Microsoft – Ειδήσεις, πληροφορίες και ζωντανά βίντεο, Microsoft News: Όλες οι ειδήσεις για την αμερικανική πολυεθνική Microsoft

News Microsoft

Contents

DPO: Εποπτεύετε τις χρήσεις του AI της δομής και των εργαζομένων σας

Microsoft

Η AI παίρνει τη θέση του στο λογισμικό που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών, η Google, η Adobe και η Microsoft ανακοίνωσαν το τέλος της ελεύθερης δοκιμαστικής περιόδου. Για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την αντίστοιχη τεχνητή νοημοσύνη τους, θα πρέπει να πληρώσουμε.

Οι σημαντικότερες τεχνολογικές προκλήσεις του αύριο: Μετά το smartphone, η τεχνολογική πρόκληση της ημέρας είναι να διαδεχθεί το smartphone, το οποίο είναι ήδη πάνω από 15 ετών και η εξαφάνιση του οποίου έχει ήδη ανακοινωθεί από μερικούς.

AI στα Windows: PCS σύντομα ευκολότερο στη χρήση από το Mac ? Η Microsoft, OpenAI, μεγάλος επενδυτής και σημαντικός συνεργάτης γύρω από το ChatGPT, οδηγεί το επίκεντρο της τεχνητής νοημοσύνης, ανακοινώνοντας τα Windows 11 Copilot, IA Integration στο επίκεντρο των Windows, το λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών. Μια επικείμενη επανάσταση για αρχάριους και καθημερινούς χρήστες.

Google: Ο χρόνος απόκρισης κατά της ChatGPT και της Microsoft Το απομακρυσμένο απομακρυσμένο μονομαχίας αναζωογονείται μεταξύ της Google και της Microsoft γύρω από την γενετική τεχνητή νοημοσύνη, αυτό το AI συμβολίζεται από το ChatGPT – στην οποία η Microsoft έχει επενδύσει μαζικά. Στις 10 Μαΐου, κατά την έναρξη της διάσκεψης Google I/O 2023, ο γίγαντας Mountain View παρουσίασε την απάντησή του στη Microsoft παίζοντας την κάρτα καινοτομίας και ευθύνης.

Ψηφιακή: Μια νέα αυστηρή ρύθμιση για τις μεγάλες πλατφόρμες Thierry Breton, Ευρωπαίων Επίτροπος που είναι υπεύθυνος για την ψηφιακή στην ένωση.

Έρευνα Internet: Η Microsoft, με τη βοήθεια του ChatGPT, αψηφεί την Google αυτή την εβδομάδα, η Microsoft και η Google, λίγες ώρες μεταξύ τους, παρουσίασαν τις καινοτομίες τους στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης που εφαρμόστηκαν στις μηχανές αναζήτησης. Στοίβα: Ανακαλύψτε τον τρόπο που κάνουμε έρευνα στο Διαδίκτυο. Από τότε, το εικονικό μονοπώλιο της Google έχει αμφισβητηθεί από τη Microsoft.

Επανάληψη. Μαζικές απολύσεις, Τέλος της Telework: Gafam σε κρίση ? Η συζήτηση της Talk FranceInfo Microsoft, Amazon και Google: Αυτοί οι Γίγαντες του Ιστού έχουν ανακοινώσει όλοι να κάνουν τις απολύσεις των 10.000 υπαλλήλων το καθένα. Τι συμβαίνει με τα gafams ? Αυτό είναι το αντικείμενο της Talk Franceinfo. Κάθε βράδυ από τις 6 μ.μ., η Manon Mella και οι επισκέπτες της συζητούν με τους χρήστες του Διαδικτύου του καναλιού Twitch FranceInfo.

Η πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες της Microsoft διαταράσσονται λόγω των καταστροφών, η ομάδα υπολογιστών αναγνώρισε την Τετάρτη “προβλήματα διαμόρφωσης δικτύου”, μετά από καταγγελίες από όλο τον κόσμο.

Η Google, η Microsoft, η Meta και το Twitter απορρίπτουν τους τεχνολογικούς γίγαντες από μια τραυματική εβδομάδα με την ανακοίνωση αρκετών μαζικών απολύσεων: Google, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, Τετάρτη 18, μετά από Amazon, Twitter και Twitter και Twitter και Twitter Meta ειδικότερα.

