ΓΝΩΜΗ MG4: Τι πιστεύουν τα μέλη των μελών, Standard MG4 Test 51 KWh: Πρέπει να πέσουμε για το φθηνότερο MG Electric MG? Ψηφιακό

Πρότυπο 51 kWh Standard MG4 Test: Πρέπει να σπάσουμε για το φθηνότερο ηλεκτρικό MG

Όπως και στο MG ZS EV II, η εφαρμογή MG ISMART Companion είναι μια καλή έκπληξη. Διατίθεται στο Google Play Store και στο Apple App Store. Ένα ζευγάρωμα περνά μέσα από έναν κωδικό και έναν κωδικό επαλήθευσης. Το MG ISMART εξουσιοδοτεί τη θέση του οχήματος, τον προγραμματισμό της διαδρομής, το τηλεχειριστήριο του κλιματισμού, αλλά και την απεικόνιση της αυτονομίας, την προσαρμογή ενός προγραμματισμένου φορτίου και των στατιστικών οδήγησης. Το απομακρυσμένο κλείδωμα και το πλήκτρο Bluetooth είναι επίσης διαθέσιμα. Η διεπαφή αποδεικνύεται ότι είναι καλά ευανάγνωστη και ο σχεδιασμός πιο ελκυστικός από πολλές ανταγωνιστικές εφαρμογές.

Γνώμη MG4

4 Επαληθευμένες κριτικές των δικών τους ιδιοκτήτες μελών αυτοκινήτων του MG4.

Παγκόσμια σημείωση για 4 κριτικές

Mg 4

Ανεση

Κατανάλωση

Εκτέλεση

Διαμορφώστε το όχημα MG4 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Διαθέτετε το όχημα MG 4 ?

Όντας ιδιοκτήτης ενός MG4 COMFPRT για 9 μήνες, είμαι πλήρως ικανοποιημένος με αυτό το αυτοκίνητο που το αγόρασα χωρίς να το δοκιμάσω ή να το δω και το έκανα καλά.
Επαναφόρτιση περισσότερο από σωστή και πολύ καλύτερη από την ανακοίνωση 20 λεπτών για 20 80% και αυτονομία με τα ίδια αποτελέσματα πάντα.. Μεταξύ 520 και 550 σε ημερήσιες εκδρομές 60kms με μέση ταχύτητα 68 χλμ. Για. Η κατανάλωσή μου τα τελευταία 6400 χλμ είναι 13.2 και υπάρχουν 1.400 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου που υπολογίζεται σε αυτόν τον μέσο όρο.
Εν ολίγοις, τίποτα δεν πρέπει να διαμαρτύρεται για το “” Bravo Mg “”
Και έντονα η δύναμη x ��

Mg 4 Comfort (V1) – 14.800 χλμ

Αυτό το MG4 είναι ένα εξαιρετικό όχημα, αφού το έχουμε δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και είμαστε ευτυχείς. Να είστε προσεκτικοί, προσπαθώντας να το υιοθετήσετε … αυτό είναι το κύριο όχημά μας και έχουμε 2 παιδιά, το μέγεθος μας ταιριάζει απόλυτα. Είναι πραγματικά η απελευθέρωση αυτού του αυτοκινήτου που έχει πάρει το βύθισμα προς το ηλεκτρικό, διότι προς το παρόν η αξία για τα χρήματα είναι ασυναγώνιστη και καμία άλλη μάρκα δεν προσφέρει μια πραγματική εναλλακτική λύση εκτός αν βάζετε τα χέρια σας στο πορτοφόλι. Τα μικρά σφάλματα της νεολαίας έχουν διορθωθεί και δεν έχουμε καμία ανησυχία να αναφέρουμε εκτός από τη βοήθεια της λωρίδας που αποσυνδέουμε τους επαρχιακούς δρόμους. Ήμασταν ευχάριστα έκπληκτοι από χαμηλή κατανάλωση το καλοκαίρι με πραγματική αυτονομία μεγαλύτερη από την ανακοίνωση του WLTP, είμαστε σήμερα περίπου 500 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μικτή χρήση, αλλά χωρίς να χρησιμοποιούμε κλιματισμό. Αυτό το αυτοκίνητο είναι τόσο ωραίο να οδηγείτε, είναι πολύ άνετο, εξαιρετικά σιωπηλό αλλά πάνω απ ‘όλα σούπερ παιχνιδιάρικο όταν πιέζετε το μανιτάρι! Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα τόσο μεγάλη διασκέδαση οδηγώντας ένα όχημα. Συμπερασματικά, πιστεύω ότι η MG έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με αυτό το αυτοκίνητο με ένα πολύ σωστό επίπεδο φινιρίσματος για την τιμή.

