Επικοινωνήστε με το La Banque Postale: δωρεάν αριθμός, εξυπηρέτηση πελατών και επαφές καταγγελιών, ταχυδρομική τράπεζα: Πώς να επικοινωνήσετε μαζί τους δωρεάν?

Ταχυδρομική τράπεζα: Πώς να επικοινωνήσετε μαζί τους δωρεάν

Contents

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη στο τέλος του νόμιμου συμφέροντος για να επιτρέψει τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με μοναδικό σκοπό τη μετάδοση της μετάδοσης επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Banque Postale Service και καταγγελίες

Ακολουθούν όλα τα μέσα επαφής του Banque Postale: Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών που δεν έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση των συμβάσεων και των καταγγελιών, τη διαβούλευση των λογαριασμών, 24/7 αριθμών έκτακτης ανάγκης.

Δωρεάν αριθμός
Τηλεφωνικό μενού
Μέσα επαφής
Διαφορές και παράπονα
Συχνές ερωτήσεις
Τερματίστε την ταχυδρομική τράπεζα
Προσιτότητα

Μια σημαντική ερώτηση ή παράπονο?

Μια σημαντική ερώτηση ή παράπονο?

Καλέστε την ταχυδρομική τράπεζα και αποθηκεύστε το στο

Μια σημαντική ερώτηση ή παράπονο? Καλέστε την ταχυδρομική τράπεζα και αποθηκεύστε το στο

Αριθμός μη εξυπηρέτησης:

Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου που δεν έχει μετοκεταστεί να καλέσει την Ταχυδρομική Τράπεζα (η οποία αντιστοιχεί στην προσαύξηση 3639) είναι απαλλαγμένη από σταθερό και κινητό και προσβάσιμο από το εξωτερικό

Πώς ήταν η κλήση ?

Οι απόψεις των χρηστών του Διαδικτύου: 98.16 από τα 100 με βάση το 1905 ψήφοι

Το τηλεφωνικό μενού La Banque Postale

Πριν μιλήσετε με έναν σύμβουλο La Banque Postale, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μενού φωνής, εξοικονομήστε χρόνο ανακαλύπτοντας το παρακάτω:

Τύπος 1 για μια καταγγελία Μια ερώτηση σχετικά με την κατάλληλη εκτέλεση ενός τρέχοντος αιτήματος στους λογαριασμούς σας των συμβάσεων

Τύπος 2 σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας ή του βιβλίου επιταγών σας
• Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του βιβλίου επιταγών τύπου 1
• Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας σας τύπου 2

Όλα τα μέσα για να επικοινωνήσετε με την ταχυδρομική τράπεζα

Η ταχυδρομική τράπεζα έχει μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου. Έχει κοινωνικά δίκτυα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ . Ανάλογα με την κατάστασή σας, μια γραμμή μπορεί να είναι πιο κατάλληλη από την άλλη. Για να σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το La Banque Postale, εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας διαφορετικών καναλιών για να προσεγγίσετε την εξυπηρέτηση πελατών:

Οι καλύτεροι τρόποι για να φτάσετε στο banque postale
✈ Καλέστε την ταχυδρομική τραπεζική από το εξωτερικό +33145453639
�� Fermoba Industries 0468720805
�� la banque postale rendezvice σας οικονομικές συμβουλές 0969390001
�� La Banque Postale Consult Λογαριασμοί και συμβόλαια 0969393639
�� Η Ταχυδρομική Τράπεζα της Ασφάλισης IARD
�� Twitter Η Ταχυδρομική Τράπεζα Tweet La Banque Postale
�� Facebook La Banque Postale FB La Banque Postale
�� Φόρμα επικοινωνίας La Banque Postale Στέλνω ένα μήνυμα
�� κωφός και σκληρός ακρόαση ταχυδρομικών τραπεζών LSF – LPC – σας

Άλλα μέσα αντικαταστάσεις Το τηλεφωνικό μπλοκ ————->

Διαφωνία ή παράπονο:
Υπηρεσία καταναλωτών La Banque Postale και Mediator

Σε περίπτωση προβλήματος, η ταχυδρομική τράπεζα, πρέπει πρώτα να επισυνάψετε την εξυπηρέτηση πελατών το Banque Postale στον αριθμό τηλεφώνου 096939998

Ταχυδρομική τράπεζα: Πώς να επικοινωνήσετε μαζί τους δωρεάν ?

Ταξινόμηση τραπεζών 22 728

Είτε πρόκειται να εγγραφείτε σε μια προσφορά είτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, η ταχυδρομική τράπεζα παραμένει διαθέσιμη για να υποστηρίξει τους πελάτες της. Για το λόγο αυτό, παρέχει στους συνδρομητές ή μη συνδρομητές σε διάφορους τρόπους για να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Μπορεί να είναι μια σταθερή γραμμή, ένα γραμματοκιβώτιο ή ένας οργανισμός …Ας κάνουμε τα σημεία στις διαφορετικές πιθανές επιλογές.

