Διαδικασίες και εξοπλισμός ανακύκλωσης μπαταριών – Micronics, Inc., Ανακύκλωση μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων | Πασαλία

Ανακύκλωση μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία* έχει λάβει τα πράγματα στο χέρι με μια νέα πρόταση για έναν κανονισμό που θα αναγκάσει Η συμπερίληψη ανακυκλωμένων πρώτων υλών στην παραγωγή νέων μπαταριών:

Ανακύκλωση μπαταρίας

Η ανακύκλωση των μπαταριών είναι ένας σημαντικός τομέας της αγοράς τόσο για την ανάκτηση των πόρων όσο και για την περιβαλλοντική υγεία.

Η ακατάλληλη εξάλειψη των μπαταριών που εξαντλούνται σε απόβλητα μπορεί να προκαλέσει διαβρωμένες χημικές ουσίες μπαταριών που διαφεύγουν στα εδάφη μας και μολύνουν τα υπόγεια ύδατα και την επιφάνεια.

Η Micronics είναι περήφανη που συμβάλλει σε προηγμένες λύσεις διήθησης για την κυκλική οικονομία και έναν σαφέστερο, υγιέστερο και πιο βιώσιμο κόσμο για τις επόμενες γενιές.

Η Micronics παρέχει εξατομικευμένες λύσεις φιλτραρίσματος μηχανικών για ανακύκλωση μπαταριών, ειδικότερα:

 • Ανακύκλωση μπαταριών μολύβδου-οξέος
 • Ανακύκλωση μπαταριών ιόντων λιθίου
 • Ανακύκλωση μεταλλικών μπαταριών νικελίου-υδριδίου (NIMH)
 • Ανακύκλωση μπαταριών νικελίου-καδμίου

Οι μπαταρίες Li-ion χρησιμοποιούνται σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (ESS), υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα (VE), ηλεκτρικά ποδήλατα, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές καταναλωτικών, όπως κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και δισκία, ηλεκτρικά εργαλεία κ.λπ.

Σχεδόν το 100% των μπαταριών μολύβδου-οξέος αντιστρέφονται σήμερα και η ανακύκλωση μπαταριών ιόντων λιθίου θα πρέπει να παρουσιάσει διψήφια ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Η ηλεκτροδότηση του παγκόσμιου τομέα των μεταφορών είναι τώρα!

Αν ψάχνετε να ανακυκλώσετε μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μπαταρίες ιόντων λιθίου και άλλες χημικές ουσίες μπαταριών, η Micronics σας προσφέρει μια σειρά εξατομικευμένων λύσεων διήθησης εμπιστοσύνης:

 • Φιλτράρισμα υφάσματος για εφαρμογές ανακύκλωσης μπαταριών
 • Εξατομικευμένο φίλτρο για εφαρμογές ανακύκλωσης μπαταριών, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης κρίσιμων ορυκτών
 • Κατασκευαστικά υλικά εξατομικευμένες επιλογές για τις απαιτήσεις λάσπης και θερμοκρασίας
 • Βοήθεια για τις πιλοτικές δοκιμές για εφαρμογές ανακύκλωσης μπαταριών – Εξερευνήστε τις επιλογές δοκιμής μας, συμπεριλαμβανομένης της μικροπρωτείας μας – η νέα κλίμακα πίεσης 150 mm της Micronics
 • Πλάκες φίλτρου για εφαρμογές ανακύκλωσης αδιάβροχου μπαταρίας
 • Εναλλακτικό φίλτρο τύπου για εφαρμογές ανακύκλωσης μπαταριών
 • Εγκατάσταση, εκκίνηση -up και υπηρεσίες ανάθεσης για να τοποθετήσετε τα πιο γρήγορα τα μέσα ανάκτησης πόρων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε λύσεις φιλτραρίσματος μηχανικής Micronics – συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Baghouse – για την αναπτυσσόμενη αγορά ανακύκλωσης μπαταριών.