Mg 4 Luxury (V1) – 8000 χλμ

Πολύ χαρούμενος με αυτό το όχημα. Ασυναγώνιστη αξία για τα χρήματα. Καλύτερη από την ανακοινωθείσα απόδοση, λογική κατανάλωση. Ειλικρινά, εκτός από την “αυτόνομη οδήγηση” που λειτουργεί άσχημα και τη βοήθεια της διατήρησης στο μονοπάτι που πρέπει να απενεργοποιηθεί, είμαι έκπληκτος από αυτό το αυτοκίνητο: άνεση, χειρισμό, ευκινησία, android auto που λειτουργεί πολύ καλά ..

MG 4 Standard (V1) – 2800 χλμ

Ευτυχισμένος ιδιοκτήτης ενός τυπικού MG4 από τον Νοέμβριο του 2022, δεν μετανιώνω αυτή την αγορά. Ήθελα να έχω ένα ηλεκτρικό όχημα εξοπλισμένο με μπαταρία LFP και είναι το μοντέλο αλατιού που είναι διαθέσιμο στο MG.
Καλά σημεία:
Σε αντίθεση με πολλές παρατηρήσεις στις δοκιμές του Διαδικτύου, βρίσκω το πρότυπο MG4 άνετο, πρέπει να οφείλεται στη τοποθέτηση σε ελαστικά 16 ιντσών.
Τα καθίσματα σχεδιάζονται, είναι ευρεία και άνετα.
Το σασί είναι δυναμικό και καλά αποσβέθηκε.
Είναι σιωπηλός με ρυθμιστική.
Το MG4 είναι V2L, είναι επομένως δυνατή η κατανάλωση διαφόρου ηλεκτρικού εξοπλισμού μέχρι 2,2kW, είχα τη διασκέδαση τροφοδοσίας του σπιτιού μου (Δίκτυο αποσυνδεδεμένο), θέρμανση πετρελαίου καυσίμου, τηλεόραση, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, PC κλπ …, Όλα λειτουργούν τέλεια. Κατανάλωση για 14 ώρες = περίπου. 12% της μπαταρίας. Επομένως, η Enedis μπορεί να μειώσει την ηλεκτρική ενέργεια, το MG4 θα λειτουργήσει ως γεννήτρια.
Μην ξεχνάτε την εγγύηση 7 ετών σε ολόκληρο το όχημα, ήταν σημαντικό για μένα αυτή η “νέα” εμπειρία ηλεκτρικής κινητικότητας.
Το MG4 δεν είναι απαλλαγμένο από ελαττώματα,
Είναι απαραίτητο να συστηματικά και σε κάθε επανεκκίνηση αποσυνδέστε τον βοηθό με τον τρόπο. Είναι κουραστικό.
Το σύστημα ήχου είναι πολύ επίπεδο, μόνο 2 ηχεία στο μπροστινό μέρος και χωρίς μπάσο, φαίνεται ότι είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογηθούν οι αντισταθμίσεις εξ ολοκλήρου για την πρόσβαση στα ηχεία για να τα αντικαταστήσουν. Η προκαταρκτική δεν ολοκληρώνεται στις πίσω πόρτες.
Ένα άλλο αδύναμο σημείο, το τιμόνι είναι πλαστικό. Ευτυχώς, υπάρχει ένα προσαρμοσμένο δερμάτινο κάλυμμα που μπορεί να παραγγελθεί και να ράψει τον εαυτό σας. Ευτυχία!
Καταγραφμένη κατανάλωση, παραμένουν υψηλά (χωρίς να προθέρουν την μπαταρία). Η αντλία θερμότητας φαίνεται πραγματικά απαραίτητη σε ηλεκτρικά οχήματα. Το πρότυπο MG4 δεν είναι εξοπλισμένο με αυτό. Κατανάλωση από θέρμανση το χειμώνα και 5 έως 7 kWh/100km. Είναι τεράστιο.
Ταξιδεύω 95 έως 100 χλμ. Την ημέρα για να πάω στη δουλειά, το 70% στον αυτοκινητόδρομο ταξιδεύει γρήγορα στα 100-110 χλμ./Ώρα. Η μέση κατανάλωση που υποδεικνύεται από τον υπολογιστή κατά τα 3100 χλμ. Και 20,9 kWh. Η πραγματική αυτονομία της μπαταρίας του οχήματος φορτώθηκε σε 97 ή 100 % και περίπου 245 χλμ.
Στο Finality, δεν μετανιώνω καθόλου, αντικατέστησε την πολυτέλεια BMW 420xd εναντίον αυτού του MG4, αν είναι “πολύ αδύναμη” αυτονομία. Το πολύ μεγάλο μοντέλο αυτονομίας (μπαταρία LFP 77kWh) πρέπει να παρουσιαστεί φέτος, θα προσπαθήσω.

