Λήψη Minecraft – Pocket Edition – Παιχνίδια – Ψηφιακή, φορητή έκδοση – Το Wiki Minecraft

Wiki Minecraft

Υπάρχουν τρεις λειτουργίες “in-lines”:

Minecraft – Pocket Edition

Κινητή και φορητή έκδοση του διάσημου παιχνιδιού κατασκευής και περιπέτειας Minecraft, Minecraft – Pocket Edition σας επιτρέπει να παίζετε στα smartphones και τα tablet σας.

Γιατί να παίξετε Minecraft – Pocket Edition ?

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης του Minecraft – Pocket Edition ?

Με το οποίο είναι συμβατή η έκδοση του OS Minecraft – Pocket είναι συμβατή ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Minecraft – Pocket Edition ?

Περιγραφή

Οι οπαδοί του Minecraft, μπορείτε να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι από οπουδήποτε χάρη στην εφαρμογή για κινητά για τα smartphones και τα tablet του iPhone και του iPad iPhone και iPad.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη την αρχή του παιχνιδιού, το Minecraft είναι ένα παιχνίδι τύπου “sandbox”, που αναπτύχθηκε από τον Mojang, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτό που σας αρέσει, σε ένα κυβικό σύμπαν. Ο γεωμετρικός σχεδιασμός των στοιχείων μπορεί να εκπλήξει στην αρχή, αλλά οι άπειρες δυνατότητες του παιχνιδιού έχουν κερδίσει εκατομμύρια παίκτες.

Διατίθενται αρκετές λειτουργίες παιχνιδιού. Η δημιουργική λειτουργία σάς επιτρέπει να δώσετε ελεύθερη τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε όλα όσα έχετε ονειρευτεί: από το οχυρωμένο κάστρο στις πυραμίδες, περνώντας από στοιχειωμένα σπίτια και πάρκα ψυχαγωγίας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα !

Ο τρόπος επιβίωσης ξεκινά μια περιπέτεια από μόνη της, όπου ο μόνος στόχος σας είναι να επιβιώσετε, σε ένα εχθρικό σύμπαν, που κατοικείται από τέρατα και ζόμπι. Η εύρεση πόρων, η οικοδόμηση ενός καταφυγίου, η παραγωγή όπλων θα είναι οι κύριες ενέργειές σας που πρέπει να πραγματοποιηθούν και στη συνέχεια να μπορέσετε να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας.

Τα νέα mods, τα addons και οι ενημερώσεις εκτελούνται τακτικά για να παρέχουν νέα στοιχεία και να ανανεώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού.

Σημειώστε ότι Οίνος είναι επίσης διαθέσιμο σε κονσόλες και υπολογιστές εξοπλισμένοι με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac ή Linux. Πολλά σεμινάρια σας παρουσιάζουν τις διάφορες δυνατότητες του παιχνιδιού και τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στο επιλεγμένο παιχνίδι Mod.

Γιατί να παίξετε Minecraft – Pocket Edition ?

Minecraft Mobile Home

Στο Minecraft θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον με τον δικό σας τρόπο δημιουργώντας απολύτως αυτό που θέλετε. Σημειώστε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε όσους διαφορετικούς κόσμους επιθυμείτε και πηγαίνετε από το ένα στο άλλο.

Όταν ξεκινάτε το Minecraft για πρώτη φορά, δεν έχετε υπάρχον περιβάλλον. Έτσι θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Δημιουργήστε έναν κόσμο. Μόλις αρχίσετε να παίζετε Minecraft και έχετε κερδίσει εξαρτήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα σύμπαντα χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα θέματα που μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα.

Minecraft Mobile Creation Monde

Για να δημιουργήσετε ένα νέο δίσκο από το μηδέν, έχετε μια σειρά παραμέτρων που πρέπει να πληρώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ξεκινήστε δίνοντάς του ένα όνομα και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια λειτουργία παιχνιδιού μεταξύ επιβίωσης και δημιουργικής (δημιουργική λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στην επίδειξη), δυσκολία (ειρηνική, εύκολη, κανονική ή δύσκολη) και ο τύπος του περιβάλλοντος (άπειρο, πιάτο, παλιό). Μια ολόκληρη σειρά άλλων παραμέτρων είναι διαθέσιμη (όχι στο demo).

