Microlino: Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο χαμηλού κόστους είναι τελικά εκεί!, Η Microlino ξεκίνησε στη Γαλλία, αλλά η τιμή της είναι αποθαρρυντική

Η Microlino ξεκίνησε στη Γαλλία, αλλά η τιμή της είναι αποθαρρυντική

Contents

Εάν έχετε ήδη νοικιάσει ένα Tesla, γνωρίζετε καλά το πρόβλημα: είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε πρόσβαση.

Microlino: Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο χαμηλού κόστους είναι τελικά εκεί !

Εμφανίστηκε το 2018 στην έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης, το Microlino τελικά γίνεται πραγματικότητα. Μετά από πολυάριθμες αποτυχίες για να βρει έναν συνεργάτη για να ξεκινήσει την κατασκευή και μια επίσημη παρουσίαση που οργανώθηκε στα τέλη Μαΐου, ο ελβετικός κατασκευαστής μόλις ξεκίνησε το online διαμορφωτή του.

Από 90 έως 230 χλμ. Αυτονομία

Πιο ισχυρό και επομένως πιο ευπροσάρμοστο από το μικρό Citroën Ami, το Microlino διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 12 kW (19 kW στην κορυφή). Εγκρίθηκε στην κατηγορία των βαρέων τετραγώνων, επιτρέπει έως και 90 km/h μέγιστη ταχύτητα. 6, 10,5 ή 14 kWh… Τρία μεγέθη μπαταριών προσφέρονται για ένα εύρος που κυμαίνεται από 91 έως 230 χλμ. Με φορτίο.

Μπαταρία Αυτονομία
6 kWh 91 χλμ
10.5 kWh 177 χλμ
14 kWh 230 χλμ

Μπαταρίες, χρώματα, τελειώματα … αρκετά καλά, ο ηλεκτρονικός διαμορφωτής του Microlino σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το όχημα των ονείρων σας.

Μια βασική έκδοση λιγότερο από 15.000 €

Η περιορισμένη σειρά αριθμημένη σε 999 αντίτυπα, η έκδοση της σειράς Pioneer θα είναι η πρώτη που θα ξεφύγει από τις γραμμές παραγωγής με τις παραδόσεις που ανακοινώθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Εξοπλισμένο με την ενδιάμεση μπαταρία 10,5 kWh και διατίθεται σε δύο συγκεκριμένα χρώματα, ενσωματώνει πολλούς αποκλειστικούς εξοπλισμούς, συμπεριλαμβανομένης της ταπετσαρίας Vegan. Η βασική του τιμή εμφανίζεται στα € 20.990.

Θεωρείται η καταχώρηση -το επίπεδο, το Μικρο -αστικός είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα και θα είναι εξοπλισμένο με μια μικρή μπαταρία 6 kWh που επιτρέπει μέχρι 91 χλμ. Αυτονομία με φορτίο. Θα είναι το φθηνότερο microlino με μια τιμή out -option που ανακοινώθηκε σε λιγότερο από 15.000 €.

Στην καρδιά της σειράς, βρίσκουμε το Φινίρισμα Dolce Με πέντε διαθέσιμα χρώματα και τρία μεγέθη μπαταριών: 6, 10,5 ή 14 kWh. Με τη μικρή μπαταρία, η βασική έκδοση εμφανίζεται στα € 16.580. Στη συνέχεια, θα είναι απαραίτητο να πληρώσετε € 1.900 για το ενδιάμεσο πακέτο, ή € 18.570 συνολικά και € 3.500 για τη μεγάλη μπαταρία (€ 20.080).

Στην κορυφή της σειράς φτάνει στην έκδοση Ανταγωνιζόμενος Με δύο επιλογές μπαταριών (10,5 ή 14 kWh) και υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού. Ανάλογα με την επιλεγμένη μπαταρία, η τιμή κυμαίνεται μεταξύ 18.590 και 20.090 €.

Εκδοχή Μπαταρία Τιμή εξαιρουμένων των επιλογών Ημερομηνία παράδοσης
Πρωτοποριακή έκδοση 10.5 kWh 20.990 € Καλοκαίρι 2022
Αστικός 6 kWh 14,990 € Άνοιξη 2023
Δίδυμος 6 -10.5 -14 kWh 16 390-20 080 € Στα τέλη του 2022/αρχές του 2023
Ανταγωνιζόμενος 10.5-14 kWh 18.590-20 090 € Στα τέλη του 2022/αρχές του 2023

Η Microlino ξεκίνησε στη Γαλλία, αλλά η τιμή της είναι αποθαρρυντική

Η BMW ISETTA έχει εξομοιωθεί

Το Microlino (Ελβετία) φτάνει στη Γαλλία, μειώθηκε σε διάφορες εκδόσεις. Αλλά η τιμή είναι τόσο υψηλή που πρέπει να παραμείνει ένα εξειδικευμένο προϊόν.