Microsoft: Η αμερικανική εταιρεία θα πυροβολήσει περίπου 10.000 Οι υπάλληλοι της Microsoft ετοιμάζονται να απορρίψουν περίπου 10.000 από τους υπαλλήλους της μέχρι το τέλος Μαρτίου. Το αφεντικό της εταιρείας δικαιολογείται προκαλώντας κακή οικονομική κατάσταση.

Ο αμερικανικός υπολογιστής γίγαντας Microsoft ανακοινώνει ότι θέλει να απορρίψει 10.000 υπαλλήλους ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Satya Nadella εξήγησε την απόφασή της την Τετάρτη σε επιστολή προς τους υπαλλήλους της.

Βιντεοπαιχνίδια: Πώς η Activision επανεκκινήθηκε με την εκτόξευση του δίσκου του “Call of Duty: Modern Warfare II” Το βιντεοπαιχνίδι Call of Duty: Modern Warfare II “που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου έχει συγκεντρώσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε συνταγές σε μόλις 10 ημέρες. Ένα ρεκόρ για ένα opus αυτού του franchise. Μια επιτυχία για τον εκδότη Activision-Blizzard που εμπνεύστηκε από το διάσημο παιχνίδι “Fortnite” για να αναβιώσει.

Πειρατεία: Ένας φοιτητής Vosges που στοχεύει το FBI και φοιτητής πληροφορικής από τους Vosges κατηγορείται για εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο από το FBI. Οι αμερικανικές υπηρεσίες τον κατηγορούν ότι είναι ένα από τα σημαντικά μέλη μιας ομάδας χάκερ που έχουν κλέψει σχεδόν 200 εκατομμύρια στοιχεία στο Διαδίκτυο.

Με τη στάση του Internet Explorer, η Microsoft τελειώνει οριστικά ένα ψηφιακό σύμβολο που η αμερικανική εταιρεία σταματά το ιστορικό πρόγραμμα περιήγησής της την Τετάρτη, το οποίο κυριάρχησε στην αγορά για πολλά χρόνια. Ακόμη και αν είχε σταδιακά έπεσε σε αχρηστία, παραμένει ένα σύμβολο και ένας σημαντικός δείκτης για τους χρήστες και το ιστορικό της ψηφιακής.

Έχετε ένα βιντεοπαιχνίδι στο χέρι, τελειώνει σύντομα ? Όπως και αυτό που γνωρίζουμε για τις κινηματογραφικές και μουσικές βιομηχανίες, οι φυσικές υποστηρίξεις των βιντεοπαιχνιδιών τείνουν να εξαφανίζονται.

Δέκα χρόνια αργότερα, το Google Glass έχει διάδοχο δέκα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του Google Glass, που θεωρείται τα πρώτα γυαλιά πραγματικότητας, η Google μόλις αποκάλυψε ένα πρωτότυπο νέων συνδεδεμένων γυαλιών που δίνουν ένα πολύ συγκεκριμένο νόημα στην Augmented Reality.

Αποτοξίνωση. Όχι, ο λογαριασμός Twitter του Bill Gates δεν αναστέλλεται από τον Elon Musk στα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες του Διαδικτύου ισχυρίζονται ότι ο λογαριασμός Twitter του Bill Gates, Long Fortune στον κόσμο, θα είχε ανασταλεί από εκείνον που κατέχει τώρα την πρώτη θέση της κατάταξης: Elon Musk, ο οποίος μόλις απέκτησε το κοινωνικό δίκτυο στο μπλε πουλί.

Ο νόμος περί ψηφιακής αγοράς, ένας κανονισμός ευρωπαϊκών ψηφιακών αγορών, που υιοθετήθηκε στους ευρωπαϊκούς φορείς των Βρυξελλών, κατέληξε σε συναίνεση για την ψηφιακή αγορά, έναν κανονισμό που αποσκοπεί στην επίβλεψη της δραστηριότητας των ψηφιακών γίγαντες.