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μέρος για πολλούς παίκτες και να επιλέξετε ποιοι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με αυτό (φίλοι, φίλοι φίλων, όλοι κ.λπ.). Αυτή η επιλογή δεν προσφέρεται σε επίδειξη στο Android.

Minecraft Mobile New World

Το περιβάλλον σας δημιουργήθηκε έτσι, ανακαλύψτε. Τα βέλη μετατόπισης που βρίσκονται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας επιτρέπουν να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Για να κοιτάξετε γύρω, απλά σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη. Για να αλληλεπιδράσετε με αυτό που είναι μπροστά σας (πατήστε ειδικότερα) απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό με το δάχτυλό σας.

Καθώς περπατάτε σε αυτόν τον νέο κόσμο, θα ανακτήσετε πρώτες ύλες που θα σας εξυπηρετήσουν αργότερα. Σημειώστε ότι για να ανακτήσετε το ξύλο, χτυπήστε τα δέντρα με το χέρι για μεγάλο χρονικό διάστημα (για αυτό, κρατήστε το δάχτυλό σας στο δέντρο). Το περιβάλλον σας υπόκειται σε κύκλους ημέρας και νύχτας. Για να δείτε τη νύχτα, τότε θα πρέπει να βρείτε κάτι για να ρίξετε φως.

Οι πρώτες ύλες είναι συχνά στο έδαφος με τη μορφή κύβων που ενεργοποιούνται, συνεχίστε για να τα ανακτήσετε. Μόλις βρείτε πρώτες ύλες, εμφανίζονται στο απόθεμά σας (μπαρ στο κάτω μέρος της οθόνης). Μεταβείτε στο μενού δημιουργίας υλικών (κάνοντας κλικ στα τρία μικρά σημεία στο τέλος της γραμμής) και δημιουργήστε τα υλικά και τα εργαλεία που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, με το ξύλο, μπορείτε να δημιουργήσετε σανίδες, με τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο ή έπιπλα.

Minecraft Mobile Δημιουργία Υλικά

Το παιχνίδι σας καθοδηγεί σιγά -σιγά, οι οδηγίες υποδεικνύονται στην οθόνη. Η πρώτη εντολή είναι να παραλάβετε το ξύλο, τότε καθώς πηγαίνετε, το παιχνίδι σας διδάσκει να κάνετε αντικείμενα: ένα πάγκο εργασίας, ένα pickaxe, κλπ., Το οποίο θα σας βοηθήσει στην υπόλοιπη περιπέτεια σας. Εάν βάζετε ένα από τα υλικά ή τα αντικείμενα σας σε λάθος μέρος, απλά πρέπει να το καταστρέψετε για να το ανακτήσετε στο απόθεμά σας και να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αλλού.

Απλά πρέπει να χτίσετε το σπίτι σας, να αναζητήσετε νέες πρώτες ύλες για να δημιουργήσετε νέα αντικείμενα κ.λπ. Και αν συναντήσετε εχθρικούς χαρακτήρες, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε ένα σπαθί ή οποιαδήποτε άλλη μορφή όπλου που θα σας ταιριάζει για να τα κρατήσετε μακριά. Σε γενικές γραμμές, είναι σημαντικό να έχετε ένα πηγάδι αποθέματα για τη δημιουργία εργαλείων και την παραγωγή αντικειμένων.

Απλά πρέπει να δώσετε δωρεάν τη δημιουργικότητά σας. Το μόνο όριο είναι αυτό της φαντασίας σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τη δημιουργική λειτουργία. Θυμηθείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, οι δείκτες εμφανίζονται στην κορυφή της οθόνης: το επίπεδο φαγητού σας (αν είστε πεινασμένοι) και το βιοτικό σας επίπεδο (ειδικά αν έχετε επιτεθεί), στη συνέχεια, μπορεί να εμφανιστούν άλλοι δείκτες.

Σημειώστε ότι η επίδειξη Minecraft είναι διαθέσιμη μόνο για λήψη για την πλατφόρμα Android. Οι κάτοχοι συσκευών iOS (iPhone, iPad) έχουν μόνο την πλήρη έκδοση.

Οι παίκτες έχουν 3 σε απευθείας σύνδεση μεθόδους: η “τοπική” λειτουργία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 παίκτες στο ίδιο δίκτυο WiFi. Η σύνδεση με τους παγκόσμιους διακομιστές που δεν συνδέονται με τον εκδότη Mojang, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έναν απεριόριστο αριθμό παικτών. Η υπηρεσία πληρωμένων Realms που σας επιτρέπει να παίζετε με άλλους, ακόμη και όταν αποσυνδέεται ο ιδιοκτήτης του χάρτη.

Υπάρχουν άλλες εφαρμογές Minecraft. Η έκδοση Minecraft Education είναι μια εκπαιδευτική έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στην τάξη, επιτρέποντας στο Minecraft να κάνει ένα εκπαιδευτικό και διδακτικό εργαλείο. Τα χαρακτηριστικά είναι απλούστερα και προσβάσιμα και επιτρέπουν ειδικότερα να τραβήξουν εικόνες (σε μορφή JPG) για να παρουσιάσουν τις εργασίες κατασκευής στον δάσκαλο. Αυτή η έκδοση βασίζεται στην άλλη έκδοση του Minecraft, που ονομάζεται Bedrock. Διαφέρει από την έκδοση Java (το πρωτότυπο του Minecraft), από πιο δυναμικά γραφικά, ένα αναθεωρημένο έδαφος, αποκλειστικά αντικείμενα και ένα επίσημο σύστημα πρόσθετων, 4 τρόπους σύνδεσης κ.λπ.

Εάν διαπιστώσετε ότι η έκδοση του κινητού σας Minecraft λείπει από αντικείμενα και ότι γεμίζει τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας, γνωρίζετε ότι υπάρχουν εφαρμογές για κινητά για να προσθέσετε πρόσθετα στο παιχνίδι σας. Με τα κύρια mods για το Minecraft PE – Addons για MCPE (συμβατά μόνο στο Android) ή mod -master για την έκδοση τσέπης Minecraft (για λήψη Android και iOS), μπορείτε να εισαγάγετε νέα δέρματα για τους χαρακτήρες, τα νέα σύμπαντα και τα κτίρια σας, νέα ζώα, νέα αντικείμενα και πολλά άλλα στοιχεία.

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης του Minecraft – Pocket Edition ?

Όπως πολλά τρέχοντα παιχνίδια που σχετίζονται με μια πρακτική στο Διαδίκτυο, το Minecraft προσφέρει τακτικές εκδηλώσεις και συχνά σχετίζεται με τις εποχές. Αυτά τα συμβάντα επιτρέπουν στους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε πρωτότυπα αντικείμενα. Το παιχνίδι εξελίσσεται κυρίως χάρη στην κοινότητά του, η οποία θέτει σε απευθείας σύνδεση νέο περιεχόμενο σε τακτική βάση.

Για αυτό το καλοκαίρι του 2021, βυθιστείτε στο 1ο μέρος της ενημέρωσης: σπηλιές και βράχια (κελάρια και βράχια) με πλάσματα, μπλοκ και νέα αντικείμενα διασκέδασης ! Advent τον εαυτό σας υποβρύχιο με ένα Axolotl (είδη μικρών μεξικάνικων σαλαμάνδων) και απολαύστε το γλυκό φως που έφερε το λαμπερό χταπόδι. Τόσο για τις εκτάσεις του νερού. Και κατά τη διάρκεια των εξερευνήσεων σας, προσέξτε για να αποφύγετε τις κατσίκες επειδή έχουν το εύκολο κέρατο ! Τέλος, αυτή η ενημέρωση σας προσκαλεί να υπονομεύσετε το χαλκό και να την χρησιμοποιήσετε για τις δομές σας, τα όπλα σας και άλλα χρήσιμα εργαλεία. Αυτός ο σπάνιος πόρος που μπορεί να εξαχθεί μόνο με μια πέτρινη επιλογή τουλάχιστον, μπορεί να λιώσει με μια ψηλή σόμπα για να φτιάξει ποδήλατα χαλκού για χειροτεχνίες. Σημειώστε ότι εάν χτίσετε το σπίτι σας με χαλκό, θα οξειδώσει με την πάροδο του χρόνου και θα γίνει πράσινο.

Το δεύτερο μέρος της σπηλιάς και των βράχων αναπτύχθηκε τον Νοέμβριο του 2021 και επικεντρώνεται πιο συγκεκριμένα στην αναγέννηση της γης στο υπόγειο (σπηλιές και σπηλιές) και στα βουνά (βράχοι). Πράγματι, μπορείτε να σκάψετε έως και 64 μπλοκ και να ανεβείτε μέχρι 320 μπλοκ. Έχουν προστεθεί δύο νέα βιομάρια για σπηλιές: πλούσια σπηλιές και σπήλαιο. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν νέα τοπία σταλακτίτη και σταλαγμίτες, υπόγεια ποτάμια και φλέβες χαλκού.

Όσον αφορά τα βουνά, εμφανίζονται νέα βιομάρια: λιβάδι, άλσος, χιονισμένες πλαγιές, τεμαχισμένες κορυφές, κατεψυγμένες κορυφές και βραχώδεις κορυφές. Προφανώς, όσο περισσότερο ανεβαίνετε, τόσο περισσότερο η βλάστηση θα είναι σπάνια.

Η ενημέρωση της Wild Update πραγματοποιείται τον Ιούνιο του 2022 και προσθέτει ένα νέο βαθύ σκοτεινό βιολογικό, το οποίο θα προστεθεί στις νέες υπόγειες δομές. Ένα νέο πλάσμα θα εμφανιστεί εκεί, ο φύλακας. Το biome marais εμπλουτίζεται με μανταλάκια και βατράχους.

Η επόμενη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2023.

Με το οποίο είναι συμβατή η έκδοση του OS Minecraft – Pocket είναι συμβατή ?

Το Minecraft Pocket Edition είναι η κινητή έκδοση του διάσημου παιχνιδιού Οίνος (Για λήψη για Windows, Mac και Linux αλλά και Xbox, PlayStation, Switch).

Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στο Android smartphone ή tablet από τον σύνδεσμό μας στο Google Play Store, αλλά και για τις κινητές συσκευές της Apple Brand (iPhone, iPad) μέσω του App Store. Το παιχνίδι είναι δωρεάν, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη διαφήμιση για να ξεκλειδώσετε ορισμένα στοιχεία.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Minecraft – Pocket Edition ?

Επιβίωση είναι ένα παιχνίδι για την κινητή συσκευή του οποίου το σύμπαν εμπνέεται έντονα από το Minecraft. Είναι ένα παιχνίδι τύπου παιχνιδιού επιβίωσης. Πρέπει να βρείτε υλικά για να δημιουργήσετε και να φτιάξετε αυτό που χρειάζεστε.

Δωρεάν και ανοιχτή πηγή Ερυθρός είναι διαθέσιμο σε Windows, Linux, Mac και Android έκδοση. Και εδώ, θα δικαιούστε ένα παιχνίδι τύπου sandbox σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά pixelated. Σηκώστε τις πρώτες ύλες που χρειάζεστε και δημιουργήστε το σύμπαν σας.

Πάντα σε παιχνίδια Sandbox, αλλά με επίπεδα δράσης, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε Τεραταρία. Πράγματι, στην Terraria, θα πρέπει να διασχίσετε επίπεδα αντιμετωπίζοντας τρομερούς εχθρούς. Αλλά για να προχωρήσετε, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε αντικείμενα, να τροποποιήσετε το περιβάλλον σας κ.λπ.

Το τελευταίο παιχνίδι αυτής της επιλογής είναι ένα κάπως ξεχωριστό παιχνίδι, αφού είναι ζήτημα Πελατοφόρος. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για το Android και το iOS, το οποίο μπορείτε επίσης να ανοίξετε στον υπολογιστή σας μέσω ηλεκτρονικής υπηρεσίας ή στην εφαρμογή Windows 10. Με το Roblox, ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε τύπο παιχνιδιών και παιχνιδιών παιχνιδιού που δημιουργήθηκαν από άλλους χρήστες. Το Roblox παίρνει το σύστημα sandbox σε ένα νέο σύμπαν.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και να κατεβάσετε το Stardew Valley, ένα RPG περιπέτειας με απλοποιημένα γραφικά στο 2D, για PC και κινητά. Στη διασταύρωση μεταξύ Minecraft και Terraria, αυτό το παιχνίδι καθοδηγεί τον παίκτη σε ένα αγροτικό σύμπαν όπου πρέπει να μάθει να καλλιεργεί, να αυξάνει τα ζώα και να ζει στην κοινότητα με την ύφανση των κοινωνικών δεσμών.

Βρείτε επίσης νέα, δοκιμές, κριτικές και βίντεο του Minecraft – Pocket Edition στο GameKult

Φορητή έκδοση

Wiki Minecraft

Έκδοση τσέπης Minecraft ήταν το παλιό επίσημο όνομα που δόθηκε σε κινητές εκδόσεις του Οίνος, Προορίζεται για συσκευές κάτω από iOS, Android και Windows Phone. Παρουσιάστηκε σε επίδειξη στο E3, στο περίπτερο Play Sony Xperia [8] .

Από τις 29 Οκτωβρίου 2011, αυτή η έκδοση δεν ήταν πλέον δεσμευμένη μόνο για το Xperia Play, αλλά ήταν διαθέσιμο σε όλα τα τηλέφωνα Android και iOS. Επίσης, από τις 10 Δεκεμβρίου 2014, η έκδοση Windows Phone ήταν διαθέσιμη στο Windows Phone Store. Από τις 29 Ιουλίου 2015, ήταν διαθέσιμη μια νέα έκδοση μόνο για τα Windows 10.

Υπήρχε προηγουμένως μια έκδοση lite η οποία στη συνέχεια προσέφερε μια εμπειρία παρόμοια με την έκδοση 0.2.1, αλλά χωρίς τη δυνατότητα διασφάλισης. Αυτή η δοκιμαστική έκδοση διαγράφηκε στις 21 Οκτωβρίου 2013.

Περίληψη

Gameplay []

Οι τρεις εκδόσεις (Android / iOS / Windows Phone) έχουν το ίδιο gameplay [9], το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό της τρέχουσας έκδοσης Java σχεδόν.

Υπάρχουν τρεις λειτουργίες “in-lines”:

 • Η τοπική λειτουργία, που απαιτεί δύο συσκευές που συνδέονται με το ίδιο δίκτυο Wi-Fi και οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 5 παίκτες
 • Οι παγκόσμιοι διακομιστές που φιλοξενούνται από εταιρείες που δεν συνδέονται με το Mojang που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό παικτών
 • Η υπηρεσία Realms που μπορεί να σας επιτρέψει να παίξετε με άλλους ακόμη και όταν αποσυνδέεται ο ιδιοκτήτης του χάρτη. Αυτή η υπηρεσία παρουσιάζεται με τη μορφή ακριβών συνδρομών, αλλά είναι διαθέσιμη μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος.

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά []

Σελίδα αλληλογραφίας : Χαρακτηριστικά αποκλειστικών/φορητών υπολογιστών

Η φορητή έκδοση περιλαμβάνει πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά (Cauldron γεμάτο με φίλτρο, εξομάλυνση νερού. Ουσία.

Κατάλογος αντικειμένων []

Κατάλογος μπλοκ []

Η φορητή έκδοση περιελάμβανε περισσότερα από 370 μπλοκ διαθέσιμα, δηλαδή:

Πλάσματα []

Η φορητή έκδοση περιελάμβανε περίπου 40 πλάσματα, δηλαδή:

 • Ο
  πρόβατα στο 0.2.0.
 • Ο
  Ζόμπι στο 0.2.0.
 • Ο
  χοίρος στο 0.2.1.
 • Ο
  Αγελάδα στο 0.3.0.
 • Ο
  Hen s στο 0.2.1.
 • Ο
  Σκελετός στο 0.3.3.
 • Ο
  αράχνη στο 0.3.3.
 • Ο
  Creeper s στο 0.4.0.
 • Ο
  Χοίροι-ζόμπι στο 0.5.0.
 • Ο
  Οι ενδυναμοί στο 0.9.0.
 • Ο
  Χωρικοί στο 0.9.0.
 • Ο
  Slime S στο 0.9.0.
 • Ο
  Ασημένια ψάρια στο 0.9.0.
 • Ο
  λύκος στο 0.9.0.
 • Ο
  Poulpe s στο 0.11.0.
 • Ο
  Κύβοι μάγματος στο 0.11.0.
 • Ο
  Ghast s στο 0.12.1.
 • Ο
  Blaze S στο 0.12.1.
 • Ο
  Wither Skeleton S στο 0.12.1.
 • Ο
  Ζόμπι του χωριού στο 0.12.1.
 • Ο
  Ocellot S και
  γάτα σε 0.12.1.
 • Ο
  χιόνι και χιόνι και
  Iron Golems στο 0.12.1.
 • Ο
  Κουνέλι στο 0.13.0.
 • Ο
  Μάγισσα στο 0.14.0.
 • Ο
  άλογα, το
  γαϊδούρια και
  μουλάρια στο 0.15.0.
 • Ο
  Vagabonds στο 0.15.0.
 • Ο
  Mummified Zombies στο 0.15.0.
 • Ο
  Άλογα στο 0.15.0.
 • Ο
  Κηδεμόνες στο 0.16.0.
 • Ο
  Μεγάλοι τερματοφύλακες στο 0.16.0.
 • Ο
  Withers στο 0.16.0.
 • Ο
  Ender Dragons στο 1.0.
 • Ο
  Λευκή αρκούδα στο 1.0.
 • Ο
  Shulkers στο 1.0.
 • Ο
  Endermites στο 1.0.
 • Ο
  Λάσα στο 1.1.
 • Ο
  Υποβλητικό στο 1.1.
 • Ο
  Vinders στο 1.1.
 • Ο
  Vexs στο 1.1.

Εκθεσιακός χώρος []

Εξομάλυνση του φωτισμού στο νερό στη φορητή έκδοση.
Η αρχική οθόνη του Έκδοση τσέπης Minecraft Στην έκδοση 0.12.1 στο Android.
Ένα στιγμιότυπο οθόνης του παιχνιδιού σε δημιουργική λειτουργία.
Σημειώστε ένα παιχνίδι Sony Ericsson Xperia.
Ένα ηλιοβασίλεμα στη φορητή έκδοση.
Απογραφή του δημιουργικού τρόπου της φορητής έκδοσης στην έκδοση 0.13.1.
Εξομάλυνση του χρώματος του γρασιδιού μεταξύ των δύο βιομών.
Η γραμμή αποθεμάτων στη φορητή έκδοση.
Ένας διακομιστής πολλών παικτών.
Κύριο μενού στην έκδοση 0.13.1 άλφα.
Δημιουργία της προηγμένης κάρτας στην έκδοση 0.9.0 άλφα.

Βιβλιογραφικές αναφορές [ ]

 1. ↑ http: // www.Τράβηγμα.TV/Mojang/V/6949826
 2. ↑ https: // twitter.com/jeb_/status/122350670648066049
 3. ↑ https: // iTunes.μήλο.com/fr/app/minecraft-channel/id479516143
 4. ↑ https: // παίξτε.Google.Com/store/apps/sponitous?id = com.μούτζανγκ.minecraftpe
 5. ↑ https: // www.Αμαζόνα.FR/MOJANG-MINECRAFT-COCCETE EDITION/DP/B00992CF6W/
 6. ↑ https: // www.Microsoft.com/fr-fr/store/p/minecraft-pocket-edition/9wzdncrdzsbbbb
 7. ↑ http: // www.PEGI.info/fr/index/global_id/505/?Σελίδα = 6 & lang = fr & params = global_id%2f505%2f & searchString = minecraft & global_id = 505 & id = 517
 8. ↑ http: // www.YouTube.Com/watch?V = amhzkrbqbig
 9. ↑ https: // twitter.com/kappische/status/142677729135968256