Microsoft 365 Copilot – Περιγραφή Υπηρεσία | Microsoft Learn, Microsoft 365 Copilot: Ένας νέος προσωπικός βοηθός που ελέγχεται από τη φυσική γλώσσα – News Center

Microsoft 365 Copilot: Ένας νέος προσωπικός βοηθός που διοικείται από τη φυσική γλώσσα

Βρείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση ιστολογίου του Jared Spataro, Αντιπρόεδρος Εταιρικής, Σύγχρονη Εργασία και Επιχειρηματικές Εφαρμογές Microsoft. Και μεταβείτε σε αυτό το αφοσιωμένο μικρόφωνο για πρόσβαση στην επανάληψη και το διάφορα βίντεο και εικονογραφικό περιεχόμενο.

Copilot Microsoft 365

Το Microsoft 365 Copilot είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που βασίζεται σε AI που χρησιμοποιεί μοντέλα ογκώδους γλώσσας και ενσωματώνει τα δεδομένα σας σε εφαρμογές και υπηρεσίες Microsoft 365 365. Λειτουργεί με δημοφιλείς εφαρμογές της Microsoft 365 όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, τις ομάδες κ.λπ. Το Microsoft 365 Copilot παρέχει έξυπνη βοήθεια σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιώσουν τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δεξιότητές τους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Early Access, οι συμμετέχοντες πελάτες θα λάβουν άδειες Microsoft 365 Copilot, οι οποίες χορηγούν πρόσβαση σε εμπειρίες Copilot στο Microsoft 365.

Διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών μεταξύ σχεδίων

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Early Access, το Microsoft 365 Copilot απαιτεί άδεια Microsoft E3 ή E5.

Χαρακτηριστικά διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος Early Access

Λειτουργικότητα Περιγραφή
Λέξη copilot Γράψτε, τροποποιήστε, συνοψίστε και δημιουργήστε περιεχόμενο με λέξη.
Δημιουργήστε ένα πρώτο σχέδιο, ενσωματώνοντας πληροφορίες από τον οργανισμό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Προσθέστε περιεχόμενο σε υπάρχοντα έγγραφα, συνοψίστε τα τμήματα κειμένου και ξαναγράψτε ή ολόκληρο το έγγραφο.
Λάβετε προτεινόμενους τόνους.
Παρέχετε προτάσεις για την ενίσχυση των ομαλών επιχειρήματα ή ασυνέπειες.
Copilot στο PowerPoint Μετατρέψτε τα υπάρχοντα γραπτά έγγραφα σε πλήρη παιχνίδια με σημειώσεις και πηγές ομιλητών.
Ξεκινήστε μια νέα παρουσίαση από μια προτροπή ή ένα σχέδιο.
Παρουσιάσεις συμπύκνωσης.
Χρησιμοποιήστε εντολές φυσικής γλώσσας για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις, να αναδιαμορφώσετε κινούμενα σχέδια κειμένου και χρόνου.
Copilot στο Excel Ρωτήστε το σύνολο δεδομένων σας στη φυσική γλώσσα, όχι μόνο στους τύπους.
Αποκαλύψτε τις συσχετίσεις, προσφέρετε σενάρια προσομοίωσης και προτείνετε νέες φόρμουλες σύμφωνα με τις ερωτήσεις σας.
Δημιουργήστε μοντέλα βασισμένα σε ερωτήσεις.
Προσδιορίστε τις τάσεις, δημιουργήστε απεικονίσεις ή ζητήστε συστάσεις.
Copilot στο Outlook Συγκεντρώστε τα νήματα e-mail με διαφορετικές απόψεις κάθε ατόμου και προσδιορίστε ανοιχτές ερωτήσεις.
Απαντήστε σε ένα υπάρχον email χρησιμοποιώντας μια απλή προτροπή ή μετατρέψτε τις γρήγορες σημειώσεις σε μηνύματα.
Απόκτηση από άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή περιεχόμενο στο οποίο οι χρήστες έχουν ήδη πρόσβαση από το Microsoft 365.
Χρησιμοποιήστε το flip -flops για να ρυθμίσετε τον τόνο ή το μήκος της απάντησης.
Co -pilot σε ομάδες Συγκεντρώστε τις συνομιλίες, οργανώστε τα βασικά σημεία συζήτησης και συνοψίστε τις βασικές ενέργειες.
Λάβετε απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, καλύψτε όλα όσα χάσατε.
Δημιουργήστε ατζέντες συνάντησης με βάση το ιστορικό συνομιλιών.
Αναγνώριση ατόμων για παρακολούθηση και προγραμματισμό των ακόλουθων ενεργοποιημένων πλαισίων.
Βρόχος Συγκεντρώστε όλα τα περιεχόμενα της σελίδας βρόχου της Microsoft.
Καθώς οι σελίδες Microsoft Loop είναι γεμάτες με ιδέες και περιεχόμενο, ζητήστε από τον Copilot να συνοψίσει το έργο.
Αλλαγή περιλήψεων copilot, προσθέστε πρόσθετες λεπτομέρειες ή πλαίσιο και αποστολή περιλήψεων σε άλλους ανθρώπους ως στοιχεία του Microsoft Loop.
Intelligence Inter-applications στο Copilot Προσβάσιμο ως εφαρμογή Copilot σε ομάδες της Microsoft.
Συγκεντρώστε τα δεδομένα των εγγράφων, των παρουσιάσεων, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ημερολογίου, των σημειώσεων και των επαφών που πρέπει να αμφισβητηθούν.
Συλλέξτε πληροφορίες από διάφορες πηγές.
Έξυπνη έρευνα Απελευθερώστε τη δυνατότητα αναζήτησης δεδομένων στις εφαρμογές δεδομένων σας, όπως οι πωλήσεις Dynamics 365, Service & FNO χρησιμοποιώντας διαισθητική εμπειρία φυσικής γλώσσας απευθείας από το Co -Pilot.
Plug-Ins σύνδεσης πλατφόρμας Power Platform Πρόσβαση σε πραγματικά δεδομένα από ένα πλήθος εφαρμογών επαγγελματικής και προσωπικής παραγωγικότητας απευθείας στην εμπειρία Co -Pilot που ενεργοποιείται από την ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα της πλατφόρμας Power Compatible με το Copilot.

Μάθε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft 365 Copilot, το Box ενεργοποίησε τους ακόλουθους πόρους:

  • Απαιτείται διαμόρφωση και χειρισμός
  • Η βοήθεια και η μάθηση της Microsoft AI
  • Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης

Μηνύματα

Για να ακολουθήσετε τις τελευταίες ενημερώσεις Microsoft 365 Copilot, μεταβείτε στον χάρτη πορείας Microsoft 365. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων νέων και τροποποιημένων χαρακτηριστικών, προγραμματισμένη συντήρηση ή άλλες σημαντικές ανακοινώσεις, επισκεφτείτε το κέντρο μηνυμάτων.

Microsoft 365 Copilot: Ένας νέος προσωπικός βοηθός που διοικείται από τη φυσική γλώσσα

Η Microsoft σήμερα ανακοινώνει την έναρξη του Microsoft 365 Copilot, ενός νέου προσωπικού βοηθού που ενσωματώνεται σε όλες τις εφαρμογές Microsoft 365 (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, ομάδες κ.λπ.) η οποία συνδυάζει τη δύναμη των μεγάλων γλωσσικών μοντέλων (μεγάλα μοντέλα γλωσσών) με δεδομένα από τις εφαρμογές Microsoft Graph και Microsoft 365 για να κάνει τη φυσική γλώσσα το πιο ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας στον πλανήτη. Η Microsoft ανακοινώνει επίσης μια εντελώς νέα εμπειρία με την επιχειρηματική συνομιλία* η οποία χάρη στην LLM, στις εφαρμογές Microsoft 365 και τα δεδομένα χρήστη (ημερολόγιο, ηλεκτρονικά μηνύματα, γάτες, έγγραφα, συναντήσεις και επαφές) επιτρέπει να δημιουργεί καθημερινές εργασίες μέσω οδηγιών που δίνονται στη φυσική γλώσσα.

“Σήμερα σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό βήμα στην εξέλιξη των αλληλεπιδράσεων Men-Machine, ένα βήμα που θα αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο εργασίας μας και θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα των χρηστών”, είπε η Satya Nadella, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft. “Με τον νέο βοηθό μας, δίνουμε στους χρήστες περισσότερη αυτονομία και κάνουν την τεχνολογία πιο προσιτή μέσω της πιο καθολικής διεπαφής – φυσική γλώσσα.»

Microsoft 365 Copilot: Ένας βαθύς μετασχηματισμός των μεθόδων εργασίας μας

Με το Microsoft 365 Copilot, οι χρήστες μπορούν τώρα:

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά τους: Δημιουργώντας εύκολα το πρώτο πλαίσιο ενός εγγράφου λέξεων, μια σχετική και αισθητική παρουσίαση του PowerPoint από ένα υπάρχον έγγραφο ή ακόμα και απόψεις επαγγελματικής ποιότητας σε δευτερόλεπτα στο Excel.

Αυξήστε την παραγωγικότητά τους για να επικεντρωθούν στα βασικά στοιχεία: Συγκεντρώστε τις μεγάλες ανταλλαγές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γράφετε προτάσεις για απαντήσεις στο Outlook, συνθέστε σε πραγματικό χρόνο τα κύρια σημεία και οι ενέργειες που πρέπει να λάβετε από μια ομάδα συνεδριάσεων ή αυτοματοποίηση των καθηκόντων και η δημιουργία chatbots στην πλατφόρμα ηλεκτρικής ενέργειας δεν ήταν ποτέ τόσο απλή χάρη στο Microsoft 365 Copilot. Η επιχειρηματική συνομιλία, η νέα εμπειρία Copilot που λειτουργεί χάρη στη φυσική γλώσσα, χρησιμοποιεί δεδομένα και εφαρμογές οργανισμού για να αποκαλύψει τις πληροφορίες και τις γνώσεις του χρήστη στον χρήστη. Η επιχειρηματική συνομιλία ήταν προσβάσιμη από το Microsoft365.com, bing (συνδέοντας με λογαριασμό της Microsoft Company) και ομάδες.

Εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις λειτουργίες των εφαρμογών Microsoft 365: Ενώ υπάρχουν χιλιάδες χαρακτηριστικά στο Microsoft 365, είναι δύσκολο να τα κυριαρχήσετε στο σύνολό τους. Σήμερα, είναι πλέον προσβάσιμοι σε όλους μέσω αιτήσεων φυσικής γλώσσας.

Σύστημα Copilot: AI έτοιμο για την εταιρεία

Τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα που τροφοδοτούνται από το AI σχηματίζονται σε ένα μεγάλο αλλά περιορισμένο σώμα δεδομένων. Το κλειδί για την αύξηση της παραγωγικότητας των οργανισμών έγκειται στη σύνδεση αυτών των μοντέλων με τα δεδομένα του οργανισμού, σε πλήρη ασφάλεια, συμμόρφωση και σεβασμό για την ιδιωτική ζωή. Έτσι, η Microsoft 365 Copilot έχει επομένως πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στο γράφημα της Microsoft του οργανισμού σε πραγματικό χρόνο για να δημιουργήσει απαντήσεις με βάση το περιεχόμενο χρήστη (έγγραφα, ηλεκτρονικά μηνύματα, ημερολόγιο, γάτες, συναντήσεις, επαφές και άλλα επαγγελματικά δεδομένα) Συνάντηση, ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα θέμα, συνομιλίες συνομιλίας) για την παροχή ακριβών, σχετικών και συμφραζόμενων απαντήσεων.

Όπως και η Microsoft 365, στην οποία είναι ενσωματωμένη, ο Copilot υποστηρίζει όλες τις διαδικασίες και τις πολιτικές των οργανισμών όσον αφορά την ασφάλεια, τη συμμόρφωση και την ιδιωτική ζωή.

Η Microsoft δεσμεύτηκε για υπεύθυνο AI

Για αρκετά χρόνια, η Microsoft έχει καθορίσει αρχές και πρότυπα υπεύθυνων AI, τα οποία καθοδηγούν τα ερευνητικά μας έργα για το AI και έχουν την ανάπτυξη μοντέλων αυτόματης μάθησης που διατηρούν τη ζωή. Μια πολυεπιστημονική ομάδα ερευνητών, μηχανικών και νομικών εξετάζει τα συστήματα AI μας για να καθορίσει τα πιθανά ελαττώματα και να τα διορθώσουν, με τη βελτίωση των δεδομένων κατάρτισης, τη φιλτράρισμα επιβλαβών περιεχομένων, τα αιτήματα και τα αποτελέσματα για τα ευαίσθητα θέματα και την εφαρμογή τεχνολογιών ιδιοκτήτη όπως η ερμηνεία και η FairLearn Βοηθήστε να ανιχνεύσετε και να διορθώσετε τις προκαταλήψεις στα δεδομένα. Η Microsoft είναι διαφανής σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος στην απόφασή της -υποδεικνύοντας τα όρια, δημοσιεύοντας τους συνδέσμους με τις πηγές πληροφοριών και καλώντας τους χρήστες να ελέγξουν τα γεγονότα και να προσαρμόσουν το περιεχόμενο σύμφωνα με την εμπειρία τους στο θέμα.

Βρείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση ιστολογίου του Jared Spataro, Αντιπρόεδρος Εταιρικής, Σύγχρονη Εργασία και Επιχειρηματικές Εφαρμογές Microsoft. Και μεταβείτε σε αυτό το αφοσιωμένο μικρόφωνο για πρόσβαση στην επανάληψη και το διάφορα βίντεο και εικονογραφικό περιεχόμενο.

*Διατίθεται σήμερα για τους πελάτες μας σε ιδιωτική προεπισκόπηση και προσβάσιμο απευθείας από το Microsoft365.com, ομάδες και bing (συνδέοντας με τον λογαριασμό της Microsoft Company).