LG OLED83C2 – TV OLED SUR, TV LG OLED C2 – SMART TV | 2022 | 83 (211 cm) LG Γαλλία

TV LG OLED EVO C2 | 2022 | 83 (211 cm) Uhd | Ε, επεξεργαστή α9 GEN5 AI

Contents

ΑΝΕΣΗ
Γονικός κλείδωμα
Οδηγός ηλεκτρονικών προγραμμάτων (EPG)
Teletext (2000 / σελίδες)
Υπότιτλοι

OLED83C2

Αποστολή εντός 24 ωρών

Δωρεάν απομάκρυνση στο κατάστημα

3x ή 4x χωρίς κόστος από το CB

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Τα έξοδα αποστολής που προσφέρονται από αγορά € 50 ! Δείτε τις προϋποθέσεις.

Μη διαθέσιμο

Ανακαλύψτε την αντικατάστασή του: LG OLED83C3
Μια ερώτηση ? Ένα κλικ σας υπενθυμίζουμε !

 • 4 καταχωρήσεις HDMI 2.1 (4K/120fps)
 • HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
 • Google Assistant, Alexa και Thinq
 • Smart TV WebOS (Ethernet/WiFi)
 • Ήχος 40 watts (2.2 κανάλια)
 • Διπλή ταυτόχρονη σύνδεση Bluetooth

Τύπος

LG OLED83C2

Η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 εγκαινιάζει ένα νέο OLED EVO 4K UHD (210 cm) πλάκα διαγώνια. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών που υιοθετήθηκαν από αυτό το LG OLED83C2, υπάρχει αυξημένη φωτεινότητα 20% σε σύγκριση με τις συμβατικές πλάκες OLED της προηγούμενης γενιάς. Τι περαιτέρω βελτιστοποιεί την εμφάνιση του περιεχομένου HDR, το οποίο ενισχύεται επίσης από την αποκλειστική Dolby Vision IQ Precail Technology που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Dolby. Ο επεξεργαστής βίντεο LG α9 Gen5Ai 4K Video (Fifth Generation) εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτή την τηλεόραση OLED 2022 Vintage, για να βελτιστοποιήσει όχι μόνο την ποιότητα της εικόνας αλλά και τον ήχο. Επίσης νέα, η διασύνδεση Smart TV WebOS 22 είναι ακόμη πιο φιλική προς το χρήστη και παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix, το Disney+, το Amazon Prime Video, το Apple TV+ή ακόμα και το Canal+, για να ικανοποιήσουν τους κινηματογραφιστές. Οι παίκτες δεν έχουν ξεχαστεί αφού αυτή η τηλεόραση είναι συμβατή με HDMI 2.1 (4K 120 Hz), VRR (G-Sync και Freesync) και Allm. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στο cloud gaming geforce τώρα και στα στάδια και υποστηρίζει το dolby vision gaming 4k στα 120 Hz. Τέλος, εκτός από το ότι είναι συμβατό με το Apple AirPlay 2 και ενώνει τον εικονικό βοηθό LG Thinq AI, αυτή η τηλεόραση OLED LG 2022 υιοθετεί την Alexa και το Google Assistant και επομένως μπορεί να ελεγχθεί φωνητικά μέσω του άμεσα ολοκληρωμένου μικροφώνου του.

LG OLED83C2: Κοινωνία

Οι γραμμές της τηλεόρασης LG OLED83C2 επιτρέπουν να ενσωματωθεί εύκολα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τη διακόσμηση.

LG OLED83C2: Η εικόνα

OLED EVO SLAB

Το πολύ μεγάλο LG OLED83C2 TV είναι ένα μοντέλο Ultra High Definition 4K διαγώνιας 210 cm που εκμεταλλεύεται μια πλάκα τεχνολογίας OLED. Αυτό δεν χρησιμοποιεί ένα σύστημα οπίσθιου φωτισμού όπως οι τηλεοράσεις LED και QLED, αφού τα εικονοστοιχεία του είναι αυτο-εκπέμποντας: έτσι παράγουν το δικό τους φως. Καθώς κάθε εικονοστοιχείο μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να σβήσει μεμονωμένα, η τηλεόραση LG OLED83C2 είναι σε θέση να παράγει εικόνες με πραγματικούς μαύρους και εντυπωσιακές αντιθέσεις. Αυτή η τηλεόραση LG OLED C2 έχει την ολοκαίνουργια γενιά του πίνακα OLED EVO και λειτουργεί τεχνολογία ενισχυτικής φωτεινότητας. Χάρη στην εξαιρετικά ακριβή διαχείριση της φωτεινότητας των εικονοστοιχείων, που εξασφαλίστηκε από τον επεξεργαστή α9 Gen 5 AI 4K, αυτή η τηλεόραση LG OLED83C2 προσφέρει έως και 20 % περισσότερο φως από τις τηλεοράσεις της προηγούμενης γενιάς. Αυτή η αυξημένη φωτεινότητα του επιτρέπει να εμφανίζει ακόμα πιο ζωντανές εικόνες HDR.

LG OLED83C2: Αναμνηστική φωτεινότητα

Η τηλεόραση LG OLED83C2 υιοθετεί μια πλάκα OLED EVO και διαθέτει τεχνολογία ενισχυτικής φωτεινότητας για να προσφέρει τέλειους μαύρους και υψηλή κορυφή φωτεινότητας. Οι εικόνες είναι φωτεινές, πλούσιες και πολύ αντίθετες.

Επεξεργαστής Gen5a 4K Gen5a

Είναι ο επεξεργαστής επεξεργαστή LG α9 Gen5Ai 4K ο οποίος παρέχει επεξεργασία βίντεο της τηλεόρασης LG OLED83C2. Το Doped με τεχνητή νοημοσύνη, παράγει UHD 4K upscaling (AI upscaling), βελτιώνει την εικόνα σύμφωνα με το περιεχόμενο (AI εικόνα) και το φως του περιβάλλοντος (φωτεινότητα AI), εξασφαλίζει τη χαρτογράφηση των χρωμάτων σε πραγματικό χρόνο (HDR Dynamic Tone Mapping Pro) , διαχειρίζεται τη φωτεινότητα των εικονοστοιχείων (ενισχυτή φωτεινότητας) με ακρίβεια και προσαρμόζει τη λειτουργία εικόνας σύμφωνα με το περιεχόμενο (επιλογή αυτόματου είδους και ανίχνευση σκηνής). Χάρη στο έργο του επεξεργαστή βίντεο α9 Gen5a Processor 4K, η εικόνα είναι πλουσιότερη, πιο ακριβής και πιο ρεαλιστική.

