Κατεβάστε το Microsoft Office 2019 Free for PC – CCM, Λήψη και Εγκατάσταση ή Επανεγκατάσταση του Office 2019, Office 2016 ή Office 2013 – Υποστήριξη της Microsoft

Λήψη και εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση του Office 2019, Office 2016 ή Office 2013

Contents

 • Εάν είναι απαραίτητο, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης MAC και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκαταστήστε το λογισμικό. (Αυτός είναι ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για να ανοίξετε μια συνεδρία στο Mac σας.Ουσία
 • Ξεκινά η εγκατάσταση λογισμικού. Κάντε κλικ στο Κλείσε Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Εάν η εγκατάσταση του Microsoft 365 αποτύχει, δείτε τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Office 2016 για Mac.
 • Microsoft Office 2019 δωρεάν για υπολογιστή

  Κατεβάστε Microsoft Office 2019 σε εξέλιξη

  Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην αρχική σελίδα σε 30 δευτερόλεπτα.

  Εγκαταστήστε νόμιμα την πλήρη έκδοση της σουίτας Office Office Microsoft για Windows ή MacOS-Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote …-και να το δοκιμάσετε για λίγες μέρες πριν το αγοράσετε.

  Μέχρι το Office 2021, η έκδοση 2019 Η διάσημη σουίτα γραφείου της Microsoft καλωσορίζει το Έκδοση 2104 (οικοδόμηση 13929.20372), διαθέσιμο από 11 Μαΐου 2021. Αυτή η έκδοση παρέχει μόνο διορθώσεις και βελτιώσεις στις διάφορες εφαρμογές που κάνουν το Office.

  Δεν έχει υπάρξει ενημέρωση που να παρέχει νέες λειτουργίες στο Office 2019 από την κυκλοφορία του πριν από σχεδόν 3 χρόνια. Αυτό εξηγείται από τη συγκεκριμένη λειτουργία των εκδόσεων LTSC (μακροπρόθεσμο κανάλι υποστήριξης)). Η εταιρεία Redmond διατηρεί συνεχή υποστήριξη για τα προϊόντα της στη σειρά Microsoft 365 και τη μηνιαία συνδρομή της. Το λογισμικό στο Office LTSC Range λαμβάνει κάθε δύο έως τρία χρόνια τις λειτουργίες που έλαβαν τα αντίστοιχα Microsoft 365 τα τελευταία χρόνια.

  Microsoft Office 2019: Το γραφείο του γραφείου υπέγραψε τη Microsoft

  Γραφείο 2019 είναι η τελευταία έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft με μοναδική άδεια. Αυτό περιλαμβάνει το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το OneNote και το Skype for Business (οι οποίες θα αντικατασταθούν από ομάδες στο Office 2021 και Beyond με όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες στις εκδόσεις Microsoft 365 μέχρι το 2019. Αυτή η έκδοση θα διατηρηθεί ενημερωμένη για πέντε χρόνια μέχρι το 2024.

  Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικώνΓραφείο 2019 Σημείωση:

  • Μια λειτουργία “συγκέντρωσης” για λέξη.
  • Πιο αποτελεσματικοί σταυροί πίνακες για το Excel.
  • Εισαγωγή 3D αντικειμένων στο PowerPoint.
  • Μια αναθεωρημένη και βελτιωμένη διεπαφή για όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές.

  Το Office 2019 είναι επίσης η πρώτη έκδοση που είναι συμβατή μόνο με τα Windows 10

  Λήψη και εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση του Office 2019, Office 2016 ή Office 2013

  Εάν είναι το πρώτη φορά Είτε εγκαταστήσετε το Microsoft 365 ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε με την εκτέλεση ορισμένων βημάτων διαμόρφωσης. Αναπτύξτε την ενότητα Μάθετε περισσότερα παρακάτω.

  Ωστόσο, εάν επανεγκαταστήσετε το Microsoft 365 και έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ένα κλειδί προϊόντος και έχετε έναν λογαριασμό που σχετίζεται με το Microsoft 365, μεταβείτε στο τμήμα και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στο Office.

