Πώς να εγκαταστήσετε τις τελευταίες ενημερώσεις MacOS? CoolBlue – τα πάντα για ένα χαμόγελο, macos catalina: Πρέπει πραγματικά να ενημερώσετε το mac σας ?

MacOS Catalina: Πρέπει πραγματικά να ενημερώσετε το Mac σας 

Οι άλλες εφαρμογές της Apple επωφελούνται επίσης από μερικά νέα χαρακτηριστικά της Catalina, αλλά τα νέα χαρακτηριστικά παραμένουν μικρά και δεν θα σας ωθήσουν να μεταβιβάσετε τη νέα έκδοση του MacOS. Βρείτε τη λίστα των καινοτομιών του MacOS 10.15 εδώ.

Πώς να εγκαταστήσετε τις τελευταίες ενημερώσεις MacOS ?

Οι ενημερώσεις MacOs βελτιώνουν τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την απόδοση του Mac σας. Επομένως, είναι σημαντικό να εγκαταστήσετε τις τελευταίες ενημερώσεις. Αποτρέπετε λοιπόν τις εφαρμογές ξαφνικά να εργάζονται. Σας εξηγούμε πώς να εγκαταστήσετε τις τελευταίες ενημερώσεις MacOS και πώς να ενεργοποιήσετε αυτόματες ενημερώσεις. Θα σας πάρει μόνο 2 λεπτά και δεν θα χρειαστεί πλέον να ανησυχείτε για αυτό.

 1. Εκσυγχρονίζω
 2. Εκσυγχρονίζω

Εκσυγχρονίζω

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις MacOS, ενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση. Είναι πολύ απλό:

 • Κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας και επιλέξτε Επιλογές συστήματος.
 • Κάντε κλικ στο Ενημερώσεις λογισμικού.
  • Δεν βλέπετε το εικονίδιο Ενημερώσεις λογισμικού ? Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε το κατάστημα εφαρμογών για την ενημέρωση.

  Οι ενημερώσεις σας θα εγκατασταθούν τώρα αυτόματα. Θα ενημερωθείτε όταν το Mac σας πρέπει να επανεκκινηθεί λόγω των ενημερώσεων. Η στιγμή δεν σας ταιριάζει ? Μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε ενημερώσεις αργότερα.

  MacOS Catalina: Πρέπει πραγματικά να ενημερώσετε το Mac σας ?

  Η ενημέρωση MACOS είναι διαθέσιμη, αλλά προσέξτε: πολλές εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το MacOS Catalina.

  Thomas Coëffé / Δημοσιεύθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2019 στις 10:29 π.μ

  Apple-Desk-Keyboard-6416

  Μια ενημέρωση είναι διαθέσιμη στο Mac σας: αλλά πρέπει να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε για να επωφεληθείτε από τα νέα του MacOS Catalina ? Είναι δελεαστικό, αλλά προσέξτε: Εάν χρησιμοποιείτε αρκετά παλιές εφαρμογές, δεν μπορούν πλέον να λειτουργούν με το MacOS Catalina. Καταβάλλουμε απολογισμό των επιχειρημάτων για και κατά της ενημέρωσης.

  Τα νέα που σας κάνουν να θέλετε να ενημερώσετε το Mac σας

  Υπάρχουν πολλά νέα από το MacOS Catalina. Αλλά εκείνοι που θα μπορούσαν να σας πείσουν να ενημερώσετε το Mac σας υπολογίζονται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

  Λειτουργία Sidecar

  Εάν έχετε iPad, πιθανότατα θα θελήσετε να ενημερώσετε το Mac σας. Κάτω από το MacOS Catalina, μπορείτε πράγματι να αντιγράψετε την οθόνη του Mac σας στο iPad σας ή να επεκτείνετε την οθόνη του Mac σας στο iPad σας. Όλα σχετικά με τη λειτουργία Sidecar.

  Arcade

  Εάν η Apple Arcade σας ενδιαφέρει, δεν υπάρχει επιλογή: Πρέπει να πάτε στο MacOS Catalina για να επωφεληθείτε από αυτό. Ως υπενθύμιση, αυτή είναι μια υπηρεσία συνδρομής (5 $ το μήνα) επιτρέποντας πρόσβαση σε βιντεοπαιχνίδια. Μπορείτε να παίξετε στο Mac σας, στο iPhone (με iOS 13) και στο iPad και να μοιραστείτε μια συνδρομή για όλη την οικογένεια.

  Το τέλος του iTunes

  Εάν δεν σας αρέσουν το iTunes, πηγαίνετε στο MacOS Catalina. Το διάσημο λογισμικό της Apple εξαφανίζεται με την Catalina. Το iTunes χωρίζεται στην πραγματικότητα σε τρεις εφαρμογές: Apple Music, Apple Podcasts και Apple TV. Το περιεχόμενό σας αποθηκεύεται. Αλλά το τέλος του iTunes θα μπορούσε επίσης να σας ενθαρρύνει να μην ενημερώσετε το Mac: Πολλές εφαρμογές, με βάση τη βιβλιοθήκη του iTunes, δεν εργάζονται κάτω από το MacOS Catalina.

  Οι άλλες εφαρμογές της Apple επωφελούνται επίσης από μερικά νέα χαρακτηριστικά της Catalina, αλλά τα νέα χαρακτηριστικά παραμένουν μικρά και δεν θα σας ωθήσουν να μεταβιβάσετε τη νέα έκδοση του MacOS. Βρείτε τη λίστα των καινοτομιών του MacOS 10.15 εδώ.

  Πριν από την ενημέρωση: Ελέγξτε τη λίστα μη συμβατών εφαρμογών

  Πριν ενημερώσετε το Mac σας, σας προσκαλούμε να εκτελέσετε δύο ενέργειες. Το πρώτο είναι να αποθηκεύσετε το Mac με μηχανή χρόνου. Θα μπορείτε να επιστρέψετε εάν, για έναν ή άλλο λόγο, η MacOS Catalina δεν σας ταιριάζει.

  Η δεύτερη ενέργεια: Ελέγξτε τη λίστα μη συμβατών εφαρμογών με MacOS Catalina. Αυτό είναι το μεγάλο μαύρο σημείο της ενημέρωσης για πολλούς χρήστες. Η Apple αποφάσισε ότι το MacOS Mojave θα είναι η τελευταία έκδοση του MacOS που θα υποστήριζε εφαρμογές 32 -bit. Αυτές είναι σχετικά παλιές εφαρμογές, οπότε ορισμένοι δεν έχουν ενημερωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η απόφαση πρέπει να καταστεί δυνατή η εκσυγχρονισμό των διαθέσιμων εφαρμογών σε Mac … αλλά πολλές δημοφιλείς εφαρμογές θα εξαφανιστούν.

  Επίσης, το τέλος του iTunes υπογράφει τη στάση του θανάτου πολλών εφαρμογών που χρησιμοποιούνται από τους DJs, οι οποίες βασίστηκαν στη βιβλιοθήκη του iTunes. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, είναι επίσης σκόπιμο να παραμείνετε στο MacOS Mojave, ο χρόνος για να βρείτε μια εναλλακτική λύση.

  Εάν χρησιμοποιείτε μη συμβατές εφαρμογές με MacOS Catalina, ο Mac σας έχει ήδη προειδοποιήσει ήδη. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε τη λίστα μη συμβατών εφαρμογών με το MacOS Catalina (ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμβουλευτείτε τον οδηγό). Εάν αυτές οι εφαρμογές είναι σημαντικές για εσάς, μην εγκαταστήσετε την ενημέρωση !