Βιντεοπαιχνίδια: Άδειες ναυαρχίδας, μετρητές, ένταξη. Πέντε ερωτήσεις σχετικά με την κολοσσιαία εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft στις 18 Ιανουαρίου, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της Activision Blizzard, γίγαντας του τομέα των βιντεοπαιχνιδιών. Χάρη σε αυτήν την εξαγορά, ο όμιλος Redmond ανακτά τις ναυαρχίδες όπως το “Call of Duty” και το “World of Warcraft” και ένα πλήθος αναπτυξιακών στούντιο που θα μπορούσαν να επιτρέψουν να ανακαλύψει την εμπειρία των παικτών μακροπρόθεσμα.

Η Microsoft αγοράζει τον εκδότη Video Game Activision Blizzard είναι η ιστορία μιας εξαγοράς που έχει κουνήσει ολόκληρο τον πλανήτη των βιντεοπαιχνιδιών από τις 18 Ιανουαρίου και ο έλεγχος είναι αρκετά μεγάλος, 60 δισεκατομμύρια ευρώ.

Βιντεοπαιχνίδια: Η Microsoft αγοράζει το Activision Blizzard για 69 δισεκατομμύρια δολάρια Activision Blizzard, κοσμήματα βιντεοπαιχνιδιών αποκτήθηκε από τη Microsoft για 69 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι νέοι κανονισμοί για τις ψηφιακές υπηρεσίες ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Ποιες προκλήσεις για το GAFA ? Δύο ακρωνύμια – DMA και DSA – συμβολίζουν τη μελλοντική ρύθμιση, στην Ευρώπη, του διαδικτυακού περιεχομένου και των πλατφορμών. Ενώ η ψήφος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το DSA έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, γιατί η Google, η Apple, το Facebook, το Amazon και οι άλλοι ψηφιακοί γίγαντες φοβούνται τόσο πολύ ?

VR, Haptic Return, Παίζοντας με αυτοκίνητο: Τα νέα χαρακτηριστικά στο CES στο Λας Βέγκας το CES Show στις Νέες Τεχνολογίες Έληξαν την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Αρκετές καινοτομίες αφορούν βιντεοπαιχνίδια. Τους περιγράφουμε εδώ εδώ.

Βιντεοπαιχνίδια: “Halo Infinite”, ο κύριος επικεφαλής υπογράφει μια πειστική επιστροφή χωρίς να ανατρέψει πολύ αναμενόμενο από τους οπαδούς του, ο κύριος επικεφαλής τελικά φτάνει στη σειρά Xbox και στο PC για ένα έκτο επεισόδιο Canon του Saga που ονομάζεται “Halo Infinite”. Αφού αντιμετώπισε πολλά εμπόδια στην πορεία προς το σημείο να χλευάζονται και να απωθούνται κατά ένα έτος, τι γίνεται με το ναυαρχικό FPS του Xbox ? Η δοκιμή FranceInfo.

Δύο κονσόλες, παιχνίδια προσβάσιμα σε όλους. Για την 20ή επέτειό του, το Xbox προσαρμόζεται στις νέες συνήθειες των παικτών της για την 20ή επέτειο από την απελευθέρωση της πρώτης κονσόλας της Microsoft, Ina Gelbert, διευθυντής της Xbox France, εξηγεί πώς επιδιώκει ο κύριος ανταγωνιστής της Sony στο πεδίο “Next Gen” Consoles Για να βελτιωθεί η εμπειρία τυχερών παιχνιδιών ικανοποιώντας τις νέες ανάγκες της κοινότητας των παικτών του.

Video Game: Με το Netflix Games, η Netflix θέλει το μερίδιό της στο Netflix Cake μόλις ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Netflix Games, διαθέσιμη χωρίς πρόσθετο κόστος, για όλους τους συνδρομητές στην πλατφόρμα ροής: πρώτα πέντε βιντεοπαιχνίδια στο smartphone, το Android και το iOS. Μια πρώτη εισβολή στον τομέα του παιχνιδιού για το Netflix, υπό την πίεση του Amazon, της Google και της Apple, με κολοσσιαία θέματα.

Microsoft: Η εκδίκηση ενός βετεράνου τεχνολογίας, που ενισχύεται από το σύννεφο της Microsoft, λίγο παλιό -που είναι μοντέρνο από τους γίγαντες του δικτύου, είναι σήμερα σε λαμπρή μορφή.

