Η MG Motor εγκαινιάζει την κοινωνική του μίσθωση σε € 99 το μήνα στο MG4, μισθώνοντας MGMotor MG4 σε LOA ή LLD

Μίσθωση MGMOTOR MG4: Το αυτοκίνητό σας σε LOA ή LLD

Standard MG4, εξαιρουμένων της επιλογής, η σύμβαση ενοικίασης υπογράφεται μεταξύ 1 Ιουλίου 2023 και 31 Αυγούστου 2023 και η κυκλοφορία πραγματοποιείται πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η MG Motor εγκαινιάζει την κοινωνική του μίσθωση στα € 99 το μήνα στο MG4

Courbevoie, 30 Ιουνίου 2023 – Ο κατασκευαστής MG Motor συνεχίζει την αποστολή του να κάνει την ηλεκτρική κινητικότητα απτή για τους Γάλλους αυτοκινητιστές προσφέροντας για πρώτη φορά ένα 100 % ευπροσάρμοστο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε λιγότερο από 100 € το μήνα, χωρίς καμία άλλη συμβολή από τα κίνητρα για την αγορά της κυβέρνησης για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η ηλεκτρική κινητικότητα είναι πρόοδος για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ταξιδιών μας και η MG Motor έχει προσπαθήσει από την επιστροφή του στη γαλλική αγορά για να προωθήσει αυτήν την τεχνολογία. Ο στόχος του είναι πάνω απ ‘όλα για να το εκδημοκρατίσει για να καταστεί προσβάσιμο στον μεγαλύτερο αριθμό και να επιτρέψει στους Γάλλους αυτοκινητιστές να απελευθερωθούν από ορυκτά καύσιμα.

Παρά τον επείγοντα χαρακτήρα αυτής της μετάβασης στην ηλεκτρική κινητικότητα, το μεγαλύτερο φρένο παραμένει η τιμή. Με τον οικονομικό μας εταίρο Crédit Agricole Finance, δημιουργήσαμε την κοινωνική μας χρηματοδότηση: χωρίς καμία συνεισφορά και υπόκεινται στην επωφελούμενη από το οικολογικό σούπερ-bonus (€ 7.000) και το μπόνους μετατροπής (€ 2.500), οι κάτοικοι θα μπορούν να εγγραφούν Μια προσφορά LLD για ένα πρότυπο MG4 από 99 € ανά μήνα για 2 χρόνια, χωρίς προσωπική συμβολή μόλις την 1η Αυγούστου,. Σημειώστε επίσης ότι πολλές τοπικές αρχές έχουν δημιουργήσει συστήματα για την περαιτέρω υποστήριξη κυβερνητικών μέτρων (EX. Περιοχές χαμηλής εκπομπής).

Haojie Guo, Διευθύνων Σύμβουλος της MG Motor France:

“” Η επιθυμία μας είναι να κάνουμε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πραγματικότητα στη ζωή των γαλλικών αυτοκινητιστών. Με την προσφορά κοινωνικής μίσθωσης, επιτρέπουμε σε όσους πραγματικά χρειάζονται να έχουν πρόσβαση σε μια προσφορά που δεν έχει δει ποτέ πριν και να ανακαλύψει την άνεση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. »»

Julien Robert, Διευθυντής Πωλήσεων και MG Motor France Network:

“” Η κοινωνική μίσθωση βρίσκεται στο επίκεντρο των ειδήσεων για πάνω από ένα χρόνο, αλλά μέχρι στιγμής, χωρίς πραγματική συγκεκριμένη λύση που προτάθηκε στους αυτοκινητιστές που αρχικά στοχεύουν το έργο. Με την έναρξη αυτής της προσφοράς σε € 99 το μήνα χωρίς προσωπική συμβολή, η MG Motor συνεχίζει την αποστολή της, η κατασκευή της ηλεκτρικής κινητικότητας απτή με ένα πολύ εξοπλισμένο όχημα και ένα μέγεθος κατάλληλο για οικογενειακή χρήση. Το εύρος κινητήρα MG επιτρέπει στον μεγαλύτερο αριθμό να κάνει τη μετάβαση σε πιο υπεύθυνη ατομική κινητικότητα. »»

Το MG4, το πρώτο 100% ηλεκτρικό ευέλικτο συμπαγές MP του Mg Mot, στο “τυπικό” φινίρισμα του είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 51 kWh του LFP με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις που επιτρέπει την επίτευξη εύρους 350 χλμ. Σύμφωνα με τον κύκλο WLTP και επαναφορτίζεται από 10 έως 80% σε 37 λεπτά σε σταθμό φόρτισης συνεχούς ρεύματος (88 kW). Το MG4 είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες οδήγησης και άνεσης, όπως ο προσαρμοστικός ρυθμιστής που επιτρέπει ημιαυτόνομο επίπεδο 2, αυτόματο κλιματισμό, 100% LED αυτόματα φώτα ή άνοιγμα χωρίς χέρια.