Λεπτομέρειες ακριβείας Dolby Vision IQ

Η πλάκα της πολύ μεγάλης τηλεόρασης LG OLED83C2 επωφελείται από έναν εκτεταμένο χώρο χρώματος (δισεκατομμύριο πλούσιο χρώμα) που του επιτρέπει να εμφανίζει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις. Το βάθος των μαύρων και η υψηλή φωτεινότητα εγγυώνται επίσης τη διαχείριση του περιεχομένου βίντεο HDR, με εικόνες στο πολύ ευρύ δυναμικό εύρος. Η τηλεόραση OLED LG OLED83C2 είναι συμβατή με τα πρότυπα HDR10, HLG, HGIG και Dolby Vision IQ Precail. Φρούτα του κοινού έργου των μηχανικών LG και Dolby, βελτιστοποιεί την οπτική απόδοση στο περιεχόμενο Dolby Vision, κάνοντας την καλύτερη χρήση της νέας πλάκας OLED. Και πάλι, είναι ο επεξεργαστής επεξεργαστή α9 Gen5ai 4K που είναι ελιγμός. Σε πραγματικό χρόνο, προσαρμόζει τη φωτεινότητα, το χρώμα, την αντίθεση και το επίπεδο των λεπτομερειών στις σκηνές με ευρεία δυναμική παραλία. Η ποιότητα της εικόνας βελτιστοποιείται ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλονται και οι συνθήκες φωτισμού δωματίου για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ιδιότητες της νέας πλάκας LG OLED EVO.

Λεπτομέρειες ακριβείας Dolby Vision IQ

Η τεχνολογία λεπτομερειών Dolby Vision IQ IQ σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις νέες δυνατότητες φωτός στην πλάκα LG OLED EVO. Οι εικόνες HDR είναι μόνο πιο όμορφες, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της φωτεινότητας του περιβάλλοντος.

Η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 παρέχει επίσης την τυπική αναβάθμιση των τυποποιημένων εικόνων για την επέκταση της δυναμικής περιοχής. Όποια και αν ήταν η τηλεοπτική πρόοδο ή η ταινία, οι σκοτεινές σκηνές παραμένουν ευανάγνωστες, οι φωτεινές σκηνές είναι λαμπρές και λεπτές, οι εικόνες είναι εκπληκτικά ρεαλισμός.

Λειτουργία κινηματογραφικής

Όπως και αυτοί οι προκάτοχοι, η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 είναι συμβατή με τη λειτουργία κινηματογραφιστή. Αυτό εγγυάται στους θεατές μια προβολή ταινιών σύμφωνα με το όραμα του σκηνοθέτη και της τεχνικής του ομάδας. Αυτή η λειτουργία επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας για κάθε λειτουργία ταινιών με τίτλο με επισήμανση ταινιών. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να πάρετε μια τέλεια ρύθμιση εικόνας. Οι εικόνες που παρατηρούνται από τους θεατές σε αυτόν τον τρόπο είναι επομένως πιστοί στις εικόνες που βαθμονομούνται από τους κινηματογραφιστές στα στούντιο Mastering.

LG OLED83C2: Λειτουργία κινηματογραφιστή συμβατή

Η τηλεόραση LG OLED83C2 είναι συμβατή λειτουργία κινηματογραφιστή: Η ταινία που έχει πιστοποιηθεί με αυτήν την ετικέτα μεταδίδεται σε βέλτιστες συνθήκες για να προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία πιστή στο όραμα του σκηνοθέτη.

Ιδανικό για βιντεοπαιχνίδια

Η τηλεόραση LG OLED83C2 είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για βιντεοπαιχνίδια, στις κονσόλες σειράς PlayStation 5 ή Xbox X όπως στον υπολογιστή. Είναι πράγματι ικανό να εμφανίζει 4Κ εικόνες μέχρι 120 Hz με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR). Αυτή η τηλεόραση OLED LG 2022 είναι ιδιαίτερα συμβατή με τις τεχνολογίες VRR G-Sync (NVIDIA) και Freesync (AMD). Συνεπώς, ολοκληρώθηκε, τα δάκρυα της εικόνας όταν η τηλεόραση συγχρονίζεται τέλεια με τον γραφικό επεξεργαστή της κονσόλας ή της κάρτας γραφικών PC. Επιπλέον, όλες οι θύρες HDMI του LG OLED83C2 βρίσκονται στο Standard HDMI 2.1. Η ρευστότητα της εικόνας είναι επομένως τέλεια μέχρι 4K 120 fps, χωρίς τσίμπημα ή σχίσιμο.

Οι οπαδοί του Cloud Gaming θα είναι ευτυχείς να μάθουν ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Geforce τους τώρα και στη συνδρομή Stadia απευθείας από τη διεπαφή αυτής της τηλεόρασης LG OLED83C2. Θα είναι σε θέση να παίξουν τους αγαπημένους τους τίτλους χωρίς περαιτέρω αξεσουάρ από έναν ελεγκτή παιχνιδιών ή/και ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο. Τέλος, η LG προσφέρει επίσης σε αυτή την τηλεόραση τη διαχείριση του Dolby Vision Gaming 4K στα 120 Hz.

LG OLED83C2: NVIDIA G-Sync συμβατό

Η τηλεόραση LG OLED83C2 είναι συμβατή με τις τεχνολογίες VRR NVIDIA G-Sync και AMD Freesync. Είναι ιδανικό για κονσόλες νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Xbox X.

Φυσικά, αυτή η τηλεόραση LG OLED83C2 προσφέρει ALLM (Auto Low Letency Mode – Low Automatic Latency Mode) που μετατρέπει την τηλεόραση σε λειτουργία παιχνιδιού απευθείας μόλις εντοπίσει μια συμβατή ροή. Τέλος, το μενού Optimizer Game σας δίνει πρόσβαση πολύ γρήγορα σε όλες τις παραμέτρους της βασικής τηλεόρασης για τυχερά παιχνίδια: Εικόνα σύμφωνα με τον τύπο του παιχνιδιού, του ήχου, της εξόδου ήχου.

LG OLED83C2: Gaming Cloud

Η τηλεόραση LG OLED83C2 μπορεί να αποκτήσει άμεσα πρόσβαση στο Cloud Gaming Geforce τώρα και στις υπηρεσίες στάδια. Δεν χρειάζεστε πλέον κονσόλα ή υπολογιστή για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια !

LG OLED83C2: Ήχος

Dolby Atmos, Sound Virtual 7.1.2

Το τμήμα ήχου της πολύ μεγάλης τηλεόρασης LG OLED83C2 έχει συνολική ενίσχυση της ισχύος 40 W και διαθέτει αυτόματο σύστημα βαθμονόμησης. Έτσι, ο ήχος των ηχείων βελτιστοποιείται σύμφωνα με τις ακουστικές ιδιότητες του δωματίου και την τοποθέτηση της τηλεόρασης, είτε σταθεροποιείται στον τοίχο με υποστήριξη τηλεόρασης είτε τοποθετείται σε τηλεοπτικό ντουλάπι. Είναι επίσης σε θέση να προσομοιώσει τον εικονικό ήχο surround έως και 7.1.2 κανάλια για να τυλίξουν τους θεατές σε μια βυθιστική φούσκα ήχου. Τι καταδύεται πιο έντονα στην ατμόσφαιρα ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών με ένα κομμάτι ήχου που κωδικοποιείται στο Dolby Atmos.

LG OLED83C2: Sound Surround

Η τηλεόραση LG OLED83C2 είναι σε θέση να προσομοιώσει τον εικονικό ήχο surround των 7.1.2 κανάλια για τη δημιουργία μιας βυθιστικής φούσκας ήχου γύρω από τους θεατές.

Ήχος Bluetooth και surround

Όπως και η συντριπτική πλειονότητα των τηλεοράσεων 4K στην αγορά, το LG OLED83C2 μπορεί να συσχετιστεί με κράνος Bluetooth ή ένα ζευγάρι ηχεία Bluetooth που θα μεταδώσουν τον ήχο του προγράμματος που παρακολουθείται. Αυτή η τηλεόραση OLED LG 2022, ωστόσο, προσφέρει νέα χρήση αυτής της συνδεσιμότητας Bluetooth. Μπορούμε πράγματι να συσχετίσουμε τα ασύρματα δύο ηχεία Bluetooth έτσι ώστε να μεταδίδει τα surround effects των βιντεοπαιχνιδιών, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Τι απολαμβάνει εύκολα έναν πραγματικό χωροταξικό ήχο, ασύρματο.

LG OLED83C2: Συνδεδεμένη τηλεόραση

WebOS 22

Η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 ενσωματώνει την ολοκαίνουργια έκδοση της διεπαφής Smart TV LGOS. Εκτός από τη μετάδοση καναλιών TNT και βίντεο των συσκευών που συνδέονται με αυτό, προσφέρει επομένως πολλές λειτουργίες πολυμέσων. Μόλις συνδεθεί στο Διαδίκτυο, αυτή η τηλεόραση OLED LG έχει πρόσβαση στην πλειονότητα των διαθέσιμων υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το Disney+, το Amazon Prime Video, το Apple TV+, το Canal+…

LG OLED83C2: Streaming

Η πρόσβαση της τηλεόρασης LG OLED83C2 στις κύριες υπηρεσίες συνεχούς ροής: Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, AppleTV+.

Το μενού του σπιτιού μπορεί να εξατομικευτεί για την εμφάνιση αγαπημένων καναλιών και εφαρμογών, τα οποία μπορούν να μεταφορτωθούν από το LG Content Store (ηλεκτρονικός κατάλογος εφαρμογών). Αυτή η τηλεόραση διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου (music player) και μια φωτογραφία (mode gallery) για να το μετατρέψει σε πραγματικό τραπέζι ή πλαίσιο φωτογραφιών. Τέλος, η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 είναι συμβατή με το Miracast και το AirPlay 2 για να αντιγράψετε ασύρματα στην οθόνη του την εικόνα ενός smartphone ή ενός συμβατού tablet.

LG OLED83C2: SMART TV με διεπαφή ιστού

Η τηλεόραση LG OLED83C2 υιοθετεί τη διεπαφή WebOS που παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες μόλις η τηλεόραση έχει συνδεθεί στο τοπικό δίκτυο και στο Διαδίκτυο.

Φωνητικός έλεγχος

Η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 έχει ένα μικρόφωνο που προορίζεται για αναγνώριση φωνής και φωνητικό έλεγχο. Αυτό μπορεί να περάσει από έναν από τους τρεις ολοκληρωμένους βοηθούς: LG Thinq, Google Assistant ή Alexa. Ο έλεγχος αυτής της τηλεόρασης OLED LG μπορεί φυσικά από το τηλεχειριστήριο LG Magic Remote, το οποίο επίσης χρησιμεύει ως καθολικό τηλεχειριστήριο. Είναι συμβατό με πολλές συσκευές ήχου-video πολλών εμπορικών σημάτων.

Ειδοποίηση αθλητισμού, παίκτης πολυμέσων

Χάρη στη λειτουργία ALERT Sport της τηλεόρασης LG OLED83C2, μπορείτε να ακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες ενώ παρακολουθείτε ένα άλλο πρόγραμμα. Για να γίνει αυτό, η τηλεόραση διακριτικά εμφανίζει, στην εκτύπωση της εικόνας που μεταδίδεται, η βαθμολογία του αγώνα. Η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 υιοθετεί επίσης λειτουργίες πολυμέσων και μπορεί έτσι να περιηγηθεί και να διαβάσει αρχεία ήχου και βίντεο που μοιράζονται στο τοπικό δίκτυο. Η πλοήγηση διευκολύνεται από τη δυνατότητα σύνδεσης του πληκτρολογίου και του ποντικιού στις θύρες USB του. Αυτά μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν ένα πλήκτρο USB ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για ανάγνωση (ήχο-video), αλλά και για την καταγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων και ακόμη και άμεσης ελέγχου (Timeshift λειτουργία του Direct Break για να επαναλάβετε τη διάχυση με λίγα λεπτά καθυστέρησης).

LG OLED83C2: Σύνδεση

HDMI 2.1, USB, Canal Ready/Fransat

Η σύνδεση τηλεόρασης LG OLED83C2 επικεντρώνεται μόνο σε ψηφιακούς συνδέσμους. Έχει λοιπόν τέσσερις θύρες HDMI 2.1 (HDCP2.2) Συμπεριλαμβανομένων συμβατό με ARC/EARC, τρεις θύρες USB και μια οπτική ψηφιακή έξοδο ήχου. Η τηλεοπτική δεξίωση που παρέχεται από την TNT, καλωδιακή και δορυφορική μελωδία επωφελείται από δύο κεραίες (καλώδιο TNT/SAT) και μια θύρα CI+ 1.4 Certified Fransat και Canal Ready. Η σύνδεση με το κιβώτιο σπιτιού μπορεί να γίνει μέσω καλωδίου Ethernet ή WiFi και Bluetooth Version 5 συνδεσιμότητα.0 είναι συμβατό με.