Νέο κόσμο. Windows 11: Το δοκιμάσαμε στην προεπισκόπηση ποιο είναι το ενδιαφέρον αυτής της δωρεάν ενημέρωσης των Windows, που διατίθεται στις 5 Οκτωβρίου και πρέπει να εγκατασταθεί ? Δοκιμάσαμε τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστή. Χωρίς μεγάλη καινοτομία και αρκετές απογοητευμένες ελπίδες.

Ένα ελάττωμα ανακάλυψης στην απομακρυσμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών υπολογιστών της Microsoft έχει αποδυναμώσει χιλιάδες εταιρείες. Το πρόβλημα δεν θα είχε ευτυχώς εκμεταλλευτεί οι χάκερ υπολογιστών, σύμφωνα με τον Αμερικανό γίγαντα.

Το ισραηλινό λογισμικό που χρησιμοποιείται για να κατασκοπεύει αρκετούς ακτιβιστές και δημοσιογράφους σύμφωνα με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων συνολικά, περισσότεροι από εκατό άνθρωποι παγκοσμίως έχουν στοχεύσει από αυτούς τους “κυβερνο-βραχίονες”.

Αμερικανική εταιρεία Microsoft ιδρύθηκε το 1975 από τους Bill Gates και Paul Allen. Είναι γνωστό παγκοσμίως για το λειτουργικό σύστημα των Windows που χρησιμοποιείται για την πλειοψηφία των προσωπικών και επαγγελματικών υπολογιστών και για την ακολουθία των προγραμμάτων του το γραφείο της Microsoft, στο οποίο ανήκει το διάσημο λογισμικό Microsoft Word. Σήμερα έχει διαφοροποιηθεί με το Windows Phone, το Internet Explorer, το Skype, αλλά και τα βιντεοπαιχνίδια, τις βάσεις δεδομένων και τις λύσεις για εταιρείες. Από τη συνταξιοδότηση του Bill Gates στις αρχές του 2014, η Satya Nadella είναι τώρα επικεφαλής της Microsoft.

Ανακαλύψτε την εφαρμογή πληροφοριών της Γαλλίας

Όλα τα ζωντανά και συνεχή νέα, πού και πότε θέλετε.

  • Αποθηκεύστε τα άρθρα σας για να διαβάσετε αργότερα
  • Λάβετε ειδοποιήσεις μόνο για το τι σας ενδιαφέρει

Συνδρομή ενημερωτικού δελτίου

Όλα τα νέα από τις 7:30 π.μ

Η Γαλλία Télévisions χρησιμοποιεί τη διεύθυνση email σας για να σας στείλει ενημερωτικά δελτία.
Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Η εφαρμογή πληροφοριών της Γαλλίας

Όλες οι πληροφορίες της Γαλλίας και πολλά άλλα. Αποθηκεύστε τα άρθρα σας για να διαβάσετε αργότερα και φιλτράρετε τα νέα που σας ενδιαφέρουν

Microsoft

Ο Panos Panay, δημιουργός των επιφανειακών υπολογιστών, αφήνει τη Microsoft και θα συμμετάσχει στο Amazon

Ο Panos Panay, δημιουργός των επιφανειακών υπολογιστών, αφήνει τη Microsoft και θα συμμετάσχει στο Amazon

Η Microsoft χάνει τον κύριο σχεδιαστή της. Ο Panos Panay, πατέρας της επιφανειακής συσκευής και ο οποίος ήταν τώρα υπεύθυνος μέχρι την ανάπτυξη των Windows, χτυπάει μετά από 19 χρόνια. Θα πήγαινε στο Amazon a Priori για να αναλάβει το τμήμα υλικού του, σε δυσκολία για μερικά χρόνια.

Οι βάσεις δεδομένων Oracle Cloud είναι τώρα διαθέσιμες στο Microsoft Azure

Οι βάσεις δεδομένων Oracle Cloud είναι τώρα διαθέσιμες στο Microsoft Azure

Η Oracle και η Microsoft κάνουν μια συμμαχία για να επιτρέψουν στους χρήστες των βάσεων δεδομένων της Oracle να τις στεγάζουν εγγενώς στο Azure.