Αυτή η προσφορά στα € 99 το μήνα προορίζεται για άτομα και αποτελείται ως εξής:

Standard MG4, εξαιρουμένων της επιλογής, η σύμβαση ενοικίασης υπογράφεται μεταξύ 1 Ιουλίου 2023 και 31 Αυγούστου 2023 και η κυκλοφορία πραγματοποιείται πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Μακροπρόθεσμη σύμβαση ενοικίασης (LLD) 24 μηνών και 20.000 χλμ

Το 1ο ενοίκιο ύψους € 9.500 μειώθηκε σε 0 € μετά την αφαίρεση:

  • € 7.000 οικολογικά μπόνους (υπό συνθήκες εισοδήματος – € 14.089 σε φορολογικά έσοδα ανά μετοχή)
  • € 2.500 μπόνους μετατροπής (υπό την επιφύλαξη της έκπτωσης ενός οχήματος ντίζελ που κυκλοφόρησε πριν από το 2011 ή η βενζίνη κυκλοφορούν πριν από το 2006 και υπόκεινται σε επιλεξιμότητα)

23 μηνιαία ενοίκια € 99 συμπεριλαμβανομένου του φόρου.

Όλες οι λεπτομέρειες στον ιστότοπο MG Motor από την 1η Ιουλίου:

Βρείτε όλες τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για βοηθήματα αγοράς:

Οικολογικό μπόνους: διάταγμα N ° 2022-1761 της 30/12/2022

Μίσθωση MGMOTOR MG4: Το αυτοκίνητό σας σε LOA ή LLD

Καταλόγου πανό

Το Agilauto σας προσφέρει LOA ή LLD για το μελλοντικό MGMOTOR MG4 !

Μίσθωση*: Ενοικιάστε το MGMOTOR MG4 σε LOA ή LLD

Η ιδέα της μίσθωσης για το MGMotor MG4 σας προσελκύει όλο και περισσότερο, αλλά δεν γνωρίζετε ποια φόρμουλα θα επιλέξετε μεταξύ του LOA (ενοικίαση με επιλογή αγοράς) και του LLD (μακροχρόνια ενοικίαση) ? Ως αυτοαξιολόγηση, Agilauto, αυτοκινητοβιομηχανικός δάνειο Crédit Agricole Group Specialist, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Το MGMotor MG4 σας στο LOA με το Agilauto

Το Loa είναι μια ναυαρχίδα από το Agilauto. Επιτρέπει στους χρήστες να οδηγούν με οχήματα υψηλής απόδοσης και να το αποκτήσουν ή να το αλλάξουν μόλις ολοκληρωθεί η σύμβαση. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ενοικίαση. Αυτό σημαίνει ότι ένα σταθερό ποσό, που αντιστοιχεί στο ενοίκιο, οφείλεται κάθε μήνα.

Περιηγηθείτε στον κατάλογό μας και ανακαλύψτε μια επιλογή από οχήματα MGMOTOR MG4 σε απόθεμα και διατίθενται αμέσως ή πολλά άλλα οχήματα που διατίθενται με παραγγελία για να εξατομικεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας !

Με το Agilauto, μπορείτε να νοικιάσετε το επόμενο MGMotor MG4 με Serenity. Οι αντιπρόσωποι συνεργατών μας δεσμεύονται να συνεχίσουν το παλιό σας όχημα, να παραδώσετε το MGMotor MG4 σε εσάς (η επιλογή πληρώνεται) και να εξατομικεύσετε το συμβόλαιο LOA σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τι μπορούμε να εξατομικεύσουμε στο συμβόλαιο LOA ?

Η σύμβασή σας είναι αρθρωτή ανάλογα με τις ανάγκες και τα μέσα σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάρκεια του, το ποσό της πιθανής συμβολής σας, τα χιλιόμετρα, τις επιλογές και άλλα πρόσθετα πακέτα που καθορίζουν το ποσό του ενοικίου του MGMotor MG4 σας.

Επιλέγοντας το LOA για το MGMOTOR MG4, φροντίστε να οδηγήσετε ένα αξιόπιστο και διατηρημένο όχημα ενώ κυριαρχείτε τον προϋπολογισμό σας χάρη στην εξατομίκευση της σύμβασής σας.

Στο τέλος του, θα έχετε την επιλογή: επιστρέψτε το αυτοκίνητο στο Agilauto ή αγοράστε το MGMotor MG4, προσαρμόζοντας το υπόλοιπο που ονομάζεται “επιλογή αγοράς” για να γίνει ο ιδιοκτήτης του.