LG OLED83C2: Συνοπτικά

Η πολύ μεγάλη τηλεόραση LG OLED83C2 έχει μια νέα πολύ φωτεινή πλάκα OLED EVO και έχει τον ισχυρό επεξεργαστή επεξεργαστή LG α9 Gen5Ai 4K 4K Επεξεργαστής εικόνας 4K. Συμβατή Dolby Vision IQ Λεπτομέρεια ακριβείας, προσφέρει έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας για όλα τα 4K HDR περιεχόμενο που επωφελούνται από ενισχυμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Τα τυποποιημένα περιεχόμενα ποιότητας χρησιμοποιούνται σε ανάλυση 4K και HDR για μεγέθυνση. Η αποτελεσματική ενότητα ήχου είναι συμβατή με το Dolby Atmos και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ηχεία Bluetooth ως ηχεία ασύρματου περιβάλλοντος. Τέλος, οι λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης είναι προσβάσιμες στη φωνή και η προσαρμόσιμη διεπαφή WebOS είναι πολύ εύκολο να κατανοηθεί.

Η τηλεόραση LG OLED83C2 επωφελείται επίσης από μια εκτεταμένη ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης, που εφαρμόζεται τόσο στην επεξεργασία εικόνων όσο και στη φωνητική βοήθεια (Google Assistant και Alexa). Τέλος, οι λειτουργίες του αφιερωμένες στα βιντεοπαιχνίδια (Allm, VR, Cloud Gaming, Dolby Vision Gaming) και η συμβατότητα των 4K 120 Hz θα ευχαριστήσουν τους παίκτες, στην κονσόλα όπως στον υπολογιστή.

Για άλλη μια φορά, η LG προσφέρει με το πολύ μεγάλο LG OLED83C2 TV Ένα μοντέλο υψηλής απόδοσης, ιδανικό για κινηματογραφιστές, όπως για τους παίκτες που θα απολαύσουν μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας.

ΕΙΚΟΝΑ
Κατηγορία: OLED EVO 4K UHD
Μέγεθος οθόνης σε ίντσες (cm): 83 ” (210 cm)
Ορισμός: 3840*2160 (4K UHD)
Διαχείριση σήματος βίντεο: έως και 120 εικόνες / ξηρό
Χρόνος απόκρισης πλάκας: λιγότερο από 1 ms
Τεχνολογία οθόνης: OLED EVO
Διαχείριση φωτός: Αυτο-εκπληκτικά εικονοστοιχεία
Επεξεργαστής βίντεο: Ε9 Επεξεργαστής Gen5 AI 4K
Ai upscaling
Επεξεργασία εικόνας: AI Εικόνα Pro
Αισθητήρας φωτός φωτεινότητας
Η επιλογή αυτόματου είδους/ανίχνευση σκηνής (SDR/HDR/Dolby HDR)
Μαύρο βάθος: απόλυτο μαύρο
Δισεκατομμύριο πλούσιο χρώμα
Λειτουργία κινηματογραφικής
HDR: Cinema HDR
Συμβατότητα HDR – HDR10
HDR – HDR10 PRO Συμβατότητα
HDR – HDR HLG συμβατότητα
HDR – HDR Dolby Vision IQ Συμβατότητα
HDR – HDR Dynamic Tone Mapping Pro
HDR – Motion Pro: Motion OLED

Χαρακτηριστικά βιντεοπαιχνιδιών
Διαμέρισμα
G-Sync / Freesync
VRR (ρυθμός ανανέωσης μεταβλητής)
Allm (λειτουργία αυτόματης χαμηλής λανθάνουσας κατάστασης)
4K HFR (120 IPS): HDMI & USB & RF
Βελτιστοποιητής παιχνιδιού

ΣΧΕΔΙΟ
Σχεδιασμός: ανοιχτό γκρι
Πλαίσιο: οθόνη κινηματογράφου 4 πλευρές
Τύπος ποδιού: Κεντρικό πόδι
Συμβατή στο Gallery Stand: Όχι

Εξυπνη τηλεόραση
Πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης: WebOS 22
Επεξεργαστής έξυπνης τηλεόρασης: Quad
Τεχνητή νοημοσύνη
– LG Thinq
– Ολοκληρωμένος βοηθός Google
– Ενσωματωμένο Amazon Alexa
– Συμβατότητα HomeKit
– Οικιακός ταμπλό
– Apple AirPlay2 Συμβατότητα
– Συμβατότητα Miracast
Χαρακτηριστικά
– φυλλομετρητής
– 360 VR
– Γρήγορη πρόσβαση (συντόμευση τηλεχειριστηρίου)
– Μουσικός παίκτης
– Λειτουργία συλλογής
– Magic Remote μέσω smartphone
– Κανάλια LG
– Προειδοποιητικός αθλητισμός
– Κατάλογος εφαρμογών “LG”
– Το προφίλ μου (το προφίλ μου)
– Πάντα έτοιμος (πάντα έτοιμος)
– Multi-View (PIP)
– Αναγνώριση φυσικής γλώσσας
– Κύριος φωνητικός έλεγχος
– Καθολική λειτουργία τηλεχειριστηρίου

Λειτουργίες πολυμέσων
Πρόγραμμα περιήγησης αρχείων δικτύου
Συμβατότητα Simplink (HDMI CEC)
Συμβατότητα πληκτρολογίου/ποντικιού/ελεγκτή USB
Καταγραφή μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου
Timeshift (άμεσος έλεγχος)
Απλοποιημένη λειτουργία ξενοδοχείου

ΡΕΣΕΨΙΟΝ
Δρωτέρας: DVB-T2/T, C, S2/S
HBBTV
Canal Ready & Fransat (CI+)

Αναγνωρισμένες μορφές
Audio: AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HEAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, APT-X (βλ. Manuel)
Βίντεο: VC-1 Προχωρημένο προφίλ (εκτός από WMVA); VC-1 Απλά και προφίλ χεριών. XVID (Εξαίρεση 3 Warp-Point GMC), H.264/AVC, Motion JPEG, HEVC, VP8, VP9, ​​AV1, MPEG-1-4-4
Συμβατότητα HEVC: 4K@120p, 10bit
Συμβατότητα VP9 (4K@60p, 10bit)
Συμβατότητα AV1 (4K@60p, 10bit)