Η Microsoft ξεκινά έναν επιταχυντή εκκίνησης σε γενετικά έργα AI στο σταθμό F

Η Microsoft ξεκινά έναν επιταχυντή εκκίνησης σε γενετικά έργα AI στο σταθμό F

12 Γαλλικές νεοσύστατες επιχειρήσεις θα μπορούν να συμμετάσχουν στο γενετικό πρόγραμμα εκκίνησης AI που διοργάνωσε η Microsoft στο Παρίσι από τα τέλη Οκτωβρίου. Θα υποστηριχθούν στις προσπάθειές τους να ενσωματώσουν γενετική τεχνητή νοημοσύνη από την εταιρεία και τους συνεργάτες της.

Generative: Η Microsoft θα καλύψει τους πελάτες της σε περίπτωση δίωξης για παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας

Generative: Η Microsoft θα καλύψει τους πελάτες της σε περίπτωση δίωξης για παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο Μπραντ Σμιθ, πρόεδρος της εταιρείας Redmond, υποσχέθηκε να αναλάβει οποιαδήποτε νομική ευθύνη εάν τα εργαλεία της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης της επιχείρησής του ήταν να θέσουν τους επαγγελματίες πελάτες του σε αμηχανία για παραβίαση νόμων στα πνευματικά δικαιώματα.

Το D-Matrix ανυψώνει τα 110 εκατομμύρια δολάρια για τις μάρκες της αφιερωμένες στο συμπέρασμα των μοντέλων AI

Το D-Matrix ανυψώνει τα 110 εκατομμύρια δολάρια για τις μάρκες της αφιερωμένες στο συμπέρασμα των μοντέλων AI

Αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχία της NVIDIA, οι κατασκευαστές ημιαγωγών εκμεταλλεύονται επίσης την έκρηξη της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης. Ειδικεύοντας στο συμπέρασμα των μοντέλων AI, το States-Up-up έχει μόλις συγκεντρώσει 110 εκατομμύρια δολάρια.

Η Apple και η Microsoft επιδιώκουν να αποκλείσουν το iMessage και το Bing από το πεδίο εφαρμογής του ευρωπαϊκού DMA

Η Apple και η Microsoft επιδιώκουν να αποκλείσουν το iMessage και το Bing από το πεδίο εφαρμογής του ευρωπαϊκού DMA

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να δημοσιεύσει τον κατάλογο των Υπηρεσιών που θα επηρεαστεί από το νόμο περί ψηφιακών αγορών, το σχέδιο κανονισμού που στοχεύει στην ενίσχυση του ανταγωνισμού στο ψηφιακό.

Η Microsoft θα κάνει το WordPad να εξαφανιστεί στην επόμενη έκδοση των Windows

Η Microsoft θα κάνει το WordPad να εξαφανιστεί στην επόμενη έκδοση των Windows

Είναι εμβληματικό λογισμικό για το λειτουργικό σύστημα των Windows που η Microsoft επέλεξε να αποσυνδεθεί σε μια μελλοντική ενημέρωση. Το WordPad, χάρη στην ελεύθερη και απλότητα του, εξακολουθούσε να χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες.

Antitrust: Η Microsoft θα αποσυνδέσει τις ομάδες από το Office Automation Office 365 στην Ευρώπη

Antitrust: Η Microsoft θα αποσυνδέσει τις ομάδες από το Office Automation Office 365 στην Ευρώπη

Πιέστε με την έναρξη μιας ευρωπαϊκής έρευνας σχετικά με την ολοκλήρωση που θεωρείται αντι -ανταγωνιστική ομάδα στις συνέπειες του γραφείου, η Microsoft υπόσχεται σημαντικές αλλαγές στους ευρωπαίους πελάτες της.

T-Mobile, Getri, SecureWorks, TripAdvisor… Η ανακεφαλαίωση μας για απολύσεις τεχνολογίας

T-Mobile, Getri, SecureWorks, TripAdvisor… Η ανακεφαλαίωση μας για απολύσεις τεχνολογίας

Το γρήγορο εμπόριο απορρίπτει ακόμη πιο γρήγορα από ό, τι παραδίδει, αναδιάρθρωση σε τηλεπικοινωνίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, κοινωνικά σχέδια στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση εργασίας τον Αύγουστο.