Η γρήγορη λύση: η τηλεφωνική κλήση

Η ταχυδρομική τράπεζα έχει αρκετούς αριθμούς τηλεφώνου που ποικίλλουν ανάλογα με τις διάφορες περιπτώσεις που ενδέχεται να προκύψουν και αν το άτομο είναι πελάτης ή όχι.

36 39: Πληρωμένος αριθμός για να επικοινωνήσετε με την ταχυδρομική τράπεζα

Όλοι οι πελάτες αυτής της εγκατάστασης, είτε άτομα είτε επαγγελματίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν σύμβουλο μέσω διαφόρων αριθμών.

Για να βοηθήσει τους χρήστες του να επικοινωνήσουν μαζί τους γρηγορότερα και εύκολα, έχει ρυθμίσει το Αριθμός τηλεφώνου πληρωμένου: 36 39. Το τελευταίο είναι προσβάσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και το Σάββατο 8 π.μ.
Ο Το κόστος κλήσης είναι 0,15 €/λεπτό συν την τιμή μιας κλήσης.

Με αυτό το ζήτημα, το άτομο μπορεί:

 • Μάθετε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες,
 • Εγγραφείτε σε μια προσφορά,
 • Εκτέλεση λειτουργιών διαχείρισης,
 • Καταγγέλλετε ένα email ή έναν ιστότοπο που μιμείται αυτό της τράπεζας ή στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Alertspam @ labanquepostale.Fr

09 69 39 99 98: Δωρεάν να ακολουθήσετε μια σύμβαση La Banque Postale

Αυτός ο νέος δωρεάν αριθμός 09 69 39 99 98 επιτρέπει στους πελάτες να ακολουθούν την πρόοδο μιας σύμβασης.

Αυτή η υπηρεσία και οι σύμβουλοι μπορούν να προσεγγιστούν από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ.μ.

09 69 39 36 39: Δωρεάν για την παρακολούθηση του ισοζυγίου του λογαριασμού LBP του

Είναι επίσης δυνατό να γνωρίζετε δωρεάν πόσα έχετε στον λογαριασμό σας και το ταχυδρομικό τραπεζικό σας βιβλίο καλώντας 09 69 39 36 39 39.

Εκτιμούμε την πρόσβαση 7 ημέρες την εβδομάδα και 24/24 σε αυτήν την υπηρεσία για να αποκτήσετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας από τη στιγμή που ο κάτοχος του έχει όλες τις πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας.

Πελάτης La Banque Postale: Λάβετε μια απομακρυσμένη συνάντηση στο Visio

Είναι επίσης δυνατό να ζητήσετε ένα online συνέντευξη με τον σύμβουλό του. Το ραντεβού γίνεται από την περιοχή του πελάτη του !

Τι ώρα έχει αποθηκευτεί για άτομα που δεν έχουν χρόνο να μετακομίσουν σε έναν οργανισμό.

Ταχυδρομική τράπεζα: δωρεάν αριθμοί έκτακτης ανάγκης

Διαφορετικά, το ίδρυμα έχει επίσης ένα αριθμός έκτακτης ανάγκης Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής και απάτης με τραπεζική κάρτα ή βιβλίο επιταγών. Μπορεί να επιτευχθεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εκτός από την περίπτωση του βιβλίου επιταγών που είναι προσβάσιμο μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ.μ.

 • Για τους τοπικούς πελάτες: 09 69 39 99 98 (δωρεάν υπηρεσία κλήσεων),
 • Για διεθνείς πελάτες και DOM-TOM: +33 9 69 39 98 (δωρεάν υπηρεσία + τιμή διεθνούς κλήσης προς τη Γαλλία).

Μόλις κατατεθεί η “καταγγελία”, είναι υποχρεωτικό να το επιβεβαιώσετε γραπτώς τις δηλώσεις του και να τις μεταδώσετε στον τραπεζίτη του.

Αριθμοί αφιερωμένοι σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Όσον αφορά τους επαγγελματίες και τους εκπροσώπους μιας εταιρείας, μπορούν να καλέσουν έναν επαγγελματία σύμβουλο στη σταθερή γραμμή 0 820 826 826. Αυτό είναι ένα προσαύξηση του οποίου το κόστος ισοδυναμεί με 0,12 €/λεπτό με την τιμή της κλήσης. Αυτό μπορεί να προσεγγιστεί από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.μ., εξαιρουμένων των διακοπών.

