι διαθέσιμος για κάθε αίτημα για πληροφορίες (είτε σχετικά με το MonabanQ είτε για τη χορηγία).

Για πληροφορίες, εδώ αναπαράγεται οι κανονισμοί που βρέθηκαν στον ιστότοπο MonabanQ.com
 • Το τελικό άνοιγμα του λογαριασμού και η χορήγηση των μέσων πληρωμής υπόκεινται σε αποδοχή από το MonabanQ. Το Godson έχει μια νόμιμη περίοδο αποσύνδεσης 14 ημερών. Οι όροι και οι τιμές των υπηρεσιών εκτίθενται στο φυλλάδιο τιμών που ισχύουν (Παράδειγμα: 2 ευρώ/μήνα από την Visa Classic Card). Αυτή η τιμολόγηση υπόκειται σε παραλλαγές σύμφωνα με τους γενικούς τραπεζικούς όρους.
 • Η προσφορά ισχύει από τις 22 Μαρτίου 2019. Προσφέρετε αποκλειστικά προοριζόμενα για άτομα χωρίς άλλο προϊόν εκ των προτέρων στο Monabanq για το πρώτο οριστικό άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού. Προσφορά περιορίζεται σε ένα μπόνους ανά λογαριασμό και ανά άτομο. Προσφορά έγκυρη υπόθεση στην αποδοχή του αρχείου από το MonabanQ. Η απόκτηση του ασφαλίστρου εξαρτάται από την παρατήρηση τουλάχιστον 10 χρεωστικών εργασιών (λαμβάνονται υπόψη μόνο οι πληρωμές από τους λογαριασμούς του λογαριασμού ή/και των αποσύρσεων) για συνολικά τουλάχιστον € 300. Το ασφάλιστρο θα καταβληθεί σε 12 μηνιαίες μεταβιβάσεις ύψους € 10 για τη διαταραχή του Godson για το μέγιστο των 12 μηνών και με την επιφύλαξη του γεγονότος ότι η θεϊκή περιγραφή του Godson είναι πάντα ανοιχτή κατά την ημερομηνία της πληρωμής. Οι πληρωμές των € 10 θα γίνουν το αργότερο από το 16ο του μήνα που ακολουθεί την παρατήρηση των 10 χρεωστικών λειτουργιών (κάρτα πληρωμών ή/και δείγματα) που λαμβάνονται τον προηγούμενο μήνα. Η Monabanq διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει, να αναστείλει ή να τερματίσει αυτήν την προσφορά που υπόκειται στη διάδοση πληροφοριών στον ιστότοπο www.μονοεξέχρος.com.

Χορηγία Monabanq: € 50 για τον Νονό και € 120 για το The Godson

Χορηγία Monabanq

Το Monabanq είναι μια γαλλική ηλεκτρονική τράπεζα αρκετές φορές για την εξυπηρέτηση πελατών της. Ασχολείται με μια προσφορά χορηγίας για την ανταμείβοντας τους πελάτες που προτείνουν την τράπεζα στην περιήγησή τους. Ποιο είναι το μπόνους χορηγίας ? Ποιο είναι το ποσό του για τον νονό ? Και για τον Θεό ? Η Selectra σας λέει τι πρέπει να γνωρίζετε για το μπόνους χορηγίας του Monabanq.

 • Ο Νονός μπορεί να χορηγήσει μέχρι 10 θεοί ανά έτος
 • Ο νονός πρέπει Μάθετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Godson Με τη μορφή της ενότητας χορηγίας του
 • Ο νονός μπορεί να κρατήσει ένα τρεχούμενος λογαριασμός, α ΑΥΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ή ένα αποταμιευτικός λογαριασμός Chez monabanq
 • Πρέπει να επιταχύνει να είμαι ηλικίας και κατοικεί φορολογικά στη Γαλλία
 • Το ασφάλιστρο καταβάλλεται στον νονό Μέσα σε 30 ημέρες Ανάλογα με το άνοιγμα του λογαριασμού του Godson
 • Ο θεός δεν πρέπει Ποτέ δεν ήταν πελάτης στο Monabanq
 • Το Godson πρέπει να ανοίξει έναν τρέχοντα λογαριασμό στο Monabanq μέσω του Σύνδεσμος συνδρομής που λαμβάνεται μέσω email
 • Πρέπει να επιταχύνει να είμαι ηλικίας και κατοικεί φορολογικά στη Γαλλία

Ενημερωμένα δεδομένα τον Ιούνιο του 2022

�� Monabanq: Εκλεγμένη εξυπηρέτηση πελατών του έτους 2023 για 6ο συνεχή χρονιά ! Κάθε χρόνο, ο ανεξάρτητος οργανισμός Εκλεγμένη εξυπηρέτηση πελατών της χρονιάς Αξιολογεί την εξυπηρέτηση πελατών από εκατοντάδες μάρκες για να προσανατολίσει καλύτερα τον καταναλωτή στις επιλογές του ως προς ένα προϊόν ή προμηθευτή.
Σε 2023, και για το 6η συνεχή χρονιά, Ηλεκτρονική τράπεζα Το Monabanq είναι νικητής των εκλογών εξυπηρέτησης πελατών της χρονιάς ! Αποδεικνύοντας έτσι τη σοβαρότητά του και την αξιοπιστία του έναντι των πελατών της.