Η γλώσσα προγραμματισμού Python φτάνει σε δοκιμές στο Microsoft Excel

Η γλώσσα προγραμματισμού Python φτάνει σε δοκιμές στο Microsoft Excel

Η Microsoft συνεργάστηκε με την Anaconda, την πλατφόρμα διανομής ελεύθερης και ανοιχτού κώδικα της γλώσσας προγραμματισμού Python. Οι χρήστες του Excel θα μπορούν να το χρησιμοποιούν απευθείας στα υπολογιστικά τους φύλλα για ανάλυση δεδομένων.

Απόκτηση Activision: Η Microsoft υποβάλλει αναδιαρθρώθηκε προσφορά με τη βοήθεια της Ubisoft

Απόκτηση Activision: Η Microsoft υποβάλλει αναδιαρθρώθηκε προσφορά με τη βοήθεια της Ubisoft

Απαντώντας στην παρεμπόδιση της απόκτησης του Activision-Blizzard-King από την Βρετανική Αρχή Ανταγωνισμού, η Microsoft μόλις πρότεινε μια αναδιαρθρωμένη προσφορά που βασίζεται σε συμφωνία με τον Γάλλο εκδότη Ubisoft. Η Microsoft θα του δώσει τα δικαιώματα μετάδοσης σύννεφων των παιχνιδιών Activision Games.

Η Microsoft διακόπτει την παραγωγή της Azure Kinect Camera

Η Microsoft διακόπτει την παραγωγή της Azure Kinect Camera

Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος για την κάμερα, η οποία είχε μια μικρή εμπορική επιτυχία όταν ξεκίνησε το 2010.

Για να αποφευχθούν συστήματα ασφαλείας, τοποθετούνται εκστρατείες ηλεκτρονικού ψαρέματος σε κωδικό QR

Για να αποφευχθούν συστήματα ασφαλείας, τοποθετούνται εκστρατείες ηλεκτρονικού ψαρέματος σε κωδικό QR

Μία πρώτη μεγάλη εκστρατεία εντοπίστηκε, κυρίως εναντίον μιας μεγάλης αμερικανικής πετρελαϊκής ομάδας. Ο κώδικας QR επιτρέπει να μην ανιχνευθεί με συστήματα φιλτραρίσματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βιντεοπαιχνίδια: Οι υπηρεσίες και τα εικονικά αγαθά σπρώχνουν το μοντέλο της κονσόλας

Βιντεοπαιχνίδια: Οι υπηρεσίες και τα εικονικά αγαθά σπρώχνουν το μοντέλο της κονσόλας

Τα έσοδα από εικονικά αγαθά και συνδρομές θα φτάσουν τα 21 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος σύμφωνα με μια μελέτη Alanysis.

Το Box ενσωματώνει το Microsoft 365 Copilot στις λύσεις cloud για εταιρείες

Το Box ενσωματώνει το Microsoft 365 Copilot στις λύσεις cloud για εταιρείες

Το Box ανακοινώνει ότι θα ενσωματώσει τον Copilot του Smart Agent 365 της Microsoft μέσα στις λύσεις του cloud, αν και ο τελευταίος δεν έχει σταματήσει την ημερομηνία μάρκετινγκ για το εργαλείο του.

Για να προσελκύσει διαφημιζόμενους, η Netflix μειώνει τις τιμές της διαφήμισης

Για να προσελκύσει διαφημιζόμενους, η Netflix μειώνει τις τιμές της διαφήμισης

Η αμερικανική πλατφόρμα ροής βίντεο είχε θέσει πολύ υψηλές τιμές για τη νέα της προσφορά με διαφημίσεις. Έπρεπε να αναθεωρήσει τις φιλοδοξίες της μετά από δύσκολες αρχές.

Οι Βρυξέλλες ανοίγουν μια διαδικασία αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας κατά των ομάδων της Microsoft

Οι Βρυξέλλες ανοίγουν μια διαδικασία αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας κατά των ομάδων της Microsoft

Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τον Αμερικανό γίγαντα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διερευνήσει την εμπορική πολιτική γύρω από την πλατφόρμα συνεργασίας των ομάδων.

Η Axa αναπτύσσει την εσωτερική γενετική πλατφόρμα AI, βασισμένη σε εργαλεία OpenAI

Η Axa αναπτύσσει την εσωτερική γενετική πλατφόρμα AI, βασισμένη σε εργαλεία OpenAI

Η ομάδα AXA δημιούργησε σε συνεργασία με τη Microsoft μια λύση αφιερωμένη στους υπαλλήλους της, προκειμένου να τους δώσει εργαλεία για να βοηθήσει την παραγωγή εικόνων, κειμένων και κώδικα.