Πρότυπο 51 kWh Standard MG4 Test: Πρέπει να σπάσουμε για το φθηνότερο ηλεκτρικό MG ?

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Citroën Friend Tonic Best Price: 9.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Εναλλακτικά προϊόντα

Επιστροφή στη σελίδα Έναρξης – 1 Προϊόντα

Περίληψη

Ιστορικό σημείων

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωμα γραφής

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση χρήστη (2)

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 2 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Κριτικές χρηστών (2)

 • Αυτονομία και επαναφόρτιση

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

 • Σε φέτες.
 • Κατοικήσιμο.
 • Σειριακός εξοπλισμός.
 • Δυναμική οδική συμπεριφορά.
 • Όγκος θώρακα.
 • Τελειώνει.
 • Έλλειψη ρευστότητας πληροφοριών
 • Έλεγχοι άνεσης.
 • Ημιαυτόνομη οδήγηση.
 • Κατανάλωση αυτοκινητοδρόμων.
 • Ισχύς φορτίου.

Διαβάστε το πλήρες συμπέρασμα
Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Αυτοκίνηση Ηλεκτρικός
Σοδειά 2022

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Μετά την πειστική δοκιμή της πολυτέλειας MG4, θέλαμε να μάθουμε αν η τυποποιημένη έκδοση ήταν κατασκευασμένη από το ίδιο ξύλο παρά τη χαμηλότερη χωρητικότητα της μπαταρίας και τον χαμηλότερο εξοπλισμό του. Απάντηση στη δοκιμή μας !

Παρουσίαση

Με περισσότερες από 13.000 εγγραφές το 2022 και η μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων με +166 %, η MG πήγε από απλό εξωτικό εξωτερικό σε επικίνδυνο ανταγωνιστή για παραδοσιακές μάρκες. Βεβαίως, στην παγκόσμια αγορά, η MG εξακολουθεί να ζυγίζει ελάχιστα, αλλά οι δοκιμές μας το αποδεικνύουν κάθε φορά: η μάρκα μαθαίνει γρήγορα και η πολυτέλεια MG4 θα μπορούσε σήμερα να αποτελεί τον καλύτερο λόγο ποιότητας/τιμών στην ηλεκτρική αγορά. Δεν είναι για τίποτα που έλαβε το αστέρι του αυτοκινήτου της χρονιάς Ψηφιακό Το 2022, παρόλο που δεν είναι δοκιμασία 5 -star μαζί μας.

Με τη σύγχρονη σιλουέτα του σε ένα γραφείο στυλ του Λονδίνου, το MG4 γυρίζει τακτικά τα κεφάλια – ακόμη περισσότερο στο φιλικό πορτοκαλί του. Πίσω από το έντονο φόρεμά της, κρύβει τη νέα αρθρωτή πλατφόρμα MSP (Modular Scalable Platform) αφιερωμένη στα ηλεκτρικά οχήματα και ανοίγει το κομμάτι σε 10 μοντέλα που αναμένονται μέχρι το 2025. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του, υπάρχει απλοποιημένη ανάγνωση εύρους, πλήρης εξοπλισμός και επιθετικές τιμές.