  Συμβουλές: Εάν διαθέτετε μια μικρή επιχείρηση και ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση του Microsoft 365, ανατρέξτε στη βοήθεια και τη μάθηση για τις μικρές επιχειρήσεις.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κλειδιά προϊόντων, το αναπαραγωγικό πρόγραμμα για τον τόπο εργασίας Οι άδειες σε όγκο

  Εγκαταστήστε την Microsoft 365 για πρώτη φορά

  Ορισμένα προϊόντα Productso 2019, Office 2016 και Office 2013 διαθέτουν κλειδί προϊόντος. Εάν συμβαίνει αυτό, πριν εγκαταστήσετε για πρώτη φορά το Microsoft 365, συνδεθείτε με έναν υπάρχοντα ή νέο λογαριασμό της Microsoft και εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος EverOffice.ρύθμιση/ρύθμιση. Η χρήση του κλειδιού σας είναι αυτό που δεσμεύει τον λογαριασμό σας στο Microsoft 365, ώστε να το κάνετε μόνο μία φορά. Το έχετε ήδη κάνει ? Επιλέξτε την καρτέλα που αντιστοιχεί στην έκδοση που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε.

  Επανατοποθετήστε το Microsoft 365

  Εάν το Microsoft 365 είναι αρχικά προεγκατεστημένο και πρέπει να την επανεγκαταστήσετε στην ίδια συσκευή ή σε μια νέα συσκευή, ένας λογαριασμός Microsoft πρέπει ήδη να συσχετιστεί με το αντίγραφο Microsoft 365. Αυτός είναι ο λογαριασμός που θα χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε το Microsoft 365EN ανάλογα με τα παρακάτω βήματα. Εάν πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσετε το Microsoft 365, δείτε το Office Uninstall από υπολογιστή ή απεγκατάσταση γραφείου για Mac.

  Παρατηρήσαμε: Τα βήματα για την εγκατάσταση των εκδόσεων 2019, 2016 ή 2013 Επαγγελματικό γραφείο Plus, Τυποποιημένο γραφείοή μια αυτόνομη εφαρμογή όπως Λέξη Ή Εργο Μπορεί να είναι διαφορετικό εάν έχετε λάβει το Microsoft 365 μέσω μιας από τις ακόλουθες επιλογές:

  Θέμα για το χώρο εργασίας της Microsoft (Πρώην πρόγραμμα χρήσης στο σπίτι): Εάν έχετε αγοράσει το Microsoft 365 για προσωπική χρήση στην εταιρεία σας, ανατρέξτε στην ενότητα Εγκατάσταση του Office μέσω του προγράμματος παράδοσης του χώρου εργασίας.
  Εκδόσεις με άδεια σε όγκο : Εάν εργάζεστε σε έναν οργανισμό που διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις σας, ίσως χρειαστεί να μιλήσετε στο τμήμα πληροφορικής σας. Ορισμένοι οργανισμοί έχουν διαφορετικές μεθόδους για την εγκατάσταση της Microsoft 365 σε διάφορες συσκευές.
  Τρίτοι πωλητές : Αγόρασα το Microsoft 365 από τρίτο μέρος και προβλήματα αντιμετώπισης με το κλειδί προϊόντος.

  Συνδεθείτε για να κατεβάσετε το Microsoft 365

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας Microsoft και, εάν δεν έχετε ακόμη εγγραφεί, επιλέξτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.
  2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό της Microsoft που έχετε συνδεθεί με αυτήν την έκδοση του Microsoft 365. Ξέχασες τα στοιχεία του λογαριασμού σας ? Συμβουλευτείτε ότι ξεχνώ ποιος λογαριασμός χρησιμοποιώ με το γραφείο.
  3. Στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε Υπηρεσίες και συνδρομές Και σε αυτή τη σελίδα, αναζητήστε το προϊόν Microsoft 365QUE που θέλετε να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εγκαθιστώ. Για να εγκαταστήσετε το Microsoft 365 σε άλλη γλώσσα ή για να εγκαταστήσετε την έκδοση 64 -bit, επιλέξτε το σύνδεσμο Αλλες επιλογές. Επιλέξτε τη γλώσσα και την έκδοση bit που θέλετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εγκαθιστώ.

  Είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το Microsoft 365. Επιλέξτε την παρακάτω καρτέλα που αντιστοιχεί στην έκδοση που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε.

  Εγκαταστήστε το Microsoft 365 2019 ή 2016 σε υπολογιστή

  Θυμηθείτε ότι μια μοναδική έκδοση αγοράς του Microsoft 365EST με άδεια για μία μόνο εγκατάσταση.