Η BMW Isetta έχει δώσει ιδέες σε πολλούς ανθρώπους στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Από τη μία πλευρά, ο Γερμανός κατασκευαστής Electricbrands που έχει παραγάγει ήδη την Evetta. Από την άλλη, το μικρό ελβετικό εμπορικό σήμα Microlino AG που παράγει το επώνυμο καλάθι. Μεταξύ των δύο, μια νομική αναμέτρηση που τελικά θα έχει οδηγήσει σε ένα status quo: οι δύο εταιρείες μπορούν να αγοράσουν το προϊόν τους, το ένα απλά έπρεπε να αφήσει την “προκαταβολή” στο άλλο. Το Microlino έχει επισημοποιηθεί διανομείς που θα εμπορευθούν το καλάθι στη Γαλλία: Bauer Paris, Jean Lain Mobilités και Groupe CLG Motors. Όλοι θα φροντίσουν μια περιοχή: Ile-de-france, auvergne rhône alpes και cote d’Azur. Ο στόχος θα ήταν να παραχθούν έως και 10.000 microlino ετησίως, στην Ιταλία, όπου συναρμολογείται ο τετραγωνικός κύκλος.

Πιο ακριβό από το αναμενόμενο

Σε 17,990 € ανά εισιτήριο d

Πέρυσι, ο Microlino είχε ήδη ανοίξει εντολές στη Γαλλία, αλλά χωρίς να επιβεβαιώσει το δίκτυο διανομής ή τον εισαγωγέα. Εν τω μεταξύ, υπήρξε μια αλλαγή από τότε που το εισιτήριο εισόδου πήγε από € 14.990 σε € 17.990. Ο λόγος ? Το κόστος των πρώτων υλών και εξαρτημάτων που έχουν εξερράγη εν τω μεταξύ. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η επίσημη έκδοση.

Υπάρχουν τώρα τέσσερα επίπεδα φινιρίσματος: η σειρά Urban, Dolce, Competizione και Pionner, η οποία επρόκειτο να είναι μόνο μια περιορισμένη έκδοση. Οι τιμές έχουν ως εξής: € 17.990, € 19.990, € 21.990 και € 22.990 σε σειρά Pioneer. Προσφέρονται τρία επίπεδα μπαταριών: 6 kWh, που επιβλήθηκαν στο πρώτο επίπεδο φινιρίσματος, 10,5 kWh και 14 kWh, δίνοντας το δικαίωμα σε 230 χλμ. Αυτονομίας σύμφωνα με τον κύκλο έγκρισης. Ο κινητήρας αναπτύσσεται 17 hp. Σημειώστε ότι αυτό το microlino δεν είναι ανταγωνιστής της Citroën AMI, καθώς η μέγιστη ταχύτητά του είναι σταθερή στα 90 km/h, η οποία θα του προσφέρει ένα πολύ υψηλότερο πεδίο δράσης. Αλλά το Microlino έχει ήδη προγραμματίσει μια έκδοση L6 που θα έρθει να ανταγωνιστεί απευθείας την τριπλή Stellantis. Στη συνέχεια, θα έχουμε Microlino εναντίον Topolino ! Ας ελπίσουμε, ωστόσο, ότι θα δημιουργηθεί σε πιο σκοτεινές τιμές, όπως αυτή η έκδοση 90 χλμ./Ώρα τόσο δαπανηρή όσο η Dacia Spring.

Τα 17 hp και τα 14 kWh θα είναι επαρκή για την πόλη, αλλά πέρα, θα μπορούσαν να είναι δίκαιες

μεγάλο

Το Microlino θα πωληθεί σε 3 περιοχές της Γαλλίας, για να ξεκινήσει

Συγκρίνετε πραγματικές αυτόνομες αυτόνομες ηλεκτρικές αυτοκινήτων σύμφωνα με το πρότυπο των τυποποιημένων μετρήσεων. Χωρητικότητα μπαταρίας, κατανάλωση, αυτονομία, σας λέμε τα πάντα !