ΑΝΕΣΗ
Γονικός κλείδωμα
Οδηγός ηλεκτρονικών προγραμμάτων (EPG)
Teletext (2000 / σελίδες)
Υπότιτλοι

Συνδεσιμότης
Αριθμός θυρών HDMI: 4 (1 πίσω + 3 πλευρά)
Συμβατότητα HDMI: 2.1 (48GB/s)
ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) στη θύρα HDMI N ° 2
Πρότυπο τόξου: Earc
Θύρα USB (πίσω/πλευρά): 3 (2 πίσω + 1 πλευρά)
Θύρα CI+: CI+ 1.4
Υποδοχή κεραίας: 2 (πλευρά, RF/SAT)
Εξόδου οπτικού ψηφιακού ήχου
Bluetooth (v5.0)
Θύρα Ethernet RJ45 (LAN)
WiFi (802.11AC)

Χαρακτηριστικά ήχου
OLED Surround Surround Surround
Power Audio (WF: Bass Box): 40W (2 x 10W / WF: 20W)
Σύστημα ηχείων: 2.2 CH
Εικονική μετατροπή ήχου 7.1.2
Ηχείο Bluetooth και συμβατό με κράνος: Διπλή ταυτόχρονη σύνδεση Bluetooth
LG Sound Sync Sync Wireless
Αναπαραγωγή ήχου Bluetooth
Περιβάλλον Bluetooth
Αυτόματη ρύθμιση ήχου (αυτο-βαθμονόμηση)
Το ταυτόχρονο κράνος της τηλεόρασης/Bluetooth
Αποκωδικοποιητής Dolby Atmos
AI Sound (AI Sound Pro)
Αυτόματη ρύθμιση του ήχου
Ενίσχυση των ψήφων (καθαρή φωνή): Clear Voice Pro

ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Τηλεχειριστήριο MR22
NFC (Magic Tap)
VESA Συμβατό: 400/400

Οικολογικός
Κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής: 0.5 w
Κατανάλωση /1000h sdr en marche: 150 kWh /1000h
Κατανάλωση /1000h HDR en Marche: 314 kWh /1000h
AC 100 ~ 240V 50-60Hz τροφοδοτικό
Κλάση ενέργειας SDR (από α έως g): f
Κλάση ενέργειας HDR (από α έως g): g
Ποσότητα υδραργύρου: 0 mg
Παρουσία μολύβδου

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Βάρος τηλεόρασης χωρίς πόδι: 32,3 kg
Βάρος τηλεόρασης με πόδι: 41,6 kg
Βάρος τηλεόρασης σε χαρτόνι: 56 κιλά
Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς πόδι (LXLXH): 1852 / 55.3 / 1062 mm
Διαστάσεις τηλεόρασης με πόδι (LXLXH): 1851/279/1092 mm
Διαστάσεις από χαρτόνι (LXLXH): 2050/285/1210 mm

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
8 χρόνια από την πρώτη ημερομηνία του μάρκετινγκ.

TV LG OLED EVO C2 | 2022 | 83 ” (211 cm) Uhd | Ε, επεξεργαστή α9 GEN5 AI

IR 6.7

Επισκευαστικό

 • Ε, επεξεργαστή α9 GEN5 AI
 • Dolby Vision IQ και Dolby Atmos Συμβατό
 • LG Thinq Vocal Control, Amazon Alexa, Βοηθός Google
 • HDMI 2.1, VRR, Allm και Earc
 • Nvidia g-sync

Δείτε τον αντιπρόσωπο για τον προσδιορισμό της τιμής

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα 0
Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Κλείσε

Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Ελέγξτε την τελική σας τιμή Κλείσιμο

Τιμή προστιθέμενων προϊόντων
MSRP 4.999,00 €
Πρωθώρας εξαρτημάτων

 • Ε, επεξεργαστή α9 GEN5 AI
 • Dolby Vision IQ και Dolby Atmos Συμβατό
 • LG Thinq Vocal Control, Amazon Alexa, Βοηθός Google
 • HDMI 2.1, VRR, Allm και Earc
 • Nvidia g-sync

Δείτε τον αντιπρόσωπο για τον προσδιορισμό της τιμής

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα 0
Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Κλείσε

Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Ελέγξτε την τελική σας τιμή Κλείσιμο

Τιμή προστιθέμενων προϊόντων
MSRP 4.999,00 €
Δείτε τον αντιπρόσωπο για τον προσδιορισμό της τιμής

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα 0
Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Κλείσε

Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Ελέγξτε την τελική σας τιμή Κλείσιμο

Τιμή προστιθέμενων προϊόντων
MSRP 4.999,00 €

 • Συνοπτικές εικόνες-εικόνες
 • Περίληψη-videoist
 • Περίληψη-360-Version2

*Το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει από αυτό που παρουσιάζεται στην εικόνα.
Εγγραφείτε για να δημιουργήσετε τη λίστα επιθυμιών σας

Προσθέστε αντικείμενα στις επιθυμίες σας για να τα βρείτε εύκολα όταν επιστρέψετε στο LG.com. Αυτή είναι μια απλή μέθοδος για να παρακολουθείτε τα αντικείμενα που είχατε δει ή να απομνημονεύσετε ιδέες δώρων για φίλους και οικογένεια.

Όχι ευχαριστώ, όχι τώρα συνεχίστε να εγγραφείτε

Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο.

Προσθέστε αντικείμενα στη λίστα MyLG Wishes

Διαγράψτε το άρθρο συνεχίστε στη λίστα MyLG Wishes
Συστατικό-objothermateralalert

Συνιστώμενα προϊόντα

*Titletext*

Το όνομα του μοντέλου αντιγράφηκε
AddOnpincodeError-text
AddonMainModelError-text

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα * obsproductcount * ea

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα * obsproductcount * ea
Δείτε τον αντιπρόσωπο για τον προσδιορισμό της τιμής

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα * Ποσότητα * EA
Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Κλείσε
Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Κλείσε

Ισχύει μόνο για προϊόντα που είναι επιλέξιμα για εκπτώσεις που προορίζονται για μέλη. Ελέγξτε την τελική σας τιμή Κλείσιμο

Obs_cheaperprice_msg * φύλλο * €
Τιμή προστιθέμενων προϊόντων
MSRP * Βελτίωση της τιμής* €
Αποθήκευση * έκπτωση * €
Πρωθώρας εξαρτημάτων
Δείτε τον αντιπρόσωπο για τον προσδιορισμό της τιμής
*obsmembershiplinkstart*