  1. Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, επιλέξτε Εκτέλεση (Microsoft Edge ή Internet Explorer), Εγκαθιστώ (Chrome) ή Αποθηκεύσετε το αρχείο (Firefox). Εάν υποδεικνύει η γραμμή ελέγχου λογαριασμού χρήστη Θέλετε να εγκρίνετε αυτήν την αίτηση να κάνετε αλλαγές στη συσκευή σας ?, επιλέγω Ναί. Ξεκινά η εγκατάσταση. Παράθυρο που δείχνει την πρόοδο της εγκατάστασης του γραφείου
  2. Η εγκατάσταση τελειώνει όταν ” Εγινε ! Το γραφείο είναι τώρα εγκατεστημένο “ εμφανίζομαι. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει μια κινούμενη εικόνα για να σας δείξει τις τοποθεσίες των εφαρμογών γραφείου στον υπολογιστή σας. Επιλέγω Κλείσε. Ακολουθήστε τις οδηγίες παραθύρου για να βρείτε τις εφαρμογές Microsoft 365. Για παράδειγμα, ανάλογα με την έκδοση των Windows, επιλέξτε Για να ξεκινήσετε , Στη συνέχεια, μετακινηθείτε για να αναζητήσετε την εφαρμογή που θέλετε να ανοίξετε, για παράδειγμα Excel ή Word ή πληκτρολογήστε το όνομα της εφαρμογής στη ζώνη αναζήτησης. Το γραφείο είναι τώρα εγκατεστημένο. Επιλέξτε την επιλογή Κλείσιμο

  Αντιμετωπίζετε προβλήματα εγκατάστασης ή σύνδεσης ?

  Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft 365 συμβουλευτείτε τα προβλήματα εγκατάστασης του γραφείου για να λάβετε βοήθεια.

  Ενεργοποιήστε το Microsoft 365

  Αφίσα την ενεργοποίηση της Microsoft Office

  1. Αρχίστε αμέσως να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Microsoft 365EN που ανοίγει μια εφαρμογή όπως το Word ή το Excel. Δεν μπορείτε να το βρείτε μετά την εγκατάσταση του ? Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Microsoft 365 ενεργοποιείται μόλις ξεκινήσετε μια αίτηση και έχετε αποδεχθεί τους όρους της σύμβασης άδειας επιλέγοντας Αποδέχομαι.
  2. Το γραφείο μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα. Ωστόσο, ανάλογα με το προϊόν σας, μπορεί να εμφανιστεί ο οδηγός ενεργοποίησης του Microsoft Office. Εάν ναι, ακολουθήστε τις υποδείξεις για να ενεργοποιήσετε το Microsoft 365. Εάν χρειάζεστε βοήθεια ενεργοποίησης, θα δείτε ενεργοποιήστε το γραφείο.

  Εγκαταστήστε το Office 2016 σε Mac

  Το εικονίδιο λήψης στην αποβάθρα διαθέτει το πακέτο του προγράμματος εγκατάστασης του Office 365

  1. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, ανοίξτε το Finder, μεταβείτε στο Λήψεις, Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο Microsoft_office_2016_installer.PKG (Το όνομα μπορεί να διαφέρει ελαφρώς).

  Συμβουλές: Εάν ένα μήνυμα σφάλματος υποδεικνύει ότι το αρχείο Microsoft_office_2016_installer.PKG δεν μπορεί να ανοίξει επειδή προέρχεται από έναν μη αναγνωρισμένο προγραμματιστή εμφανίζεται, περιμένετε 10 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια προσπαθήστε να κάνετε διπλό κλικ στο πακέτο εγκατάστασης για νέα. Εάν η γραμμή προόδου είναι μπλοκαρισμένη Η επαλήθευση βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρακαλώ περιμένετε. , Κλείστε τη γραμμή προόδου και δοκιμάστε ξανά.

  Οθόνη πρώτης εγκατάστασης γραφείου για το MAC 2016 με την επιλογή

 • Στην πρώτη οθόνη της εγκατάστασης, επιλέξτε Να συνεχίσει Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.
 • Ελέγξτε τη σύμβαση άδειας λογισμικού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Να συνεχίσει.
 • Επιλέγω Δέχομαι Να αποδεχτείτε τους όρους της σύμβασης άδειας λογισμικού.
 • Επιλέξτε πώς να εγκαταστήσετε το γραφείο και κάντε κλικ στο Να συνεχίσει.
 • Εξετάστε τον απαραίτητο χώρο στο δίσκο ή αλλάξτε τη θέση εγκατάστασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκαθιστώ.