Η έκδοση της δοκιμής μας, που ονομάζεται Standard, είναι εξοπλισμένη με κινητήρα 125 kW (170 hp, 250 nm ροπής) που τροφοδοτείται από μπαταρία 51 kWh για 350 χλμ. Αυτονομία (κύκλος WLTP). Η τιμή του είναι € 28.990 (εξαιρουμένων των μπόνους € 6.000). Οι εκδόσεις άνεσης και πολυτελείας έχουν από την πλευρά τους με κινητήρα 150 kW (204 hp, 250 nm ροπής) που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 64 kWh για μια περιοχή που κυμαίνεται μεταξύ 435 χλμ. κύκλος. Οι τιμές είναι αντίστοιχα € 32.990 και € 34.990, αποκλείοντας και πάλι το οικολογικό μπόνους.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, είναι πάντα τόσο περίπλοκο. Στην ηλεκτρική συμπαγής πλευρά, το Hyundai Kona ή το Nissan Leaf είναι € 36.900, και ακόμη και € 37.200 για ένα e-tech EV40 Renault Megane EV40, με μικρότερη μπαταρία έτσι. Ίδια τιμωρία στο πλάι του Zoé R110 (€ 32.500) ή E-208, για παράδειγμα. Ακόμη και το Fiat 500E, με τον κινητήρα 118 hp και παρέχεται από μπαταρία 42 kWh ξεκινά από € 30.900.

Έτσι, σπαταλήστε ή σπάστε από τον αιώνα ? Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτό το τεστ.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Εργονομία και σχεδιασμός

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Ακόμα δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στους δρόμους μας, το MG4 έχει το δώρο των ενδιαφερομένων περαστικών -από. Ως απόδειξη, κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, συνελήφθησαν επανειλημμένα για να συζητήσουμε το αυτοκίνητο, τη γραμμή και τις ιδιότητές του. Η πορτοκαλί έμφαση σίγουρα το ρίχνει, και το έντονο στυλ του που σχεδιάζεται στο Λονδίνο ευχαριστεί.

Η ψιλοκομμένη κουκούλα βυθίζεται σε μια κλειστή μάσκα με αιχμηρές γραμμές, ενώ ο μπροστινός σπόιλερ θέτει το τόξο του αυτοκινήτου. Η υπογραφή φωτός χαρακτηρίζεται από λεπτές προβολείς και κεκλιμένους δείκτες προς τα πάνω. Πρωινό και LED Crossing Form Έξι κάθετες ζώνες. Είναι ακόμα καλύτερο στο πίσω μέρος, με πυρκαγιές που αποτελούνται από 172 LED, τα οποία προκύπτουν με τη μορφή ενός y και στον αστερισμό στην κορυφή του φωτός banner.

Το ύψος του σώματος είναι αρκετά χαμηλό, με μια φευγαλέα γραμμή οροφής που κορυφώνεται σε μόλις 1,5 μ. Το συνολικό μήκος του MG είναι 4,28 m για πλάτος 1,83 m. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η χρήση αυτής της νέας πλατφόρμας MSP όχι μόνο καθιστά δυνατή την απόρριψη των τροχών γύρω από τις τέσσερις γωνίες για καλύτερο δυναμισμό, αλλά κυρίως για την ενσωμάτωση μιας μπαταρίας “Κελί για συσκευασία“Μεταξύ των καλύτερων στην αγορά (110 mm), που μειώνει το κέντρο βάρους και βελτιώνει το χειρισμό. Το μεταξόνιο κερδίζει επίσης (2,7 μ.).

Πράγματι, τέσσερις ενήλικες είναι σε μεγάλο βαθμό επί του σκάφους, με μια καλή φρουρά οροφής και τη δυνατότητα να γλιστρήσουν τα πόδια σας κάτω από τα μπροστινά καθίσματα. Αλλά προσέξτε, δεν υπάρχει λαβή συγκράτησης ή υποβραχιόνιο στη σειρά 2 σε αυτήν την έκδοση. Ο τόπος του περιβάλλοντος δεν είναι άνετος λόγω της δυναμικής του βάσης. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει καλή προσβασιμότητα με πόρτες που ανοίγουν σχεδόν 90 °.

Πρώτο παράπονο από την άλλη πλευρά, ο όγκος του κορμού περιορίζεται σε μόλις 363 λίτρα και δεν υπάρχει κορμός στο μπροστινό μέρος (φρούτα). Για το megane e-tech έχουμε 440 l. Κάποιοι θα παρηγορούν με το πτυσσόμενο πίσω κάθισμα 60/40 που επιτρέπει τον όγκο 1177 L και ένα σχεδόν επίπεδο πάτωμα.