Αριθμοί για μη -κλειδιά

Εκείνοι που δεν είναι ακόμη πελάτες ταχυδρομικών τραπεζών μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με την εγκατάσταση στο 36,39 έως 0,15 €/λεπτό συν την τιμή κλήσης. Αυτός ο αριθμός είναι επίσης διαθέσιμος 24/7, για να επιτρέψει στους μελλοντικούς χρήστες:

 • Πληροφορίες για τα διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες,
 • Εγγραφείτε σε μια προσφορά.

Επικοινωνήστε με τις ασφαλιστικές υπηρεσίες IARD

Όλοι οι πελάτες με ασφαλιστήριο συμβόλαιο για πυρκαγιές, ατυχήματα και διάφορους κινδύνους (IARD) με την Ταχυδρομική Τράπεζα μπορούν να καλέσουν τον αριθμό 02 28 09 42 16. Η τιμή κλήσης είναι αυτή μιας τοπικής κλήσης από μια σταθερή θέση. Η γραμμή είναι προσβάσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Σε περίπτωση ισχυρισμού αυτο -ή κατοικίας, ο αριθμός που πρέπει να καλέσετε είναι 02 28 09 42 00. Εδώ, Η κλήση είναι δωρεάν, Αλλά υπό την προϋπόθεση ότι εκδόθηκε Από σταθερή θέση. Είναι επίσης προσβάσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Ο πιο γρήγορος και φθηνότερος τρόπος: Ο οργανισμός και άλλες λύσεις επικοινωνίας

Η ταχύτερη και φθηνότερη λύση, ακόμη και Ελεύθερος, Για να έρθετε σε επαφή με τους συμβούλους πελατών ταχυδρομικών τραπεζών είναι οι οργανισμοί του. Υπάρχουν όμως και άλλα μέσα, περισσότερο ή λιγότερο αργή, αλλά φθηνή.

Τα ταχυδρομικά τραπεζικά γραφεία ή τα ταχυδρομικά γραφεία

Για να διευκολυνθεί η επαφή, η ταχυδρομική τράπεζα παραμένει πάντα κοντά των πελατών και των μελλοντικών χάρη σε πρακτορεία και ταχυδρομικά γραφεία. Εκτός αυτού, σήμερα, έχει περισσότερα 17.000 σημεία επικοινωνίας για τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων 7.600 γραφείων θέσεις σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια.

Ωστόσο, η έδρα του βρίσκεται στο Παρίσι, 115 Rue de Sèvre, στο 6ο διαμέρισμα. Για να επικοινωνήσετε μαζί του, είναι δυνατόν να καλέσετε το 01 57 75 60 00 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 π.μ. Γνωρίζοντας ότι το κάθισμα δεν είναι εκεί για να λύσει ένα πρόβλημα ή να απαντήσει σε μια ερώτηση σε έναν τρεχούμενο λογαριασμό ή ένα δάνειο.

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Banque Postale

Εκτός από το τηλέφωνο και τους οργανισμούς, η ταχυδρομική τράπεζα μπορεί επίσης να προσεγγιστεί μέσω ταχυδρομείου στις ακόλουθες ταχυδρομικές διευθύνσεις:

 • Ταχυδρομείο Banque
  115, Rue de Sèvres
  75006 Παρίσι
 • Η Ταχυδρομική Τράπεζα της Ασφάλισης IARD
  30 Boulevard Gallieni
  92 130 Issy-les-moulineaux
 • Η ταχυδρομική τράπεζα
  Υπηρεσία SRP
  11 Bourseul Street
  75 900 Παρίσι CEDEX 15

Από την περιοχή του πελάτη σας, είναι επίσης δυνατό να συμπληρώσετε μια φόρμα διαμαρτυρίας ως μέρος μιας απάτης τραπεζών ή να αναφέρετε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Εγγραφείτε στην Ταχυδρομική Τράπεζα: Αριθμοί βίντεο

Ταξινόμηση τραπεζών 22 PAVE Indexa Capital Ban Pave Monabanq 120 FEV23 PAVE Επιτόκιο πίστωσης Προσομοιωτές comparator.com

Από τη Stéphanie Thomas

Διευθυντής δημοσίευσης ιστότοπου.

Λάβετε νέα και αποκλειστικές προσφορές

” *” Υποδεικνύει τα απαραίτητα πεδία

Με την εγγραφή αυτής της βάσης δεδομένων, δέχομαι να λαμβάνω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τις βάσεις από έναν συγκριτή.com και οι συνεργάτες του. Είναι δυνατό να διορθωθεί ή να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης στον ιστότοπο

ΓΝΩΜΗ LA BANQUE POSTALE: Γιατί τόσες πολλές κατηγορίες ?

Εδώ είναι η έρευνά μας για την ταχυδρομική τράπεζα που βασίζεται στα σχόλια των πελατών. Κόστος τραπεζών, εξυπηρέτηση πελατών, εφαρμογή για κινητά .

Ταχυδρομική τράπεζα: Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας ?