  Παρατηρήσαμε: Εάν θέλετε μόνο να εγκαταστήσετε συγκεκριμένες εφαρμογές γραφείου και όχι την πλήρη σουίτα, κάντε κλικ στο κουμπί Καθιστώ προσωπικόν, Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τα προγράμματα που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

 • Εάν είναι απαραίτητο, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης MAC και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκαταστήστε το λογισμικό. (Αυτός είναι ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για να ανοίξετε μια συνεδρία στο Mac σας.Ουσία Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση
 • Ξεκινά η εγκατάσταση λογισμικού. Κάντε κλικ στο Κλείσε Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Εάν η εγκατάσταση του Microsoft 365 αποτύχει, δείτε τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Office 2016 για Mac. Τελευταία σελίδα της διαδικασίας εγκατάστασης υποδεικνύοντας ότι η εγκατάσταση έχει επιτύχει
 • Ξεκινήστε μια εφαρμογή Microsoft 365 για MAC και ξεκινήστε τη διαδικασία ενεργοποίησης

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Εκτοξευτή στην αποβάθρα για να εμφανίσετε όλες τις εφαρμογές σας. Κουμπί Launchpad στην αποβάθρα
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Microsoft Word Στο Launchpad. Το εικονίδιο της Microsoft Word σε μερική οθόνη του LaunchPad
  3. Το παράθυρο Νεωτερισμοί Ανοίγει αυτόματα όταν ανοίγετε το Word. Κάντε κλικ στο Χειρισμός, ή Αντιμετώπιση Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την ενεργοποίηση της Microsoft 365, ανατρέξτε στην ενότητα Ενεργοποίηση Γραφείου για Mac. Εάν η ενεργοποίηση του Microsoft 365 αποτύχει, δείτε τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να ενεργοποιήσετε το γραφείο για Mac. Εκκίνηση της λέξης 2016 ενεργοποίηση για Mac

  Σημειώσεις εγκατάστασης

  Σημειώσεις εγκατάστασης

  Μπορώ να εγκαταστήσω το Office 2016 για το MAC και το Office for Mac 2011 στον ίδιο υπολογιστή ?

  Ναί. Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Office 2016 για MAC και Office για MAC 2011 ταυτόχρονα. Από την άλλη πλευρά, σας συμβουλεύουμε να απεγκαταστήσετε το γραφείο για το MAC 2011 πριν εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση, προκειμένου να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο σύγχυσης.

  Για την απεγκατάσταση του Office για το MAC 2011, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην ενότητα Uninstaller Office 2011 για MAC.

  Πώς να προσκυνήσετε εικονίδια εφαρμογών Microsoft 365 κατά την αγκύρωση ?

  1. Πρόσβαση στο Ευρίσκων >Αιτήσεις, Στη συνέχεια, ανοίξτε την επιθυμητή αίτηση γραφείου.
  2. Στην αποβάθρα, κρατήστε το πλήκτρο Ctrl πατήθηκε και κάντε κλικ (ή δεξιά -κάντε κλικ) στο εικονίδιο εφαρμογής, στη συνέχεια επιλέξτε Επιλογές >Κάντε στην αποβάθρα.

  Μπορώ να εγκαταστήσω το Microsoft 365 στο iPhone ή το iPad μου ?

  Εγκαταστήστε το Microsoft 365 2013 σε έναν υπολογιστή

  Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης

  1. Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση, ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας, κάντε κλικ στο κουμπί Τρέξιμο (στο Microsoft Edge ή στο Internet Explorer), Εγκατάσταση (στο Chrome), ή Αποθηκεύσετε το αρχείο (στον Firefox).
  2. Όταν εμφανίζεται η αναφορά “Εσείς τελειώσατε”, επιλέξτε Πεπερασμένος.
  3. Αρχίστε αμέσως να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Microsoft 365EN που ανοίγει μια εφαρμογή όπως το Word ή το Excel. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Microsoft 365 ενεργοποιείται μόλις ξεκινήσετε μια εφαρμογή και μετά την κλικ στο Αποδέχομαι Για να αποδεχτείτε τη σύμβαση άδειας Microsoft Office.

  Συμβουλές: Εάν έχετε ολοκληρώσει την εγκατάσταση και δεν βρίσκετε τις εφαρμογές Microsoft 365 στον υπολογιστή σας, δείτε πώς να βρείτε εφαρμογές γραφείου.

  Microsoft Office 2021 Professional Plus

  Με το ισχυρό και φιλικό προς το χρήστη διεπαφή, τη βελτιωμένη ικανότητα αυτοματοποίησης εργασιών και τις επιλογές ασφαλείας, το Microsoft Office 2021 Professional Plus είναι ένα βασικό εργαλείο σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον

  Ειδική προσφορά :59,99 € Αντί για € 479,98 (- 87 %)

  Περιγραφή

  Το Microsoft Office 2021 Professional Plus είναι η τελευταία έκδοση της διάσημης σουίτας γραφείου της Microsoft για λήψη για Windows και MacOs. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών και προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων για τη δημιουργία εγγράφων, διαχείρισης έργων, επικοινωνίας, ανάλυσης δεδομένων και πολλά άλλα.