Δεύτερη καταγγελία: Η κακή ποιότητα των εσωτερικών υλικών. Τα τελειώματα δεν είναι ενθουσιώδη, τα λαμπρά πλαστικά είναι χωρίς ευγένεια και σκληρά για τα περισσότερα από τα μέρη όπου βάζετε τα χέρια σας, εκτός από την κορυφή του πίνακα ελέγχου, όπου μια μεγάλη λωρίδα αφρού θολώνει αυτή τη χαμηλού κόστους εντύπωση. Ωστόσο, οι προσαρμογές είναι χωρίς κατηγορία (με ανοχή μικρότερη από 0,3 mm), και όχι σε λαιμό ή ακόμα ακούγεται στο διαμέρισμα των επιβατών, ανεξάρτητα από την κατάσταση του δρόμου.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Άνεση και εξοπλισμός

Έξοδος από τη ρύθμιση των ηλεκτρικών καθισμάτων του πολυτελούς φινιρίσματος. Εδώ πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με χειροκίνητα χειριστήρια για να προσαρμόσετε το κάθισμά σας, αλλά καταλήγετε να βρείτε μια καλή θέση οδήγησης. Πάνω απ ‘όλα, τα μπροστινά καθίσματα παρέχουν καλή πλευρική υποστήριξη. Απλά μια ντροπή που το ύφασμα είναι λίγο φθηνό – αναρωτιόμαστε για το ντύσιμο του στο χρόνο – ακριβώς όπως ο αφρός στο τιμόνι με δύο επίπεδη και δύο κλαδιά (ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος).

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Τα όργανα ψηφιακής άκρης 7 -ιντσών (800 x 480 pixels) ωφελούνται από μια έγχρωμη οθόνη που σας επιτρέπει να εμφανίζετε τις βασικές πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση: ταχύτητα, αυτονομία, ποσοστό της υπόλοιπης μπαταρίας, κατανάλωση ταξιδιού. Αυτό είναι όλο. Τα γραφικά είναι σύγχρονα, απλά, αποτελεσματικά, αλλά η τυπογραφία ορισμένων πληροφοριών, όπως το υπόλοιπο επίπεδο μπαταρίας, είναι λίγο μικρό και τα μενού είναι λίγο συγκεχυμένα, γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε να βγούμε από ένα μενού περιβάλλοντος για κλήση αλλο.

Οι παραγγελίες τιμονιού απαιτούν χρόνο προσαρμογής. Στα αριστερά, ενεργοποιούμε τα βοηθήματα οδήγησης και τον φωνητικό έλεγχο. Δεξιά, τηλεφωνία και μενού περιβάλλοντος του υπολογιστή On -board. Επομένως, είναι απαραίτητο να αλλάζετε τακτικά από τη μια παραγγελία σε άλλη. Ενδιαφέρον σημείο: Το τιμόνι ενσωματώνει δύο πλήκτρα προσαρμόσιμων ελέγχων που υλοποιούνται από ένα αστέρι στα αριστερά και στα δεξιά. Έτσι, είναι δυνατόν να διαμορφώσετε, για παράδειγμα, τρόπους οδήγησης στον αριστερό έλεγχο (χιόνι, οικολογικό, φυσιολογικό, αθλητισμό και έθιμο) και ιδιαίτερα τον έλεγχο κλιματισμού με το σωστό αστέρι.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη θερμοκρασία και τη δύναμη της θέρμανσης – όχι πολύ αποτελεσματική – παίζοντας με το joystick. Και ευτυχώς, επειδή διαφορετικά, η προσαρμογή του κλιματισμού στην κεντρική οθόνη δεν είναι ευχάριστη από την οδήγηση. Υπάρχει ένα εκπληκτικό σφάλμα μετάφρασης στο πέρασμα: Η εφαρμογή “Σταθμός φόρτωσης” είναι στην πραγματικότητα αφιερωμένη στους ελέγχους θέρμανσης.

Από την πλευρά του Infination, η MG χρησιμοποιεί μια πλάκα 10,25 ιντσών (1920 x 720 pixels). Εάν η φωτεινότητα και η αντίθεση είναι σημαντικά, η πλάκα είναι ευαίσθητη στις αντανακλάσεις και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Επιπλέον, η διεπαφή Ismart έχει ένα ευχάριστο σχέδιο και προγραμματισμό των διαφορετικών μάλλον εργονομικών λειτουργιών. Η ρευστότητα είναι απλά σωστή και η καθυστέρηση για να πάει από το ένα μενού στο άλλο παραμένει σημαντική.