Μόνο μέλη mylg * Μέλη

Δείτε τον αντιπρόσωπο για τον προσδιορισμό της τιμής

Μόνο μέλη mylg * συνιστώμενο

Αποθήκευση * έκπτωση * €

 • συνιστώσα-bundleoffer
 • συστατικά-accessoria
 • Ευρεσιτεχνία

Μετακινηθείτε στο αριστερό κύλινδρο προς τα δεξιά
Προ-προστασία
0-επιλεγμένο από συστατικά
*Rpromoprice*,*rpromopcercent*€
*Rpromoprice*,*rpromopcercent*€
TV LG OLED EVO C2 | 2022 | 83 ” (211 cm) Uhd | Ε, επεξεργαστή α9 GEN5 AI
Μετακινηθείτε αριστερά με κύλιση δεξιά
Δείτε τον αντιπρόσωπο για τον προσδιορισμό της τιμής

Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται στην παρουσίαση του παρακάτω προϊόντος είναι μόνο για λόγους απεικόνισης. Ανατρέξτε στη συλλογή εικόνων στο επάνω μέρος της σελίδας για ακριβή αναπαράσταση προϊόντων.

Μετακίνηση ψηφιακού

5 -Star Digital

5/5
Δημοσιεύτηκε στις 04/04/22

“Η ευέλικτη τηλεόραση OLED που μας δίνει πλήρη θέα.””

Κίνηση Numerama

Λογότυπο numerama

10/10
Δημοσιεύτηκε στις 04/25/22

“Μια εικόνα κοντά στην τελειότητα”

Αυτές οι τιμές μετακίνησης 2022 καινοτομίας

Αυτό το βραβείο καινοτομίας 2022

LG OLED C2 κίνηση

Νικητής κατηγορίας βιντεοπαιχνιδιών

Αφηρημένη εικόνα πολύχρωμων λουλουδιών που εμφανίζονται σε οθόνη LG OLED Αφηρημένη εικόνα πολύχρωμων λουλουδιών που εμφανίζονται σε οθόνη LG OLED

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

Προς έναν λαμπρό νέο κόσμο.

LG OLED TV με φωτεινή φωτεινότητα

Μεγεθύνετε τη δύναμη των αυτο-αξιόπιστων εικονοστοιχείων LG OLED.
Η τεχνολογία ενισχυτικής φωτεινότητας προσφέρει έως και 20 % 2 πρόσθετης φωτεινότητας* χάρη στην εξαιρετικά ακριβή διαχείριση του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI 4K. Από τώρα και στο εξής, οι εικόνες είναι απίστευτα εκθαμβωτικές χάρη σε μια δέκα φορές ελαφριά δύναμη.

Η εικόνα ενός λευκού παγώνι σε ένα μαύρο φόντο σε μια οθόνη LG OLED EVO που δείχνει σαφώς τις σύνθετες λεπτομέρειες κάθε στυλό Η εικόνα ενός λευκού παγώνι σε ένα μαύρο φόντο σε μια οθόνη LG OLED EVO που δείχνει σαφώς τις σύνθετες λεπτομέρειες κάθε στυλό

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.
*Σημαίνει ενισχυτή φωτεινότητας.
*Σε σύγκριση με μια συμβατική πλάκα LG OLED (σειρά B2).
(3) o 20% φωτεινή = έως και 20% φωτεινότερα.

Επεξεργαστής A9 Gen 5

Η ομορφιά συναντά τεχνητή νοημοσύνη.

Ομορφιά υποτιμάται από τεχνητή νοημοσύνη.
Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις από την άποψη της σε βάθος τεχνητή νοημοσύνη, ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI της LG βελτιώνει* την εικόνα των αντικειμένων στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο για να προσθέσει ένα φυσικό βάθος και να κάνει τα χρώματα θεαματικά ζωντανή και ακριβή και ακριβή.

Ένας άντρας σε ένα πεδίο μπάσκετ τη νύχτα γυρίζει μια μπάλα μπάσκετ στο δάχτυλό του Ένας άντρας σε ένα πεδίο μπάσκετ τη νύχτα γυρίζει μια μπάλα μπάσκετ στο δάχτυλό του

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο
*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.
*Σε σύγκριση με μια συμβατική τηλεόραση LG.

Ένα απόλυτο μαύρο, μια λαμπρή φωτεινότητα

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό για να ανακουφίσει τον αντίκτυπό τους, τα αυτο-δημοφιλή εικονοστοιχεία φτάνουν σε ένα βαθύ μαύρο για μια εντυπωσιακή αντίθεση σε κάθε φως. Τα οπτικά στοιχεία ορίζονται με τελική ακρίβεια, γεγονός που καθιστά δυνατή την αναφορά των λεπτών λεπτομερειών που συνήθως δεν βλέπετε*.

Μια σκηνή ενός άνδρα σε μια πεζοπορία που εμφανίζεται στο OLED με άπειρη αντίθεση Μια σκηνή ενός άνδρα σε μια πεζοπορία που εμφανίζεται στο OLED με άπειρη αντίθεση

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο
*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.
*Σε σύγκριση με μια συμβατική τηλεόραση LG LG.
Δυναμικός τόνος χαρτογράφησης Pro

Οι λεπτομέρειες ρυθμίζουν τον τόνο

Το νέο Algorym Dynamic Tone Mapping Pro* πηγαίνει βαθύτερα για να βελτιώσει την εικόνα. Στο παρελθόν, η επεξεργασία έγινε σε ολόκληρη την εικόνα. Τώρα, η τεχνική είναι εξευγενισμένη και διαχειρίζεται 5.000 περιοχές ανά εικόνα για ένα φωτεινότερο HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Μια στενή -up μιας γυναίκας που φορούσε γυαλιά ηλίου με αντανακλαστικά φώτα νέον Μια στενή -up μιας γυναίκας που φορούσε γυαλιά ηλίου με αντανακλαστικά φώτα νέον

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο
*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.
*Σε σύγκριση με το δυναμικό τόνο χαρτογράφησης Pro 2021.
Βυθισμένος ήχος surround

Φαίνεται ότι βρίσκεστε στη σκηνή

Η α9 GEN 5 AI Processor αρετές μια πηγή ήχου 2 -καναλιών σε εντυπωσιακό ήχο 7.1.2. Ζήστε τη δράση και το χάος γύρω σας, σαν να ήσασταν ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας.