Ενοικιάστε το MGMOTOR MG4 στο LLD με το Agilauto

Για μια διάρκεια που κυμαίνεται από 12 έως 60 μήνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LLD (μακροχρόνια ενοικίαση) για να έχετε τελικά το τιμόνι του MGMotor MG4 στα χέρια σας. Σε αντίθεση με το LOA, δεν μπορείτε να αγοράσετε το όχημα μετά το συμβόλαιο ενοικίασης. Εάν ερωτευτήκατε με το MGMotor MG4, μπορείτε ωστόσο να υπογράψετε ένα νέο συμβόλαιο LLD για το ίδιο όχημα ή παρόμοιο όχημα. Η άλλη επιλογή είναι απλά να επιστρέψετε το όχημα στο Agilauto.

Μόλις υπογραφεί η σύμβαση, οι ομάδες μας αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν όλες τις διοικητικές διαδικασίες: γκρίζα κάρτα, εγγραφή κ.λπ. (σύμφωνα με το νόμο). Στο τέλος της σύμβασης, αυτές οι ίδιες ομάδες παρεμβαίνουν μόλις το MGMotor MG4 επέστρεψε για να διαχειριστεί τα βήματα που σηματοδοτούν το νόμιμο τέλος του LLD σας (σύμφωνα με το νόμο). Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε για την αστική ευθύνη: ο Agilauto φροντίζει τα υπόλοιπα !

Πλεονεκτήματα Agilauto

Εξακολουθείτε να διστάσετε ? Γνωρίζατε ότι η συντριπτική πλειονότητα των εργασιών επισκευών και συντήρησης του MGMotor MG4 περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο μίσθωσης LOA ή LLD ?

Αλλά αυτό δεν είναι όλα: γνωρίζοντας καλά τη σημασία της μετάβασης σε πράσινη κινητικότητα, ο Agilauto δεσμεύεται να σας προσφέρει μια μεγάλη προσφορά ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.

Επιλέξτε το MGMotor MG4 με περιήγηση στον κατάλογό μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να ολοκληρώσετε το έργο σας !

Οι εμπειρογνώμονες της Agilauto θα χαρούν να σας συνοδεύσουν στα διάφορα στάδια που θα σας μεταφέρουν πίσω από το τιμόνι του .

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα οχημάτων MGMotor Brand

Άμεσα διαθέσιμα οχήματα αποθεμάτων.

Στόχος και σαφείς συμβουλές.

Επιλέξτε έναν από τους τύπους μας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Κολλήστε σε ένα ασφαλές και άνετο αυτοκίνητο.

Η λύση Agilauto

LOA: ενοικίαση με επιλογή αγοράς

Το Agilauto είναι ένα εμπορικό σήμα καταναλωτικής χρηματοδότησης.

Προσφορά ενοικίασης με επιλογή αγοράς που προορίζεται για άτομα που υπόκεινται σε αποδοχή από δότη χρηματοδότησης καταναλωτών, του οποίου η Agilauto είναι ένα εμπορικό σήμα, η πρωτεύουσα της 554.482 € 422, 1 Rue Victor Basch – CS 70001 – 91068 Massy Cedex, 542 097 522 RCS Evry. Ασφαλιστική διαμεσολαβητής που καταχωρήθηκε στο ORIAS υπό N ° 07 008 079 (ORIAS). Έχετε δικαίωμα νόμιμης απόσυρσης.

Προαιρετική ασφάλιση που έχει εγγραφεί στο CACI Life DAC (θάνατος), CACI Non Life DAC (συνολική και μη αναστρέψιμη απώλεια αυτονομίας, μόνιμης και συνολικής αναπηρίας, συνολική προσωρινή ανικανότητα για εργασία) Βοήθεια Fidelia (Home Assistance).

Εξαιρουμένων των πρόσθετων δαπανών και της γκρίζας κάρτας. Εγγυάται την υποχρεωτική αξία αγοράς της ασφάλισης που θα εγγραφεί στη χρηματοδότηση των καταναλωτών της CA ή στον ασφαλιστή σας και σύμφωνα με τις δικές της δασμολογικές συνθήκες. Το κόστος αυτής της ασφάλισης προστίθεται σε αυτό του ενοικίου σας και το ποσό της θα αφαιρεθεί ταυτόχρονα με το μηνιαίο ενοίκιο σας εάν επιλέγετε ασφάλιση ασφαλείας. Pacifica (RCS Paris 352 358 865, 8-10 BD Vaugirard, 75724 Paris Cedex 15). Foylia Diaperia (RCS Nanterre 377 768 601 – 27 Quai Carnot, BP550, 92212 Saint Cloud Cedex). Η συνδρομή στην εγγύηση αξίας αγοράς είναι υποχρεωτική. Προϋποθέτει τη χορήγηση του Loa Agilauto και πρέπει να διατηρείται για τη διάρκεια της σύμβασης Loa Agilauto.