Δεν υπάρχει καμία πλοήγηση ενσωματωμένη σε αυτή την τυποποιημένη έκδοση και δυστυχώς κανένας προγραμματιστής διαδρομής. Με βία λέμε ότι θα πρέπει ωστόσο να είναι ένα βασικό εργαλείο ενσωματωμένο σε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το juggling με τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας (πληκτρολογήστε chargemap ή abrp) είναι βαρετό και απαιτεί ένα συγκεκριμένο χωρίς κρύο όταν χάνετε το δίκτυο στην ύπαιθρο.

Ευτυχώς, μπορούμε να υπολογίζουμε τη συμβατότητα με το Android Auto και Apple CarPlay για να καθοδηγήσετε ή να διαχειριστείτε τη μουσική. Το πλήκτρο συντόμευσης “Star” από τον αριστερό κλάδο του τιμονιού σας επιτρέπει να ανακαλέσετε σε ένα κλικ σε μία από αυτές τις δύο εφαρμογές όταν χάνετε στα μυστήρια της διεπαφής Ismart.

Τέλος, κάντε ένα σταυρό στην κάμερα πίσω ή στην κάμερα 360 °, απουσιάζουν από αυτό το φινίρισμα. Επομένως, είναι απαραίτητο να βασίζεστε στα ραντάρ αντιστροφής που δεν είναι πολύ αποτελεσματικά αν πιστεύουμε ότι οι μάρκες αφής του δοκιμαστικού μας οχήματος. Δεν υπάρχει βοήθεια στάθμευσης ή προειδοποίηση κυκλοφορίας στο πίσω μέρος του οχήματος. Έξοδος επίσης το τυφλό σημείο και τον επαγωγικό φορτιστή.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Συνδεσιμότητα και εφαρμογή

Όπως και στο MG ZS EV II, η εφαρμογή MG ISMART Companion είναι μια καλή έκπληξη. Διατίθεται στο Google Play Store και στο Apple App Store. Ένα ζευγάρωμα περνά μέσα από έναν κωδικό και έναν κωδικό επαλήθευσης. Το MG ISMART εξουσιοδοτεί τη θέση του οχήματος, τον προγραμματισμό της διαδρομής, το τηλεχειριστήριο του κλιματισμού, αλλά και την απεικόνιση της αυτονομίας, την προσαρμογή ενός προγραμματισμένου φορτίου και των στατιστικών οδήγησης. Το απομακρυσμένο κλείδωμα και το πλήκτρο Bluetooth είναι επίσης διαθέσιμα. Η διεπαφή αποδεικνύεται ότι είναι καλά ευανάγνωστη και ο σχεδιασμός πιο ελκυστικός από πολλές ανταγωνιστικές εφαρμογές.

Επίσης, το MG4 εξουσιοδοτεί τη συνδεσιμότητα με το Android Auto και το Apple CarPlay, μόνο ενσύρματο. Ο κατασκευαστής προσφέρει ένα καλωδιακό πέρασμα που τους επιτρέπει να είναι κρυμμένα. Τρεις θύρες USB είναι διαθέσιμες συνολικά. Τέλος, οι ενημερώσεις είναι συμβατές στον αέρα (OTA).

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Απόφαση και απόδοση

Μέτρηση θορύβου στα 50 km/h

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Μέτρηση θορύβου στα 130 km/h