Μια γυναίκα που κάθεται σε έναν καναπέ κοιτάζοντας μια συναυλία με φυσαλίδες που απεικονίζουν τον ήχο περιβάλλοντος γύρω της Μια γυναίκα που κάθεται σε έναν καναπέ κοιτάζοντας μια συναυλία με φυσαλίδες που απεικονίζουν τον ήχο περιβάλλοντος γύρω της

Η τηλεόραση σκέφτηκε για σένα

Χρειάζεστε έμπνευση για το βράδυ του κινηματογράφου ?
Το ThinQ προσφέρει συστάσεις σύμφωνα με τα γούστα σας. Ρυθμίστε τα προφίλ για κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειας, ώστε να μπορούν γρήγορα να βυθιστούν στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά, να λάβουν νέες συστάσεις και εξατομικευμένα αθλητικά νέα.

Μια οθόνη τηλεόρασης εμφανίζει το περιεχόμενο που συνιστά η LG Thinq Μια οθόνη τηλεόρασης εμφανίζει το περιεχόμενο που συνιστά η LG Thinq

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

*Τα μενού και οι υποστηριζόμενες εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
** Τα εμφανιζόμενα μενού είναι πιθανό να έχουν τροποποιηθεί από την έξοδο του προϊόντος.
*** Η διαθεσιμότητα της φωνητικής παραγγελίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα προϊόντα ή τις χώρες.

Ένα εκλεπτυσμένο περίγραμμα οθόνης

Ένα μινιμαλιστικό σχέδιο.

Χάρη στα ωραία περιγράμματα της οθόνης, απολαύστε μια πραγματική εμβάπτιση στην καρδιά της εικόνας χωρίς κανένα στοιχείο που διαταράσσει το βλέμμα σας 3 . Το απίστευτα λεπτό σχέδιο 4 της τηλεόρασης είναι απόλυτα ενσωματωμένο στο εσωτερικό σας είτε σε γάντζο τοίχου είτε σε πόδια/τρίποδο*.

Μια τηλεόραση LG OLED C2 κρέμεται στον τοίχο σε ένα σαλόνι με φυτά, ένα σωρό βιβλίων και ένα vintage στυλ επίπλων. Μια τηλεόραση LG OLED C2 κρέμεται στον τοίχο σε ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο δίπλα σε ένα ράφι με μονόχρωμο στολίδια. Πλευρική όψη της βάσης LG OLED C2. Μια τηλεόραση LG OLED C2 σε μια τηλεοπτική υποστήριξη σε ένα πολύχρωμο σαλόνι δίπλα σε ένα σωρό βιβλίων. Μια τηλεόραση LG OLED C2 σε τηλεοπτική υποστήριξη σε ένα δωμάτιο με τόνους Terracota δίπλα σε δύο δερμάτινες καρέκλες, Δ Μια τηλεόραση LG OLED C2 κρέμεται στον τοίχο σε ένα σαλόνι με φυτά, ένα σωρό βιβλίων και ένα vintage στυλ επίπλων. Μια τηλεόραση LG OLED C2 κρέμεται στον τοίχο σε ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο δίπλα σε ένα ράφι με μονόχρωμο στολίδια. Πλευρική όψη της βάσης LG OLED C2. Μια τηλεόραση LG OLED C2 σε μια τηλεοπτική υποστήριξη σε ένα πολύχρωμο σαλόνι δίπλα σε ένα σωρό βιβλίων. Μια τηλεόραση LG OLED C2 σε τηλεοπτική υποστήριξη σε ένα δωμάτιο με τόνους Terracota δίπλα σε δύο δερμάτινες καρέκλες, Δ

*Το τρίποδο της γκαλερί είναι συμβατό με μοντέλα 65C2 και 55C2.
*Η υποστήριξη του δαπέδου είναι συμβατή με μοντέλα 48C2 και 42C2.

Μια ευρεία επιλογή μεγέθους

Βρείτε την τηλεόραση που σας ταιριάζει

Είτε χρειάζεστε μια οθόνη για την αίθουσα παιχνιδιού σας, είτε για το σπίτι του κινηματογράφου. Το LG OLED C2 TV προσφέρει μια ευρεία επιλογή μεγεθών που κυμαίνονται από 42 έως 83 ίντσες.

Εύρος τηλεοράσεων LG OLED G2 διαφόρων μεγεθών, από 55 έως 83 ίντσες Εύρος τηλεοράσεων LG OLED G2 διαφόρων μεγεθών, από 55 έως 83 ίντσες

*Το 97G2 θα κυκλοφορήσει το 2ο εξάμηνο του 2022.
Μια πραγματική εμπειρία κινηματογράφου

Τώρα είστε ο κύριος χαρακτήρας

Dolby Vision IQ και Dolby Atmos συνδυάζονται για μια εντυπωσιακή εμβάπτιση. Χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή α9 GEN 5 AI της LG, η τεχνολογία Dolby Vision IQ Precision Detail προσθέτει εξαιρετικό βάθος και επισημαίνει τις λεπτές υφές.

Ένας άνδρας που κάθεται σε έναν καναπέ που παρακολουθεί μια ταινία δράσης με μια τεράστια φούσκα γύρω του και η τηλεόραση στερεί την εμβάπτιση του κινηματογράφου Ένας άνδρας που κάθεται σε έναν καναπέ που παρακολουθεί μια ταινία δράσης με μια τεράστια φούσκα γύρω του και η τηλεόραση στερεί την εμβάπτιση του κινηματογράφου

*Η λεπτομέρεια Dolby Vision θα είναι διαθέσιμη ως μέρος της ενημέρωσης Dolby Vision IQ που πρέπει να δημοσιευθεί τον Ιούνιο του 2022. Η ακριβής ημερομηνία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο ίδιο μέρος

Έτοιμος για το βράδυ του κινηματογράφου σας. Όλα είναι έτοιμα να σας ικανοποιήσουν. Βρείτε πρακτικά όλα όσα θέλετε να δείτε τις διαθέσιμες εφαρμογές ροής. Με το Netflix 5, το Disney+ 6, το Amazon Prime 7, το Apple TV+ 8, καθώς και τα κανάλια LG 9, κάτι απίστευτο σας περιμένει.

Μια αφίσα χρημάτων από το Netflix, το βιβλίο του Boba Fett de Disney Plus, ο τροχός του Time de Prime Video, που φαίνεται από την Apple TV Plus Μια αφίσα χρημάτων από το Netflix, το βιβλίο του Boba Fett de Disney Plus, ο τροχός του Time de Prime Video, που φαίνεται από την Apple TV Plus

*Το περιεχόμενο και η διαθεσιμότητα της αίτησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή.
** ξεχωριστές συνδρομές που απαιτούνται για τις υπηρεσίες OTT.