LLD: Μακροπρόθεσμη ενοικίαση

Μακροπρόθεσμη προσφορά ενοικίασης που υπόκειται σε αποδοχή από την CA Mobility SAS με κεφάλαιο € 22.700.000, 1 Rue Victor Basch – CS 70001 – 91068 Massy Cedex, 832 479 133 RCS Evry. Ασφαλιστική διαμεσολαβητής που καταγράφηκε στο Orias υπό N ° 21 007 784 (www.Orias.F).

Ιδιαίτερη LLD: Η συμμετοχή των υπηρεσιών και των ασφαλιστικών εγγυήσεων που περιγράφονται στο παρόν έγγραφο είναι προαιρετική και μπορεί να προταθεί εκτός από μια σύμβαση ενοικίασης (μέλος της συμφωνίας των ασφαλιστών). Οι πληροφορίες που κοινοποιούνται δεν είναι μη ελκυστικές. Όλες οι εγγυήσεις εγγράφονται από τη χρηματοδότηση καταναλωτών της CA μέσω της EDA, μιας απλοποιημένης εταιρείας κοινών με πρωτεύουσα 22.700.000 ευρώ, 1 rue Victor Basch – CS 70001 – 91068 MASSY CEDEX – 316 136 506 RCS EVRY – ‘Ασφάλειες, Καταχωρήθηκε στον n ° N ° 07 008 288 (orias). Η EDA και η CA Consumer Finance είναι εταιρείες που διέπονται από τον ασφαλιστικό κώδικα και υπόκεινται στην Αρχή Ελέγχου και Ψήφισης Prudential, 4 Place De Budapest – CS 92459 – 75436 Paris Cedex 09.

Professional LLD: Εγγύηση ασφάλισης υποχρεωτική αξία αγοράς που πρέπει να αφαιρεθεί με κινητικότητα CA ή με τον ασφαλιστή σας και σύμφωνα με τις δικές της τιμολογίες συνθήκες. Το κόστος αυτής της ασφάλισης προστίθεται σε αυτό του ενοικίου σας και το ποσό της θα αφαιρεθεί ταυτόχρονα με το μηνιαίο ενοίκιο σας εάν επιλέγετε ασφάλιση ασφαλείας: Pacifica (RCS Paris 352 358 865 – 8-10 BD de Vaugirard, 75724 Παρίσι Cedex 15). Βοήθεια Fidelia (RCS Nanterre 377 768 601 – 27 Quai Carnot, BP 550, 92212 Saint -Cloud Cedex). Η συμφωνία AERAS διευκολύνει την πρόσβαση σε ασφάλιση και πίστωση για άτομα με επιθετικό κίνδυνο για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο: www.Αεροσκάφη.Fr.

Η περιγραφή των προϊόντων που προσφέρονται για ενοικίαση προέρχεται από τις πληροφορίες των κατασκευαστών.. Δεν μπορεί να εμπλέξει την ευθύνη της εταιρείας CA Consumer Finance. Οι φωτογραφίες ή οι εικονογραφήσεις δεν είναι συμβατικές. Τα οχήματα υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

*Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, έχουν ληφθεί νέα οχήματα φωτός στην Ευρώπη με βάση την εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής για ελαφρά οχήματα (WLTP), τη διαδικασία δοκιμής για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2, πιο ρεαλιστικές από τη διαδικασία NEDC που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως.

** Πληροφορίες για να επωφεληθούν από το οικολογικό μπόνους και το μπόνους μετατροπής: από το 2023 (σύμφωνα με το διάταγμα N ° 2022-1761 της 30/12/2022), το ποσό του οικολογικού μπόνους προσδιορίζεται σύμφωνα με τον κινητήρα του νέου οχήματος, Η τιμή αγοράς του (μέγιστο € 47.000), καλύπτεται στα € 5.000 και ενδεχομένως αυξάνεται κατά € 2.000, επομένως μέχρι € 7.000 για άτομα (1). Από την άλλη πλευρά, το ασφάλιστρο μετατροπής εξαρτάται επίσης από την επιλεξιμότητα των οχημάτων που τίθενται στην ανοικοδόμηση, της κινητοποίησης και της τιμής του νέου οχήματος: μπορεί να ανέρχεται σε € 6.000 (έως και 80 % της τιμής αγοράς οχήματος) για τα άτομα (1). (1) Σύμφωνα με το φορολογικό εισόδημα αναφοράς του νοικοκυριού

*** σύμφωνα με το νόμο.