  Ποιο λογισμικό περιέχει το Office Automation Microsoft Office 2021 Professional Plus ?

  Τα εργαλεία του Microsoft Office 2021 Professional Plus εργαλεία δίνουν στις εταιρείες ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Πρώτα απ ‘όλα, προσφέρει το Microsoft Word, το κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας κειμένου της βιομηχανίας. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελκυστικά έγγραφα σε λιγότερο χρόνο χάρη στις έξυπνες και φιλικές επιλογές του. Στη συνέχεια, το Microsoft Excel είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα σύνθετα και ακριβή φύλλα υπολογισμού από τα δεδομένα που παρέχονται.

  Το Microsoft PowerPoint περιλαμβάνεται προφανώς στη σουίτα Office της Microsoft και σας επιτρέπει να μετατρέψετε εύκολα τις βασικές πληροφορίες σε δυναμικές και επαγγελματικές παρουσιάσεις για να διαχέονται ζωντανές ή σε απευθείας σύνδεση. Επιπλέον, η Microsoft Access σας προσφέρει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση γρήγορα όταν είναι απαραίτητο.

  Τέλος, το Outlook έρχεται με το Microsoft Office 2021 Professional Plus και προσφέρει προηγμένη διαχείριση για τη διαχείριση του πλαισίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ημερολογίου σας και των προσωπικών και επαγγελματικών σας επαφών. Με το Outlook, μπορείτε να στείλετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μεγάλη απόδοση χάρη στην ικανότητά της να διαχειρίζεται πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Άλλα εργαλεία περιλαμβάνουν το Skype Entreprise για επικοινωνία με υγρό με το προσωπικό, το Microsoft Publisher για τη δημοσίευση επαγγελματικού ή εκτός σύνδεσης επαγγελματικού περιεχομένου και το OneNote για να λάβει γρήγορες σημειώσεις σε φορητό υπολογιστή ή αφής.

  Ποιες είναι οι ειδήσεις του Microsoft Professional Office 2021 ?

  Το Microsoft Office 2021 Professional Plus προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την έκδοση του 2019:

  Για το Excel, προστέθηκαν νέες λειτουργίες (Let, Xmatch), οι δυναμικοί τύποι πίνακα και η αντίστροφη μήτρα στο υπολογιστικό φύλλο. Το Word ενσωματώνει ένα νέο πεδίο έρευνας, προσφέρει ένα νέο εργαλείο σχεδίασης χεριών με το χέρι, καθώς και μια ενημέρωση της καρτέλας σχεδίασης. Το PowerPoint βελτιώνει τα χειριστήρια πλοήγησης slideshow

  Η γενική διεπαφή χρήστη έχει βελτιωθεί για να διευκολύνει τη δημιουργία και τη διαχείριση των εγγράφων. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε νέα χαρακτηριστικά συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο για καλύτερη παραγωγικότητα της ομάδας, βελτιώσεις ασφαλείας για αυξημένη προστασία δεδομένων, νέες λειτουργίες ανάλυσης δεδομένων και λειτουργίες προσβασιμότητας για τη διευκόλυνση της χρήσης ατόμων με αναπηρίες.

  Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της αγοράς μιας μόνο άδειας και της συνδρομής Microsoft 365 ?

  Η αγορά μιας ενιαίας άδειας από το Microsoft Office 2021 Professional Plus σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε λογισμικό σε έναν υπολογιστή και να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα μόνιμα. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για άτομα ή εταιρείες που δεν χρειάζονται τα τελευταία χαρακτηριστικά ή που δεν θέλουν να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή. Ωστόσο, οι ενημερώσεις ασφαλείας και οι ενημερώσεις λειτουργιών δεν περιλαμβάνονται στην αγορά μιας μόνο άδειας. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα, θα πρέπει να αγοράσετε μια νέα άδεια κάθε φορά που είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση της σουίτας γραφείου.

  Από την άλλη πλευρά, το Microsoft 365 είναι μια συνδρομή που προσφέρει πρόσβαση στο Office Automation Suite Microsoft Office 2021 Professional Plus καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως το OneDrive, το Exchange Online και το SharePoint Online. Η συνδρομή περιλαμβάνει επίσης αυτόματες ενημερώσεις για νέες λειτουργίες και διορθώσεις ασφαλείας. Η συνδρομή είναι ιδανική για άτομα ή εταιρείες που χρειάζονται τα τελευταία χαρακτηριστικά, τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο και την ασφαλή ηλεκτρονική αποθήκευση. Η συνδρομή μπορεί να ανανεωθεί μηνιαίως ή ετησίως ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.