Απογοήτευση με υπηρεσίες, ανακάλυψη άλλων ευκαιριών … πολλοί λόγοι μπορούν να αφήσουν μια τράπεζα. Εδώ θα μιλήσουμε για την ταχυδρομική τράπεζα. Ποια είναι η εντολή…

La Banque Postale – Αποστολή προσβασιμότητας

Το La Banque Postale είναι η μόνη γαλλική τράπεζα που έχει αναγνωριστεί από την αποστολή της τραπεζικής προσβασιμότητας από το νόμο. Η υπογραφή της »Τράπεζα και Πολίτης” υποστηρίζει αυτήν την αποστολή. Μόνο η τράπεζα παρείχε ..

Ο συγκριτής βοηθά Κάντε τη σωστή επιλογή :: Ανοίξτε έναν τρεχούμενο λογαριασμό, εγγραφείτε σε μια πίστωση, ασφάλιση … Συγκρίνουμε τους ηθοποιούς της Τράπεζας και της Fintech. Πληρώνουμε από ορισμένες εγκαταστάσεις μέσω πλατφορμών συνεργασίας.
Όσον αφορά τις επενδύσεις, παραδίδουμε πληροφορίες και όχι συμβουλές. Πριν ενεργήσετε, επικοινωνήστε Ο οικονομικός μας σύμβουλος για το δικό σας Δωρεάν αξιολόγηση της κληρονομιάς. Αριθμός του Orias: 20001625.

 • Ειδήσεις Bank & Fintech
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Επικοινωνία
 • Συνεργασία
 • Νομική ειδοποίηση
 • Πολιτική απορρήτου
 • Απασχόληση – Προσλήψεις
 • Ακολουθήστε μας στο Twitter
 • Όπως η σελίδα μας στο Facebook
 • Δείτε μας στο YouTube

© Copyright 2023 Συγκριτής – Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Προτάσεις έρευνας:

Το OpenAi (ChatGPT) επαναφέρει τη σύνθεση εικόνων με το Dall-e 3

Το Openai μόλις έκανε ένα νέο βήμα στη γενιά εικόνων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Την περασμένη Τετάρτη, αυτή η εμβληματική εταιρεία τεχνολογίας αποκάλυψε το Dall-e ..

Γιατί το boursorama banque αλλάζει το όνομα για το boursobank ?

Ένας άνεμος φρεσκάδας φυσάει στην ηλεκτρονική τράπεζα. Στο διάστημα μιας εβδομάδας, ο Boursorama Banque ακολουθεί το παράδειγμά του στο Bforbank και με τη σειρά του αλλαγών. Η θυγατρική της Société Générale υιοθετεί ακόμη ..

Το PayPal επεκτείνει το StableCoin Pyusd στους χρήστες Veno, σημειώνοντας ένα βασικό βήμα στο οικοσύστημα Web 3

Η PayPal, ένας από τους παγκόσμιους γίγαντες των υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών, ανακοίνωσε πρόσφατα την ενσωμάτωση του StableCoin, Pyusd, στην εφαρμογή θυγατρικών της, Venmo. Αυτή η πρωτοβουλία ανοίγει το ..

Πιστοποίηση μηδενικού επιτοκίου για την αγορά ποδηλάτου (Decathlon …)

Οικολογική, οικονομική και ευεργετική για την υγεία, η ποδηλασία προσελκύει όλο και περισσότερους κατοίκους της πόλης ! Αυτή τη στιγμή, κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, ο Cofidis προωθεί την μαλακή κινητικότητα ..

Ανασκόπηση Τύπου: Bank & Fintech της 22ης Σεπτεμβρίου 2023

Τίποτα σαν το Σαββατοκύριακο για να κάνετε απογραφή ! Και είναι ακριβώς σήμερα ότι σας δίνουμε σε ένα σύνολο των κύριων ειδήσεων στον τραπεζικό τομέα και τα οικονομικά ! …

Φορτώστε τη σουίτα (4774)
Διαχείριση της συγκατάθεσης σε cookies

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για αποθήκευση ή/και πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με συσκευές. Το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά πλοήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Το γεγονός ότι δεν είναι η συγκατάθεσή σας ή η απόσυρση της συγκατάθεσής σας μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Λειτουργική λειτουργική πάντα ενεργοποιημένη

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη στο τέλος του νόμιμου συμφέροντος για να επιτρέψει τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με μοναδικό σκοπό τη μετάδοση της μετάδοσης επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Προτιμήσεις προτιμήσεις

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για το σκοπό του νόμιμου ενδιαφέροντος για την αποθήκευση προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή το άτομο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Στατιστικά στατιστικά στοιχεία

Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Ελλείψει κλήτευσης που θα εμφανιστεί, εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή πρόσθετων αρχείων από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή εξάγονται σε αυτό το σκοπό δεν μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουν.

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους με παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.