Ανακαλύψτε το Monabanq προσφέρει

Μπόνους χορηγίας στο Monabanq: € 50 προσφέρονται στον Νονό ανά θεό

Για να υποστηρίξει τους φίλους ή την οικογένειά του και να επωφεληθεί από το ασφάλιστρο χορηγίας του Monabanq, ο νονός πρέπει:

 • Μεταβείτε στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό στην ενότητα αιγίδα
 • Στη συνέχεια, το όνομα εγγραφής, το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου που ενδιαφέρει
 • Πρέπει να είσαι πελάτης του Monabanq
 • Έχετε έναν λογαριασμό ρεύματος ή αποταμιεύσεων στο MonabanQ
 • Πρέπει επίσης να είστε σημαντικοί και να κατοικείτε στη Γαλλία

Το ασφάλιστρο χορηγίας θα καταβληθεί μέγιστο εντός 30 ημερών Ανάλογα με το άνοιγμα του λογαριασμού του Godson.

Μπόνους χορηγίας στο Monabanq: Έως € 120 για το The Godson

Ο Godson που καταγράφει με το Monabanq λαμβάνει ένα Premium της οποίας η αξία φτάνει τα 120 ευρώ Κατά το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού. Αφενός, το Ο τρελός λογαριασμός επιστρέφεται για ένα έτος, Από την άλλη πλευρά λαμβάνετε ένα οικονομικό ασφάλιστρο. Για να επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα, δεν χρειάζεται για κωδικό χορηγίας. Η διαδικασία είναι απλή:

 • Πρέπει να επιταχύνει Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που παρέχεται από τον χορηγό του για να επικυρώσετε το αίτημα χορηγίας
 • Ο Godson, όπως ο Νονός, πρέπει να είναι σημαντικός και να διαμένει στη Γαλλία
 • Μόνο όταν ανοίξει ο λογαριασμός οριστικά ότι το Διαχείριση χορηγίας θα είναι αποτελεσματικό

Το ασφάλιστρο χορηγίας δεν λαμβάνεται σε μία μόνο πληρωμή.

Η προσφορά καλωσορίσματος αποτελείται από δύο στάδια:

 • τρεχούμενος λογαριασμός Επιστρέφεται κάθε μήνα για 12 μήνες εντός του ορίου 80 €/έτους Για κάθε πρώτο άνοιγμα ενός τρέχοντος λογαριασμού Pratiq, Pratiq+, Uniq ή Uniq+ με ή χωρίς κάρτα Visa
 • ένα Μπόνους 40 € Προστέθηκε μετά την ενεργοποίηση μιας κάρτας πρώτης ή πλατίνας Visa

Η πληρωμή πραγματοποιείται κάθε μήνα το αργότερο στις 16 του μήνα.

Μονοεπιχειρησιακή περιγραφή

Εγγραφείτε στο MonabanQ

Πώς να εγγραφείτε στο Monabanq ?

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο Monabanq για να επωφεληθεί από την προσφορά χορηγίας διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Στην αρχή, πρέπει να φροντίσετε να απαντήσετε ακόλουθες συνθήκες ::

 • Να είναι άνω των 18 ετών και να είναι σε θέση
 • Έχετε τραπεζικό λογαριασμό σε άλλη τράπεζα
 • Να κατοικήσετε στην ηπειρωτική Γαλλία ή Dom-Tom

Τότε η εγγραφή χωρίζεται σε 3 βήματα ::

 • Γέμισμα Το έντυπο υποδεικνύοντας την αστική του κατάσταση και τις συντεταγμένες (των δύο κατόχων εάν πρόκειται για κοινό λογαριασμό)
 • Κάντε μια πρώτη μεταφορά για τον λογαριασμό του
 • Κατεβάστε Τα έγγραφα που ζητήθηκαν στον ιστότοπο της διαδικτυακής τράπεζας

Τι είναι η χορηγία Monabanq ?

Monabanq-prime-player

Η Monabanq προσφέρει μια προσφορά που πληρώνει τους πελάτες της όταν φέρνουν νέους πελάτες.

Ο Ο Godson λαμβάνει ένα email εντός 24 ωρών με έναν σύνδεσμο χορηγίας. Είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθείται η διαδικασία εγγραφής από την αρχή μέχρι το τέλος, υπό την ποινή που δεν επωφελείται από τα ασφάλιστρα. Το σημαντικό είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες μετά την υποδοχή του συνδέσμου χορηγίας. Ο χορηγός προσφέρεται στη συνέχεια στις ίδιες προσφορές και στις ίδιες συνθήκες με οποιονδήποτε άλλο πελάτη Monabanq ως Pratiq σε € 2 / μήνα, Pratiq +, Uniq ή Uniq + € 9 / μήνα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με το Monabanq.

Για να συγκρίνετε τις προσφορές Monabanq σε σύγκριση με άλλες online τράπεζες, συμβουλευτείτε τη σύγκριση των ηλεκτρονικών τραπεζών μας. Ανακαλύψτε επίσης την πλήρη γνώμη μας για το Monabanq.

Η προσφορά χορηγίας που προσφέρει η Monabanq είναι ως εκ τούτου σαν online τράπεζα, απλή και γρήγορη εφαρμογή. Πεπεισμένος από την τράπεζά σας, δεν θα αγωνιστείτε λοιπόν να το προσφέρετε στη γνώση σας και αυτό μπορεί να σας φέρει.