Οι Google, Microsoft, OpenAI και Anthropic συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το γενετικό λόμπι AI

Οι Google, Microsoft, OpenAI και Anthropic συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το γενετικό λόμπι AI

Τέσσερις από τους ηγέτες της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης δημιουργούν το φόρουμ μοντέλων Frontier, μια ομάδα συμφερόντων που θα διαδραματίσει ενδιάμεσο ρόλο στην ανάπτυξη νομοθεσιών για το AI.

Η Microsoft καταγράφει τη χαμηλότερη αύξηση της σε έξι χρόνια

Η Microsoft καταγράφει τη χαμηλότερη αύξηση της σε έξι χρόνια

Μέσα σε έναν αγώνα για την τεχνητή νοημοσύνη και το σύννεφο, η Microsoft ανακοίνωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της κάτω από εκείνη στην οποία είχε χρησιμοποιήσει η εταιρεία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

Μάθετε τις προκλήσεις της ιδιωτικής ζωής του AI: μια ουσιαστική αναγκαιότητα

07 Νοεμβρίου 2023 Παρίσι

Αποκρυπτογραφήστε τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που σχετίζονται με το AI και τις επιχειρησιακές επιπτώσεις τους

Πρόγραμμα και εγγραφή

DPO: Εποπτεύετε τις χρήσεις του AI της δομής και των εργαζομένων σας

Αποκρυπτογραφήστε τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που σχετίζονται με το AI και τις επιχειρησιακές επιπτώσεις τους

Πρόγραμμα και εγγραφή

Θόρυβο

Έμπειρος μηχανικός μηχανικός m/f

Assystem – 22 Σεπτεμβρίου 2023 – – Flamanville

Safran προσλαμβάνονται στο ψηφιακό

Safran προσλαμβάνονται στο ψηφιακό

Ο Safran, ένας διεθνής ομάδα υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στην αεροναυτική, ο χώρος και η άμυνα επενδύθηκαν μαζικά στο ψηφιακό. Και στρατολογώ. Επεξηγήσεις με την Isabelle Luu, Διευθυντή του Safran Digital Factory.

Περιεχόμενο που προτείνεται από

Ιδρύθηκε το 1975 από Μπιλ Γκέϊτς και ο Paul Allen, Microsoft Corporation είναι μέρος του πολύ κλειστού κύκλου του Γκαζάμ (Google, Apple, Facebook, Amazon, Microsoft).

Το ader στην αγορά του ΟΣΤΟ Σταθερό (Windows), η Microsoft είναι επίσης παρούσα στην αγορά λειτουργικών συστημάτων κινητής τηλεφωνίας (Windows Phone), στα βιντεοπαιχνίδια με την κονσόλα Xbox, Κοινωνικά δίκτυα, LinkedIn, στο διαδίκτυο με το Skype, Εγώ Nternet Explorer, και Bing

Ακολουθήστε το ψηφιακό εργοστάσιο

Κελάδημα Facebook Συνδεδεμένος

Το ψηφιακό εργοστάσιο είναι τα μέσα του ψηφιακού μετασχηματισμού.
Στις εταιρείες, οι ψηφιακές αλλάζουν τα πάντα : Επιχειρηματικά μοντέλα, τρόποι καινοτομίας, πώλησης, εργασίας. Η σύνταξη του ψηφιακού εργοστασίου ευρήματα και αναφέρει τις καλές πρακτικές που υιοθετείται από τις “παλιές” εταιρείες μπροστά σε αυτό το κύμα. Αποκομίζει τι κάνουν οι ψηφιακοί ηθοποιοί, οι καθαροί παίκτες ή όχι, και αναλύει τις αγορές τους, την κατάσταση της υγείας τους, τις πρωτότυπες τους. Μεγάλα δεδομένα, σύννεφο, ανοιχτό κώδικα, οικονομία κοινής χρήσης, συνδεδεμένα αντικείμενα. Το ψηφιακό εργοστάσιο επιτρέπει στους επαγγελματίες από όλους τους τομείς να ενημερώνονται μόνιμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, εμπνέονται από βέλτιστες πρακτικές.