Η απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού

Γίνεται μια νικηφόρα μηχανή

Αποκαλύπτει το δυναμικό του παίκτη σας με τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν το Dolby Vision Gaming 4K στα 120 Hz για ένα πιο ρευστό και πιο ρεαλιστικό παιχνίδι. Με χρόνο απόκρισης 0.1 ms, συμβατότητα με Nvidia G-Sync, AMD Freesync Premium και VRR Διαχείριση, ακόμη και εξαιρετικά γρήγορες ενέργειες εμφανίζονται καθαρές και υγρό.

Δύο άνθρωποι κάθονταν σε έναν καναπέ παίζοντας ένα αγωνιστικό παιχνίδι με έναν ελεγκτή και μια τηλεόραση LG OLED G2 σε ένα σαλόνι Δύο άνθρωποι κάθονταν σε έναν καναπέ παίζοντας ένα αγωνιστικό παιχνίδι με έναν ελεγκτή και μια τηλεόραση LG OLED G2 σε ένα σαλόνι

*Χρόνος απόκρισης που δοκιμάστηκε και πιστοποιήθηκε από το Intertek.
** Το VRR είναι μια πιστοποιημένη λειτουργικότητα HDMI 2.1

Το νέο πρωτάθλημα παιχνιδιών

Χάρη στην προσθήκη των εφαρμογών GeForce Now, ένα ολόκληρο παιχνίδι του παιχνιδιού σας περιμένει χάρη στο cloud gaming. Ανακαλύψτε ξανά τα παιχνίδια που σας αρέσουν και βρείτε νέα αγαπημένα απευθείας από την τηλεόρασή σας.

Σε μια σκηνή από το Cyberpunk 2077 που παρουσιάστηκε σε μια τηλεόραση LG OLED, ο παίκτης κυλά σε μια οδό Neon -lit σε μοτοσικλέτα Σε μια σκηνή από το Cyberpunk 2077 που παρουσιάστηκε σε μια τηλεόραση LG OLED, ο παίκτης κυλά σε μια οδό Neon -lit σε μοτοσικλέτα

*Το μοντέλο 65G2 παρουσιάζεται στην εικόνα μόνο ως παράδειγμα. Όλα τα μοντέλα LG OLED 2022 έχουν οικολογική συσκευασία.
** Το μοντέλο 65C2 στη βάση είναι τουλάχιστον 39 % ελαφρύτερο από τη σειρά C1.
*** Η επισήμανση “μείωσης των εκπομπών CO2” ισχύει μόνο για το μοντέλο 65C2. Όλα τα άλλα μοντέλα C2 έχουν μια ετικέτα “μετρούμενου CO2”.
**** Πιστοποίηση UL ECV με βάση το τηλεοπτικό πλαίσιο και την πίσω πρόσοψη. Το ποσοστό του ανακυκλωμένου περιεχομένου ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και το μέγεθος.

Εξαγνήστε την εμπειρία σας με μια γραμμή ήχου LG

Το περιεχόμενό σας με εντυπωσιακό ήχο

Appaire Η τηλεόρασή σας με την αντίστοιχη γραμμή ήχου LG. Χάρη στην κοινή χρήση του τρόπου ήχου της τηλεόρασης, μπορείτε να απολαύσετε έναν εντυπωσιακό ήχο surround βελτιστοποιημένο για όλα τα είδη.

Μπορείτε να δείτε μια εικόνα του επεξεργαστή Μπορείτε να δείτε μια εικόνα του επεξεργαστή

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

Η αρμονία μεταξύ της τηλεόρασης και του ήχου

Οι ράβδοι της LG είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντιστοιχούν στην τηλεόρασή σας με το κομψό και μοντέρνο σχήμα τους, προσφέροντας έτσι μια λύση τηλεόρασης/ήχου ως ευχάριστη για να παρακολουθήσετε ως ακρόαση.

Η άκρη της ηχητικής ράβδου είναι λεπτή ορατή κάτω από την οθόνη της τηλεόρασης με μια νυχτερινή όψη του δρόμου Η άκρη της ηχητικής ράβδου είναι λεπτή ορατή κάτω από την οθόνη της τηλεόρασης με μια νυχτερινή όψη του δρόμου

Ένα τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα LG σας

Πείτε αντίο στη διαταραχή και τα χαμένα τηλεχειριστήρια – αυτές οι εντολές τηλεχειριστηρίου όχι μόνο της τηλεόρασης LG, αλλά και της γραμμής Sound που συνδέονται με την LG σας.

Η τηλεόραση που είναι εγκατεστημένη σε ένα δωμάτιο με λεπτές φώτα διαχέει εικόνες ελεφάντων που λειτουργούν. Ένα ηχητικό αποτέλεσμα είναι ορατό στη γραμμή ήχου κάτω από την τηλεόραση. Στο κάτω μέρος της εικόνας, μπορείτε να δείτε ένα τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και η ηχητική γραμμή και το εικονίδιο της τηλεόρασης είναι συνδεδεμένα προς τα αριστερά και δεξιά του τηλεχειριστηρίου Η τηλεόραση που είναι εγκατεστημένη σε ένα δωμάτιο με λεπτές φώτα διαχέει εικόνες ελεφάντων που λειτουργούν. Ένα ηχητικό αποτέλεσμα είναι ορατό στη γραμμή ήχου κάτω από την τηλεόραση. Στο κάτω μέρος της εικόνας, μπορείτε να δείτε ένα τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και η ηχητική γραμμή και το εικονίδιο της τηλεόρασης είναι συνδεδεμένα προς τα αριστερά και δεξιά του τηλεχειριστηρίου

*Η κοινή χρήση της λειτουργίας ήχου της τηλεόρασης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τα μοντέλα της τηλεόρασης.
*Η έκδοση επεξεργαστή AI της τηλεόρασης ποικίλλει ανάλογα με τα μοντέλα της τηλεόρασης.
*Ο έλεγχος της λειτουργίας ηχητικής γραμμής μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τα μοντέλα ήχου ράβδων.
*Η χρήση του τηλεχειριστηρίου LG τηλεχειρισμού περιορίζεται μόνο σε ορισμένες λειτουργίες.

Ο τέλειος συνδυασμός για την τηλεόραση