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Το πρότυπο MG4 διατηρεί τον τύπο σύγχρονου κινητήρα με μόνιμους μαγνήτες της έκδοσης πολυτελείας. Ωστόσο, είναι αποπληθωρισμένο εδώ για να προσφέρει μόνο 125 kW (170 hp) ισχύος, έναντι των 150 kW (204 hp) της άνεσης και των πολυτελών τελειωμάτων. Να είστε σίγουροι ότι δεν διατηρείται μόνο το ζευγάρι των 250 nm, αλλά επιπλέον, χωρίς αμφιβολία λόγω μιας ελαφρώς χαμηλότερης μάζας (1655 kg έναντι 1685 kg), 0 έως 100 km/h κερδίζει 0,2s, πηγαίνοντας από 7,9 s σε 7,7 s.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα στοιχεία δεν αντικατοπτρίζουν το δυναμισμό του MG4. Πράγματι, με το κέντρο της χαμηλής βαρύτητας, οι τροχοί του έσπρωξαν στις τέσσερις γωνίες, την καλή κατανομή των μαζών και, ακόμα καλύτερα, τα πίσω εναιωρήματα με 5 όπλα, το MG4 είναι ειλικρινά αστείο να οδηγεί.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό στους μικρούς δρόμους, όπου ο χαρακτήρας πρόωσης της λειτουργεί αναρωτιέται. Σας ευχαριστούμε την προσαρμογή των κυλιόμενων αμαξοστοιχιών και την επικοινωνιακή κατεύθυνση μόνο σε λειτουργία αθλητισμού, γιατί διαφορετικά είναι τσίχλες. Επαναλαμβάνουμε τις συμβουλές μας: πηγαίνετε σε προσαρμοσμένη λειτουργία οδήγησης, πιέστε όλα τα ποτενσιόμετρα στο κάτω μέρος και απλώς προσαρμόστε τη δύναμη του κινητήρα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ακόμη και με την ισχύ του κινητήρα σε λειτουργία Eco, θα έχετε ψάρεμα σε έναν αυτοκινητόδρομο για να υπερβείτε. Όσο για το αποσυνδεδεμένο ESP, το MG μας επιτρέπει να δούμε ένα ηλεκτρικό μέλλον όπου είναι ακόμα δυνατό να διασκεδάσετε ..

Ωστόσο, όλα δεν είναι τέλεια. Οι αναστολές στερούνται φινέτσας σε μεγάλες συμπιέσεις, αλλά σημειώστε ότι είναι λίγο λιγότερο ευαίσθητο από ό, τι με την πολυτελή έκδοση. Πράγματι, τα ελαστικά με υψηλές πλευρές 205/60 R16 (έναντι 215/50 R17) του τυπικού φινιρίσματος μειώνουν αυτό το συναίσθημα λίγο. Χάνουμε λίγο δυναμισμό, αλλά δεν είναι πολύ σημαντικό.

Ένα μικρό σημείο στο αναγεννητικό πέδηση, το οποίο δεν προσφέρει λειτουργία ενός πεντάλ. Κατά τη γνώμη μας, μόνο το επίπεδο 3 είναι το πιο ενδιαφέρον και προσφέρει ένα αποδεκτό δάγκωμα. Από την άλλη πλευρά, η αυτόματη λειτουργία υποτίθεται ότι προσαρμόζεται σύμφωνα με τις συνθήκες του δρόμου και την απόσταση με το προηγούμενο όχημα δεν μας πείθει.

Δεν θα μπορέσουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο χωρίς να προκαλούμε ημιαυτόνομη οδήγηση του επιπέδου 2. Εάν η ενεργοποίηση γίνει απλά χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του τιμονιού, είναι, σε κάθε περίπτωση στο όχημα δοκιμής μας, ανεπαρκώς σετ. Ο προσαρμοστικός έλεγχος κρουαζιέρας μπορεί να βάλει τα φρένα όταν διπλασιάζετε ένα φορτηγό, και πάνω απ ‘όλα, οι διορθώσεις τροχιάς για τη διατήρηση της διαδρομής είναι υπερβολικά απότομες. Χωρίς λόγο, η διοίκηση παραμένει σκληρή ως σκυρόδεμα, ακόμη και με τον δείκτη που δεσμεύεται να διπλασιάσει. Για να επανεξεταστεί επειγόντως, αλλά ο κατασκευαστής εξασφαλίζει ότι μια επικείμενη ενημέρωση θα λύσει το πρόβλημα.

Ας τελειώσουμε με την έναρξη του κουμπιού εκκίνησης, όπως σε ένα Tesla. Εάν απλά πρέπει να ανοίξετε την πόρτα, να εγκαταστήσετε, να πατήσετε το φρένο και να γυρίσετε τον τροχό ελέγχου για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία D και να ρυθμίσετε. Η διαδικασία είναι λίγο πολύ καιρό για το γούστο μας. Από την άλλη πλευρά, είναι πρακτικό κατά την άφιξη: πηγαίνουμε στη θέση P και αφήνουμε το αυτοκίνητο που θα επεκταθεί αυτόματα.