Το Microlino είναι τελικά στην πώληση στη Γαλλία, αλλά με πολύ ελβετικό επιτόκιο !

Το Microcar, το Heavy Motor Quadricycle, ανάλογα με την περιοχή, την ονοματολογία και τη νομοθεσία δεν είναι η ίδια για το Microlino, αυτό το μικρό ηλεκτρικό καλάθι που θυμάται τη BMW Isetta της δεκαετίας του 1950.

Το Microlino είναι τελικά στην πώληση στη Γαλλία, αλλά σε πολύ ελβετική τιμή!

Εάν ο αριθμός μπορεί ακόμα να φαίνεται ελαφρύς, Το 1000ο αντίγραφο κυκλοφόρησε πρόσφατα εργοστάσια Τορίνο. Δημιουργήθηκε στην Ελβετία από την εταιρεία Micro, η παραγωγή του Microlino έχει αποδειχθεί πιο περίπλοκη από την αναμενόμενη για αυτή την εξειδικευμένη εταιρεία αρχικά σε σκούτερ.

Το Microlino είναι τελικά στην πώληση στη Γαλλία

Τώρα διαμορφώσιμο στον γαλλικό ιστότοπο, οπότε γνωρίζουμε τελικά όλες τις τιμές του Microlino !

Το Microlino είναι τελικά στην πώληση στη Γαλλία, αλλά σε πολύ ελβετική τιμή!

Το πρώτο μοντέλο ξεκινά από € 17.990 σε αστικό φινίρισμα με πακέτο 6 kWh και 91 χλμ. Αυτονομία.

Για € 19.990, το φινίρισμα Dolce Φέρτε στέγες, μπάρα LED και μεγαλύτερες μπαταρίες (10,5 και 14,4 kWh) για μια σειρά 91/177/230 χλμ.

Τέλος, οι εκδόσεις Competizione (10,5 kWh) και Pioneer (177 χλμ., 14,4 kWh)) εμφανίζονται αντίστοιχα σε € 21.990 και € 22.990.

Το Microlino είναι τελικά στην πώληση στη Γαλλία, αλλά σε πολύ ελβετική τιμή!

Προφανώς, Αυτές οι τιμές μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητο δύσκολο να ανταγωνιστεί Αντιμετώπισε τον φίλο της Citroën και μερικούς ιταλούς αντιπάλους. Επειδή σε περισσότερα από € 20.000, υπάρχει η Dacia Spring (€ 20.800) ή το MG4 (€ 22.000), με το μέγιστο μπόνους και ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

Ιδανικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Στην Ευρώπη, θα απαιτούσε άδεια Β1 (L7/16 ετών) για να πάρει τον τροχό, σε αντίθεση με τον φίλο που μπορεί να οδηγηθεί από 14 ετών.

Το Microlino είναι τελικά στην πώληση στη Γαλλία, αλλά σε πολύ ελβετική τιμή!

Ακόμη πιο ειρωνικό, οι Ελβετοί επιτρέπουν Για να χρησιμοποιήσετε το Microlino σε έναν αυτοκινητόδρομο, Ενώ στη Γαλλία, θα πρέπει να περιορίσει τον εαυτό της στην Εθνική. Πρέπει να ειπωθεί ότι το τεχνικό φύλλο είναι λίγο πιο μπερδεμένο από το μικρό Citroën:

• 12 kW κινητήρα (19 kW στην κορυφή).
• Μπαταρία: 6, 10,5 ή 14 kWh
• Αυτονομία WLTP: 91, 177 και 230 χιλιόμετρα
• Βάρος: 496kg, 513 και 530kg
• Vmax: 90 km/h
• 0 έως 50 σε 5s
• 89nm ροπής
• Θέρμανση PTC 1.8kW

Μια πραγματική αστική λύση

Σε μια εποχή που προσπαθούμε να μας πουλήσουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Electric σε περισσότερα από € 20/30.000, της οποίας η αυτονομία δεν σας επιτρέπει πραγματικά να βγείτε από μεγάλες συσσωματώσεις, αυτά τα μικρά συμπαγή, ελαφρά και φθηνά οχήματα είναι εναλλακτικά πολύ πιο ενδιαφέροντα για το Απενεργοποίηση των αστικών κέντρων.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής Microlino, Έχουμε λυπηθεί μόνο ένα πράγμα, ότι δεν προσφέρει 3 ή 4 μέρη ! Πράγματι, είναι περιορισμένο (όπως ο φίλος) σε δύο άτομα, αλλά προσφέρει ένα μεγάλο κορμό, για την κατηγορία.

