Microsoft Office Free: Πώς να εγκαταστήσετε τη συνέχιση στα Windows 10 – Mission Training Consulting, την οποία οι αυτόματες εκδόσεις λειτουργούν με τα Windows 10 ? Υποστήριξη της Microsoft

Ποιες αυτόματες εκδόσεις λειτουργούν με τα Windows 10 

Πρέπει να εγκαταστήσετε δωρεάν το Microsoft Office στα Windows 10 ? Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό, χάρη στην έκδοση ιστού της σουίτας γραφείου που προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά και την ικανότητα της Microsoft Edge να εγκαταστήσει ιστότοπους ως συσκευή στον υπολογιστή σας.

Δωρεάν Microsoft Office: Πώς να εγκαταστήσετε τη σουίτα στα Windows 10

Πρέπει να εγκαταστήσετε δωρεάν το Microsoft Office στα Windows 10 ? Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό, χάρη στην έκδοση ιστού της σουίτας γραφείου που προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά και την ικανότητα της Microsoft Edge να εγκαταστήσει ιστότοπους ως συσκευή στον υπολογιστή σας.

Εφαρμογές Web Microsoft

Η φθηνότερη έκδοση κουτιού του Microsoft Office 2019 Suite κοστίζει € 149 στο Microsoft Store. Και όμως, υπάρχει 100% δωρεάν και νομική μέθοδος για να λάβετε όλες τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας Windows 10. Η Microsoft ακολούθησε πράγματι το παράδειγμα της Google ξεκινώντας μια δωρεάν έκδοση της σουίτας στο σύννεφο. Η διαφορά με τα Έγγραφα Google είναι ότι οι εφαρμογές ιστού της Microsoft καταλαμβάνουν σχεδόν όλες τις λειτουργίες των “πραγματικών” εφαρμογών των Windows. Ξαφνικά, εάν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, έναν λογαριασμό της Microsoft και έναν υπολογιστή των Windows 10, χάρη σε μια συμβουλή, έχετε στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα σαν να είχατε αγοράσει τα υπόλοιπα, αλλά χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Όλα αυτά χάρη στη μαγεία των προοδευτικών εφαρμογών ιστού.

Πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft Office δωρεάν στα Windows 10

Δείτε πώς να κάνετε:

 1. Ανοίξτε τη σελίδα www.γραφείο.com στην άκρη του προγράμματος περιήγησης
 2. Μόλις συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft Open Word, Excel, PowerPoint, Outlook ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή της σουίτας
 3. Ανοίξτε το μενού και το πρόγραμμα περιήγησης
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση αυτού του ιστότοπου ως εφαρμογής
 5. Επαναλάβετε τα βήματα 2, 3 και 4 για κάθε εφαρμογή

Όπως και με τα Έγγραφα Google, επωφελούνται από το Onedrive Online Storage για τα έγγραφά σας. Η δωρεάν έκδοση του Office 365 προσφέρει αμέσως 5 GB που είναι ήδη αρκετή για την αποθήκευση πολλών εγγράφων από τη σουίτα. Σημειώστε ότι σε κάθε περίπτωση μπορείτε πάντα να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στον σκληρό δίσκο. Και ακόμη και τα έγγραφα εξαγωγής σε άλλες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του PDF και των ανοικτών ισοδύναμων από αρχεία γραφείου. Τέλος, θυμηθείτε ότι η πλήρης έκδοση του Office 365 είναι επίσης διαθέσιμη. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές ιστού, δεν είναι απαραίτητο να συνδεθείτε για να επωφεληθείτε από αυτό και η συνέχεια σας δίνει πρόσβαση, μεταξύ άλλων, σε 1 TB του χώρου στο OneDrive ανά άτομο ανά άτομο.

Ποιες αυτόματες εκδόσεις λειτουργούν με τα Windows 10 ?

Excel για το Microsoft 365 Word for Microsoft 365 Outlook για το Microsoft 365 PowerPoint για το Microsoft 365 Access για το Microsoft 365 OneNote για το Microsoft 365 Publisher για το Microsoft 365 Visio Plan 2 Excel 2021 Word 2021 Outlook 2021 PowerPoint 2021 Professional 2021 Visio Standard 2021 Office 2021 Onenote 2021 Excel 2019 Word 2019 Outlook 2019 PowerPoint 2019 Πρόσβαση 2019 Πρόσβαση Πρόσβαση 2019 Εκδότης 2019 Visio Profess 2019 Visio Standard 2019 Γραφείο 2019 Excel 2019 Excel 2016 Word 2016 Outlook 2016 Powerpoint 2016 Onenote 2016 Γραφείο 2016 Excel 2013 Word 2013 Poweroper 2013 Γραφείο 2013 Γραφείο 2013 Γραφείο 2013 Γραφείο 2013 Γραφείο 2013 Γραφείο 2013 Έργο 2010 για το Office 365 Plus. Πιο λιγο

Οι ακόλουθες αυτόματες εκδόσεις έχουν δοκιμαστεί πλήρως και υποστηρίζονται στα Windows 10. Θα εγκατασταθούν πάντα στον υπολογιστή σας μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στα Windows 10.

 • Office 365 (έκδοση 16)
 • Office 2019 (έκδοση 16)
 • Office 2016 (έκδοση 16)
 • Office 2013 (έκδοση 15)

Το Office 2010 (έκδοση 14) και το Office 2007 (έκδοση 12) δεν αποτελούν πλέον μέρος της τυπικής υποστήριξης. Το Office 2007 οι αυτόματες εκδόσεις δεν υποστηρίζονται πλέον και ενδέχεται να μην λειτουργούν στα Windows 10.

Χρήση της εφαρμογής Λάβετε Windows 10 για να ελέγξετε εάν μπορείτε να αναβαθμίσετε στα Windows 10

 • Για να διατηρήσετε το μυαλό σας ήσυχο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή των Windows 10 για να ελέγξετε τη συμβατότητα πριν από την αναβάθμιση στα Windows 10. Η εφαρμογή έχει ήδη εγκατασταθεί μέσω ενημερώσεων σε πολλές συσκευές. Για να μάθετε εάν έχετε ήδη την εφαρμογή, αναζητήστε το εικονίδιο των Windows στα δεξιά της γραμμής εργασιών. Εάν το δείτε, επιλέξτε το για να ξεκινήσετε.

Γραφείο 2019

Το Microsoft Office 2019 είναι η σουίτα Office Par Excellence που σας επιτρέπει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας με τις εφαρμογές του Word, Excel ή PowerPoint.

Δωρεάν για υπολογιστή

Γραφείο 2019 Εικόνα 1 Μικρογραφία Office 2019 Image 2 Thumbnail Γραφείο 2019 Εικόνα 3 Μικρογραφία Office 2019 Εικόνα 4 μικρογραφία Γραφείο 2019 Εικόνα 5 Μικρογραφία Office 2019 Image 6 Thumbnail Γραφείο 2019 Εικόνα 7 Μικρογραφία Γραφείο 2019 Εικόνα 8 Μικρογραφία Γραφείο 2019 Εικόνα 9 Μικρογραφία Office 2019 Εικόνα 10 μικρογραφία

Η οικογενειακή και επαγγελματική σουίτα γραφείου

Το Microsoft Office έχει γίνει το Συνέχιση γραφείου αναφοράς τόσο στο χώρο εργασίαςl από το σπίτι. Επικεντρώθηκε στην αύξηση της παραγωγικότητας, ήταν σε θέση να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και ενημέρωση αυτών που ήδη προορίζονται. Γραφείο 2019, Ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, είναι η τρέχουσα λύση που προσφέρει η Microsoft για χρήστες που δεν επιθυμούν να μεταφέρουν όλα τα δεδομένα τους στο σύννεφο μέσω του Office 365, μόνο συμβατά με τα Windows 10.

Τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στη σουίτα γραφείου

Μιλάμε για ένα πραγματικά πλήρες σύνολο εργαλείων χάρη στα οποία μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις απαραίτητες εργασίες γραφείου. Το κύριο λογισμικό του έχει ως εξής:

 • Λέξη: Ένας επεξεργαστής κειμένου χάρη σε ποια πρόσβαση σε έγγραφα, προσθέστε κείμενο ή εικόνες, εργάζεστε σε οποιοδήποτε θέμα, δημιουργήστε παρουσιάσεις, ελέγξτε και αναθεωρήστε τις τροποποιήσεις του και εργάζεστε σε μια ομάδα.
 • Προέχω : Το εργαλείο δημιουργίας φύλλων υπολογιστή. Σας επιτρέπει να εργάζεστε εύκολα με αριθμούς, να λαμβάνετε γραφικά που βασίζονται σε δεδομένα, να προσδιορίσετε μοντέλα ή τάσεις ή έναν κωδικό χρώματος.
 • Σημείωμα ισχύος : εργαλείο για τη δημιουργία παρουσιάσεων με κείμενο, εικόνες και βίντεο στα οποία μπορούν να προστεθούν μεταβάσεις, κινούμενα σχέδια και κινήσεις, όλα από μηδέν ή μέσω μοντέλων που προσφέρονται.
 • Ορατό : λογισμικό σχεδίασης διανυσμάτων που βοηθά στην οπτική επικοινωνία σύνθετων πληροφοριών από διάφορες πηγές δεδομένων, δημιουργώντας διαγράμματα ροής, κάρτες επεξεργασίας, οργανωτικά ή σχέδια εδάφους, μεταξύ άλλων.
 • Εργο : επικεντρώνεται στη διαχείριση έργων. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε σχέδια έργων, να εκπαιδεύετε ομάδες και να κατανέμενετε πόρους, να μετρήσετε την πρόοδο ή να διαχειριστείτε τους προϋπολογισμούς που διατίθενται σε κάθε ένα.
 • Αποψη : Ο πελάτης μηνυμάτων με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαχείριση κουτιών, διακομιστών και επαφών.
 • Πρόσβαση : Είναι το εργαλείο διαχείρισης βάσης δεδομένων. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων χωρίς να γράψετε κωδικό. Ενσωματώνει μοντέλα, τη δυνατότητα δημιουργίας μορφών άμεσα, όλους τους πιθανούς τύπους και βοηθούς όλων των ειδών για την αύξηση της παραγωγικότητας.

Το γραφείο συγκεντρώνει όλες τις ανάγκες αυτοματισμού γραφείου σας σε ένα πλήρες και διαισθητικό σετ λογισμικού.

Ποιες είναι οι ειδήσεις του 2019 ?

Η Microsoft συνεχίζει να καινοτομεί κάθε χρόνο. Στην έκδοση του 2019, το Office προσθέτει διαφορετικά νέα χαρακτηριστικά όπως χειρόγραφα εργαλεία εισόδου και απλές λειτουργίες. Παραθέτουμε κάτω από τα κύρια, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι:

 • Αποκτώντας μεγαλύτερη οπτική επίδραση Χάρη στη δυνατότητα προσθήκης οπτικών στοιχείων SVG σε έγγραφα, φύλλα υπολογισμού και παρουσιάσεις.
 • Σας επιτρέπει να προσθέσετε χειρόγραφες καταχωρήσεις Στο Excel, το Word, το Visio και το PowerPoint.
 • Προσθήκη μεταφραστή της Microsoft για τη μετάφραση λέξεων, προτάσεων και άλλων επιλογών κειμένου.
 • Δυνατότητα δημιουργίας μαθηματικών εξισώσεων με σύνταξη λατέξ στη λέξη.
 • Το νέο εργαλείο μετασχηματισμού σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα σχέδια, μεταβάσεις και κινήσεις υγρών Αντικείμενα σε διαφάνειες PowerPoint.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιφάνεια ή οποιαδήποτε άλλη γραφίδα με ένα κουμπί Bluetooth για να περιηγηθείτε στις διαφάνειες.
 • Έχουν προστεθεί λειτουργίες στο Excel ως προς τη συμμετοχή.Κείμενο, concat, sum.ΑΝ.Φακός.
 • Η πρόσβαση προσθέτει 11 νέους τύπους γραφικών και ο μεγάλος αριθμός δεδομένων που υπολογίζουν αποτελεσματικά μεγάλους αριθμούς.
 • Στο Visio, τα διαγράμματα οργάνωσης, τα μοντέλα brainstorming και SDL προσφέρουν νέα αρχικά διαγράμματα για να τα πρόσβαση και να τα χρησιμοποιούν ταχύτερα.

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

 • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Windows 10.

Φλούδα Αντώνου

Εκπαίδευση Τηλεπικοινωνιών Μηχανικός, Η Chance με οδήγησε στον τομέα της μετάφρασης όπου, μετά από μερικά χρόνια, ανακάλυψα μια άλλη πτυχή του κόσμου της τεχνολογίας μεταφράζοντας αυτό που έγραψαν οι άλλοι στις εφαρμογές.