Ανακύκλωση μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Συλλέγουμε, διαδίδουμε και ανακυκλώνουμε τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων. Η πρόκληση ? Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους στρατηγικούς πόρους που τους κάνουν, διατηρώντας παράλληλα το περιβάλλον και τους ανθρώπους που τους χειρίζονται από τα ρυπογόνα που περιέχουν.

7m τόνοι EVB θα είναι επιλέξιμοι για ανακύκλωση έως 2035 ή περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια ευρώ μεταλλικών αξίας

Δημιουργήστε έναν κυκλικό βρόχο γύρω από όλα τα υλικά και ειδικότερα τα στρατηγικά μέταλλα που περιέχονται στις ηλεκτρικές μπαταρίες

Cedilor Factory, Veolia

Η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έχει επεκταθεί για αρκετά χρόνια. Αντικατάσταση θερμικών οχημάτων σε υψηλή ταχύτητα, περίπου 77 εκατομμύρια υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούσαν να πωληθούν μέχρι το 2025, σύμφωνα με το IAE Global EV Outlook 2022.

Τα στοιχεία που συνεχίζουν να αυξάνονται και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, η ανακύκλωση των μπαταριών είναι επομένως η ανάγκη να περιοριστούν η πίεση σε ορισμένα μέταλλα και να διατηρηθεί οι φυσικοί μας πόροι.

Γιατί η ανακύκλωση μπαταριών είναι ένα πραγματικό οικολογικό ζήτημα

Η μπαταρία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ζυγίζει κατά μέσο όρο 300 κιλά αλλά μπορεί να φτάσει διπλά για μερικά μοντέλα.

Είναι φτιαγμένη από πλαστική ύλη, του διαλυτικό μέσο, του ηλεκτρονικές ενώσεις και σε μικρή ποσότητα μετάλλων υψηλών τιμών όπως το λίθιο, κοβάλτιο, χαλκό, μαγγάνιο ή νικέλιο ..

Αυτά τα εξαιρετικά στρατηγικά μέταλλα είναι απαραίτητα για τη μετάβαση ενέργειας μας. Παρ ‘όλα αυτά, η εξαγωγή και η παραγωγή τους συγκεντρώνονται σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε εντάσεις σχετικά με τους πόρους και τα κυκλώματα διανομής στην αυξανόμενη ζήτηση. Η ανάκτηση των μετάλλων που περιέχονται στο τέλος των μπαταριών ζωής είναι μια οικολογική λύση Για να περιορίσετε την πίεση στις πρώτες ύλες της παρθένου, για να περιορίσετε το αποτύπωμα άνθρακα και περιβαλλοντικού συστήματος που συνδέεται με την εξόρυξη εξόρυξης διατηρώντας παράλληλα το περιβάλλον της ρύπανσης που προέρχεται από το τέλος της μπαταρίας της ζωής.

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία* έχει λάβει τα πράγματα στο χέρι με μια νέα πρόταση για έναν κανονισμό που θα αναγκάσει Η συμπερίληψη ανακυκλωμένων πρώτων υλών στην παραγωγή νέων μπαταριών:

 • 2025: Υποχρεωτική δήλωση ανακυκλωμένου περιεχομένου
 • 2031: 16 % για το κοβάλτιο, 6 % για το λίθιο και το νικέλιο
 • 2036: 26 % για το κοβάλτιο, 12 % για το λίθιο και 15 % για το νικέλιο

Τα ευρωπαϊκά ιδρύματα στοχεύουν επίσης στον έλεγχο της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας ανακύκλωσης και επομένως στην απόδοση των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται, με νέους υποχρεωτικούς στόχους:

 • 2027: 90 % για το κοβάλτιο, το χαλκό και το νικέλιο, 50 % για το λίθιο
 • 2031: 95 % για το κοβάλτιο, το χαλκό και το νικέλιο, 80 % για το λίθιο

*Τελικά στοιχεία για τους κανονισμούς που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 14 Ιουνίου 2023.