Το Microlino είναι τελικά στην πώληση στη Γαλλία, αλλά σε πολύ ελβετική τιμή!

Για τα υπόλοιπα, με ένα μικρο-batterie που επαναφορτίζεται σε μια απλή ηλεκτρική πρίζα, Εμφανίζει την κατανάλωση που θα έκανε το καλύτερο tesla ρουζ ! Και αυτό είναι επίσης το μικρό μυστικό του: με ελαφρύ βάρος, μικρή μπαταρία και περιορισμένο κινητήρα στην ισχύ, είναι πολύ κερδοφόρα σε καθημερινή βάση και δεν υπάρχει πρακτικά συντήρηση.

Αυτό το καλοκαίρι, ο κατασκευαστής πρέπει να ξεκινήσει Αρκετές παραλλαγές που πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε να δοκιμάσουμε !

Το Microlino εξακολουθεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά αν η παραγωγή αυξάνεται, η τιμή θα μπορούσε να μειωθεί και να πλησιάσει τον φίλο (λιγότερο από 10.000 €)

Στο ίδιο θέμα, το συντακτικό προσωπικό σας συμβουλεύει:

Το ελβετικό ηλεκτρικό ηλεκτρικό microlino παρήχθη σε 1000 αντίτυπα!

Το ελβετικό ηλεκτρικό ηλεκτρικό microlino παρήχθη σε 1000 αντίτυπα !

Πάνω από 700 χιλιόμετρα αυτονομίας για το νέο Peugeot 3008 Electric;

Πάνω από 700 χιλιόμετρα αυτονομίας για το νέο Peugeot 3008 Electric ?

Microlino Test: Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πολύ χαριτωμένο, κομμένο για την πόλη!

Δοκιμή Microlino: Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πολύ χαριτωμένο, κομμένο για την πόλη !

Γίνετε συνεργάτης αστικός γάδος και κερδίστε τουλάχιστον € 800/μήνα

Γίνετε συνεργάτης αστικός γάδος και κερδίστε τουλάχιστον € 800/μήνα

Το Tesla brade το μοντέλο y κάτω από τα € 38.000 !

Ο Tesla Brade το μοντέλο Y κάτω από τα € 38.000!

Ενώ το μοντέλο Tesla έχει μόλις επαναστατηθεί, ο Tesla αρχίζει να πωλεί τα μοντέλα Y, το SUV Declination που κυριαρχεί αλλού.

Ποιο είναι το κοινό σημείο μεταξύ του Tesla Cybertruck, της Oracle και της αστυνομίας των ΗΠΑ ?

Ποιο είναι το κοινό σημείο μεταξύ του Tesla Cybertruck, της Oracle και της αστυνομίας των ΗΠΑ;

Πόσο συνηθισμένο υπάρχει μεταξύ της Oracle, της αστυνομίας και του Tesla Cybertruck ? Παραδεχτώ ότι έβαλα μια κόλλα για εσάς ! Ωστόσο, η απάντηση είναι αρκετά.

Συνέντευξη: Μέχρι το βόρειο ανώτατο όριο στο Ioniq 6, καταγράψτε το Tesla !

Συνέντευξη: Μέχρι το βόρειο ανώτατο όριο στο Ioniq 6, καταγράψτε το Tesla!

Ξεκινώντας από τον Faro, στο νότο της Πορτογαλίας, στο Cap Nord, Νορβηγία, όλα σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως ήταν το.

Η Tesla προσφέρει πρόσβαση στην εφαρμογή της για εταιρείες ενοικίασης (όπως η Hertz)

Η Tesla προσφέρει πρόσβαση στην εφαρμογή της για εταιρείες ενοικίασης (όπως η Hertz)

Εάν έχετε ήδη νοικιάσει ένα Tesla, γνωρίζετε καλά το πρόβλημα: είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε πρόσβαση.

Οι πρώτες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες Kawasaki απέχουν πολύ από το Sporting !

Οι πρώτες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες Kawasaki απέχουν πολύ από το Sporting!

Οι πρώτες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες του Kawasaki θα πρέπει να είναι διαθέσιμες τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη, αλλά δεν κινδυνεύουν.

Ζεστό ή κρύο κλίμα για τη μακροζωία των μπαταριών Tesla ?

Ζεστό ή κρύο κλίμα για τη μακροζωία των μπαταριών Tesla;

Είναι δημόσιας φήμης ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προτιμούν τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες.